PROFETIA, HYVÄ VASTAAN PAHA

Julkaistu englannin kielellä 17. Joulukuuta 2005


Ihmiset eivät ole koskaan tienneet tästä profetiasta, että kamppailu hyvän ja pahan välillä on yhä käynnissä ja on jatkunut aina Eedenin Puutarhasta asti ja päättyy voitokkaasti meidän sukupolvemme aikana.

 

  Luemme profetian hyvän ja pahan kamppailusta:

 

"Ja Herra Jumala sanoi käärmeelle: "Koska tämän teit, kirottu ole sinä kaikkien karjaeläinten ja kaikkien metsän eläinten joukossa. Vatsallasi sinun pitää käymän ja tomua syömän koko elinaikasi. Ja minä panen vainon sinun ja vaimon välille ja sinun siemenesi ja hänen siemenensä välille; se on polkeva rikki sinun pääsi, ja sinä olet pistävä sitä kantapäähän."

1. Moos. 3:14-15


  Maestro Evangelista on ilmoittanut käärmeen identiteetin ja se on Ilmestyskirjassa 12:9, käärme on myös lohikäärme, paholainen ja saatana.

  Uskonnot ovat olettaneet tämän profetian kertovan taistelusta Jumalan ja käärmeen (saatanan) välillä. Profetiassa tarkoitetaan naisen jälkeläisen ja käärmeen jälkeläisen välistä taistelua.

 

  Tätä Maestro Evangelista on sanonut: Jos se jumala, josta uskonnot saarnaavat, on yhä taistelussa saatanan kanssa, niin minkälainen jumala sellainen oikein on? Heikko jumala, jolla on vastustaja ja yhä kamppailee?

  Kuitenkaan tämä ei ole se Jumala, josta Pyhässä Raamatussa on kirjoitettu.

  Ihmiset eivät ole koskaan ajatelleet sitä ja syynä sille on kaikki se uskontojen nähtäville asettama kirkoissa, kirjoissa, Tv:ssä, elokusissa, radiossa, sanomalehdissä, Internetissä ja kaduilla!

 

  Saamme tietää totuuden:

 

  Kuka on "käärmeen jälkeläinen"? - Milloin kamppailu hyvän ja pahan välillä päättyy, joka alkoi jo Eedenin Puutarhassa? Me emme ole koskaan tienneet onko kamppailu päättynyt, sillä uskonnot eivät puhu siitä mitään. Miksi? Siksi, että heillä ei ole auktoriteettia paljastaa sitä.

   Maestro Eraño Evangelista sanoo, että kamppailu ei ole vielä päättynyt. Kamppailu on yhä käynnissä, jopa meidän ajassamme, koska me emme ole tunteneet pettäjää, johtuen sen vaihtelevista pettämisen muodoista.

 

  Nyt alamme riisua mysteereitä, jotka ympäröivät tätä profetiaa:

 

"Siihen minä heräsin ja katselin, ja uneni oli minusta suloinen."

Jeremia 31:26

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos Painos:

 

At this I awoke and looked around. My sleep had been pleasant to me.
Jeremiah 31:26 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Tähän minä heräsin ja katselin ympärilleni. Unessa olo aikani oli ollut minulle miellyttävä." Jeremia 31:26


"heräsin" - Tämä koskee meitä, maailman kaikkia ihmisiä, kun valistumme Jumalan todellisesta opetuksesta ja se herättää meidät pitkästä ja syvästä unesta, jonka me olemme uskontojen takia joutuneet kokemaan.

 

  Uskonnot saivat meidät uneen. Se tarkoittaa, että uskonnot antoivat meille valheellisia opetuksia ja toiveita. Ne näyttivät aluksi hyviltä, mutta niin kuin nukkuessa, vaikka unemme olisi kuinka makeaa, jossa unelmoimme hyvistä ruuista ja hienoista juomista, ja kun sitten heräämme, niin olemme yhä nälkäisiä.

 

  Me olemme eläneet väärien toiveiden alaisuudessa, eikä meillä ole ollut pelastusta.

 

  Mitä tapahtuu seuraavaksi?


Ihmisten ja Eläinten Jälkeläiset

 

"Katso, päivät tulevat, sanoo Herra, jolloin minä kylvän Israelin maahan ja Juudan maahan ihmisen siementä ja karjan siementä." Jeremia 31:27

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos Painos:

 

"The days are coming," declares the LORD, "when I will plant the house of
Israel and the house of Judah with the offspring of men and of animals.
Jeremiah 31:27 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Päivät ovat tulossa" vakuuttaa HERRA, jolloin Minä istutan/yhdistän (Teen yhdeksi) Israelin huoneen ja Juudan huoneen, ihmisten ja eläinten jälkeläisten kanssa."

Jeremia 31:27

 

"Katso, päivät tulevat" - tämä on vielä tulossa.

 

  Kaksi Huonetta yhdistetään " ihmisten ja eläinten jälkeläisten kanssa." - Tämä on suuri Jumalan profetia.


  Mikä on tämän profetian, Jumalan Sanan tarkoitus?
 

 

Kaksi Luomistapahtumaa Pyhässä Raamatussa

  Keitä ovat ihmisten ja eläinten jälkeläiset, jotka yhdistetään kahteen huoneeseen? Kysy asiaa uskonnoilta; he eivät pysty antamaan sinulle vastausta.


   Maestro Eraño Evangelista sanoo: Tämän profetian tarkoitus ilmoitetaan nyt ensimmäistä kertaa koko maailmalle, niin että kaikki ihmiset voisivat tietää, että on olemassa yksi tosi Jumala ja että uskonnot eivät tunne Häntä, eivätkä kaikkia Hänen profetioitaan.

 

 

 

  Milloin tulee aika, jolloin meidät todella herätetään syvästä unestamme uskontojen kanssa?

  Miksi on kirjoitettu "ihmisten ja eläinten jälkeläiset"?


"Ja niin kuin minä olen valvonut repiäkseni ja kukistaakseni heitä, hajottaakseni ja hävittääkseni, tuottaakseni onnettomuutta, niin minä olen valvova rakentaakseni ja istuttaakseni heitä, sanoo Herra." Jeremia 31:28

 

  "ihmisten ja eläinten jälkeläiset" ja kaksi huonetta, Jumala tekee heidät yhdeksi kansaksi.

 

  Mitä meille myös tullaan paljastamaan?

 

"Niinä päivinä ei enää sanota: 'Isät söivät raakoja rypäleitä, lasten hampaat heltyivät';
vaan jokaisen on kuoltava oman syntivelkansa tähden. Jokaiselta ihmiseltä, joka syö raakoja rypäleitä, heltyvät hänen omat hampaansa
." Jeremia 31:29-30

 "Niinä päivinä" - Sinä päivänä kun "ihmisten ja eläinten jälkeläiset" on yhdistetty kahden huoneen kanssa, silloin me tiedämme, että uskontojen opetus "perisynnistä" ei ole totta. Että jokainen on vastuussa omista synneistään, emmekä me enää usko uskontojen opetuksiin, että Jeesus kuoli meidän syntiemme puolesta! Kun Jeesus kuoli, hän kuoli omien syntiensä takia!

  Se tapahtuu, kun me olemme saaneet selville keitä ovat "ihmisten ja eläinten jälkeläiset".

 

  Kun me uskoimme uskontoihin, me vaivuimme syvään uneen heidän makean opetuksensa tähden, emmekä ole tiedostaneet, että Pyhässä Raamatussa on jo määritelty mikä on hyvää meille ja mikä ei ole. Siksi me olemme joutuneet jatkuvasti elämään "kirouksen" alaisina aina tähän päivään asti.

  Maestro Evangelista sanoo, me emme voi sanoa jokaiselle, että he ovat petoksen vallassa uskontojen takia. Kaikki me, mukaan lukien Maestro, olivat aikaisemmin uskontojen kontrollin alaisina. Aika on tullut meidän herätä ja lähteä pois uskonnoista, niin me kykenemme löytämään totuuden: Että me saamme pelastuksen Jumalalta, emmekä uskonnoilta.

Tämä on se, mitä Maestro Eraño Evangelista tekee maailman ihmisille, herättää heidät!

 

  Kuinka?

Maestro Evangelista näyttää meille, mitä tarkoittaa, tulla herätetyksi:

 

"Päivät ovat tulossa" vakuuttaa HERRA, jolloin Minä istutan/yhdistän (Teen yhdeksi) Israelin huoneen ja Juudan huoneen, ihmisten ja eläinten jälkeläisten kanssa."

Jeremia 31:27 (Oma suora suomennos)

 

  Ensimmäistä kertaa uskontojen opetuksia ravistellaan ja revitään juurineen omalta perustaltaan!

  Keitä ovat "ihmisten ja eläinten jälkeläiset"? Maestro Evangelista paljastaa sen meille kaikille:


Kertomus Luomisesta

  Maestro Evangelista antaa selityksen asialle: Maailman ihmiset ovat uskoneet, että uskontojen antama selitys Luomisesta, että Aadam oli ensimmäinen luotu ihminen. Lukekaamme todellinen "Kertomus Luomisesta", niin kuin se on kirjoitettu Pyhään Raamattuun (ei niin kuin uskonnot opettavat), jonka Jumala on antanut Maestrolle paljastettavaksi maailman ihmisille:

 

"Päivät ovat tulossa" - se tapahtuu ajallaan, kahden ihmisjoukon yhdistäminen.

 

"Israelin huone ja Juudan huone" - nämä ovat ihmisiä, joille on annettu lupaus tai liitto Jumalan kanssa, keitä ovat "ihmisten ja eläinten jälkeläiset", ovatko he Jumalan luomia olentoja, jotka ovat erilaisia kuin ihmiset?

 

  Maestro Evangelista selittää sen meille selkeästi; hän kertoo, että Jumalalla oli kaksi eri Luomista. Se tarkoittaisi, että perinteinen ja hyväksytty oppi, jonka uskonnot ovat kertoneet, ei olisi totta?


  Maestro sanoo, lukekaamme tarkasti Luomiskertomus:

"Ja Jumala loi suuret merieläimet ja kaikkinaiset liikkuvat, vesissä vilisevät elävät olennot, kunkin lajinsa mukaan, ja kaikkinaiset siivekkäät linnut, kunkin lajinsa mukaan. Ja Jumala näki, että se oli hyvä." 1. Mooses 1:21

 

  Jumala loi eläimet ennen ihmistä, totta.

 

"Ja Jumala siunasi ne sanoen: "Olkaa hedelmälliset ja lisääntykää ja täyttäkää meren vedet, ja linnut lisääntykööt maan päällä". 1. Mooses 1:22

 

  Jumala vain sanoi niille, että lisääntykää, niille ei annettu mitään liittoa.

 

  Monesko päivä se oli?

 

Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, viides päivä. 1. Mooses 1:23

 

  Mitä Jumala teki seuraavaksi?

 


Ensimmäinen Luominen

 

"Ja Jumala sanoi: "Tehkäämme ihminen kuvaksemme, kaltaiseksemme; ja vallitkoot he meren kalat ja taivaan linnut ja karjaeläimet ja koko maan ja kaikki matelijat, jotka maassa matelevat". Ja Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksensa, Jumalan kuvaksi hän hänet loi; mieheksi ja naiseksi hän loi heidät." 1. Mooses 1:26-27

 

"Tehkäämme ihminen kuvaksemme" - Jumala loi ihmisen - " mieheksi ja naiseksi" samanaikaisesti. Tässä asiayhteydessä "ihminen" on ymmärrettävä yleisellä tasolla - siksi on kirjoitettu "mieheksi ja naiseksi hän loi heidät." - kuinka monta paria luotiin, sitä ei kerrottu.

