Perustuu yksinomaan Pyhään Raamattuun - Kuka on Oikea Jeesuksen Sanansaattaja?

 

 Monet Kristinuskon saarnaajat väittävät tänä päivänä, että heidän Raamatullinen opetuksensa kertoo totuuden Jeesuksesta, jopa Islam väittää Profeetta Muhammadin kantavan todellista Jeesuksen todistusta myös. Suuri joukko saarnaajia väittää, että he saarnaavat totuuden Jeesuksesta, niin kuinka me voimme tietää kuka todella puhuu totuuden Jeesusta koskien?

 

  Luemme Jeesuksen ´viimeiset sanat´ Ilmestyskirjasta:

 

"Minä, Jeesus, lähetin enkelini todistamaan näitä teille seurakunnissa. Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti." Ilmestyskirja 22:16

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

 "I, Jesus, have sent my angel to give you this testimony for the churches.

I am the Root and the Offspring of David, and the bright Morning Star."

Revelation 22:16 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Minä, Jeesus, olen lähettänyt enkelini antamaan tämän todistuksen kirkoille. Minä olen Daavidin Juuri ja Jälkeläinen, ja kirkas Aamun tähti (Kointähti)." Ilmestyskirja 22:16

 

  Jotta saisimme selville todellisen sanansaattajan, jonka Jeesus on lähettänyt, niin Jeesus sanoi, että tämä "enkeli" tai sanansaattaja tulee todistamaan kaksi asiaa hänestä (Jeesuksesta):

 

  1. Hän (Jeesus) on Daavidin juuri ja jälkeläinen

 

  Kun Jeesus sanoi olevansa Daavidin juuri ja jälkeläinen - tarkoittaen, että hän on vain Kuningas Daavidin jälkeläinen, eikä Jumalan poika. Mikäli inttämällä väitetään Jeesuksen olevan Jumalan poika, niin se johtaa vääjäämättä lopputulokseen, jossa Kuningas Daavid on Jumala ihmismuodossa. Jos tämä olisi totta, niin se tekisi Jumalan valehtelijaksi ja me tiedämme, että Jumala ei voi valehdella.

 

"Ei Jumala ole ihminen, niin että hän valhettelisi, eikä ihmislapsi (ihmisen poika), että hän katuisi. Sanoisiko hän jotakin eikä sitä tekisi, puhuisiko jotakin eikä sitä täyttäisi?"

4. Moos. 23:19

 

2. Hän (Jeesus) on "kirkas aamun tähti"

 

  Jeesus sanoo, että enkeli tai sanansaattaja, jonka hän lähettää, todistaa myös, että hän (Jeesus) on "kirkas aamun tähti".

 

  Kuka on tämä kirkas aamun tähti, jonka Jeesus väittää olevansa?

 

  Noin yleiskatsauksena, luemme seuraavan profetian Jesajan kirjasta 14:12-16.

 

"Kuinka olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti, aamuruskon poika! Kuinka olet maahan syösty, sinä kansojen kukistaja! Jesaja 14:12

 

Toinen käännös:

 

King James Version (KJV), Kuningas Jaakon Laitos/Painos:

 

"How art thou fallen from heaven, O Lucifer, son of the morning!

How art thou cut down to the ground, which didst weaken the nations!"
Isaiah 14:12 (KJV)

   

"Miten sinä olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti, aamuruskon poika!
Miten sinä olet kaatunut maahan, joka annoit heikentää kansakuntia!"

 Jesaja 14:12

 

   Good News Bible (GNB), Hyvät Uutiset Raamattu Versio:

 

 "King of Babylon, bright morning star, you have fallen from heaven! In the past you conquered nations, but now you have been thrown to the ground."
Isaiah 14:12 (GNB)

 

Babylonian Kuningas, kirkas aamutähti, olet pudonnut taivaasta! Aiemmin olet vallannut kansoja, mutta nyt sinut on heitetty maahan. Jesaja 14:12

 

   Ja lopuksi, Latin Vulgate (Biblia Sacra Vulgata) Versio:

 

"quomodo cecidisti de caelo lucifer qui mane oriebaris

corruisti in terram qui vulnerabas gentes"
Isaiah 14:12 (Vulgate)

 

"miten olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti, joka annoit aamulla nousun,

olet pudonnut maahan, mikä heikensit kansoja!" Jesaja 14:12

 

"miten olet taivaalta pudonnut" - Jokainen on olettanut hänen olevan taivaassa. Miksi hän putosi?

 

"joka annoit heikentää kansakuntia" - kaikki kansakunnat ovat runneltuja hänen takiaan.

 

  Latinankielisen version, Jesaja 14:12, alusta lähtien on täysin selvää, että uskonnot ovat koettaneet piilottaa suoraa yhteyttä sanotun jakeen ja Jeesuksen testamentin välillä, Ilmestyskirja 22:16., vaihtamalla kointähden Lucuferiksi. Jeesus on myös kirkas aamuntähti (kointähti), joka yhdistää hänet suoraan jakeeseen 12 Jesajan 14 luvussa.

 

  Tämä on jokaisen reaktio, kun Jeesuksen "enkeli" tai sanansaattaja paljastaa "aamun tähden" todellisen identiteetin kantajan ja tekee sen tiedettäväksi maailman ihmisten keskuudessa.

 

  Ja:

 

 "Sinä sanoit sydämessäsi: 'Minä nousen taivaaseen, korkeammalle Jumalan tähtiä minä istuimeni korotan ja istun ilmestysvuorelle, pohjimmaiseen Pohjolaan." Jesaja 14:13

 

 Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"You said in your heart," I will ascend to heaven; I will raise my throne above the stars of God; I will sit enthroned on the mount of assembly, on the utmost heights of the sacred mountain." Isaiah 14:13 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Sinä sanoit sydämessäsi: 'Minä nousen taivaaseen, korkeammalle Jumalan tähtiä minä istuimeni korotan; Minä istun kruunattuna kokoontumisen vuorella, korkeimmissa korkeuksissa pyhällä vuorella." Jesaja 14:13

 

  Itse asiassa ja todellisuudessa se oli Jeesus itse, joka sanoi Pyhässä Raamatussa nuo sanat:

 

"Mutta tästedes Ihmisen Poika on istuva Jumalan voiman oikealla puolella." Silloin he kaikki sanoivat: "Sinä siis olet Jumalan Poika?" Hän vastasi heille: "Tepä sen sanotte, että minä olen" Luukas 22:69-70

 

  Jeesus oli erittäin kunnianhimoinen. Hän halusi mennä ylös taivaaseen ja hän halusi ihmisten sanovan ja hyväksyvän hänet "Jumalan poikana".

 

  Mitä muuta hän sanoi?

 

"Minä nousen pilvien kukkuloille, teen itseni Korkeimman vertaiseksi.'" Jesaja 14:14

 

  Jeesus todella halusi olla kuin Jumala. Uskontojen levittämien petosten kautta, niiden, jotka opettavat että Jeesus on Jumalan poika, ihmiset ovat uskoneet, että Jeesus on jumala. Hän sanoi astuvansa ylös taivaaseen. Onko hän todella taivaassa?

 

"Mutta sinut heitettiin alas tuonelaan, pohjimmaiseen hautaan." Jesaja 14:15

 

 Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"But you are brought down to the grave, to the depths of the pit."

Isaiah 14:15 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Mutta sinut heitettiin alas hautaan, syvyyksien onkaloiden syvimpään paikkaan."

Jesaja 14:15

 

  Kuten on aikaisemmin profetoitu, hän kuoli rangaistuksena itse aiheuttamiensa väärintekojen takia.

 

"Jotka sinut näkevät, ne katsovat pitkään, tarkastavat sinua: 'Onko tämä se mies, joka järisytti maan, järkytti valtakunnat (ja sai kuningaskunnat vapisemaan)," Jesaja 14:16

 

"Onko tämä se mies" - tässä puhutaan "miehestä" - tarkoittaen, että "kirkas aamun tähti" ei ole saatana, vaan ihminen.

 

  Nyt, luemme uudelleen mitä Jeesus sanoi.

 

"Minä, Jeesus, lähetin enkelini todistamaan näitä teille seurakunnissa. Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti." Ilmestyskirja 22:16

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

 "I, Jesus, have sent my angel to give you this testimony for the churches.

I am the Root and the Offspring of David, and the bright Morning Star."

Revelation 22:16 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Minä, Jeesus, olen lähettänyt enkelini antamaan tämän todistuksen kirkoille. Minä olen Daavidin Juuri ja Jälkeläinen, ja kirkas Aamun tähti (Kointähti)." Ilmestyskirja 22:16

 

  Koska Jeesus sanoi, Ilmestyskirja 22:16, että hän on "kirkas aamun tähti", niin se tarkoittaa, että Jeesus myöntää olevansa Jesajan profetoima mies, mies, jonka maailma tulee tyrmistyneenä tietämään henkilönä, jota Jumala rankaisi, koska tämä mies väitti olevansa jumala (Jes. 14:12-16).

 

  Perustuen Jeesuksen tunnustukseen (Ilmestyskirja 22:16) me voimme nyt ymmärtää, että hän ei ole koskaan ollut Jumalan poika, vaan ainoastaan Daavidin jälkeläinen. Jeesus kärsi rangaistuksensa Jumalalta, koska hän väitti olevansa jumala ja tuli tunnetuksi "kirkkaana aamun tähtenä". Siten ollen, mies joka kykenee paljastamaan meille `totuudet´, on oikea sanansaattaja, jonka Jeesus on lähettänyt.

 

  Siten, ne, jotka ovat saarnanneet ja jatkavat saarnaamistaan Jeesuksen olevan Jumalan Poika, Jumala ja jopa profeetta, ovat kaikki väärää todistusta Jeesuksesta!

 

  Seuraava kysymys on: Kuinka Jeesuksen lähettämä mies tai "enkeli" (tai sanansaattaja) voi kyetä ilmoittamaan totuuden, että Jeesus oli ainoastaan Daavidin jälkeläinen ja Jumala rankaisi häntä väittäessään olevansa jumala?

 

  Paljastaako Jeesus hänelle itsensä, niin että hän voi kirjoittaa vielä yhden testamentin tai ilosanoman Jeesuksesta, aivan niin kuin saarnaajat ovat tehneet aikaisemmin?

 

  Luemme mitä Jeesus sanoi tästä asiasta…

 

"Ja hän sanoi heille: "Tätä tarkoittivat minun sanani, kun minä puhuin teille ollessani vielä teidän kanssanne, että kaiken pitää käymän toteen, mikä minusta on kirjoitettu Mooseksen laissa ja profeetoissa ja psalmeissa"." Luukas 24:44

 

  Kertoíko Jeesus meille, että meidän tulisi viitata tai käyttää apostoleiden kirjoja? Vastaus on EI! Todellisuudessa haluaisi meidän lukevan tietoja hänestä:

 

1.      Mooseksen laista, profeetta;

2.      Profeetoista; ja

3.      Daavidin Psalmeista, myös profeetta

 

 

  Jeesus ei antanut lausuntoa, että meidän tulisi hakea tietoa johtuen hänen apostoleistaan, kun etsitään totuutta hänestä. Vanhan Testamentin Profeettojen kirjoitukset ovat tarpeeksi, jotta tiedämme totuuden Jeesuksesta.

 

  Miksi Profeettojen kirjoitukset ovat olleet tarpeeksi tietääksemme totuuden Jeesuksesta? Kuinka Pyhän Raamatun Profeetat olivat pystyviä kirjoittamaan profetioita?

 

"Sillä ei Herra, Herra, tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan (suunnitelmaansa) palvelijoillensa profeetoille." Aamos 3:7

 

  Jumala paljastaa Hänen suunnitelmansa ainoastaan palvelijoilleen Profeetoille. Tästä syystä Jeesus sanoi, että meidän tulisi etsiä tietoa Profeetoilta, koska he olivat ne ainoat, jotka tiesivät miksi Jumala oli lähettänyt hänet (Jeesuksen).

 

  Tämä tarkoittaa, että aito Jeesuksen sanansaattaja on kyvykäs antamaan todistuksen hänestä, että hän (Jeesus) on ainoastaan "Daavidin jälkeläinen" ja "kirkas aamun tähti" ja tämä kaikki on luettavissa Raamatussa olevien Profeettojen kirjoitusten kautta, yksistään.

 

 Toinen kysymys on: Kykeneekö Jeesuksen enkeli tai sanansaattaja ilmoittamaan totuuden Jeesuksesta henkilökohtaisten Profeettojen kirjoitusten opintojen perusteella? Kuinka hän voi tietää sellaisia totuuksia Profeettojen kirjoituksista, että Jeesus ei ole koskaan ollut Jumalan poika, vaan ainoastaan Daavidin jälkeläinen ja josta tuli myös "kirkas aamun tähti" tai mies, jota Jumala rankaisi, koska hän väitti olevansa jumala?

 

  Vastaus kuuluu: Koska kyseessä on Jumalan ilmoitus Profeetoille, koskien miksi Hän on lähettänyt Jeesuksen - niin, siitä seuraa, että tämä Yksi, joka opettaa tekemään ilmestykset (kaikille ihmisille kirjoitusten kautta) mitä todella tapahtui Jeesukselle, niin hän ei tule olemaan kukaan muu kuin se Yksi, joka on lähettänyt Jeesuksen - Jumala Itse!

 

  Sanoiko Jumala aikaisemmin, että Hän lähettää miehen, jota Hän ohjeistaa kirjoituksissa olevalla Sanallaan, niin että me tulemme tuntemaan totuuden?

 

  Luemme:

 

"Profeetan minä olen herättävä heille heidän veljiensä keskuudesta, sinun kaltaisesi, ja Minä panen sanani hänen suuhunsa, ja hän puhuu heille kaikki, mitä minä käsken hänen puhua. Ja joka ei kuule Minun sanojani, joita hän Minun nimessäni puhuu, hänet Minä itse vaadin tilille." 5. Moos. 18:18-19

 

  Jumala on puhunut aikaisemmin 5. Moos. 18:18-19 YHDESTÄ profeetasta, jonka Hän lähettää, kuten Mooseksen; jonka suuhun Hän asettaa Hänen Sanansa. Tämä tarkoittaa, että valittu yksilö ei opiskele Pyhää Raamattua omin päin, vaan Jumala Itse antaa hänelle ohjeet Sanansa mukaisesti. Ja Jumala lähettää hänet puhumaan Hänen Nimessään tai ilmoittamaan Hänen Nimensä.

 

  Siten ollen, kun kyseessä on Jumalan Sana, erityisesti Hänen Nimensä - on olemassa vain YKSI mies, jolle on annettu auktoriteetti Jumalan taholta, puhua tästä asiasta, ja hän on ´profeetta kuin Mooses´, josta Jumala puhui 5. Moos. 18:18-19.

 

  Tämä profetia 5. Moos. 18:18-19 on nyt täyttynyt Maestro (Opettaja) Eraño Martin Evangelistan persoonassa www.thename.ph ja www.thenameonline.info sekä www.suurinimi.com. Näiden webbisivujen kautta hän on jo ilmoittanut Jumalan sanoman ja aivan erityisesti Hänen tosi Nimen, niin kuin se on kirjoitettu Pyhään Raamattuun, eikä siis hänen henkilökohtaisen hakunsa tuloksena, vaan kuten ja mitä Jumala on hänelle ilmoittanut Pyhän Raamatun kautta.

 

Maestro Eraño Martin Evangelista on myös sama mies, joka paljastaa totuuden Jeesuksesta, koska Jumala asettaa Hänen sanansa hänen suuhunsa tai Jumala Itse opettaa ja ohjaa häntä näyttämään meille kirjoitusten kautta, ettei Jeesus ole koskaan ollut Hänen poikansa, vaan ainoastaan Daavidin jälkeläinen, ja hän on vielä lisäksi "kirkas aamun tähti" tai mies, jota Hän rankaisi, koska hän (Jeesus) väitti olevansa jumala.

 

  Perustuen Jumalan sanoihin, Maestro Evangelista kertoo ja näyttää meille, että Jeesus on vain Daavidin juuri ja jälkeläinen.

