Maestro

Find www.thename.ph in Facebook

___________________

Muukalaisen Ilmestykset, kuten on mainittu Kuningas Salomonin suulla:


New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:


As for the foreigner who does not belong to your people Israel but has come from a distant land because of your name? for men will hear of your great name and your mighty hand and your outstretched arm?when he comes and prays toward this temple, then hear from heaven, your dwelling place. Do whatever the foreigner asks of you, so that all the peoples of the earth may know your name and fear you, as do your own people Israel, and may know that this house I have built bears your Name."
I Kings 8:41:43 (NIV 1984)


Suora suomennos:

Mitä tulee muukalaiseen, joka ei kuulu sinun kansaasi Israeliin, mutta on tullut kaukaisesta maasta sinun nimesi tähden- sillä miehet kuulevat sinun suuresta nimestäsi ja sinun mahtavasta kädestäsi sekä ojennetusta käsivarrestasi - kun hän tulee ja rukoilee tätä temppeliä kohden, niin kuule silloin taivaasta, sinun asuinpaikastasi. Tee mitä tahansa muukalainen pyytää sinulta, niin että kaikki maan ihmiset voisivat tietää sinun nimesi ja pelätä sinua, niin kuin sinun oma kansasi Israel, ja saata tiedettäväksi, että tämä rakennus, jonka olen rakentanut, kantaa sinun nimeäsi.
1.Kun. 8:41:43


Toinen käännösversio, Suomalaninen kirkkoraamattu -38

Myös jos joku muukalainen, joka ei ole sinun kansaasi Israelia, tulee kaukaisesta maasta sinun nimesi tähden - sillä sielläkin kuullaan sinun suuresta nimestäsi, väkevästä kädestäsi ja ojennetusta käsivarrestasi jos hän tulee ja rukoilee kääntyneenä tähän temppeliin päin, niin kuule taivaasta, asuinpaikastasi, häntä ja tee kaikki, mitä muukalainen sinulta rukoilee, että kaikki maan kansat tuntisivat sinun nimesi ja pelkäisivät sinua, samoin kuin sinun kansasi Israel, ja tulisivat tietämään, että sinä olet ottanut nimiisi tämän temppelin, jonka minä olen rakentanut.
1.Kun. 8:41:43

Sisältölaatikko

Maestro Eraño M. Evangelista on Jumalan lähetettämä ainoastaan toimittamaan Jumalan Sanoma kaikille ihmisille; hän ei ole aloittamassa uutta uskontoa, eikä pyydä minkäänlaisia lahjoituksia. Ole ystävällinen ja varaa aikaa lukeaksesi sanomat täydellisesti.


Katastrofaaliset tapahtumat tulevat jatkumaan joka puolella maailmaa, jotta ihmiset heräisivät tosiasiaan, että maailma on kirottu. Nämä tapahtumat loppuvat ainoastaan silloin kun he hyväksyvät ja tunnustavat tosi Jumalan Nimen.

Maestro Eraño M. Evangelista

Syyskuussa 24. 2006

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:235182 kpl

Olkaa näin ollen kaikki informoituja, että todellinen Jeesus Pyhässä Raamatussa kärsi Jumalalta saamansa rangaistuksen ihmisten kautta tulleen pahoinpitelyn ja ristiinnaulitsemisen kautta. Rangaistus oli Jeesuksen omien väärintekojen seurausta, eikä meidän muiden syntien tähden, kuten uskonnot ilmoittavat.

Seuraava perustuu opettaja Eraño Evangelistan Raamatullisiin ilmestyksiin, linkki:
http://www.thename.ph/thename/revelations/greatestdeception-en.htm

Raamatunjakeet on suomalaisesta kirkkoraamatusta 33/38 ja osaa kohdista on selvennetty jakeilla

(NIV) Uudesta Kansainvälisestä Painoksesta.

