Tämä viesti on lähetetty facebookiin, jotta kaikki uutis-organisaatiot, kirkko-organisaatiot kuin myös maailman johtajat tulisivat tiedotetuiksi tulevista katastrofisista tapahtumista ja että ne voidaan lopettaa ainoastaan ylistämällä Jumalaa Hänen Oikealla Nimellään ja tunnustaa Maestro Evangelistan Jumalan Profeetaksi, kuten 5. Mooseksen kirja 18:18-19 ilmoittaa.

 
Rauhan tervehdys!

 Oletko ystävällinen ja jaat tämän viestin kaikille, jotta he tuntisivat Oikean Jumalan Nimen.

 

Tämä on kaikille maailman ihmisille ja erityisesti Israelin kansalle. Tämä on kirjoitettu suomeksi suomen kansalle Maestro Evangelistan puolesta www.thename.ph, Kuule Jumalan Sana Jeremiaan kautta 25:29-38. Raamatun sanat ovat kursivoitu ja lainattu Kirkkoraamatusta -38 käännöksestä.

 

Tälle nykyiselle sukupolvelle tiedoksi, että tämä on ongelmien ja hämmennyksen aikakausi, mutta mistä se alkaa?

Kun minä annan tuhon ensin kohdata sitä kaupunkia, jonka olen ottanut omakseni, niin luuletteko, että te muut jäisitte rankaisematta? Ette jää! Minä lähetän miekan kaikkien ihmisten kimppuun maan päällä, sanoo Herra Sebaot.' Jeremia 25:29

 

"Kaupunki, jonka Herra on ottanut omalle nimelleen"- Sinä tiedät paikan. Nyt elämämme aika on täyttymyksen aika" Viimeisten päivien" profetioille.

Kallista korvasi, Jumalani, ja kuule. Avaa silmäsi ja katso autioita raunioitamme ja kaupunkia, joka on omistettu nimellesi! Me tuomme sinulle nöyrät pyyntömme, emme omaan vanhurskauteemme, vaan sinun suureen armoosi luottaen. Herra, kuule! Herra, anna anteeksi! Herra, kuuntele ja täytä pyyntömme! Auta pian, kunniasi tähden, Jumalani! Se kaupunki on sinun nimellesi omistettu, ja sinun kansaasi kutsutaan sinun nimelläsi." Daniel 9: 18-19

 

Ja 2. Aikakirjassa 7:12-14

 

12 Herra ilmestyi hänelle yöllä.

Herra sanoi Salomolle:

"Minä olen kuullut sinun rukouksesi ja ottanut tämän temppelin paikaksi, jossa minulle uhrataan. Jos minä joskus suljen taivaan, niin että ei tule sadetta, tai jos käsken heinäsirkkojen syödä maan tai lähetän kansani keskuuteen ruton -- ja jos silloin kansani, jonka olen ottanut omakseni, nöyrtyy ja rukoilee, kääntyy minun puoleeni ja hylkää pahat tiensä, niin minä kuulen sitä taivaaseen, annan sen synnit anteeksi ja teen sen maan jälleen terveeksi.

Keitä ovat Jumalan ihmiset raamatussa?

 

Sen tähden sinä olet suuri, Herra, minun Jumalani. Kaikki se, mitä olemme omin korvin kuulleet, osoittaa, ettei ole toista sinun kaltaistasi, ei ole muuta Jumalaa kuin sinä."Mikä muu kansa maan päällä olisi kansasi Israelin kaltainen? Onko toista kansaa, jota Jumala olisi tullut lunastamaan omaksi kansakseen ja jolle hän olisi itse antanut nimen? Sinä olet tehnyt meille suuria ja pelottavia tekoja. Egyptistä sinä lunastit omaksesi kansasi, ja sinä hävitit vieraat kansat sen tieltä. Nyt olet vahvistanut kansasi Israelin omaksi kansaksesi ikiajoiksi, ja sinusta, Herra, on tullut israelilaisten Jumala. 2. Sam.7:22-24

Jumalan ihmisiä kutsutaan nimellä Israel.

Jos kaupunkia ja ihmisiä siellä kutsutaan Israeliksi, ja Israelin kaupunki ja ihmiset kantavat Jumalan Nimeä, mikä on Jumalan Nimi?

Jumalan Nimi on ISRAEL! Meidän Jumalamme on Herra Jumala ISRAEL!

"Minä lähetän miekan kaikkien ihmisten kimppuun maan päällä" (Jer.25:29), eli ketään ei jätetä Jumalan tuomion ulkopuolelle.

