Ei ole Toista Jeesuksen Tulemista

Meidän Herramme Jumala, Kaikkivaltias On Hän, joka on Tuleva! Osa 1

 

"Minä olen A (Alfa, Alku) ja O (Omega, Loppu)", sanoo Herra Jumala, joka on ja joka oli ja joka tuleva on, Kaikkivaltias"  Ilmestyskirja 1:8

 

 

 

  Jo kauan aikaa ihmiskunta on laitettu uskomaan erilaisten Kristillisten uskonlahkojen ja myös Islamin uskonnon saarnaajien taholta, että on vielä oleva Jeesuksen toinen tuleminen. Ja että kaikki nämä sodat (erityisesti Lähi-idässä) ja tätä nykyä tapahtuvat katastrofit eri osissa maailmaa, ovat merkkejä hänen toisesta tulemisestaan.

 

  Kristityt uskovat, että kun Jeesus palaa, niin he pelastuvat ja epäuskovat tuhoutuvat ja joutuvat heidän itsensä määrittelemään paikkaan "helvetti", kun Muslimit uskovat, että kun Jeesus palaa, niin he saavat palkinnon ja epäuskovat tuomitaan. Sen sijaan että kaikkien kansakuntien ihmiset yhdistettäisiin edistääkseen rauhaa, jotta he saisivat nämä järjettömät sodat loppumaan tai rohkaisemaan heitä toimimaan ja tekemään töitä toistensa kanssa pelastaaksemme planeettamme, estämällä katastrofien ja tuhojen ilmestymiseltä, niin heidän uskonnolliset opetuksensa jakavat heidän seuraajiansa heitä toisiaan vastaan. Heidän seuraajansa ovat asetetut valmiuteen ja odotustilaan tulevaa "tuomion päivää" varten ja Jeesuksen tai toisen Imaamin tuloa ajatellen.

 

  Todellisuudessa, niin kauan kuin tämän kaltaista jakavaa ja erottavaa opetusta on olemassa, niin maailman ihmiset eivät koskaan tule saavuttamaan todellista rauhaa, edistystä ja yhtäläisyyttä.

 

  Meillä on tässä nyt kysymys, että miksi Jeesus yhä tulisi toisen kerran, jos hänen brutaali ja hirvittävä kuolema olisi jo selkeä todiste, että hän on täyttänyt tehtävän, jonka Jumala hänelle antoi?

 

  Vastaus tuohon on luettavissa Maestro Eraño M. Evangelistan Raamattu ilmestyksistä www.thename.ph ja www.thenameonline.info sekä www.suurinimi.com.

 

  Avaintekijä ymmärrykseen tuleeko Jeesus takaisin vai ei, on löydettävissä "kolmannen päivän" tarkoituksen kautta, josta Jeesus puhui:

 

"Ja hän otti tykönsä ne kaksitoista ja sanoi heille: "Katso, me menemme ylös Jerusalemiin, ja kaikki on täysin toteutuva, mitä profeettain kautta on kirjoitettu Ihmisen Pojasta." Luukas 18:31

 

   Jeesus puhuu tässä profetiasta, joka tapahtuu tai täyttyy hänen osalleen hänen ollessa "Ihmisen poika". Jeesus viittaa tässä suoraan itseensä.

 

  Mitä profetiassa on todettu tai ilmoitettu?

 

"Sillä hänet annetaan pakanain käsiin, ja häntä pilkataan ja häväistään ja syljetään; ja ruoskittuaan he tappavat hänet" Luukas 18:32-33

 

  Sen mukaan mitä Jeesus sanoi, kuten on profetiassa ilmoitettu, hän tulee kärsimään ja käymään läpi valtavan nöyryytyksen, hänet ruoskitaan ja lopulta tapetaan.

 

  Miksi Jeesus joutuisi kärsimään niin julman koettelemuksen? Miksi Jumala salli miesten hakkaavan, ruoskivan ja lopulta tappavan Jeesuksen?

 

  Luemme profetian, josta Jeesus puhui, joka sisältää AIDON JUMALAN SANAN, minkä takia hänen hakattaisiin ja ruoskittaisiin ihmisten kautta:

 

"Kun sinun päiväsi ovat päättyneet ja sinä lepäät isiesi tykönä, korotan minä sinun seuraajaksesi jälkeläisesi, joka lähtee sinun ruumiistasi; ja minä vahvistan hänen kuninkuutensa. Hän on rakentava huoneen minun nimelleni, ja minä vahvistan hänen valtaistuimensa ikuisiksi ajoiksi. Minä olen oleva hänen isänsä ja hän minun poikani, niin että, JOS HÄN TEKEE VÄÄRIN, MINÄ RANKAISEN HÄNTÄ IHMISVITSALLA JA NIIN KUIN IHMISLAPSIA LYÖDÄÄN" 2. Samuel 7:12-14

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Paino:

 

"When your days are over and you rest with your fathers, I will raise up your offspring to succeed you, who will come from your own body, and I will establish his kingdom. He is the one who will build a house for my Name, and I will establish the throne of his kingdom forever. I will be his father, and he will be my son. WHEN HE DOES WRONG, I WILL PUNISH HIM WITH A ROD WIELDED BY MEN, WITH FLOGGINGS INFLICTED BY HUMAN HANDS."

II Samuel 7:12-14 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Kun sinun päiväsi ovat päättyneet ja sinä lepäät isiesi tykönä, korotan minä sinun seuraajaksesi jälkeläisesi, joka lähtee sinun ruumiistasi; ja minä vahvistan hänen kuninkuutensa. Hän on rakentava huoneen minun nimelleni, ja minä vahvistan hänen valtaistuimensa ikuisiksi ajoiksi. Minä olen oleva hänen isänsä ja hän minun poikani. KUN HÄN TEKEE VÄÄRIN, NIIN MINÄ RANKAISEN HÄNTÄ IHMISTEN ANTAMIN KEPINISKUIN JA MIESTEN KÄSIEN KAUTTA SELKÄSAUNOILLA SEKÄ RUOSKIMISILLA". 2. Samuel 7:12-14


 

  Tämä on Jumalan antamaa sanaa Daavidille (profeetta Naatanin kautta), että Daavidin jälkeläinen tulisi rakentamaan huoneen Jumalan Nimelle. Me voimme nyt ymmärtää miksi Jeesus sanoi, että hän on "Ihmisen poika", Luukas 18:31-32, koska hän on Kuningas Daavidin profetoitu jälkeläinen ja hänen (Kuningas Daavidin) OMAA lihaa ja verta.

 

  Kuitenkin meidän tulee tarkasti lukea syy, miksi hän kohtasi ihmisten täytäntöön panemat kepeillä hakkaamiset ja ruoskimiset.

 

Minä olen oleva hänen isänsä ja hän minun poikani. KUN HÄN TEKEE VÄÄRIN, NIIN MINÄ RANKAISEN HÄNTÄ IHMISTEN ANTAMIN KEPINISKUIN JA MIESTEN KÄSIEN KAUTTA SELKÄSAUNOILLA SEKÄ RUOSKIMISILLA". 2. Samuel 7:14

 

  On selkeästi kirjoitettu, että Jumala ITSE sanoi, että syy miksi tuleva "Ihmisen poika" tai Daavidin Poika joutuu ihmisten kautta hakatuksi ja ruoskituksi, johtuu hänen itsensä tekemistä VÄÄRINTEOISTA!

 

  Tämä tarkoittaa, että se, mitä apostolit ja Kristityt pastorit ja saarnaajat opettavat meille, että Jeesuksen kuolema meidän syntiemme tähden ei ole totta, koska se EI ole se, mitä Jumala on puhunut profetian kautta!

 

  Siten ollen kaikki odotus tämän hänen toisen tulemisensa kanssa ON OLLUT YHTÄ TYHJÄN KANSSA, sillä hänen brutaali kuolemansa on todiste siitä, että hän kärsi rangaistuksensa Jumalalta tehtyään väärin. Tämä ei ole asettautumista Jeesusta vastaan, vaan tämä on kaikki ymmärryksen vuoksi koskien niitä Jeesuksen aikaisemmin sanomia sanoja, jotka apostolit sitten meiltä kätkivät.

 

  Mitä olivat ne väärinteot, joita Jeesus teki, joiden vuoksi Jumala hylkäsi hänet hakattavaksi ja ruoskittavaksi sekä tapettavaksi?

 

  Ennen kuin vastaamme tuohon ja jatkamme tätä ilmestystä koskien Jeesusta, niin kysymys kuuluu, että kuinka me tiedämme, että yllä oleva Jumalan Sanan lausunto, jonka Maestro Evangelista on meille näyttänyt koskien Jeesusta, on TOTUUS, jonka Jumala haluaa meidän tietävän ja tuntevan?

 

  Onko tämä tieto peräisin Maestro Evangelista henkilökohtaisen Raamatun opiskelun tuloksena?

 

  Vastaus: Ei, hän ei ole opiskellut Raamattua tehdäkseen näitä Raamattu ilmestyksiä. Kaiken on hänelle ilmoittanut Jumala Itse, koska hän on profeetta kuin Mooses, josta Jumala on ennalta kertonut 5. Mooseksen kirja 18:18-19

 

"Profeetan minä olen herättävä heille heidän veljiensä keskuudesta, sinun kaltaisesi, ja minä panen sanani hänen suuhunsa, ja hän puhuu heille kaikki, mitä minä käsken hänen puhua. Ja joka ei kuule minun sanojani, joita hän minun nimessäni puhuu, hänet minä itse vaadin tilille." 5. Moos. 18:18-19

 

  Jumala on jo aikaisemmin puhunut 5. Mooseksen kirjassa 18:18-19 koskien YHTÄ profeettaa (kuin Mooses), jonka Hän on lähettävä ja jonka suuhun Hän asettaa Hänen Sanansa.

 

"Profeetan… sinun kaltaisesi" - koska hänellä on auktoriteetti puhua Jumalan puolesta tai hän tulee olemaan Jumalan puhemies, aivan kuten oli Mooseskin. Valittu yksilö on ainoastaan ihminen. Tämä ei voi olla Jeesus, kuten Kristityt Saarnaajat saarnaavat, sillä mikäli he väittävät, että Jeesus on tämä kyseinen profeetta, niin siten he ainoastaan enemmän paljastavat, että apostolit kätkivät totuuden koskien Jeesusta ja että he valehtelivat julistaessaan Jeesuksen olevan Jumala tai Jumalan poika!

 

"veljiensä keskuudesta" - valittu yksilö on tuleva muukalaisesta rodusta, jotka Jumala tulee myös katsomaan ja kuulumaan Hänen kansaansa Israeliin; koko maailman on nyt ymmärrettävä, että kyseessä eivät ole enää vain Juutalaiset, jotka Jumala katsoo kuuluviksi Hänen kansaansa Israeliin.

 

"minä panen sanani hänen suuhunsa" - tämä tekee hänestä erilaisen kuin oli Mooses. Mooses oli ainoastaan Jumalan käskemä kirjoittamaan Hänen sanansa ja perussääntönsä. Se, joka tulee selittämään Jumalan sanat, tulee olemaan tuleva profeetta. Koska Jumala sanoi, että Hän tulee asettamaan Hänen sanansa Hänen profeettansa suuhun, niin se tarkoittaa, että profeetan (lähetetty "kuin Mooses") ei tarvitse opiskella tai tehdä tutkimuksia Pyhästä Raamatusta koskien sitä mitä sanoisi Jumalan Sanasta. Hänen tulee ainoastaan odottaa aikaa, jolloin "Sana" annetaan hänelle ja hän ilmoittaa Jumalan sanoman kaikille. Me tulemme tietämään, että se on todellakin Jumalan sanaa, jota hän puhuu, koska hän voi osoittaa, että Jumala sanoi ne asiat Raamatussa.

 

"hän puhuu heille kaikki, mitä minä käsken hänen puhua" - profeetta toimittaa ainoastaan sen mitä Jumala hänelle antaa, ei hänen omiaan. Ilmestys ei ole siten hänen oma mielipiteensä tai opiskelun tulos, vaan suoraan Jumalalta.

 

  Siten, mikäli ihminen väittää olevansa profeetta kuin Mooses, mutta puhuu Jumalasta ns. omasta päästään tai omia ajatuksiaan tai jostain toisesta kirjasta, kun missä Jumala on tahtonsa ilmoittanut profeetoidensa kautta, eli Raamatussa - niin siten tuo mies ei ole Jumalan lähettämä profeetta.

 

  Maestro Evangelistan tapauksessa me voimme tietää nyt, että hän on aito profeetta kuin Mooses, koska hän ei opiskele Raamattua tehdäkseen näitä ilmestyksiä. Kaiken tämän on ilmoittanut hänelle Jumala, ja se tarkoittaa, että kaikki Raamattu ilmestykset, joita me luemme tästä artikkelista ja muista artikkeleista tällä nettisivustolla, ovat sanoja, joita Jumala on asettanut/laittanut hänen (Maestron) suuhun ja käskenyt häntä ilmoittamaan sen meille. Kyseessä on Jumala, joka on antanut hänelle tämän tiedon selittää kirjoituksia siten, että me voimme ymmärtää Jumalan Sanaa todella selkeällä tavalla.

 

Lue kuinka Jumala kutsui Maestro (Opettaja) Evangelistan ja Hän opetti häntä siitä, mitä on kirjoitettu Raamattuun, seuraavien linkkien kautta:

http://www.thename.ph/thename/testimony/jes05-en.html  ja http://www.thenameonline.info/thename/testimony/jes05-en.html tai

Lyhyt Kertomus Maestrosta 

    Kuinka me tiedämme, että se on todellakin Mooseksen ja profeettojen Jumala, joka on lähettänyt hänet näyttämään meille nämä ilmestykset?

"Ja joka ei kuule minun sanojani, joita hän minun nimessäni puhuu, hänet minä itse vaadin tilille" - Varmistaaksemme, että Maestro Evangelista on todellakin profeetta (kuin Mooses) ja sen mitä hän puhuu kirjoituksista, on todella se, minkä Jumala on häntä käskenyt, ja Jumala antoi meille toisen merkin. Että Hänen profeettansa kuin Mooses tulee PUHUMAAN HÄNEN NIMESSÄÄN tarkoittaa, hänen olevan se mies, joka ilmoittaa tai esittelee Jumalan Nimen, kuten se on kirjoitettu Raamattuun, niin että me voimme huutaa turvaksemme aitoa ja tosi Jumalan Nimeä.

  Moosekselle annettiin auktoriteetti tuoda hänen kansansa ulos tai pois Egyptistä ja antaa heille Kymmenen Käskyä, mutta hänelle ei annettu auktoriteettia suoraan paljastaa Jumalan Nimeä hänen omalle kansalleen. Se yksi, joka tulee ilmoittamaan Jumalan Nimen, tulee olemaan profeetta kuin Mooses.

  Tämä merkitsee sitä, että ainoa mies, jolle on annettu Jumalalta auktoriteetti selittää miksi Hän käski Moosesta sanomaan "MINÄ OLEN", (kun Mooses kysyi Jumalalta, mitä hän vastaisi jos Israelilaiset esittäisivät kysymyksen koskien Hänen Nimeään (2. Moos.3:12-14)), ja hän on profeetta kuin Mooses, eivätkä teologit. Profeetta kuin Mooseksen selitykset tulevat SUORAAN Jumalalta, kun taas teologien tulkinnat Jumalan sanasta tulevat heidän omista ajatuksistaan, aivan kuin he tietäisivät enemmän Jumalan Sanasta kuin Jumala Itse.

  Mitä tapahtui kun teologit tekivät heidän omia tulkintojaan sanoista "MINÄ OLEN", jonka Jumala sanoi Moosekselle? Ihmiset menivät entistä enemmän sekaisin ja hämmennyksiin, sillä nämä teologit väittelevät toistensa kanssa onko Jumalan nimi YHWH, Jahve tai Jehova. Vielä lisäyksenä tuohon hämmennykseen, Muslimit julistivat, että Allah on Jumalan nimi, kun se on vain Arabiankielinen sana, joka tarkoittaa "Jumalaa". Termi tai ilmaus "Jumala", on titteli tai arvonimi. Tämän takia heidän profeettansa (Muhammed) ei ole se profeetta, jonka Jumala mainitsee 5. Mooseksen kirjassa 18:18-19, koska hän ei ole koskaan ilmoittanut aitoa ja tosi Jumalan Nimeä.

  Nyt yhdessä merkin kanssa, Mooseksen ja profeettojen Jumala antoi meille myös varoituksen, että kuinka tärkeää on kuunnella Hänen aitoa profeettaansa: "joka ei kuule minun sanojani, joita hän minun nimessäni puhuu, hänet minä itse vaadin tilille".

  Jumala osoittaa meille tässä, että meille on annettu vapaa tahto. Profeetan kuin Mooseksen tehtävä on ainoastaan saattaa päätökseen sen, minkä Jumala on käskenyt häntä ilmoittamaan kirjoitusten kautta. Hyväksymme me ne tai emme, se ei ole enää hänen murheensa tai huolen aiheensa. Me emme ole hänelle vastuussa, vaan suoraan Jumalalle.

  Aidon profeetan kuin Mooseksen tulo meidän aikanamme tuo tullessaan lopun KAIKELLE uskonnolliselle väittelylle koskien Jumalaa, sillä Jumala käski meitä kuuntelemaan vain ja ainoastaan Hänen aitoa profeettaansa, eikä yhtään väittelevää tutkijaa tai tiedemiestä.

  Lukijalle tiedoksi, olit sitten tavallinen kirkon jäsen, pappi, pastori, tutkija tai uskonpuolustaja, niin sinun valintasi on joko hyväksyä sen, mitä Jumala on käskenyt Hänen aidon profeettansa puhua Hänen Nimessään tai ei. Sinä ET VOI tukeutua tai säilyttää omaa tietämystäsi koskien Jumalaa, sillä sinä et ole profeetta kuin Mooses, jota Jumala käski ihmisten kuunnella. Kun lähdet puolustelemaan omaa tuntemustasi tai tietämystäsi koskien Jumalaa (kun sinä et ole aito profeetta), sinä ainoastaan asetat itsesi rangaistavaksi, et ainoastaan Jumalan taholta, vaan myös niiden, jotka sinä olet vakuuttanut omilla tiedoillasi.

  Miksi? Mitä tapahtuu, jos me emme kuuntele Jumalan sanoja ja aivan erityisesti kuuntele Hänen aitoa profeettaansa?

"Katso, minä asetan tänä päivänä teidän eteenne siunauksen ja kirouksen: siunauksen, jos te tottelette Herran, teidän Jumalanne, käskyjä, jotka minä tänä päivänä teille annan, mutta kirouksen, jos te ette tottele Herran, teidän Jumalanne, käskyjä, vaan poikkeatte siltä tieltä, jota minä tänä päivänä käsken teidän vaeltaa, ja seuraatte muita jumalia, joita te ette tunne." 5. Moos. 11:26-28

Nyt tässä profeetta Mooses puhuu Jumalan puolesta. Me voimme ymmärtää, että meille on annettu valinnan mahdollisuus vastaanottaa siunaus Jumalalta jos me TOTTELEMME Hänen käskyjään tai kirouksen jos me emme tottele Hänen käskyjään ja seuraamme muita jumalia, joita emme ole koskaan tunteneet.

  Aivan kuten Puutarhassa, Jumala antoi Adamille ja Eevalle "vapaan tahdon" valita kuinka he tahtovat elämäänsä elää. Opettaja Eraño Evangelista sanoo, tämä tarkoittaa, että Jumala ei kontrolloi tai vahdi, kuinka yksilö-ihminen haluaa elää omaa elämäänsä. Ihminen voi nauttia hyvästä ja onnellisesta elämästä jos hän seuraa Jumalan käskyjä tai sitten kärsiä tuskassa ja vastoinkäymisissä jos hän ei tottele Jumalaa, vaan ylistää muita jumalia, joita hän ei tunne.

  Nyt me voimme ymmärtää seuraamuksen, mikäli me emme kuuntele aitoa Jumalan profeettaa, sillä tänä päivänä maat ja valtiot kokevat erimuodoissaan olevia vastoinkäymisiä - sotaa, kuivuutta, katastrofeja, tauteja, äärimmäisiä sääoloja ja pahentuvia taloudellisia kriisejä muiden kärsimysten ohella. Me emme voi enää löytää yhtäkään maata, joka ei kärsisi jollakin tapaa näiden kaltaisista koettelemuksista ja olosuhteista. Nämä ovat merkkejä siitä, että maailma on todella Jumalan KIROAMA, koska me ylistämme vääriä jumalia, emmekä noudata Hänen käskyjään. Pääasiallisin käsky, jota me emme ole noudattaneet on, että me emme ole kuunnelleet sitä mitä Jumala sanoi 5. Mooseksen kirjassa 18:18-19, eli kuunnella ainoastaan Hänen aitoa profeettaansa.

  Tämä tukee faktaa, että me emme huuda turvaksemme Hänen, Jumalan aitoa ja tosi Nimeä, sen vuoksi että me olemme kuunnelleet näiden uskonnollisten saarnaajien henkilökohtaisia tulkintoja, emmekä ole odottaneet aidon profeetan kuin Mooseksen tuloa - kuunnellaksemme häntä koskien tosi Jumalan Nimeä!

  Ja mikä vielä pahempaa, on se, että me olemme huutaneet Jumalaa Jeesuksen nimen kautta ja Jumala on kironnut meidät vielä enemmän, sillä me huudamme Hänen puoleensa käyttäen miehen nimeä, jota Hän on rankaissut, hylännyt ihmisten pahoinpitelemäksi hänen omien väärintekojensa vuoksi!

  Lukekaamme mitä Jumala on ilmoittanut Maestro Evangelistalle koskien Jeesusta 2. Samuel 7:12-14:

"Kun sinun päiväsi ovat päättyneet ja sinä lepäät isiesi tykönä, korotan minä sinun seuraajaksesi jälkeläisesi, joka lähtee sinun ruumiistasi; ja minä vahvistan hänen kuninkuutensa. Hän on rakentava huoneen minun nimelleni, ja minä vahvistan hänen valtaistuimensa ikuisiksi ajoiksi. Minä olen oleva hänen isänsä ja hän minun poikani, NIIN ETTÄ, JOS HÄN TEKEE VÄÄRIN, MINÄ RANKAISEN HÄNTÄ IHMISVITSALLA JA NIIN KUIN IHMISLAPSIA LYÖDÄÄN" 2. Samuel 7:12-14

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Paino:

 

"When your days are over and you rest with your fathers, I will raise up your offspring to succeed you, who will come from your own body, and I will establish his kingdom. He is the one who will build a house for my Name, and I will establish the throne of his kingdom forever. I will be his father, and he will be my son. WHEN HE DOES WRONG, I WILL PUNISH HIM WITH A ROD WIELDED BY MEN, WITH FLOGGINGS INFLICTED BY HUMAN HANDS."

II Samuel 7:12-14 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Kun sinun päiväsi ovat päättyneet ja sinä lepäät isiesi tykönä, korotan minä sinun seuraajaksesi jälkeläisesi, joka lähtee sinun ruumiistasi; ja minä vahvistan hänen kuninkuutensa. Hän on rakentava huoneen minun nimelleni, ja minä vahvistan hänen valtaistuimensa ikuisiksi ajoiksi. Minä olen oleva hänen isänsä ja hän minun poikani. KUN HÄN TEKEE VÄÄRIN, NIIN MINÄ RANKAISEN HÄNTÄ IHMISTEN ANTAMIN KEPINISKUIN JA MIESTEN KÄSIEN KAUTTA SELKÄSAUNOILLA SEKÄ RUOSKIMISILLA". 2. Samuel 7:12-14

"Kun sinun päiväsi ovat päättyneet ja sinä lepäät isiesi tykönä, korotan minä sinun seuraajaksesi jälkeläisesi, joka lähtee sinun ruumiistasi; ja minä vahvistan hänen kuninkuutensa." Jumala Itse puhuu tulevasta Daavidin jälkeläisestä, ihmisen jälkeläisestä tai ihmisen pojasta, ei kirjaimellisesta Jumalan Pojasta.

  Lue uudelleen seuraava jae:

"Hän on rakentava huoneen minun nimelleni, ja minä vahvistan hänen valtaistuimensa ikuisiksi ajoiksi." 2. Samuel 7:13

  Tulevan Daavidin jälkeläisen tehtävä on rakentaa huone Jumalan nimelle.

  Miksi on tarve rakentaa huone, jossa on näkyvillä Jumalan Nimi?

  Miksi ei joku vain voi sanoa Nimeä? Onko olemassa syy tällaiselle? Mikä on syy sille, että Jumalan kansa ei koskaan tuntenut tai tietänyt Hänen Nimeään?

"Jeremia sanoi vielä kaikelle kansalle ja kaikille naisille: Kuulkaa Herran sana, kaikki Juuda, joka olet Egyptin maassa." Jeremia 44:24

"Näin sanoo Herra Sebaot, Israelin Jumala: Mitä te ja teidän vaimonne olette suullanne puhuneet, sen te panette käsillänne täytäntöön, sanoen: 'Me täytämme lupauksemme, joilla olemme luvanneet polttaa uhreja taivaan kuningattarelle ja vuodattaa hänelle juomauhreja'. Niinpä pitäkää lupauksenne, pankaa lupauksenne täytäntöön!" Jeremia 44:25

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"This is what the LORD Almighty, the God of Israel, says: You and your wives have shown by your actions what you promised when you said; 'We will certainly carry out the vows we made to burn incense and pour out drink offerings to the Queen of Heaven.'
"Go ahead then, do what you promised! Keep your vows!"
Jeremiah 44:25 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Tämän on se mitä HERRA Kaikkivaltias, Israelin Jumala, teille sanoo: Te ja teidän vaimonne olette näyttäneet toimillanne, mitä te lupasitte kun sanoitte; ´Me tulemme varmasti pitämään lupauksemme, jotka me teimme Taivaan Kuningattarelle koskien uhritoimintaa ja juomauhrien vuodattamista.` "Menkää sitten ja tehkää kuten lupasitte! Pitäkää lupauksenne!" Jeremia 44:25

  Tällainen toiminta teki Jumalan vihaiseksi Hänen kansalleen, koska he ylistivät "taivaan kuningatarta". Tämä on samaa merkitsevä kuin tämän päivän Jeesuksen äiti Maria, jolle on annettu titteli "taivaan ja maan kuningatar" (jonka ovat antaneet uskonnot), ja joka on syvästi kunnioitettu yhä tänä päivänä.

  Mikä oli heille annettu Jumalan tuomio?

"Sen tähden kuulkaa Herran sana, kaikki Juuda, te jotka asutte Egyptin maassa: Katso, minä vannon suuren nimeni kautta, sanoo Herra: Totisesti, ei ole ainoakaan Juudan mies enää mainitseva suullaan minun nimeäni, niin että sanoisi: 'Niin totta kuin Herra, Herra elää' - ei koko Egyptin maassa." Jeremia 44:26

 

 Toinen käännös: New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos/Painos: 

 

"But hear the word of the LORD, all Jews living in Egypt: 'I swear by my great name,' says the LORD, 'that no one from Judah living anywhere in Egypt will ever again invoke my name or swear, "As surely as the Sovereign LORD lives."