 

  Seuraavat linkit on poiminto Opettaja Maestro Evangelistan Raamatun ilmestyksistä: 

Suuri Petos

 

  Mikä oli Jumalan lupaus Daavidille, koskien hänen jälkeläistään?

 

  Mitä on kirjoitettu profetiaan II Samuel 7:12-14?

 

"Kun sinun päiväsi ovat päättyneet ja sinä lepäät isiesi tykönä, korotan minä sinun seuraajaksesi jälkeläisesi, joka lähtee sinun ruumiistasi; ja minä vahvistan hänen kuninkuutensa." II Samuel 7:12

 

  Daavidille annettu lupaus - jälkeläinen tulee hänen omasta verilinjastaan. Mikä on oleva jälkeläisen työ/tehtävä?

 

"Hän on rakentava huoneen minun nimelleni, ja minä vahvistan hänen valtaistuimensa ikuisiksi ajoiksi." II Samuel 7:13

 

  Ensimmäinen valinta tai mahdollisuus oli Kuningas Salomo, "aito Daavidin poika" tai Daavidin jälkeläinen, (1. Aik. 22:9-13). Kuningas Salomo rakensi talon Jumalan nimelle. Mikä oli Jumalan lupaus?

"Minä olen oleva hänen isänsä ja hän minun poikani, niin että, jos hän tekee väärin, minä rankaisen häntä ihmisvitsalla ja niin kuin ihmislapsia lyödään;" II Samuel 7:14

   Suomalaisen raamatun käännöstyöryhmän suomennos on aivan karmea.

 

 Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"I will be his father, and he will be my son. WHEN HE DOES WRONG, I WILL PUNISH HIM WITH A ROD WIELDED BY MEN, WITH FLOGGINGS INFLICTED BY HUMAN HANDS" II Samuel 7:14 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Minä olen oleva hänen isänsä ja hän minun poikani, KUN HÄN TEKEE VÄÄRIN, NIIN RANKAISEN HÄNTÄ IHMISTEN ANTAMIN KEPINISKUIN JA MIESTEN KÄSIEN KAUTTA SELKÄSAUNOILLA/RUOSKIMISILLA". II Samuel 7:14

 

"kun hän tekee väärin" - Daavidin jälkeläinen saisi rangaistuksen.

 

  Jotta tietäisimme, miksi Kuningas Salomo epäonnistui täyttämään tehtävänsä ja kuinka profetia II Samuel 7:12-14 annettiin edelleen toiselle Daavidin jälkeläiselle, joka oli Jeesus, niin ystävällisesti lue seuraava linkki:

Suuri Petos

  Profetiassa II Samuel 7:12-14 - me voimme lukea, että Jumala puhuu tulevasta Daavidin jälkeläisestä, ei suinkaan kirjaimellisesi "Jumalan pojasta", kuten uskonnot saarnaavat.

  Onko aivan totta, että Jeesus oli Daavidin jälkeläinen?

"neitsyen tykö, joka oli kihlattu Joosef nimiselle miehelle Daavidin suvusta; ja neitsyen nimi oli Maria." Luukas 1:27

 

  Jeesuksen todellinen isä on Joosef, joka kuuluu Daavidin sukuun. Jos me uskomme uskontojen opetuksia, että Jeesus on "Jumalan poika", niin sitten sen täytyisi olla Maria, joka kuuluu Daavidin sukuun. Yllä olevasta kirjoitetusta jakeesta me tiedämme, että Joosef kuuluu Daavidin sukuun.

  Sekä:

 

"Ja katso, sinä tulet raskaaksi ja synnytät pojan, ja sinun on annettava hänelle nimi Jeesus." Luukas 1:31

 

  Ja kuka oli Jeesuksen isä?

 

"Hän on oleva suuri, ja hänet pitää kutsuttaman Korkeimman Pojaksi, ja Herra Jumala antaa hänelle Daavidin, hänen isänsä, valtaistuimen," Luukas 1:32

 

"pitää kutsuttaman" - Kuten olet lukenut, Jeesus oli ainoastaan Daavidin poika tai jälkeläinen, ei siis todellinen Jumalan poika; hän oli ainoastaan mies/ihminen. Jos hän olisi täyttänyt tehtävänsä, niin hän olisi saanut kunnian tai arvonimen tulla kutsutuksi Jumalan pojaksi.

 

  Onko totta, että Jeesus on Daavidin poika? Luemme asiasta:

 

"Jeesuksen Kristuksen, Daavidin pojan, Aabrahamin pojan, syntykirja." Matteus 1:1

 

  Nyt me voimme nähdä, että profetia II Sam7:12-14, kertoo tulevasta Daavidin jälkeläisestä, ei Jumalan pojasta, on näin saatu ymmärretysti täyttymään ja päätökseen.

 

  On aivan erityisesti mainittuna, että jos Daavidin jälkeläinen epäonnistuu ja tekee rikoksen, niin hän tulee kärsimään rangaistuksensa "ihmisten käsien kautta kepein hakkaamisilla ja pahoinpitelyillä/ruoskimisilla". Kärsikö Jeesus tuon kaltaisen kohtalon? Rangaistiinko Jeesusta "Ihmisten käsien kautta kepein hakkaamisilla ja pahoinpitelyillä/ruoskimisilla"?

 

"Niin kaikki kansa vastasi ja sanoi: "Tulkoon hänen verensä meidän päällemme ja meidän lastemme päälle". Silloin hän päästi heille Barabbaan, mutta Jeesuksen hän ruoskitti ja luovutti ristiinnaulittavaksi." Matteus 27:25-26

 

  Hän kärsi ehdoissa annetun rangaistuksen mukaisen kuoleman. Kun hän kärsi rangaistuksensa ja hänet telotettiin, kuinka hän sitten kykenee pelastamaan kansansa synneistään Jumalalle? Miksi häntä rangaistiin, mikä oli hänen rikoksensa?

 

"Juutalaiset vastasivat hänelle: "Meillä on laki, ja lain mukaan hänen pitää kuoleman, koska hän on tehnyt itsensä Jumalan Pojaksi (väittänyt olevansa Jumalan poika)"." Johannes 19:7

 

  Hän teeskenteli olevansa "Jumalan poika". Hänen kansansa (Juutalaiset) tiesivät hänen olevan Daavidin jälkeläinen, ei "Jumalan poika". Kuningas Salomoa ei rangaistu "Ihmisten käsien kautta kepein hakkaamisilla ja pahoinpitelyillä/ruoskimisilla", mutta me tiedämme, että Jeesusta rangaistiin juuri kyseisellä tavalla. Salomo ei koskaan teeskennellyt olevansa Jumalan Poika. Rangaistuksena väärinteoistaan Salomon kuningaskunta otettiin hänen pojaltaan pois, kuten oli profetoitu.

 

  Miksi Jeesus teeskenteli olevansa "Jumalan Poika"? Mikä sille on syynä? Lue seuraava tapahtuma tarkasti:

 

"Kun Jeesus tuli Filippuksen Kesarean tienoille, kysyi hän opetuslapsiltaan sanoen: "Kenen ihmiset sanovat Ihmisen Pojan olevan?" Matteus 16:13

 

  Jeesuksen ollessa opetuslastensa kanssa, hän kysyi heiltä kuka "Ihmisen Poika" on, tai toisin sanoen "Daavidin Poika", kuten on profetoitu II Samuel 7:12-14 ja Isaiah 7:11-15. Jeesus ei kysynyt heiltä kuka "Jumalan poika" on.

 

Kuinka opetuslapset vastasivat hänelle?

 

"Niin he sanoivat: "Muutamat Johannes Kastajan, toiset Eliaan, toiset taas Jeremiaan tahi jonkun muun profeetoista"." Matteus 16:14

 

  Jeesus odotti opetuslastensa sanovan tai julistavan, että hän oli "Ihmisen Poika" tai "Daavidin Poika". Mutta perustuen opetuslasten antamiin vastauksiin, voimme nähdä, etteivät he todella tienneet tai tunteneet häntä tai hänen työtään, eivätkä hänestä annettua profetiaa.

 

  Sitten hän kysyi Pietarilta, joka ei ollut vielä antanut vastaustaan.

 

"Hän sanoi heille: "Kenenkä te sanotte minun olevan?" Matteus 16:15

 

  Mikä oli Pietarin vastaus?

 

"Simon Pietari vastasi ja sanoi: "Sinä olet Kristus, elävän Jumalan Poika"."

Matteus 16:16

 

  Se oli Pietari, joka vastasi, että Jeesus oli "Kristus" ja "Jumalan Poika". Kaikki uskontojen antamat selitykset, että Jesus on "Jumalan Poika", aivan selvästi jättävät täysin huomiotta Jeesuksen asettaman kysymyksen opetuslapsilleen: "Kenen ihmiset sanovat Ihmisen Pojan olevan?"

 

  Uskontojen antaman opetuksen pääpaino on Pietarin antamassa vastauksessa, että Jeesus oli "Jumalan Poika".

 

  Sanoen se toisin tavoin, PIETARIN VASTAUS: "SINÄ OLET KRISTUS, ELÄVÄN JUMALAN POIKA". Se oli virheellinen vastaus, sillä Jeesus kysyi kuka on "Ihmisen Poika" tai "Daavidin Poika", eikä "kuka on Jumalan poika"?

 

  Tuliko Jeesus vihaiseksi Pietarin väärän vastauksen takia? Yrittikö hän oikaista Pietaria?

 

"Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Autuas olet sinä, Simon, Joonaan poika, sillä ei liha eikä veri ole sitä sinulle ilmoittanut, vaan minun Isäni, joka on taivaissa." Matteus 16:17

 

  Ei, sen sijaan Jeesus oli riemuissaan ja imarreltu Pietarin vastauksesta, että hän olisi "Jumalan Poika".

 

  Muista profetiassa mainittu ehto "Daavidin jälkeläiselle"? Mainittiinko siinä, että mikäli "Daavidin jälkeläinen" tekisi rikoksen, niin hän kärsisi siitä rangaistuksen "Ihmisten käsien kautta kepein hakkaamisilla ja pahoinpitelyillä/ruoskimisilla". Ja rangaistuksen jatkona seurasi sen ajan käytännön mukaisesti ristiinnaulitseminen.

 

  Miksi? Jeesus käytti omaksi hyödykseen Pietarin hänelle antamaa vastausta.

 

  Sen sijaan, että olisi moittinut Pietaria, niin hän ylisti ja siunasi Pietaria tämän vastauksesta ja sanoen, "sillä ei liha eikä veri ole sitä sinulle ilmoittanut, vaan minun Isäni, joka on taivaissa". Sillä hetkellä, kun hän sanoi nuo sanat, niin hän syyllistyi jumalanpilkkaan, koska hän ei koskaan ollut kirjaimellisesti "Jumalan Poika", vaan ainoastaan Daavidin jälkeläinen! Siitä lähtien Jeesus aloitti väitteensä, että hän oli "Jumalan Poika", koska Pietari oli sanonut niin.  Hänen todelliset tunteensa koskien hartainta unelmaansa oli nyt otettu käyttöön. Kaiken aikaa sydämessään Jeesus halusi ihmisten tunnustavan tai tunnustavan hänet "Jumalan Poikana".

 

  Syy miksi Jeesus teeskenteli olevansa "Jumalan Poika", oli Pietarin sanojen seurausta. Tämä oli hänen ensimmäinen rikkeensä, rikoksensa.

 

  Mitä muuta Jeesus sanoi?

 

"Ja minä sanon sinulle: sinä olet Pietari, ja tälle kalliolle minä rakennan seurakuntani, ja tuonelan portit eivät sitä voita." Matteus 16:18

 

  Jeesus oli Jumalan lähettämä johdattamaan kansansa rakennukseen, jossa näkyisi Jumalan Nimi, jonka oli rakentanut Kuningas Salomo. Sen sijaan Jeesus rakensi oman rakennuksen omalle nimelleen. Jeesus oli perustanut oman kirkon, joka ei ollut osa hänen työtään, joka on profetioissa eritelty (II Samuel 7:12-14 ja Isaiah 7:11-15). Tätä petosta on käytetty monen uskonnon opin perustana. Rakentamalla kirkon omalle nimelleen, Jeesus teki itsensä tunnetuksi jumalana, tehtävänsä edestä, että olisi saattanut Israelin kansan tuntemaan tosi Jumalan Nimen!

  Tämä oli Jeesuksen toinen rikkomus, rikoksensa.

 

  Siitä lähtien kun Pietari oli imarrellut Jeesusta vastauksellaan, niin kuinka Jeesus palkitsi Pietarin siitä palautteena?

 

"Minä olen antava sinulle taivasten valtakunnan avaimet, ja minkä sinä sidot maan päällä, se on oleva sidottu taivaissa, ja minkä sinä päästät maan päällä, se on oleva päästetty taivaissa." Matteus 16:19

 

  Siitä lähtien, kun Jeesus oletti olevansa "Jumalan Poika", hän antoi Pietarille auktoriteetin/arvovallan. Mutta tiesikö Jeesus, että hän oli tehnyt rikkeen, rikoksen?

 

"Silloin hän varoitti vakavasti opetuslapsiaan kenellekään sanomasta, että hän on Kristus." Matteus 16:20

 

  Nyt on täysin selvää, että Jeesus itse varoitti opetuslapsiaan kertomasta kenellekään, että hän olisi Kristus - tämä tarkoittaa, että Jeesus huomasi ja tiesi epäonnistuneensa tehtävässään olla "Kristus" tai Jumalan voideltu, joka pelastaa Israelin kansan (Matt.1:21, 15:24 ja Luuk. 24:20-21). Hän teki väärinteon, kun hän teki itsestään Jumalan pojan Pietarin petoksen kautta, ja perusti/rakensi kirkon OMALLE NIMELLEEN, sen sijaan, että olisi johdattanut kansansa rakennukseen/temppeliin, joka NÄKYY JUMALAN NIMI! Hän ei ainoastaan teeskennellyt olevansa "Jumalan poika", vaan teki myös itsestään jumalan.

 

  Opetuslapsilleen antamansa varoituksen myötä, että ei saa kertoa hän olevan "Kristus", me voimme nyt todeta, että kaikki saarnaajat, jotka ovat työskennelleet julistamistehtävässään ilmoittamassa Jeesuksen olevan Kristus, ovat olleet kaikki väärässä alusta lähtien aina apostolien aikakaudelta tähän päivään asti!

 

  Siitä ajasta, kun hän teeskenteli olevansa "Jumalan Poika", ilman, että olisi täyttänyt tehtävänsä, ja perusti oman kirkkonsa, niin oliko hän tietoinen, että tulisi rangaistuksi "Ihmisten käsien kautta kepein hakkaamisilla ja pahoinpitelyillä/ruoskimisilla"?

 

"Siitä lähtien Jeesus alkoi ilmoittaa opetuslapsilleen, että hänen piti menemän Jerusalemiin ja kärsimän paljon vanhimmilta ja ylipapeilta ja kirjanoppineilta ja tuleman tapetuksi ja kolmantena päivänä nouseman ylös." Matteus 16:21

 

  Hän sanoi, että hän tulisi kärsimään tai saisi rangaistuksensa, ja kolmantena päivänä hän tulisi nostetuksi eloon. Sinä opit "kolmannen päivän" tarkoituksen, johon Jeesus viittasi puheessaan. Sen on selittänyt meille Maestro Eraño M. Evangelista seuraavan linkin kautta:

 

 

Suuri Petos

 

  Jatkamme:

 

"Silloin Pietari otti hänet erilleen ja rupesi nuhtelemaan häntä sanoen: "Jumala varjelkoon, Herra, älköön se sinulle tapahtuko"." Matteus 16:22

 

  Pietari oli omalla toiminnallaan jo saanut Jeesuksen esittämään "Jumalan Poikaa"; ja tällä kertaa, hän yritti jälleen taivutella Jeesuksen, että kärsimys ja kuolema ei koskaan tapahtuisi hänelle (Jeesukselle).

 

  Mitä Jeesus sanoi hänelle?