 

"Ja Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksensa" - Jumala on henki, millä tavalla meidät on luotu samankaltaisiksi Hänen kauttaan?

 

  Mutta missä oli Aadam? Maestro sanoo, että Aadamia ei ollut luotu vielä.

 

"Ja Jumala siunasi heidät, ja Jumala sanoi heille: "Olkaa hedelmälliset ja lisääntykää ja täyttäkää maa ja tehkää se itsellenne alamaiseksi; ja vallitkaa meren kalat ja taivaan linnut ja kaikki maan päällä liikkuvat eläimet". 1. Mooses 1:28

 

"Ja Jumala siunasi heidät" - heidät, useampia kuin yhden.

 

"Olkaa hedelmälliset ja lisääntykää ja täyttäkää maa" - Heitä käskettiin vain lisääntymään, Jumalan liittoa tai lupausta ei annettu, sama kuin eläimille.

 

"ja vallitkaa" - heitä ainoastaan muistutettiin pitämään valtaa tai kontrolloimaan heidän väestön kasvuaan siten, että maa tai ympäristö kykenee ylläpitämään heidät.

 

"ja vallitkaa meren kalat ja taivaan linnut ja kaikki maan päällä liikkuvat eläimet" - vallitkaa tai hallitkaa, tarkoitti ainoastaan, että eläimiä käytetään ihmisen tietouden edistykselliseen kehitykseen, ei eläimiä ollut lupa syödä. Teorian lentämisestä me saimme linnuilta; laivojen ja sukellusveneiden mallin olemme saaneet kaloilta ja aina vaan paranee sillä me olemme myös kehittäneet monia uusia teknologioita, jotka on kopioitu, jollakin tavalla, eläimiltä. Jopa rokotteet, ennen kuin niitä käytetään ihmisillä, ne ovat ensin testatut eläimillä.

 

  On täysin selvää, että ihmiset ja eläimet luotiin samaan luokkaan - "ihmisten ja eläinten jälkeläiset" - Jumalan kannalta katsottuna; niille ei annettu liittoa, eikä käskyjä.

 

  Tämä oli kuudes päivä.

 

  Ja seitsemäntenä päivänä, jatkoiko Jumala muiden asioiden luomista?

 

  Ja uskonnot tahtovat sanoa, että Jumala ei tehnyt enää mitään luomistyötä.

  Maestro Evangelista sanoo, lukekaamme lisää, jotta voimme olla varmoja. Muista että Aadamia ja Eevaa ei ollut vielä luotu.

Luomisen Seitsemäs Päivä

 

  Tähän samaan aikaan kuudennen päivän luomisen ihmiset lisääntyivät.

 

"Niin tulivat valmiiksi taivas ja maa kaikkine joukkoinensa.
Ja Jumala päätti seitsemäntenä päivänä työnsä, jonka hän oli tehnyt, ja lepäsi seitsemäntenä päivänä kaikesta työstänsä, jonka hän oli tehnyt.
Ja Jumala siunasi seitsemännen päivän ja pyhitti sen, koska hän sinä päivänä lepäsi kaikesta luomistyöstänsä, jonka hän oli tehnyt.
Tämä on kertomus taivaan ja maan synnystä, kun ne luotiin. Siihen aikaan kun Herra Jumala teki maan ja taivaan,"
1. Mooses 2:1-4

 

  Seitsemäntenä päivänä Jumala lepäsi tekemästään työstä, ensimmäisen luomisen aika oli päättynyt.

 "Ja Jumala siunasi seitsemännen päivän ja pyhitti sen, koska hän sinä päivänä lepäsi kaikesta luomistyöstänsä, jonka hän oli tehnyt." - Hän oli ensimmäinen, joka tarkkaili omaa säädöstään. Siitä syystä, kun rikot Sapatin, Pyhäpäivän, seuraa kirous.

 

  Maestro Eraño Evangelista sanoo, pakanakansat tulivat näistä "ihmisten ja eläinten jälkeläisistä". Me olemme osa "ensimmäistä luomista". Jos me kaikki todella tulimme Adamista ja Eevasta, niin miksi on Mustia, Valkoisia, Aasialaisia ja erivärisiä ihmisiä? Jumala loi meidät kaikki tasa-arvoisesti ja samanaikaisesti!

  Koska kertomus Luomisesta oli päättynyt, niin edelleen kysyt: Missä on Adam? Milloin hänet luotiin?

 

  Jumala ei ollut vielä luonut Adamia; luomisen työ oli päättynyt. Siten eläimet ja ihmiset, jotka luotiin viidentenä ja kuudentena päivänä, katsotaan Jumalan taholta Hänen "ensimmäiseksi luomisekseen" - "ihmisten ja eläinten jälkeläiset".

 

Toinen Luominen

Mutta jälleen Jumala teki erityisen luomisen:

 

"ei ollut vielä yhtään kedon pensasta maan päällä, eikä vielä kasvanut mitään ruohoa kedolla, koska Herra Jumala ei vielä ollut antanut sataa maan päälle eikä ollut ihmistä maata viljelemässä," 1. Mooses 2:5

 

"maan päälle" - paikka jossain Lähi-idässä, autiomaa, se kuvaa kasvittomuutta ja puuttomuutta.  Viittako tämä kuvattu maan karuus ja paljaus koko maailman tilaan? Maestro sanoo ei, koska kasvit olivat jo luodut ensimmäisen Luomisen aikana. Onko se totta?

 

  Selkiytämme asiaa:

 

"Ja Jumala sanoi: "Kasvakoon maa vihantaa, ruohoja, jotka tekevät siementä, ja hedelmäpuita, jotka lajiensa mukaan kantavat maan päällä hedelmää, jossa niiden siemen on". Ja tapahtui niin: maa tuotti vihantaa, ruohoja, jotka tekivät siementä lajiensa mukaan, ja puita, jotka lajiensa mukaan kantoivat hedelmää, jossa niiden siemen oli. Ja Jumala näki, että se oli hyvä." 1. Mooses 1:11-12

 

  Jumala loi kasvit ja puut eläinten ruuaksi. Sinä näet Jumalan suuren muotoilun, Käden jäljen, kuinka eläimet selviäisivät, jos ei olisi kasveja niitä ruokkimassa?

 

  Milloin se oli?

 

"Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, kolmas päivä." 1. Mooses 1:11

 

  Jos Jumala olisi luonut ensin eläimet ja ihmiset, ilman kasvien ja siementä tuottavien hedelmien luomista ruuaksi, niin ne eivät olisi selvinneet.


  Palaamme aiheeseen:

  

"ei ollut vielä yhtään kedon pensasta maan päällä, eikä vielä kasvanut mitään ruohoa kedolla, koska Herra Jumala ei vielä ollut antanut sataa maan päälle eikä ollut ihmistä maata viljelemässä," 1. Mooses 2:5

 

"maan päälle" - paikka jossain Lähi-idässä, autiomaa, se kuvaa kasvittomuutta ja puuttomuutta. 

 

"eikä ollut ihmistä maata viljelemässä," - vielä ei ole älyllistä ihmistä viljelemässä ja istuttamassa peltoja. Ensimmäisen luomisen ihmiset, vaikka he jo lisääntyivät, he olivat yhä ruuan kerääjiä. He vain poimivat syötävänsä pensaista ja ottivat maasta.

"vaan sumu nousi maasta ja kasteli koko maan pinnan." 1. Mooses 2:6

 

  Jumala sai vedet virtaamaan maan halki, tehden siitä tuottavaa - kastelujärjestelmä ja teknologia oli esitelty ja mitä tapahtui seuraavaksi?

 

"Silloin Herra Jumala teki maan tomusta ihmisen ja puhalsi hänen sieraimiinsa elämän hengen, ja niin ihmisestä tuli elävä sielu." 1. Mooses 2:7

 

"Silloin Herra Jumala teki maan tomusta ihmisen"- Sinä huomaat, että Jumala loi jälleen, ihmisen luominen seitsemännen päivän jälkeen - Jumala loi yhden ihmisen, ilman paria. Hän oli erityinen Jumalan luominen, toinen luominen.

 

  Kuinka erityinen oli tämä "ihminen"?

 

"Ja Herra Jumala istutti paratiisin Eedeniin, itään, ja asetti sinne ihmisen, jonka hän oli tehnyt." 1. Mooses 2:8

Tämä on aika, jolloin ihminen asetettiin Puutarhaan; puutarha oli olemassa vasta "ihmisen" jälkeen - toinen luominen:

 

"Ja Herra Jumala kasvatti maasta kaikkinaisia puita, ihania nähdä ja hyviä syödä, ja elämän puun keskelle paratiisia, niin myös hyvän- ja pahantiedon puun." 1. Mooses 2:9


"Ja Herra Jumala kasvatti maasta kaikkinaisia puita" - tämä oli Jumalan toinen erityinen luominen, ja minkälainen?

 

"puita, ihania nähdä" - nämä ovat koristeellisia puita.

 

"hyviä syödä," - hedelmää kantavia puita.


"elämän puun keskelle paratiisia, niin myös hyvän- ja pahantiedon puun." - tarkoittaa, että kun mies asetettiin Puutarhaan, niin hän yksin omasi jonkinlaista tietoa ja älyllistä ymmärrystä, joka asetti hänet eri asemaan "ensimmäisen luomisen" kanssa. Hän kykeni erottamaan mikä on hyödyllistä ja mikä ei ole.

 

  Kuinka rikkaaseen ja häntä varten valmistettuun maahan mies oli asetettu?

 

"Ja Eedenistä lähti joki, joka kasteli paratiisia, ja se jakaantui sieltä neljään haaraan.
Ensimmäisen nimi on Piison; se kiertää koko Havilan maan, jossa on kultaa;
ja sen maan kulta on hyvää. Siellä on myös bedellion-pihkaa ja onyks-kiveä.
Toisen virran nimi on Giihon; se kiertää koko Kuusin maan.  Kolmannen virran nimi on Hiddekel; se juoksee Assurin editse.
Ja neljäs virta on Eufrat." 1. Mooses 2:10-14

 

  Tarkoittaa, että puutarha oli yltäkylläinen ja täynnä luonnonrikkauksia.

 

"Ja Eedenistä lähti joki, joka kasteli paratiisia," - Puutarhassa oli kanavasysteemi, eli kastelujärjestelmä


"maan kulta on hyvää. Siellä on myös bedellion-pihkaa ja onyks-kiveä." - Puutarha oli yltäkylläinen luonnonrikkauksiltaan. Se oli tarkoitettu yksin vain miehelle Puutarhassa.

 

"Ja Herra Jumala otti ihmisen ja pani hänet Eedenin paratiisiin viljelemään ja varjelemaan sitä." 1. Mooses 2:15

 

  Mies asetettiin puutarhaan ja hänelle annettiin kaikkea mitä hän tarvitsee ylläpitääkseen sitä viljelemällä ja kehittääkseen sitä.

 

  Tämä on erilainen "luominen", kuin ensimmäinen seitsemän päivää kestänyt. Uskonnot eivät ole koskaan ajatelleet tai edes tienneet kahdesta luomisesta, jotka on kirjoitettu Pyhään Raamattuun.


  Siitä johtuen maailman ihmiset eivät myöskään tiedä todellista opetusta, he ovat uskoneet uskontojen antaman tarinan - että Adam ja Eeva olivat ensimmäiset Jumalan luomat. Sen vuoksi on paljon hämmennystä ja väärinymmärrystä uskontojen ja niiden seuraajien kesken, koska uskontojen antamat selitykset ovat puutteellisia ja riittämättömiä, koskien Pyhää Raamattua.