Jeremiah 44:26 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Mutta kuulkaa HERRAN Sana, kaikki Juutalaiset, jotka asutte Egyptissä. ´Minä vannon Suuren Nimeni kautta, ´sanoo HERRA, ´että yksikään Juudasta, joka asuu missä tahansa osassa Egyptiä, ei tule enää koskaan lausumaan tai sanomaan Minun Nimeäni tai vannomaan, "Niin varmasti kuin Ylivertainen HERRA elää." Jeremia 44:26

  Tämä tarkoittaa, että nimi YWHW, jolla Juutalaiset tunnustavat Jumalan, ei ole tosi Jumalan Nimi. Jumala kirosi heidät, ja Hän myös vannoi valalla Itselleen, että Juutalaiset eivät voisi enää lausua tai sanoa Hänen Nimeään niin kauan kuin Hän elää. Sen seurauksena he eivät voi lausua Jumalan Nimeä, Juutalaiset eivät ole enää Jumalan siunauksen alaisina.

  Kun kirouksen on antanut Jumala, niin se varmasti toteutuu!

"Herra Sebaot on vannonut sanoen: Totisesti, mitä minä olen ajatellut, se tapahtuu, mitä minä olen päättänyt, se toteutuu:" Jesaja 14:24

 

 Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"The Lord Almighty has sworn, "Surely, as I have planned, so it will be,

and as I have purposed, so it will happen."

Isaiah 14:24 NIV

 

Suora suomennos:

 

"Herra Kaikkivaltias on vannonut, "Varmasti, kuten Olen suunnitellut, niin tulee olemaan, ja kuten Olen tarkoittanut, niin tulee tapahtumaan." Jesaja 14:24

  Kuinka me tiedämme, että vaikka he olivat yhä heidän matkallaan Egyptissä, Israelin kansa vihoitti Jumalan heidän idolien tai epäjumalanpalveluksellaan?

"Mutta he niskoittelivat minua vastaan eivätkä tahtoneet minua kuulla; eivät heittäneet pois itse kukin silmiensä iljetyksiä eivätkä hyljänneet Egyptin kivijumalia. Niin minä ajattelin vuodattaa kiivauteni heidän ylitsensä ja panna vihani täytäntöön heissä keskellä Egyptin maata. Mutta minä tein, minkä tein, oman nimeni tähden, ettei se tulisi häväistyksi pakanain silmissä, joitten keskellä he olivat ja joitten silmäin edessä minä olin tehnyt itseni heille tunnetuksi viemällä heidät pois Egyptin maasta." Hesekiel 20:8-9

 

 Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

 "'But they rebelled against me and would not listen to me; they did not get rid of the vile images they had set their eyes on, nor did they forsake the idols of Egypt. So I said I would pour out my wrath on them and spend my anger against them in Egypt. But for the sake of my name, I brought them out of Egypt. I did it to keep my name from being profaned in the eyes of the nations among whom they lived and in whose sight I had revealed myself to the Israelites. Ezekiel 20:8-9 NIV

 

Suora suomennos:

 

"Mutta he kapinoivat minua vastaan, eivätkä tahtoneet kuunnella minua; he eivät hankkiutuneet eroon halpamaisista kuvistaan, joihin olivat katseensa kiinnittäneet, eivätkä myöskään hylänneet Egyptin epäjumaliaan. Niin Minä sanoin, että kaataisin vihani heidän keskuuteensa ja kuluttaisin vihani heihin Egyptissä. Mutta Minun Nimeni tähden, Minä toin heidät pois Egyptistä. Minä tein sen, ettei Minun Nimeäni häväistäisi niiden kansojen silmissä, joiden keskuudessa he olivat asuneet ja joiden nähden Minä olin paljastanut Itseni Israelilaisille." Hesekiel 20:8-9

  Jumala vahvistaa Hänen profeettansa Hesekielin kautta, että jo sinä aikana, kun israelin kansa oli yhä Egyptissä, niin he ylistivät ja palvoivat jo vääriä jumalia ja jumalattaria. Tämä pitää sisällään taivaan kuningattaren ylistämisen, josta profeetta Jeremia puhui (Jer. 44:24-26). Tämä on syynä sille, minkä vuoksi Jumala kirosi heidät, niin etteivät (Juutalaiset) voisi enää mainita Hänen Nimeään.

"Minä tein sen, ettei Minun Nimeäni häväistäisi niiden kansojen silmissä, joiden keskuudessa he olivat asuneet" - Jumala näytti meille kuinka Hän suojasi Oman Nimensä tulemasta häväistyksi Hänen kansansa epäjumalanpalveluksen tähden, asettamalla kirouksen, niin etteivät he enää voisi lausua tai sanoa Hänen Nimeään.

  Muiden jumalien ylistäminen oli se synti, jonka Israelin kansa teki Jumalaa vastaan. Rangaistuksena he joutuivat Jumalan kiroamiksi, etteivät he voisi enää koskaan lausua tai sanoa Hänen Nimeään, ja tämä tarkoittaa, että Jumala otti Hänen siunauksensa pois heiltä ja hylkäsi heidät. Jotta Israelin kansa tulisi pelastetuksi heidän synneistään, heidän täytyy tietää Jumalan Nimi uudelleen.

  Onko se totta, että sitten kun Israelin kansa tietää ja tuntee Jumalan Nimen ja huutaa turvakseen Hänen Nimeään, niin Jumala antaa heille anteeksi?

"Kaikki Herran polut ovat armo ja totuus niille, jotka pitävät hänen liittonsa (Hänen liittonsa vaatimukset) ja todistuksensa. Nimesi tähden, Herra, anna anteeksi minun syntivelkani, sillä se on suuri." Psalmi 25:10-11

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

"All the ways of the Lord are loving and faithful toward those who keep the demands of his covenant. For the sake of your name, Lord, forgive my iniquity, though it is great." Psalm 25:10-11 NIV

Suora suomennos:

"Kaikki Herran tiet ovat rakkaudellisia ja uskollisia niitä kohtaan, jotka pitävät hänen liittonsa vaatimukset. Sinun nimesi tähden Herra, anna syntini anteeksi, sillä se on suuri." Psalmi 25:10-11

  Syy (oli tarve rakentaa huone Jumalan Nimelle) on, että Jumalan Nimi olisi nähtävillä heille Daavidin valitun jälkeläisen myötä, ilman että heille suoraan mainitaan Jumalan Nimeä. Sitten kun Israelin kansa katuu ja huutaa pelastuksekseen Jumalan Nimeä, niin heidän syntinsä tulevat Jumalan anteeksi antamiksi.

  Sitten kun huone on rakennettu ja Jumalan Nimi on Israelilaisten keskuudessa tunnettu, niin minkä lupauksen Jumala on antanut Daavidin jälkeläiselle?

"Minä olen oleva hänen isänsä ja hän minun poikani. Kun hän tekee väärin, niin Minä rankaisen häntä ihmisten antamin kepiniskuin ja miesten käsien kautta selkäsaunoilla sekä ruoskimisilla". 2. Samuel 7:14

"Minä olen oleva hänen isänsä ja hän minun poikani" Daavidin jälkeläistä tullaan tarkastelemaan tai hänen katsotaan olevan "kutsuttu" nimellä "Jumalan poika" - tämä on se kunnia tai titteli, joka on merkkinä hänelle siirretystä toimivallastaan, mikäli hän onnistuu tehtävänsä suorittamisessa, vaikka hän on vain mies.

  Oli myös annettu ehto: Että jos Daavidin jälkeläinen tekee vääryyden, niin häntä rangaistaan "IHMISTEN ANTAMIN KEPINISKUIN JA MIESTEN KÄSIEN KAUTTA SELKÄSAUNOILLA SEKÄ RUOSKIMISILLA".

  Maestro Eraño Martin Evangelista kysyy: Miksi rangaistus annetaan "ihmisten antamin kepiniskuin ja miesten käsien kautta selkäsaunoilla sekä ruoskimisilla", eikä Jumalan sauvan (käden) kautta?

  Profeetta kuin Mooses, Maestro Evangelista selittää meille: Jos Daavidin jälkeläinen rakentaa huoneen, jossa on Jumalan Nimi, niin Israelin kansa (heidän silloisena aikanaan) tulee tuntemaan Nimen kyseisen Huoneen kautta; Israelin kansan yllä oleva kirous tulee pois nostetuksi. Israelin kansa olisi silloin voinut saada pelastuksensa. Kuitenkin, mikäli Daavidin jälkeläinen epäonnistuu työssään tehdä hänen kansansa tuntemaan ja tietämään Jumalan Nimi (ihmiset olisivat saaneet hyödyn itseensä kohdistuen, jos olisivat saaneet tietää Nimen), niin siten he ovat niitä, joiden kautta rangaistus myös toimeenpannaan.

Miksi?

  Koska se työ, joka on annettu Daavidin jälkeläiselle, ei ole Jumalan hyväksi, vaan Israelin kansan pelastamiseksi heidän synneistään!

  Jumalan käskyjen mukaan, se jota kohtaan olet syntiä tehnyt, sieltä myös saat ottaa vastaan rangaistuksen! Jos olet tehnyt syntiä kansaa kohtaan, niin he ovat siten rangaistuksen täytäntöön panijat.

  Huone, jossa on Jumalan Nimi, tulee näyttämään Israelin kansalle (heidän silloisena aikanaan) heitä varten tehdyn tien, jotta he pelastuisivat heidän synneistään Jumalalle.

  Aivan kuten tapahtui Adamille ja Evalle Eedenin Puutarhassa: Jumala sanoi, ettei heidän pidä syödä hyvän ja pahan tiedon puun hedelmää; jos he syövät, he kuolevat.

  Aina kun Jumala antaa Hänen käskynsä, siellä on aina myös ehto, koska kaikki perustuu Jumalan antamaan "Vapaaseen Tahtoon".

"MINÄ OLEN OLEVA HÄNEN ISÄNSÄ JA HÄN MINUN POIKANI. KUN HÄN TEKEE VÄÄRIN, NIIN MINÄ RANKAISEN HÄNTÄ IHMISTEN ANTAMIN KEPINISKUIN JA MIESTEN KÄSIEN KAUTTA SELKÄSAUNOILLA SEKÄ RUOSKIMISILLA".

2. Samuel 7:14

"KUN HÄN TEKEE VÄÄRIN" - Daavidin jälkeläinen kärsisi rangaistuksen ihmisten antamin kepiniskuin ja miesten käsien kautta selkäsaunoilla sekä ruoskimisilla.

  Tämä tarkoittaa, että aito Jumala ei uhraa Hänen voideltua yksilöään, jotta Hän antaisi syyllisten synnit anteeksi. Sen kaltainen opetus on sama kuin tekisi näyttämään siltä, että aito Jumala on heikko jumala ja siten uskontojen opetukset ovat jumalanpilkkaa ja rienaavia.

  Ja vielä enemmän kuin tuo, Mooseksen Jumalalla on laki 5. Mooseksen kirjassa 24:16:

"Älköön isiä rangaistako kuolemalla lasten tähden älköönkä lapsia isien tähden; kukin rangaistakoon kuolemalla oman syntinsä tähden." 5. Moos. 24:16

  Tämän Jumalan lain perusteella me voimme ymmärtää, että me emme voi laittaa lasta maksamaan hänen vanhempiensa syntien puolesta, emmekä me voi laittaa vanhempia kuolemaan heidän lapsiensa tekojen vuoksi. Näihin sanoihin vielä säädetty tässä jakeessa, että KUKIN RANGAISTAKOON KUOLEMALLA OMAN SYNTINSÄ TÄHDEN. Tämä tarkoittaa, että Jumala ei koskaan salli viattoman henkilön kuolla synnin takia, jota hän ei ole tehnyt!

  Koska Jumala on tehnyt tämän kaltaisen säädöksen tai lain, niin siitä seuraa, että se mitä apostolit ovat kirjoittaneet, että Jumala salli Jeesuksen kohdata niin hirvittävän kuoleman meidän syntiemme puolesta EI OLE TOTTA, VAAN SUURI VALHE! Jumalan ei tarvitse uhrata ketään, sen vuoksi että ne, jotka ovat tehneet syntiä Häntä vastaan (ylistämällä muita jumalia) voivat saada anteeksi annon, kunhan he seuraavat Hänen käskyjään ja huutavat turvakseen Hänen Nimeään!

  Tämä on syy sille, että huone täytyi rakentaa Jumalan nimelle, että Juutalaiset voisivat tietää ja tuntea Jumalan Nimen ilman, että Jumala rikkoisi Hänen Itselleen tekemän valan - (kuten on selitetty profeetta Jeremiaan kautta Jer. 44:24-26).

  Daavidin jälkeläisen tehtävä on johdattaa hänen kansansa takaisin Jumalan tykö näyttämällä heille huoneen, jossa on Jumalan Nimi. Kun he näkevät Nimen tässä huoneessa, niin he kykenevät huutamaan turvakseen Jumalaa. Mikäli jälkeläinen onnistuu tehtävässään, Jumala nostaisi hänen kansansa yllä oleva kirouksen pois. Hänen hallintansa yli Israelin tulisi olemaan ikuisesti ja hän tulisi tunnustetuksi ja kunnioitetuksi TITTELILLÄ - "Jumalan Poika", vaikka hän on vain Daavidin "jälkeläinen".

  Kristityt saarnaajat tulevat reagoimaan tekemällä blogeja ja kommentaareja, että tämä profetia 2. Samuelin kirjassa 7:12-14 ei ole tarkoitettu koskemaan Jeesusta ja että Maestro Evangelista on ollut väärässä kun on viitannut tämän profetian koskevan Jeesusta, sillä se oli tarkoitettu Salomolle.

  Mutta jälleen, mitä Jumala sanoi koskien Hänen profeettaansa kuin Moosesta?

"Ja joka ei kuule minun sanojani, joita hän minun nimessäni puhuu, hänet minä itse vaadin tilille." 5. Moos. 18:19

  Jumala antoi suoran ja selkeän varoituksen, että meidän tulee kuunnella ainoastaan Hänen profeettaansa kuin Moosesta ja koska Maestro on kyseinen profeetta ja he eivät ole. Heidän ei tulisi reagoida vastustaen, vaan ensiksi täysin kuunnella, sitä mitä Jumala on käskenyt Hänen profeettansa ilmoittaa Jeesuksesta ja ihan alkuaan Hänen sanastaan 2. Samuelin kirjassa 7:12-14. Muutoin he tulevat olemaan tekemisistään vastuussa ja tilivelvollisia Jumalalle.

  Millä tavalla Jumala alkaa vetää heitä tilille ja vastuuseen tekemisistään?

"Jos kuka vastaa, ennen kuin on kuullut, on se hulluutta ja koituu hänelle häpeäksi." Sananlaskut 18:13

  Jumala asettaa heidät häpeään ihmisten edessä, koska heidän bloginsa tulevat olemaan todisteina, että he eivät ole täysin lukeneet näitä ilmestyksiä.

  Ensimmäinen tätä tehtävää varten valittu oli Daavidin suora jälkeläinen, hänen poikansa, Salomon.

"Katso, sinulle on syntyvä poika; hänestä on tuleva rauhan mies, ja minä annan hänen päästä rauhaan kaikilta hänen ympärillään asuvilta vihollisilta, sillä Salomo on oleva hänen nimensä ja minä annan rauhan ja levon Israelille hänen päivinänsä. Hän on rakentava temppelin minun nimelleni. Hän on oleva minun poikani, ja minä olen oleva hänen isänsä. Ja minä vahvistan hänen kuninkuutensa valtaistuimen ikuisiksi ajoiksi.'"   1. Aik. 22:9-10

  Ensimmäinen valinta saamaan osakseen tittelin "Jumalan Poika" oli Daavidin todellinen poika, Kuningas Salomo - häntä kutsuttiin rauhan mieheksi. Kuten profetoitu, häntä tultaisiin kutsumaan "Jumalan Pojaksi" rakentaessaan huoneen Jumalan Nimelle. Uskonnoilla ei ole yhtään opetusta tätä asiaa koskien, joka kuvaa Kuningas Salomoa "Jumalan Poikana". Salomon tuli olla ensimmäinen, joka olisi saanut kunnian tulla kutsutuksi ja tunnustetuksi "Jumalan Poikana".

"Olkoon siis Herra sinun kanssasi, poikani, että menestyisit ja saisit rakennetuksi temppelin (huoneen) Herralle, Jumalallesi, niin kuin hän on sinusta puhunut. Antakoon vain Herra sinulle älyä (harkintavaltaa) ja ymmärrystä ja asettakoon sinut Israelia hallitsemaan ja noudattamaan Herran, Jumalasi, lakia. Silloin sinä menestyt, jos tarkoin noudatat niitä käskyjä ja oikeuksia, jotka Herra antoi Moosekselle Israelia varten. Ole luja ja rohkea, älä pelkää äläkä arkaile." 1. Aik. 22:10-13

  Tämä oli se muistutus, jonka Kuningas Daavid antoi Salomolle - että hän olisi rohkea ja tottelisi Käskyt.

  Vaikka huone tuli rakennetuksi, niin Jumalan Nimi ei tullut tunnetuksi hänen kansansa keskuudessa hänen elinaikanaan, koska Kuningas Salomo rakensi temppeleitä myös epäjumalia palvoville vaimoilleen (1. Kun. 11:1-13).

  Mutta sen, mitä nämä saarnaajat epäonnistuivat opettaa meille, on, että annettu tehtävä 2. Samuelin kirjassa 7:12-14 ei koskaan päättynyt Salomoon, vaan annettiin edelleen Jeesukselle.

Lue seuraavien linkkien kautta:

http://thename.ph/thename/testimony/jes07-en.html ja http://thename.ph/thename/testimony/jes08-en.html tai http://www.thenameonline.info/thename/testimony/jes07-en.html ja http://www.thenameonline.info/thename/testimony/jes08-en.html sekä

Daavidin Jälkeläinen ja Annan Hänelle Yksi Sukukunta

  On tärkeä, että luet yllä olevat linkit ensin, sillä niiden kautta sinä luet selityksen kuinka profetiassa 2. Sam. 7:12-14 mainittu tehtävä annettiin edelleen Salomolta Jeesukselle ja kuinka Jeesuksen oli määrä jatkaa tehtävää saattaa tai tehdä hänen kansansa tuntemaan Jumalan Nimi.

  Jatkaaksemme:

  Jeesukselle ei ollut tarvetta rakentaa enää toista rakennusta, huonetta, sillä Salomo oli jo rakentanut Huoneen Jumalan Nimelle. Jeesuksen tehtävä oli ainoastaan tehdä Jumalan Nimi tunnetuksi hänen kanssaisraelilaisilleen Huoneen kautta, jonka hänen esi-isänsä Kuningas Salomo oli rakentanut Jumalan Nimelle.

  Onko se varmasti totta, että Jeesus oli Daavidin jälkeläinen?

"neitsyen tykö, joka oli kihlattu Joosef nimiselle miehelle Daavidin suvusta; ja neitsyen nimi oli Maria." Luukas 1:27

 

Toinen käännös: New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos/Painos:

 

…to a virgin pledged to be married to a man named Joseph, a descendant of David. The virgin's name was Mary. Luke 1:27 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"…neitsyelle, joka oli lupautunut menemään naimisiin Joosef nimisen miehen kanssa, Daavidin jälkeläisen. Neitsyen nimi oli Maria". Luukas 1:27

  Jeesuksen aito ja todellinen isä oli Joosef, joka kuului Daavidin huoneeseen, sukuun. Siten, jos me uskomme uskontojen opetuksiin, että Jeesus on "Jumalan poika", niin sitten sen kuuluisi olla Maria, joka on suoraan sukunsa kautta yhteydessä Daavidin huoneeseen.

  Väittämällä, että Jeesuksen isä on Jumala, eikä Joosef, on kuin laittaisi asian näyttämään siltä, että Jumala rikkoi Hänen Oman lakinsa:

"Jos joku tavataan makaamasta naisen kanssa, joka on toisen miehen aviovaimo, niin kuolkoot molemmat, sekä mies, joka makasi vaimon kanssa, että vaimo. Poista paha Israelista. Jos joku neitsyt on kihloissa miehen kanssa ja toinen tapaa hänet kaupungissa ja makaa hänen kanssaan," 5. Moos. 22:23-24

Toinen käännös: New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos/Painos:

 

" If a man happens to meet in a town a virgin pledged to be married and he sleeps with her, you shall take both of them to the gate of that town and stone them to death - the young woman because she was in a town and did not scream for help, and the man because he violated another man's wife. You must purge the evil from among you."

Deuteronomy 22:23-24 NIV

 

Suora suomennos:

"Mikäli mies sattuu kohtaamaan kaupungissa neitsyen, joka on lupautunut avioon, eli on kihloissa ja hän makaa tämän kanssa, sinun täytyy ottaa heidät molemmat kaupungin portille ja kivittää heidät kuoliaaksi - nuori nainen siksi, että hän oli kaupungissa eikä huutanut apua, ja mies siksi, että hän teki väkivaltaa toisen miehen vaimolle. Sinun täytyy poistaa paha keskuudestasi." 5. Moos. 22:23-24

  Maria oli jo lupautunut avioon Joosefin kanssa, joka kuului Daavidin huoneeseen. Se, mitä nämä Kristityt saarnaaja väittävät on, että Jumala saattoi raskaaksi ja odottamaan Hänen "poikaansa" jo avioon toiselle miehelle lupautuneen naisen, se on valhe, sillä he ovat saaneet asian näyttämään, että Jumala olisi epäoikeudenmukainen ja moraaliton jumala.

  Uskontojen saarnaajat väittävät ja vaativat, että Maria on Daavidin sukulinjasta ja siten tehneet kuin näyttään siltä, että valitsi naisen Daavidin huoneesta, joka kantaisi Hänen poikaansa täyttääkseen profetian 2. Sam. 7:12-14.

  Kuitenkin, kun me luemme mitä Jumala sanoi profetiassa, me voimme ymmärtää, että Maria ei ole Daavidin jälkeläinen:

"Kun sinun päiväsi ovat päättyneet ja sinä lepäät isiesi tykönä, korotan minä sinun seuraajaksesi jälkeläisesi, joka lähtee sinun ruumiistasi; ja minä vahvistan hänen kuninkuutensa.". 2. Samuel 7:12

  Jumala sanoo selkeästi, että "voideltu henkilö" tulee olemaan Daavidin omaa lihaa ja verta. Tarkoittaen, että tuleva pelastaja ei ole Hänen Poikansa, vaan todellinen Daavidin jälkeläinen. Uskonnot ovat väärässä sanoessaan, että Maria on Daavidin sukulinjasta, sillä jos hän olisi, niin sitten Jumalan sana em. profetiassa pitäisi kuulua seuraavasti, "Minä korotan minun jälkeläiseni sinun lihastasi ja verestäsi", osoittaen, että Jumala tulee korottamaan, nostamaan Hänen poikansa Mariasta, jonka nämä saarnaajat väittävät olevan Daavidin jälkeläinen. Mutta koska Jumala sanoi: "korotan minä sinun seuraajaksesi jälkeläisesi, joka lähtee sinun ruumiistasi", niin siten ei voida enää toisin väittää, että Maria ei todellakaan kuulu Daavidin sukulinjaan. Joosef, täysin valittuna henkilönä, Jumalan sanan mukaan, on aito ja todellinen Daavidin jälkeläinen.

  Oppiaksesi lisää asiasta, että Jumala ei saattanut Maria raskaaksi ja että Joosef on aito Jeesuksen isä - lue tästä linkistä:

http://thename.ph/thename/testimony/jes08-en.html ja http://www.thenameonline.info/thename/testimony/jes08-en.html tai

Yksi Sukukunta

  Puhuuko ja käyttäytyykö Jumala ihmisten tavoin?

"Ei Jumala ole ihminen, niin että hän valhettelisi, eikä ihmislapsi, että hän katuisi (muuttaisi mieltään). Sanoisiko hän jotakin eikä sitä tekisi, puhuisiko jotakin eikä sitä täyttäisi?" 4. Moos.14:19

  Jumala ei valehtele kuten ihmiset tekevät! Siten ollen Jumala ei riko Hänen oikeamielistä säädöstään, eikä Hän saattanut Maria raskaaksi ja odottamaan Hänen poikaansa. Eikä Hän tee Itsestään ihmistä, sillä siten toimimalla Hän tekisi Itsestään valehtelijan.

Koska me olemme uskoneet tuollaisen moraalittoman teon, eli jo toisen miehen kanssa kihloissa olevan naisen raskaaksi tekemiseen ja kantamaan Hänen "poikaansa", niin on täysin ymmärrettävää miksi Jumala on sallinut meidän kärsivän kaikista maailmassa olevista pahuuksista.

Ja myös:

"Ja katso, sinä tulet raskaaksi ja synnytät pojan, ja sinun on annettava hänelle nimi Jeesus." Luukas 1:31

  Ja kuka oli Jeesuksen isä?

"Hän on oleva suuri, ja hänet pitää kutsuttaman (tullaan kutsumaan, nimittämään) Korkeimman Pojaksi, ja Herra Jumala antaa hänelle Daavidin, hänen isänsä, valtaistuimen" Luukas 1:32

"pitää kutsuttaman" - kuten olet sen lukenut, Jeesus oli ainoastaan Daavidin jälkeläinen, ei todellinen "Jumalan poika"; hän oli vain ihminen, mies.

"Herra Jumala antaa hänelle Daavidin, hänen isänsä, valtaistuimen" - On erittäin selvää; Jeesus oli Daavidin jälkeläinen - tarkoittaen, että hän (Jeesus) ei ole aito Jumalan Poika, kuten uskonnot ovat saarnanneet.

  Fraasi, "hänet pitää kutsuttaman (tullaan kutsumaan, nimittämään) Korkeimman Pojaksi" on sama titteli, josta Jumala puhui ensin, kun kyseessä oli Salomo:

"Katso, sinulle on syntyvä poika; hänestä on tuleva rauhan mies, ja minä annan hänen päästä rauhaan kaikilta hänen ympärillään asuvilta vihollisilta, sillä Salomo on oleva hänen nimensä ja minä annan rauhan ja levon Israelille hänen päivinänsä.
10 Hän on rakentava temppelin minun nimelleni. Hän on oleva minun poikani, ja minä olen oleva hänen isänsä. Ja minä vahvistan hänen kuninkuutensa valtaistuimen ikuisiksi ajoiksi.'"
1. Aik. 22:9-10

  Mikäli tämä profetia 2. Sam. 7:12-14, olisi tullut menestyksellisesti ja onnistuneesti Salomon täyttämäksi, kuten uskontojen saarnaajat sanovat, eikä sitä olisi koskaan jatkettu Jeesukselle, niin sitten Salomo olisi se, jonka katsottaisiin olevan tosi Jumalan POIJAKSI, kuten on mainittu 1. Aikakirjassa 22:9-10 mukaisesti, eikä Jeesus.

  Todellisuudessa, mikäli Kuningas Salomo olisi kyennyt hoitamaan hänen oman tehtävänsä, niin sitten ei enää olisi ollut tarvetta Jeesuksen syntyä ja olla ennalta lähetetty!