 

"Mutta hän kääntyi ja sanoi Pietarille: "Mene pois minun edestäni, saatana; sinä olet minulle pahennukseksi (kompastuskiveksi), sillä sinä et ajattele sitä, mikä on Jumalan, vaan sitä, mikä on ihmisten"." Matteus 16:23

 

  Meidän täytyy muistaa, että se oli Pietari, joka sanoi Matteus 16:17, että Jeesus on Kristus, joka on myös Jumalan poika. Kuitenkin me voimme nyt lukea Jeesuksen sanovan Pietaria "saatanaksi", ja tämä osoittaa, että Jeesus oli nyt huomannut Pietarin olleen saatanan vaikutuksen vallassa, kun oli saanut onnistuneesti petettyä hänet.

 

  Jeesuksen voima tehdä ja esittää ihmetekoja ei ollut Jumalan antama, vaan saatanan. Sen jälkeen kun Jeesus oli joutunut saatanan eksyttämäksi Pietarin kautta, Jeesus valitsi sen lisäksi saatanan ylistämisen- lue seuraava linkki:

 

Jeesuksen Todistus

 

  Tämä tarkoittaa, että se, mitä Pietari oli sanonut Jeesuksesta Kristuksena ja Jumalan Poikana on tehty mitättömäksi itsensä Jeesuksen kautta, kun hän sanoi Pietarin olevan "saatana". Hän havaitsi liian myöhään, että oli joutunut saatanan pettämäksi Pietarin kautta! Siten kun uskoo mitä Pietari sanoi Jeesuksesta Kristuksena ja Jumalan Poikana on sama kuin uskoisi saatanan petokseen!

 

  Apostoli Johanneksen kirjeestä:

 

"ja yksikään henki, joka ei tunnusta Jeesusta, ei ole Jumalasta; se on antikristuksen henki, jonka olette kuulleet olevan tulossa, ja se on jo nyt maailmassa." 1. Joh. 4:3

 

Toinen käännös, King James Version, Kuningas Jaakon Laitos, Painos:

 

And every spirit that confesseth not that Jesus Christ is come in the flesh

Is not of God: and this is that spirit of antichrist, where of you have heard

that it should come, and even now already is it in the world.

1John4:3(KJV)

 

Suora suomennos:

 

"Yksikään henki, joka ei tunnusta, että Jeesus Kristus on tullut lihassa, ei ole Jumalasta: Ja tämä on antikristuksen henki, josta te olette kuulleet, että se olisi tulossa, ja nyt se on jo maailmassa." 1John4:3(KJV)

 

 

  Tämä osoittaa myös, että antikristus, josta apostoli Johannes puhui (1. Joh. 4:3), ei ole totta, koska Jeesus kutsui jo Pietaria (se, joka sanoi hänen olevan "Kristus, Jumalan poika") saatanaksi! Vahvistaaksemme, että apostolit ovat todellakin valheellisia todistajia Jumalasta ja Jeesuksesta - Niin lukekaamme mitä Profeetta Johannes (Patmokselta, ei apostoli) on kirjoittanut:

 

"Minä tiedän sinun tekosi ja vaivannäkösi ja kärsivällisyytesi, ja ettet voi pahoja sietää; sinä olet koetellut niitä, jotka sanovat itseänsä apostoleiksi, eivätkä ole, ja olet havainnut heidät valhettelijoiksi;" Ilmestyskirja 2:2

 

Toinen Käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos/Painos:

 

 "I know your deeds, your hard work and your perseverance. I know that you cannot tolerate wicked men, that you have tested those who claim to be apostles but are not, and have found them false." Revelation 2:2 (NIV)

 

  Suora suomennos:

 

"Minä tiedä sinun tekosi, sinun kovan työsi ja sinun sinnikkyytesi. Minä tiedän, että sinä et voi sietää pahoja miehiä, että sinä olet koetellut niitä, jotka väittävät olevansa apostoleita, mutta eivät ole, ja olet havainnut heidät valheellisiksi." Ilmestyskirja 2:2

 

  Onko varmasti totta, että Ilmestyskirjan kirjoittaja ei ole apostoli, vaan profeetta, jonka nimi on myös Johannes?

 

"Ja minä, Johannes, olen se, joka tämän kuulin ja näin. Ja kun olin sen kuullut ja nähnyt, minä lankesin maahan kumartuakseni sen enkelin jalkojen eteen, joka tämän minulle näytti.  Ja hän sanoi minulle: "Varo, ettet sitä tee; minä olen sinun ja sinun veljiesi, profeettain, kanssapalvelija, ja niiden, jotka ottavat tämän kirjan sanoista vaarin; kumartaen rukoile Jumalaa"." Ilmestyskirja 22:8-9

 

"sinun veljiesi, profeettain" - Kuten voimme nähdä, Johannes, Ilmestyskirjan kirjoittaja selkeästi osoitettu olevan yksi profeetoista, eikä hän siten ollen ole apostoli!

 

  Maestro Evangelista sanoo: Jos Jeesus olisi onnistuneesti täyttänyt Jumalalta saamansa tehtävän, kuten oli profetoitu, sitten ei olisi ollut tarvetta Ilmestyskirjalle. Sen vuoksi, että hän epäonnistui tehtävässään, joutui saatanan pettämäksi ja myöhemmin lähti seuraamaan saatanaa ja opetti sen opetuksia. Sen takia Ilmestyskirja täytyi kirjoittaa, että Jeesuksen ja hänen apostoliensa liikkeelle laskema petos voisi tulla paljastetuksi!
 

  Kuitenkin, ymmärtääksemme ilmestyskirjaa, meidän pitäisi kuunnella profeettaa kuin Mooses, josta Jumala kertoi jo ennalta 5. Mooseksen kirja 18:18-19, että hänen suuhunsa Jumala on sanansa asettanut. Sen seurauksena ainoa, hän on ainoa, joka kykenee selittämään meille Ilmestyskirjaa.

 

  Palaamme takaisin tapahtuneeseen Jeesuksen ja Pietarin välillä; se samanlainen tilanne, kuin tapahtui Eedenin Puutarhassa, käärme petti Eevaa, eikä Aadamia. Aadam joutui petetyksi Eevan kautta! Jeesuksen tapauksessa, saatana käytti Pietaria pettämään Jeesuksen esittämään olevansa "Jumalan Poika". Eedenin Puutarhassa tapahtunut rikkomus (syntiinlankeemus) tapahtui uudelleen Jeesuksen aikana ja sen vuoksi häntä rankaistiin, kuten oli profetoitu. Jeesus ei koskaan oppinut aikaisemmasta, Eedenin Puutarhassa, tapahtuneesta rikkomuksesta.

 

  Nyt me voimme nähdä, että suuret kirkot ovat rakennetut olemaan paikka, jossa opetetaan Jeesuksen olevan Kristus. Siitä alkaen, kun me voimme nähdä Jeesuksen itse varoittavan opetuslapsiaan, ettei saa koskaan kertoa kenellekään hänen olevan Kristus ja hän vieläpä kutsui Pietaria (miestä joka julisti, että hän on Kristus, elävän Jumalan poika), saatanaksi - niin sen täytyy tarkoittaa, että Kirkkojen opetus ja sanoma Jeesuksen olevan Kristus ja Jumalan Poika eivät ole Jumalasta, vaan ovat SAATANAN opetusta!

 

  Tiesikö Jeesus kirkkoja kohtaavasta tulevasta tuhosta, joka saarnaa saatanan opetusta, että hän olisi ollut Kristus?

 

  Koska se kirkko, jonka Jeesus käskin Pietarin rakentaa, oli yksi Jeesuksen "väärinteoista", niin siitä seuraa oleellisesti, että hän myös tiesi milloin nämä kirkot - hänen väärintekojensa hedelmät kohtaavat loppunsa.

 

  Luemme seuraavasta:

 

"Ja kun muutamat puhuivat pyhäköstä, kuinka se oli kauniilla kivillä ja temppelilahjoilla kaunistettu, sanoi hän:" Luukas 21:5

 

Toinen Käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos/Painos:

 

 Some of his disciples were remarking about how the temple was adorned

 with beautiful stones and with gifts dedicated to God. But Jesus said,

Luke 21:5 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Jotkut hänen opetuslapsistaan panivat merkille, kuinka tietty temppeli oli koristeltu kauniilla jalokivillä ja uhrilahjoilla, jotka olivat omistetut Jumalalle. Mutta Jeesus sanoi," Luukas 21:5

 

  Tämä oli aika, jolloin hänen opetuslapsensa osoittivat kohti temppeliä, joka oli koristeltu jalokivillä sekä uhrilahjoilla. Mitä Jeesus sanoi siitä asiasta?

 

"Päivät tulevat, jolloin tästä, mitä katselette, ei ole jäävä kiveä kiven päälle, maahan jaottamatta"." Luukas 21:6

 

Toinen Käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos/Painos:

 

"As for what you see here, the time will come when not one stone

will be left on another; every one of them will be thrown down."

Luke 21:6 (NIV)

  

Suora suomennos:

 

"Sen mitä te nyt näette täällä, tulee vielä aika, jolloin yhtäkään kiveä ei ole jätettynä toisen päälle; kaikki niistä ovat romautettuna maahan." Luukas 21:6

 

"tulee vielä aika" - Jeesus selitti, että temppeli, joka oli koristeltu jalokivillä ja uhrilahjoilla tulisi kohtaamaan loppunsa. Mutta se ei tulisi tapahtumaan hänen elinaikanaan. Ole nyt muistutettu, että Jeesus ei puhu tulevasta maailman lopusta, kuten uskonnot saarnaavat, vaan hän puhuu tulevasta tuhosta, joka kohtaa kyseessä olevaa palvonnan taloa.

 

"Niin he kysyivät häneltä sanoen: "Opettaja, milloin tämä sitten tapahtuu? Ja mikä on oleva merkki tämän tulemisesta?" Luukas 21:7

 

  Miten me kykenisimme erottamaan tämän kyseessä olevan temppelin kaikista muista maailman rakennuksista?

 

  Temppeli, joka tulee kohtaamaan tuhonsa ajallaan ja siinä on paljon jalokiviä kuin koristeena ja uhrilahjoja.

 

  Sen kaltainen temppeli pitäisi kyetä määrittelemään tarkasti, koska on olemassa muita temppeleitä ja instituutioita, jotka vastaanottavat lahjoituksia ja uhrauksia. Miltä tämä erityinen temppeli näyttää? Ja milloin se tuhoutuu? Jeesus vastasi opetuslastensa kysymyksiin.

 

"Niin hän sanoi: "Katsokaa, ettei teitä eksytetä. Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen se', ja: 'Aika on lähellä'. Mutta älkää menkö heidän perässään." Luukas 21:8

 

Toinen Käännös, King James Version, Kuningas Jaakon Laitos/Painos:

 

 And he said, Take heed that ye be not deceived: for many shall come in my name,

saying, I am Christ; and the time draweth near: go ye not therefore after them.

Luke 21:8 (King James Version)

 

Suora suomennos:

 

"Hän vastasi: "Varokaa ettette joudu petetyiksi/eksytetyiksi. Sillä monet tulevat minun nimessäni, sanoen, Minä olen Kristus; ja aika on lähellä: Älkää te lähtekö heitä seuraamaan." Luukas 21:8

 

Toinen Käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos/Painos:

 

He replied: "Watch out that you are not deceived. For many will come in

my name, claiming, 'I am he,' and, 'The time is near.' Do not follow them.

Luke 21:8 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Hän vastasi: "Varokaa että ette joudu petetyiksi/eksytetyiksi. Sillä monet tulevat minun nimessäni, väittäen, ´Minä olen hän, ´ ja, Áika on lähellä.´Älkää seuratko heitä."

Luukas 21:8

 

"Varokaa että ette joudu petetyiksi/eksytetyiksi" - Jeesus sanoi, että meidän tulisi olla varovaisia, ettemme joutuisi petetyiksi, miksi hän antoi sellaisen varoituksen?

 

  Miksi Jeesus sanoi, "Minä olen hän?" tai "Minä olen Kristus?" Maestro Evangelista sanoo, koska Jeesus oli aikaisemmin valittu (kuitenkin hän epäonnistui tehtävässään), niin tulisi aika, jolloin monet tulevat ja saarnaavat Jeesuksen nimessä, ja mitä he meille opettavat?

 

  Nämä ihmiset, jotka tulevat Jeesuksen nimessä, opettavat meille, että Jeesus oli Kristus ja että "Aika on lähellä". Mutta minkä ohjeen Jeesus meille antoi?

 

"Älkää seuratko heitä."

Luukas 21:8

 

Syy sille, että Jeesus varoitti meitä olemaan seuraamasta saarnaajia, jotka tulevat hänen nimessään ja saarnaavat olevansa "Kristus", on että Pietari (hän oli ensimmäinen, joka sanoi, että Jeesus oli Kristus ja Jumalan poika) oli se mies, jota saatana käytti onnistuneesti pettämään/eksyttämään häntä. Ja lopulta, Jeesus kutsui Pietaria "saatanaksi"! Kuitenkin, oli jo liian myöhäistä, sillä hän oli jo tullut petetyksi.

 

  Tämän seurauksena Jeesus tiesi, että kirkot joissa saarnataan hänen olevan "Kristus", tulevat tuhoutumaan, sillä heidän opetuksensa, että Jeesus on Kristus, on petosta. Jeesus epäonnistui tehtävässään ollakseen "Kristus" tai "Voideltu yksilö" pelastamaan kansansa Israel. Epäonnistuminen tapahtui kun hän rakensi oman kirkon omalle nimelleen, sen sijaan, että hän olisi ohjannut kansansa tuntemaan Jumalan tosi nimen Kuningas Salomon jo aikaisemmin rakentaman talon/temppelin kautta!

 

  Jo kauan sitten Jeesus on varoittanut meitä tulevista saarnaajista, jotka käyttävät hänen (Jeesuksen) nimeä, sillä hän tiesi, että temppeli tai kirkot, joita nämä uskonnot ovat saaneet aikaan tulevat tuhoutumaan ajallaan. Erityinen merkki tälle tuhoutuvalle temppelille on, että sillä on opetus, että Jeesus oli "Kristus" (sen jonka hän oli rakentanut) ja "aika on lähellä".

 

  Pietari valmisti Katolisen Kirkon; mies, jota saatana käytti Jeesuksen eksyttämisessä, ikään kuin Ensimmäisenä Paavina, ja on siten lisännyt saatanan petoksen ympäri maailman!

 

  Temppelit, joihin Jeesus viittasi, ne jotka tuhoutuvat, eivät ole mitään muuta kuin "Kristillisyys" ja muut uskonnot, jotka pitävät häntä etuasemassa tai korkeassa arvossa.

 

  Mikä on sen tuhon aika?

 

"Ja kun kuulette sotien ja kapinain melskettä, älkää peljästykö. Sillä näitten täytyy ensin tapahtua, mutta loppu ei tule vielä heti." Sitten hän sanoi heille: "Kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja tulee suuria maanjäristyksiä, tulee ruttoa (kuolemantauteja) ja nälänhätää monin paikoin, ja taivaalla on oleva peljättäviä näkyjä ja suuria merkkejä." Luukas 21:9-10

 

 

  Ennen tuon temppelin tuhoutumista tapahtuu ensin sotia, tuhoja, katastrofeja, maanjäristyksiä, nälänhätää ja vitsauksia.

 

  Kaikki nämä sodat, suuret maanjäristykset, kulkutaudit, tulvat, tuhot ja pelottavat tai väkivaltaiset tapahtumat, joita me todistamme tapahtuvan nykyisenä aikana, ovat merkki taivaasta (kuten viimeiset asteroidit avaruudesta, jotka putosivat Venäjälle 2013 alkuvuonna ja joissakin osissa maapalloa). Me olemme saaneet todistaa niitä Tv:stä, Internetistä, radiosta ja sanomalehdistä. Nuo kyseiset tapahtuvat ovat merkkejä tulevasta uskontojen ja pahan lopusta maailmassa!

 

  Maestro Evangelista sanoi, mikäli sinä näet tai koet näitä tapahtumia samalla kertaa, niin silloin se on merkki temppelin tuhoutumisen alkamisesta, johon Jeesus viittasi.