  Nyt Maestro Evangelista on tullut ja ne ilmestykset joiden kautta hän opettaa Pyhästä Raamatusta, maailman ihmiset voivat nyt testata tai vakuuttua uskontojen opetuksen oikeellisuudesta tai valheellisuudesta. Heidän täytyy vain kysyä häneltä koskien tosi opetusta Jumalasta Pyhässä Raamatussa.

  Jos opetus, jonka yksikään saarnaaja antaa ja se ei ole kirjoitettu Pyhään Raamattuun, niin ihmisten ei tulisi uskoa sellaista; erityisesti kun hän sanoo tehneensä tutkimusta aiheesta nimeltä Jumala. Se on Jumalan pilkkaa ja herjaa Häntä kohtaan. Kuinka sinä voit tehdä tutkimusta Jumalasta? Aivan kuin asettaisit Hänet tutkimuspöydälle asiana ja tarkastelisit sekä tutkisit taustatietoja!

  Maestro Evangelista sanoo, Jumala paljastaa ja ilmoittaa Itsensä Hänen palvelijoilleen, profeetoille; ihmisten tulisi mennä ja etsiä tosi profeetta meidän ajassamme ja kuunnella mitä hänellä on sanottavaa Jumalasta ja Hänen opetuksestaan.


  Jatkakaamme…

Käsky Adamille

 

"Ja Herra Jumala käski ihmistä sanoen: "Syö vapaasti kaikista muista paratiisin puista,
mutta hyvän- ja pahantiedon puusta älä syö, sillä sinä päivänä, jona sinä siitä syöt, pitää sinun kuolemalla kuoleman
". 1. Mooses 2:16-17

 

"käski ihmistä" - hänelle annettiin käsky, hän on ainoa Puutarhassa; hän on erilainen kuin kuudennen päivän Luomisen ihmiset. He ovat Eedenin Puutarhan ulkopuolella.

  Onko se totta?

 

"Ja Jumala siunasi heidät, ja Jumala sanoi heille: "Olkaa hedelmälliset ja lisääntykää ja täyttäkää maa ja tehkää se itsellenne alamaiseksi; ja vallitkaa meren kalat ja taivaan linnut ja kaikki maan päällä liikkuvat eläimet". 1. Mooses 1:28

 

  Maestro Evangelista sanoo, Jumala antoi käskyn "ihmiselle" - Adamille. Tämä asetus tai säädös on Jumalalta Adamille, yksinomaisesti, ei kenellekään muulle. Tämä erottaa miehen "ensimmäisen luomisen" ihmisistä, hänelle on annettu käsky ja muille ei ole annettu yhtään käskyä.

 

"Ja Herra Jumala sanoi: "Ei ole ihmisen hyvä olla yksinänsä, minä teen hänelle avun, joka on hänelle sopiva". Ja Herra Jumala teki maasta kaikki metsän eläimet ja kaikki taivaan linnut ja toi ne ihmisen eteen nähdäkseen, kuinka hän ne nimittäisi; ja niin kuin ihminen nimitti kunkin elävän olennon, niin oli sen nimi oleva. Ja ihminen antoi nimet kaikille karjaeläimille ja taivaan linnuille ja kaikille metsän eläimille. Mutta Aadamille ei löytynyt apua, joka olisi hänelle sopinut." 1. Mooses 2:18-20

 

  Hän alkoi antaa nimiä, tarkoittaa, että hänen älykkyytensä ja tietoutensa kasvoi. Jumala näki, että mies oli yhä yksinäinen…


Eevan Luominen

 

"Niin Herra Jumala vaivutti ihmisen raskaaseen uneen, ja kun hän nukkui, otti hän yhden hänen kylkiluistaan ja täytti sen paikan lihalla." 1. Mooses 2:21

 

"raskaaseen uneen" - tämä jae on selitettävissä ja ymmärrettävissä ainoastaan meidän nykyisen sukupolvemme aikana,

 

Mies nukutettiin, eli häntä valmisteltiin operaatioon, joka on samantapainen kuin kirurgiset operaatiot meidän päivinämme!

 

"Ja Herra Jumala rakensi vaimon siitä kylkiluusta, jonka hän oli ottanut miehestä, ja toi hänet miehen luo." 1. Mooses 2:22

 

  Nainen oli luotu. Tämä on toinen Jumalan erityisistä luomisista, toisin kuin seitsemän päivän luomisen aikana; "mieheksi ja naiseksi" heidät luotiin samanaikaisesti.

 

  Maestro Evangelista sanoo: Tämä on ilmestys, kun Jumala loi ihmisen, jota me kutsumme nimellä Adam ja naisen, jota kutsumme nimellä Eeva, olemaan erillään ensimmäisestä ihmisistä. Me olemme onnekkaita, kun saamme olla eläviä todistajia tälle ilmestykselle, sillä toiset, aikaisemmin eläneet, eivät ole koskaan tienneet tästä.


  Adam on erityinen Jumalalle, ja lupaus on yksin hänelle, ei tarkoitettu muille, Eedenin Paratiisin ulkopuolella asuville.

  Jotta näkisimme selkeän eron Ensimmäiselle Luomiselle ja Toiselle Erityiselle Luomiselle, niin jatkakaamme lukemista:

 

"Ja mies yhtyi vaimoonsa Eevaan; ja tämä tuli raskaaksi ja synnytti
Kainin ja sanoi: "Minä olen saanut pojan Herran avulla".
Ja taas hän synnytti pojan, veljen Kainille, Aabelin. Ja Aabelista tuli lampuri, mutta Kainista peltomies." 1. Mooses 4:1-2

 

   Sen jälkeen kun Adam ja Eeva saivat rangaistuksena karkotuksen Eedenin Puutarhasta, he asettuivat paikkaan, josta Adam oli otettu. Tämä oli aikaa, jolloin Ensimmäisen Luomisen ihmisten määrä oli kasvanut. Heillä oli kaksi poikaa, Kain ja Aabel.

 

  Luetaan tästä:

 

"Ja Kain sanoi veljellensä Aabelille: "Menkäämme kedolle". Ja heidän kedolla ollessansa Kain karkasi veljensä Aabelin kimppuun ja tappoi hänet. Niin Herra sanoi Kainille: "Missä on veljesi Aabel?" Hän vastasi: "En tiedä; olenko minä veljeni vartija?" Ja hän sanoi: "Mitä olet tehnyt? Kuule, veljesi veri huutaa minulle maasta." 1. Mooses 4:8.10

 

  Jumala tiesi Kainin murhanneen Aabelin…

 

"Ja nyt ole kirottu ja karkoitettu pois tältä vainiolta, joka avasi suunsa ottamaan veljesi veren sinun kädestäsi. Kun maata viljelet, ei se ole enää sinulle satoansa antava; kulkija ja pakolainen pitää sinun oleman maan päällä." Ja Kain sanoi Herralle: "Syyllisyyteni on suurempi, kuin että sen kantaa voisin. Katso, sinä karkoitat minut nyt pois vainiolta, ja minun täytyy lymytä sinun kasvojesi edestä ja olla kulkija ja pakolainen maan päällä; ja kuka ikinä minut kohtaa, se tappaa minut." 1. Mooses 4:11-14

 

"kuka ikinä minut kohtaa, se tappaa minut." - jos me seuraamme uskontojen opetusta, että Adam ja Eeva olivat ensimmäiset ihmiset maailmassa, niin kuka Kainin tappaisi, hänen isänsä vai äitinsä?

 

  Kuten on mainittu "kuka ikinä" - kuka tahansa silloin elossa ollut, tarkoittaa, että siellä oli runsaasti muita ihmisiä siihen aikaan.

  Mitä Jumala teki hänelle?

 

"Mutta Herra sanoi hänelle: "Sen tähden, kuka ikinä tappaa Kainin, hänelle se pitää seitsenkertaisesti kostettaman". Ja Herra pani Kainiin merkin, ettei kukaan, joka hänet kohtaisi, tappaisi häntä. Niin Kain poistui Herran kasvojen edestä ja asettui asumaan Noodin maahan, itään päin Eedenistä." 1. Mooses 4:15-16

 

"kuka ikinä tappaa Kainin" - todellakin, siellä oli muita ihmisiä heidän rinnallaan heidän aikanaan.
 

"Herra pani Kainiin merkin" - tässä jälleen Jumalan lupaus Adamille annetaan edelleen hänen jälkeläiselleen.

 

  Kun Kain asettui Noodin maahan, mitä tapahtui?

 

"Ja Kain yhtyi vaimoonsa, ja tämä tuli raskaaksi ja synnytti Hanokin. Ja hän rakensi kaupungin ja antoi sille kaupungille poikansa nimen Hanok. Ja Hanokille syntyi Iirad, Iiradille syntyi Mehujael, Mehujaelille syntyi Metusael, Metusaelille syntyi Lemek."

1. Mooses 4:17-18

 

  Mistä Kain sai vaimonsa, mistä hän ilmestyi? Papit, kirkkoherrat antoivat vastauksensa kauan aikaa sitten: Se oli tietysti hänen sisarensa, syntynyt äidistään Eevasta! He lisäsivät, että Adam ja Eeva saivat tyttären Kainin ja Aabelin jälkeen.

 

  Tarkoittaisiko se, että uskonnot kertovat meille, että Kain teki insestiä, sukurutsausta?

 

  Todistakaamme onko uskontojen opetus tästä asiasta totta vai ei ole. Lukekaamme Pyhästä Raamatusta, mitä siellä on kerrottu Aadamin ja Eevan kolmannesta lapsesta. Kuka oli Adamin ja Eevan kolmas lapsi? Syntyikö heille tytär Kain ja Aabelin jälkeen?

 

"Ja Aadam yhtyi taas vaimoonsa, ja tämä synnytti pojan ja antoi hänelle nimen Seet, sanoen: "Jumala on suonut minulle toisen pojan Aabelin sijaan, koska Kain hänet surmasi". 1. Mooses 4:25


  Seuraava lapsi oli myös poika! Uskonnot ovat väärässä, he ovat lisänneet taas Pyhän Raamatun opetuksiin.

 

  Siten, se tarkoittaisi vain, että Adamin ja Eevan aikana oli ja asui paljon muita ihmisiä maailmassa, vaikka ei niin runsaslukuisesti kuin tänä päivänä.

  Näin ollen uskontojen tarjoama oppi, tarina Luomisesta, on mitätöity! Uskontojen opetukset on todistettu vääriksi jo alusta alkaen. Kuinka me voimme olla varmoja, onko heidän opetuksensa totta lopussakaan?

  Tiivistääksemme asian, ensimmäinen luominen, "ihmisten ja eläinten", ei omannut liittoa eikä lupausta Jumalalta. Me olemme Jumalan Armon ulkopuolella, me olemme Pakanoita, kuten juutalaiset meitä kutsuvat. Vain Adamin jälkeläiset kuuluvat Jumalan liiton piiriin, mutta se oli aikaisemmin. Jumala tekee uuden asian, uuden liiton.


  Kuinka me voimme ottaa osaa Jumalan Armoon ja Liittoon, joka on annettu vain Adamin jälkeläisille?

 

  Tämä on Maestro Eraño Evangelista ilmestys. Meille on vielä toivoa jäljellä. Eivätkö ilmestykset koskien "ihmisten ja eläinten jälkeläisiä" saaneet sinua hereille?

  Jälleen, profetia…

"Siihen minä heräsin ja katselin, ja uneni oli minusta suloinen.  "Katso, päivät tulevat, sanoo Herra, jolloin minä kylvän Israelin maahan ja Juudan maahan ihmisen siementä ja karjan siementä." Jeremia 31:26-27

 

Toinen käännös: New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"The days are coming," declares the LORD, "when I will plant the house
of Israel and the house of Judah with the offspring of men and of animals.
Jeremiah 31:27 (NIV)

 

 

 

 

Suora suomennos:

 

"Päivät ovat tulossa", sanoo HERRA, "kun Minä istutan samaan/yhdistän Israelin huoneen ja Juudan huoneen ihmisten jälkeläisten ja eläinten jälkeläisten kanssa." Jeremia 31:27

 

  Tämä on aika jolloin maailman ihmisten on aika herätä heidän syvästä unestaan, johon uskonnot ovat heidät nukuttaneet.