  Jeesus oli valittu yksilö Daavidin sukulinjasta tehdäkseen Jumalan Nimen tunnetuksi Kuningas Salomon jo rakentaman huoneen kautta. Mikäli hän onnistuisi saattamaan hänen kansansa ihmiset ymmärtämään Jumalan Nimen Huoneen kautta, niin Jumalan kirous Israelin kansan yltä olisi nostettu pois. Jumala olisi antanut heidän syntinsä anteeksi. Jeesus olisi istunut Daavidin valtaistuimella Israelin kuninkaana ja vain sitten häntä voitaisiin kutsua nimellä Jumalan Poika.

  Onko Jeesus Daavidin poika? Luemme seuraavasta:

"Jeesuksen Kristuksen, Daavidin pojan, Aabrahamin pojan, syntykirja." Matteus 1:1

  Me voimme nyt nähdä, että profetia 2. Sam. 7:12-14 koskien tulevaa Daavidin jälkeläistä, ei siis Jumalan poikaa, on tullut täytetyksi.

  Onko totta, että Jeesuksen tehtävä on esitellä Jumalan Nimi?

"Vanhurskas Isä, maailma ei ole sinua tuntenut, mutta minä tunnen sinut, ja nämä ovat tulleet tuntemaan, että sinä olet minut lähettänyt. Ja minä olen tehnyt sinun nimesi heille tunnetuksi ja teen vastakin, että se rakkaus, jolla sinä olet minua rakastanut, olisi heissä ja minä olisin heissä." Johannes 17:25-26

 

Toinen käännös: New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos/Painos:

 

"Righteous Father, though the world does not know you, I know you,  

and they know that you have sent me. I have made you known to them, and will continue to make you known in order that the love you have for me may be in them and that I myself may be in them."  

John 17:25-26 NIV

 

Suora suomennos:

 

"Oikeamielinen Isä, vaikka maailma ei tunne sinua, minä tunnen sinut, ja he tietävät sinun lähettäneen minut. Minä olen tehnyt sinut tunnetuksi heille, ja jatkan tunnetuksi tekemistäsi, jotta se rakkaus, joka sinulla on minua kohtaan, voisi olla heissä ja minä itse voisin olla heissä". Johannes 17:25-26

 

 

Ja vielä toinen käännös: New King James Version, Uusi Kuningas Jaakon Laitos/Painos:

 

O righteous Father! The world has not known You, but I have known You; and these have known that You sent Me. And I have declared to them Your name, and will declare it, that the love with which You loved Me may be in them, and I in them."

John 17:25-26 NKJV

 

Suora suomennos:

                                

"Oi Oikeamielinen Isä! Maailma ei ole sinua tuntenut, mutta minä olen tuntenut sinut; ja nämä ovat tienneet, että sinä olet lähettänyt minut. Ja minä olen julistanut heille sinun nimeäsi, ja tulen julistamaan sitä, että se rakkaus, jolla olet minua rakastanut voisi olla heissä, ja minä heissä". Johannes 17:25-26

  Kysymys kuuluu - Mikä on se Jumalan Nimi, jonka Jeesus opetti tai julisti meille?

  Vastaus on EI MITÄÄN - ja tämä osoittaa, että hän epäonnistui tehtävässään.

  Mikä siitä on todisteena?

  Kun tarkastelemme profetiaa 2. Sam. 7:12-14, että jos Daavidin jälkeläinen syyllistyy väärintekoon, hän kärsii rangaistuksen ihmisten käsien kautta. Annettu kuvaus, että Jeesus oli hakattu, ruoskittu ja häväisty ihmisten käsien kautta osoittaa, että hän teki väärinteon.

  Kärsikö Jeesus, Kuningas Daavidin jälkeläinen rangaistuksensa ihmisten käsien kautta hakkaamisin ja ruoskimisin?

"Niin kaikki kansa vastasi ja sanoi: "Tulkoon hänen verensä meidän päällemme ja meidän lastemme päälle." Silloin hän päästi heille Barabbaan, mutta Jeesuksen hän ruoskitti ja luovutti ristiinnaulittavaksi." Matteus 27:25-26

  Todella, Jeesus kärsi rangaistuksen ihmisten kautta, kuten Jumala on asettanut Hänen profetiassaan 2. Sam. 7:12-14 - "Minä olen oleva hänen isänsä ja hän Minun poikani. KUN HÄN TEKEE VÄÄRIN, NIIN MINÄ RANKAISEN HÄNTÄ IHMISTEN ANTAMIN KEPINISKUIN JA MIESTEN KÄSIEN KAUTTA SELKÄSAUNOILLA SEKÄ RUOSKIMISILLA".

  AVATKAAMME NYT SILMÄMME, sille mitä Jumala selkeästi sanoi:

  Sanoiko Jumala profetiassaan, että Daavidin jälkeläinen (joka on Jeesus) - tulee kärsimään ihmisten kautta olevan pahoinpitelyn ihmiskunnan syntien takia vai hänen (Jeesuksen) omien väärintekojensa seurauksena?

  Ovatko uskonnot ja Apostolit oikeassa saarnatessaan, että Jeesus kärsi julman pahoinpitelykuoleman ihmisten kautta ihmiskunnan syntien takia, kun me luemme Jumalan Omat sanat profetiasta 2. Sam. 7:12-14?

  Ei, vaan Jumala selkeästi sanoi, että sellaiset hakkaamiset ja ruoskimiset kohdistuvat häneen sitten ja sen vuoksi, mikäli hän syyllistyy väärintekoon. Siten ollen Jeesuksen brutaali ja nöyryyttävä kuolema on kiistämätön todiste, että hän epäonnistui tehtävässään.

   Mikä oli Jeesuksen rikos?

"Juutalaiset vastasivat hänelle: "Meillä on laki, ja lain mukaan hänen pitää kuoleman, koska hän on tehnyt itsensä Jumalan Pojaksi"." Johannes 19:7

 

Toinen käännös: New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos/Painos:

 

"The Jews insisted, "We have a law, and according to that law he must die,
because he claimed to be the Son of God.
John 19:7 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Juutalaiset vaativat, "Meillä on laki, ja sen lain mukaan hänen täytyy kuolla, koska hän väitti olevansa Jumalan Poika." Johannes 19:7

  Hän teeskenteli ja esitti olevansa "Jumalan Poika". Hänen kansansa tiesi, että hän oli Daavidin jälkeläinen, eikä "Jumalan Poika". Miksi hän esitti olevansa "Jumalan Poika"? Mikä sille oli syynä?

"Kun Jeesus tuli Filippuksen Kesarean tienoille, kysyi hän opetuslapsiltaan sanoen: "Kenen ihmiset sanovat Ihmisen Pojan olevan?" Matteus 16:13

  Kun Jeesus oli opetuslastensa kanssa, hän kysyi heiltä kuka "Ihmisen Poika" on, tai toisaalta "Daavidin Poika", kuten on profetoitu 2. Sam. 7:12-14. Hän ei kysynyt heiltä kuka "Jumalan poika" on.

  Kuinka hänelle vastattiin opetuslasten taholta?

"Niin he sanoivat: "Muutamat Johannes Kastajan, toiset Eliaan, toiset taas Jeremiaan tahi jonkun muun profeetoista." Matteus 16:14

  Jeesus odotti hänen opetuslastensa sanovan tai julistavan, että hän oli "Ihmisen Poika" tai "Daavidin Poika". Perustuen hänen opetuslastensa antamiin vastauksiin, he eivät todellakaan tienneet tai tunteneet häntä ja mikä hänen työnsä, kuten se oli profetoitu.

  Sitten hän kysyi Pietarilta, joka ei ollut vielä antanut vastaustaan:

"Hän sanoi heille: "Kenenkä te sanotte minun olevan?" Matteus 16:15

 

Toinen käännös: New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos/Painos:

 

"But what about you?" he asked. "Who do you say I am?"
Matthew 16:15 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Mutta entä sinä sitten?" hän kysyi. "Kuka minä sinun mielestäsi olen?" Matteus 16:15

  Mikä oli Pietarin vastaus?

"Simon Pietari vastasi ja sanoi: "Sinä olet Kristus, elävän Jumalan Poika."          Matteus 16:16

  Se oli Pietari, joka vastasi, että Jeesus oli "Jumalan Poika". Kaikki uskontojen opetukset koskien Jeesuksen olevan "Jumalan Poika", aivan selkeästi jättävät huomiotta Jeesuksen esittämän kysymyksen opetuslapsilleen: "Kenen ihmiset sanovat Ihmisen Pojan olevan?" Uskonnot ovat kohdistaneet ja asettaneet pääpainon opetuksissaan Pietarin antamaan vastaukseen, että Jeesus oli "Jumalan Poika".

  Todellisuudessa Pietarin vastaus: "Sinä olet Kristus, elävän Jumalan Poika." oli virheellinen! Jeesus kysyi kuka Ihmisen poika on.

  Tuliko Jeesus vihaiseksi Pietarille tämän antaman vastauksen vuoksi? Yrittikö hän oikaista Pietaria?

"Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Autuas olet sinä, Simon, Joonaan poika, sillä ei liha eikä veri ole sitä sinulle ilmoittanut, vaan minun Isäni, joka on taivaissa."            Matteus 16:17

  Jeesus oli imarreltu Pietarin vastauksesta, että hän olisi "Jumalan Poika".

  Muista ehto, joka oli annettu profetiassa koskien "Daavidin jälkeläistä"? Jos tämä "Daavidin jälkeläinen" tekisi rikoksen, niin hän joutuisi kärsimään rangaistuksen "Ihmisten antamin kepiniskuin ja miesten käsien kautta selkäsaunoilla sekä ruoskimisilla".

  Miksi? Jeesus käytti Pietarin antamaa vastausta omaksi hyödykseen.

  Sen sijaan, että hän olisi nuhdellut Pietaria, hän ylisti ja siunasi häntä tämän antamasta vastauksesta, että "sillä ei liha eikä veri ole sitä sinulle ilmoittanut, vaan minun Isäni, joka on taivaissa."  Siten Jeesus aloitti väittää, että hän oli "Jumalan Poika". Hänen todelliset tuntemuksensa ja syvimmät halunsa oli nyt asetettuna hänen eteensä avoimena. Kaiken aikaa sydämessään hän halusi ihmisten tunnistavan tai tunnustavan hänet "Jumalan Poikana".

  Syy sille, että Jeesus teeskenteli olevansa "Jumalan Poika", johtui Pietarista. Tämä oli hänen ensimmäinen rikoksensa. Mitä muuta Jeesus sanoi?

"Ja minä sanon sinulle: sinä olet Pietari, ja tälle kalliolle minä rakennan seurakuntani, ja tuonelan portit eivät sitä voita." Matteus 16:18

  Tuokaamme arvioitavaksi tekikö Jeesus, kuten Jumala oli käskenyt:

"Hän on rakentava huoneen minun nimelleni, ja minä vahvistan hänen valtaistuimensa ikuisiksi ajoiksi.". 2. Samuel 7:13

  Jeesus oli Jumalan lähettämä johdattamaan hänen kansansa huoneelle, jossa on Jumalan Nimi. Sen sijaan hän rakensi toisen huoneen omalle nimelleen. Jeesus on pystyttänyt oman kirkon, joka ei ollut osa hänen työtään, kuten on erityisesti yksilöity profetioissa. Tätä petosta on käytetty monien uskontojen tarjoaman uskon perustana ja tukijalkana.

  Tämä oli Jeesuksen toinen rikkomus.

  Koska Pietari imarteli Jeesusta vastauksellaan, kuinka Jeesus vastasi Pietarille?

"Minä olen antava sinulle taivasten valtakunnan avaimet, ja minkä sinä sidot maan päällä, se on oleva sidottu taivaissa, ja minkä sinä päästät maan päällä, se on oleva päästetty taivaissa." Matteus 16:19

Koska hän nyt väärin oletti olevansa "Jumalan Poika", hän antoi Pietarille auktoriteetin.

  Mutta tiesikö Jeesus tehneensä rikoksen?

"Silloin hän varoitti vakavasti opetuslapsiaan kenellekään sanomasta, että hän on Kristus." Matteus 16:20

  Siitä ajasta lähtien, kun hän teeskenteli olevansa "Jumalan Poika" ilman, että olisi täyttänyt tehtävänsä, ja lisäksi perustanut oman kirkkonsa, niin oliko hän tietoinen tulevasta rangaistuksestaan "ihmisten antamin kepiniskuin ja miesten käsien kautta selkäsaunoilla sekä ruoskimisilla"?

"Siitä lähtien Jeesus alkoi ilmoittaa opetuslapsilleen, että hänen piti menemän Jerusalemiin ja kärsimän paljon vanhimmilta ja ylipapeilta ja kirjanoppineilta ja tuleman tapetuksi ja kolmantena päivänä nouseman ylös." Matteus 16:21

  Hän sanoi, että hän tulisi "kärsimään" tai kohtaamaan rangaistuksensa, ja kolmantena päivänä hän nousisi jälleen elämään.

  Tämä on sitä tarkoittavaa, kun Jeesus sanoi Luukas 18:32, että ihmisen poika on kärsivä hakkaamiset ja ruoskimiset ihmisten taholta, eli hän jo ennalta tiesi tehneensä väärinteon ja joutuisi kärsimään profetian mukaisen rangaistuksen.

  Myöhemmin me tulemme oppimaan "kolmannen päivän" tarkoituksen, josta Jeesus mainitsi. Tämän tulee selvittämään Pyhän Raamatun kautta Maestro Eraño M. Evangelista.

"Silloin Pietari otti hänet erilleen ja rupesi nuhtelemaan häntä sanoen: "Jumala varjelkoon, Herra, älköön se sinulle tapahtuko." Matteus 16:21

  Pietari vaikutti Jeesukseen ja tämä johti hänet teeskentelemään olevansa "Jumalan Poika", tällä kertaa hän yritti uudelleen maanitella tai taivutella Jeesusta, että kärsiminen ja kuolema ei koskaan kohtaisi häntä (Jeesusta).

Mitä Jeesus sanoi Pietarille?

"Mutta hän kääntyi ja sanoi Pietarille: "Mene pois minun edestäni, saatana; sinä olet minulle pahennukseksi, sillä sinä et ajattele sitä, mikä on Jumalan, vaan sitä, mikä on ihmisten"." Matteus 16:23

 

Toinen käännös: New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos/Painos:

 

"Jesus turned and said to Peter, "Get behind me, Satan! You are a stumbling
block to me; you do not have in mind the things of God, but the things of men."
Matthew 16:23 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Jeesus kääntyi ja sanoi Pietarille, "Väisty tieltäni, Saatana! Sinä olet esteenä ja kompastuskivenä minulle; sinulla ei ole mielessäsi Jumalan asioita, vaan ihmisten." Matteus 16:23

  Tämä oli merkki siitä, että Jeesus oli havahtunut ja huomasi, että Pietari oli ollut Saatanan vaikutuksen alaisena, kun oli onnistuneesti pettänyt häntä!

  Kun vertaamme tapahtumia Eedenin Puutarhaan, kun Käärme petti Eevan ja Adamin. Adam joutui petetyksi Eevan kautta! Jeesuksen tapauksessa Saatana käytti Pietaria eksyttäessään ja pettäessään Jeesusta toimimaan "Jumalan Poikana". Rikkomus, joka tapahtui Eedenin Puutarhassa, tapahtui nyt uudelleen Jeesuksen aikana ja sen vuoksi hän kärsi rangaistuksen. Jeesus ei koskaan oppinut Eedenin Puutarhassa aikaisemmin tapahtuneista rikkomuksista.

  Sen tottelemattomuuden johdosta, joka tapahtui Eedenin Puutarhassa, Käärme joutui Jumalan rankaisemaksi ja se joutui matelemaan maassa rikkomustensa tähden. Jeesus sai myös rangaistuksensa Jumalalta ja kärsi tuskissaan ruoskimisesta. He kohtasivat saman kohtalon - molemmat kohtasivat rangaistuksensa!

  Tämä osoittaa ainoastaan sen, että apostolit todella kirjoittivat suuren valheen tai valheellisuuden koskien Jeesusta ja että uskonnot vääntelevät ja vääristelevät Jumalan Sanaa 2. Samuelin kirjassa 7:14. Jumala ei koskaan sanonut, että Hän lähettäisi voidellun henkilön Daavidin sukulinjasta kuolemaan meidän syntiemme puolesta. Jumala selkeästi sanoi, että valittu henkilö Daavidin sukulinjasta tulisi kärsimään brutaalisti, jos hän tekee väärin.

  Tämä todistaa myös sen, että Kristinuskon paasaus tai saarnaus koskien "anti-Kristusta" ei ole totta, sillä Jeesus itse epäonnistui täyttämään velvollisuutensa ja tehtävänsä olemalla Kristus tai voideltu Kuningas hänen kansalleen Israelille, siitä tosiasiasta johtuen, että hän teki väärinteon, rikoksen.

  Tietääksesi täysin, kuinka apostolit pettivät ihmiskuntaa Jumalasta ja Jeesuksesta, lue seuraavien linkkien kautta:

http://www.thename.ph/thename/revelations/apostles-en.html ja http://www.thenameonline.info/thename/revelations/apostles-en.htm sekä

Kuinka Apostolit Pettivät Ihmiskuntaa Koskien Jumalaa ja Jeesusta

  Koska Jeesus on vain Daavidin poika, perustuen Jumalan Omiin sanoihin profetiassa 2. Sam. 7:12-14, eli hän oli Jumalan hylkäämä kuolemaan omien vääryyksiensä takia, eikä ihmiskunnan syntien takia, siten ei ole olemassa enää mitään oikeutusta, että olisimme kiitollisuudenvelassa Jeesukselle.

  Uskonnot käyttävät yleensä Jesajan kirjan lukua 53 esittääkseen, että Jeesus kärsi brutaalin tai julman kuoleman ihmiskunnan syntien takia.

  Uskonnot eivät ole niitä, joita Jumala käski meidän kuuntelevan 5. Moos. 18:18-19 siinä mitä tulee Hänen Sanaansa. Jumala antoi suoran muistutuksen kuunnella ainoastaan sitä, mitä Hänen profeettansa (kuin Mooses) ilmoittaa koskien Hänen Sanaansa, koska kyseessä on HÄN, joka käski Hänen profeettansa siinä, mitä tuoda ilmi meille kirjoitusten kautta. Siten ollen se, mitä uskonnot saarnaavat tai puhuvat, ei ole totta.

  Lukekaamme mitä Jumala käski Maestro Evangelistan Ilmoittaa meille koskien Jesaja 53:

"Kuka uskoo meidän saarnamme, kenelle Herran käsivarsi ilmoitetaan?" Jesaja 53:1

 

Toinen käännös: New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos/Painos:

 

 

"Who has believed our message  and to WHOM has the arm of the Lord BEEN REVEALED?" Isaiah 53:1 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Kuka on uskonut meidät sanomamme ja KENELLE Herran Käsivarsi ON PALJASTETTU?" Jesaja 53:1

 

Toinen käännös, New King James Version, Uusi Kuningas Jaakon Laitos, Painos:

 

"Who has believed our report? And to whom has the arm of the Lord been revealed?"

Isaiah 53:1 (NKJV)

 

Suora suomennos:

 

"Kuka on uskonut meidät raporttimme? Ja kenelle Herran Käsivarsi on paljastettu?"

Jesaja 53:1

  Meidän on käytettävä ymmärrystämme!

  Sen mitä tässä on kysytty, on, "Kuka on uskonut meidät sanomamme (raporttimme) ja KENELLE Herran Käsivarsi ON PALJASTETTU/ILMOITETTU?" Se tarkoittaa että tämä tapahtuma on tapahtunut jo aikaisemmin ja siitä on nyt raportoitu heidän kansalleen. Se ei ole koskaan ollut profetia!

"Kuka on uskonut meidät sanomamme (raporttimme)" - Tästä on raportoitu heidän kansalleen aikaisemmin. Se on tapahtunut jo ennen Jesajan aikaa.

"Ja kenelle HERRAN Käsivarsi on paljastettu?" - Tämä ei ole profetia. Se on vain kokoomamuistelo aikaisemmin Israelin kansan historiassa tapahtuneista asioista, miehestä, jolle Jumala on paljastanut Hänen Käsivartensa tai mahtavan voimansa. Jeesus ei ollut siihen aikaan edes syntynyt, kun tämä on kirjoitettu.

  Sitten, ottakaamme selville kenelle Herran käsivarsi on paljastettu?

"Mutta Mooses rukoili armoa Herralta, Jumalaltansa, ja sanoi: Herra, miksi sinun vihasi syttyy omaa kansaasi vastaan, jonka olet vienyt pois Egyptin maasta suurella voimalla ja väkevällä kädellä?" 2. Moos. 32:11

  Me voimme lukea tästä, että Jumala paljasti Hänen voimallisen käsivartensa Moosekselle heidän Matkansa aikana. Jos Jesaja kirjoitti asioista, jotka liittyvät Moosekseen kappaleessa (Jesaja 53), niin meidän on siten myös pystyttävä lukemaan se Jesajan itsensä sanomana, että Jumala paljasti Hänen voimallisen käsivartensa Moosekselle.

"Silloin hänen kansansa muisti muinaisia päiviä, muisti Moosesta: Missä on hän, joka toi heidät ylös merestä, heidät ynnä hänen laumansa paimenen? Missä on hän, joka pani tämän sydämeen Pyhän Henkensä; hän, joka antoi kunniansa käsivarren kulkea Mooseksen oikealla puolella, joka halkaisi vedet heidän edestänsä tehdäkseen itsellensä iankaikkisen nimen;" Jesaja 63:11-12

 

Toinen käännös: New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos/Painos:

 

"Then his people recalled the days of old, the days of Moses and his people -

where is he who brought them through the sea, with the shepherd of his flock?

Where is he who set his Holy Spirit among them,12 who sent his glorious arm of power to be at Moses' right hand, who divided the waters before them, to gain for himself everlasting renown," Isaiah 63:11-12 NIV 

 

Suora suomennos:

 

"Sitten hänen kansansa muisti menneitä aikoja, Mooseksen päiviä ja hänen kansaansa - missä on hän, joka toi heidät (kansan) meren poikki Hänen laumansa paimenen kanssa? Missä on Hän, joka asetti Hänen Pyhän Henkensä heidän keskuuteensa, joka lähetti mahtavan käsivartensa voiman olemaan Mooseksen oikeassa kädessä, joka jakoi vedet heidän edeltään, hankkiakseen hänelle ikuisesti kestävän maineen," Jesaja 63:11-12

 

Kuten me voimme selkeästi lukea, Jumala näytti Hänen mahtavan käsivartensa voiman Moosekselle ja se tarkoittaa, että Jesaja 53 oleva mies, josta Jesaja puhui, ei ollut kukaan muu kuin Mooses, koska kyseessä on Mooses, jolle Jumala näytti Hänen mahtavan Käsivartensa!

  Onko totta, että Mooses rukoili toisten puolesta tai pyysi Jumalalta anteeksiantoa hänen kanssaisraelilaisten pahojen tekojen vuoksi? Tämä on se tapa, jolla Mooses yritti sovittaa asian Jumalan kanssa Israelilaisten puolesta.

"Seuraavana päivänä Mooses sanoi kansalle: Te olette tehneet suuren synnin. Minä nousen nyt Herran tykö - jos ehkä voisin sovittaa teidän rikoksenne. Ja Mooses palasi Herran tykö ja sanoi: Voi, tämä kansa on tehnyt suuren synnin! He ovat tehneet itselleen jumalan kullasta. Jospa nyt antaisit heidän rikoksensa anteeksi! Mutta jos et, niin pyyhi minut pois kirjastasi, johon kirjoitat." 2. Moos. 32:30-32

  Mooses yritti omalla toiminnallaan sovittaa kansansa syntejä. Mooseksen pyyntö oli suuri, että hän jopa tarjosi hänen omaa elämäänsä ja olemistaan Jumalan profeettana sovituksena kansansa syntien edestä.

  Mitä Jumala sanoi hänelle?

"Mutta Herra vastasi Moosekselle: "Joka on tehnyt syntiä minua vastaan, sen minä pyyhin pois kirjastani. Mene nyt ja johdata kansa siihen paikkaan, josta minä olen sinulle puhunut; katso, minun enkelini käy sinun edelläsi. Mutta kostoni päivänä minä kostan heille heidän rikoksensa." 2. Moos. 32:33-34

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"The LORD replied to Moses, "Whoever has sinned against me I will blot out of my book. Now go, lead the people to the place I spoke of, and my angel will go before you. However, when the time comes for me to punish, I will punish them for their sin."

Exodus 32:33-34 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"HERRA vastasi Moosekselle, "Kuka tahansa on tehnyt syntiä minua vastaan, Minä pyyhin kirjastani. Mene nyt, johda kansa paikkaan, josta Minä olen puhunut, ja Minun enkelini menee sinun edelläsi. Kuitenkin, kun tulee Minun rankaisuni aika, Minä rankaisen heitä heidän synneistään." 2. Moos. 32:33-34

  Jumala ei antanut tai sallinut Mooseksen sovittaa hänen kansansa syntejä. Kuka tahansa syntiä tekee, hän vastaa siitä itse Jumalalle ja tuomion aika tulee varmasti. Jumala sanoi, että Hän lähettää "enkelin" kun se aika on lähellä.

  Miksi Jumala ei sallinut Mooseksen kuolla Israelin kansan syntien puolesta?

"Älköön isiä rangaistako kuolemalla lasten tähden älköönkä lapsia isien tähden; kukin rangaistakoon kuolemalla oman syntinsä tähden." 5. Moos. 24:16

"kukin rangaistakoon kuolemalla oman syntinsä tähden" - jokainen vastaa itse omista synneistään, ketään ei voi rangaista toisen ihmisen syntien puolesta. Tämän vuoksi Jumala ei sallinut Mooseksen kuolla toisten syntien edestä ja siitä kertoo yllä oleva Jumalan laki.

  Koska Jumala ei sallinut Mooseksen sovittaa hänen kansansa syntejä, niin kuinka paljon vähemmän sitten Jeesus?

  On erittäin selkeää, että se ei ole Jeesus, johon on viitattu Jesajan kirjassa 53, se ei ole koskaan ollut profetia, vaan kokoelma siitä, mitä Mooses on tehnyt.

Lue lisää tästä aiheesta: http://www.thename.ph/thename/revelations/suffvant-en.html ja http://www.thenameonline.info/thename/revelations/suffvant-en.html sekä

Kärsivä Palvelija

Koska uskonnot ovat aivopesseet meidät, että Jumala muka salli "synnittömän" Jeesuksen kuolla meidän puolestamme, on sama kuin syyttäisi Jumalaa valehtelijaksi. Uskonnot tekivät sen näyttämään kuin, että Jumala rikkoi oman lakinsa 5. Mooseksen kirjassa 24:16 ja tekevät Hänestä jopa epäoikeudenmukaisen Jumalan, koska Hän salli niin kutsutun synnittömän miehen tulla nöyryytetyksi ja tapetuksi kuin "pedon" muiden syntien puolesta. Uskonnot ovat laittaneet meidät ylistämään Jeesusta, joka - (perustuen Jumalan profetiaan 2. Samuelin kirjassa 7:12-14), joutui Jumalan rankaisemaksi hänen omien väärintekojensa takia, eikä meidän syntiemme puolesta, kuten apostolit väittävät. Siten Jeesus ei voi enää palata takaisin! On aivan selvää, että uskonnot ovat opettaneet meille harhaluuloja koskien Jumalaa.