 

  Apostoli Paavalin kirjoituksissa (joita hän lisäsi raamattuun), hän näyttää meille totuuden kenen opetusta sellainen on, että Jeesus tulee SANATARKASTI jälleen maan päälle.

 

  Uusi Testamentti tai apostoleiden kirjoitukset ovat osaksi valhetta ja osaksi totta - me luemme nyt palasen totuudesta:

 

  Kirjeen keskeisin sisältö liittyy Jeesuksen tulemiseen, minkä ohjeen se antaa seuraajilleen?

 

"Mutta mitä tulee meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen ja meidän kokoontumiseemme hänen tykönsä, niin me pyydämme teitä, veljet, ettette anna minkään hengen (profetian) ettekä sanan (raportin) ettekä minkään muka meidän lähettämämme kirjeen heti järkyttää itseänne, niin että menetätte mielenne maltin, ettekä anna niiden itseänne peljästyttää, ikään kuin Herran päivä jo olisi käsissä." 2. Tessalonikalaisille 2:1-2

 

  Koska he ovat valmistelleet Jeesuksen tulon kohtaamista, katsomme oliko Jeesuksen määrä tulla…

 

"Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. (Sillä se päivä ei tule), ennen kuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi,"

2. Tess. 2:3

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

Don't let anyone deceive you in any way, for (that day will not come) until the rebellion

occurs and the man of lawlessness is revealed, the man doomed to destruction.

2 Thessalonians 2:3 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Älkää antako kenenkään pettää itseänne millään tavalla, (sillä se päivä ei tule) ennen kuin kapina tapahtuu ja laittomuuden mies paljastetaan, mies, joka on tuhoonsa tuomittu."

2. Tess. 2:3

 

"sillä se päivä ei tule" - Jeesus ei palaa takaisin ennen kuin "laittomuuden mies" paljastetaan. Kuka on tämä laittomuuden mies? Kuinka tämän miehen identiteetti tulee paljastumaan kaikille?

 

"tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan (Jumalaksi tai Hänen ylistyksekseen kutsutaan), niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala. Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille? Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy." 2. Tess. 2:4-6

 

  Milloin hänet paljastetaan?

 

"Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää," 2. Tess. 2:7

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

For the secret power of lawlessness is already at work; but the one who

now holds it back will continue to do so till he is taken out of the way.

2 Thessalonians 2:7 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Sillä laittomuuden salainen voima on jo työssään; mutta se joka sitä nyt pidättää tulee toimintaansa jatkamaan, kunnes hänet on otettu edestä pois" 2. Tess. 2:7

 

"salainen voima" - voima, jonka hän (Jeesus) vastaanotti saatanalta.

 

"kunnes hänet on otettu edestä pois" - kunnes hänet on paljastettu.

 

  Kuinka "laittomuuden mies" paljastetaan?

 

"niin silloin ilmestyy (paljastetaan) tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava (voittava) suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä," 2. Tess. 2:8

 

"jonka Herra Jeesus on voittava suunsa henkäyksellä" - Jeesuksen todistus paljastaa kuka on " laittomuuden mies". Jokainen tietää jo, että Jeesus ei tule koskaan takaisin, ja siksi hänen "enkelinsä" (Ilmestyskirja 22:16) paljastaa tuon miehen identiteetin.

 

  Koskien "Jeesuksen paluuta", kenen opetusta se on?

 

"tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sen tähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua." 2. Tess. 2:9-10

 

 Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

The coming of the lawless one will be in accordance with the work of Satan displayed in all

kinds of counterfeit miracles, signs and wonders, and in every sort of evil that deceives those who are perishing. They perish because they refused to love the truth and so be saved.

2 Thessalonians 2:9-10 (NIV)

 

 Suora suomennos:

 

"Laittomuuden Ihmisen tulo tulee olemaan sopusoinnussa saatanan työn kanssa, esittäen kaikenlaisia vääryyden ihmetekoja, merkkejä ja ihmeitä, ja kaikenlaista pahaa, joka pettää ja eksyttää ne, jotka tuhoutuvat. He tuhoutuvat siksi, koska he kieltäytyivät rakastamasta totuutta ja niin tulisivat pelastetuiksi." 2. Tess. 2:9-10

 

  Jopa silloinkin, kun kirkot saarnaavat Jeesuksen tulemista ja he tekevät myös muita rituaaleja; ajavat ulos demoneja, pahoja henkiä, lupaavat jumalan valtakuntaa (jumala, joka ei ole tunnettu), tapahtuu ihmeparantumisia "Jeesuksen nimessä".

 

  Kaikki nämä ovat valhetta, koska heidän opetuksensa ei ole Jumalasta, vaan saatanasta. Siten ollen Jeesus oli oikeassa, kun varoitti meitä seuraamasta heidän opetuksiaan.

 

Mitä Jumala teki?

 

"Ja sen tähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen (harhakuvitelman, itsepetoksen), niin että he uskovat valheen,"

2. Tess. 2:11

 

  Meidän ei tarvitse lähteä kauas, Pietari itse - yksi Jeesuksen apostoleista ja Kristillisyyden perustaja-isä, jota Jeesus nimitti saatanaksi, koska hän oli onnistuneesti saatanan käytössä, kun tämä petti häntä. Jos Pietari oli aikaisemmin saatanan käytössä, niin siitä seuraa, että saatana käytti Pietaria uudelleen eksyttäessään, pettäessään koko maailmaa Jeesuksen suhteen, ja käytti kaikessa tässä koko ajan samaa petoksen kaavaa - saamalla meidän uskomaan, että Jeesus oli Kristus!

 

  Mitä Pietari julisti Jeesuksesta?

 

"Varmasti tietäköön siis koko Israelin huone, että Jumala on hänet Herraksi ja Kristukseksi tehnyt, tämän Jeesuksen, jonka te ristiinnaulitsitte." Apostolien teot 2:36

 

 Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

 "Therefore let all Israel be assured of this: God has made this Jesus,

whom you crucified, both Lord and Messiah." Acts 2:36 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Siten ollen olkoon koko Israel varma tästä: Jumala on tehnyt tämän Jeesuksen, jonka te ristiinnaulitsitte, sekä Herrakasi että Messiaaksi." Apostolien teot 2:36

 

Toinen versio:

 

Therefore let all the house of Israel know assuredly, that God hath made the same Jesus,

whom ye have crucified, both Lord and Christ.

 Acts 2:36 (KJV)

 

Suora suomennos:

 

"Siten tiedottakaa koko Israelin huoneelle varmasti, että Jumala on tehnyt saman Jeesuksen, Jonka te olette ristiinnaulinneet, sekä Herraksi että Kristukseksi." Apostolien teot 2:36

 

 

  Todellakin, Pietari eksytti ja petti ihmisiä Jeesuksen suhteen samalla tavalla kuin hän petti Jeesusta aikaisemmin. Ei ainoakaan, eivät edes uskonnot, ole kohdistanut huomiotaan tähän edellä mainittuun erityiseen sanomaan Jeesukselta Luukkaan evankeliumissa 21:5-11. Kyseessä ei ole maapallo (jonka Jeesus edellä kertoi), joka tulee vielä tuhoutumaan, SE ON USKONNOT. Koska uskonnot ovat jatkaneet saatanan petosta Pietarin kautta, (että Jeesus oli Kristus), niin ihmiskunnan ei pitäisi olla tyrmistynyt ja järkyttynyt sekä peloissaan uskontojen pelotteluista - koska heidän oppinsa tukijalka ja peruste Jeesuksesta Kristuksena on kauhea ja hirvittävä valhe.

 

  Nyt tuo aika on tullut kirkoille, jotka saarnaavat, että Jeesus oli Kristus ja Jumalan Poika. Heidän on tullut aika tuhoutua, koska sanansaattaja (tai enkeli), josta Jeesus puhui Ilmestyskirjassa 22:16, on nyt täällä persoonassaan, Maestro Eraño Martin Evangelista.

 

  Oliko tämä tapahtuma jo ennalta profetoitu, että Jeesus paljastetaan olevan mies, jota Jumala rankaisi tämän väittäessä olevansa jumala? Mikä se oli ennalta profetoitu, Maestro Evangelistan selonteko Jeesuksesta on todellakin Jumalalta, eikä siis perustu hänen omiin tutkimuksiin ja opintoihin:

 

Maestro Evangelista kysyy: Mikä odottamaton tapahtuma tapahtuu maailmassa, joka osoittaa milloin Jeesuksen lähettämä "enkeli" on tullut paljastamaan "kirkkaan aamun tähden" identiteetin?

 

"Tuonela tuolla alhaalla liikkuu sinun tähtesi, ottaaksensa sinut vastaan, kun tulet. Se herättää haamut sinun tähtesi, kaikki maan johtomiehet, nostattaa valtaistuimiltansa kaikki kansojen kuninkaat." Jesaja 14:9-14

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"The grave below is all astir to meet you at your coming; it rouses the spirits of the

departed to greet you— all those who were leaders in the world; it makes them rise

from their thrones— all those who were kings over the nations."

Isaiah 14:9 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Hauta sinun alapuolellasi on valmis ottamaan sinut vastaan tulosi hetkellä; se nostattaa vainajien henget sinua tervehtimään - kaikki nuo, jotka olivat johtajia maailmassa; se saa heidät nousemaan valtaistuimiltaan - kaikki nuo, jotka hallitsivat kansojen yli kuninkaina." Jesaja 14:9-14

 

  Joku tullaan paljastamaan.

 

"se saa heidät nousemaan valtaistuimiltaan" - tapahtuma, joka saa uskontojen johtajat, valtiot ja organisaatiot yllättymään, kun oppivat tuntemaan "aamun tähden" todellisen identiteetin.

 

  Mitä he sanovat?

 

"Kaikki he lausuvat ja sanovat sinulle: 'Myös sinä olet riutunut niinkuin mekin, olet tullut meidän kaltaiseksemme'." Jesaja 14:10

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"They will all respond, they will say to you, "You also have become weak,

as we are; you have become like us."

Isaiah 14:10 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"He kaikki vastaavat, ha sanovat sinulle, "Sinusta on myös tullut heikko, kuten me olemme; olet tullut meidän kaltaiseksemme." Jesaja 14:10

 

  He sanovat, että heidän odotuksensa ja tietonsa koskien "aamun tähden" identiteettiä on ollut erittäin etäällä totuudesta. Että he ovat olleet väärässä omissa oletuksissaan, että "aamun tähti" oli voimallinen henkilö, ilman syntiä ja täydellinen - ja nyt hän paljastuu olleen vain mies.

 

"Alas tuonelaan on vaipunut sinun komeutesi, sinun harppujesi helinä; sinun allasi ovat vuoteena madot, toukat ovat peittonasi." Jesaja 14:11

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"All your pomp has been brought down to the grave, along with the noise of your harps; maggots are spread out beneath you and worms cover you." Isaiah 14:11 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Kaikki sinun loistosi on laskettu alas hautaan, sinun äänekkäästi soivien harppujesi kanssa; toukat ovat levittäytyneet sinun allesi ja madot peittävät sinut." Jesaja 14:11

 

"madot peittävät sinut" - tämä "aamun tähti" kuoli - eikä nouse enää uudelleen, vastoin kaikkien ihmisten uskomusta ja odotusta.

 

  Kuka hän on?

 

"Kuinka olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti, aamuruskon poika! Kuinka olet maahan syösty, sinä kansojen kukistaja!" Jesaja 14:12

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"How you have fallen from heaven, O morning star, son of the dawn!

You have been cast down to the earth, you who once laid low the nations!"

Isaiah 14:12 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Kuinka olet taivaasta pudonnut, Oi aamun tähti (kointähti), aamuruskon poika! Sinut on heitetty alas maahan, sinä, joka kerran alistit kansakuntia!" Jesaja 14:12

 

  Tämä on jokaisen reaktio, kun Jeesuksen "enkeli" paljastaa "aamun tähden" todellisen identiteetin ja tekee sen tunnetuksi maailman ihmisten keskuudessa.

 

"Kuinka olet taivaasta pudonnut" - Kaikki ovat olettaneet hänen olevan taivaassa. Miksi hän putosi?

 

"joka kerran alistit kansakuntia" - jokainen maailman valtio ovat runneltu hänen takiaan.

 

  Ja muissa käännösversioissa:

 

King James Version (KJV), Kuningas Jaakon Laitos/Painos:

 

"How art thou fallen from heaven, O Lucifer, son of the morning!

How art thou cut down to the ground, which didst weaken the nations!"
Isaiah 14:12 (KJV)

 

Suora suomennos:

 

"Miten sinä olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti, aamuruskon poika!
Miten sinä olet kaatunut maahan, joka annoit heikentää kansakuntia!"

 Jesaja 14:12

 

   Good News Bible (GNB), Hyvät Uutiset Raamattu Versio:

 

 "King of Babylon, bright morning star, you have fallen from heaven! In the past you conquered nations, but now you have been thrown to the ground."
Isaiah 14:12 (GNB)

 

 Suora suomennos:

 

Babylonian Kuningas, kirkas aamutähti, olet pudonnut taivaasta! Aiemmin olet vallannut kansoja, mutta nyt sinut on heitetty maahan. Jesaja 14:12

 

   Ja lopuksi, Latin Vulgate (Biblia Sacra Vulgata) Versio:

 

"quomodo cecidisti de caelo lucifer qui mane oriebaris

corruisti in terram qui vulnerabas gentes"
Isaiah 14:12 (Vulgate)

 

Suora suomennos:

 

"miten olet taivaalta pudonnut, sinä Lusifer, kointähti, joka annoit aamulla nousun,

olet pudonnut maahan, mikä heikensit kansoja!" Jesaja 14:12

 

  Latinankielisen version, Jesaja 14:12, alusta lähtien on täysin selvää, että uskonnot ovat koettaneet piilottaa suoraa yhteyttä sanotun jakeen ja Jeesuksen testamentin välillä, Ilmestyskirja 22:16., vaihtamalla kointähden Lucuferiksi. Jeesus on myös kirkas aamuntähti (kointähti), joka yhdistää hänet suoraan jakeeseen 12 Jesajan 14 luvussa.

 

  Ja:

 

"Sinä sanoit sydämessäsi: 'Minä nousen taivaaseen, korkeammalle Jumalan tähtiä minä istuimeni korotan ja istun ilmestysvuorelle, pohjimmaiseen Pohjolaan." Jesaja 14:13

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"You said in your heart," I will ascend to heaven; I will raise my throne above the stars of God; I will sit enthroned on the mount of assembly, on the utmost heights of the sacred mountain."Isaiah 14:13 (NIV)

 

 Suora suomennos:

 

"Sinä sanoit sydämessäsi: 'Minä nousen taivaaseen, korkeammalle Jumalan tähtiä minä istuimeni korotan; Minä istun kruunattuna kokoontumisen vuorella, korkeimmissa korkeuksissa pyhällä vuorella." Jesaja 14:13

 

 Tämä on laittomuuden mies, josta Paavali kirjoitti 2. Tess. 2:1-12, ja erityisesti jakeessa 4: …niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.

 

"tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala."

2. Tess. 2:4

 

  Tosi asiassa se oli Jeesus, joka sanoi tuon Pyhässä Raamatussa:

 

"Mutta tästedes Ihmisen Poika on istuva Jumalan voiman oikealla puolella." Silloin he kaikki sanoivat: "Sinä siis olet Jumalan Poika?" Hän vastasi heille: "Tepä sen sanotte, että minä olen"." Luuk. 22:69-70

 

  Jeesus oli erittäin kunnianhimoinen. Hän halusi mennä ylös taivaaseen ja halusi myös ihmisten tietävän ja hyväksyvän, että hän olisi "Jumalan Poika".

 

  Mitä muuta Jeesus sanoi?

 

"Minä nousen pilvien kukkuloille, teen itseni Korkeimman vertaiseksi.'" Jesaja 14:14

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"I will ascend above the tops of the clouds; I will make myself like the Most High."

Isaiah 14:14 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Minä asetun pilvien huippuja korkeammalle; Minä teen itseni tärkeäksi kuin Kaikkein Korkein."Jesaja 14:14

 

  Mitä Jeesus sanoi näyttäessään, kun hän väitti olevansa Jumala?

