Maestro

Find www.thename.ph in Facebook

___________________

Muukalaisen Ilmestykset, kuten on mainittu Kuningas Salomonin suulla:


New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:


As for the foreigner who does not belong to your people Israel but has come from a distant land because of your name? for men will hear of your great name and your mighty hand and your outstretched arm?when he comes and prays toward this temple, then hear from heaven, your dwelling place. Do whatever the foreigner asks of you, so that all the peoples of the earth may know your name and fear you, as do your own people Israel, and may know that this house I have built bears your Name."
I Kings 8:41:43 (NIV 1984)


Suora suomennos:

Mitä tulee muukalaiseen, joka ei kuulu sinun kansaasi Israeliin, mutta on tullut kaukaisesta maasta sinun nimesi tähden- sillä miehet kuulevat sinun suuresta nimestäsi ja sinun mahtavasta kädestäsi sekä ojennetusta käsivarrestasi - kun hän tulee ja rukoilee tätä temppeliä kohden, niin kuule silloin taivaasta, sinun asuinpaikastasi. Tee mitä tahansa muukalainen pyytää sinulta, niin että kaikki maan ihmiset voisivat tietää sinun nimesi ja pelätä sinua, niin kuin sinun oma kansasi Israel, ja saata tiedettäväksi, että tämä rakennus, jonka olen rakentanut, kantaa sinun nimeäsi.
1.Kun. 8:41:43


Toinen käännösversio, Suomalaninen kirkkoraamattu -38

Myös jos joku muukalainen, joka ei ole sinun kansaasi Israelia, tulee kaukaisesta maasta sinun nimesi tähden - sillä sielläkin kuullaan sinun suuresta nimestäsi, väkevästä kädestäsi ja ojennetusta käsivarrestasi jos hän tulee ja rukoilee kääntyneenä tähän temppeliin päin, niin kuule taivaasta, asuinpaikastasi, häntä ja tee kaikki, mitä muukalainen sinulta rukoilee, että kaikki maan kansat tuntisivat sinun nimesi ja pelkäisivät sinua, samoin kuin sinun kansasi Israel, ja tulisivat tietämään, että sinä olet ottanut nimiisi tämän temppelin, jonka minä olen rakentanut.
1.Kun. 8:41:43

Sisältölaatikko

Maestro Eraño M. Evangelista on Jumalan lähetettämä ainoastaan toimittamaan Jumalan Sanoma kaikille ihmisille; hän ei ole aloittamassa uutta uskontoa, eikä pyydä minkäänlaisia lahjoituksia. Ole ystävällinen ja varaa aikaa lukeaksesi sanomat täydellisesti.


Katastrofaaliset tapahtumat tulevat jatkumaan joka puolella maailmaa, jotta ihmiset heräisivät tosiasiaan, että maailma on kirottu. Nämä tapahtumat loppuvat ainoastaan silloin kun he hyväksyvät ja tunnustavat tosi Jumalan Nimen.

Maestro Eraño M. Evangelista

Syyskuussa 24. 2006

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:227181 kpl

Osa 3: Pyhässä Raamatussa olevat Ilmestykset Jumalan Nimestä

 

  Maestro Eraño M. Evangelista näyttää meille merkkinsä ja auktoriteettinsa esitellä kaikille tosi Jumalan Nimi. Monet saarnaavat Pyhässä Raamatussa ilmoitetun Jumalan tuntemisesta, mutta he eivät kykene näyttämään siihen valtuuttavaa auktoriteettiaan tai merkkiään. Heidän teeskentelynsä ja eksytyksensä kuin olisivat Jumalan palvelijoita, on nyt paljastettu. Heidän opetuksensa ovat vastakkaisia Jumalan opetuksille ja he käyttävät eksytyksessään tyyliä, joka on saatana käyttämää!