 

  Minkälaisia "ihmisiä" ovat " ihmisten ja eläinten jälkeläiset"?

 

"Ja niin kuin minä olen valvonut repiäkseni ja kukistaakseni heitä, hajottaakseni ja hävittääkseni, tuottaakseni onnettomuutta, niin minä olen valvova rakentaakseni ja istuttaakseni heitä, sanoo Herra." Jeremia 31:28

 

  Nämä ihmiset ovat ilman Jumalan lupausta ja liittoa, ja sen vuoksi Hän ei säästä ketään.

 

  Koska me emme ole tunteneet tosi Jumalaa, me olemme kärsineet todella paljon läpi aikojen saaton: sodat, nälänhätä, vitsaukset, tuhot ja muut, mutta Jumala antaa juuri parasta aikaa meille lupauksen uudesta alusta. Kaikki ihmiset ovat yhdistettyinä yhden ja toden Jumalan liittoon.

 

  Minkä muun opetuksen yli me olemme nukkuneet?

 

Mitä Jumalan opetuksia me emme ole koskaan tienneet, koska uskonnot ovat vääristelleet totuutta?

"Niinä päivinä ei enää sanota: 'Isät söivät raakoja rypäleitä, lasten hampaat heltyivät';
vaan jokaisen on kuoltava oman syntivelkansa tähden. Jokaiselta ihmiseltä, joka syö raakoja rypäleitä, heltyvät hänen omat hampaansa."
Jeremia 31:29-30

 

  Oppi "perisynnistä" ei ole totta. Se oli käytössä vain silloin Israelilaisten keskuudessa. Uskonnot ovat saaneet meidät noudattamaan sitä, koska he ovat aivopesseet meidät. Itse asiassa se oppi ei liity meihin millään tavalla! Me olemme nyt todistaneet, että uskontojen opetukset ovat erilaisia kuin Jumalan opetukset ja käskyt: Jokainen maksaa omista synneistään; kukaan toinen ihminen ei voi pelastaa toisen ihmisen elämää. Hän voi pelastaa sen vain itse.

  Saatat kysyä: Kuinka?

Syntien Anteeksianto

 

Nyt ensimmäistä kertaa, Maestro kertoo, kuinka me löydämme anteeksiannon synteihimme ja elämme pidempään:

 

"Älköön isiä rangaistako kuolemalla lasten tähden älköönkä lapsia isien tähden; kukin rangaistakoon kuolemalla oman syntinsä tähden." 5. Mooses 24:16

 

  Maestro sanoo, kauanko tämä tieto on ollut Pyhässä Raamatussa?

 

  Se on annettu jo jopa Mooseksen aikana. Miksi uskonnot eivät ole opettaneet sitä maailman ihmisille?

 

  Lukekaamme nyt, kuinka Jumala toisti ja muistutti siitä profeettojensa kautta:

 

"Ja minulle tuli tämä Herran sana: "Mikä teillä on, kun te lausutte tätä pilkkalausetta Israelin maasta: 'Isät söivät raakoja rypäleitä, lasten hampaat heltyivät'? Hesekiel 18:1-2

 

  Oppi "perisynnistä", mitä Jumala sanoo siitä?

 

"Niin totta kuin minä elän, sanoo Herra, Herra, ei tule teidän enää lausua tätä pilkkalausetta Israelissa." Hesekiel 18:3

"Niin totta kuin minä elän" - todella on Jumala!

"Katso, kaikki sielut ovat minun: niin kuin isän sielu, niin pojankin sielu - ne ovat minun. Se sielu, joka syntiä tekee - sen on kuoltava." Hesekiel 18:4

 

  Jumala muistutti käskystä koskien syntejä, jonka Hän oli antanut Mooseksen kautta. Ei ole olemassa totuutta opille "perisynnistä". Adam ja Eeva tekivät syntiä puutarhassa; he olivat se taho, joka sai rangaistuksen. Uskonnot sanovat, että Adamin ja Eevan synnit ulottuvat meidän sukupolveemme asti. Se ei ole totta, sen perusteella, mitä Pyhään Raamattuun on kirjoitettu!

 

  Lukekaamme käskyn yksityiskohtainen selonteko ja voimme löytää tien pelastukseemme.

 

"Poika ei kanna isän syntivelkaa, eikä isä kanna pojan syntivelkaa. Vanhurskaan ylitse on tuleva hänen vanhurskautensa, ja jumalattoman ylitse on tuleva hänen jumalattomuutensa." Hesekiel 18:20


  Yhteenvetona voimme sanoa, että edes Jeesus ei voi meitä pelastaa.

  Kun olemme tehneet syntiä, niin rankaiseeko Jumala meitä heti suoraan?

 

"Ja jos jumalaton kääntyy pois kaikesta synnistänsä, mitä hän on tehnyt, ja noudattaa kaikkia minun käskyjäni ja tekee oikeuden ja vanhurskauden, hän totisesti saa elää; ei hänen ole kuoltava." Hesekiel 18:21

 

  Ei, Jumala ei rankaise meitä heti suoraan; meille on annettu tilaisuus lunastaa itsemme: Uudistua ja palata Jumalan luo. Lähes aina, kun olemme tehneet virheen, me tiedostamme sen vasta jälkeenpäin. Paras esimerkki on Adam ja Eeva - he tiesivät hyvän ja pahan eron kun olivat tehneet väärin.

 

  Uskontojen opetusten mukaan meidän syntimme ovat kirjoitetut taivaaseen, onko se totta?

 

"Ei yhtäkään hänen synneistänsä, jotka hän on tehnyt, muisteta; vanhurskautensa tähden, jota hän on noudattanut, hän saa elää." Hesekiel 18:22

 

  Maestro Eraño Evangelista sanoo, ei ole olemassa sellaista asiaa. Meidän täytyy vain katua, muuttaa elämäntyylimme ja palata Jumalan luo.

 

  Onko Jumalan mielestä syntisen kuolema oikein?


"Olisiko minulle mieleen jumalattoman kuolema, sanoo Herra, Herra; eikö se, että hän kääntyy pois teiltänsä ja elää?" Hesekiel 18:23

 

  Jumala tahtoo meidän katuvan syntejämme, uudistua ja palata takaisin Hänen luoksensa.

 

  Miten on Jeesuksen suhteen, mies joka tiesi toden opetuksen ja teki syntiä, mitä hänelle tapahtui?


"Jos vanhurskas kääntyy pois vanhurskaudestansa ja tekee vääryyttä, sen tähden hänen on kuoltava; vääryytensä tähden, jota on tehnyt, hänen on kuoltava." Hesekiel 18:26

 

  Kun Jeesus kärsi ristillä, hän huusi: "Jumalani, Jumalani, miksi hylkäsit minut"? - Psalmi 22:1, Maestro Evangelista kysyy: Pyysikö Jeesus anteeksiantoa vai syyttikö hän Jumalaa?

 

 Hän syytti Jumalaa ristillä; Jumala ei vastannut hänelle ja hänet oli hylätty!

  Tämä on aika, jolloin meidän on aika herätä.

 

  Halusiko Jumala Jeesuksen kuolevan?

 

"Sillä ei ole minulle mieleen kuolevan kuolema, sanoo Herra, Herra. Siis kääntykää, niin te saatte elää." Hesekiel 18:32

 

  Jeesus kuoli, koska hän ei katunut, eikä pyytänyt anteeksiantoa Jumalalta.

 

  Nyt me olemme oppineet, että uskontojen opetukset koskien Pelastusta Jeesuksen kautta, ei ole totta. Vain Jumalan kautta me voimme saada Pelastuksen ja elää elämästämme kylläisiksi. Jeesuksella ei ollut voimaa pelastaa hänen elinaikanaan, eikä minään aikana.

 

  Maestro sanoo, lukekaamme, jotta tietäisimme voiko ihminen sovittaa toisen ihmisen synnit.

  Maestro sanoo, että tarkastelkaamme Moosesta, yhtä mahtavimmista Jumalan profeetoista:


"Ja Herra puhutteli Moosesta kasvoista kasvoihin, niin kuin mies puhuttelee toista. Sitten Mooses palasi takaisin leiriin; mutta Joosua, Nuunin poika, hänen apumiehensä ja palvelijansa, ei poistunut majasta." 2. Mooses 33:11

  Mooses oli erittäin läheinen Jumalalle ja puhui hänelle kuin ystävälle puhutaan.

 

  Oliko silloin tapahtuma, jolloin Mooses olisi yrittänyt sovittaa kansansa syntejä Jumalalle?

 

"Seuraavana päivänä Mooses sanoi kansalle: "Te olette tehneet suuren synnin. Minä nousen nyt Herran tykö - jos ehkä voisin sovittaa teidän rikoksenne." Ja Mooses palasi Herran tykö ja sanoi: "Voi, tämä kansa on tehnyt suuren synnin! He ovat tehneet itselleen jumalan kullasta." 2. Mooses 32:30-31

 

"jos ehkä" - Mooses ei ollut edes varma, jos hän voisi sovittaa kansansa synnit.

 

"Jospa nyt antaisit heidän rikoksensa anteeksi! Mutta jos et, niin pyyhi minut pois kirjastasi, johon kirjoitat." 2. Mooses 32:32

  Yrittikö Mooses todella sovittaa kansansa synnit vai eikö?

  Mooseksen pyyntö oli suuri, että hän jopa tarjosi omaa elämäänsä heidän edestään. Mitä Jumala sanoi hänelle?

 

"Mutta Herra vastasi Moosekselle: "Joka on tehnyt syntiä minua vastaan, sen minä pyyhin pois kirjastani. Mene nyt ja johdata kansa siihen paikkaan, josta minä olen sinulle puhunut; katso, minun enkelini käy sinun edelläsi. Mutta kostoni päivänä minä kostan heille heidän rikoksensa." 2. Mooses 32: 33-34

 

Jumala ei antanut Mooseksen sovittaa kansansa syntejä. Kuka tahansa tekee syntiä, vastaa siitä itse Jumalalle.

  Jumala lähettää aina "enkelin" tuomion hetkellä. Jumala odottaa meidän katuvan, muuttavan pois pahoilta teiltämme ja palaavan Hänen luokseen. Me saamme anteeksi ja saamme elää.


  Kun Mooseksen ei sallittu Jumalan edessä sovittaa kansan syntejä, niin kuinka paljon vähemmän siihen kykenee Jeesus? Jumala ei tee koskaan poikkeuksia Pyhässä Raamatussa. Uskontojen oppi, että Jeesus on pelastanut koko maailman ihmiset synneistään, on vale!


  Maestro Evangelista sanoo, opetus, jonka me olemme lukeneet, osoittaa ja selittää, että jokainen ihminen voi kysyä anteeksiantoa Jumalalta, eikä yksikään voi sovittaa tai toimia välittäjänä toisen synneistä Jumalalle.

  Palatkaamme:

 

"vaan jokaisen on kuoltava oman syntivelkansa tähden. Jokaiselta ihmiseltä, joka syö raakoja rypäleitä, heltyvät hänen omat hampaansa." Jeremia 31:30

 

  Yksikään ihminen ei voi pelastaa toista ihmistä synneistään; jonka ainoan meistä on kysyttävä ja pyydettävä anteeksiantoa itse suoraan Jumalalta. Mitä tapahtuu seuraavaksi?