 

"Minun Isäni, joka on heidät minulle antanut, on suurempi kaikkia, eikä kukaan voi ryöstää heitä minun Isäni kädestä. Minä ja Isä olemme yhtä." Niin juutalaiset ottivat taas kiviä maasta kivittääksensä hänet. Jeesus vastasi heille: "Minä olen näyttänyt teille monta hyvää tekoa, jotka ovat Isästä; mikä niistä on se, jonka tähden te tahdotte minut kivittää?" Juutalaiset vastasivat hänelle: "Hyvän teon tähden me emme sinua kivitä, vaan jumalanpilkan tähden, ja koska sinä, joka olet ihminen, teet itsesi Jumalaksi"."

Joh. 10:29-33

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

 "We are not stoning you for any good work," they replied, "but for blasphemy, because you, a mere man, claim to be God." John 10:29-33(NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Me emme kivitä sinua ainoankaan hyvän työn tähden, " he vastasivat, "vaan jumalanpilkan tähden, koska sinä, joka olet pelkästään ihminen, väität olevasi Jumala." Joh. 10:33

 

  Ja toinen kohta:

 

"Jeesus sanoi heille: "Totisesti, totisesti minä sanon teille: ennen kuin Aabraham syntyi, olen minä ollut". Silloin he poimivat kiviä heittääksensä häntä niillä; mutta Jeesus lymysi ja lähti pyhäköstä" Joh. 8:58-59

 

  Tuon kaltaiset Jeesuksen sanat osoittavat, että hän halusi olla kuin Jumala ja Jumala rankaisi häntä ruoskimisilla ja ihmisten kautta tulleilla kepiniskuilla ja pahoinpitelyllä (2. Sam 7.12.14) hänen väärintekojensa takia.

 

  Jeesus todella halusi olla kuin Jumala. Uskontojen levittämien petosten kautta ihmiset ovat uskoneet, että Jeesus olisi Jumala. Hän sanoi nousevansa ja asettuvansa taivaaseen. Onko hän todella taivaassa?

 

"Mutta sinut heitettiin alas tuonelaan, pohjimmaiseen hautaan." Jesaja 14:15

 

 Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"But you are brought down to the grave, to the depths of the pit."

Isaiah 14:15 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Mutta sinut heitettiin alas hautaan, syvyyksien onkaloiden syvimpään paikkaan."

Jesaja 14:15

 

  Kuten oli profetoitu, hän kuoli rangaistuksen seurauksena, jonka hän itse aiheutti omilla väärinteoillaan.

 

"Jotka sinut näkevät, ne katsovat pitkään, tarkastavat sinua: 'Onko tämä se mies, joka järisytti maan, järkytti valtakunnat," Jesaja 14:16

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"Those who see you stare at you, they ponder your fate:

"Is this the man who shook the earth and made kingdoms tremble,"

Isaiah 14:16 (NIV)

 

 Suora suomennos:

 

"Nuo, jotka näkevät sinut, tuijottavat sinua pitkään, he ihmetellen arvioivat kohtaloasi: "Onko tämä se mies, joka järisytti maata ja sai kuningaskunnat vapisemaan," Jesaja 14:16

 

Onko tämä se mies" - tässä puhutaan kirjaimellisesti ihmisestä, "miehestä"; ja se tarkoittaa, että  "kirkas aamun tähti" ei ole saatana. Jokainen tulee sanomaan, että tämä mies on syypää ja aiheuttaja hajotukselle ja jakaantumiselle, jota me kaikki tätä nykyä koemme!

 

"(mies), joka teki maanpiirin erämaaksi ja hävitti sen kaupungit, joka ei päästänyt vankejansa kotiin?'" Jesaja 14:17

 

"vankejansa" - ne ihmiset, jotka ovat asettaneet uskonsa Jeesukseen.

 

"Kansojen kuninkaat kaikki lepäävät kunniassa, kukin kammiossansa. Mutta sinä olet kaukana haudastasi, poisviskattuna niin kuin hylkyvesa, olet peittynyt surmattujen, miekalla lävistettyjen, kiviseen kuoppaan suistuneitten alle, olet kuin tallattu raato." Jesaja 14:18

 

  Hän kuoli, eikä todella noussut ylös kuolleista. Mikä oli hänen toinen merkkinsä?

 

"Et sinä saa yhtyä heidän kanssaan haudassa (et tule haudatuksi heidän kanssaan), sillä sinä olet maasi hävittänyt, kansasi tappanut. Ei ikinä enää mainita pahantekijäin sukua." Jesaja 14:19

 

  Katso kirkoissa - Jeesus roikkuu yhä ristille naulattuna?

 

  Onko "aamun tähti" todella saatana, kuten uskonnot kertovat?

 

"Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi (paholaiseksi) ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa." Ilmestyskirja 12:9

 

Toinen Käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

The great dragon was hurled down—that ancient serpent called the devil, or Satan, who leads the whole world astray. He was hurled to the earth, and his angels with him.
Revelation 12:9 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Suuri lohikäärme heitettiin alas - se muinainen käärme, jota on kutsuttu paholaiseksi, tai saatanaksi, joka johdattaa koko maailman eksyksiin. Hänet heitettiin maahan ja hänen enkelinsä hänen kanssaan." Ilmestyskirja 12:9

 

  Selkeästi, on olemassa vain yksi saatana; joka on myös lohikäärme, paholainen ja käärme. Saatana ei ole "mies", kuten uskonnot ovat olettaneet olevan. Luemme jälleen:

 

"Ja hän otti kiinni lohikäärmeen, sen vanhan käärmeen, joka on perkele (paholainen) ja saatana, ja sitoi hänet tuhanneksi vuodeksi" Ilmestyskirja 20:2

 

  Pyhä Raamattu on johdonmukainen määritellessään saatanan identiteettiä. Kuka myönsi olevansa "aamun tähti"?

 

"Minä, Jeesus, lähetin enkelini todistamaan näitä teille seurakunnissa. Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti." Ilmestyskirja 22:16

 

Toinen Käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"I, Jesus, have sent my angel to give you this testimony for the churches. I am the Root and the Offspring of David, and the brightMorning Star."

Revelation 22:16 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Minä, Jeesus olen lähettänyt minun enkelini antamaan tämän todistuksen kirkoille. Minä olen Daavidin Juuriverso ja Jälkeläinen, ja kirkas Aamun Tähti." Ilmestyskirja 22:16

 

"Enkeli" tai sanansaattaja on henkilö, joka paljastaa todellisen Jeesuksen: Että hän on vain "Daavidin juurivesa ja jälkeläinen" ja myös "kirkas aamun tähti". Tämä tulee olemaan Jeesuksen viimeinen ilmestys.

 

  Tässä on selitys, miksi 2. Tess. 2:8 lukee, että laittomuuden mies/ihminen "jonka Herra Jeesus tuhoaa suunsa henkäyksellä". Kyseessä on Jeesus, joka tunnustaa itse olevansa "kirkas aamun tähti" tai Lusifer tai laittomuuden mies!

 

  Meille kaikille tiedoksi, että Pyhä Raamattu on johdonmukainen, niin lukekaamme toinen käännös samasta jakeesta:

 

Nykyajan Englanninkielinen Painos/Laitos, Contemporary English Version (CEV):

 

"I am Jesus! And I am the one who sent my angel to tell all of you these things for the religions. I am David's Great Descendant, and I am also the bright morning star."

Revelation 22:16 (CEV)

 

Suora suomennos:

 

"Minä olen Jeesus! Ja minä olen se, joka on lähettänyt enkelini kertomaan kaikille teille näistä asioista uskonnoille. Minä olen Daavidin suuri jälkeläinen, ja Minä olen myös kirkas aamun tähti." Ilmestyskirja 22:16

 

  Siten ollen Jeesuksen todellinen identiteetti on paljastettu meidän sukupolvemme aikana.

 

  Uskonnot ovat pettäneet ja johtaneet harhaan maailman ihmiset, ja he ovat sekä lisänneet että ottaneet pois sanoja Jumalan opetuksesta. He ovat piilottaneet Jeesuksen - kirkkaan aamun tähden - ja ovat vaihtaneet sen tilalle Latinankielisen nimen "Lusifer".

 

  Me voimme lukea Ilmestyskirjasta 22:16, että "enkeli tai sanansaattaja" tulee antamaan todistuksen Jeesuksesta meille kaikille; ja meille tiedoksi, että "enkeli" on tullut, meidän täytyy kuulla ja oppia "enkeliltä" kaksi "totuutta":

 

 1.  Jesus on "Daavidin jälkeläinen"; ja

 

 2.   Jesus on "kirkas aamun tähti," - se on miehen merkki, joka joutui saatanan pettämäksi ja väitti olevansa Jumala.

 

  Kahden vuosituhannen ajan uskonnot ovat saaneet ihmiset vihaamaan nimeä "Lusifer" tai "kirkas aamun tähti" ja ajattelemaan, että hän on antikristus, ja vain oppiakseen nyt tietämään, että Jeesus itse tunnusti olevansa "kirkas aamun tähti"!

 

  Kumpaa sinä mieluummin uskot, Jeesusta vai uskontoja?

 

  Maestro Evangelista sanoo, että kun Aadam ja Eeva olivat tottelemattomia Jumalalle, niin me emme olleet yllättyneitä tai sokissa. Sama totuus toistui Mooseksen, Daavidin ja Salomonin kanssa. Nyt, kun me olemme saaneet selville, että ei Jeesuskaan totellut Jumalaa, niin miksi me olemme kaikki niin yllättyneitä? Uskonnot ovat opettaneet meille valheellisesti Jeesuksesta. Nyt se on selvää, että yllämme olevat kärsimykset ovat yhden "miehen" aiheuttamia - "kirkas aamun tähti", joka on profetoitu Jesaja 14:9-20 kuten hän on lopulta paljastettu Jeesuksen itsensä taholta. Hän on ollut surkeuden aiheuttaja, jota me koemme tällä hetkellä. Tämä tieto ei ole Maestro Evangelistan etsinnän tai opiskelun tulosta, sillä hän ei ole koskaan tehnyt sellaista tutkimusta. Hänen ilmestyksensä kirjoitusten kautta ovat sen täyttymystä, mitä Jumala sanoi Moosekselle kauan aikaa sitten, että hänen "Mooseksen kaltainen" profeetta tulisi maailmaan ja kyseessä on tämä profeetta, jolle Jumala antoi tehtävän ilmoittaa ja selittää Jumalan Sana ja Pyhä Raamattu. Kun ihmiset kuuntelivat niitä, joille Jumala antanut auktoriteettia, niin ihmisiä on johdatettu harhaan jatkuvalla petoksella.

 

  Koska kyseessä on ainoastaan meidän aikamme (tämän päivän elossa oleva sukupolvi), että profeetta (kuin Mooses) on tullut, niin nyt meillä on ainoastaan mahdollisuus ja kykenemme ymmärtämään Jumalan Sanan ja Pyhän Raamatun tämän profeetan selitysten ja havainnollistamisen kautta!

 

  Onko totta, että Maestro Eraño Martin Evangelista on ennalta maailmaan lähetetty profeetta "kuin Mooses"?

 

"Profeetan minä olen herättävä heille heidän veljiensä keskuudesta, sinun kaltaisesi, ja minä panen sanani hänen suuhunsa, ja hän puhuu heille kaikki, mitä minä käsken hänen puhua. " 5. Moos. 18:18

 

"Profeetan … sinun kaltaisesi" - Jumala puhui Moosekselle tulevasta hänen kaltaisestaan profeetasta, joka ei tule hänen kansastaan (Israelilaisista) Lähi-idästä.

 

"minä panen sanani hänen suuhunsa" - Jumala asettaa Hänen Pyhän Henkensä tai Sanansa tai "Totuuden Hengen" hänen suuhunsa!

 

"ja hän puhuu heille kaikki, mitä minä käsken hänen puhua" - tuleva profeetta, joka on ennalta maailmaan lähetetty "kuin Mooses" tulee sanomaan ainoastaan sen mitä Jumala on antanut hänen sanottavakseen ihmisille, ei enempää eikä vähempää.

 

  Mikäli ihmiset eivät kuuntele hänen ilmestyksiään, mitä Jumala sanoo siitä asiasta?

 

"Ja joka ei kuule minun sanojani, joita hän minun nimessäni puhuu, hänet minä itse vaadin tilille." 5. Moos. 18:19

 

"Ja joka ei kuule minun sanojani" - Mikäli ihmiset eivät kuuntele ennalta lähetettyä profeettaa kuin Mooses, niin he todellisuudessa jättävät huomioimatta Jumalan ja Hänen Sanansa. Miksi?

 

"joita hän minun nimessäni puhuu" - tässä meidän nykyisessä ajassamme, uskonnot opettavat valheellisesti Jumalan nimessä. Tämä erityinen profeetta tulee ilmoittamaan Jumalan Nimen ihmisille, jotta he voisivat ymmärtää tosi Jumalan Sanaa.

 

  Kuinka me voimme tietää, että tämä tuleva profeetta kuin Moosesta ei ole lähetetty tämän päivän Israelin kansaa varten, ja milloin tämä profeetta "kuin Mooses" tulee?

 

"Minulle tuli tämä Herran sana: "Jo ennen kuin minä valmistin sinut äidin kohdussa, minä sinut tunsin, ja ennen kuin sinä äidistä synnyit, minä sinut pyhitin (asetin erilleen); minä asetin sinut kansojen profeetaksi"." Jeremia 1:4-5

 

"Jo ennen kuin minä valmistin sinut äidin kohdussa, minä sinut tunsin" - hänet oli mainittu jo Moosekselle 5. Mooseksen kirja 18:18-19.

 

"kansojen profeetaksi" - Hänet on lähetetty maailman ihmisiä varten, ei niin kuin Mooses ja muut profeetat, myös Jeesus; heidät oli lähetetty ainoastaan aikaisempaa Israelin kansaa varten. Tässä profetiassa ei ole kyse edes profeetta Jeremiaasta, kuten monet tutkijat, opinsuunnat ovat olettaneet, sillä profeetta Jeremia oli myös lähetetty Israelin kansaa varten. Tässä jaekokonaisuudessa Jumala näyttää näyssä Profeetta Jeremiaalle, Hänen aikaisemmin 5. Mooseksen kirjassa 18:18-19 ilmoittamansa kutsun ´profeetalle kuin Mooses´.

 

"Mutta minä sanoin: "Voi Herra, Herra! Katso, en minä kykene puhumaan, sillä minä olen nuori." Niin Herra sanoi minulle: "Älä sano: 'Minä olen nuori', vaan mene, kunne ikinä minä sinut lähetän, ja puhu kaikki, mitä minä käsken sinun puhua." Jeremia 1:6-7

 

 Toinen Käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

 "Ah, Sovereign LORD," I said, "I do not know how to speak; I am only a child."

But the LORD said to me, "Do not say, 'I am only a child.' You must go to everyone

I send you to and say whatever I command you.

Jeremiah 1:6-7 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Oi Kaikkivaltias HERRA, " minä sanoin, "Minä en tiedä kuinka puhua, Minä ole vain lapsi." Mutta HERRA sanoi minulle, " Älä sano, ´minä olen vain lapsi´. Sinun täytyy mennä kaikkien luokse, minne Minä sinut lähetän ja sanoa mitä tahansa Minä käsken sinua." Jeremia 1:6-7

 

"lapsi" - ei niin kuin on ihmislapsi fyysisesti. Se ainoastaan tarkoittaa, että vaikka Maestro Evangelistalla on vain vähän virallista koulutuksellista tietoa Pyhästä Raamatusta, niin hän tottelee ja toimittaa Jumalan Sanan maailman ihmisille. Nyt tässä ajassa uskonnot, jotka opettavat ja ovat opettaneet Jumalasta väärillä nimillä ja ovat opettaneet saatanan opetusta, että Jeesus oli Jumalan Poika ja Kristus, jotka opetuksina ovat jo vakiintuneita, niin mitä Jumalalla on sanottavaa tästä?

 

"Älä pelkää heitä, sillä minä olen sinun kanssasi ja pelastan sinut, sanoo Herra."

