Osa 3: Pyhässä Raamatussa olevat Ilmestykset Jumalan Nimestä

 

  Maestro Eraño M. Evangelista näyttää meille merkkinsä ja auktoriteettinsa esitellä kaikille tosi Jumalan Nimi. Monet saarnaavat Pyhässä Raamatussa ilmoitetun Jumalan tuntemisesta, mutta he eivät kykene näyttämään siihen valtuuttavaa auktoriteettiaan tai merkkiään. Heidän teeskentelynsä ja eksytyksensä kuin olisivat Jumalan palvelijoita, on nyt paljastettu. Heidän opetuksensa ovat vastakkaisia Jumalan opetuksille ja he käyttävät eksytyksessään tyyliä, joka on saatana käyttämää!

 

  Kaikki tunsivat todellisen Jeesuksen Pyhässä Raamatussa. Kaikki olivat yllättyneitä, kun oppivat todellisista tapahtumista Jeesuksen elämässä. Juuri niin kuin Maestro Evangelista on sanonut aikaisemmin:

 

• Me olemme lukeneet Pyhästä Raamatusta, kuinka Adam ja Eeva eivät totelleet Jumalan Käskyjä Eedenin Puutarhassa, eikä kukaan ole yllättynyt,

• Kukaan ei ole myöskään yllättynyt oppiessaan tietämään Mooseksen rikkomuksista,

• Kuten myös Daavidin ja Salomon suhteen, kun he tekivät syntiä, kukaan ei ollut yllättynyt, eikä asiaa ole ihmetelty,

 

Kuinka sitten on, kun luemme Maestro Evangelistan ilmestyksiä Jeesuksen "väärin teoista":

 

• asettui vastaan, rikkoi ja muutti Jumalan Käskyt;

• teeskenteli olevansa "Jumalan poika";

• hyväksyi paholaisen (saatanan) tarjouksen voimasta ja kunnian loistosta; ja

• seurauksena väärin teoistaan hän kärsi Jumalan langettaman rangaistuksen (kirouksen), kuten on kirjoitettu Pyhään Raamattuun

 

  Kaikki ovat olleet yllättyneitä paljastetuista ilmestyksistä koskien Jeesuksen todistusta. Tämä on seurausta uskontojen voimakkaasta vaikuttamisessa meidän mielemme alueella. Nyt on aika vapautua heidän orjuudestaan ja alkaa tuntemaan Pyhässä Raamatussa ilmoitettu tosi Jumala. Tämä on asia, joka kaikkien pitäisi selvittää henkilökohtaisesti itselleen.

 

  Ihmiskunta on jatkanut uskontojen aikaan saamaa ympäriinsä juoksentelua jo kauan aikaa, koskien Jumalaa ja Hänen Käskyjään. Maestro Eraño M. Evangelista esittelee kaikille Jumalan Nimen ja Sanan Ilmestyksen.


  Jumala on täysin riippumaton ja yläpuolella Ihmisen älykkyyttä tai järkeä ajatellen. Näyttää siltä, että on aivan sama mitä uskonnot ajattelevat ja sopivat Jumalan ominaisuuksista, niin ne julistetaan tosiksi.
Kuinka monella nimellä Jumalaa on kutsuttu? Lukuisilla, tämä tarkoittaa, että uskonnot eivät tiedä tai tunne Jumalaa!

  Jokainen on sinnikäs ja innokas tuntemaan Jumalan viisaudesta ja ymmärryksestä, mutta ainoastaan ennalta lähetetty Profeetta, Mooseksen kaltainen, kykenee näyttämään meille tien tietouteen Jumalasta ja Hänen Suuresta Nimestään Pyhän Raamatun avulla.

  Mikä on Pyhässä Raamatussa ilmoitettu Jumalan Nimi?

  Viisaus ja ymmärrys koskien Jumalaa ei ole tarkoitettu uskontojen ymmärrettäväksi. Heillä ei ole siihen oikeutta eikä auktoriteettia. Vain Profeetoilla on tietämys Tosi Jumalan Nimestä.

 

  Jokainen tulee todistamaan, kun he lukevat nämä ilmestykset, koskien miestä, jolla on merkki ja auktoriteetti paljastaa Jumalan Nimi. On olemassa yhä kasvava määrä ihmisiä, jotka ovat vaikeuksissa ja hämmentyneitä uskontojen viimeaikaisten muutosten suhteen heidän käytännöissään tai toimintatavoissaan.


  Ylistämisestä on tullut esittämistä ja itse esitys ulospäin! Kirkot ja temppelit ovat kuin ostoskeskuksia ja heidän jumalansa on kuin korkealuokkainen hyödyke, joka on suunniteltu sen seuraajien halun ja maun mukaan.

  Meidän nykyinen sukupolvemme tulee todistamaan ja oppimaan ensikäden aitoa tuntemusta Jumalan Nimestä, niin kuin Maestro Eraño M. Evangelista on ilmoittanut.

  Lue Jumalan Suuren Nimen Ilmestykset!

                                              Jumalan Suuri Nimi