 

"Katso, päivät tulevat, sanoo Herra, jolloin minä teen Israelin heimon ja Juudan heimon kanssa uuden liiton;" Jeremia 31:31

 

"Katso, päivät tulevat" - meidän sukupolvemme aikana.

"uuden liiton; " - miksi "uuden"

"Katso, päivät tulevat, sanoo Herra, jolloin minä kylvän Israelin maahan ja Juudan maahan ihmisen siementä ja karjan siementä." Jeremia 31:27

 

  Tämä on uusi liitto Jumalan ja Hänen uuden kansansa kanssa, maailman ihmisten.

 

  Miten se on erilainen?

 

"en sellaista liittoa kuin se, jonka minä tein heidän isäinsä kanssa silloin, kun minä tartuin heidän käteensä ja vein heidät pois Egyptin maasta, ja jonka liittoni he ovat rikkoneet, vaikka minä olin ottanut heidät omikseni, sanoo Herra." Jeremia 31:32

 

Toinen käännös: New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

It will not be like the covenant I made with their forefathers
when I took them by the hand to lead them out of Egypt,
because they broke my covenant, though I was a husband to them,"
declares the LORD. Jeremiah 31:32 (NIV)

 

"though I was a husband to them" - "vaikka Olin heille aviomies"

 

Näin Jumala kuvailee Hänen aikaisempaa kansaansa: He eivät pysyneet Hänelle uskollisina. Liitto on verrattu avioliittoon, valtavan syvä kytkös.

 

"Vaan tämä on se liitto, jonka minä teen Israelin heimon kanssa niiden päivien tultua, sanoo Herra: Minä panen lakini heidän sisimpäänsä ja kirjoitan sen heidän sydämiinsä; ja niin minä olen heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani." Jeremia 31:33

 

  Jumala mainitsee nyt vain yhden heimon. Tämä on "Israelin huoneen ja Juudan huoneen yhdistäminen "ihmisten ja eläinten jälkeläisiin". Jumala tarkastelee heitä Jumalan uutena kansana.

 

Mistä me tunnistamme heidät?

 

"Silloin ei enää toinen opeta toistansa eikä veli veljeänsä sanoen: 'Tuntekaa Herra'. Sillä he kaikki tuntevat minut, pienimmästä suurimpaan, sanoo Herra; sillä minä annan anteeksi heidän rikoksensa enkä enää muista heidän syntejänsä." Jeremia 31:34

 

"Tuntekaa Herra" - uusi kansa tuntee Jumalan ja tietää Hänen Suuren Nimensä.

  Minkälainen aikakausi se on? Se tulee olemaan aika, jolloin yksikään ihminen ei enää petä toistaan koskien totuutta Jumalasta.

 

"Näin sanoo Herra, joka on pannut auringon valaisemaan päivää, kuun ja tähdet lakiensa mukaan valaisemaan yötä, hän, joka liikuttaa meren, niin että sen aallot pauhaavat - Herra Sebaot on hänen nimensä:" Jeremia 31:35

 

Toinen käännös: New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

This is what the LORD says, he who appoints the sun
to shine by day, who decrees the moon and stars
to shine by night, who stirs up the sea
so that its waves roar - the LORD Almighty is his name:
Jeremiah 31:35 (NIV)

 

"the LORD Almighty is his name " - " Herra Kaikkivaltias on Hänen nimensä" - omistusoikeus kaikesta kuuluu Jumalalle, koska Hän ei anna kunniaansa vihollisille.

 

"Jos väistyvät nämä lait minun kasvojeni edestä, silloin myös lakkaavat Israelin jälkeläiset olemasta kansa minun kasvojeni edessä ainiaan." Jeremia 31:36

 

  Lopussa on vain yksi kansa maanpäällä, koska kaikki kansat tulevat ja liittyvät yhdeksi kansaksi, Jumalan Uusi Kansa.

 

  Luemme uudelleen:

"Vaan tämä on se liitto, jonka minä teen Israelin heimon kanssa niiden päivien tultua, sanoo Herra: Minä panen lakini heidän sisimpäänsä ja kirjoitan sen heidän sydämiinsä; ja niin minä olen heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani." Jeremia 31:33

 

"he ovat minun kansani." - Keitä he ovat? Keillä on oikeus tulla kutsutuiksi "Jumalan kansa" ja oikeus kutsua Jumalaa "Isäksi"?

 

"Heräjä, miekka, minun paimentani vastaan ja minun lähintä miestäni vastaan, sanoo Herra Sebaot. Lyö paimenta, ja joutukoot lampaat hajallensa; mutta minä käännän jälleen käteni pienimpiä kohden." Sakarja 13:7

 

"paimen" oli Jeesus, kuten jo aikaisemmasta tiedämme.

 

"lampaat" - Jeesuksen apostoleita.


"pienimmät" - uskonnot, Jumalan viha on suuri näitä ihmisiä kohtaan.

"Ja näin on käyvä koko maassa, sanoo Herra: kaksi osaa siitä hävitetään ja saa surmansa, mutta kolmas osa siitä jää jäljelle." Sakarja 13:8

 

  Heidät tuhotaan ajallaan, ketkä selviävät?

 

"Ja sen kolmannen osan minä vien tuleen; minä sulatan heidät, niin kuin hopea sulatetaan, ja koettelen heitä, niin kuin kulta koetellaan. He huutavat avuksi minun nimeäni, ja minä vastaan heille. Minä sanon: "Se on minun kansani", ja se sanoo: "Herra, minun Jumalani". Sakarja 13:9

 

  He huutavat tai kutsuvat Jumalaa Nimeltä ja Jumala vastaa heille ja heitä kutsutaan Jumalan Uudeksi Kansaksi, tai Uusiksi Ihmisiksi.

 

  Kuinka profetia täyttyy?

 

"Herra on oleva koko maan kuningas. Sinä päivänä on Herra oleva yksi ja hänen nimensä yksi." Sakarja 14:9

 

"Sinä päivänä" - Se tapahtuu varmasti.


"yksi." - kun "Israelin huoneen ja Juudan huoneen ja ihmisten ja eläinten jälkeläisten" yhdistäminen on lopulta valmis - heitä kutsutaan Uusiksi Jumalan Ihmisiksi tai Kansaksi.


Ilman tietoa Jumalan Nimestä, yksikään laki tai liitto, jota ei ole siten allekirjoitettu - ei ole sitova, pätevä.

  Me olemme onnekkaita, että Jumalan Nimi ilmoitetaan juuri meidän sukupolvemme aikana. "Muukalainen", Maestro Eraño Evangelista ilmoittaa meille Jumalan Nimen, aivan kuten on profetoitu Pyhässä Raamatussa, Jumalan Sanassa.

  Palaamme takaisin profetiaan:

 

"Siihen minä heräsin ja katselin, ja uneni oli minusta suloinen." Jeremia 31:26

 

   Tämä on ihmisten tila maailmassa tällä hetkellä; he ovat yhä unessa uskontojen opetuksen vallassa. Me herätämme heidät nyt…

 

"suloinen, miellyttävä" - siksi koska uskontojen opetukset mukaan lukien ihmeet, ylösnousemus ja ikuinen elämä ovat petollisia.

 

"Katso, päivät tulevat, sanoo Herra, jolloin minä kylvän Israelin maahan ja Juudan maahan ihmisen siementä ja karjan siementä." Jeremia 31:27

 

  "Ensimmäisen luomisen" ihmiset yhdistetään "toisen luomisen" ihmisten kanssa.

"Ja niin kuin minä olen valvonut repiäkseni ja kukistaakseni heitä, hajottaakseni ja hävittääkseni, tuottaakseni onnettomuutta, niin minä olen valvova rakentaakseni ja istuttaakseni heitä, sanoo Herra." Jeremia 31:28

  Tämä on juuri se mitä "ensimmäinen luominen" on joutunut kärsimään; emmekö me nyt kärsi näistä juuri tällä hetkellä maailmassa?

 

 Mitä tapahtuu, kun "ensimmäinen luomisen" ihmiset yhdistetään "toisen luomisen" Ihmisten kanssa, mitä silloin tapahtuu?

"Niinä päivinä ei enää sanota: 'Isät söivät raakoja rypäleitä, lasten hampaat heltyivät'; vaan jokaisen on kuoltava oman syntivelkansa tähden. Jokaiselta ihmiseltä, joka syö raakoja rypäleitä, heltyvät hänen omat hampaansa.  "Jeremia 31:29-31

  Uskontojen petollisia opetuksia ei enää silloin ole.

 

"Ja niin kuin minä olen valvonut repiäkseni ja kukistaakseni heitä, hajottaakseni ja hävittääkseni, tuottaakseni onnettomuutta, niin minä olen valvova rakentaakseni ja istuttaakseni heitä, sanoo Herra." Jeremia 31:28

 

"rakentaakseni ja istuttaakseni heitä" - Kuka rakentaa vielä kerran, onko Jumala silloin vielä meille puhumassa?

 

  Lukekaamme Jumalan antamat ohjeet:

 

"On tapahtuva aivan niin, kuin sinä Herralta, sinun Jumalaltasi, anoit Hoorebilla, silloin kun seurakunta oli koolla ja sanoit: 'Älköön minun enää suotako kuulla Herran, minun Jumalani, ääntä älköönkä nähdä tätä suurta tulta, etten kuolisi'." 5. Moos. 18:16

 

Tämän pyynnön kansa esitti Mooseksen kautta Jumalalle. Mitä Jumala vastasi?

 

Ja Herra sanoi minulle: 'Mitä he ovat puhuneet, on oikein puhuttu. 5. Moos. 18:17

 

Hänen kansansa ei kuule enää suoraan Jumalan ääntä. Aika jolloin Jumala keskusteli ihmisten kanssa suoraan, on päättynyt.

 

  Kuka puhuisi ihmisille Jumalan puolesta?

 

"Profeetan minä olen herättävä heille heidän veljiensä keskuudesta, sinun kaltaisesi, ja minä panen sanani hänen suuhunsa, ja hän puhuu heille kaikki, mitä minä käsken hänen puhua."  5. Moos. 18:18

 

  Jumala lähettää Mooseksen kaltaisen profeetan; mistä hän tulee?

 

"heidän veljiensä keskuudesta" - hän tulee ihmisten keskuudesta, jotka ovat "ensimmäisestä luomisesta", ei Israelin kansan keskuudesta, "toisesta luomisesta".

 

"panen sanani hänen suuhunsa" - tämä tekee hänet erilaiseksi kuin Mooses oli.

 

    Mitä me tulemme tietämään tältä profeetalta?

 

"Ja joka ei kuule minun sanojani, joita hän minun nimessäni puhuu, hänet minä itse vaadin tilille." 5. Moos. 18:19

 

  Hän tulee puhumaan maailman ihmisille Jumalan Nimessä.

 

 Miksi? Mitä tapahtui aikaisemmin, että Hänen kansansa täytyy nyt nähdä Hänen Nimensä?

"Jeremia sanoi vielä kaikelle kansalle ja kaikille naisille: "Kuulkaa Herran sana, kaikki Juuda, joka olet Egyptin maassa.  Näin sanoo Herra Sebaot, Israelin Jumala: Mitä te ja teidän vaimonne olette suullanne puhuneet, sen te panette käsillänne täytäntöön, sanoen: 'Me täytämme lupauksemme, joilla olemme luvanneet polttaa uhreja taivaan kuningattarelle ja vuodattaa hänelle juomauhreja'. Niinpä pitäkää lupauksenne, pankaa lupauksenne täytäntöön!" Jeremia 44:24-25

  Mooseksen johdattama kansa ylisti muita jumalia, kuten "taivaan kuningatar", jopa heidän matkansa aikana Egyptin maasta poistuessaan. Meidän aikanamme ylistetään myös samaa "taivaan kuningatarta", mutta eri nimellä kutsuttuna, eli Maria, Jeesuksen äiti, ja hänellä on titteli, Taivaan ja Maan Kuningatar.