Jeremia 1:8

 

  Jumala sanoo Mooseksen kaltaiselle profeetalle, että Hän on hänen kanssaan - Aivan kuten Jumala oli Hänen Profeettansa Mooseksen kanssa, kun hän johdatti Israelin kansan ulos Egyptistä, niin samalla tavoin Jumala on nyt kaikille kansoille lähettämänsä profeetan kanssa, kun hän johdattaa KAIKKI maailman ihmiset ulos uskontojen valheopetuksista. Kuinka hän kykenee toimittamaan ilmestyksensä koskien Jumalan Sanaa?

 

"Ja Herra ojensi kätensä ja kosketti minun suutani. Ja Herra sanoi minulle: "Katso, minä panen sanani sinun suuhusi." Jeremia 1:9

 

  Jumala täytti ilmestyksen, jonka Hän oli tehnyt Moosekselle 5. Moos. 18:18-19.

 

  Ja jälkeenpäin:

 

"Katso, minä asetan sinut tänä päivänä yli kansojen ja valtakuntain, repimään maasta ja hajottamaan, hävittämään ja kukistamaan, rakentamaan ja istuttamaan." Jeremia 1:10

 

"asetan sinut tänä päivänä yli kansojen ja valtakuntain" - Jumala antoi Maestro Evangelistalle auktoriteetin ilmoittaa Hänen Suuri Nimensä ja Hänen tosi sanomansa kirjoituksista; johtaa maailman kansat ulos kirouksesta, paljastamalla uskontojen väärät opetukset.

 

"hävittämään ja kukistamaan" - Maestro Evangelista on saanut tehtävän ilmoittaa maailman ihmisille Jumalan Sanan vastaan uskontojen opetuksia. Kun maailman ihmiset tulevat näkemään eron näiden kahden opetuksen välillä, niin silloin uskonnot tuhoutuvat ja heidän vaikutusvaltaansa ihmisiä kohtaan ei enää ole olemassa.

 

  Tämä on syynä sille, miksi Luukas 21:5-11, Jeesus sanoi, että tulee aika, jolloin kirkot, jotka saarnaavat, että hän oli "Kristus" ja että "hän palaa" tulevat kohtaamaan tuhonsa. Tämä on sen vuoksi, että enkeli/sanasaattaja, joka kantaa hänen todistustaan, (joka on myös profeetta kuin Mooses) tulee Jumalan lähettämänä ilmoittamaan Hänen Sanansa kirjoituksista. Profeetta tulee paljastamaan kirkkojen ylläpitämän suuren petoksen. Kun kaikki maailman ihmiset tulevat tietoisiksi tästä valheesta, niin se johtaa loppujen lopulta uskontojen tuhoon.

 

"rakentamaan ja istuttamaan" - Hän tulee johdattamaan ihmiset myös palaamaan Jumalan tykö ja vahvistaa ne opetukset ja käskyt, jotka uskonnot ovat rikkoneet.

 

  Sinä saatat kysyä: "Kuinka Jumala nosti/kasvatti Muukalaisen tai Pakanan, kuin on Maestro Eraño Martin Evangelista, olemaan Israelilainen ja tulemaan Hänen Profeetakseen "kuin Mooses""?

 

  Maestro sanoo, lukekaamme mitä Jumala sanoi Sakarjan kirjassa 13:9:

 

"Ja sen kolmannen osan minä vien tuleen; minä sulatan heidät, niin kuin hopea sulatetaan, ja koettelen heitä, niin kuin kulta koetellaan. He huutavat avuksi minun nimeäni, ja minä vastaan heille. Minä sanon: "Se on minun kansani", ja se sanoo: "Herra, minun Jumalani"." Sakarja13:9

 

  Ne, jotka kutsuvat Jumalaa Nimeltä, tulevat olemaan Jumalan taholta katsottuna Hänen kansaansa.

 

  Kun Jumala valitsi Maestro Evangelistan olemaan Hänen profeettansa "kuin Mooses", niin Hän ensin paljasti ja ilmoitti hänelle Hänen tosi Nimensä kirjoituksista; siten ollen Hän teki Maestro Evangelistasta Israelilaisen - olemaan ENSIMMÄINEN Jumalan uusista ihmisistä/kansasta.

 

  Koska Maestro Evangelista on nyt Israelilainen Jumalan Nimen kautta, niin me voimme ymmärtää, että Jumala todellakin nosti profeetan "kuin Mooses", niin että me maailman ihmiset voisimme tietää Hänen tosi Nimensä kirjoituksista ja kutsua Häntä Nimellä ja olla osana hänen uutta kansaansa - Hänen Uusi Israel.

 

  Mistä profeetta "kuin Mooses", joka puhuu Jumalan Nimessä tulee?

 

"Myös jos joku muukalainen, joka ei ole sinun kansaasi Israelia, tulee kaukaisesta maasta sinun nimesi tähden - sillä sielläkin kuullaan sinun suuresta nimestäsi, väkevästä kädestäsi ja ojennetusta käsivarrestasi - jos hän tulee ja rukoilee kääntyneenä tähän temppeliin päin, niin kuule taivaasta, asuinpaikastasi, häntä ja tee kaikki, mitä muukalainen sinulta rukoilee, että kaikki maan kansat tuntisivat sinun nimesi ja pelkäisivät sinua, samoin kuin sinun kansasi Israel, ja tulisivat tietämään, että sinä olet ottanut nimiisi tämän temppelin, jonka minä olen rakentanut." 1. Kun. 8:41-43

 

Toinen käännösversio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

"As for the foreigner who does not belong to your people Israel but has come from a distant land because of your name— for they will hear of your great name and your mighty hand and your outstretched arm—when they come and pray toward this temple, then hear from heaven, your dwelling place. Do whatever the foreigner asks of you, so that all the peoples of the earth may know your name and fear you, as do your own people Israel, and may know that this house I have built bears your Name." I Kings 8:41-43 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Mitä tulee muukalaiseen, joka ei kuulu sinun kansaasi Israeliin, mutta on tullut kaukaisesta maasta sinun nimesi tähden- sillä he haluavat kuulla sinun suuresta nimestäsi ja sinun mahtavasta kädestäsi sekä ojennetusta käsivarrestasi - kun hän tulee ja rukoilee tätä temppeliä kohden, niin kuule silloin taivaasta, sinun asuinpaikastasi. Tee mitä tahansa muukalainen pyytää sinulta, niin että kaikki maan ihmiset voisivat tietää sinun nimesi ja pelätä sinua, niin kuin sinun oma kansasi Israel, ja saata tiedettäväksi, että tämä rakennus, jonka olen rakentanut, kantaa sinun nimeäsi." 1. Kun. 8:41-43

 

Toinen käännös, The Stone Edition, Kivi Painos, Laitos:

 

 "Also a gentile who is not of Your people Israel, but will come from a distant land, for Your Name's sake - for they will hear of Your great Name and Your strong hand and Your outstretched arm - and will come and pray toward this Temple - may You hear from Heaven, the foundation of Your abode, and act according to all that the gentile calls out to You, so that all the peoples of the world may know Your Name, to fear You as (does) Your people Israel, and to know that Your Name is proclaimed upon his Temple that I have built.

I Kings 8:41-43 Tanakh (The Stone Edition)

 

Suora suomennos:

 

"Myös pakana, joka ei kuulu Sinun kansaasi Israeliin, vaan tulee kaukaisesta maasta, 'Sinun Nimesi tähden - sillä he tulevat kuulemaan sinun suuresta Nimestäsi ja voimakkaasta ojennetusta käsivarrestasi - ja tulevat rukoilemaan tätä Temppeliä kohden - jos Kuulisit taivaasta, Sinun asumuksesi perustuksista, ja toimisit kaiken sen mukaisesti kuin pakana kutsuu Sinun puoleesi, niin että kaikki maailman ihmiset oppisivat tuntemaan Sinun Nimesi, pelkäisivät sinua, niin kuin tekevät Sinun kansasi Israelilaiset, ja tietäisivät, että Sinun Nimeäsi julistetaan hänen Temppelinsä yhteydessä, jonka Minä olen rakentanut"

1. Kun. 8:41-43

 

"pakana" - Jumalan ennalta maailmaan lähettämä profeetta tulee kaukaisesta maasta; ei Israelin kansasta; eikä Lähi-idästä.

 

"Nimesi tähden - sillä he tulevat kuulemaan sinun suuresta Nimestäsi" - ennalta maailmaan lähetetty profeetta tulee julistamaan Jumalan tosi Nimeä kaikille maailman ihmisille. Jopa Kuningas Salomo tiesi, että on olemassa Jumalan ennalta lähettämä profeetta, joka kantaa näitä merkkejä!

 

  Jumalan Suuri Nimi on jo ilmoitettu nettisivuilla: http://www.thename.phand www.thenameonline.info sekä www.suurinimi.com.

 

  Kuinka me tiedämme, että profeetta kuin Mooses, jonka Jumala lähettää puhumaan Hänen Nimessään, on varmasti muukalainen, eikä Juutalainen?

 

"Katso, Herran nimi tulee kaukaa, hänen vihansa leimuaa, ja sankka savu tupruaa; hänen huulensa ovat täynnä hirmuisuutta (vihaa), ja hänen kielensä on kuin kuluttava tuli."

Jesaja 30:27

 

  Mistä kaukaisesta maasta profeetta kuin Mooses, joka julistaa Jumalan Nimen, tulee?

 

"Ne korottavat äänensä ja riemuitsevat, ne huutavat mereltä päin Herran valtasuuruutta: "Sen tähden kunnioittakaa Herraa valon mailla, ja meren saarilla Herran, Israelin Jumalan, nimeä"." Jesaja 24:14-15

 

Toinen käännösversio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

They raise their voices, they shout for joy; from the west they acclaim the LORD's majesty. Therefore in the east give glory to the LORD; exalt the name of the LORD, the God of Israel, in the islands of the sea. Isaiah 24:14-15 (NIV)-

 

Suora suomennos:

 

"He korottavat äänensä, he huutavat ilosta; lännestä he osoittavat suosiotaan HERRAN majesteettiselle mahtavuudelle. Sen tähden idässä antakaa kunnia HERRALLE; korottakaa HERRAN nimeä, Israelin Jumala meren saarilla." Jesaja 24:14-15

 

  Me olemme juuri lukeneet todistuksen/vakuutuksen auktoriteetista, joka on annettu Maestro Eraño M. Evangelistalle, Filippiineiltä, saarivaltio Kaukoidässä. Jumalan profeettana (joka on kuin Mooses) hän tulee puhumaan Jumalan Sanat ja puhumaan Hänen Nimessään.

 

  Tulkoon koko maailman ihmiset tietämään eron tosi Jumalan Nimeen kutsuttaessa ja Jeesuksen nimeen kutsuttaessa!

 

  Mitä on tapahtunut maailmalle, kun se on lähtenyt seuraamaan uskontojen opetuksia kutsua Jeesusta apuun, miestä, joka tuli petetyksi ja lähti myöhemmin seuraamaan saatanaa?

 

  Meidän nykyisen sukupolvemme aikana maailma on myllerryksessä ja kuohunnassa: Sotia, väkivaltaisia kuolemia, nälänhätää ja tauteja. Me olemme uskontojen johtamana ja uskomme heidän sanaansa, että saatana saa kaiken tämän aikaiseksi. Maestro Evangelista sanoo: Saatanan pitäisi olla se, jonka olisi myönnettävä tämä, mutta onko saatana todella aiheuttanut kaiken? Maailma rukoilee Jeesukselta rauhaa tulevaksi, mutta mitä enemmän he rukoilevat häneltä apua, niin sitä huonompaan suuntaan maailman tila menee!

 

  Miksi meidän rukouksiimme ei vastata suosiollisesti?

 

  Mitä Jeesus toi maailmaan, toiko hän rauhan, niin kuin on uskontojen mukaan?

 

"Tulta minä olen tullut heittämään maan päälle; ja kuinka minä tahtoisinkaan, että se jo olisi syttynyt!" Luukas 12:49

 

  Jeesus oli se mies, joka toi ongelmat (tulen) maailmaan, ei se ollut enää saatana! Saatana on siirtänyt voimansa ja auktoriteettinsa Jeesukselle.

 

Katso linkit:

Jeesuksen Todistus

www.suurinimi.com

 

"Mutta minä olen kasteella kastettava, ja kuinka minä olenkaan ahdistettu, kunnes se on täytetty!" Luukas 12:50

 

Toinen käännösversio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

But I have a baptism to undergo, and how distressed I am until it is completed!

Luke 12:50 (NIV)                                                                                                                      

 

Suora suomennos:

 

"Mutta minun on läpikäytävä kaste, ja kuinka ahdistunut olenkaan ennen kuin se on täytetty!" Luukas 12:50

 

"kaste" - Hänen täytyi kuolla rangaistuksena väärinteoistaan, koska hän asettui vastustamaan Jumalaa.

 

"ahdistunut" - hän oli peloissaan, koska joutuisi kärsimään profetoidun kaltaisen rangaistuksen.

 

  Uskonnot sanovat, että hän toi rauhan maailmaan, toiko hän?

 

"Luuletteko, että minä olen tullut tuomaan maan päälle rauhaa? Ei, sanon minä teille, vaan ERIPURAISUUTTA." Luukas 12:51

 

  Jeesus ei tuonut rauhaa; hän aiheutti kaikki tämän päivän ongelmat, siitä päivästä lähtien, kun hän tuli kansansa tykö ja levitti pahuuden maailmaan! Minkälaista eripuraisuutta ja hajaannusta hän sai aikaan?

 

"Sillä tästedes riitautuu viisi samassa talossa keskenään, kolme joutuu riitaan kahta vastaan ja kaksi kolmea vastaan, isä poikaansa vastaan ja poika isäänsä vastaan, äiti tytärtänsä vastaan ja tytär äitiänsä vastaan, anoppi miniäänsä vastaan ja miniä anoppiansa vastaan." Luukas 12:52-53

 

  Tämä on syynä sille, että jopa meidän omissa kodeissamme on eripuraisuutta ja hajaannusta. Meillä on perheitä, joissa sen jäsenet kuuluvat eri kirkkoihin ja uskontoihin, mutta se ja sama, he kaikki uskovat ja kutsuvat samaa Jeesusta.

 

  Maestro Eraño M. Evangelista sanoo, että kauan sitten Jeesus on jo myöntänyt tuoneensa maailmaan "eripuraisuutta". Ja kuitenkin kaikki uskonnot sanovat hänen tuoneen "rauhaa". Kuka siis nyt tällä hetkellä pettää maailman ihmisiä?

 

  Uskonnot pettävät tällä hetkellä maailman ihmisiä; ei se ole enää Jeesus! Uskonnot jatkavat sanomistaan, että Jeesus toi "rauhan", vaikka Jeesus on jo sanonut tuoneensa "eripuraisuutta ja hajotusta"! Tämä ainoastaan osoittaa meille, että yksikään näistä uskonnoista ei ole kertonut meille Jeesuksen todellista sanomaa ja näin maailman ihmiset ovat ylistäneet väärää Jeesusta, jonka uskonnot ovat tehneet.

 

  Kun me ylistämme väärää jumalaa nimeltään "Jeesus", kuten uskonnot ovat opettaneet meitä, niin mitä Jumala tahtoo meidän kaikkien huomaavan?

 

  Luemme mitä Jumala on sanonut aikaisemmin:

 

"Katso, minä asetan tänä päivänä teidän eteenne siunauksen ja kirouksen: siunauksen, jos te tottelette Herran, teidän Jumalanne, käskyjä, jotka minä tänä päivänä teille annan, mutta kirouksen, jos te ette tottele Herran, teidän Jumalanne, käskyjä, vaan poikkeatte siltä tieltä, jota minä tänä päivänä käsken teidän vaeltaa, ja seuraatte muita jumalia, joita te ette tunne." 5. Moos. 11:26-28

 

  Jos kysyt keneltä tahansa tänä päivänä, "Kuinka monta Jumalaa on olemassa?" Vastaus kuuluu: Yksi. Mutta kun kysyt tämän kysymyksen: "Mikä on Jumalan Nimi?" Sinä saat monia vastauksia. Tähän päivään asti ihmiset kertovat sinulle monia eri nimiä, kuten: "Jeesus", "Herra", "YHWH", "Jahve", "Jehova", "El", "Elohim", "Adonai", "Heshem", "Allah" ja monia muita riippuen uskonnon opetuksen suunnasta. Jotkut voivat vastata: ´Jumalaa kutsutaan monilla nimillä´ ja on olemassa niitä, jotka eivät ole varmoja onko Jumalalla nimeä. Siten, kirous!