  Minkä muun tapahtuman, kuin taikatempun apostolit tekivät, joka tekee toistamiseen Jumalasta valehtelijan:

  Se tapahtui Jeesuksen kasteen ajalla:

"Ja katso, taivaista kuului ääni, joka sanoi: "Tämä on minun rakas Poikani, johon minä olen mielistynyt." Matteus 3:17

  Apostolit kirjoittivat, että Jeesuksen kasteen aikana taivaasta kuului ääni, joka sanoi, että Jeesus on Hänen Poikansa.

  Maestro kysyy: Voimmeko me kuulla Jumalan ääntä?

"Ja he sanoivat Moosekselle: Puhu sinä meidän kanssamme, niin me kuulemme. Älköön Jumala puhuko meidän kanssamme, ettemme kuolisi (tai me kuolemme)." 2. Moos. 20:19

  Aina siitä lähtien, kyseessä oli Mooses, joka puhui kansalle Jumalan puolesta. Tämä on myös miksi 5. Mooseksen kirjassa 18:18-19 sanotaan, että profeetta kuin Mooses lähetetään, koska aivan kuten Mooses, hän tulee puhumaan Jumalan puolesta ihmisille - tällä kertaa se tapahtuu kirjoitusten kautta, joita Mooses ja muut profeetat ovat kirjoittaneet. Sanomalla, että Jumala lähettää profeetan kuin Mooses, Jumala vahvistaa, että Hän ei puhu suoraan ihmiselle, sillä muuten ihminen kuolisi.

  Se, että apostolit sanovat kuulleensa Jumalan äänen, ei ole totta. He tekivät Jumalasta valehtelijan jälleen kerran, koska he eivät kuolleet sen tapahtuman aikana ja elivät kirjoittaakseen tarinaa. Siten ollen, ääni, jonka he kuulivat, ei ollut Jumalan ääni.

  Jos apostolit ja ihmiset eivät kuolleet kuullessaan äänen, niin kenen ääni se oli? Se ei tullut Jumalalta, koska ihmiset, jotka sen äänen kuulivat, eivät kuolleet. Se ääni ei tullut Jumalalta, kenen ääni siis kuultiin sanovan: "Tämä on minun rakas Poikani, johon minä olen mielistynyt." ja väitti olevansa Jeesuksen "isä"?

"Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä." Joh. 8:44

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"You belong to your father, the devil, and you want to carry out your father's desire.  He was a murderer from the beginning, not holding to the truth, for there is no truth in him. When he lies, he speaks his native language, for he is a liar and the father of lies."

John 8:44 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Te kuulutte isällenne, paholaiselle ja te tahdotte toimittaa isänne mielihaluja. Hän on ollut murhaaja jo alusta lähtien, ei totuudessa pysyvä, sillä hänessä ei ole totuutta. Kun hän valehtelee, hän puhuu silloin oman luontonsa mukaisesti, sillä hän on valehtelija ja valheiden isä." Joh. 8:44

  Se oli Jeesus, joka mainitsi Paholaisen olevan "Isä" - sinä et löydä Uudesta Testamentista ketään muuta nimellä "isä"- kutsuttua, kuin Paholaisen. Joten aina kun Jeesus kutsuu "isää" - niin kuka oli hänen isänsä?

  Koskien Jeesuksen auktoriteettia - parantaa sairaita, esittää ihmeitä, ajaa ulos demoneita, pahoja henkiä - mistä hän sai sen voiman? Tuliko hänen voimansa Jumalalta?

"Ja tapahtui eräänä päivänä, kun hän opetti kansaa pyhäkössä ja julisti evankeliumia, että ylipapit ja kirjanoppineet astuivat yhdessä vanhinten kanssa esiin ja puhuivat hänelle sanoen: "Sano meille, millä vallalla (auktoriteetilla) sinä näitä teet, tahi kuka on se, joka on antanut sinulle tämän vallan?" Hän vastasi ja sanoi heille: "Minä myös teen teille kysymyksen; sanokaa minulle: oliko Johanneksen kaste taivaasta vai ihmisistä?" Niin he neuvottelivat keskenänsä sanoen: "Jos sanomme: 'Taivaasta', niin hän sanoo: 'Miksi ette siis uskoneet häntä?' Mutta jos sanomme: 'Ihmisistä', niin kaikki kansa kivittää meidät, sillä se uskoo vahvasti, että Johannes oli profeetta." Ja he vastasivat, etteivät tienneet, mistä se oli. Niin Jeesus sanoi heille: "Niinpä en minäkään sano teille, millä vallalla minä näitä teen." Luukas 20:1-8

  Kukaan ei voinut sanoa heidän aikanaan, että Jeesuksen auktoriteetti olisi tullut Jumalalta, koska Jeesus ei koskaan paljastanut sellaista heille. Uskonnot väittävät, että hänen auktoriteettinsa (voimansa) tuli Jumalalta, ja sellainen väite on pelkkää spekulaatiota ja arvailua. Uskonnot ovat todellakin keinottelijoita. Tämä on aiheuttaja kaikelle hämmennykselle ja vääristelylle Jeesuksen todellisesta luonnosta jo alusta lähtien.

 

  Maestro kysyy nyt, kuka lupasi maailman vallan ja auktoriteetin Jeesukselle?

"Niin perkele (paholainen) sanoi hänelle: "Jos sinä olet Jumalan Poika, niin sano tälle kivelle, että se muuttuu leiväksi." Luukas 4:3

  Paholainen haastoi Jeesuksen muuttamaan kiven leiväksi; Paholaisella on voima tehdä se. Jeesuksella ei ollut voimaa tehdä sellaista asiaa, yksinkertaisesti siksi, että hän oli ihminen. Paholainen tiesi hänet täysin, että hän ei ole "Jumalan poika". Mikäli Jeesus olisi todella ollut "Jumalan poika", niin ei Paholaisen olisi tarvinnut kysyä sellaista Jeesukselta todistaakseen itselleen. Muutoin se olisi ollut loukkaus. Mutta kuinka Jeesus vastasi Paholaiselle?

"Jeesus vastasi hänelle: "Kirjoitettu on: 'Ei ihminen elä ainoastaan leivästä.'"      Luukas 4:4

Jeesus vastasi Paholaiselle epäsuoralla tavalla, aivan kuin hän sanoisi, ettei kykene tekemään sitä. Paholainen tiesi, ettei Jeesuksella ollut voimaa ja siksi Paholainen teki tarjouksen…

"Ja perkele vei hänet korkealle vuorelle ja näytti hänelle yhdessä tuokiossa kaikki maailman valtakunnat ja sanoi hänelle: "Sinulle minä annan kaiken tämän valtapiirin ja sen loiston, sillä minun haltuuni se on annettu, ja minä annan sen, kenelle tahdon." Luukas 4:5-6

  Saatana voitti Adamin ja Evan Eedenin Puutarhassa ja pari karkotettiin, ei Saatanaa. Maailma oli annettu Saatanalle ja jos se ei olisi ollut totta, niin Jeesus olisi korjannut Paholaista tämän väitteestä. Se oli Paholainen, joka lupasi maailman Jeesukselle, mikä sille oli ehtona?

"Jos sinä siis kumarrut minun eteeni, niin tämä kaikki on oleva sinun." Luukas 4:7

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"So if you worship me, it will all be yours."

Luke 4:7 (NIV)

Suora suomennos:

"Jos siis ylistät minua, niin kaikki tuo on oleva sinun." Luukas 4:7

Maestro Eraño M. Evangelista sanoo: Se on kirjoitettu Pyhään Raamattuun; se oli Paholainen, joka tarjosi maailman voimaa ja kunniaa Jeesukselle. Jotta saisimme tietää tuliko tarjous hyväksyttyä, pohtikaamme tätä hypoteettista, oletettua kysymystä:

  Saatana sanoi, että maailma on annettu sen haltuun, ja jos hän tarjosi ja antoi sen Jeesukselle, onko maailma yhä Saatanalla? Ei ole enää. Missä tai kenen hallussa se on nyt? Se on Jeesuksella, sillä, joka vastaanotti sen. Nyt, koska Saatana sanoi maailman annetun sille, niin maailman tulisi kutsua Saatanaa, mutta on tiedusteltava, kenen puoleen maailma rukoilee tänä päivänä? Ketä he kaikki kutsuvat ja pitävät kohteena? Jeesusta! Hyväksyikö hän Saatanan tarjouksen vai ei?

  Kyllä hän hyväksyi tarjouksen.

  Kuinka me voimme tietää, että Jeesus hyväksyi tarjouksen ja kääntyi ylistämään Paholaista?

Kuinka hän ylisti Saatanaa? Mikä todiste löytyy Pyhästä Raamatusta?

  Ensiksi meidän täytyy tietää kuinka ylistää Jumalaa ja löytää myös tapa, jolla ylistää Saatanaa; me teemme tämän määritelläksemme ylistämmekö me tosi Jumalaa vai ylistämmekö Saatanaa.

  Uskonnot sanovat, "Tämä on Jumalan opetusta!" Meidän täytyy kysyä heiltä, minkälaista on Saatanan opetus? He jatkavat sanomistaan, että "tämä on Jumalan opetusta!", ilman että näyttävät meille minkälaista on Saatanan opetus. Kuinka voit tietää, että ylistämäsi jumala on tosi Jumala, eikä Saatana?

  Tämä on syy maailmassa olevalle petokselle!

  Me olemme ja elämme jatkuvassa petoksessa! Me emme ole koskaan nähneet kahta opetusta: Jumalan ja Saatanan. Nyt, ensimmäistä kertaa Maestro Eraño M. Evangelista näyttää meille ne kaksi puolta, Jumalan opetus vastaan Saatanan opetus.

  Maestro Evangelista kysyy: Milloin sinä olet nähnyt tai olet tuntenut Jumalan opetuksen ja Saatanan opetuksen, voitko silloin yhä joutua petetyksi? Se ei tule koskaan enää tapahtumaan. Se on aivan mahdotonta

  Opimme ensiksi tavan ylistää Jumalaa:

"Ja vielä näiden lisäksi: Poikani, ota varoituksesta vaari; paljolla kirjaintekemisellä ei ole loppua, ja paljo tutkistelu väsyttää ruumiin." Saarnaaja 12:12

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

Be warned, my son, of anything in addition to them. Of making many books there is no end, and much study wearies the body." Ecclesiastes 12:12 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Ole varoitettu poikani mitään niihin lisäämästä. Paljolle kirjojen tekemiselle ei ole loppua, ja niiden paljo opiskelu väsyttää ruumiin." Saarnaaja 12:12

 

  On kirjoitettu, että paljo opiskelu/lukeminen koskien Jumalan sanaa on tehnyt meidät heikoiksi ja väsyneiksi. Kun me menemme uskonnolliseen tai ei-uskonnolliseen kirjakauppaan, me voimme löytää paljon Jeesusta koskevia kirjoja sekä muita uskontojen opetuksia.

  On pastoreita ja saarnaajia, jotka ovat kuulleet Maestro Evangelista opetuksia. Kun heiltä kysyy, että onko mikään heidän oppimansa opetus (heidän arvostetuilta uskonnoiltaan) samanlaista kuin tosi opetus koskien Jumalaa ja Jeesusta, niin he vastasivat: "Me olemme käyttäneet monia vuosia kirjoitusten opiskelussa, ja aivan erityisesti odottamaan Jeesuksen toista tulemista, joka on nyt todistettu vääräksi opetukseksi. Toisin sanoen, me olemme hukanneet aikaamme ja voimavarojamme uskon eteen, joka ei ole totta.

  Löytäkäämme nyt, mitä meidän pitäisi olla lukenut koskien Jumalaa, niin että emme olisi väsyneitä lopussa?

"Etsikää Herran kirjasta ja lukekaa: ei yhtäkään näistä ole puuttuva, ei yksikään toistansa kaipaava. - "Sillä minun suuni on niin käskenyt." - Hänen henkensä on ne yhteen koonnut." Jesaja 34:16-17

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"Look in the scroll of the LORD and read: None of these will be missing, not one will lack her mate. For it is his mouth that has given the order, and his Spirit will gather

them together." Isaiah 34:16 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Etsikää HERRAN kirjasta ja lukekaa: Yhtäkään ei ole näistä puuttuva, yksikään näistä ei ole kumppaniaan kaipaava. Sillä se on Hänen suunsa, joka on käskyn antanut, ja Hänen Henkensä tulee kokoamaan heidät yhteen." Jesaja 34:16-17

 

  Se on selkeästi yksilöity, että meidän olisi pitänyt lukea tietoja koskien Jumalaa, ainoastaan Vanhan Testamentin kirjoista, profeetoista, joille Jumala on antanut Hänen salaisuutensa. Nämä kirjat ovat riittävästi ja kaikki tarvittava. Mutta uskonnot tekivät Uuden Testamentin kirjat, jotka ovat sitten keskitetyt apostoleiden antamiin opetuksiin koskien Jeesusta, joilla ei ollut oikeutta tai auktoriteettia puhua Jumalasta, eikä edes puhua Jeesuksen puolesta.

  Seurauksena oli suurin huijaus - sekaannus ja petos - joka on koskaan tehty ihmiskunnan historian aikana!

  Uskontojen opetukset ovat todella kaukana totuudesta; he ohjasivat sinut ylistämään Jeesusta, joka ei ole jumala eikä "Jumalan poika", vaan ainoastaan "mies, ihminen", joka epäonnistui täyttämään hänen tehtävänsä ja joutui rangaistuksi väärintekojensa vuoksi. Jumala antoi meille kirouksen!

  Oppikaamme nyt tapa, jolla ylistämme Jumalaa.

"Loppusana kaikesta, mitä on kuultu, on tämä: Pelkää Jumalaa ja pidä hänen käskynsä, sillä niin tulee jokaisen ihmisen tehdä." Saarnaaja 12:13

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"Now all has been heard; here is the conclusion of the matter: Fear God and keep his commandments, for this is the whole duty of man." Ecclesiastes 12:13 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Nyt kaikki on kuultu; tässä on ratkaisu asiaan: Pelkää Jumalaa ja pidä Hänen käskynsä, sillä tämä on koko ihmisen velvollisuus/vastuu." Saarnaaja 12:13

 

  Tapa, jolla me ylistämme Jumalaa, on pelätä Häntä ja totella käskyjä; tämä on koko Ihmisen vastuu ja velvollisuus. Jotta saisimme asiasta paremman ymmärryksen, niin luemme asian myös toisesta kohtaa…

"Katso, minä asetan tänä päivänä teidän eteenne siunauksen ja kirouksen:"                   5. Moos. 11:26

  Me olemme oppineet aikaisemmin, että Jumala on asettanut meidän eteemme siunauksen ja kirouksen. Että me olemme vastuullisia valitsemastamme elämästä, jota elämme tässä maailmassa. Vastaanottaakseen ja nauttiakseen Jumalan siunauksista, mitä meidän pitäisi tehdä?

 

"siunauksen, jos te tottelette Herran, teidän Jumalanne, käskyjä, jotka minä tänä päivänä teille annan, mutta kirouksen, jos te ette tottele Herran, teidän Jumalanne, käskyjä, vaan poikkeatte siltä tieltä, jota minä tänä päivänä käsken teidän vaeltaa, ja seuraatte muita jumalia, joita te ette tunne." 5. Moos. 11:27-28

  Me vastaanotamme siunauksen, mikäli me ainoastaan tottelemme Jumalan käskyjä. Se on erittäin yksinkertaista, tottele Jumalaa. Sen mitä me olemme lukeneet Saarnaajasta 12:12-14, että ihmisen koko velvollisuus ja vastuu Jumalalle on pelätä Häntä ja totella käskyt, se on se, mistä siunaukset ovat löydettävissä.

  Mitä Jumala antaa sinulle; mikä tulee olemaan sinun siunauksesi?

 

"Sillä Jumala tuo kaikki teot tuomiolle, joka kohtaa kaikkea salassa olevaa, olkoon se hyvää tai pahaa." Saarnaaja 12:14

 Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"For God will bring every deed into judgment, including every hidden thing, whether it is good or evil." Ecclesiastes 12:14 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Jumala tuo kaikki teot tuomittavaksi, sisältäen jokaisen piilotetun asian, olipa se sitten hyvää tai pahaa." Saarnaaja 12:14

 

  Siunaukset jotka Jumala antaa meille, on se kyky tietää ja ymmärtää asiat, jotka ovat olleet meiltä piilotettuina: Havainnoida ja käsittää niiden tarkoitus sekä kyetä arvioimaan hyvän ja pahan ero; nähdä ero Jumalan opetuksen ja Saatanan opetuksen välillä. Tämä antaa meille tarvitsemamme tiedon, niin että emme enää joudu kenenkään pettämäksi, koska me tiedämme asian kaksi puolta. Tämän tiedon ja ymmärryksen avulla sinua ei enää tulla höynäyttämään tai eksyttämään tai pettämään. Mikäli vielä sallit itsesi tulla höynäytetyksi tai petetyksi, niin voidaan sanoa, että ongelma olet silloin SINÄ ITSE!

 

  Mikä on Jumalan tärkein käsky, että kun sen kerran omaksumme ja otamme vinkistä vaarin, meidän ei sen jälkeen tarvitse väsyttää itseämme opiskelemassa muita lisättyjä kirjoja koskien Jumalan Sanaa Raamatussa? Kuinka me kykenemme tietämään eron hyvän ja pahan sekä eron Jumalan opetuksen ja Saatanan opetuksen välillä, joka on Raamatussa?

 

"Profeetan minä olen herättävä heille heidän veljiensä keskuudesta, sinun kaltaisesi, ja minä panen sanani hänen suuhunsa, ja hän puhuu heille kaikki, mitä minä käsken hänen puhua. Ja joka ei kuule minun sanojani, joita hän minun nimessäni puhuu, hänet minä itse vaadin tilille." 5. Moos. 18:18-19

 

  Jumala sanoi aikaisemmin 5. Mooseksen kirjassa 18:18-19 YHDESTÄ profeetasta (kuin Mooses), jonka Hän lähettää ja jonka suuhun Hän asettaa Hänen sanansa. Tämä on MERKKI AIDOSTA JUMALAN PROFEETASTA tai ´profeetasta kuin Mooses´ meidän aikanamme, koska hänellä on kyky ja taito selkeäsi selittää Jumalan sana, ei henkilökohtaisen Raamatun opiskelun kautta. Jumala EI VAADI HÄNEN tosi profeetallaan olevan Teologian tutkintoja tai osaamista Hepreasta tai muun muinaisesta kielestä, koska hän (profeetta kuin Mooses) saa ohjeensa suoraan JUMALALTA ITSELTÄÄN, kuinka selittää Hänen (Jumalan) sanat, jotka ovat kirjoitetut kauan sitten Hänen aikaisempien profeettojensa toimesta.

 

  Me voimme myös lukea 5. Mooseksen kirjasta 18:18-19, että Jumala antoi SUORAN muistutuksen meille, että Hän tulee vaatimaan tai kutsumaan jokaisen tilille ja vastuuseen ne, jotka eivät kuuntele Hänen sanojaan, joita Hän on käskenyt Hänen profeettansa puhua Hänen Nimessään. Tämä selittää sen, miksi meidän täytyy pelätä Jumalaa, sillä jos me emme kuuntele Hänen sanojaan, joita profeetta (kuin Mooses) puhuu Hänen Nimessään, niin me olemme siitä vastuussa Jumalalle tai me joudumme Jumalan rankaisemaksi!

 

  Nyt me voimme ymmärtää miksi se on ainoastaan ajan haaskausta opiskella muita kirjoja, jotka käsittelevät aihetta Jumala, koska Jumala vaatii meitä ainoastaan kuuntelemaan Hänen sanojaan, joita Hän on käskenyt Hänen profeettansa kuin Mooseksen puhumaan meille Raamatun kautta.

 

  Tottelemalla Jumalan käskyä 5. Mooseksen kirjassa 18:18-19 kuuntelemalla Hänen sanojaan, jotka Hän on käskenyt Hänen profeettansa kuin Mooseksen, Maestro Evangelistan ilmoittaa meille kirjoitusten kautta ja PELKÄÄMÄLLÄ seuraamuksena osaksemme lankeavaa Jumalan rangaistusta jos me emme kuuntele Jumalan sanoja, kuten on asetettu 5. Mooseksen kirjassa 18:18-19.

 

  Me olemme todellakin Jumalan siunaamia tietämään sekä hyvän että pahan, koska me olemme nyt profeetan kuin Mooseksen ohjaamia tietämään Jumalan opetuksen sekä Saatanan opetuksen Raamatussa, niin että me emme enää joudu petetyiksi! Nyt me ymmärrämme tarkoituksen sanoille "Pelkää Jumalaa".

 

"jos haet sitä kuin hopeata ja etsit sitä kuin aarretta, silloin pääset ymmärtämään HERRAN pelon ja löydät Jumalan tuntemisen." Sananlaskut 2:4-5

 

  Jos vain etsit Jumalaa kuin pyrit löytämään piilotetun aarteen, niin sinä tulet löytämään Jumalan, HERRAN.

 

  Mitä me tarkoitamme sanoilla "HERRAN pelko"?

 

"HERRAN pelko on viisauden alku, ja Pyhimmän tunteminen on ymmärrystä." Sananlaskut 9:10

 

"HERRAN pelko on viisauden alku" - tämä on se vaihe, jolloin me alamme tuntemaan Jumalan.

 

"Pyhimmän tunteminen on ymmärrystä" - niin että me voimme sanoa pelkäävämme Jumalaa ja tottelevamme Hänen käskyjään, meidän pitäisi myös tuntea Jumala, jota pelkäämme.

 

  Esimerkkinä: Kun ihminen sanoo, että hän pelkää Jumalaa; ja me kysymme häneltä, kuinka monta jumalaa on olemassa, hän vastaisi, on vain yksi Jumala. Kun kysymme vielä, mikä on Jumalan Nimi, jota hän pelkää, niin hän ei tiedä vastausta - ja voi vain sanoa, että on monia nimiä. Tämä johtuu siitä, että hän ei todella tunne Häntä (Jumalaa). Kyseinen on hölmön tunnustus!

 

  Kuinka sinä voit tietää, että jumala, jota sinä ylistät, on todella aito Jumala? Jos sinä et tiedä Hänen Nimeään, sinä olet kirottu! Tämä on se tieto, jota Maestro Evangelista tekee maailman ihmisille tunnetuksi. Hän saattaa meidät ymmärtämään aidon Jumalan Pyhästä Raamatusta, jotta kirous tulisi pois nostetuksi koko ihmiskunnan yltä.

 

  Mitä meiltä puuttuu?

 

  Mikä on tehnyt meidät niin herkkäuskoisiksi, että olemme joutuneet uskontojen pettämiksi?

 

"Viisauden alku on: hanki viisautta, ja kaikella muulla hankkimallasi hanki ymmärrystä." Sananlaskut 4:7

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"Wisdom is supreme; therefore get wisdom. Though it cost all you have, get understanding." Proverbs 4:7 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Viisaus on ylivertaisinta; se vuoksi hanki viisautta. Vaikka se maksaisi kaiken omistavasi, hanki ymmärrystä." Sananlaskut 4:7

 

  Maestro Eraño M. Evangelista sanoo: Meillä ei ole ymmärrystä. Uskonnot ovat vieneet sen meiltä pois; meidän luontaisen ymmärtämisen käsityksemme. Viisaus on tärkeää ja sen vuoksi meitä on lähetetty hyviin kouluihin ja on käytetty omaisuuksia saadaksemme paremman koulutuksen, jotta ymmärryksemme kasvaisi.

 

  Mutta mikä on ratkaisevan tärkeää ihmiselle? Maestro Evangelista sanoo: YMMÄRRYS. Mikä siitä on todisteena?

 

  Sinä näet mahtavia vaikutusvaltaisia ihmisiä, tiedemiehiä, poliitikkoja, valtiomiehiä, lääkäreitä, armeijan upseereita ja kuninkaita ja kun jotain kauheaa tapahtuu he heidät johdetaan uskontojen luokse rukoilemaan, pyytämään apua Jeesukselta, siltä Jeesukselta joka (viimeisillä hetkillään) huusi Jumalan puoleen ja sanoi "Jumalani, Jumalani, miksi hylkäsit minut?" Me pyydämme apua mieheltä, joka huusi, että hän oli Jumalan hylkäämä, missä on meidän ymmärryksemme?

 

  Se mitä meille on tapahtunut, on, että meillä on yllin kyllin viisautta, mutta ei ymmärrystä!

 

  Kun me olemme ylistäneet ihmistä, Jeesusta, niin mitä Jumala tekee meille? Jumala todella hylkää meidät ja tämä juuri sitä mitä tapahtuu juuri nyt, se on kirous!

 

  Jumala antoi meille silmät, korvat ja älykkyyden muiden avun lisäksi, mutta me emme ole käyttäneet niitä oikealla tavalla. Voimmeko me syyttää Jumalaa tästä surkeudesta ja kärsimyksistä, joita me kohtaamme juuri nyt maailmassa?

 

  Kuka on vienyt meiltä ymmärryksen pois? Uskonnot!

 

  Saakaamme nyt selville ero Jumalan opetuksen ja Saatanan opetuksen välillä, niin että me emme enää joudu petetyiksi…

 

JUMALAN OPETUS

 

  Minkälaista on Jumalan opetus, se tapa, jolla me voimme todella sanoa ylistävämme Jumalaa?

 

"Ja Herra Jumala käski ihmistä sanoen: Syö vapaasti kaikista muista paratiisin puista, mutta hyvän- ja pahantiedon puusta älä syö, sillä sinä päivänä, jona sinä siitä syöt, pitää sinun kuolemalla kuoleman (sinä varmasti kuolet)." 2. Moos. 2:16-17

 

  Adamille annettiin asetus tai säädös, on täysin Adamista kiinni totteleeko sitä vai ei; "vapaa tahto" oli korostettu. Hän saattoi syödä kaikkia puutarhan hedelmiä, paitsi yhtä.

 

  Ylistäessämme Jumalaa, meidän on toteltava Hänen käskyjään.

 

  Minkälaista on Saatanan opetus?

 

"Mutta käärme oli kavalin kaikista kedon eläimistä, jotka Herra Jumala oli tehnyt; ja se sanoi vaimolle: Onko Jumala todellakin sanonut: 'Älkää syökö kaikista paratiisin puista'?" 2. Moos. 3:1

 

Toinen käännös: New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos/Painos:

 

"Now the serpent was more crafty thanany of the wild animals the LORD God had made. He said to the woman, "Did God really say, 'You must not eat from any tree in the garden'?" Genesis 3:1 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Nyt, käärme oli HERRA Jumalan luomista eläimistä kaikkein ovelin ja katalin. Hän sanoi naiselle, "Sanoiko Jumala todella, ´Te ette saa syödä yhdestäkään puutarhan puusta"?" 2. Moos. 3:1

 

  Käärme puhui Eevan kanssa, kysyen häneltä mitä Jumala oli kertonut Adamille kiellosta koskien tietyn hedelmän syöntiä puutarhassa. Käärme johdatteli naista harhaan, ristiriitaisuudella siihen verrattuna, mitä Jumala oli sanonut: He saivat syödä kaikkia, paitsi kiellettyä hedelmää.