Mitä Jumala antoi heille?

"Sen tähden kuulkaa Herran sana, kaikki Juuda, te jotka asutte Egyptin maassa: Katso, minä vannon suuren nimeni kautta, sanoo Herra: Totisesti, ei ole ainoakaan Juudan mies enää mainitseva suullaan minun nimeäni, niin että sanoisi: 'Niin totta kuin Herra, Herra elää' - ei koko Egyptin maassa." Jeremia 44:26

  Jumala langetti Egyptissä oleville Juudaan ihmisille kirouksen, etteivät he enää koskaan voisi sanoa tai lausua Jumalan Nimeä. Kirous on yhä nykyisinkin voimassa, niin etteivät juutalaiset tiedä eivätkä pysty sanomaan Jumalan Nimeä. He voivat käyttää ainoastaan "Hashem, eli Herra" tai "Nimi", Jumalan oikean Nimen sijasta.

  Ja maailman ihmisille, uskonnot eivät ole koskaan tienneet Jumalan Nimeä, koska he eivät ole Jumalan lähettämiä, jotka paljastaisivat Hänen Oikean Nimensä. Niin me kuulemme ja näemme uskontojen vetoavan nimiin: YHWH, Jahveh, Jehova, El, Elohim, Adonai, kunnes alkoivat tehdä ihmisiä tutuiksi nimiin, "Yeshua" tai "Yashua", joka on Heprealainen nimi Jeesukselle, kuin Jumalan nimen vastineena. Tämä on viimeinen menossa oleva petos.

  Tulee olemaan vain yksi mies, profeetta, joka tulee ja hän ei ole syntyisin Israelin kansasta. Hän paljastaa ja esittelee maailman ihmisille Jumalan Nimen. Hän voi täyttää annetun tehtävän vaatimukset, koska hän ei lukeudu kirouksen piiriin, jonka Jumala langetti Juudan ihmisille!

  Onko totta, että Jumalan lupaama profeetta ei tule Juudan ihmisistä eikä Israelin ihmisistä?

"Myös jos (kun) joku muukalainen, joka ei ole sinun kansaasi Israelia, tulee kaukaisesta maasta sinun nimesi tähden - " 1. Kun. 8:41

"joka ei ole sinun kansaasi Israelia," - on nyt aivan selvää, että Moosekselle annettu kuvaus ja tuntomerkit koskien "muukalaista", jonka Jumala on lähettävä, oli tarkka.

"tulee kaukaisesta maasta" - Muukalainen ei ole raskautettu aikaisemmin annetulla kirouksella, joka on kirjoitettuna Jeremia 44:24-26.

"sillä sielläkin kuullaan sinun suuresta nimestäsi, väkevästä kädestäsi ja ojennetusta käsivarrestasi - jos(kun) hän tulee ja rukoilee kääntyneenä tähän temppeliin päin,"            1. Kun. 8:42

"sillä sielläkin kuullaan sinun suuresta nimestäsi" - tulee olemaan aika, joka on otollinen Jumalalle, kun "muukalainen" ilmestyy koko maailman eteen satelliitti TV:n välityksellä, jotta hän voi täyttää Jumalan hänelle antaman tehtävän.

"niin kuule taivaasta, asuinpaikastasi, häntä ja tee kaikki, mitä muukalainen sinulta rukoilee, että kaikki maan kansat tuntisivat sinun nimesi ja pelkäisivät sinua, samoin kuin sinun kansasi Israel, ja tulisivat tietämään, että sinä olet ottanut nimiisi tämän temppelin, jonka minä olen rakentanut." 1. Kun. 8:43

"niin kuule taivaasta" Missä Jumala on? Hän on taivaissa, siksi "muukalainen" puhuu Jumalan puolesta maailman ihmisille.

  Jumala puhui Moosekselle profeetasta, joka on "samankaltainen" ja se tarkoittaa, että tällä miehellä on samankaltainen tehtävä kuin Mooseksella oli.'

Mitä Mooses toi? Hän toi Liiton Jumalan ja kansan välille. Kestikö se? Ei.

Menikö liitto rikki vai katkaistiinko se? Se katkaistiin, lopetettiin. Kaikki solmitut liitot pysyvät vain, kun niissä on molempien osapuolten nimet. Koska Jumalan ihmiset, Israelin kansa eivät koskaan tienneet Jumalan Nimeä; liitto raukesi, tuli mitättömäksi ajallaan.

  Siten, "muukalainen" tulee paljastamaan Jumalan Nimen ja näin se on toistettu jälleen:

"Minulle tuli tämä Herran sana: "Jo ennen kuin minä valmistin sinut äidin kohdussa, minä sinut tunsin, ja ennen kuin sinä äidistä synnyit, minä sinut pyhitin; minä asetin sinut kansojen profeetaksi."  Jeremia 1:4-5

  Tämä profetia annettiin Jeremiaalle, jotta se jatkuisi, kun tulee ennalta määrätty aika.

"kansojen profeetaksi." - Kyseessä ei ole Jeremia, siinä puhutaan profeetasta, joka on lähetetty maailman kansoja varten.

  Jeremia oli lähetetty vain Israelin kansaa varten, aivan kuten asia on muidenkin profeettojen suhteen. Tämä erityinen profeetta on ainutlaatuinen, profeetta, joka paljastaa Jumalan Sanan maailman kansoille.

"Mutta minä sanoin: "Voi Herra, Herra! Katso, en minä kykene puhumaan, sillä minä olen nuori." Jeremia 1:6

  Lähetetty profeetta ei ole Pyhän Raamatun asioista tietäväinen, kuten uskonnot asioista vaativat, mutta mitä Jumala sanoo?

"Niin Herra sanoi minulle: "Älä sano: 'Minä olen nuori', vaan mene, kunne ikinä minä sinut lähetän, ja puhu kaikki, mitä minä käsken sinun puhua." Jeremia 1:7

  Jos me tarkastelemme maailman tilaa nykyhetkellä, niin tilanne on se, että viimeinen profeetta on yksin suurta uskontojen määrää vastaan.

"Älä pelkää heitä, sillä minä olen sinun kanssasi ja pelastan sinut, sanoo Herra."       Jeremia 1:8

  Jumala ei hylkää häntä.

"Ja Herra ojensi kätensä ja kosketti minun suutani. Ja Herra sanoi minulle: "Katso, minä panen sanani sinun suuhusi." Jeremia 1:9

 

  Tämä on lupaus, jonka Jumala antoi Moosekselle ja onko totta, että tämä on sama profeetta, joka rakentaa sen mitä on rikottu, mitätöity?

"Katso, minä asetan sinut tänä päivänä yli kansojen ja valtakuntain, repimään maasta ja hajottamaan, hävittämään ja kukistamaan, rakentamaan ja istuttamaan." Jeremia 1:10

 

  Hän on Jumalan lähettämä profeetta, joka täyttää profetian:

 

"Katso, päivät tulevat, sanoo Herra, jolloin minä kylvän Israelin maahan ja Juudan maahan ihmisen siementä ja karjan siementä." Jeremia 31:27

 

Toinen käännös: New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"The days are coming," declares the LORD, "when I will plant the house
of Israel and the house of Judah with the offspring of men and of animals.
Jeremiah 31:27 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Päivät ovat tulossa", sanoo HERRA, "kun Minä istutan samaan/yhdistän Israelin huoneen ja Juudan huoneen ihmisten jälkeläisten ja eläinten jälkeläisten kanssa." Jeremia 31:27

 

  On oleva sopusointu, liitto "ensimmäisen luomisen" ja "toisen luomisen" ihmisten välillä.


"Ja niin kuin minä olen valvonut repiäkseni ja kukistaakseni heitä, hajottaakseni ja hävittääkseni, tuottaakseni onnettomuutta, niin minä olen valvova rakentaakseni ja istuttaakseni heitä, sanoo Herra." Jeremia 31:12

 

Tämä on "muukalaisen" tehtävä, jo Moosekselle luvattiin hänen tulevan.

 

  Jälleen me kysymme: Kuka on "muukalainen"? Se paljastetaan myöhemmin…

 

  Kuten on jo aikaisemmin mainittu: Oppikaamme nyt mitä tai ketä tarkoittaa " minun lähintä miestäni"

  
Lyö Paimenta

 

"Heräjä, miekka, minun paimentani vastaan ja minun lähintä miestäni vastaan, sanoo Herra Sebaot (HERRA Kaikkivaltias). Lyö paimenta, ja joutukoot lampaat hajallensa; mutta minä käännän jälleen käteni pienimpiä kohden." Sakarja 13:7

 

  Miksi on mainittu "minun lähintä miestäni"?

 

  Maestro Evangelista selittää, "mies", joka on mainittu, on se henkilö, joka on Jumalan lähettämä, kuten on profetoitu:

 

"Ja Herra Jumala sanoi käärmeelle: "Koska tämän teit, kirottu ole sinä kaikkien karjaeläinten ja kaikkien metsän eläinten joukossa. Vatsallasi sinun pitää käymän ja tomua syömän koko elinaikasi." 1. Moos. 3:14

 

  Puutarhassa tapahtuneen Kiusaustapahtuman jälkeen Jumala ei sallinut käärmeen luikkia pakoon ilman rangaistusta, mutta yksi kysymys tulee mieleen sanoista - " Vatsallasi sinun pitää käymän" - tarkoittaen, että käärmeellä on ollut sitä ennen jalat! No, pettäjä onnistui houkuttelemaan Eevan kiusaukseen, koska se tuli hänelle muodossa, jossa käärme salasi todellisen identiteettinsä. Jos käärme olisi pettänyt Eevaa todellisessa muodossaan, niin olisiko Eeva joutunut petetyksi?

 

  Syy, miksi me kaikki olemme olleet petoksen vallassa halki historia, johtuu siitä, että me emme ole koskaan tienneet tai kyenneet erottamaan "Pettäjän" kulloistakin esiintymismuotoa tai ilmentymää.

 

  Mikä on "pettäjän" tai käärmeen todellinen identiteetti Pyhässä Raamatussa?

 

  Maestro Eraño Evangelista sanoo, lukekaamme siitä:

 

"Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi (paholaiseksi) ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa." Ilmestyskirja 12:9


  Nyt ensimmäistä kertaa käärme on paljastettu lohikäärmeeksi, paholaiseksi ja saatanaksi. Viimeinen ilmestys tulee olemaan "saatanan enkeleiden" identiteetti. Tämä on yksi ilmestys, jonka Maestro antaa meille, kun etenemme lukemalla tämän:

 

"Ja minä panen vainon sinun ja vaimon välille ja sinun siemenesi ja hänen siemenensä välille; se on polkeva rikki sinun pääsi, ja sinä olet pistävä sitä kantapäähän."                     1. Moos. 3:14

 

  Käärmeen ja naisen välinen kamppailu ei ole vielä päättynyt. Silloin kun Adam ja Eeva hävisivät heidän paikkansa ja asemansa Eedenin Puutarhassa, Jumala antaa heidän jälkeläiselleen mahdollisuuden saada se takaisin voittamalla käärmeen ja sen enkelit; jotta pääsisimme palaamaan Eedenin Puutarhaan.

 

  Mutta käärme yrittää voittaa hänen jälkeläisensä. Tämä on nyt tehtävän kuva: "Muukalainen" on oleva "naisen jälkeläinen" profetoitu murskaamaan tai "polkemaan rikki" käärmeen pää ja siten valmistaa tie takaisin Eedenin Puutarhaan. Onko se totta?