On olemassa Jumalan Sana Jeesuksesta - Kuningas Daavidin jälkeläisestä, joka meidän tulee tietää:

 "Kun sinun päiväsi ovat päättyneet ja sinä lepäät isiesi tykönä, korotan minä sinun seuraajaksesi jälkeläisesi, joka lähtee sinun ruumiistasi; ja minä vahvistan hänen kuninkuutensa. Hän on rakentava huoneen minun nimelleni, ja minä vahvistan hänen valtaistuimensa ikuisiksi ajoiksi. Minä olen oleva hänen isänsä ja hän minun poikani, niin että, JOS HÄN TEKEE VÄÄRIN, MINÄ RANKAISEN HÄNTÄ IHMISVITSALLA JA NIIN KUIN IHMISLAPSIA LYÖDÄÄN" 2. Samuel 7:12-14

Toinen versio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

"When your days are over and you rest with your ancestors, I will raise up your offspring to succeed you, your own flesh and blood, and I will establish his kingdom."He is the one who will build a house for my Name, and I will establish the throne of his kingdom forever. I will be his father, and he will be my son. When he does wrong, i will punish him with a rod wielded by men, with floggings inflicted by human hands"

II Samuel 7:12-14 (NIV)

Suora suomennos:

 "Kun sinun päiväsi ovat päättyneet ja sinä lepäät isiesi tykönä, Minä korotan sinun seuraajaksesi jälkeläisesi, sinun omaa lihaa ja vertasi, ja minä vahvistan hänen kuninkuutensa. "Hän on se, joka on rakentava talon/temppelin minun Nimelleni, ja minä vahvistan hänen kuninkuutensa valtaistuimen ikuisiksi ajoiksi. Minä olen oleva hänen isänsä ja hän minun poikani. Kun hän tekee väärin, niin Minä rankaisen häntä ihmisten antamin kepiniskuin ja miesten käsien kautta selkäsaunoilla sekä ruoskimisilla" 2. Samuel 7:12-14

 Yllä mainituissa jakeissa: 2. Samuel 7:12-14 - me voimme lukea, että Jumala puhuu tulevasta Daavidin jälkeläisestä, eikä kirjaimellisesti "Jumalan pojasta", kuten uskonnot saarnaavat.

Onko varmasti totta, että Jeesus oli Daavidin jälkeläinen?

"…neitsyen tykö, joka oli kihlattu Joosef nimiselle miehelle Daavidin suvusta; ja neitsyen nimi oli Maria." Luukas 1:30

Jeesuksen todellinen isä oli Joosef ja hän kuului Daavidin huoneeseen/sukuun. Joten, jos me uskomme uskontojen opetuksiin, että Jeesus oli "Jumalan poika", niin sitten Marian pitäisi olla se, joka kuuluu Daavidin sukuun.

"Ja katso, sinä tulet raskaaksi ja synnytät pojan, ja sinun on annettava hänelle nimi Jeesus."   Luukas 1:32

Kuka oli Jeesuksen isä?


"Hän on oleva suuri, ja hänet pitää kutsuttaman Korkeimman Pojaksi, ja Herra Jumala antaa hänelle Daavidin, hänen isänsä, valtaistuimen," Luukas 1:32

"pitää kutsuttaman " kuten olemme lukeneet, Jeesus oli vain Daavidin jälkeläinen, ei todellinen Jumalan poika; hän oli vain mies, ihminen.

Onko totta, että Jeesus on Daavidin poika? Lukekaamme:

"Jeesuksen Kristuksen, Daavidin pojan, Aabrahamin pojan, syntykirja." (Matteus 1:1)

Nyt me voimme nähdä, että profetia 2. Samuel 7:12-14, joka koskee tulevaa Daavidin jälkeläistä, eikä Jumalan poikaa, profetia on täytetty.

Kun tarkastelemme profetiaa, 2. Samuel 7:12-14, että jos Daavidin jälkeläinen tekee väärin tai pahuuden, niin hän kohtaa rangaistuksen ihmisten antamin kepiniskuin. Maestro Evangelista sanoo, että Jeesus oli myös rangaistu ihmisten toimesta. Onko siitä todistetta?

"Niin kaikki kansa vastasi ja sanoi: "Tulkoon hänen verensä meidän päällemme ja meidän lastemme päälle". Silloin hän päästi heille Barabbaan, mutta Jeesuksen hän ruoskitti ja luovutti ristiinnaulittavaksi." Matteus 1:27:25-26.

