Tämä viesti on viittaus ja vahvistus edelliseen sanomaan: Tiedote 21.1.2013

 

Se on se mitä sinä luulet ja niin minäkin, kun ensimmäistä kertaa luin kyseisen ilmestyksen. Raamatun ilmestys, jonka luit, niin sinun olisi pitänyt tietää, että profetia 2. Sam. 7:12-14 oli ensin annettu Salomolle - Salomon pystyi rakentamaan Talon Jumalan nimessä, mutta hän epäonnistui Jumalan Nimen tunnetuksi tekemisessä kansalleen, koska hän rakensi muita temppeleitä, 1. Kun. 11:1-13. Sitten toinen Daavidin poika voideltu tai valittu - Jeesus tuli jatkamaan tehtävää kansansa herättämiseksi tuntemaan Jumalan Nimi, mutta epäonnistuminen oli taas tapahtuva, koska hän teki väärin, kun kutsui itseään Kirjaimellisesti Jumalan Pojaksi, Joh. 19:7. Vastauksesi osoittaa sinun olleen kiireinen, kun reagoit em. postitukseen, ilman ajattelua/tutkimusta mainittua Nettisivua kohtaan. ( Earl Lad Vitorino on sen viimeisimmän tiedotteen lähettäjä). Kuitenkin, kun se mitä me molemmat olemme lukeneet on aitoa asiaa mieheltä, jolla on auktoriteetti puhua Jeesuksesta - Opettaja Eraño Evangelista, jonka Raamattuilmestys, että Jeesus oli vain Daavidin jälkeläinen ja että Jeesus on myös kirkas aamuntähti, Jesaja 14:9-20, jonka Jeesus myös itse vahvisti Ilmestyskirjassa 22:16. Se on suora jatkumo, että totuus Jeesuksen persoonasta on nyt tullut kaikkien tietoon. Tärkeänä yksityiskohtana ja osoittajana on, kuka oli profetiassa mainitusti miesten hakattavana ja ruoskittavana - Salomon vai Jeesus? Jos Jeesus oli myös Daavidin poika tai polveutui Daavidista, ja hän joutui ihmisten hakattavaksi ja ruoskittavaksi, niin siten meillä ei ole mitään syytä kieltää, ettei Jeesusta rangaistu miesten antamin kepiniskuin ja ruoskimalla omien väärintekojensa seurauksena, kuten Jumala Itse on säätänyt 2. Sam. 7:12-14. Olet myös unohtanut Psalmin 89:30-46, jossa selvennetään, kuinka profetia 2. Sam 7:12-14 jatkuu Daavidin jälkeläisessä ja koska Jeesus oli Daavidin jälkeläinen, niin hän on kiistämättä sanotun säädöksen rangaistuksen alainen, kun tekee väärin. Myös, koska Jeesus oli viimeinen Daavidin poika, jonka oli määrä olla Voideltuna profetian täyttämisessä/loppuun viennissä, mutta hän epäonnistui, koska hän teki väärin - tämä oli se mitä on kirjoitettu hänestä Psalmissa 89:39-46

 

39. Ja kuitenkin sinä hylkäsit voideltusi (Messias tai Kristus - ei kukaan muu kuin Jeesus) ja pidit häntä halpana ja olet vihastunut häneen.

40. Sinä olet purkanut palvelijasi liiton, olet häväissyt hänen kruununsa, olet heittänyt sen maahan.

41. Sinä olet särkenyt kaikki hänen muurinsa, olet pannut raunioiksi hänen linnoituksensa.

42. Kaikki tien kulkijat ovat häntä ryöstäneet, hän on joutunut naapuriensa häväistäväksi.

43. Sinä olet korottanut hänen vihollistensa oikean käden, olet tuottanut ilon kaikille hänen vihamiehillensä.

44. Sinä olet kääntänyt takaisin hänen miekkansa terän etkä ole sodassa pitänyt häntä pystyssä.

45. Sinä olet tehnyt hänen loistostansa lopun ja olet syössyt maahan hänen valtaistuimensa.

46. Sinä olet lyhentänyt hänen nuoruutensa päivät, olet hänet häpeällä peittänyt. ( Jeesusta rankaistiin brutaalisti ja hänet tapettiin vain reilun kolmekymmentä vuotiaana.)

 

Tämä on täysin johdonmukainen Jesajan antaman profetian 14:9-20 kanssa, kirkas aamuntähti, jonka Jeesus itse tunnustaa todeksi Ilmestyskirjassa 22:16. Olet nyt saanut lukea tämän, koska enkeli/sanansaattaja, joka näyttää toteen Jeesuksen todistajalausunnon, että Jeesus on Daavidin jälkeläinen, juurivesa ja että hän on kirkas aamuntähti (Lusifer latinaksi). Hän on nyt täällä Opettajan persoonassaan Eraño Martin Evangelista. Jeesus sanoi myös, Luukkaan evankeliumissa 24:44, että lukekaa hänestä (Jeesuksesta), mitä Psalmeihin on kirjoitettu. Sinä voit käyttää Jesaja 53 lukua, mutta Jesaja 53 ei ole profetia, vaan muistelmakoonti mitä Mooses teki ja koki, mies jolle Jumala paljasti Käsivartensa Voiman (Exodus 32:11). Lue tämä linkki: http://www.thename.ph/thename/revelations/suffvant-en.html. Sinulla on vielä paljon opittavaa ja suosittelen sinua lukemaan erityisesti seuraavan:

http://www.thename.ph/thename/revelations/greatestdeception-en.htm - Edes helvetti ei ole totta, koska Jumala ei ole koskaan puhunut ihmisten rankaisemisesta helvetillä, eikä ole tarjonnut palkintoa, jonka saisi lunastaa Taivaassa. Mitään sellaista ei ole kirjoitettu Hänen profeettojensa kautta Vanhassa Testamentissa, kuten ei ole myöskään olemassa toista elämää (Job. 14:10-12, Saar. 3:16-22). Toinen elämä Helvetissä tai Taivaassa on vain apostoleiden keksintöä. Sinun täytyy herätä näkemään, että sinut on saatu uskomaan ja ylistämään miestä, joka huusi syyttäen Jumalaa, että miksi hylkäsit minut. Käytä nyt saamaasi taustatietoa ja asiayhteyttä perustellaksesi, miksi ylistät miestä, joka oli hylätty ihmisten rankaisemana. Se on samaa kuin pyytäisi apua jengin piirittämältä mieheltä, jonka he ovat pahoinpidelleet ja tappaneet. Kun korostaa yhä, että Jeesus on pelastaja, siitä huolimatta, mitä hän sanoi Matt. 27:46, niin se osoittaa, että olet valinnut osan olla apostolien pettämä. Sinua on nyt informoitu, joten et voi syyttää meitä enää asian johdosta. Tuhoisat tapahtumat tulevat jatkumaan ja yhä pahenemaan, niin kauan kuin maailma huutaa apua Jeesuksen nimessä, kuten uskonnot opettavat, eivätkä pyydä apua toden Jumalan Nimeen (jonka Jeesus epäonnistui kertoa), kuten meille on ilmoittanut Opettaja Evangelista nettisivuilla www.thename.ph Avaa mielesi.


Voimallinen Todistus