 

  Mitä nainen sanoi käärmeelle?

 

"Niin vaimo (nainen) vastasi käärmeelle: Me saamme syödä muiden puiden hedelmiä paratiisissa, mutta sen puun hedelmästä, joka on keskellä paratiisia, on Jumala sanonut: 'Älkää syökö siitä älkääkä koskeko siihen, ettette kuolisi.'" 2. Moos. 3:2-3

 

  Tämä on oikea tapa ylistää Jumalaa, totella Hänen käskyjään. Mitä käärme sanoi Eevalle?

 

"Niin käärme sanoi vaimolle: Ette suinkaan (varmasti) kuole;" 2. Moos. 3:4

 

  Ensimmäistä kertaa sen on meille ilmoittanut Maestro Evangelista, että tie/tapa ylistää käärmettä/Saatanaa, on asettua vastoin Jumalan opetusta! Tätä on Saatanan työ; asettua vastustamaan Jumalan Käskyjä ja opettaa sen myös muille.

 

  Voimmeko me todella muuttaa Jumalan Käskyjä toisiksi? Onko se sallittua?

 

"Älkää lisätkö mitään siihen, mitä minä teille määrään, älkääkä ottako siitä mitään pois, vaan noudattakaa Herran, teidän Jumalanne, käskyjä, jotka minä teille annan."

5. Moos. 4:2

 

  Se ei ole sallittua! Se, mikä on laissa annettu, se myös on laki; on olemassa rangaistus sen rikkomisesta. Mikäli joku muuttaa tai kumoaa lain ja opettaa sen muille, hän on oleva hirveällä tavalla kirottu. Verratkaamme nyt kahta opetusta.

 

  Lukekaamme käsky, että mikäli me sitä tottelemme, me saamme siunauksen; se on yksi pitkän ja rauhallisen elämän saavuttamisen salaisuuksista…

 

KÄSKY JOHON ON LIITETTY SIUNAUS

(jos me tottelemme)

 

"Kunnioita isääsi ja äitiäsi, niin kuin Herra, sinun Jumalasi, on sinua käskenyt, että kauan eläisit ja menestyisit siinä maassa, jonka Herra, sinun Jumalasi, sinulle antaa."

5. Moos. 5:16

 

  "Kunnioita isääsi ja äitiäsi" - Jos sinä tottelet tätä käskyä, niin siunauksena on, että sinä elät pitkään ja menestyt. Maestro Evangelista sanoo: Kunnioita isääsi ja äitiäsi, olivatpa he hyviä tai pahoja, sinä olet elämäsi heille velkaa. Yksi syy, miksi tulee kunnioittaa heitä, on, että sinun vanhempasi, Jumalasta seuraavat, ovat sinun luojiasi. Jumala loi meidät kaikki, ja vuorostaan Jumala myös teki meidät olemaan kuin Jumala, me kykenemme luomaan meidän omillamme, meidän lapsiamme olemaan meidän kaltaisiamme.

 

  Seuraavaksi tulet näkemään opetusta, joka on vastoin Jumalan opetusta, jollaista on "Vihaa sinun isääsi ja äitiäsi", kenen opetusta se on? Se on Saatanan opetusta! Tarkastelkaamme nyt miestä, joka opetti Saatanan tavalla?

 

"Ja hänen mukanaan kulki paljon kansaa; ja hän kääntyi ja sanoi heille: "Jos joku tulee minun tyköni eikä vihaa isäänsä ja äitiänsä ja vaimoaan ja lapsiaan ja veljiään ja sisariaan, vieläpä omaa elämäänsäkin, hän ei voi olla minun opetuslapseni."

Johannes 14:25-26

 

  Se oli Jeesus! Hän on opettanut Saatanan opetuksen tavalla! Tämä on todiste, että Jeesus hyväksyi Saatanan tarjouksen, ja sopimukseen kuului, että Jeesus asettuu vastoin sekä muuttaa Jumalan käskyt toisenlaisiksi. Aivan samalla tavoin, kun käärme käänsi Jumalan käskyt ja säännöksen Puutarhassa.

 

  Maestro Eraño M. Evangelista sanoo: Kukaan ei ole nähnyt tätä aikaisemmin.

 

  Todistaaksemme uudelleen, että Jeesus ylisti Saatanaa, luemme toisen käskyn, jonka Jeesus käänsi päälaelleen (vaikka Maestro Evangelista mukaan Jeesus asettui kaikkia Jumalan käskyjä vastaan):

 

"niin tehkää hänelle samoin, kuin hän aikoi tehdä veljellensä. Poista paha keskuudestasi. Ja muut kuulkoot sen ja peljätkööt, niin ettei kukaan enää tekisi sellaista pahaa sinun keskuudessasi." 5. Moos. 19:19-20

 

  Ja kuinka meidän tulee menetellä niiden suhteen, jotka rikkovat lakia?

  "SILMÄ SILMÄSTÄ, HAMMAS HAMPAASTA" Mitä se tarkoittaa?

 

"Älä sääli häntä: henki hengestä, silmä silmästä, hammas hampaasta, käsi kädestä, jalka jalasta." 5. Moos. 19:21

 

  Meidän ei tule osoittaa sääliä; niin että paha ei yleistyisi ja leviäsi… kaikki pelkäisivät Lakia. Tiesikö Jeesus tästä laista? Jos hän rikkoi tätä käskyä, eikä tiennyt siitä mitään, niin hänen rangaistuksensa olisi kevyempi.

 

  Tiesikö hän tästä Käskystä?

 

"Te olette kuulleet sanotuksi: 'Silmä silmästä ja hammas hampaasta.'" Matt. 19:38

 

  Hän tietää tämän käskyn olemassaolon, ja mitä hän sitten opettaa käskyä koskien, pysyikö hän lain mukaisena?

 

"Mutta minä sanon teille: älkää tehkö pahalle vastarintaa; vaan jos joku lyö sinua oikealle poskelle, käännä hänelle toinenkin;" Matt. 19:39

 

  Hän uhmasi avoimesti lakia! Hän on rikkonut käskyn, asettunut vastustamaan sitä ja opetti sen muille ihmisille. Hän opetti ihmisiä olemaan vastustamatta pahaa ja vastustajia. Tämä on yksi syy, jonka vuoksi paha menestyy ja lisääntyy tässä maailmassa!

 

  Jeesus asettui vastustamaan Jumalan opetusta ja Käskyjä ja ylisti Saatanaa. Ja koska maailma on ylistänyt Jeesusta, niin maailma on tietämättään ylistänyt Saatanaa myös, koska Jeesus opetti Saatanan opetusta.

 

  Voimmeko me lukea Pyhästä Raamatusta, että Saatanan koko voima on annettu Jeesukselle?

 

  Mitä Saatana toi tähän maailmaan? Hän toi hajotusta, eripuraa ja kärsimystä ihmisille.

 

  Jeesuksen aikana, kuka toi hajotuksen ja eripuran sekä kärsimyksen maailmaan? Oliko se yhä Saatana?

 

"Tulta minä olen tullut heittämään maan päälle; ja kuinka minä tahtoisinkaan, että se jo olisi syttynyt!" Luukas 12:49

 

  Jeesus oli se mies, joka toi ongelmat (tulen) maailmaan. Se ei ollut enää Saatana! Saatana oli siirtänyt voimansa ja auktoriteettinsa Jeesukselle!

 

"Mutta minä olen kasteella kastettava, ja kuinka minä olenkaan ahdistettu, kunnes se on täytetty!" Luukas 12:50

 

Toinen käännösversio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

But I have a baptism to undergo, and how distressed I am until it is completed!

Luke 12:50 (NIV)                                                                                                                      

 

Suora suomennos:

 

"Mutta minun on läpikäytävä kaste, ja kuinka ahdistunut olenkaan ennen kuin se on suoritettu/viety loppuun!" Luukas 12:50

 

"kaste" - Jeesus oli tietoinen, että hän oli tehnyt "väärin", koska hän asettui vastustamaan Jumalaa ja tulisi kärsimään rangaistuksen omien syntiensä takia.

 

"ahdistunut" - hän oli peloissaan, koska hän joutuisi kärsimään rangaistuksen ja kuolemaan, aivan kuten oli profetoitu. Hän olisi saanut elää täyden elämän, jos vain olisi täyttänyt hänen tehtävänsä. Jokainen, joka on tehnyt syntiä, joutuu maksamaan siitä.

 

"Se sielu, joka syntiä tekee - sen on kuoltava. Poika ei kanna isän syntivelkaa, eikä isä kanna pojan syntivelkaa. Vanhurskaan ylitse on tuleva hänen vanhurskautensa, ja jumalattoman ylitse on tuleva hänen jumalattomuutensa." Hesekiel 18:20

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"The soul who sins is the one who will die. The son will not share the guilt of the father, nor will the father share the guilt of the son. The righteousness of the righteous man will be credited to him, and the wickedness of the wicked will be charged against him."

Ezekiel 18:20 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Sielu, joka tekee syntiä, sen on kuoltava. Poika ei jaa isänsä syyllisyyttä, eikä isä ole osallinen poikansa synteihin. Vanhurskaan miehen oikeamielisyys lasketaan hänen omaksi edukseen, ja pahan syntisyys on vaateena häntä itseään vastaan." Hesekiel 18:20

 

  Uskonnot sanovat hänen tuoneen maahan rauhan, toiko hän?

 

"luuletteko, että minä olen tullut tuomaan maan päälle rauhaa? Ei, sanon minä teille, vaan eripuraisuutta." Luukas 12:51

 

  Jeesus itse sanoi, ettei hän tuonut rauhaa maailmaan! Hän on aiheuttanut kaikki ongelmat siitä päivästä lähtien, kun hän tuli hänen kansansa pariin ja hänen opetuksiensa myötä hän kykeni levittämään suuremmin pahaa Maailmaan! Minkälaista eripuraa hän aiheutti?

 

"Sillä tästedes (tästä lähtien) riitautuu viisi samassa talossa keskenään, kolme joutuu riitaan kahta vastaan ja kaksi kolmea vastaan, isä poikaansa vastaan ja poika isäänsä vastaan, äiti tytärtänsä vastaan ja tytär äitiänsä vastaan, anoppi miniäänsä vastaan ja miniä anoppiansa vastaan." Luukas 12:52-53

 

"tästä lähtien" - hänen ajastaan alkaen, Jeesus on ollut syy kaikelle hajaannukselle, eripuralle ja kärsimykselle lukuisien ihmissukupolvien ajan halki kansakuntien, aina jokaiseen kolkkaan maapallolla. Tätä tapahtuu yhä tänä päivänä, meidän nykyisenä aikanamme.

 

  Aiheuttiko hän tämän eripuran, lapsista kohdistuen heidän vanhempiinsa?

 

"Ja hänen mukanaan kulki paljon kansaa; ja hän kääntyi ja sanoi heille: "Jos joku tulee minun tyköni eikä vihaa isäänsä ja äitiänsä ja vaimoaan ja lapsiaan ja veljiään ja sisariaan, vieläpä omaa elämäänsäkin, hän ei voi olla minun opetuslapseni."

Johannes 14:25-26

 

  Jeesuksen sanojen mukaan sinun täytyy VIHATA vanhempiasi, perhettäsi, sinun rakkaitasi ja jopa itseäsi, jotta voi olla hänen opetuslapsensa.

 

  Kuinka hän ei olisi saanut hajotusta ja eripuraa aikaiseksi tuollaisilla opetuksilla? Tämä on syy sille, että maailma on niin täynnä vihaa, koska he kunnioittavat niin syvästi miestä, joka sai ihmiset vihaamaan toisiaan.

 

  Tämä hänen opetuksensa on vastakohta sille, mitä Jumala opetti 5. Mooseksen kirjassa 5:16, että meidän tulee kunnioittaa meidän vanhempiamme.

 

  Maestro Evangelista sanoo, että todellisessa elämässä me emme kenties ole samaa mieltä vanhempiemme kanssa poliittisista tai hengellisistä asioista, mutta se ei ole syy vihata heitä, erityisesti siitä syystä, että he ovat työskennelleet kovasti tarjotakseen meille ruokaa ja suojaa ja ovat tehneet parhaansa antaakseen meille asianmukaisen koulutuksen.

 

  Toinen esimerkki siitä, kuinka Jeesus aiheutti eripuraa:

 

"Niin muutamat fariseuksista sanoivat: "Se mies ei ole Jumalasta, koska hän ei pidä sapattia." Toiset sanoivat: "Kuinka voi syntinen ihminen tehdä senkaltaisia tunnustekoja?" Ja he olivat keskenänsä eri mieltä." Johannes 9:16

 

  Jeesus sai aikaan sekaannusta jälleen, kun hän oli esittänyt ihmeitä sinä päivänä, jona Jumala oli käskenyt Hänen kansaansa lepäämään - Sapatin Päivänä.

 

  Jos Jeesus oli todella kuuliainen Jumalalle, hänen olisi pitänyt opettaa heille:

 

"Ota vaari lepopäivästä, niin että sen pyhität, niin kuin Herra, sinun Jumalasi, on sinua käskenyt. Kuusi päivää tee työtä ja toimita kaikki askareesi; mutta seitsemäs päivä on Herran, sinun Jumalasi, sapatti; silloin älä mitään askaretta toimita, älä sinä älköönkä sinun poikasi tai tyttäresi, sinun palvelijasi tai palvelijattaresi, sinun härkäsi, aasisi tai muu juhtasi älköönkä muukalaisesi, joka sinun porteissasi on, että palvelijasi ja palvelijattaresi saisivat levätä niin kuin sinäkin." 5. Moos. 5:12-14

 

  Todellakin, Jeesus rikkoi Sapatin. Sitä ei voi enää kukaan kieltää.  Sapatin päivänä minkäänlainen työnteko ei ole sallittua.

 

  Maestro sanoo, että vaikka härkä putoaisi kaivoon, sinun ei pidä tehdä sille mitään. Jätä se siihen, sillä niin sanoo laki. Sellaista ei pääse tapahtumaan (härän putoamista), jos sinä olet varmistanut kaikki eläimet omasta puolestasi jo edellisenä päivänä. Kaikkien pitäisi levätä Sapatin Päivänä. Ja kun koko maailman ihmiset tarkkaavat ja noudattavat Sapatin päivää, niin ainoastaan sitten me voimme sanoa, että maailma nauttii tosi Rauhantilasta, joka tulee Jumalalta.

 

  Tämän vuoksi ei ole Rauhaa maailmassa tänä päivänä, koska Jeesus otti ja vei pois Sapatin ihmisiltä.

 

  Jeesus otti hoidettavakseen Saatanan työn (aikaan saaden eripuraa ja kärsimystä maailmaan) sen jälkeen, kun hän hyväksyi Paholaisen tai Saatanan lupauksen saadessaan olla maailman kuningas ja omata voima kauttaaltaan sen yli. Saatanan työ täyttyi Jeesuksessa. Hän kärsi rangaistuksensa ja hänet tapettiin, sen mukaisesti kuin profetiassa on sanottu: Että jos hän epäonnistuu Jumalalta saamansa tehtävänsä hoitamisessa ja tekee väärinteon, häntä rangaistaan "ihmisten antamin kepiniskuin ja miesten käsien kautta selkäsaunoilla sekä ruoskimisilla". 2. Samuel 7:12-14.

 

 Maestro Eraño M. Evangelista sanoo, että kauan sitten Jeesus myönsi, että hän toi "eripuran ja hajotuksen" tähän maailmaan. Kuitenkin, kaikki uskonnot sanovat hänen tuoneen "rauhan". Kuka siis tällä hetkellä pettää maailman ihmisiä?

 

  Uskonnot pettävät maailman ihmisiä tällä hetkellä; se ei ole enää Jeesus! Uskonnot jatkavat sanomaansa, että Jeesus toi "rauhan", vaikka Jeesus itse sanoi tuoneensa "eripuraa ja hajotusta".

 

  Uskonnot ovat myös käyttäneet Saatanan voimaa jatkuvalla petoksellaan maailman ihmisiä kohtaan aina tähän päivään asti!

 

  Jos Jeesus todella toi "rauhan" tähän maailmaan, niin meillä pitäisi sitten olla jo ikuisesti kestävä rauha tänään ja kaikki maailman valtiot nauttisivat Jumalan Sapatin päivästä. Koska Jeesus toi eripuraa, niin maailma joutuu käymään läpi hajotusta monissa muodoissa, kuten epävakautta, taloudellisia murheita sekä kärsimystä.

 

  Uskonnot ja heidän ihmisensä ovat petokseen syyllisiä maailmassa tänä päivänä! Kun Jeesus oli yhä elossa, mitä hän antoi opetuslapsilleen?

 

"Niin hän kutsui kokoon ne kaksitoista ja antoi heille voiman ja vallan kaikkia riivaajia vastaan ja voiman parantaa tauteja. Ja hän lähetti heidät julistamaan Jumalan valtakuntaa ja parantamaan sairaita." Luukas 9:1-2

 

  Jeesus antoi hänen voimansa hänen opetuslapsilleen, sen saman voiman, jonka hän oli saanut Saatanalta. Tämän saman voiman siirsivät uskonnoille Jeesuksen apostolit ja opetuslapset.

 

  Tämän voiman ansiosta uskonnot ovat kyenneet pettämään maailman ihmisiä uskomaan heidän opetuksiinsa ja kaikkeen tietoon Jeesuksesta, mukaan lukien ne asiat, jotka eivät ole totta. Uskontojen välillä ja heidän opetuksessaan on erimielisyyttä ja ristiriitoja koskien Jumalaa ja Jeesusta. Tämä on syynä sille, miksi useiden erilaisten uskomusten väliset taistelut jatkuvat tai he ovat erimieltä toistensa kanssa, aina tähän nykyiseen aikaan asti.

 

Kuten olet lukenut, Jeesus sanoi opetuslapsilleen silloin kun oli vielä elossa, että hän tulisi kärsimään rangaistuksen ja hänet tapettaisiin, mutta " kolmantena päivänä nouseman ylös" - Matteus 16:21.

 

  Maestro Evangelista selittää, mitä tarkoittaa "kolmas päivä", josta Jeesus puhui:

 

"ja hän otti tykönsä ne kaksitoista ja sanoi heille: "Katso, me menemme ylös Jerusalemiin, ja kaikki on täysin toteutuva, mitä profeettain kautta on kirjoitettu Ihmisen Pojasta." Luukas 18:31

 

  Miksi Jeesus sanoi tämän?

 

"Sillä hänet annetaan pakanain käsiin, ja häntä pilkataan ja häväistään ja syljetään; ja ruoskittuaan he tappavat hänet," Luukas 18:32-33

 

  Kaiken minkä Jeesus mainitsi (kuten oli profetoitu), täyttyi, koska hän teki väärinteon, eikä hän täyttänyt saamaansa tehtävää Jumalalle, eikä myöskään kansalleen. Ja Jeesus jatkoi:

 

"ja kolmantena päivänä hän nousee ylös." Luukas 18:33

 

  Ymmärsivätkö apostolit, mitä Jeesus sanoillaan tarkoitti?

 

"Mutta he eivät ymmärtäneet tästä mitään, ja tämä puhe oli heiltä niin salattu, etteivät he käsittäneet, mitä sanottiin." Luukas 18:34

 

Toinen käännösversio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"The disciples did not understand any of this. Its meaning was hidden from them,
and they did not know what he was talking about." Luke 18:34 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Opetuslapset eivät ymmärtäneet tästä mitään. Sen tarkoitus oli piilotettu/salattu heiltä, ja he eivät ymmärtäneet mitä hän puhui." Luukas 18:34

 

  Kun Jeesus sanoi, että hän on tehnyt rikoksen, niin hän kärsisi rangaistuksen ja hänet tapettaisiin, niin hänen kansansa tiesi tästä. Mutta kun hän sanoi, että "kolmantena päivänä hän nousee ylös", niin tämä osa oli se, jota hänen opetuslapsensa eivät ymmärtäneet.

 

  Kuitenkin, apostolit varastivat Jeesuksen ruumiin! Niin kutsuttu Jeesuksen ylösnousemus ei mitään muuta kuin apostoleiden tekemä huijaus, joka luotiin pohjaksi heidän petokselleen, että Jeesus on kirjaimellinen Jumalan poika.

 

  Lue ensiksi seuraavista linkeistä:

 

http://www.thename.ph/thename/testimony/jes15-en.htmlor http://www.thenameonline.info/thename/testimony/jes15-en.html.

Elikö Jeesus Edelleen

 

  Mikä on "kolmannen päivän" merkitys ja tarkoitus, kuten Jeesus sanoi?

 

Mikäli me haluamme parempaa tietoa ja ymmärrystä Jeesuksesta, niin mitä kirjoja Pyhästä Raamatusta meidän tulisi lukea? Tunteaksemme hänet paremmin, Jeesus antoi meille vihjeen:

 

"Ja hän sanoi heille: "Tätä tarkoittivat minun sanani, kun minä puhuin teille ollessani vielä teidän kanssanne, että kaiken pitää käymän toteen, mikä minusta on kirjoitettu Mooseksen laissa ja profeetoissa ja psalmeissa." Luukas 24:44

 

  Jeesus sanoi: - ("kaiken pitää käymän toteen, mikä minusta (Ihmisen Pojasta) ovat kirjoittaneet profeetat"). Hän viittaa tässä Jumalan profeettoihin Vanhassa Testamentissa, ei hänen opetuslastensa kirjoihin Uudessa Testamentissa. Hänen opetuslapsensa olisi pitänyt lukea häntä koskevia tietoja Jumalan profeettojen kirjoista Vanhasta Testamentista, niin he olisivat tunteneet hänet paremmin.

 

  Siten, jotta emme enää joutuisi petetyksi koskien Jeesuksen todellista luontoa, hänen työtään ja kohtaloaan, niin Jeesus sanoi itse, että meidän tulisi lukea häntä itseään koskien:

 

       Mooseksen laeista - jotka Jeesus oli rikkonut ja muuttanut toisiksi;

       Profeetoista - niiden kirjoituksista, jotka ovat profetoineet hänen tulonsa ja tehtävänsä;

       Psalmeista - kirjasta, joka kertoo Daavidin sanoista, ja jonka jälkeläinen Jeesus oli.

 

  Kristityt saarnaajat väittävät, että Jeesus avasi apostoleiden ymmärryksen, siitä mitä oli kirjoitettu Jeesusta koskien profetioihin, olivatko he oikeassa?

 

"Silloin kävi toteen, mikä on puhuttu profeetta Jeremiaan kautta, joka sanoo: "Ja he ottivat ne kolmekymmentä hopearahaa, hinnan siitä arvioidusta miehestä, jonka he olivat israelilaisten puolesta arvioineet, ja antoivat ne savenvalajan pellosta, niin kuin Herra oli minun kauttani käskenyt." Matteus 27:9-10

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"Then what was spoken by Jeremiah the prophet was fulfilled: "They took the thirty pieces of silver, the price set on him by the people of Israel, and they used them to buy the potter's field, as the Lord commanded me."

Matthew 27:9-10 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Silloin kävi toteen, mikä on puhuttu profeetta Jeremiaan kautta: He ottivat kolmekymmentä hopearahaa, sen Israelin kansan asettaman hinnan hänestä, ja he käyttivät ne ostaakseen savenvalajan pellon, kuten Herra oli minua käskenyt." Matteus 27:9-10

 

  Matteuksen evankeliumissa (yksi kahdestatoista apostoleista), hän kirjoittaa, että Juudaksen pettäminen kohdistuen Jeesukseen oli profetoitu Jeremiaan kirjassa. Kuitenkin, kun sinä luet Jeremiaan kirjasta kappaleesta 1 aina kappaleeseen 52, niin sinä et kykene lukemaan profetiaa koskien niin kutsuttua "kolmeakymmentä hopearahaa".

 

Minne se on kirjoitettu, ellei Jeremiaan kirjaan?

 

"Sitten minä sanoin heille: Jos teille hyväksi näkyy, niin antakaa minulle palkkani; jollei, niin olkaa antamatta. Niin he punnitsivat minun palkakseni kolmekymmentä hopearahaa. Ja Herra sanoi minulle: Viskaa se savenvalajalle, tuo kallis hinta, jonka arvoiseksi he ovat minut arvioineet. Niin minä otin ne kolmekymmentä hopearahaa ja viskasin ne Herran huoneeseen savenvalajalle. Sitten minä katkaisin toisen sauvani, Yhteyden, purkaakseni veljeyden Juudan ja Israelin väliltä." Sakarja 11:12-14

 

  Se on kirjoitettu Sakarjan kirjaan, eikä Jeremiaan kirjaan. Ja sen lisäksi profetia koskee Israelia ja Juudaa, eikä sillä ole mitään tekemistä Juudaksen kanssa. Väärän tekstiviittauksen ja lainauksen sekä harhaanjohtavan tulkinnan perusteella, niin kuinka Kristityt saarnaajat voivat väittää, että apostolit ovat luotettavia heidän tulkinnoissaan koskien Jeesusta, jotka perustuvat Vanhan Testamentin profetioihin?

 

  Tämä myös tukee sitä tosiasiaa, että apostolit tarkoitushakuisesti vääntelivät Jumalan Sanaa koskien Jeesusta, joka on ilmoitettu 2. Samuelin kirjassa 7:12-14.

 

  Ilman Jumalan profeetta kuin Moosesta (Maestro Eraño Evangelista), me olisimme olleet ikuisesti apostolien ja Kristittyjen saarnaajien pettämiä.

 

  Lue mitä on todellisuudessa kirjoitettu Jeesuksesta Daavidin Psalmeissa:

 

  Jeesus sanoi aikaisemmin, että "Sillä hänet annetaan pakanain käsiin, ja häntä pilkataan ja häväistään ja syljetään; ja ruoskittuaan he tappavat hänet". Mitä itse asiassa on kirjoitettu Daavidin Psalmeihin?

 

"Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit? Miksi olet kaukana, et auta minua, et kuule valitukseni sanoja? Jumalani, minä huudan päivällä, mutta sinä et vastaa, ja yöllä, enkä voi vaieta." Psalmi 22:2-3

 

  Tämän profetian Daavid antoi enemmän kuin 700 vuotta ennen Jeesuksen tuloa; Daavidin Psalmi kuvaa rangaistuksesta kärsivää, tekisikö "Ihmisen poika" tai Daavidin jälkeläinen

rikoksen.

 

  Mitä muita asioita on kirjoitettu Jeesuksesta?

