Kaikkein voimallisin todiste, joka vakuuttaa, että Vatikaani on pettänyt ihmiskuntaa

Julkaistu Englannin kielellä 13.2.2013 kello 6:01

 

  Hyvää päivää

 

Re: http://itccs.org/2013/02/13/pope-benedict-resigned-to-avoid-arrest-seizure-of-church-wealth-by-easter/

 

 Opettaja Eraño Martin Evangelistan puolesta www.thename.ph, http://suurinimi.com

 

 

Saanen esitellä teille todisteen, joka täysin todistaa, että Vatikaani- Rooman Katollinen Kirkko ja kaikki uskonnot ovat tehneet ihmiskuntaa kohtaan suurimman petoksen ihmiskunnan aikana ja se on tapahtunut saamalla ihmiset uskomaan, että Jeesus in Jumalan poika ja oli lähetetty kuolemaan meidän syntiemme puolesta.

 

Olet nyt informoitu, että todellinen Jeesus- Kuningas Daavidin jälkeläinen ei ollut Jumalan lähettämä, jotta hänet pieksettäisiin meidän syntiemme tähden, vaan hän kärsi Jumalan asettaman rangaistuksen hakkaamisineen ja ruoskimisineen miesten kautta hänen OMIEN väärintekojensa kautta. Me emme ole tienneet tätä, koska apostolit piilottivat tämän totuuden meiltä vääristelemällä Jumalan Sanaa, joka on kerrottuna profetioissa Vanhassa Testamentissa.

 

Tieto perustuu Opettaja Eraño Martin Evangelistan raamatullisiin ilmestyksiin, linkistä:


Suuri Petos

 

On olemassa Jumalan Sana koskien Jeesusta, Kuningas Daavidin jälkeläistä, joka meidän tulisi tietää:

 

2. Samuel 7:12-14, suomalainen kirkkoraamattu

"12. Kun sinun päiväsi ovat päättyneet ja sinä lepäät isiesi tykönä, korotan minä sinun seuraajaksesi jälkeläisesi, joka lähtee sinun ruumiistasi; ja minä vahvistan hänen kuninkuutensa.
13. Hän on rakentava huoneen minun nimelleni, ja minä vahvistan hänen valtaistuimensa ikuisiksi ajoiksi. 14. Minä olen oleva hänen isänsä ja hän minun poikani, niin että, jos hän tekee väärin, minä rankaisen häntä ihmisvitsalla ja niin kuin ihmislapsia lyödään;"

Toinen versio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

2 Samuel 7:12-14 (NIV)

12 When your days are over and you rest with your ancestors, I will raise up your offspring to succeed you, your own flesh and blood, and I will establish his kingdom. 13 He is the one who will build a house for my Name, and I will establish the throne of his kingdom forever. 14 I will be his father, and he will be my son. WHEN HE DOES WRONG, I WILL PUNISH HIM WITH A ROD WIELDED BY MEN, WITH FLOGGINGS INFLICTED BY HUMAN HANDS

Suora suomennos:

"KUN HÄN TEKEE VÄÄRIN, NIIN RANKAISEN HÄNTÄ IHMISTEN ANTAMIN KEPINISKUIN JA MIESTEN KÄSIEN KAUTTA SELKÄSAUNOILLA/RUOSKIMISILLA".

 

 Yllä mainituissa jakeissa: 2. Samuel 7:12-14 - me voimme lukea, että Jumala puhuu tulevasta Daavidin jälkeläisestä, eikä kirjaimellisesti "Jumalan pojasta", kuten uskonnot saarnaavat.

 

Onko varmasti totta, että Jeesus oli Daavidin jälkeläinen?

"…neitsyen tykö, joka oli kihlattu Joosef nimiselle miehelle Daavidin suvusta; ja neitsyen nimi oli Maria." Luukas 1:30

Jeesuksen todellinen isä oli Joosef ja hän kuului Daavidin huoneeseen/sukuun. Joten, jos me uskomme uskontojen opetuksiin, että Jeesus oli "Jumalan poika", niin sitten Marian pitäisi olla se, joka kuuluu Daavidin sukuun.

"Ja katso, sinä tulet raskaaksi ja synnytät pojan, ja sinun on annettava hänelle nimi Jeesus."   Luukas 1:32

Kuka oli Jeesuksen isä?


"Hän on oleva suuri, ja hänet pitää kutsuttaman Korkeimman Pojaksi, ja Herra Jumala antaa hänelle Daavidin, hänen isänsä, valtaistuimen," Luukas 1:32

"pitää kutsuttaman " kuten olemme lukeneet, Jeesus oli vain Daavidin jälkeläinen, ei todellinen Jumalan poika; hän oli vain mies, ihminen.

Onko totta, että Jeesus on Daavidin poika? Lukekaamme:

"Jeesuksen Kristuksen, Daavidin pojan, Aabrahamin pojan, syntykirja." (Matteus 1:1)

Nyt me voimme nähdä, että profetia 2. Samuel 7:12-14, joka koskee tulevaa Daavidin jälkeläistä, eikä Jumalan poikaa, profetia on täytetty.

Kun tarkastelemme profetiaa, 2. Samuel 7:12-14, että jos Daavidin jälkeläinen tekee väärin tai pahuuden, niin hän kohtaa rangaistuksen ihmisten antamin kepiniskuin. Maestro Evangelista sanoo, että Jeesus oli myös rangaistu ihmisten toimesta. Onko siitä todistetta?