 

  Seuraava ilmestys: Kuka on "käärmeen jälkeläinen" ja kuka on "naisen jälkeläinen"?

  Palaamme kohtaan:

 

"Heräjä, miekka, minun paimentani vastaan ja minun lähintä miestäni vastaan, sanoo Herra Sebaot. Lyö paimenta, ja joutukoot lampaat hajallensa; mutta minä käännän jälleen käteni pienimpiä kohden." Sakarja 13:7

 

  Ketä tarkoitetaan sanoilla, "minun lähintä miestäni"? - Koska tämä mies oli ennakkoon ilmoitettu täyttämään Jumalan antama tehtävä.

 

"paimen" - mies, Jeesus.

 

"lampaat" - apostolit

 

"pienimmät" - uskonnot, jotka ovat seuranneet apostoleiden ja Jeesuksen opetuksia!

 

  Mitä heille tapahtuu?

 

"Ja näin on käyvä koko maassa, sanoo Herra: kaksi osaa siitä hävitetään ja saa surmansa, mutta kolmas osa siitä jää jäljelle." Sakarja 13:8

  Kuka tulee säästymään tuholta?

 

"Ja sen kolmannen osan minä vien tuleen; minä sulatan heidät, niin kuin hopea sulatetaan, ja koettelen heitä, niin kuin kulta koetellaan. He huutavat avuksi minun nimeäni, ja minä vastaan heille. Minä sanon: "Se on minun kansani", ja se sanoo: "Herra, minun Jumalani". Sakarja 13:9

 

  Nyt on selvää, että uudet ihmiset eivät ole enää "naisen" jälkeläisiä - "toisesta luomisesta"

 

  Juudan ja Israelin huoneet/suvut olivat Jumalan kansaa aikaisemmin. Nyt, niin kuin on profetoitu, (myös Jeremia 31:26-28), kaikki ovat kutsuttuja olemaan Jumalan kansaa, edellyttäen että he tunnustavat Jumalan, kutsuvat Häntä Nimellä ja palaavat Hänen luokseen.

 

  Kuinka Jeesus on määritelty olemaan "lähin mies" Jumalalle?

 

Maestro Evangelista sanoo, että Jeesus oli Jumalan lähettämä jatkamaan ja näyttämään hänen kansalleen tien pelastukseen ilmoittamalla heille Jumalan Nimen, joka olisi ollut nähtävissä temppelissä, jonka rakensi Salomon. Sen seurauksena hänen kansansa voisi kutsua Jumalaa Nimellä ja Jumala vastaisi heille, näyttäen Jumalan Pelastuksen kansalleen.

 

  Luemme profetian koskien Jeesuksen tulemista…

 

"Siihen hän lausui: "Kuulkaa, te Daavidin suku, eikö se riitä, että te ihmiset väsytätte, kun vielä minun Jumalanikin itseenne väsytätte?"  Jesaja 7:13

  Jumala täytti lupauksen, jonka Hän antoi Puutarhassa, koskien naisen jälkeläisen tuloa.

 

"Sen tähden Herra itse antaa teille merkin: Katso, neitsyt tulee raskaaksi ja synnyttää pojan ja antaa hänelle nimen Immanuel." Jesaja 7:14

  Jeesus on se mies, jolle on annettu tehtävä esitellä Jumalan Nimi kansalleen. Nimi "Immanuel" tarkoittaa "Jumala kanssamme", toisin sanoen, kansa tuntee jo Jumalan.

 

"Voita ja hunajaa hän syö siinä iässä, jolloin hän oppii hylkäämään pahan ja valitsemaan hyvän; "Jesaja 7:15

 

"hunajaa" makeaa, tarkoittaa hänen olevan Jumalan ohjeistama oikealla opetuksella…

" oppii hylkäämään pahan ja valitsemaan hyvän; " - Koska Jumala tietää hänen tulevan kapinallisesta kansasta; siksi tämä ehto on annettu.
 

  Kuten oli myös sanottu, että jos hän on menestyvä tehtävässään, niin häntä tullaan kutsumaan kansansa taholta "Jumalan pojaksi" ja hän saa etuoikeuden kutsua Jumalaa "Isäksi", profetiassa mainitun mukaisesti, 2. Samuel 7:14.

  Miksi häntä kutsutaan vain "Jumalan pojaksi"?

  Maestro Evangelista sanoo, me kaikki tiedämme tosiasiat, Jumalalla ei voi itsellään olla suoranaista poikaa, lasta ja on myös totta, ettei "käärme" tai saatana voi saada poikaa, lasta.

  Mikä oli profetia Jeesuksesta ja hänen tehtävästään?

"Ja hän on synnyttävä pojan, ja sinun on annettava hänelle nimi Jeesus, sillä hän on vapahtava kansansa heidän synneistänsä." Matteus 1:21

 

  Mikäli Jeesus onnistuisi tehtävässään, niin häntä kutsuttaisiin nimellä "Immanuel", tarkoittaen "Jumala kanssamme". Hänen kansansa pääsisi palaamaan Eedenin Puutarhaan, elämä olisi täynnä Jumalan siunauksia.

 

  Jotta olisi menestyksekäs, tietääkö hän, mikä on hänen tehtävänsä?

"Hän vastasi ja sanoi: "Minua ei ole lähetetty muitten kuin Israelin huoneen kadonneitten lammasten tykö" Matteus 15:24

  Kyllä hän tietää erityislaatuisen tehtävänsä, joka on pelastaa ainoastaan hänen kansansa, ei koko maailman ihmisiä. Jumala ei lähettänyt häntä koko maailman ihmisiä varten.

 

  Luemme onnistuiko hän tehtävässään?

"kuinka meidän ylipappimme ja hallitusmiehemme antoivat hänet tuomittavaksi kuolemaan ja ristiinnaulitsivat hänet." Luukas 24:20

  Hänet ristiinnaulittiin, mutta pelastiko hän kansansa?

 

"Mutta me toivoimme hänen olevan sen, joka oli lunastava Israelin. Ja onhan kaiken tämän lisäksi nyt jo kolmas päivä siitä, kuin nämä tapahtuivat." Luukas 24:21

 

  Hän epäonnistui tehtävässään. Mitkä olivat ne tapahtumat, jotka johtivat hänen epäonnistumiseensa?

 

"Niin perkele (paholainen) sanoi hänelle: "Jos sinä olet Jumalan Poika, niin sano tälle kivelle, että se muuttuu leiväksi". Luukas 4:3

 

  Paholainen, joka on myös salanimellä esiintyvä saatana, pilkkasi Jeesusta, mikä oli Jeesuksen vastaus? 

 

"Jeesus vastasi hänelle: "Kirjoitettu on: 'Ei ihminen elä ainoastaan leivästä'." Luukas 4:4

  Jeesus vastasi paholaiselle epäsuorasti. Hänellä ei ollut voimaa muuttaa kiveä leiväksi.

 

"Ja perkele vei hänet korkealle vuorelle ja näytti hänelle yhdessä tuokiossa kaikki maailman valtakunnat" Luukas 4:5

  Paholainen näytti Jeesukselle maailman.

 

"ja sanoi hänelle: "Sinulle minä annan kaiken tämän valtapiirin ja sen loiston, sillä minun haltuuni se on annettu, ja minä annan sen, kenelle tahdon." Luukas 4:6

  Paholainen tarjosi Jeesukselle maailman yli ulottuvaa voimaa ja auktoriteettia. Mitä se tahtoi vastapalveluksena?

 

"Jos sinä siis kumarrut minun eteeni, niin tämä kaikki on oleva sinun." Luukas 4:7

 

  Jeesukselle annettu ehto oli sama kuin Eevalle annettu, eli kumota Jumala Käskyt. Puutarhassa oli vain yksi käsky, mutta Jeesuksen tapauksessa Käskyjä oli tunnustetusti jo kymmenen. Annetun ehdon täyttämiseksi hänen oli omana elinaikanaan muutettava Jumalan antamat Kymmenen Käskyä. Joten kun Jeesus rikkoi tai vähensi Kymmenen Käskyä kahteen, niin hän lopulta sai mitä paholainen lupasi hänelle. Sen sijaan, että Jeesus olisi pysynyt uskollisena Jumalalle, hän seurasi ja totteli paholaista.

 

  Maestro Evangelista kysyy: Kuka on isän perillinen? Poika.  Tämä on syynä sille, että Uudessa Testamentissa "Isän" identiteettiä ei voida enää selkeäsi kohdentaa, koska Jeesus luo hänestä omia mielikuvia opetuksissaan.

 

  Alamme tutkimaan "Isän" todellista identiteettiä, johon Jeesus viittaa Uudessa Testamentissa:

 

"Ja Herra Jumala sanoi käärmeelle: "Koska tämän teit, kirottu ole sinä kaikkien karjaeläinten ja kaikkien metsän eläinten joukossa. Vatsallasi sinun pitää käymän ja tomua syömän koko elinaikasi. Ja minä panen vainon sinun ja vaimon välille ja sinun siemenesi ja hänen siemenensä välille; se on polkeva rikki sinun pääsi, ja sinä olet pistävä sitä kantapäähän."    1. Moos. 3:14-15

 

  Profetiassa puhutaan käärmeen jälkeläisestä ja vaimon/naisen jälkeläisestä, ei "Jumalan pojasta" tai Jumalan jälkeläisestä. Jeesus sai todellakin voiman ja auktoriteetin lupauksen mukaisesti paholaiselta. Nyt, kenen poika tai "jälkeläinen" Jeesus on? Paholaisen!

 

  Tämän ilmestyksen Jumala tahtoo antaa kaikille ihmisille; että Jeesus epäonnistui tehtävässään ja että kamppailu käärmeen jälkeläisen ja vaimon/naisen jälkeläisen välillä on yhä käynnissä.

 

  Perikö Jeesus saamansa voiman "käärmeeltä" tai paholaiselta? Kyllä.

 

  Uskonnot sanovat, että aina kun elämässämme tapahtuu pahoja asioita, niin meidän pitäisi syyttää siitä "käärmettä" tai paholaista. Luemme, mitä Jeesus itse sanoo asiasta:


"Tulta minä olen tullut heittämään maan päälle; ja kuinka minä tahtoisinkaan, että se jo olisi syttynyt! Mutta minä olen kasteella kastettava, ja kuinka minä olenkaan ahdistettu, kunnes se on täytetty!" Luukas 12:49-50

  Jeesus toi ongelmat maailmaan, ei se ole enää saatana! Viimeiset kaksi vuosituhatta historia osoittaa meille, että näin on.

 

  Uskonnot yhä jatkavat sanomaansa, "Jeesus toi maailmaan rauhan"! Kysykäämme suoraan Jeesukselta toiko hän rauhan maailmaan?

 

"Luuletteko, että minä olen tullut tuomaan maan päälle rauhaa? Ei, sanon minä teille, vaan eripuraisuutta. Sillä tästedes riitautuu viisi samassa talossa keskenään, kolme joutuu riitaan kahta vastaan ja kaksi kolmea vastaan, isä poikaansa vastaan ja poika isäänsä vastaan, äiti tytärtänsä vastaan ja tytär äitiänsä vastaan, anoppi miniäänsä vastaan ja miniä anoppiansa vastaan." Luukas 12:51-53

 

  Jos se mitä Jeesus sanoi, on erilaista tai ristiriidassa uskontojen opetusten kanssa, niin kuka kertoo totuuden? Kuka pettää maailman ihmisiä?

  Nyt luemme jälleen mitä on sanottu käärmeen identiteetistä:

 

"Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa." Ilmestyskirja 12:9

 

  Nyt se on selvää, syy miksi paholainen on ollut onnistunut maailman ihmisten pettämisessä historian aikana, on seurausta, koska se kykenee muuttamaan muotoaan, kuin kameleontti. "Muukalaisen" tulolla paholainen tullaan paljastamaan; maailman ihmiset kykenevät nyt tunnistamaan sen vaihtelevat pettämisen muodot ja mallit.