 

"Minun voimani on kuivettunut kuin saviastian siru, ja kieleni tarttuu suuni lakeen, ja sinä lasket minut alas kuoleman tomuun. Sillä koirat minua piirittävät, pahain parvi saartaa minut, minun käteni ja jalkani, niin kuin jalopeurat. Minä voin lukea kaikki luuni he katselevat minua ilkkuen he jakavat keskenänsä minun vaatteeni ja heittävät minun puvustani arpaa." Psalmi 22:16-19

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"My strength is dried up like a potsherd, and my tongue sticks to the roof of my mouth;
you lay me in the dust of death. Dogs have surrounded me; a band of evil men has encircled me, they have pierced my hands and my feet.
"I can count all my bones; people stare and gloat over me. They divide my garments among them and cast lots for my clothing."
Psalm 22:15-18 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Minun voimani on kuivettunut kuin saviastia, ja minun kieleni tarttuu kitalakeeni; sinä lasket minut kuoleman tomuun. Koirat ovat piirittäneet minut; joukko pahoja miehiä on ympäröinyt minut, he ovat lävistäneet minun käteni ja jalkani. Minä voin laskea kaikki luuni; ihmiset tuijottavat ja tuntevat vahingoniloa minusta. He jakavat minun varusteeni keskenään ja heittävät arpaa vaatteistani" Psalmi 22:16-19

 

"lävistäneet" - Maestro Evangelista sanoo, että Jeesus ristiinnaulittiin. Tämä on lisätodiste siitä, että Islamin profeetta ei puhunut totuutta Jeesuksesta, sillä hän väittää, että Jeesusta ei ristiinnaulittu, eroavuutena siihen, mitä on kirjoitettu yllä olevaan Daavidin Psalmiin.

 

  Miksi Jumala hylkäsi Jeesuksen?


"Herra, älä rankaise minua vihassasi, älä kiivastuksessasi kurita minua. Sillä sinun nuolesi ovat uponneet minuun, sinun kätesi painaa minua. Ei ole lihassani tervettä paikkaa sinun vihastuksesi tähden eikä luissani rauhaa minun syntieni tähden. Sillä minun pahat tekoni käyvät pääni ylitse, niin kuin raskas kuorma ne ovat minulle liian raskaat. Minun haavani haisevat ja märkivät minun hulluuteni tähden. Minä käyn kumarassa, aivan kyyryssä, kuljen murheellisena kaiken päivää. Sillä minun lanteeni ovat polttoa täynnä, eikä ole lihassani tervettä paikkaa. Minä olen voimaton ja peräti runneltu (murskattu), minä parun sydämeni tuskassa." Psalmi 38:2-9

 

  Ylpeytensä takia hänet hylättiin. Hän tiesi tämän tapahtuvan ja siitä syystä hän pelkäsi tulevaa kuolemaa.

 

"Herra, sinun edessäsi on kaikki minun halajamiseni, eikä minun huokaukseni ole sinulta salassa. Minun sydämeni värisee, minun voimani on minusta luopunut, minun silmieni valo - sekin on minulta mennyt." Psalmi 38:10-11

 

  Niiden kauheiden hakkaamisien ja ruoskimisien seurauksena, joita hän jouti kokemaan, hän menetti jopa hänen näkökykynsä väärintekojensa seurauksena.

 

  Kuinka pitkään Jeesus eli?

 

"Minä sanoin: Minä pidän vaelluksestani vaarin, etten kielelläni syntiä tekisi. Minä pidän suustani vaarin ja suistan sen, niin kauan kuin jumalaton on minun edessäni. Minä olin vaiti, olin ääneti, en puhunut siitä, mikä hyvä on mutta minun tuskani yltyi. Minun sydämeni hehkui minun rinnassani kun minä huokailin, syttyi minussa tuli, ja niin minä kielelläni puhuin. Herra, opeta minua ajattelemaan loppuani, ja mikä minun päivieni mitta on, että ymmärtäisin, kuinka katoavainen minä olen. Katso, kämmenen leveydeksi sinä teit minun päiväni, ja minun elämäni on sinun edessäsi niin kuin ei mitään. Vain tuulen henkäys ovat kaikki ihmiset, kuinka lujina seisokootkin." Psalmi 39:2-6

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"I said, "I will watch my ways and keep my tongue from sin; I will put a muzzle on my mouth as long as the wicked are in my presence." But when I was silent and still, not even saying anything good, my anguish increased. My heart grew hot within me, and as I meditated, the fire burned; then I spoke with my tongue: "Show me, O LORD, my life's end and the number of my days; let me know how fleeting is my life. You have made my days a mere handbreadth; the span of my years is as nothing before you. Each man's life is but a breath. Selah" Psalm 39:1-5 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Minä sanoin, "Minä tarkkaan tieni ja pidän kieleni syntiä puhumasta; Minä vaimennan suuni puhumasta, niin kauan kuin pahat ovat läsnäolossani. Mutta kun olin hiljaa ja liikkumatta, edes sanoen mitään hyvää, minun ahdinkoni tuska kasvoi. Sydämeni paisui kuumaksi, ja kun haudoin mielessäni, tuli syttyi; sitten puhuin kielelläni: "Näytä minulle Oi HERRA, minun elämäni loppu ja päivieni lukumäärä; salli minun tietää kuinka lyhytaikainen on elämäni. Sinä olet tehnyt minun päivistäni pelkän kämmenenlevyisen kestoltaan; elinvuosieni aikajakso ei ole yhtään mitään sinun edessäsi. Jokaisen ihmisen elämä on vain henkäys. Sela" Psalmi 39:2-6

 

"pelkän kämmenenlevyisen kestoltaan" - Jeesus kuoli jo elämänsä parhaassa vaiheessa.

 

  Oliko tämä todella Jeesus?

 

"Koiruohoa he antoivat minun syödäkseni ja juottivat minulle janooni hapanviiniä." Psalmi 69:21

 

  Kuten on kirjoitettu Daavidin Psalmeihin, kaikki mitä Jeesus sanoi itseään koskien, on totta!

 

  Mitä on sanottavaa koskien "kolmatta päivää", josta Jeesus puhui opetuslapsilleen?

 

"Sillä tuhat vuotta on sinun silmissäsi niin kuin eilinen päivä, joka meni ohitse, ja niin kuin öinen vartiohetki." Psalmi 90:4

 

  Se "kolmas päivä", jonka Jeesus mainitsi (jota hänen opetuslapsensa eivät ymmärtäneet), on todellisuudessa "tuhansia vuosia", joita Jumala tarkastelee ainoastaan ´päivinä´.

 

  Oliko Jeesuksen lausunto siitä, että "Kolmantena päivänä nousen jälleen" totta? Voisiko hän palata tuona päivänä?

 

  Maestro Eraño M. Evangelista toteaa, että syy miksi hänen opetuslapsensa eivät ymmärtäneet Jeesuksen lausuntoa, koskien hänen nousemistaan ylös kolmantena päivänä johtui siitä, että hän ei selittänyt sitä heille.

 

  Mikäli Jeesus selittäisi tuon lausuntonsa tänään, niin mistä hänen selityksensä on löydettävissä?

 

  Maestro Evangelista sanoo, että se on löydettävissä tai luettavissa Ilmestyskirjasta, joka pitää sisällään Jeesuksen Todistuksen.

 

  Jeesuksen mukaan, milloin todellisuudessa tapahtuu se "kolmas päivä", josta hän puhui?

 

  Hänen tulostaan maailmaan on kulunut nyt kaksi milleniaa tai kaksi vuosituhatta - tai Jumalan termein, kaksi päivää on mennyt. "Kolmas päivä" tarkoittaa ensimmäisiä vuosia kolmannesta milleniasta! Se on juuri nyt meidän aikanamme!

 

  Hän sanoi "kolmantena päivänä" ei "kolmannen päivän jälkeen", hän tulisi nousemaan uudelleen. On olemassa eräs muu, joka on tulossa ja tämä on se, mitä Jeesuksen opetuslapset eivät ymmärtäneet.

 

"Minä, Jeesus, lähetin enkelini todistamaan näitä teille seurakunnissa. Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti." Ilmestyskirja 22:16

 

Toinen Käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"I, Jesus, have sent my angel to give you this testimony for the churches. I am the Root and the Offspring of David, and the bright Morning Star."

Revelation 22:16 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Minä, Jeesus olen lähettänyt minun enkelini antamaan tämän todistuksen kirkoille. Minä olen Daavidin Juuriverso ja Jälkeläinen, ja kirkas Aamun Tähti." Ilmestyskirja 22:16

 

  Jeesus sanoi, että hän lähettää "enkelin" tai sanansaattajan - Jeesus ei enää palaa! Se on "enkeli", jonka Jeesus on lähettänyt, joka tulee todistamaan "kirkoille" (ihmisille, jotka uskovat Jeesukseen), että hän (Jeesus) on vain Daavidin "Juuri ja Jälkeläinen", sekä myös kirkas "aamun tähti".

 

  Kuka on hän, joka on ilmoittanut kaikille, että Jeesus on "Daavidin Juuri ja Jälkeläinen sekä kirkas Aamun Tähti"?

 

  Tämä on tulevan Jeesuksen "enkelin" merkki. "Enkeli" ei ole Jeesuksen vihollinen, joka on päästetty vapaaksi tuhoamaan Jeesuksen maine. "Enkeli" vain selkeän yksinkertaisesti ilmoittaa kaikille, mitä varten Jeesus on lähettänyt hänet. Ja se on julistamaan, että jo kauan sitten Jeesus on tunnustanut, että hän on "Daavidin Juuri ja Jälkeläinen sekä kirkas Aamun Tähti".

 

  Nettisivujen www.thename.ph ja www.thenameonline.info sekä www.suurinimi.com kautta Maestro Eraño Martin Evangelista on ilmoittanut, että Jeesus on "Daavidin Juuri ja Jälkeläinen". Tämä esitys ei ole uskontojen tarjoama, sillä he saarnaavat Jeesuksen olevan "Jumalan Poika", se on se identiteetti, jota Jeesus halusi ja tahtoi hänen kansansa hyväksyvän, mutta juuri siitä syystä hän kärsi rangaistuksen ja tapettiin!

 

  Maestro Eraño Martin Evangelista on Jeesuksen "enkeli".

 

  Sinä saatat kysyä, miksi on sitten niin että sanaa "Enkeli" oli käytetty tässä jakeessa viittaamaan Maestro Evangelistan auktoriteettiin paljastaa Jeesus?

 

  Ihmiset ovat olleet uskontojen eksyttämiä tai harhaan johdettuja ajattelemaan, että kun Raamatussa on sanottu "Enkeli", niin se yleisesti puhuu silloin henkiolennosta, joskus siivellisestä, onko asia näin?

 

  Luemme Hoosea 12:4:

 

"Äidin kohdussa tämä petti veljensä, ja miehuutensa voimassa hän taisteli Jumalan kanssa." Hoosea 12:4

 

Toinen käännös: New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos/Painos:

 

"In the womb he grasped his brother's heel; as a man he struggled with God. "         Hosea 12:3 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Kohdussa hän tarttui veljeään kantapäästä; kuin mies hän taisteli Jumalan kanssa." Hoosea 12:4

 

  Hoosean kirjasta 12:4 me voimme lukea, että Jaakob kamppaili Jumalan Enkelin kanssa, miltä tämä enkeli näyttää?

 

"Ja Jaakob jäi yksinänsä toiselle puolelle. Silloin painiskeli hänen kanssaan muuan mies päivän koittoon saakka." 5. Moos. 32:24

 

  Muistatko sen "miehen", joka kamppaili Jaakobin kanssa?

 

"Ja kun mies huomasi, ettei hän häntä voittanut, iski hän häntä lonkkaluuhun, niin että Jaakobin lonkka nyrjähti hänen painiskellessaan hänen kanssaan. Ja mies sanoi: Päästä minut, sillä päivä koittaa. Mutta hän vastasi: En päästä sinua, ellet siunaa minua."

5. Moos. 32:25-26

 

  Se on selvää nyt, että "mies" ei ollut siivellinen, jonka kanssa Jaakob paini, vaan se oli "enkeli". Ja siten ollen, kun Ilmestyskirjassa 22:16 on sanottu "Enkeli", niin se ei välttämättä tarkoita hengellistä olentoa, vaan Jumalan lähettämää miestä julistamaan Hänen sanomaansa.

 

  Näin ollen Ilmestyskirja 22:16 puhuu miehestä (jonka Jeesus on maininnut aikaisemmin, silloin kun hän oli vielä elossa), jonka Jumala on lähettänyt todistamaan tai paljastamaan totuuden kuka hän (Jeesus) todella on, ja miksi hän oli Jumalan lähettämä - ja että hän on vain Daavidin juuri ja jälkeläinen, kuten on Jumala on puhunut 2. Samuelin kirjassa 7:12-14.

 

  Koska Ilmestyskirja 22:16 puhuu enkelistä, joka on lähetetty todistamaan Jeesuksesta, on nyt ymmärrettävää, että siellä on vain yksi mies, EIKÄ KAIKILLE ihmisille ole annettu Jumalalta auktoriteettia selittää Jeesuksen todellisesta luonnosta ja tehtävästä, jonka hän sai Jumalalta.

 

  Jälleen luemme profetian koskien Jeesuksen todellista persoonaa:

 

"Kun sinun päiväsi ovat päättyneet ja sinä lepäät isiesi tykönä, korotan minä sinun seuraajaksesi jälkeläisesi, joka lähtee sinun ruumiistasi; ja minä vahvistan hänen kuninkuutensa." 2. Samuel 7:12

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Paino:

 

"When your days are over and you rest with your fathers, I will raise up your offspring to succeed you, who will come from your own body, and I will establish his kingdom."       II Samuel 7:12 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Kun sinun päiväsi ovat päättyneet ja sinä lepäät isiesi tykönä, korotan minä sinun seuraajaksesi jälkeläisesi, joka lähtee sinun ruumiistasi; ja minä vahvistan hänen kuninkuutensa." 2. Samuel 7:12

 

  Daavidille annettu lupaus - jälkeläinen on tuleva hänen omasta verilinjastaan. Mikä on oleva jälkeläisen työ?

 

"Hän on rakentava huoneen minun nimelleni, ja minä vahvistan hänen valtaistuimensa ikuisiksi ajoiksi." 2. Samuel 7:13

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Paino:

 

"He is the one who will build a house for my Name, and I will establish the throne of his kingdom forever." II Samuel 7:13 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Hän on rakentava huoneen minun nimelleni, ja minä vahvistan hänen valtaistuimensa ikuisiksi ajoiksi". 2. Samuel 7:13

 

  Ensimmäinen valinta oli Kuningas Salomo, Daavidin "oikea poika" tai jälkeläinen. Kuningas Salomo rakensi huoneen, jossa on Jumalan Nimi. Mikä oli Jumalan lupaus?

 

"Minä olen oleva hänen isänsä ja hän minun poikani, niin että, jos hän tekee väärin, minä rankaisen häntä ihmisvitsalla ja niin kuin ihmislapsia lyödään" 2. Samuel 7:14

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Paino:

 

"I will be his father, and he will be my son. When he does wrong, i will punish him with a rod wielded by men, with floggings inflicted by human hands." II Samuel 7:14 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Minä olen oleva hänen isänsä ja hän minun poikani. Kun hän tekee väärin, niin Minä rankaisen häntä ihmisten antamin kepiniskuin ja miesten käsien kautta selkäsaunoilla sekä ruoskimisilla". 2. Samuel 7:14

 

"Kun hän tekee väärin" - Daavidin jälkeläinen kärsisi rangaistuksen. Kuningas Salomo ei kärsinyt rangaistusta "ihmisten antamin kepiniskuin ja miesten käsien kautta selkäsaunoilla sekä ruoskimisilla", mutta me tiedämme, että Jeesus kohtasi rangaistuksensa juuri tällä tavalla.

 

  Ja nyt, miksi Jeesus sanoi, että hän on myös "kirkas aamun tähti"? Mistä me voimme lukea "kirkkaasta aamun tähdestä" Pyhästä Raamatusta? Jälleen Jeesuksen "enkeli" Maestro Eraño Martin Evangelista paljastaa meille syyn Jeesuksen tunnustukselle.

 

  Maestro Evangelista kysyy: Mikä odottamaton tapahtuma tulee tapahtumaan maailmassa, joka osoittaa milloin "enkeli" tai sanansaattaja, josta Jeesus puhui aikaisemmin, on tullut tuomaan ilmi "kirkkaan aamun tähden" identiteetin?

 

"Tuonela tuolla alhaalla liikkuu sinun tähtesi, ottaaksensa sinut vastaan, kun tulet. Se herättää haamut sinun tähtesi, kaikki maan johtomiehet, nostattaa valtaistuimiltansa kaikki kansojen kuninkaat." Jesaja 14:9

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"The grave below is all astir to meet you at your coming; it rouses the spirits of the departed to greet you -  all those who were leaders in the world; it makes them rise from their thrones - all those who were kings over the nations. " Isaiah 14:9 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Hauta sinun alapuolellasi on valmis ottamaan sinut vastaan tulosi hetkellä; se nostattaa vainajien henget sinua tervehtimään - kaikki nuo, jotka olivat johtajia maailmassa; se saa heidät nousemaan valtaistuimiltaan - kaikki nuo, jotka hallitsivat kansojen yli kuninkaina." Jesaja 14:9

 

  Joku tullaan paljastamaan.

 

"se saa heidät nousemaan valtaistuimiltaan" - tapahtuma, joka saa johtajat ja uskonnot, valtiot sekä organisaatiot yllättymään oppiessaan "aamun tähden" todellisen identiteetin.

 

  Mitä he sanovat?

 

"Kaikki he lausuvat ja sanovat sinulle: 'Myös sinä olet riutunut niin kuin mekin, olet tullut meidän kaltaiseksemme'." Jesaja 14:10

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"They will all respond, they will say to you, "You also have become weak, as we are;
you have become like us." Isaiah 14:10 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"He kaikki vastaavat, ja sanovat sinulle, "Sinusta on myös tullut heikko, kuten me olemme; olet tullut meidän kaltaiseksemme." Jesaja 14:10

 

  He tulevat sanomaan, että heidän odotuksensa "aamun tähden" identiteetin suhteen on ollut todella kaukana todellisuudesta. Että he ovat olleet väärässä heidän omissa olettamuksissaan, että "aamun tähti" olisi ollut voimallinen henkilö, synnitön ja täydellinen - ja nyt vain huomatakseen hänen olevan vain mies.

 

"Alas tuonelaan on vaipunut sinun komeutesi, sinun harppujesi helinä; sinun allasi ovat vuoteena madot, toukat ovat peittonasi." Jesaja 14:11

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"All your pomp has been brought down to the grave,
along with the noise of your harps; maggots are spread out beneath you
and worms cover you."
Isaiah 14:11 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Kaikki sinun loistosi on laskettu alas hautaan, sinun äänekkäästi soivien harppujesi kanssa; toukat ovat levittäytyneet sinun allesi ja madot peittävät sinut."Jesaja 14:11

 

"madot peittävät sinut" - tämä "aamun tähti" kuoli - ei noussut uudelleen ylös, päinvastoin jokaisen uskomusta.

 

  Kuka hän on?

 

"Kuinka olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti, aamuruskon poika! Kuinka olet maahan syösty, sinä kansojen kukistaja!" Jesaja 14:12

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"How you have fallen from heaven, O morning star, son of the dawn! You have been cast down to the earth, you who once laid low the nations." Isaiah 14:12 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Kuinka olet taivaasta pudonnut, Oi aamun tähti (kointähti), aamuruskon poika! Sinut on heitetty alas maahan, sinä, joka kerran alistit kansakuntia!"Jesaja 14:12

 

  Tämä on jokaisen reaktio, kun Jeesuksen "enkeli" paljastaa "aamun tähden" aidon ja toden identiteetin ja tekee sen tunnetuksi maailman ihmisille.

 

"Kuinka olet taivaasta pudonnut" - Jokainen on olettanut hänen olevan taivaassa. Miksi hän putosi?

 

"joka kerran alistit kansakuntia" - kaikki maat ja valtiot ovat runneltuja hänen takiaan.

 

Ja vielä toinen Versio, King James Version (KJV), Kuningas Jaakon Laitos/Painos:

 

"How art thou fallen from heaven, O Lucifer, son of the morning!

How art thou cut down to the ground, which didst weaken the nations!"
Isaiah 14:12 (KJV)

   

Suora suomennos:

 

"Miten sinä olet taivaalta pudonnut, sinä Lusifer, aamuruskon poika!
Miten sinä olet kaatunut maahan, joka annoit heikentää kansakuntia!"

 Jesaja 14:12

 

Good News Bible (GNB), Hyvät Uutiset Raamattu Versio:

 

 "King of Babylon, bright morning star, you have fallen from heaven! In the past you conquered nations, but now you have been thrown to the ground."
Isaiah 14:12 (GNB)

 

Suora suomennos:

 

"Babylonian Kuningas, kirkas aamutähti, olet pudonnut taivaasta! Aiemmin olet vallannut kansoja, mutta nyt sinut on heitetty maahan." Jesaja 14:12

 

 

In the Contemporary English Version (CEV), Nykyajan Englannin kielinen Laitos/Painos:

 

"You, the bright morning star, have fallen from the sky!

You brought down other nations; now you are brought down."

Isaiah 14:12 (CEV)

 

Suora suomennos:

 

"Sinä, kirkas aamun tähti, olet pudonnut taivaalta! Sinä' alistit muita kansakuntia; nyt sinut on pudotettu maan pinnalle." Jesaja 14:12

 

  Uskonnot ovat tarkoitushakuisesti yrittäneet piilottaa "aamun tähden" todellisen identiteetin. He esittelivät ja muuttivat identiteetin "Lusiferiksi", joka linkittyy Jeesuksen todistuksen kanssa Ilmestyskirjassa 22:16.

 

  Ja:

 

"Sinä sanoit sydämessäsi: 'Minä nousen taivaaseen, korkeammalle Jumalan tähtiä minä istuimeni korotan ja istun ilmestysvuorelle, pohjimmaiseen Pohjolaan." Jesaja 14:13

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"You said in your heart, "I will ascend to heaven; I will raise my throne above the stars of God; I will sit enthroned on the mount of assembly, on the utmost heights of the sacred mountain." Isaiah 14:13 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Sinä sanoit sydämessäsi: 'Minä nousen taivaaseen, korkeammalle Jumalan tähtiä minä valtaistuimeni korotan; Minä istun kruunattuna kokoontumisen vuorella, korkeimmissa korkeuksissa pyhällä vuorella."Jesaja 14:13

 

  Todellisuudessa se oli Jeesus, joka sanoi Pyhässä Raamatussa tuon:

 

"Mutta tästedes Ihmisen Poika on istuva Jumalan voiman oikealla puolella." Silloin he kaikki sanoivat: "Sinä siis olet Jumalan Poika?" Hän vastasi heille: "Tepä sen sanotte, että minä olen"." Luukas 22:69-70

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"But from now on, the Son of Man will be seated at the right

hand of the mighty God. "They all asked, "Are you then the Son of God?"

He replied, "You are right in saying I am." Luke 22:69-70 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Mutta tästä lähtien, Ihmisen Poika tulee istumaan Mahtavan Jumalan oikealla puolella. "He kaikki kysyivät, "Oletko sinä sitten Jumalan Poika?" Hän vastasi, "Te olette oikeassa sanoessanne, että minä olen." Luukas 22:69-70

 

  Jeesus oli todella kunnianhimoinen. Hän halusi mennä ylös taivaaseen ja myös että ihmiset tietäisivät ja hyväksyisivät hänen olevan "Jumalan Poika".

 

  Kuinka hän teki sen? Tämä oli aikaa, jolloin hän ylisti Paholaista ja vastaanotti voiman, joka hänelle oli tarjottu ja aloitti ihmisten pettämisen.

 

  Millä tavalla hän petti ihmisiä?

 

"Ja fariseusten ollessa koolla Jeesus kysyi heiltä sanoen: "Mitä arvelette Kristuksesta? Kenen poika hän on?" He sanoivat hänelle: "Daavidin." Matteus 22:41-42

 

  Kaikki tiesivät, että tuleva Kristus tai "Voideltu" tulee Daavidin huoneesta ja että tuota jälkeläistä tultaisiin kutsumaan nimellä "Daavidin poika".

 

"Hän sanoi heille: "Kuinka sitten Daavid Hengessä kutsuu häntä Herraksi, sanoen: 'Herra sanoi minun Herralleni: Istu minun oikealle puolelleni, kunnes minä panen sinun vihollisesi sinun jalkojesi alle.'" Matteus 22:43-44

 

  Jeesus teki tässä sanaleikin, jota "Fariseukset" eivät osanneet odottaa.

 

"Jos siis Daavid kutsuu häntä Herraksi, kuinka hän on hänen poikansa?" Matteus 22:45

 

  He olivat näin astuneet Jeesuksen asettamaan ansaan, eivätkä he kyenneet osoittamaan häntä väärän puhujaksi. Kyse on juuri tästä tapauksesta, jolloin Jeesus sai heidät uskomaan, että Daavid mainitsi hänet hänen (Daavidin) laulussaan, että hän on "Jumalan poika".

 

"Ja kukaan ei voinut vastata hänelle sanaakaan; eikä siitä päivästä lähtien yksikään enää rohjennut kysyä häneltä mitään." Matteus 22:46

 

  Kukaan ei kysynyt häneltä, koska silloisena aikana, kun Jeesus oli elossa, niin ainoastaan Jeesus tiesi kyseisestä profetiasta ja sen todellisesta opetuksesta. Hänen olisi pitänyt opettaa se hänen kansalleen, sillä se oli hänen tehtävänsä. Kuitenkin, hän käytti sitä omaksi henkilökohtaiseksi hyödykseen, koska hän ei halunnut tulla kutsutuksi nimellä "Daavidin poika", vaan hän halusi itseään kutsuttavan "Jumalan pojaksi".

 

  Kukaan ei kyennyt vastaamaan Jeesuksen kysymykseen, mutta Maestro Evangelista sanoo, että niin oli Jeesuksen aikana.

 

  Onneksi meille, Maestro Evangelista on lähetetty selkeästi selittämään meille asiat, joita Jeesus sanoi ja teki. Mitä Maestro Evangelista sanoo Jeesuksen väitteestä, joka on lähes 2000 vuotta ollut vastaamatta?

 

  Luemme uudelleen mitä Jeesus sanoi koskien tulevaa "enkeliä"?

 

"Minä, Jeesus, lähetin enkelini todistamaan näitä teille seurakunnissa. Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti." Ilmestyskirja 22:16

 

Toinen Käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"I, Jesus, have sent my angel to give you this testimony for the churches. I am the Root and the Offspring of David, and the bright Morning Star."

Revelation 22:16 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Minä, Jeesus olen lähettänyt minun enkelini antamaan tämän todistuksen kirkoille. Minä olen Daavidin Juuriverso ja Jälkeläinen, ja kirkas Aamun Tähti." Ilmestyskirja 22:16

 

  "Enkeli" tai sanansaattaja, meidän Maestro Evangelistamme selittää meille selkeästi kaikki Jeesuksesta ja hänen todistuksensa, aina profetian ajasta hänen kuolemansa hetkeen. Mitä Maestro Evangelista sanoo kyseisestä Jeesuksen väitteestä?