 

  Tämä on syynä meidän nykyisille kärsimyksillemme - kirous Jumalalta. Me emme kutsu Jumalaa oikealla Nimellä ja ylistämme jumalia, jotka ovat vääriä jumalia ja aivan erityisesti väärää "Jeesusta", jonka uskonnot ovat meille opettaneet!

 

  Niin kauan kuin maailma uskoo uskontojen petollista opetusta kutsua apua Jeesuksen nimeen, niin me tulemme aina olemaan Jumalan kirouksen alaisina. Ei tule koskaan olemaan rauhaa ja maailma tulee aina olemaan täynnä väkivaltaa sekä uskonnollisia tappamisia!

 

  Uskonnolliset tappamiset, joita nyt tapahtuu meidän aikanamme on kerrottu Jeesuksen suulla jo kauan sitten, kun hän sanoi Johanneksen evankeliumissa 16:1-3:

 

"Tämän minä olen teille puhunut, ettette loukkaantuisi." Joh. 16:1

 

Toinen käännösversio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

 "All this I have told you so that you will not go astray." John 16:1 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Kaiken tämän minä olen kertonut teille, että ette joutuisi harhaan/eksytetyksi" Joh. 16:1

 

  Maestro Eraño Martin Evangelista, www.thename.ph ja www.thenameonline.info sekä www.suurinimi.com kertovat:

 

  Jeesus muistutti meitä, että hän on jo aikaisemmin varoittanut meitä jokaista.

 

"He erottavat teidät synagogasta; ja tulee aika, jolloin jokainen, joka tappaa teitä, luulee tekevänsä uhripalveluksen Jumalalle." Joh. 16:2

 

  Jeesus tiesi tulevasta ajasta, jolloin on suurta hämmennystä ja epätietoisuutta ihmisten keskuudessa koskien hänen todellista persoonaansa, hänen sanomisiaan ja hänen töitään/tekemisiään.

 

  Tällä hetkellä nämä tappamiset ovat usein raportoidut sanomalehdissä ja radio-ohjelmissa; toisinaan jopa todellisella tapahtumahetkellään me voimme katsella niitä kaapeli-TV:stä, satelliitti Tv:stä ja Internetistä!

 

  Miksi? Mikä on syynä ja aiheuttajana näille tappamisille?

 

  Tappajat sanovat tekevänsä tekonsa palveluksena ja ylistyksenä Jeesukselle ja Jumalalle!

 

  Mikä on näiden tappamisien todellinen aiheuttaja? Mitä Jeesus todella sanoi siitä asiasta?

 

"Ja sen he tekevät teille, koska he eivät tunne Isää eivätkä minua." Joh. 16:3

 

  Jeesus sanoi: Syy näille tappamisille toisiaan vastustavien uskontojen ja kansakuntien välillä johtuu siitä, että he eivät tunne todellista Jumalaa eivätkä hänen (Jeesuksen) identiteettiä.

 

  Todistaaksemme sen: Jos kysyt ihmisiltä kuinka monta jumalaa on olemassa; niin he vastaavat: On olemassa vain yksi Jumala! He ovat liittoutuneita sen vastauksensa kanssa.

 

  Kun kysymme Hänen nimeään, niin he antavat sinulle monia nimiä, ja he taistelevat sen asian puolesta.

 

  Tämä vain osoittaa, että he eivät todella oikeasti tunne Jumalaa. Jeesus itse paljastaa, että tämä on yksi kirouksen ja taisteluiden syistä maailmassa.

 

  Jos joltain kysyttäisiin Jeesuksen todellisesta persoonasta, niin joku voisi vastata, että hän on "Jumalan poika"; ja että hän on myös jumala (Kristityille); ja Muslimeille hän on Marian poika ja ainoastaan profeetta; muille ja toisille uskonnoille hän on Jumalan poika ja myös ihminen.

 

  Nämä ovat ilmestykset ja toden sanat, jotka osoittavat, että ihmiset eivät todella tunne Jeesusta. Siitä syystä maailmassa on tappamisia tällä hetkellä.

 

  Jotta saamme tappamiset loppumaan ja maailmaan rauhan, meidän pitäisi tuntea Jumalan todellinen nimi ja todellinen Jeesus.

 

  Tämä ei tarkoita, että meidän täytyisi tulkita Raamattua tai tehdä tutkimusta siitä. Jumala puhui tulevasta profeetastaan 5. Moos. 18:18-19, joka on lähetetty ennalta kuin Mooses ja jonka suuhun Hän asettaa Hänen Sanansa ja lähettää hänet puhumaan Hänen Nimessään. Nyt tämä asia on tapahtunut persoonassa tai Opettaja Eraño Martin Evangelistassa ja kaikissa sanomissa, joita Jumala lähetti hänet ilmoittamaan Raamatun kautta ja julki tuomaan Hänen tosi Nimensä, joka on nyt ilmoitettu nettisivuilla: www.thename.ph ja www.thenameonline.info sekä www.suurinimi.com.

 

  Jeesus puhui myös miehestä, joka tulisi paljastamaan hänen todellisen luontonsa - että hän on vain Daavidin jälkeläinen ja että hän (Jeesus) on kirkas aamun tähti (Jesaja 14:9-20) Ilmestyskirja 22:16.

 

"Minä, Jeesus, lähetin enkelini todistamaan näitä teille seurakunnissa. Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti." Ilmestyskirja 22:16

 

Toinen Käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"I, Jesus, have sent my angel to give you this testimony for the churches. I am the Root and the Offspring of David, and the bright Morning Star."

Revelation 22:16 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Minä, Jeesus olen lähettänyt minun enkelini antamaan tämän todistuksen kirkoille. Minä olen Daavidin Juuriverso ja Jälkeläinen, ja kirkas Aamun Tähti." Ilmestyskirja 22:16

 

Nykyajan Englanninkielinen Painos/Laitos, Contemporary English Version (CEV):

 

"I am Jesus! And I am the one who sent my angel to tell all of you these things for the religions. I am David's Great Descendant, and I am also the bright morning star."

Revelation 22:16 (CEV)

 

Suora suomennos:

 

"Minä olen Jeesus! Ja minä olen se, joka on lähettänyt enkelini kertomaan kaikille teille näistä asioista uskonnoille. Minä olen Daavidin suuri jälkeläinen, ja Minä olen myös kirkas aamun tähti." Ilmestyskirja 22:16

 

  Jeesus sanoi lähettävänsä "enkelin" tai sanansaattajan - eli Jeesus ei ole tulossa!

 

  Kyseessä on "enkeli tai sanansaattaja", jonka Jeesus on lähettänyt, joka todistaa "kirkoille" (ihmisille, jotka uskovat Jeesukseen) selventääkseen, että hän (Jeesus) on ainoastaan Daavidin "Juuri ja Jälkeläinen", ja hän on myös kirkas "aamun tähti".

 

  Sivustojen www.thename.ph ja www.thenameonline.info sekä www.suurinimi.com, me voimme lukea, että Maestro Eraño Martin Evangelista, joka on ilmoittanut kirjoitusten kautta, että Jeesus on "Daavidin Juuri ja Jälkeläinen ja kirkas aamun tähti". Tämä paljastus ei ole tullut uskonnoilta, sillä he saarnaavat Jeesuksen olevan "Jumalan Poika". Maestro Evangelista on kyennyt ilmoittamaan kyseiset totuudet Jeesuksesta Raamatun kautta, koska Jumala on häntä ohjannut tai "asettanut Hänen Sanansa hänen suuhunsa".

 

  Tämä yksinkertaisesti tarkoittaa, että Jeesuksen "enkeli" tai sanansaattaja, Ilm. 22:16 on myös sama profeetta, jonka Jumala ilmoitti tulevaksi 5. Moos. 18:18-19, joka on lähetetty puhumaan Hänen (Jumalan) Nimessä ja hän ei ole kukaan muu kuin Maestro Eraño Martin Evangelista www.thename.ph ja www.thenameonline.info sekä www.suurinimi.com.

 

Kun maailman ihmiset kuuntelevat profeetan, Maestro Evangelistan (5. Moos. 18:18-19) Raamattu ilmestyksiä ja tunnustavat Jumalan Nimen ja todellisen Jeesuksen, kuten Raamatussa on kerrottu ja nyt ilmoitettu nettisivuilla www.thename.ph ja www.thenameonline.info sekä www.suurinimi.com, niin sitten ei tule enää olemaan uskontoja, joiden puolesta taistella tai kuolla - Tulee lopultakin olemaan rauha ja tasa-arvo ihmisten kesken koko maailmassa.

 

  Onko totta, että kirous loppuu ja maailmassa on rauha, yhtenäisyys ja tasavertaisuus, sitten kun kaikki huutavat apua tai kutsuvat Jumalan Nimeä? Mitä Jumala on aikaisemmin luvannut?

 

  Ne, jotka kutsuvat Jumalaa Suurelta Nimeltä, kuinka Jumala käsittelee heidän asiaansa?

 

"Ja sen kolmannen osan minä vien tuleen; minä sulatan heidät, niin kuin hopea sulatetaan, ja koettelen heitä, niin kuin kulta koetellaan. He huutavat avuksi minun nimeäni, ja minä vastaan heille. Minä sanon: "Se on minun kansani", ja se sanoo: "Herra, minun Jumalani"." Sakarja 13:9

 

  Ihmiset, jotka kutsuvat Jumalaa Nimeltä, heitä kutsutaan Jumalan kansaksi/ihmisiksi. Ei ole enää ihmisiä, jotka ovat kutsutut Jumalan Nimessä tai kansansa nimen perusteella (aikaisempi Jumalan kansa, Juutalaiset).

 

  Nyt, mikä on Jumalan Nimi, niin kuin se on kirjoitettu kirjoituksiin, joiden kautta Jumala on ilmoittanut Itsensä profeetalleen kuin Mooses, Maestro Eraño Martin Evangelista?

 

"ilmestyi Herra Salomolle yöllä ja sanoi hänelle: "Minä olen kuullut sinun rukouksesi ja valinnut tämän paikan uhripaikakseni. Jos (kun)minä suljen taivaan, niin ettei tule sadetta, jos minä käsken heinäsirkkain syödä maan tahi jos minä lähetän ruton kansaani, mutta jos minun kansani, joka on otettu minun nimiini, nöyrtyy, ja he rukoilevat ja etsivät minun kasvojani ja palajavat pahoilta teiltänsä, niin minä kuulen taivaasta ja annan anteeksi heidän syntinsä ja teen heidän maansa jälleen terveeksi." 2. Aik. 7:12-14

 

  Käyttäköön kaikki maailman ihmiset viisauttaan ja ymmärrystään: Jos Jumala sanoi, että Hänen kansansa on kutsuttu Hänen Nimensä mukaisesti ja Hänen kansaansa kutsutaan Israeliksi, niin mikä on Jumalan Nimi?

 

  Jumalan Nimi on ISRAEL. Meidän tulee kutsua Herraa Jumalaa Kaikkivaltiasta HERRA JUMALA ISRAELIKSI!

 

  Koska Maestro Evangelista on profeetta kuin Mooses, niin hän tulee myös näyttämän, että Mooses on hän on kauan sitten kertonut kanssaihmisilleen Israelilaisille, että Jumalan Nimi on todellakin Israel, kuten Israelin kansaa on kutsuttu Jumalan Nimellä:

 

"Herra korottaa sinut hänelle pyhitetyksi kansaksi, niin kuin hän valalla vannoen on sinulle luvannut, jos sinä noudatat Herran, sinun Jumalasi, käskyjä ja vaellat hänen teitänsä. Ja kaikki kansat maan päällä näkevät, että Herra on ottanut sinut nimiinsä; ja he pelkäävät sinua." 5. Moos. 5:28:9-10

 

Toinen Käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"The Lord will establish you as his holy people, as he promised you on oath, if you keep the commands of the Lord your God and walk in obedience to him. Then all the peoples on earth will see that you are called by the name of the Lord, and they will fear you."

Deuteronomy 28:9-10(NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Herra vahvistaa teidän asemanne Hänen pyhänä kansanaan, aivan kuten Hän on valalla vannonut, jos te pidätte teidän Herranne, Jumalanne käskyt ja kuljet tottelevaisena Hänelle. Sitten koko maailman ihmiset tulevat näkemään, että teidät on kutsuttu Herran nimessä, ja he tulevat pelkäämään teitä. " 5. Moos. 5:28:9-10

 

"teidät on kutsuttu Herran nimessä" - todellakin, Jumalan nimi on ISRAEL. Suuri jumalten Jumala ei ole kukaan muu kuin HERRA JUMALA ISRAEL.

 

 Toteutuuko ja tapahtuuko kyseinen profetia ja tulevatko maailman ihmiset tuntemaan Jumalan Nimen?

 

"Herra on oleva koko maan kuningas. Sinä päivänä on Herra oleva yksi ja hänen nimensä yksi." Sakarja 14:9

 

  Sitten kun KAIKKI maailman ihmiset hakevat turvakseen tosi Jumalan nimeä, HERRA JUMALA ISRAEL, niin Jumala kohtelee kaikkia ihmisiä Hänen kansanaan, kuten on sanottu Sakarja 13:9, KAIKKI OVAT YHTÄ ISRAELIA.

 

  Ja ensimmäistä kertaa ihmiskunnan historiassa maailman ihmiset ovat liittoutuneita yhteen ja tulee lopulta vallitsemaan rauha kaikkien kansakuntien välillä!

 

  Me olemme silloin: Yksi kansa, yksi maailma ja yksi Jumala.

 

  Silloin on yksi Herra ja Hänen Nimensä on oleva ainoa Nimi maailmassa!

 

  Miksi on näin, että me olemme voineet tietää Tosi Jumalan Nimen ja todellisen Jeesuksen Internetissä olevien ilmestysten kautta?

 

  Kuinka koko maailma tulee tietämään tosi Jumalan Nimen? Onko totta, että se tapahtuu Internetin kautta?

 

  Lukekaamme sanottua profetia Vanhasta Testamentista, joka voi tapahtua ja on tapahtumassa meidän aikanamme. Lue ja pohdi Sakarjan kirjan ilmestystä: Että näky "lentävästä kirjakääröstä", jota taatusti ei ole aikaisemmin selitetty yhdenkään uskonnon taholta tähän päivään mennessä.

  Lukekaamme:

 

"Minä nostin jälleen silmäni, ja katso: oli lentävä kirjakäärö.
Ja hän sanoi minulle: "Mitä sinä näet?" Minä vastasin: "Minä näen lentävän kirjakäärön, kahtakymmentä kyynärää pitkän ja kymmentä kyynärää leveän"."
Sakarja 5:1-2

 

  "Lentävä kirjakäärö", kuten Maestro Evangelista meille kertoo, on merkki kirouksesta, jonka Jumala on asettanut maailman ylle.

 

"Lentävä kirjakäärön" tarkoitus tulee paljastumaan, ei siis Sakarjan aikana, vaan meidän nykyisenä "teknologisena" aikakautena. Se symbolisoi kehittynyttä kommunikointi ja viestintätekniikkaa - satelliittiyhteyksiä, Internetiä, kaapeli TV:tä ja muuta teknologista kehitystä, jota ei vielä ollut Sakarjan aikana. Sakarjalle, omana aikanaan, annettiin vain etuoikeus nähdä vilaus, häivähdys tulevasta ajasta.

 

  Todisteena siitä, kun Sakarjalta kysyttiin "lentävästä kirjakääröstä", niin hän kykeni vain kuvailemaan sitä älykkyydellään ja aikanansa käytetyllä sanavarastolla, siksi "lentävä kirjakäärö". Tämä tarkoittaa, että profetian ei ollut määrä toteutua hänen aikanaan.