"Niin kaikki kansa vastasi ja sanoi: "Tulkoon hänen verensä meidän päällemme ja meidän lastemme päälle". Silloin hän päästi heille Barabbaan, mutta Jeesuksen hän ruoskitti ja luovutti ristiinnaulittavaksi." Matteus 1:27:25-26.

Todellakin, Jeesus sai tuomionsa ihmisten kautta kepinhakkausten ja ruoskimisen kera. Kun me luemme uudelleen, mitä Jumala julisti profetiassa, 2. Samuel 7:14. Minä olen hänen Isänsä, ja hän on oleva Minun poikani. KUN HÄN TEKEE VÄÄRIN, NIIN RANKAISEN HÄNTÄ IHMISTEN ANTAMIN KEPINISKUIN JA MIESTEN TOIMITTAMILLA SELKÄSAUNOILLA/RUOSKIMISILLA.

Me voimme itse nähdä, että perustuen siihen, mitä Jumala sanoi profetiassa, on todellinen syy, miksi Hän salli Jeesuksen - Kuningas Daavidin jälkeläisen tulla miesten ruoskimaksi ja tappamaksi, se ei ollut meidän syntiemme tähden, vaan Jeesuksen omien väärintekojen takia.

Nyt on käynyt ilmi, että Apostolit, jotka kirjoittivat Uuden Testamentin ja jotka vetosivat, että Jumala lähetti Jeesuksen kuolemaan meidän syntiemme tähden, piilottivat meiltä mitä todellisuudessa tapahtui Jeesukselle ja miksi. Vielä pahempaa oli, että apostolit saivat meidät ylistämään Jeesusta - miestä, joka todellisuudessa kärsi Jumalan langettaman rangaistuksen omien väärintekojensa seurauksena!

Kuinka Jumala voi kuulla meidän vetoomuksemme rauhasta ja pelastuksesta, jos me ylistämme miestä, jota Hän on rankaissut! Me olemme todellakin kirottuja, kuten on kirjoitettu 5. Mooseksen kirja 11:28, koska me ylistämme väärää jumalaa, jonka apostolit tekivät. On häpeä, että me edes kyseenalaistamme Jumalaa nykypäivän kärsimyksistämme.

Totuus on, että me olemme sallineet itsemme tulla petetyiksi apostolien opetusten kautta! Pastorit voisivat sanoa, että profetiassa 2. Samuel 7:12-14 on kyseessä Kuningas Salomo, mutta Salomo ei joutunut ihmisten ruoskimaksi, kun hän teki syntiä Jumalaa kohtaan. Se oli Jeesus- Daavidin jälkeläinen - joka tuli ruoskituksi ja kepein hakatuksi miesten taholta.

Jesajan kirjan luku 53 ei ole koskaan ollut profetia Jeesuksesta, vaan kokoelma siitä mitä Mooses teki. Mooses oli mies, jolle Jumala paljasti Käsivartensa Voiman (2. Mooses 32:11) Lue linkistä:

 http://www.thename.ph/thename/revelations/suffvant-en.html.

 

Uskonnot ovat saaneet meidät ylistämään Jeesusta, jota Jumala rankaisi hänen omien väärintekojensa perusteella, eikä meidän syntiemme, kuten apostolit vaativat olevan. On aivan selvää, että uskontojen opetukset ovat virheellisiä Jumalan opetukseen verrattuna, kuten perustuu Jumalan Sanaan profetiassa 2. Samuel 7:12-14. Tästä syystä Jumala ei kuule maailman ihmisten rukouksia rauhan puolesta, vaan antaa ihmiskunnan kärsimysten jatkua kaikilla tapahtuvilla sodilla ja katastrofeilla, koska he kaikki huutavat väärän jumalan puoleen, jonka apostolit ovat tehneet.

Jotta tietäisit, mitä väärintekoja Jeesus teki, jotka apostolit piilottivat meiltä, niin ole ystävällinen ja lue tästä linkistä:

 http://www.thename.ph/thename/revelations/greatestdeception-en.htm

 

TÄMÄ ON SUURIN TODISTE, JOKA VAKUUTTAA, ETTÄ USKONNOT JA ERITYISESTI KIRKKO OVAT KAIKKIEN AIKOJEN SUURIMPIA RIKOLLISIA, KOSKA HE OVAT SAANEET IHMISKUNNAN USKOMAAN HEIDÄN OPETUKSIINSA, ETTÄ JEESUS ON PELASTAJA. ME VOIMME LUKEA PYHÄSTÄ RAAMATUSTA, ETTÄ JEESUS KÄRSI JUMALAN ENNALTA MÄÄRÄÄMÄN RANGAISTUKSEN. USKONNOT OVAT SAANEET IHMISET PALVOMAAN MIESTÄ, JOKA KÄRSI JUMALAN ANTAMAN RANGAISTUKSEN!!!

 

Minä katson nyt eteenpäin siihen päivään kun organisaationne käyttää, www.thename.ph, http://suurinimi.com olevia ilmestyksiä saattaessaan koko maailman tietämään teidän vaikutuksestanne Mediassa tämän Voimallisen todisteen, joka saattaa vankeuteen nämä Kirkon johtajat - Jumalan Sanan valheelliset opettajat.

 Kiitos teille.


Jumalan Todellinen Nimi Raamatussa