 

  Maestro Evangelista sanoo: Jeesus käytti Pyhän Raamatun kappaleita ja tämä on syy sille miksi "Fariseukset" eivät kyenneet osoittamaan hänen sanojaan vääräksi, koska Jeesus oli ainoa ihminen hänen aikanaan, jolla oli hallussaan tosi tieto Jumalan sanasta. Sen sijaan, että hän olisi selittänyt sen selkeästi hänen kansalleen, hän käytti sitä omaksi henkilökohtaiseksi hyödykseen. Hän käytti sitä ajaessaan takaa hänen haluaan tulla kutsutuksi nimellä "Jumalan poika".

 

  Kun Jeesus kysyi heiltä koskien katkelmaa "HERRA sanoi minun Herralleni", onko se todella kirjoitettu Pyhään Raamattuun?

 

"Herra sanoi minun herralleni: Istu minun oikealle puolelleni, kunnes minä panen sinun vihollisesi sinun jalkojesi astinlaudaksi." Psalmi 110:1

 

  Kyllä se on kirjoitettu, ja siksi kukaan hänen aikanaan ei omannut rohkeutta ja ymmärrystä, jolla olisi osoittanut hänet vääräksi. Nyt "enkeli" on tullut ja hän selittää sen selkeästi meille.

 

  Daavid todella puhui asiasta. Syy, miksi Daavid kutsui itseään Herraksi (hänen puhuessaan HERRA JUMALAN kanssa), on siitä syytä, että hän on myös kuningas.

 

"Daavidin laulu. Varjele minua, Jumala, sillä sinuun minä turvaan.
 Minä sanon Herralle: "Sinä olet minun Herrani, paitsi sinua ei ole minulla mitään hyvää";"
Psalmi 16:1-2

 

Toinen Käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"Keep me safe, O God, for in you I take refuge. I said to the LORD, "You are my Lord;

apart from you I have no good thing." Psalm 16:1-2 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Turvaa minut, Oi Jumala, sillä sinuun minä turvaan. Minä sanoin HERRALLE, "Sinä olet minun Herrani; sinusta erossa minussa ei ole mitään hyvää." Psalmi 16:1-2

 

Ja vielä Toinen Käännös, King James Version, Kuningas Jaakon Laitos, Painos:

 

"Preserve me, O God: for in thee do I put my trust. O my soul, thou hast said unto the LORD, Thou art my Lord: my goodness extendeth not to thee;" Psalm 16:1-2 (KJV)

 

Suora suomennos:

 

"Suojele minua, oi Jumala: Sillä sinuun minä asetan luottamukseni. Oi minun sieluni, sinä olet sanonut minun HERRALLENI, `Sinä olet minun Herrani`: minun hyvyyteni ei ole mitään Sinun rinnallasi;" Psalmi 16:1-2

 

"Oi minun sieluni" - On erityisesti mainittu tässä, että Daavid puhui tarkoittaen itseään, kun hän puhui Jumalan kanssa ja sanoi "Sinä olet minun Herrani…"

 

  Onko aivan varmasti totta, että David viittaa juuri itseensä tällä tavalla, kun hän puhuu Jumalalle?

 

"Niin kuningas Daavid meni ja asettui Herran eteen ja sanoi: "Mikä olen minä, Herra, Herra, ja mikä on minun sukuni, että olet saattanut minut tähän asti Mutta tämäkin on ollut vähän sinun silmissäsi, Herra, Herra, ja niin olet sinä puhunut palvelijasi suvulle myöskin kaukaisista asioista, näin opettaen ihmisten tavalla, Herra, Herra."

2. Sam. 7:18-20

 

Toinen Käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos/Painos:

 

 "Then King David went in and sat before the LORD, and he said: "Who am I, O Sovereign LORD, and what is my family, that you have brought me this far? And as if this were not enough in your sight, O Sovereign LORD, you have also spoken about the future of the house of your servant. Is this your usual way of dealing with man, O Sovereign LORD? "What more can David say to you? For you know your servant, O Sovereign LORD."II Samuel 7:18-20 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Sitten Kuningas Daavid meni sisään ja istui HERRAN eteen, ja hän sanoi:" Kuka minä olen, Oi kaikesta riippumaton HERRA, ja mikä on minun perheeni, jonka Sinä olet tuonut näin pitkälle (elämän menestyksessä)? Ja niin kuin tämäkään ei olisi tarpeeksi Sinun mittapuussasi, Oi kaikesta riippumaton HERRA, Sinä olet myös puhunut palvelijasi huoneen tulevaisuudesta. Onko tämä Sinun yleinen tapasi olla ihmisen kanssa tekemisissä, Oi Kaikesta Riippumaton HERRA?" Mitä vielä Daavid voisi Sinulle sanoa?  Sillä Sinä tunnet palvelijasi, Oi Kaikesta Riippumaton HERRA." 2. Sam. 7:18-20

 

"Mitä vielä Daavid voisi Sinulle sanoa?" - Kun Daavid puhuu Jumalan kanssa, hän viittaa itseensä kolmannessa persoonassa; epäsuorasti, se on tapa jolla Daavid osoittaa nöyryyttään Jumalan läsnäolossa. Daavid oli paimen, josta tuli kuningas, koska Jumala oli niin hyväksi nähnyt. Tuon kaltainen nöyrtyminen on suuri kunnianosoitus.

 

  Joten, Maestro Evangelista sanoo, että kun Daavid sanoi "HERRA sanoi minun Herralleni…" niin Daavid puhuu tässä lauseessa epäsuorasti tai välillisesti omasta itsestään, ei niin, että Daavid olisi viitannut johonkin täysin toiseen henkilöön, jonka Jeesus sitten väitti tarkoittavan "Jumalan poikaa" ja kohdistuvan itseensä, tässä kappaleessa.

 

  Luemme uudelleen koskien Jeesuksen väitettä:

 

"Ja fariseusten ollessa koolla Jeesus kysyi heiltä sanoen: "Mitä arvelette Kristuksesta? Kenen poika hän on?" He sanoivat hänelle: "Daavidin."Hän sanoi heille: "Kuinka sitten Daavid Hengessä kutsuu häntä Herraksi, sanoen: 'Herra sanoi minun Herralleni: Istu minun oikealle puolelleni, kunnes minä panen sinun vihollisesi sinun jalkojesi alle.'" Matteus 22:41-44

 

  Se oli Daavid itse, joka keskusteli Jumalan kanssa. Uskonnot väittävät myös, että Daavid profetoi, että Jeesuksen viholliset tullaan laittamaan Jeesuksen jalkojen alle.

 

Kenen vihollisia ne olivat? Uskonnot sanovat niiden olleen Jeesuksen vihollisia, jotka laitettiin hänen jalkojensa alle, onko se totta?

 

  Salomo lähetti tämän viestin Hiiramille:

 

"Sinä tiedät, ettei minun isäni Daavid voinut rakentaa temppeliä Herran, Jumalansa, nimelle niiden sotien tähden, joilla häntä joka puolelta ahdistettiin, kunnes Herra oli laskenut viholliset hänen jalkojensa alle." 1. Kun. 5:2-3

 

Toinen Käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos/Painos:

 

"You know that because of the wars waged against my father David from all sides,he could not build a temple for the Name of the LORD his God until the LORD puthis enemies under his feet." 1 Kings 5:2-3 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Sinä tiedät, että koska isääni Daavidia vastaan oli nostettu sotia joka puolelta, niin hän ei voinut rakentaa temppeliä HERRAN hänen Jumalansa Nimelle ennen kuin HERRA oli laittanut hänen vihollisensa hänen jalkojensa alle." 1. Kun. 5:3

 

  Kyseessä olivat Daavidin viholliset, jotka laitettiin hänen jalkojensa alle, ei Jeesuksen jalkojen. Jeesuksen tapauksessa oli aivan toinen tapaus kyseessä; hänet laitettiin hänen vihollistensa jalkojen alle. Lopultakin, kysymys, joka on pysynyt vastaamattomana viimeiset 2000 vuotta, on nyt vastattu!

 

  Se tyyli ja petos, jota Jeesus käytti tehtävää toimittaessaan, oliko se Jumalalta vai joltain muulta?

 

  Luemme petoksen alku hetkistä:

 

"Niin perkele (paholainen) sanoi hänelle: "Jos sinä olet Jumalan Poika, niin sano tälle kivelle, että se muuttuu leiväksi." Luukas 4:3

 

  Paholainen tiesi, että Jeesus ei ollut oikea Jumalan poika, sillä muutoin hän ei olisi koetellut Jeesusta muuttamaan kiveä leiväksi…

 

"Jeesus vastasi hänelle: "Kirjoitettu on: 'Ei ihminen elä ainoastaan leivästä.'" Ja perkele vei hänet korkealle vuorelle ja näytti hänelle yhdessä tuokiossa kaikki maailman valtakunnat ja sanoi hänelle: "Sinulle minä annan kaiken tämän valtapiirin ja sen loiston, sillä minun haltuuni se on annettu, ja minä annan sen, kenelle tahdon. Jos sinä siis kumarrut minun eteeni, niin tämä kaikki on oleva sinun." Luukas 4:4-7

 

  Tämä on Saatanan tarjous Jeesukselle ja sopimus oli, että Jeesus ylistäisi Paholaista vastapalveluksena tai maksuna, mikä oli Jeesuksen vastaus?

 

"Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Kirjoitettu on: 'Sinun pitää kumartaman Herraa, sinun Jumalaasi, ja häntä ainoata palveleman.'" Luukas 4:8

 

  Ja mitä tapahtui?

 

"Niin hän vei hänet Jerusalemiin ja asetti hänet pyhäkön harjalle ja sanoi hänelle: "Jos sinä olet Jumalan Poika, niin heittäydy tästä alas;" Luukas 4:9

 

  Paholainen pyysi Jeesusta hyppäämään tai syöksymään alas huipulta…

 

"sillä kirjoitettu on:

 'Hän antaa enkeleilleen käskyn sinusta, että he varjelevat sinua', ja: 'He kantavat sinua käsillänsä, ettet jalkaasi kiveen loukkaisi.'" Luukas 4:10-11

 

"sillä kirjoitettu on" - koska Jeesus vastasi Paholaiselle käyttämällä Pyhän Raamatun jakeita, niin Paholainen siihen vastatakseen käytti jakeita haastamaan hänet… mitä oli Jeesuksen vastaus?

 

"Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Sanottu on: 'Älä kiusaa Herraa, sinun Jumalaasi.'" Luukas 4:12

 

Toinen Käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos/Painos:

 

"Jesus answered, "It says: 'Do not put the Lord your God to the test.' "

Luke 4:12 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Jeesus vastasi, " on kirjoitettu: ´Älä aseta Herraa sinun Jumalaasi testiin/koetteille.´ " Luukas 4:12

 

 Miksi Jeesus vastasi hänelle tällä tavalla? Oliko Paholaisen käyttämä kappale kirjoitettuna Pyhään Raamattuun?

 

"Sillä hän antaa enkeleilleen sinusta käskyn varjella sinua kaikilla teilläsi. He kantavat sinua käsillänsä, ettet jalkaasi kiveen loukkaisi." Psalmi 91:10-11

 

  Totta, mutta se, mitä tähän on kirjoitettu, on erilaista kuin mitä Paholainen kysyi häneltä. Paholainen sanoi "heittäydy tästä alas", tarkoittaen putoamista tarkoituksenmukaisesti. Kyseisessä jakeessa, hän saa suojeluksen putoamiselta/loukkaamiselta "ettet jalkaasi kiveen loukkaisi" - joka tarkoittaa, että jos hän onnettomuudekseen kompastuu. Paholainen sanoi eritavalla, kuin mitä on kirjoitettu Pyhään Raamattuun. Tämä on koettelun tai petoksen salaisuus - sanoa tai tarkoittaa jotain, joka on erilaista kuin mitä on kirjoitettu.

 

  Tänä päivänä, keitä ovat ihmiset, jotka opettavat samalla tavalla? Uskontojen oppisuunta, että erämaassa käyty koettelu oli viimeinen, kun Jeesus joutui koeteltavaksi, ei ole totta. Mikä on todiste, että tämä ei ollut viimeinen kerta?

 

"Ja kun oli kaiken kiusattavansa kiusannut, poistui perkele hänen luotaan ajaksi."

Luukas 4:13

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos/Painos: 

 

"When the devil had finished all this tempting, he left him until an OPPORTUNE time."

Luke 4:13 NIV

 

Suora suomennos:

 

"Kun paholainen oli lopettanut kaiken tämän koettelunsa, hän jätti hänet (Jeesuksen) kunnes olisi OTOLLINEN aika." Luukas 4:13

 

"jätti hänet (Jeesuksen) kunnes olisi OTOLLINEN aika" - vaikka Paholainen jätti hänet erämaahan, kuten on kirjoitettu, se tapahtui vain siksi aikaa, kunnes hän tuli uudelleen ja uudelleen koetelluksi, ja lopulta antoi periksi.

 

  Ja milloin Jeesus antoi periksi Saatanan koetteluille?

 

"Simon Pietari vastasi ja sanoi: "Sinä olet Kristus, elävän Jumalan Poika."

Matteus 16:16

 

  Jeesuksen esittämä kysymys Pietarille kuului, "kuka on ihmisen poika" ei siis "Jumalan poika". Se oli Pietari, joka vastasi, että Jeesus oli "Jumalan poika", mutta hänen vastauksensa oli kaukana totuudesta! Se oli väärä vastaus Jeesuksen esittämään kysymykseen, Matteus 16:13, että kuka Ihmisen poika on.

 

  Mitä Jeesus sanoi Pietarille koskien tämän antamaa vastausta, nuhteliko hän Pietaria tämän vastauksen johdosta?

 

"Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Autuas olet sinä, Simon, Joonaan poika, sillä ei liha eikä veri ole sitä sinulle ilmoittanut, vaan minun Isäni, joka on taivaissa."

Matteus 16:17

 

  Ei, sen sijaan Jeesus kehui ja kiitteli Pietaria tämän vastauksesta! Tämä osoittaa, että Jeesus oli imarreltu Pietarin vastauksesta. Hän jatkoi tai ylläpiti Pietarin olettamusta. Tämä oli Jeesuksen elämän käännekohta! Sen sijaan, että hän olisi nuhdellut Pietaria tämän imartelusta; Jeesus oli todella otettu ja innoissaan Pietarin vastauksesta. Tämä oli ensimmäinen rikkomus, jonka hän teki. Hän oli sallinut itseään kutsuttavan "Jumalan pojaksi".

 

  Kuinka me saimme tietää, että Saatana käytti Pietaria pettäessään Jeesusta teeskentelemään, että hän on Jumalan poika?

 

"Mutta hän kääntyi ja sanoi Pietarille: "Mene pois minun edestäni, saatana; sinä olet minulle pahennukseksi, sillä sinä et ajattele sitä, mikä on Jumalan, vaan sitä, mikä on ihmisten"." Matteus 16:23

 

Toinen käännös: New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos/Painos:

 

"Jesus turned and said to Peter, "Get behind me, Satan! You are a stumbling
block to me; you do not have in mind the things of God, but the things of men."
Matthew 16:23 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Jeesus kääntyi ja sanoi Pietarille, "Väisty tieltäni, Saatana! Sinä olet esteenä ja kompastuskivenä minulle; sinulla ei ole mielessäsi Jumalan asioita, vaan ihmisten." Matteus 16:23

 

  Aikaisemmin hän oli riemuissaan Pietarin ehdottamasta ideasta, että hän oli "Jumalan poika". Ja sitten kun Jeesus kertoi heille, että hänen tulisi kärsiä seuraamukset teeskentelystään olevansa "Jumalan poika", niin hän sanoo Pietarille, että tämä on Saatana. Tämä tarkoittaa, että kaiken aikaa Pietari oli ollut Saatanan vaikutuksen alaisena, ja erityisesti silloin kun hän imarteli Jeesusta.

 

  Se tarkoitti, että Saatana oli voittanut Jeesuksen puolelleen. Aivan kuten Saatana voitti Adamin Eevan kautta puutarhassa, josta johtui heidän kiroamisensa ja karkottamisensa puutarhasta. Adamilla oli suora kommunikointiyhteys Jumalan kanssa, joten että Saatana sai petettyä hänet, Saatanan täytyi ensin koetella naista, Eevaa, joka sitten vuorostaan johti harhaan tai petti Adamia.

 

  Nyt, me näemme, että suuret ja mahtavat kirkot ovat rakennetut, jotta niissä asuisi opetus, että Jeesus oli Kristus. Koska me voimme lukea, että Jeesus itse kutsui Pietaria, (miestä, joka julisti, että hän on Kristus, elävän Jumalan poika) Saatanaksi - se tarkoittaisi, että Kirkkojen opetukset Jeesuksen olemisesta Kristus ja Jumalan poika, eivät ole Jumalalta, vaan ovat SAATANAN opetusta!

 

  Mitä muuta Jeesus sanoi?

 

"'Minä nousen pilvien kukkuloille, teen itseni Korkeimman vertaiseksi." Jesaja 14:9-14

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"I will ascend above the tops of the clouds; I will make myself like the Most High." Isaiah 14:9-14 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Minä asetun pilvien huippuja korkeammalle; Minä teen itseni tärkeäksi kuin on Kaikkein Korkein."Jesaja 14:9-14

 

  Jeesus todella halusi olla kuin Jumala. Uskontojen petosten ja harhaan johtamisten seurauksena ihmiset ovat uskoneet, että Jeesus on jumala. Hän sanoi, että hän asettuu taivaaseen. Onko hän todella taivaassa?

 

"Mutta sinut heitettiin alas tuonelaan, pohjimmaiseen hautaan." Jesaja 14:15

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"But you are brought down to the grave, to the depths of the pit."

Isaiah 14:15 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Mutta sinut heitettiin alas hautaan, syvyyksien onkaloiden syvimpään paikkaan."

Jesaja 14:15

 

  Kuten on profetoitu, hän kohtasi kuolemansa hänen ylleen osoitetun rangaistuksen seurauksena, väärintekojensa tähden.

 

"Jotka sinut näkevät, ne katsovat pitkään, tarkastavat sinua: 'Onko tämä se mies, joka järisytti maan, järkytti valtakunnat," Jesaja 14:16

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"Those who see you stare at you, they ponder your fate:

"Is this the man who shook the earth and made kingdoms tremble,"

Isaiah 14:16 (NIV)

 

 Suora suomennos:

 

"Nuo, jotka näkevät sinut, tuijottavat sinua pitkään, he ihmetellen arvioivat kohtaloasi: "Onko tämä se mies, joka järisytti maata ja sai kuningaskunnat vapisemaan,"

Jesaja 14:16

 

"Onko tämä se mies" - tämä kohta puhuu "miehestä" - ja se tarkoittaa, että "kirkas aamun tähti" ei ole Saatana.

 

  Kaikki tulevat sanomaan, että tämä mies on tänä päivänä kokemamme hajotuksen ja kärsimysten aiheuttaja!

 

"(mies), joka teki maanpiirin erämaaksi ja hävitti sen kaupungit, joka ei päästänyt vankejansa kotiin?'" Jesaja 14:17

 

"vankejansa" - kaikki ne, jotka ovat panneet kaiken uskonsa Jeesukseen.

 

"Kansojen kuninkaat kaikki lepäävät kunniassa, kukin kammiossansa. Mutta sinä olet kaukana haudastasi, poisviskattuna niin kuin hylkyvesa, olet peittynyt surmattujen, miekalla lävistettyjen, kiviseen kuoppaan suistuneitten alle, olet kuin tallattu raato." Jesaja 14:18-19

 

  Hän kuoli, eikä todellisuudessa noussut ylös kuolleista. Mikä oli hänen eräs toinen merkkinsä?

 

"Et sinä saa yhtyä heidän kanssaan haudassa, sillä sinä olet maasi hävittänyt, kansasi tappanut. Ei ikinä enää mainita pahantekijäin sukua." Jesaja 14:20

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"you will not join them in burial, for you have destroyed your land and killed

your people. The offspring of the wicked will never be mentioned again."

Isaiah 14:20 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"et tule liittymään heihin hautaamisen kautta, sillä sinä olet maasi tuhonnut ja tappanut sinun kansasi. Pahojen jälkeläisiä ei tulla enää koskaan mainitsemaan." Jesaja 14:20

 

  Katso kirkkoihin - Jeesus roikkuu yhä naulittuna ristillä!

 

  Onko "aamun tähti" Saatana, kuten uskonnot sanovat?

 

"Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa." Ilmestyskirja 12:9

 

Toinen Käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

The great dragon was hurled down—that ancient serpent called the devil, or Satan, who leads the whole world astray. He was hurled to the earth, and his angels with him.
Revelation 12:9 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Suuri lohikäärme heitettiin alas - se muinainen käärme, jota on kutsuttu paholaiseksi, tai saatanaksi, joka johdattaa koko maailman eksyksiin. Hänet heitettiin maahan ja hänen enkelinsä hänen kanssaan." Ilmestyskirja 12:9

 

  Selkeästi, on olemassa vain yksi Saatana, joka on myös Lohikäärme, käärme, ja Paholainen. Saatana ei ole "mies, ihminen", kuten uskonnot ovat olettaneet olevan. Luemme lisää:

 

"Ja hän otti kiinni lohikäärmeen, sen vanhan käärmeen, joka on perkele ja saatana, ja sitoi hänet tuhanneksi vuodeksi" Ilmestyskirja 20:2

 

  Pyhä Raamattu on johdonmukainen Saatanan identiteetin suhteen. Kuka myönsi olevansa "aamun tähti"?

"Minä, Jeesus, lähetin enkelini todistamaan näitä teille seurakunnissa. Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti." Ilmestyskirja 22:16

 

Toinen Käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"I, Jesus, have sent my angel to give you this testimony for the churches. I am the Root and the Offspring of David, and the bright Morning Star."

Revelation 22:16 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Minä, Jeesus olen lähettänyt minun enkelini antamaan sinun kauttasi tämän todistuksen kirkoille. Minä olen Daavidin Juuriverso ja Jälkeläinen, ja kirkas Aamun Tähti." Ilmestyskirja 22:16

 

  "Enkeli" tai sanansaattaja on se, joka ilmoittaa ja paljastaa todellisen Jeesuksen: Että hän on vain "Daavidin juuri ja jälkeläinen" ja myös "kirkas aamun tähti". Tämä on viimeinen ilmestys ja paljastus Jeesuksesta.

  Meille tiedoksi, että Pyhä Raamattu on johdonmukainen, niin lukekaamme toinen käännösversio samasta jakeesta:

Nykyajan Englanninkielinen Painos/Laitos, Contemporary English Version (CEV):

 

"I am Jesus! And I am the one who sent my angel to tell all of you these things for the religions. I am David's Great Descendant, and I am also the bright morning star."

Revelation 22:16 (CEV)

 

Suora suomennos:

 

"Minä olen Jeesus! Ja minä olen se, joka on lähettänyt enkelini kertomaan kaikille teille näistä asioista uskonnoille. Minä olen Daavidin suuri jälkeläinen, ja Minä olen myös kirkas aamun tähti." Ilmestyskirja 22:16

 

  Siten Jeesuksen todellinen identiteetti on paljastettu meidän aikanamme, kolmantena päivänä, ensimmäisiä vuosia kolmannesta vuosituhannesta.

  On aivan kiistämätöntä, että sen mitä apostolit ovat kirjoittaneet ja todistaneet Jeesuksesta Jumalan Poikana; Jumalana; sekä yhtenä, joka on kuollut ihmiskunnan syntien puolesta; joka nousi ylös kuolleista elämään; ja tulee kirjaimellisesti palaamaan tähän maailmaan, ovat kaikki vääriä todistuksia. Tämä tarkoittaa, että apostolit ovat esitelleet meille väärän ´Jeesuksen´, kuten on Jeesuksen itsensä vahvistamana luettavissa hänen omasta todistuksestaan Ilmestyskirjassa 22:16.

  Onko totta, että apostolit ovat vääriä todistajia?

"Minä tiedän sinun tekosi ja vaivannäkösi ja kärsivällisyytesi, ja ettet voi pahoja sietää; sinä olet koetellut niitä, jotka sanovat itseänsä apostoleiksi, eivätkä ole, ja olet havainnut heidät valhettelijoiksi;" Ilmestyskirja 2:2

Toinen käännös, King James Version, Kuningas Jaakon Laitos, Painos:

 

"I know your deeds, your hard work and your perseverance. I know that you cannot tolerate wicked people, that you have tested those who claim to be apostles but are not, and have found them false." Revelation 2:2 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Minä tiedän sinun tekosi, sinun kovan työntekosi ja sinun pitkäjänteisyytesi. Minä tiedän, että sinä et voi sietää pahoja ihmisiä, ja sinä olet koetellut niitä, jotka väittävät olevansa apostoleita, mutta eivät ole, ja olet havainnut heidän olevan vääriä ja petollisia." Ilmestyskirja 2:2

 

  Maestro Eraño Evangelista sanoo: Mikäli Jeesus olisi onnistuneesti täyttänyt hänen tehtävänsä, kuten on profetioissa sanottu; ei olisi ollut enää tarvetta Ilmestyskirjalle.

  Koska Jeesus epäonnistui täyttämään tehtävänsä, (hän joutui Saatanan pettämäksi; seurasi Saatanaa ja opetti sen opetuksia) niin Ilmestyskirja täytyi kirjoittaa, siksi että Jeesuksen ja hänen apostoleidensa petos voitaisiin tuoda päivän valoon tai paljastettavaksi!

  Jeesuksen todistus Ilmestyskirjassa 22:16, (Daavidin juurena ja jälkeläisenä sekä kirkkaana aamun tähtenä, sekä hänen lausuntonsa, että hän on lähettänyt enkelin/sanansaattajan todistamaan hänestä) tarkoittaa, että hän ei ole enää asetettavissa syylliseksi tai olevan vastuussa vääristä opetuksista, joita ovat jatkaneet ja pitäneet voimassa uskonnot.

  Apostolit ja opetuslapset ovat kuolleet jo kauan sitten, emmekä me voi enää rangaista heitä petoksesta ja heidän valheellisesta opetuksestaan, joten siksi ne, jotka pitäisi rankaista ovat uskonnolliset johtajat, sillä he ovat nyt apostoleiden opetuksien edustajia.

 

  Sinä saatat kysyä - Mikäli apostolit ovat valehtelijoita, niin kuka kirjoitti Ilmestyskirjan? Onko hän apostoli?

 

  Maestro Evangelista paljastaa meille Ilmestyskirjan kirjoittajan identiteetin:

 

"Ja minä, Johannes, olen se, joka tämän kuulin ja näin. Ja kun olin sen kuullut ja nähnyt, minä lankesin maahan kumartuakseni sen enkelin jalkojen eteen, joka tämän minulle näytti. Ja hän sanoi minulle: "Varo, ettet sitä tee; minä olen sinun ja sinun veljiesi, profeettain, kanssapalvelija, ja niiden, jotka ottavat tämän kirjan sanoista vaarin; kumartaen rukoile (Ylistä) Jumalaa." Ilmestyskirja 22:8-9

 

"sinun ja sinun veljiesi, profeettain, kanssapalvelija" - Uskonnot ovat olettaneet, että kirjan kirjoittaja oli mies, jota he kutsuivat "Jumalainen Johannes", apostoli. He ovat väärässä! Kirjan kirjoitti Johannes Patmokselta, joka oli myös Jumalan profeetta.