 

  Kaikki tunsivat todellisen Jeesuksen Pyhässä Raamatussa. Kaikki olivat yllättyneitä, kun oppivat todellisista tapahtumista Jeesuksen elämässä. Juuri niin kuin Maestro Evangelista on sanonut aikaisemmin:

 

• Me olemme lukeneet Pyhästä Raamatusta, kuinka Adam ja Eeva eivät totelleet Jumalan Käskyjä Eedenin Puutarhassa, eikä kukaan ole yllättynyt,

• Kukaan ei ole myöskään yllättynyt oppiessaan tietämään Mooseksen rikkomuksista,

• Kuten myös Daavidin ja Salomon suhteen, kun he tekivät syntiä, kukaan ei ollut yllättynyt, eikä asiaa ole ihmetelty,

 

Kuinka sitten on, kun luemme Maestro Evangelistan ilmestyksiä Jeesuksen "väärin teoista":

 

• asettui vastaan, rikkoi ja muutti Jumalan Käskyt;

• teeskenteli olevansa "Jumalan poika";

• hyväksyi paholaisen (saatanan) tarjouksen voimasta ja kunnian loistosta; ja

• seurauksena väärin teoistaan hän kärsi Jumalan langettaman rangaistuksen (kirouksen), kuten on kirjoitettu Pyhään Raamattuun

 

  Kaikki ovat olleet yllättyneitä paljastetuista ilmestyksistä koskien Jeesuksen todistusta. Tämä on seurausta uskontojen voimakkaasta vaikuttamisessa meidän mielemme alueella. Nyt on aika vapautua heidän orjuudestaan ja alkaa tuntemaan Pyhässä Raamatussa ilmoitettu tosi Jumala. Tämä on asia, joka kaikkien pitäisi selvittää henkilökohtaisesti itselleen.

 

  Ihmiskunta on jatkanut uskontojen aikaan saamaa ympäriinsä juoksentelua jo kauan aikaa, koskien Jumalaa ja Hänen Käskyjään. Maestro Eraño M. Evangelista esittelee kaikille Jumalan Nimen ja Sanan Ilmestyksen.


  Jumala on täysin riippumaton ja yläpuolella Ihmisen älykkyyttä tai järkeä ajatellen. Näyttää siltä, että on aivan sama mitä uskonnot ajattelevat ja sopivat Jumalan ominaisuuksista, niin ne julistetaan tosiksi.
Kuinka monella nimellä Jumalaa on kutsuttu? Lukuisilla, tämä tarkoittaa, että uskonnot eivät tiedä tai tunne Jumalaa!

  Jokainen on sinnikäs ja innokas tuntemaan Jumalan viisaudesta ja ymmärryksestä, mutta ainoastaan ennalta lähetetty Profeetta, Mooseksen kaltainen, kykenee näyttämään meille tien tietouteen Jumalasta ja Hänen Suuresta Nimestään Pyhän Raamatun avulla.

  Mikä on Pyhässä Raamatussa ilmoitettu Jumalan Nimi?

  Viisaus ja ymmärrys koskien Jumalaa ei ole tarkoitettu uskontojen ymmärrettäväksi. Heillä ei ole siihen oikeutta eikä auktoriteettia. Vain Profeetoilla on tietämys Tosi Jumalan Nimestä.

 

  Jokainen tulee todistamaan, kun he lukevat nämä ilmestykset, koskien miestä, jolla on merkki ja auktoriteetti paljastaa Jumalan Nimi. On olemassa yhä kasvava määrä ihmisiä, jotka ovat vaikeuksissa ja hämmentyneitä uskontojen viimeaikaisten muutosten suhteen heidän käytännöissään tai toimintatavoissaan.


  Ylistämisestä on tullut esittämistä ja itse esitys ulospäin! Kirkot ja temppelit ovat kuin ostoskeskuksia ja heidän jumalansa on kuin korkealuokkainen hyödyke, joka on suunniteltu sen seuraajien halun ja maun mukaan.

  Meidän nykyinen sukupolvemme tulee todistamaan ja oppimaan ensikäden aitoa tuntemusta Jumalan Nimestä, niin kuin Maestro Eraño M. Evangelista on ilmoittanut.

  Lue Jumalan Suuren Nimen Ilmestykset!

                                              Jumalan Suuri Nimi