30 Julista sinä, Jeremia, nämä sanat, sano heille näin:
Herra ärjyy korkeudesta, antaa äänensä kaikua pyhästä asunnostaan,
hän ärjyy ja jylisee laitumensa yli. Niin kuin viinirypäleiden polkijain huuto kiirii
kauas, niin kajahtaa Herran huuto kaikkien korviin, jotka maan päällä asuvat.
31 Sen pauhu kantautuu maan ääriin saakka. Herra käy oikeutta kansojen kanssa,
hän vaatii tilille kaikki ja antaa miekan surmata jumalattomat.
Jer.25:30-31.

Kun ihmiset ovat pahoja, niin heitä rankaistaan sodilla ja tappamisilla.

 

32 Näin sanoo Herra Sebaot: Myrsky nousee maailman ääriltä, tuho kulkee kansasta kansaan!" Jer.25:32.

Me olemme viime vuosina kokeneet raivoisia myrskyjä, jopa ilmaston muutosta ympäri maailman, jollaista ei ole koettu koskaan aikaisemmin historiassa. Me kuulemme ja näemme näiden tuhojen tapahtuvan kaapeli ja satelliitti-TV:n uutislähetysten kautta.

 

Mikäli ne eivät ole luonnollisia onnettomuuksia, niin ne luokitellaan olevan muita katastrofeja, nälänhätää ja vitsauksia.

 

33 Sinä päivänä kaikkialla, maan äärestä ääreen, viruu kuolleita, jotka Herra on surmannut. Ei heille pidetä valittajaisia, ei heitä koota eikä haudata, vaan heidän ruumiinsa jäävät hajalleen maatumaan. Jer.25:33.

 

Suuret määrät kuolleita ihmisiä jätetään hautaamatta. Meidän täytyisi välttää tällaista tapahtumasta; johtajien tulisi puhua ymmärryksellä, katua ja kääntyä Jumalan puoleen.

 

Mikäli me emme tee niin,

 

34 Huutakaa, paimenet, valittakaa! Kieriskelkää tomussa, te laumojen johtajat, sillä aika on tullut,
jolloin te joudutte teurastettaviksi. Te kaadutte, te hajoatte sirpaleiksi kuin kallisarvoinen astia!
Jer.25:34.

 

Uskontoja myöten kaikki tulevat kohtaamaan Jumalan Vihan. Uskontojen johtajia tullaan ihmisten taholta painamaan ahtaalle, koska he ovat saaneet suuren petoksen aikaiseksi kaikkialla maailmassa.

 

Pääsevätkö uskontojen johtajat pakoon Jumalan Vihaa?

 

35 Paimenet eivät pääse pakoon, laumojen johtajat eivät löydä turvapaikkaa.
36 Kuulkaa: paimenet huutavat, laumojen johtajat valittavat!
Herra hävittää heiltä niityt.
Jer.25:35-36.

 

Heidän tuhonsa tulee olemaan täydellinen.

 

37 Heidän turvalliset laitumensa tuhoutuvat Herran hehkuvan vihan alla. Jer.25:37.

 

Kaikki ihmiset kohtaavat Jumalan Vihan, olivatpa he sitten hyviä tai pahoja, koska he eivät huuda Ainoan Oikean Jumalan Nimeä. He eivät tiedä sitä, sillä he ovat kirottuja.

 

38 Niin kuin leijona nousee tiheiköstään, niin on Herra lähtenyt liikkeelle. Tappavalla miekallaan, hehkuvalla vihallaan hän tekee heidän maansa autioksi! Jer.25:38.

 

Kaiken tämän jälkeen uskonnot tullaan paljastamaan ihmiskunnan pettämisestä ja eksyttämisestä väärän jumalan palvelukseen. Tämä on seurausta Jumalan kirouksesta ihmiselle. Se on myös selitys sille, että meillä on sotia maailmassa. Maestro kysyy: Kuinka tärkeää on tuntea Jumalan Nimi?

 

3 Minä annan teidän nähdä merkkejä taivaalla ja maan päällä:
verta, tulta ja savupatsaita. 4 Aurinko pimenee, kuu värjäytyy vereen,
ennen kuin koittaa Herran päivä, suuri ja pelottava.
Joel 3:3-4.

 

Voimmeko me pelastua tuosta Suuresta ja Pelottavasta Herran Päivästä, kuinka?

 

5 Mutta jokainen, joka huutaa avukseen Herran nimeä, pelastuu. Siionin vuori ja Jerusalem on turvapaikka, niin Herra on luvannut. Ne, jotka Herra kutsuu, ne pelastuvat. Joel 3:5.

 

On täysin selkeää, että jokainen joka huutaa Jumalan Nimeä pelastuu.

 

Ihmiset, jotka huutavat Jumalan Suurta Nimeä. Kuinka he seuloutuvat Jumalan pelastettuihin?

 

9 Tämän kolmanneksen minä vien tuleen, puhdistan sen kuin hopean ja koettelen sitä tulessa niin kuin kulta koetellaan. He huutavat avuksi minun nimeäni, ja minä vastaan heille. Minä sanon: "He ovat minun kansani." He vastaavat: "Herra, meidän Jumalamme." Sakarja 13:9.