 

"Ylistä Jumalaa" - Tämä on se sanoma, jonka "enkeli" tuo, jonka profeetta Johannes oli nähnyt näyssä. Koska se on näky, se tarkoittaa, että Profeetta Johannes kirjoittaa tulevasta Jumalan "enkelistä tai sanansaattajasta".

 

  Kun me luemme koskien "enkelin" auktoriteettia, jonka profeetta Johannes oli nähnyt näyssä, jossa enkelin sanoi, "minä olen sinun ja sinun veljiesi, profeettain, kanssapalvelija".

 

  Tämä tarkoittaa, että enkeli, jonka Patmoslainen Johannes näki, on tuleva profeetta, josta Jumala jo ennakkoon puhui.

 

  Kuka on tämä profeetta, jonka tulo on ennakkoon Jumalan kertoma?

 

"Profeetan minä olen herättävä heille heidän veljiensä keskuudesta, sinun kaltaisesi, ja minä panen sanani hänen suuhunsa, ja hän puhuu heille kaikki, mitä minä käsken hänen puhua. Ja joka ei kuule minun sanojani, joita hän minun nimessäni puhuu, hänet minä itse vaadin tilille." 5. Moos. 18:18-19

 

  Jumala kertoi ennakolta 5. Mooseksen kirjassa 18:18-19 YHDESTÄ profeetasta, jonka Hän lähettää kuin Mooseksen; jonka suuhun Hän asettaa Hänen sanansa. Tämä osoittaa, että valitun yksilön ei tarvitse opiskella Raamattua omin päin, sillä Jumala Itse ohjaa ja opettaa häntä Hänen sanassaan. Jumala lähettää hänet puhumaan Hänen Nimessään (tai ilmoittamaan Hänen Nimensä), joka merkitsee ja osoittaa, että tulevan profeetan kuin Mooseksen sanoma kokonaisuudessaan on, että ylistä yksinomaan ja ainoastaan Jumalaa.

 

  Tulevan profeetan kuin Mooseksen tulo on sitä mitä profeetta Johannes näki näyssä, on merkkinä siitä, että mitä tulee Ilmestyskirjaan, niin uskonnoilla ei ole auktoriteettia tulkita sitä.

 

  Miksi?

 

  Sillä Jumala on asettanut Hänen sanansa AINOASTAAN ennalta lähetetyn profeetan "kuin Mooseksen" suuhun (5. Moos. 18:18-19), ja hän on myös Jeesuksen lähettämä "enkeli" tai sanansaattaja (Ilmestyskirja 22:16), ja hänellä on auktoriteetti selittää Ilmestyskirjassa olevan Jumalan sanan todellinen merkitys maailmalle.

 

  Kaikki Maestro Eraño Evangelistan Raamattu ilmestykset nettisivuilla www.thename.ph ja www.thenameonline.info sekä www.suurinimi.com ovat johdonmukaisia "enkeliltä" tulevan sanoman kanssa profeetta Johannekselle, joka on "Ylistä Jumalaa" (Ilmestyskirja 22:8-9) se välillisesti todistaa, että hän (Maestro) on enkeli ja myös profeetta (ennalta lähetetty kuin Mooses), jonka Ilmestyskirjan profeetta Johannes on nähnyt näyssään.

 

  Lisätodiste on, että Maestro Evangelista on ilmoittanut meille toden Jeesuksen, perustuen Jeesuksen todistukseen Ilmestyskirjassa 22:16, että hän ei ole Jumala eikä Jumalan poika, vaan ainoastaan "Daavidin jälkeläinen" ja "kirkas aamun tähti".

 

  Koska profeetan ´kuin Mooseksen´ tehtävä on puhua Jumalan Nimessä, hänellä on Jumalan enkelin auktoriteetti, sillä hän on Jumalan lähettämä sanansaattaja. Tämän takia profeetta Johannes kirjoitti enkelistä, joka on profeetta, Ilmestyskirjassa 22:8-9.

 

  Onko totta, että Jumalan Enkeli kantaa Jumalan Nimeä?

 

"Katso, minä lähetän enkelin sinun edellesi varjelemaan sinua tiellä ja johdattamaan sinua siihen paikkaan, jonka minä olen valmistanut. Ole varuillasi hänen edessään ja kuule häntä äläkä pahoita hänen mieltänsä. Hän ei jätä teidän rikoksianne rankaisematta, sillä minun nimeni on hänessä. Mutta jos sinä kuulet häntä ja teet kaikki, mitä minä käsken, niin minä olen sinun vihollistesi vihollinen ja vastustajaisi vastustaja." 2. Moos. 23:20-22

 

Toinen käännös: New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos/Painos:

 

"See, I am sending an angel ahead of you to guard you along the way and to bring you to the place I have prepared. Pay attention to him and listen to what he says. Do not rebel against him; he will not forgive your rebellion, since my Name is in him. If you listen carefully to what he says and do all that I say, I will be an enemy to your enemies and will oppose those who oppose you." Exodus 23:20-22 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Katso, Minä lähetän enkelin sinun edelläsi, joka suojelee sinua kaiken matkaa ja johdattaa sinut paikkaan, jonka Minä olen valmistanut. Kiinnitä tarkasti huomiosi häneen ja kuuntele mitä hän sanoo. Älä kapinoi häntä vastaan; hän ei tule antamaan anteeksi sinun kapinointiasi, sillä Minun Nimeni on hänessä. Mikäli kuuntelet hänen sanojaan tarkkaavaisesti ja teet kaiken kuten Olen sanonut, niin Minä olen sinun vihollistesi vihollinen ja vastustan niitä, jotka vastustavat sinua" 2. Moos. 23:20-22

 

"Katso, Minä lähetän enkelin sinun edelläsi" - Jumala lähettää enkelin tai sanansaattajan ohjaamaan Hänen kansaansa Israelia paikkaan, jonka Hän on valmistanut heille.

 

"Kiinnitä tarkasti huomiosi häneen ja kuuntele mitä hän sanoo…" - Jumala käskee meitä kuuntelemaan Hänen enkeliänsä/sanansaattansa. Miksi?

 

"sillä Minun Nimeni on hänessä" - koska enkeli kantaa Hänen Nimeään. Profeetta kuin Mooses on Jumalan lähettämä puhumaan Hänen Nimessään, ja se osoittaa, että hänellä on sama auktoriteetti kuin Jumalan enkelillä. Tämä asia vaatii, että me kuuntelemme ainoastaan tätä profeettaa, kuten Jumala on sanonut 5. Mooseksen kirjassa 18:18-19.

 

  Aivan kieltämättä, Maestro Evangelista, Jumalan lähettämä mies Hänen profeettanaan, joka puhuu Hänen Nimessään, on Jumalan nimittämä ja asettama ENKELI.

 

Kuinka me voimme tietää, että enkeli/sanansaattaja, joka kantaa Jeesuksen todistusta, on myös sama mies, joka kantaa Jumalan sanoja, kuten Jumala on aikaisemmin kertonut 5. Mooseksen kirjassa 18:18-19.

"Jeesuksen Kristuksen ilmestys, jonka Jumala antoi hänelle, näyttääkseen palvelijoillensa, mitä pian tapahtuman pitää; ja sen hän lähettämänsä enkelin kautta antoi tiedoksi palvelijalleen Johannekselle, joka tässä todistaa Jumalan sanan ja Jeesuksen Kristuksen todistuksen, kaiken sen, minkä hän on nähnyt. Autuas (Siunattu) se, joka lukee, ja autuaat (siunattuja) ne, jotka kuulevat tämän profetian sanat ja ottavat vaarin siitä (sydämeensä sen), mitä siihen kirjoitettu on; sillä aika on lähellä!" Ilmestyskirja 1:1-3

 

"Jeesuksen Kristuksen ilmestys" - Ilmestyskirja saattaa osalliseksi tuntemaan totuuden koskien Jeesusta.

"jonka Jumala antoi hänelle" - Ilmestyskirjaan kirjoitetut sanat tulivat Jumalalta, eivät apostolin kirjoituksista.

  Mitä "enkeli" tuo?

"joka tässä todistaa Jumalan sanan ja Jeesuksen Kristuksen todistuksen" - me voimme tästä lukea ja ymmärtää, että tuleva enkeli/sanansaattaja, jonka profeetta Johannes on nähnyt näyssä, kanta kahta merkkiä:

1.    Jumalan sanaa - koska Jumala on laittanut/asettanut Hänen sanansa Hänen sanansaattajansa suuhun ja siten ollen "enkeli", jonka profeetta Johannes näki näyssä, on profeetta kuin Mooses 5. Mooseksen kirjassa 18:18-19, joka on lähetetty puhumaan Jumalan Nimessä.

 

2.    Jeesuksen Kristuksen todistus - koska hän (enkeli) tulee todistamaan kaikille kirkoille (Jeesukseen uskovat), että Jeesus on "Daavidin juuri ja jälkeläinen sekä kirkas aamun tähti" (Ilmestyskirja 22:16) osoittaen, että hän (Jeesus) epäonnistui tehtävässään olla "Kristus" tai Jumalan voideltu, koska hän seurasi Saatanaa.

  Tämä on se, mitä Jumala on käskenyt Profeetta Johanneksen kirjoittamaan Ilmestyskirjaan!

  Mitä tapahtuu sitten kun enkeli, joka kantaa Jumalan sanaa ja Jeesuksen todistusta, tulee?

"Siunattu se, joka lukee, ja autuaat ne, jotka kuulevat tämän profetian sanat ja ottavat sydämeensä sen, mitä siihen kirjoitettu on; sillä aika on lähellä!" Ilmestyskirja 1:3

"Siunattu se, joka lukee… tämän profetian sanat" - ainoa, joka kykenee lukeman ja selittämään meille Ilmestyskirjan on profeetta kuin Mooses. Hänellä on Jumalan enkelin auktoriteetti, koska hän kantaa Jumalan Nimeä ja on siten Jumalan siunaama.

"siunattuja ne, jotka kuulevat tämän profetian sanat ja ottavat sydämeensä sen, mitä siihen kirjoitettu on" - tämä koskettaa kaikkia niitä ihmisiä, jotka ovat kuunnelleet profeettaa, kuten Jumala käski 5. Mooseksen kirjassa 18:18-19, koska he ovat jo hyväksyneet tosi Jumalan Nimen, Jeesuksen todistuksen ja tunnustaneet profeetan kuin ´Mooseksen´ auktoriteetin.

  Ymmärtääksemme Ilmestyskirjaa vielä enemmän:

"Ja Henki ja morsian sanovat: "Tule!" Ja joka kuulee, sanokoon: "Tule!" Ja joka janoaa, tulkoon, ja joka tahtoo, ottakoon (hän ilmaiseksi) elämän vettä lahjaksi."           Ilmestyskirja 22:17

"Henki" - mikä on "Henki", joka on mainittu tässä jakeessa?

 

  Luemme siitä:

 

"Nämä olivat Daavidin viimeiset sanat: Näin puhuu Daavid, Iisain poika, näin puhuu korkealle korotettu mies, Jaakobin Jumalan voideltu, ihana Israelin ylistysvirsissä: "Herran Henki on puhunut minulle, ja hänen sanansa on minun kielelläni;" 2. Sam. 23:1-2

 

Toinen käännösversio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"These are the last words of David:"The oracle of David son of Jesse, the oracle of the man exalted by the Most High, the man anointed by the God of Jacob, Israel's singer of songs: "The Spirit of the LORD spoke through me; his word was on my tongue.
II Samuel 23:1-2 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Nämä ovat Daavidin viimeiset sanat: "Daavidin Iisain pojan profetia, viisauden lähde, jonka on korottanut Kaikkein Korkein, mies, jonka on voidellut Jaakobin Jumala, Israelin laulujen sepittäjä ja laulaja: "HERRAN Henki puhui minun kauttani; Hänen Sanansa oli minun kielelläni." 2. Sam. 23:1-2

 

  "Pyhä Henki" on aivan yksiselitteisesti Jumalan Sana. Daavidin tapauksessa Jumala on laittanut hänen sanansa Daavidin suuhun ja siitä syystä hän kykeni kirjoittamaan Psalmit. Koska "Henki" tässä kappaleessa mainittuna tarkoittaa Jumalan sanaa, niin se siten ollen viittaa mieheen, jonka suuhun Jumala on laittanut Hänen sanansa - profeetta kuin Mooses - 5. Mooseksen kirja 18:18-19, Maestro Eraño Martin Evangelista.

 

"morsian" - miksi on sana "morsian"? Silloin kun sanotaan Morsian, niin se tarkoitta naista, joka on menossa naimisiin, vihille - mitä se symboloi?

 

  "Profeettana kuin Mooses", Maestro Evangelista selittää meille:

 

"Katso, päivät tulevat (aika on tulossa), sanoo Herra, jolloin minä teen Israelin heimon ja Juudan heimon kanssa uuden liiton;" Jeremia 31:31

 

"aika on tulossa" - tämä vasta tulossa ja se tapahtuu.

 

"uuden liiton" - Vanha Liitto ei astunut voimalliseksi Mooseksen aikana, koska Jumalan Nimi puuttui; Jumalan ja Hänen kansansa välinen liitto oli puutteellinen.

 

  Maestro Evangelista selittää, että liiton pitäisi kantaa molempien osana olevien sopijapuolten nimet. Koska Jumalan Nimeä ei ollut annettu Mooseksen aikana, niin kuinka sen voitaisiin katsoa olevan vaikutukseltaan sitova molempien sopijapuolten osalta?

 

  Tämä tulee olemaan uusi liitto Jumalan ja Hänen kansansa välillä. Millä tavalla se on erilainen aikaisempaan verrattuna?

 

"en sellaista liittoa kuin se, jonka minä tein heidän isäinsä kanssa silloin, kun minä tartuin heidän käteensä ja vein heidät pois Egyptin maasta, ja jonka liittoni he ovat rikkoneet, vaikka minä olin ottanut heidät omikseni, sanoo Herra."

Jeremia 31:32

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"It will not be like the covenant I made with their ancestors when I took them by the hand to lead them out of Egypt, because they broke my covenant, though I was a husband to them," declares the Lord. 

Jeremiah 31:32 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Se ei tule olemaan samanlainen liitto kuin, jonka Minä tein heidän esivanhempiensa kanssa, kun Minä vein heidät kädestä pitäen pois Egyptistä, sillä he rikkoivat Minun liittoni, vaikka Minä olin heille aviomies, " julistaa HERRA." Jeremia 31:32

 

"olin heille aviomies" - tämän takia Ilmestyskirjassa 22:17 puhutaan "Morsiamesta", koska aikaisemmat Jumalan ihmiset, jotka Mooses toi ulos Egyptistä olivat katsotut Jumalan taholta kuin Hänen vaimokseen, koska Hän oli heille Aviomies. Termi "Morsian" symbolisoi Jumalan uutta liittoa ihmisten kanssa, jotka Hän katsoo kuuluvan ja olevan Hänen Uusi Israel.

 

  Miksi Jumala mainitsi Oman roolinsa Hänen aikaisemmalle kansalleen kuin heidän "Aviomiehenään"? Maestro Evangelista sanoo: Kun mies astuu avioliittoon naisen kanssa, niin nainen sitten tulee kantamaan hänen aviomiehensä nimeä. Syy sille, miksi Jumala sanoi olevansa aviomies aikaisemmalle kansalleen Israelille, on seurausta siitä, että Hän antoi Hänen Oman nimensä heille. Aikaisempi Israelin kansa on kirjaimellisesti KUTSUTTU Jumalan Nimellä.

 

"ilmestyi Herra Salomolle yöllä ja sanoi hänelle: "Minä olen kuullut sinun rukouksesi ja valinnut tämän paikan uhripaikakseni. Jos minä suljen taivaan, niin ettei tule sadetta, jos minä käsken heinäsirkkain syödä maan tahi jos minä lähetän ruton kansaani, mutta minun kansani, joka on otettu minun nimiini, nöyrtyy, ja he rukoilevat ja etsivät minun kasvojani ja palajavat pahoilta teiltänsä, niin minä kuulen taivaasta ja annan anteeksi heidän syntinsä ja teen heidän maansa jälleen terveeksi." 2. Aik. 7:12-14

 

Toinen käännösversio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos: 

 

"The LORD appeared to him at night and said: "I have heard your prayer and have
chosen this place for myself as a temple for sacrifices."When I shut up the heavens
so that there is no rain, or command locusts to devour the land or send a plague
among my people, if my people, who are called by my name, will humble themselves and pray and seek my face and turn from their wicked ways, then will I hear from
heaven and will forgive their sin and will heal their land."
2 Chronicles 7:12-14 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"HERRA ilmestyi hänelle yöllä ja sanoi: " Minä olen kuullut sinun rukouksesi ja olen valinnut tämän paikan Itselleni uhrausten temppelin paikaksi." Kun Minä suljen taivaat, niin että ei tule sadetta, tai käsken heinäsirkat ahmimaan maan tai lähetän vitsauksia kansani keskuuteen, jos Minun kansani, jotka ovat kutsutut Minun Nimessäni, nöyryyttävät itsensä ja rukoilevat ja etsivät Minun kasvojani ja kääntyvät pahoilta teiltään, niin sitten Minä kuulen taivaasta ja annan heidän syntinsä anteeksi ja parannan heidän maansa." 2. Aik. 7:12-14

 

"jos Minun kansani, jotka ovat kutsutut Minun Nimessäni" Selkeästi, Jumalan Nimi on "ISRAEL"!

 

  Tämä on syy sille, miksi 2. Mooseksen kirjassa 3:12-14 Jumala ei sallinut Mooseksen kertoa suoraan Israelilaisille Hänen nimensä olevan ISRAEL, koska heille oli langetettu "Kirous" (Jeremia 44:24-26). Ennemminkin, mikäli he kysyisivät Hänen Nimestään, Jumala kertoi Moosekselle antamaan Israelilaisille vastauksen "MINÄ OLEN" (2. Mooseksen kirja 3:14). Tällä vastauksella Israelilaiset voisivat ymmärtää, että he TODELLA kantavat ja ovat kutsutut Jumalan Nimellä!

 

  Luemme seuraavasta:

 

"Hän (Jumala) vastasi: Minä olen sinun kanssasi; ja tämä olkoon sinulle tunnusmerkkinä, että minä olen sinut lähettänyt: kun olet vienyt kansan pois Egyptistä, niin te palvelette Jumalaa tällä vuorella." 2. Moos. 3:12

 

  Mooseksen tehtävä oli viedä hänen kansansa pois Egyptistä.

 

"Mooses sanoi Jumalalle: Katso, kun minä menen israelilaisten luo ja sanon heille: 'Teidän isienne Jumala on lähettänyt minut teidän luoksenne', ja kun he kysyvät minulta: 'Mikä hänen nimensä on?' niin mitä minä heille vastaan?" 2. Moos. 3:13

 

  Mooses kysyi lupaa ilmoittaa Nimi hänen kansalleen. Mikä oli Jumalan vastaus Moosekselle?

 

"Jumala vastasi Moosekselle: Minä olen se, joka minä olen. Ja hän sanoi vielä: Sano israelilaisille näin: 'Minä olen' lähetti minut teidän luoksenne." 2. Moos. 3:14

 

  Hänelle ei annettu lupaa ilmoittaa Nimeä. Mikäli häneltä kysyttäisiin Nimeä, niin vastaus, jonka Mooses saattoi antaa Israelin lapsille, oli: Sano israelilaisille näin: 'MINÄ OLEN' - vastaus MINÄ OLEN, oli tarkoitettu vain yksinomaan Israelilaisille siinä merkityksessä ja tapauksessa, että he kysyisivät Moosekselta Jumalan Nimeä, eikä sitä ollut tarkoitettu kenellekään muille ihmisille tai kansoille.

 

  Maestro Evangelista sanoo: Koska Jumala on antanut Hänen Nimensä Hänen kansalleen Israelille, niin vastaus on "MINÄ OLEN". Jos hänen kansansa kysyisi Moosekselta: "Mikä on sinun Lähettäjäsi Nimi?" Niin hän sanoisi heille: "Mitä tai keitä te olette?" Ja hänen kansansa vastaisi "Israel". Sitten Mooses vastaisi heille sanoen "MINÄ OLEN" sanoo Jumala, koska te olette kutsutut Jumalan Nimellä"! (5. Moos. 28:9-10, Jeremia 14:9, Daniel 9:18-19, 2. Aikakirjat 7:12-14)

 

  Ymmärsikö Israelin kansa sen, mitä Jumala sanoi Moosekselle koskien Hänen Nimeään?

 

"Me olemme tehneet syntiä isäimme kanssa, me olemme pahoin tehneet ja olleet jumalattomat." Psalmi 106:6

 

 Toinen käännösversio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

We have sinned, even as our fathers did; we have done wrong and acted wickedly.
Psalm 106:6 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Me olemme tehneet syntiä, niin kuin meidän isämme tekivät; me olemme tehneet väärin ja käyttäytyneet jumalattomasti," Psalmi 106:6

 

  He myöntävät sen jo

 

"Eivät meidän isämme Egyptissä painaneet mieleensä sinun ihmeitäsi, eivät muistaneet sinun monia armotekojasi, vaan niskoittelivat meren rannalla, Kaislameren rannalla." Psalmi 106:7

 

 Toinen käännösversio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"When our fathers were in Egypt, they gave no thought to your miracles; they did not remember your many kindnesses, and they rebelled by the sea, the Red Sea."
Psalm 106:7 (NIV)

Suora suomennos:

 

"Kun meidän isämme olivat Egyptissä, he eivät käsittäneet ajatuksissaan sinun ihmeitäsi; he eivät muistaneet sinun monia hyvyyden osoituksiasi, ja he kapinoivat meren äärellä, Punaisen Meren." Psalmi 106:7

  Jumala vei heidät pois Egyptistä, ja kuitenkaan he eivät sitä muistaneet eivätkä ymmärtäneet, sillä he olivat kapinoiva kansa. Miksi heidät pelastettiin?

"Kuitenkin hän pelasti heidät nimensä tähden, tehdäkseen voimansa tiettäväksi."     Psalmi 106:8

  Heidät pelastettiin, koska he olivat kutsutut Jumalan Nimellä, ja kuitenkaan he eivät koskaan antaneet ajatuksiaan asialle tai ymmärtäneet sitä kaikkena sinä aikana.

  Kuinka me voimme tietää, että Jumalan nimi ei ole todella "MINÄ OLEN", vaan se tai tuo on vain nimi, tarkoitettu Juutalaiselle kansalle, jotta he tietäisivät olevansa kutsutut nimellä Israel - Jumalan Nimellä?

"Herra korottaa sinut hänelle pyhitetyksi kansaksi, niin kuin hän valalla vannoen on sinulle luvannut, jos sinä noudatat Herran, sinun Jumalasi, käskyjä ja vaellat hänen teitänsä. Ja kaikki kansat maan päällä näkevät, että Herra on ottanut sinut nimiinsä; ja he pelkäävät sinua." 5. Moos. 28:9-10

 

Toinen Käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"The Lord will establish you as his holy people, as he promised you on oath, if you keep the commands of the Lord your God and walk in obedience to him. Then all the peoples on earth will see that you are called by the name of the Lord, and they will fear you."

Deuteronomy 28:9-10(NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Herra vakiinnuttaa tiedät Hänen pyhänä kansanaan, aivan kuten Hän valalla lupasi, jos te pidätte Herran teidän Jumalanne käskyt ja vaellatte tottelevaisina Hänelle. Sitten kaikki maailman ihmiset näkevät, että teitä kutsutaan Herran Nimellä, ja he pelkäävät teitä." 5. Moos. 28:9-10

 

  Mooses jopa selvensi asian "että teitä kutsutaan Herran Nimellä" - todella, Jumalan nimi on ISRAEL. Mahtava jumalien Jumala ei ole kukaan muu kuin HERRA JUMALA ISRAEL.

  Ne paljot väärinteot, joita he tekivät, miksi heitä ei ole rangaistu niistä?

"Suuren nimensä tähden HERRA ei hylkää kansaansa, koska HERRA on tahtonut tehdä teidät omaksi kansaksensa." 1. Sam. 12:22

  Heitä ei ole rangaistu ainoastaan Jumalan Nimen tähden.

  Hitler tuli ja aloitti Toisen Maailmansodan, tarkoituksenaan tuhota täysin Juutalainen kansa sukupuuttoon; onnistuiko hän?

  Onko ollut aikaisemmin tapausta, jolloin Israelin kansa on ollut lähellä joutua täysin tuhotuksi?

"Ja Joosua sanoi: Voi, Herra (Ylivertainen), Herra, minkä tähden toit tämän kansan Jordanin yli antaaksesi meidät amorilaisten käsiin ja tuhotaksesi meidät? Oi, jospa olisimme päättäneet jäädä tuolle puolelle Jordanin! Oi, Herra, mitä sanoisinkaan, kun Israel on kääntynyt pakoon vihollistensa edestä! Kun kanaanilaiset ja kaikki muut maan asukkaat sen kuulevat, niin he saartavat meidät ja hävittävät meidän nimemme maan päältä. Mitä aiot tehdä suuren nimesi puolesta?" Joosua 7:7-9

  Jumala pelasti Jaakobin kansan vain ja ainoastaan Hänen Pyhän Nimensä takia - ISRAEL.

 

   Mikäli aikaisempi Israelin kansa - tämän päivä Juutalaiset eivät tunnusta Nimeä, jonka Jumala on lähettänyt Maestro Evangelistan ilmoittamaan ja sanovat yhä, että heidän isiensä Jumala on aina oleva heidän kanssaan; Mitä Jumala sanoo tästä?

 

  Onko totta, että Jumala ei ole enää tämän päivän Juutalaisten kanssa Lähi-idässä?

 

"Tämän näytti minulle Herra, Herra: Katso, oli korillinen kypsiä
hedelmiä. Ja hän sanoi: "Mitä sinä näet, Aamos?" Minä vastasin: "Korillisen kypsiä hedelmiä". Ja Herra sanoi minulle: "Minun kansani Israel on kypsä saamaan loppunsa: en minä enää mene säästäen sen ohitse."
Aamos 8:1-2

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"This is what the Sovereign LORD showed me: a basket of ripe fruit."What do you see, Amos?" he asked. "A basket of ripe fruit," I answered. Then the LORD said to me, "The time is ripe for my people Israel; I will spare them no longer."

Amos 8:1-2 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Tämän Ylivertainen HERRA näytti minulle: Kori täynnä kypsiä hedelmiä. "Mitä sinä näet, Amos?" Hän kysyi. "Korillisen kypsiä hedelmiä," minä vastasin. Sitten HERRA sanoi minulle, "Aika on tullut Minun kansalleni Israelille; Minä en säästä heitä enää."

Aamos 8:1-2

 

"Minä en säästä heitä enää" - Todella, Jumala ei ole enää heidän kanssaan!

 

  Opi tuntemaan lisää koskien tosi Jumalan Nimeä seuraavien linkkien kautta:

 

http://www.thename.ph/thename/thename1/index-en2.html tai http://www.thenameonline.info/thename/thename1/index-en2.html sekä

Suuri Jumalan Nimi


Ei ole Toista Jeesuksen Tulemista Meidän Herramme Jumala, Kaikkivaltias On Hän, joka on Tuleva! Osa 2