 

  Nyt viimeiseksi "muukalainen" paljastaa keitä ovat "saatanan enkelit".

 

  Kyetäksemme jäljittämään saatanan "enkeleiden" identiteetin, meidän pitäisi tietää kenelle Jeesus siirsi paholaiselta/saatanalta saamansa voiman ja auktoriteetin:

 

"Niin hän kutsui kokoon ne kaksitoista ja antoi heille voiman ja vallan kaikkia riivaajia vastaan ja voiman parantaa tauteja. Ja hän lähetti heidät julistamaan Jumalan valtakuntaa ja parantamaan sairaita." Luukas 9:1-2

 

  Ennen kuolemaansa Jeesus siirsi voimansa ja auktoriteettinsa apostoleilleen. Millä tavalla?

 

  Maestro Evangelista kysyy: Oletko kuullut tai nähnyt uskonnosta tai kirkosta, jossa ei toimiteta parantamisia vetoamalla Jeesuksen nimeen ja saarnata Jumalan valtakunnasta? Ei ole yhtään. He kaikki toimittavat parantamisia ja ajavat ihmisistä ulos demoneita, pahoja henkiä ja ennen kaikkea he saarnaavat jumalan valtakunnasta, joka ei ole tunnettu.

 

  Maestro Evangelista sanoo, jos ja kun uskonnot saarnaavat jumalan valtakunnasta; mikä on Jumalan Nimi? He eivät tiedä, he vaihtavat muita nimiä tilalle ja Jeesuksen nimen. Siksi uskontojen saarnaama jumalan valtakunta on tuntematon. Siksi maailma on kirottu.

 

  Me saamme usein lukea "isästä", jota Jeesus kutsui Evankeliumeissa Uudessa Testamentissa Pyhässä Raamatussa, kuka hän on?

 

"Te olette isästä perkeleestä, (paholaisesta) ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä."

Johannes 8:44

 

" isänne" - kuten oli profetoitu 1. Moos. 3:14-15, että koska käärmeellä ei voi olla poika, niin kuka tahansa, joka tulee käärmeen kontrollin alaiseksi, voidaan katsoa olevan hänen poikansa!


  Tämä oli aikaa, jolloin Jeesus nuhteli kansaansa, mutta aika jolloin hän tuli paholaisen työkaluksi, hän valehteli kansalleen. Hän ei täyttänyt tehtäväänsä, sitä vastoin hän petti kansaansa tekemällä lisää syntiä.
  
  Jeesus myös viittaa paholaiseen "isänä" ja jos hän kutsui "isää" Uudessa Testamentissa, niin se tarkoittaisi Jeesuksen olevan paholaisen valvonnan alaisena!


  Vaikka Jumalaan viitataan Vanhassa Testamentissa myös sanalla "isä", mutta se kuinka Jeesus muutti Jumalan opetuksen ja oli aina "isän" kanssa läheisesti, niin hänen käyttämänsä viittaus ja luomansa mielikuva "isään" ei ole enää Ainoa, Oikea ja Aito Jumala.

  Kuinka Jumala voi olla tyytyväinen Jeesukseen, kun hän muutti ja käänsi päälaelleen Hänen Opetuksensa ja Käskynsä!

 

  Kuka sitten on Jeesuksen mainitsema "isä"? Sinä tiedät vastauksen.

 

  Milloin kamppailu päättyy?

 

"Ja näkyi suuri merkki taivaassa: vaimo, vaatetettu auringolla, ja kuu hänen jalkojensa alla, ja hänen päässään seppeleenä kaksitoista tähteä. Hän oli raskaana ja huusi synnytyskivuissaan, ja hänen oli vaikea synnyttää." Ilmestyskirja 12:1-2


"vaimo, nainen" - tämä merkitsee ja tarkoittaa Jumalan uusia ihmisiä, kansaa.

 

  Tässä ei tarkoiteta Jeesuksen äitiä. Jeesus oli kuollut jo, kun tämä profetia annettiin ja siinä puhutaan syntymisestä, joten hän ei voi olla myöskään profetian täyttäjä. Vaimo/nainen merkitsee Jumalan uutta kansaa tai yhtä valtiota maan päällä.

 

"Ja näkyi toinen merkki taivaassa, ja katso: suuri, tulipunainen lohikäärme, jolla oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea, ja sen päissä seitsemän kruunua;"

Ilmestyskirja 12:3

"lohikäärme" - Maestro Evangelista sanoo, lohikäärme/käärme mainitaan yhä Ilmestyskirjassa ja se tarkoittaisi, että kamppailu, joka alkoi Eedenin Puutarhassa 1. Mooseksen kirjassa, jatkuu yhä. Se ei ole vielä päättynyt.

 

"ja sen pyrstö pyyhkäisi pois kolmannen osan taivaan tähtiä ja heitti ne maan päälle. Ja lohikäärme seisoi synnyttämäisillään olevan vaimon edessä nielläkseen hänen lapsensa, kun hän sen synnyttäisi." Ilmestyskirja 12:4

 

  Ensimmäinen vaimon/naisen symbolinen lapsi oli Jeesus, mutta hän kärsi tappion tai tuli "pistetyksi kantapäähän" paholaisen tai "käärmeen" taholta - 1. Moos. 3:14-15.

 

"Ja hän synnytti poikalapsen, joka on kaitseva kaikkia pakanakansoja rautaisella valtikalla; ja hänen lapsensa temmattiin Jumalan tykö ja hänen valtaistuimensa tykö."

 Ilmestyskirja 12:5

 

  Nyt profetiassa mainitaan uuden lapsen synnystä, joka tulee. Mitä tapahtuu "lohikäärmeelle" tai "käärmeelle"?

  Kuka petti Jeesusta? Paholainen/Käärme.

  Jeesus myönsi jo epäonnistuneensa tehtävässään ja hän oli se, joka toi hajotuksen ja epäjärjestyksen perheisiin hänen aikanaan, ja hän aiheutti ongelmat maailmaan. Kun hän kuoli, hänen apostolinsa ottivat hajotuksen tehtävän hoitaakseen ja jatkoivat petosta elinaikanaan. Kun kaikki apostolit olivat kuolleet, niin uskonnot ja kirkot ottivat tehtävän vastaan ja jatkoivat petoksen levittämistä jokaiseen maailman maahan. He ovat niitä "saatanan enkeleitä"!

   Eedenin Puutarhassa luvatusta vaimon/naisen jälkeläisestä tuli käärmeen jälkeläinen!

 

  Kuka seisoo nyt symbolisena vaimon/naisen jälkeläisenä Jeesuksen tilalla? Lapsi, joka syntyi symbolisesti Ilmestyskirjassa!

 

  Kuka on tämä "lapsi", jolla on "rautainen valtikka"?

  Maestro Eraño Evangelista näyttää sen meille:

 

"Miksi pakanat pauhaavat ja kansat turhia ajattelevat?
Maan kuninkaat nousevat, ruhtinaat yhdessä neuvottelevat Herraa ja hänen voideltuansa vastaan: "Katkaiskaamme heidän kahleensa, heittäkäämme päältämme heidän köytensä
". Psalmi 2:1-3

 

  Tulee aika, jolloin uskonnot asettuvat vastaan opetusta, jonka tuo "lapsi" tai "muukalainen", koska hän tuo totuuden. Nämä opetukset tuhoavat uskonnot"

  Mitä Jumala sanoo?

 

"Hän, joka taivaassa asuu, nauraa; Herra pilkkaa heitä.
Kerran hän on puhuva heille vihassansa, peljättävä heitä hirmuisuudessaan:  

"Minä olen asettanut kuninkaani Siioniin, pyhälle vuorelleni".
Minä ilmoitan, mitä Herra on säätänyt. Hän lausui minulle: "Sinä olet minun poikani, tänä päivänä minä sinut synnytin
." Psalmi 2:4-7

 

  Uskonnot ja maailman muut ihmiset ymmärtävät lopulta, että Jumala on todellakin lähettänyt profeettansa puhumaan Hänen puolestaan.

 

Toinen käännös: New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos/Painos:

 

 The One enthroned in heaven laughs; the Lord scoffs at them.
Then he rebukes them in his anger and terrifies them in his wrath,
saying, "I have installed my King on Zion, my holy hill."
I will proclaim the decree of the LORD:
He said to me, "You are my Son;
today I have become your Father.
Psalm 2:4-7 (NIV)

  

"Then he rebukes them in his anger and terrifies them in his wrath" - Sitten hän nuhtelee heitä vihassaan ja kauhistuttaa raivoisaan. Psalmi 2:5

 

  Maestro lisää: Jeesus, jo ennen kuin hän oli syntynyt, hänestä annettiin merkki satoja vuosia aikaisemmin osoittaen häneen Jumalan valittuna. Nyt on kyseessä Maestro, hän ei saanut ennakkoon minkäänlaista merkkiä, joka osoittaisi suoraan häneen ja silti kuuden miljardin ihmisen joukosta hän on se yksi ainoa, jolla on nyt Jumalan tosi viesti ilmoitettavana ihmisille. Tämä tapahtui Heinäkuun 16. vuonna 1990.

 

  Mitä Jumala sanoi?

 

            "Ano minulta, niin minä annan pakanakansat sinun perinnöksesi

 ja maan ääret sinun omiksesi.
Rautaisella valtikalla sinä heidät muserrat,

niin kuin saviastian sinä särjet heidät."

Psalmi 2:8-9

 

  Koko maailma annetaan perintönä Jumalan taholta. Jos he palaavat Jumalan luo, Paluu Eedenin Puutarhaan on väistämätön tosiasia! Tämä on oleva meidän siunauksemme Jumalalta: Maailman Rauha.

  Minkä ohjeen Jumala antaa?

 

"Tulkaa siis järkiinne, kuninkaat, maan tuomarit, ottakaa nuhteesta vaari.
Palvelkaa Herraa pelolla ja iloitkaa vavistuksella.
Antakaa suuta pojalle, ettei hän vihastuisi ettekä te hukkuisi tiellänne. Sillä hänen vihansa syttyy äkisti. Autuaat ovat kaikki, jotka häneen turvaavat."
Psalmi 2:10-12

 

 

 

"Palvelkaa Herraa pelolla" - tässä, Maestro sanoo, me ylistämme Jumalaa ja palvelemme Häntä tottelemalla Hänen Käskyjään ja annamme arvon Hänen profeetalleen - miehelle, jolle Jumala asetti Sanansa hänen suuhunsa.
  

  Hän osoittaa meille tien tosi Jumalan luo ja näyttää meille polun, joka johtaa Eedenin Puutarhaan.

 

  Tämä Jumalan "muukalaisen" tulo on aika, jolloin on käsillä uskontojen suuren petoksen huippukohta; sen kaatumisen, tuhoutumisen aika on tulossa.

  Me olemme lukeneet ja todenneet, että opetuksen on otettu suoraan Pyhästä Raamatusta, eikä yksikään ihminen kykene toimittamaan tämän kaltaista opetusta, ellei hän ole suoraan Jumalan, Kaikkivaltiaan inspiroima ja suojeluksessa. Tämä tulee todella viimeinkin lopettamaan uskontojen petoksen ja herättää maailman ihmiset heidän syvästä unestaan uskontojen kanssa!

 

  Kuka valehtelee maailman ihmisille? Pyhä Raamattu vai uskonnot?

 

  Tämä on hetki jolloin maailman ihmiset tulevat huomaamaan, että heitä on petetty!

Peto Pyhässä Raamatussa