 

Ne ihmiset, jotka huutavat apua Jumalan Nimessä, sanotaan Jumalan Ihmisiksi. Enää ei ole ihmisjoukkoa, jotka ovat kutsutut nimensä perusteella.

 

1 Herra Jumala näytti minulle tämän näyn: oli korillinen loppukesän hedelmiä. 2 Hän kysyi minulta: "Mitä näet, Aamos?" Minä vastasin: "Korillisen loppukesän hedelmiä." Herra sanoi minulle: "Loppu on tullut kansalleni Israelille. Enää en kulje armahtaen sen ohitse." Aamos 1:1-2.

 

"Enää en kulje armahtaen sen ohitse."  Israelin kansa ei ole enää Jumalan suojeluksessa!

 

1 Minä olen kyllä ollut lähellä, mutta he eivät ole minua etsineet, olen ollut läsnä,

 mutta he eivät ole minua kyselleet, olen sanonut: "Tässä olen, tässä olen!" tälle pakanakansalle, joka ei kutsunut avuksi minun nimeäni. Jes.65:1

 

Jumala on tänä päivänä maassa, jota ei ollut kutsuttu Hänen Nimelleen, eli Jumala ei ole Israelissa.

 

Missä?

 

14 Jäljelle jääneet aloittavat ylistyksen, he iloitsevat ääneen Herran suuruudesta.
Huutakaa siis lännessä 15 ja vastatkaa huutoon aamunkoiton suunnalta,
kunnioittakaa Herraa. Meren saarilla ja rannoilla kunnioittakaa Herran nimeä,

hänen, joka on Israelin Jumala. 16 Maan ääriltä saakka me kuulemme laulujen kaikuvan ylistykseksi Vanhurskaalle. Minä sanon: En jaksa, en jaksa, voi minua!
Petosta petoksen jälkeen ja petoksen jälkeen vielä petos!
Jes.24:14-16.

 

"Aamunkoiton suunnalta", eli idästä. Mistä tarkalleen idästä?

 

The Name of God will be known "in the islands of the sea!" Englanninkielinen lause on lainaus Uudesta Kansainvälisestä Raamatusta (NIV), koska suomalaisessa raamatussa kyseistä jaetta ei ole, niin lisäsin sen tuohon. Eli Jumalan Nimi on tunnettu meren saarilla idässä. Jae kuuluu seuraavan jakson eteen:

 

27 Herran nimi saapuu kaukaa, Herra saapuu, hänen kasvonsa leimuavat,
hänessä palaa vihan liekki, hänen huulillaan hehkuu raivo,
hänen kielensä on kuin kaiken nielevä tuli,
Jes.30:27.

 

"Herran nimi saapuu kaukaa" - eli se saapuu Kaukoidästä.

 

Meren saaristo, joka sijaitsee Kaukoidässä! Filippiinit on Uusi Jerusalem!

 

Me olemme saaneet selville Jumalan Nimen ja Maestro Evangelista esittää kysymyksen: Minkä siunauksen me tulemme saamaan Jumalalta?

 

14 Herra sanoo:
"Minä pelastan hänet, koska hän turvaa minuun. Hän tunnustaa minun nimeäni, siksi suojelen häntä.
15 Kun hän huutaa minua, minä vastaan. Minä olen hänen tukenaan ahdingossa,
pelastan hänet ja nostan taas kunniaan.

16 Minä annan hänelle kyllälti elinpäiviä, hän saa nähdä, että minä autan häntä."  

Ps.91:14-16.

 

Täytyy tunnustaa ja huutaa nimeä HERRA JUMALA ISRAEL. Vain näin tehtyämme Hän vastaa meille.

 

Kaikkien näiden katastrofien ja sotien keskellä, kenellä on oikeus pyytää pelastusta Jumalalta?

 

9 Hän tuomitsee maanpiirin vanhurskaasti, langettaa kansoille oikeat tuomiot.

10 Herra on sorrettujen turva, hän on suoja ahdingon aikana. 11 Sinuun luottavat kaikki, jotka tuntevat sinut. Sinä, Herra, et hylkää ketään, joka etsii sinulta apua. Ps.9:9-11.

 

Jumala ei hylkää niitä, jotka huutavat avukseen Hänen Suurta Nimeään!

 

Halutessasi tietää lisää Oikeasta ja Suuresta Jumalan Nimestä raamatussa ja Hänen Sanomastaan meidän ajallemme, niin nettihaku www.thename.ph.

Tuhoisat tapahtumat tulevat jatkumaan ympäri maailman, jotta ihmiset tajuaisivat olevansa kirouksen alaisia kirotulla maapallolla. Katastrofit tulevat loppumaan ainoastaan kun hyväksymme ja tunnustamme Jumalan Oikean Nimen.


Kiireellinen Viesti