 

  Mikä on tämän ilmestyksen tarkoitus?

 

"Hän sanoi minulle: "Tämä on kirous, joka käy yli kaiken maan. Sillä tämän kirouksen mukaisesti siitä puhdistetaan pois jokainen varas, ja jokainen vannoskelija puhdistetaan siitä pois." Sakarja 5:3

 

Toinen Käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

 And he said to me, "This is the curse that is going out over the whole land; for according

to what it says on one side, every thief will be banished, and according to what it says on

the other, everyone who swears falsely will be banished.

Zechariah 5:3 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Ja Hän sanoi minulle, "Tämä on se kirous, joka tulee kattamaan koko maailman; sen mukaisesti, mitä se tarkoittaa yhdeltä osaltaan, jokainen varas saa rangaistuksensa, ja sen mukaisesti, mitä se tarkoittaa toiselta osaltaan, jokainen, joka vannoo vääryyden nimissä saa rangaistuksensa." Sakarja 5:3

 

  "Lentävän kirjakäärön" tarkoitus oli Jumalan antama kirous, joka koskee "varkaita" ja niitä, jotka "vannovat vääryyden nimissä".

 

  Keitä he ovat ja mitä heille tulee tapahtumaan ajallaan?

 

"Minä lasken sen irti, sanoo Herra Sebaot (HERRA Kaikkivaltias), ja se menee varkaan kotiin ja sen kotiin, joka vannoo väärin minun nimeeni. Se jää sisälle hänen kotiinsa ja kalvaa (tuhoaa) sen loppuun asti, sekä sen puut että sen kivet." Sakarja 5:4

 

  Kirous, Maestro Evangelistan mukaan, on suunnattu varkaisiin ja niihin jotka vannovat vääryyden Jumalan Nimessä! Kuten on profetoitu, kaikki nämä tulevat tuhoutumaan määrättynä aikana ja kaikki heidän talonsa tuhoutuvat.

 

  Kuten me voimme lukea, kyseessä oleva "lentävä kirjakäärö" on tarkoitettu tai osoitettu erityiseen tehtävään ja se on tuhota niiden talot, jotka ovat varkaita ja niiden, jotka vannovat vääryyden Jumalan Nimessä.

 

  Varkaiden talot, niiden, jotka vannovat vääryyden Jumalan Nimessä, ovat USKONNOT ja nettisivujen: http://www.thename.ph ja www.thenameonline.info ja www.suurinimi.com ja 'Before It's News', uutissivuston kautta koko maailma on nyt todistamassa, kuinka uskonnot kohtaavat tuhonsa tosi Jumalan Nimen ja todellisen Jeesuksen ilmestysten kautta. Maestro Eraño Martin Evangelistan ilmestysten kautta lentävä kirjakäärö tai INTERNET on lähde, jonka kautta he (uskonnot) todetaan SYYLLISIKSI, kun ovat opettaneet ihmiset käyttämään Jumalalle vääriä nimiä ja SYYLLISIKSI saarnatessaan saatanan petosta, että Jeesus olisi Kristus ja Jumalan poika!

 

  Miksi "varkaita"? Koska kaikki ne rahalahjoitukset, joita nämä uskonnot pyytävät kuin kunnianosoituksena kymmenysten tai uhrauksien muodossa heihin uskoviltaan, tulee nyt kaikkien tietoon olevan SUURI HUIJAUS, sillä se mitä he ovat opettaneet Jumalasta ja erityisesti Hänen Nimestään ja myös Jeesuksesta, ei ole totta.

 

  Nyt kun nämä uskonnot paljastetaan olevan varkaita, aivan kuten myös pettäjiä Internetin tai ´lentävän kirjakäärön´ kautta, niin ei mene enää kauan kun he täysin tuhoutuvat.

 

  Kun tarkastelemme viime aikojen katastrofisia tapahtumia maailmassa, niin miksi Jumala tekee kaiken tämän? Mikä sille on syynä? Yksikään ei kutsu Häntä Nimeltä. Ja nyt, mikä tulee olemaan viimeinen asia, jonka Jumala tekee ennen kuin ihmiset ymmärtävät, että nyt on jo liian myöhäistä?

 

"Ja minä lähetän tulen Maagogiin ja rantamaalla turvassa asuvien keskeen. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra." Hesekiel 39:6

 

"Maagog" - tulee olemaan suuria ongelmia ympäri maailman

 

"rantamaalla" - nämä ovat ihmiset, jotka ensimmäisinä tunnustavat JUMALAN Nimen.

 

"Ja pyhän nimeni minä teen tunnetuksi kansani Israelin keskuudessa enkä enää salli häväistävän pyhää nimeäni. Ja pakanakansat tulevat tietämään, että minä olen Herra, Israelin Pyhä." Hesekiel 39:7

 

 "Ja pyhän nimeni minä teen tunnetuksi kansani Israelin" - Jumala tekee Hänen Nimensä tunnetuksi Hänen ihmisilleen - "rantamailla".

 

"enkä enää salli häväistävän pyhää nimeäni" - tämän takia Jumala tekee kaiken, sen vuoksi, että Hänen Nimensä on häväisty.

 

"Ja pakanakansat tulevat tietämään" - he tulevat kaikki tietämään Hänen Nimensä ja se on jo alkanut, kun Jumalan tosi Nimi on ilmoitettu Profeettansa kuin Mooses, Maestro Evangelistan välityksellä tämän artikkelin myötä ja Nettisivuilla http://www.thename.ph ja www.thenameonline.info ja www.suurinimi.com.

 

"Katso, se tulee, se (varmasti) tapahtuu, sanoo Herra, Herra: Tämä on se päivä, josta minä olen puhunut." Hesekiel 39:8

 

"Katso, se tulee, se varmasti tapahtuu" - se tulee tapahtumaan takuuvarmasti ennalta asetettuna aikana.

 

  Mitä tapahtuu seuraavaksi, kun kaikki ovat tunnustaneet JUMALAN Nimen?

 

"Israelin kaupunkien asukkaat menevät ulos ja sytyttävät ja polttavat aseita, pieniä ja suuria kilpiä, jousia, nuolia, käsikarttuja ja keihäitä. He pitävät (käyttävät) niitä polttoaineina seitsemän vuotta;" Hesekiel 39:9

 

"Israelin kaupunkien" - koko maailma tulee olemaan yksi Israel!

 

"He pitävät (käyttävät) niitä polttoaineina seitsemän vuotta;" - RAUHA! Tämä tulee olemaan se vallitseva tila, kun Jumalan Nimi on vihdoinkin tunnustettu. Sotimiseen käytetyt aseet lopulta poltetaan ja käytetään polttoaineena "seitsemän vuoden ajan" - tarkoittaa monia, monia vuosia; kauan aikaa - ei ainoastaan kirjaimellisesti seitsemää vuotta.

 

  "Ydinasekärjet" käytetään rauhanomaisiin tarkoituksiin polttoaineena ydinvoimaloissa, eikä niitä enää käytetä sotimistarkoitukseen. Mitä muuta?

 

"eivät he kanna puita kedolta eivätkä hakkaa metsistä, vaan pitävät polttoaineina aseita. Näin he saalistavat saalistajiaan ja ryöstävät ryöstäjiään, sanoo Herra, Herra."

Hesekiel 39:10

 

Toinen Käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

They will not need to gather wood from the fields or cut it from the forests,

 because they will use the weapons for fuel. And they will plunder those who

plundered them and loot those who looted them, declares the Sovereign LORD.

Ezekiel 39:10 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Heidän ei tarvitse enää kerätä puita pelloilta tai kaataa metsän puita, koska he käyttävät aseita polttoaineina. Ja he ryöstävät niiltä, jotka ovat heiltä ryöstäneet ja saalistavat heiltä, jotka ovat heiltä saalista saaneet, julistaa Kaikkivaltias HERRA."

Hesekiel 39:10

 

"Heidän ei tarvitse enää kerätä puita pelloilta tai kaataa metsän puita" - koska meillä on muita resursseja ja polttoaineen lähteitä, jotka tulevat sotimiseen tarkoitetuista aseista. Meidän ei tarvitse käyttää paljoa öljyä tai kaataa suurta määrä metsän puita, näin me säästämme luonnonvarojamme seuraavien sukupolvien nauttia.

 

"Ja he ryöstävät niiltä, jotka ovat heiltä ryöstäneet ja saalistavat heiltä, jotka ovat heiltä saalista saaneet" - jälkeenpäin, kun uskonnot on paljastettu Internetin kautta tai (´lentävän kirjakäärön` Sakarja 5:1-4), että he ovat pettäneet ja johtaneet harhaan maailman ihmisiä heidän valheellisilla nimillään Jumalalle ja opettamalla, että Jeesus on Kristus. Ihmisten viha tulee olemaan valtavan suuri, että uskonnot ja heidän johtajansa romautetaan alas. Kirkot ja temppelit tuhotaan, ja heidän hyvinvointinsa, jonka he ovat ottaneet ihmisiltä koko historian aikana, tullaan takavarikoimaan.

 

  Maestro Evangelista kysyy: Kuka kykenee pysäyttämään ihmisten vihaa ja raivoa niinä päivinä?

 

  Nyt Maestro Evangelista jättää meille Jumalan Sanan, miksi me koemme niin paljon sotia, tuhoja, tauteja ja muita katastrofeja aina näihin päiviin asti?

 

"Oi, jospa sinä halkaisisit taivaat ja astuisit alas, niin että vuoret järkkyisivät sinun edessäsi, niin kuin risut leimahtavat tuleen, niin kuin vesi tulella kiehuu (ja saa veden kiehumaan), että tekisit nimesi tunnetuksi vastustajillesi ja kansat vapisisivat sinun kasvojesi edessä," Jesaja 64:1-2

 

"kuin risut leimahtavat tuleen" - Tämä on maailman tila juuri nyt; oletko nähnyt uutisointia ympäri maailman?

 

"tekisit nimesi tunnetuksi" - Jumala tekee Itsensä tunnetuksi profeettansa Maestro

Eraño Martin Evangelistan kautta. Tämä on kaikki tehty ja sen vuoksi, että kaikki saisivat tietää, että tämä aika on profetioiden täyttymyksen aika.

 

  Miksi Jumala tekee kaiken tämän (sodat, tuhot, nälänhätä ja taudit) kaikille meille kestettäväksi?

 

"Kaikki me olimme kuin saastaiset, ja niin kuin tahrattu vaate oli kaikki meidän vanhurskautemme. Ja kaikki me olemme lakastuneet kuin lehdet, ja pahat tekomme heittelevät meitä niin kuin tuuli. Ei ole ketään, joka avukseen huutaa sinun nimeäsi, joka herää pitämään sinusta kiinni; sillä sinä olet peittänyt kasvosi meiltä, jättänyt meidät menehtymään syntiemme valtaan." Jesaja 64:6-7

 

Toinen Käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"All of us have become like one who is unclean, and all our righteous acts are like filthy rags;

we all shrivel up like a leaf, and like the wind our sins sweep us away. No one calls on your

 name or strives to lay hold of you; for you have hidden your face from us and made us waste away because of our sins." Isaiah 64:6-7 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Kaikki me olemme tulleet saastaisen kaltaiseksi, ja kaikki meidän oikeamieliset tekomme ovat kuin likainen vaate; me kaikki vapisemme kuin puunlehti, ja tuulen lailla meidän syntimme pyyhkäisevät meidät pois. Yksikään ei kutsu Sinua Nimeltä tai pyri tarttumaan otteellaan Sinusta; sillä Sinä olet salannut kasvosi meiltä ja saanut meidät häviämään syntiemme tähden." Jesaja 64:6-7

 

"Yksikään ei kutsu Sinua Nimeltä" - Kuten Profeetta Jesaja on julistanut, ihmiset ylistävät ja palvovat yhäkin muita jumalia, jotka jakavat ja erottavat heidät.

 

"olet salannut kasvosi" - kaikki ne rukoukset, joita ihmiset tekevät rauhan puolesta, Jumala ei vastaa niihin. Ja yhä he kutsuvat avukseen heidän kunnioitettavia jumaliaan, ja sen vuoksi Jumalan viha on suuri!

 

  Siten on suositeltavaa, että ihmiset, erityisesti maailman johtajat ja uskontojen johtajat hakisivat neuvoa Maestro Eraño M. Evangelistalta, niin että hän voisi antaa heille Jumalan Sanan, joka on ainoa oikea ratkaisu nykyhetken ongelmiin maailmassa.

 

  Katastrofaaliset tapahtumat tulevat jatkumaan joka puolella maailmaa, jotta ihmiset ymmärtäisivät ja havaitsisivat maailman olevan kirottu. Tämä nykyinen tasapainoton tila loppuu vain ja ainoastaan kun jokainen hyväksyy ja tunnustaa tosi Jumalan Nimen, ja Häntä meidän tulee kutsua HERRA JUMALA ISRAELIKSI.

 

  Olkoon kaikki uskonnolliset johtajat tietoisia, että Jeesuksen todellinen sanansaattaja ja mitä erityisemmin Jumalan, on nyt tullut keskuuteemme omassa persoonassaan, Maestro Eraño Martin Evangelista.

 

  Olkoon kaikki ne, jotka kyseenalaistavat Jumalan olemassaolon, tiedotettuja, että Jumala - profeettojen Jumala Pyhässä Raamatussa on nyt tekemässä Hänen läsnäoloaan tunnetuksi, Hänen profeettansa kuin Mooses, Maestro Eraño Martin Evangelistan kautta, joka on elävä täyttymys Jumalan sanoille 5. Moos. 18:18-19. Hän on profeetta kuin Mooses, sillä hän on saanut taidon julistaa Raamatun ilmestykset Jumalan ohjauksen avustamana. Siten ollen, on suositeltavaa, että he lopettavat puheensa Jumalaa vastaan, sillä heidän argumenttinsa ovat nyt kyseenalisia ja teoreettisia sekä käytännön elämälle vieraita. Niiden on todettu olevan käyttökelvottomia, sillä he kaikki ovat pohjanneet argumenttinsa valheellisille tulkinnoille, joita uskonnot ovat kirjoituksista laatineet.

 

  Jokainen niin sanottu Raamattu oppinut, saarnaaja tai uskonnollinen johtaja, jolla on aikomus kyseenalaistaa Maestro Eraño Martin Evangelistan Raamattu ilmestyksiä koskien tosi Jumalan Nimeä ja todellista Jeesusta perustuen kirjoituksiin, niin tuon persoonan täytyy ensin osoittaa koko maailmalle hänen auktoriteettinsa Jumalalta. Kansoille lähetetty profeetta, jonka suuhun Jumala on asettanut sanansa, on lähetetty puhumaan Hänen Nimessään ja hänellä on auktoriteetti/arvovalta puhua Jeesuksen puolesta, kuten on kirjoitettuna Raamattuun.

 

  Joka ainoa persoona, joka on aikeissa kyseenalaistaa Maestro Evangelistan ja sanoo, että hän kykeni tietämään kirjoitukset oman henkilökohtaisen opiskelun ja tutkimuksen kautta yliopistossa tai Raamattu koulussa, myöntää silloin automaattisesti, että hän ei ole Jumalan lähettämä, ja on siten ollen väärä profeetta. Ne suorituskirjat/valtakirjat, joita he esittävät eivät ole Jumalalta, eikä niitä löydy kirjoituksista.

 

  Siten on täysin hyödytöntä kyseenalaistaa Maestro Evangelistan auktoriteettia Raamatun kirjoituksista Jumalan tosi profeettana ja todellisena Jeesuksen sanansaattajana. On vahvasti suositeltavaa, että kaikki uskontojen johtajat ja saarnaajat sekä niin sanotut Raamattu oppineet tekevät julkisen anteeksipyynnön kaikkia maailman ihmisiä koskien, sillä he ovat levittäneet virheellistä/väärää opetusta Jumalasta ja Jeesuksesta.

 

  Heidän täytyy myös palauttaa KAIKKI kymmenyksinä ja uhrilahjoina saamansa rahat, jotka he ovat saaneet kirkkojensa jäseniltä ja kävijöiltä valheellisen opetuksen myötävaikutuksella.