Todellakin, Jeesus sai tuomionsa ihmisten kautta kepinhakkausten ja ruoskimisen kera. Kun me luemme uudelleen, mitä Jumala julisti profetiassa, 2. Samuel 7:14. Minä olen hänen Isänsä, ja hän on oleva Minun poikani. KUN HÄN TEKEE VÄÄRIN, NIIN RANKAISEN HÄNTÄ IHMISTEN ANTAMIN KEPINISKUIN JA MIESTEN TOIMITTAMILLA SELKÄSAUNOILLA/RUOSKIMISILLA.

Me voimme itse nähdä, että perustuen siihen, mitä Jumala sanoi profetiassa, on todellinen syy, miksi Hän salli Jeesuksen - Kuningas Daavidin jälkeläisen tulla miesten ruoskimaksi ja tappamaksi, se ei ollut meidän syntiemme tähden, vaan Jeesuksen omien väärintekojen takia.

Nyt on käynyt ilmi, että Apostolit, jotka kirjoittivat Uuden Testamentin ja jotka vetosivat, että Jumala lähetti Jeesuksen kuolemaan meidän syntiemme tähden, piilottivat meiltä mitä todellisuudessa tapahtui Jeesukselle ja miksi. Vielä pahempaa oli, että apostolit saivat meidät ylistämään Jeesusta - miestä, joka todellisuudessa kärsi Jumalan langettaman rangaistuksen omien väärintekojensa seurauksena!

Kuinka Jumala voi kuulla meidän vetoomuksemme rauhasta ja pelastuksesta, jos me ylistämme miestä, jota Hän on rankaissut! Me olemme todellakin kirottuja, kuten on kirjoitettu 5. Mooseksen kirja 11:28, koska me ylistämme väärää jumalaa, jonka apostolit tekivät. On häpeä, että me edes kyseenalaistamme Jumalaa nykypäivän kärsimyksistämme.

Totuus on, että me olemme sallineet itsemme tulla petetyiksi apostolien opetusten kautta! Pastorit voisivat sanoa, että profetiassa 2. Samuel 7:12-14 on kyseessä Kuningas Salomo, mutta Salomo ei joutunut ihmisten ruoskimaksi, kun hän teki syntiä Jumalaa kohtaan. Se oli Jeesus- Daavidin jälkeläinen - joka tuli ruoskituksi ja kepein hakatuksi miesten taholta.

Uskonnot ovat saaneet meidät ylistämään Jeesusta, jota Jumala rankaisi hänen omien väärintekojensa perusteella, eikä meidän syntiemme, kuten apostolit vaativat olevan. On aivan selvää, että uskontojen opetukset ovat virheellisiä Jumalan opetukseen verrattuna, kuten perustuu Jumalan Sanaan profetiassa 2. Samuel 7:12-14. Tästä syystä Jumala ei kuule maailman ihmisten rukouksia rauhan puolesta, vaan antaa ihmiskunnan kärsimysten jatkua kaikilla tapahtuvilla sodilla ja katastrofeilla, koska he kaikki huutavat väärää jumalaa, jonka apostolit ovat tehneet.

Jotta tietäisit mitä väärintekoja Jeesus teki ansaitakseen niin brutaalin rangaistuksen, niin ole hyvä ja lue linkistä:http://www.thename.ph/thename/revelations/greatestdeception-en.htm

Vieraile verkkosivuilla www.thename.ph ja www.thenameonline.info lukeaksesi sen pääsivulta Jumalan tuomiosta uskonnollisille johtajille, papeille ja pastoreille ja kaikille maailman ihmisille - mikäli he yhä kuuntelevat uskontojen opetuksia; kuten on kirjoitettu Raamatun profetiaan, jonka on ilmoittanut Opettaja Eraño Martin Evangelista ja mitä ihmiset voivat tehdä välttääkseen tulevat tuhot ja kauhut. Kiitos sinulle.

Olet nyt tiedotettu näistä asioista, tulevista valtavista katastrofeista. Ne voidaan vielä välttää lopettamalla väärän jumala ylistäminen.


Vahvistus Viesti