Maestro

Find www.thename.ph in Facebook

___________________

Muukalaisen Ilmestykset, kuten on mainittu Kuningas Salomonin suulla:


New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:


As for the foreigner who does not belong to your people Israel but has come from a distant land because of your name? for men will hear of your great name and your mighty hand and your outstretched arm?when he comes and prays toward this temple, then hear from heaven, your dwelling place. Do whatever the foreigner asks of you, so that all the peoples of the earth may know your name and fear you, as do your own people Israel, and may know that this house I have built bears your Name."
I Kings 8:41:43 (NIV 1984)


Suora suomennos:

Mitä tulee muukalaiseen, joka ei kuulu sinun kansaasi Israeliin, mutta on tullut kaukaisesta maasta sinun nimesi tähden- sillä miehet kuulevat sinun suuresta nimestäsi ja sinun mahtavasta kädestäsi sekä ojennetusta käsivarrestasi - kun hän tulee ja rukoilee tätä temppeliä kohden, niin kuule silloin taivaasta, sinun asuinpaikastasi. Tee mitä tahansa muukalainen pyytää sinulta, niin että kaikki maan ihmiset voisivat tietää sinun nimesi ja pelätä sinua, niin kuin sinun oma kansasi Israel, ja saata tiedettäväksi, että tämä rakennus, jonka olen rakentanut, kantaa sinun nimeäsi.
1.Kun. 8:41:43


Toinen käännösversio, Suomalaninen kirkkoraamattu -38

Myös jos joku muukalainen, joka ei ole sinun kansaasi Israelia, tulee kaukaisesta maasta sinun nimesi tähden - sillä sielläkin kuullaan sinun suuresta nimestäsi, väkevästä kädestäsi ja ojennetusta käsivarrestasi jos hän tulee ja rukoilee kääntyneenä tähän temppeliin päin, niin kuule taivaasta, asuinpaikastasi, häntä ja tee kaikki, mitä muukalainen sinulta rukoilee, että kaikki maan kansat tuntisivat sinun nimesi ja pelkäisivät sinua, samoin kuin sinun kansasi Israel, ja tulisivat tietämään, että sinä olet ottanut nimiisi tämän temppelin, jonka minä olen rakentanut.
1.Kun. 8:41:43

Sisältölaatikko

Maestro Eraño M. Evangelista on Jumalan lähetettämä ainoastaan toimittamaan Jumalan Sanoma kaikille ihmisille; hän ei ole aloittamassa uutta uskontoa, eikä pyydä minkäänlaisia lahjoituksia. Ole ystävällinen ja varaa aikaa lukeaksesi sanomat täydellisesti.


Katastrofaaliset tapahtumat tulevat jatkumaan joka puolella maailmaa, jotta ihmiset heräisivät tosiasiaan, että maailma on kirottu. Nämä tapahtumat loppuvat ainoastaan silloin kun he hyväksyvät ja tunnustavat tosi Jumalan Nimen.

Maestro Eraño M. Evangelista

Syyskuussa 24. 2006

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:230745 kpl

Jeesuksen Voima 

 

TARKASTELEMME SYNTIKÄSITETTÄ

Julkaistu 22. Elokuuta 2005

 

  Uskonnot saarnaavat ja sanovat, että Jeesus pelasti meidät kaikki ja vedellä kastamalla meidän syntimme tulevat myös pois pestyiksi. Me kysymme: Jos vedellä kastaminen oli sallittua Jumalan taholta syntien poistamiseksi, niin miksi Jumala salli Johannes Kastajan kuolla tanssijattaren pyynnöstä?

 

  Miksi Jumala antoi Johanneksen kuolla, mikäli hän oli kuuliainen Jumalalle? Tarkoittaako tämä myös sitä, että kuten Jeesus, Johannes kuoli myös saman syyn takia? 

  

  Jos Jeesus pelasti meidät kaikki, niin miksi meidän täytyy mennä kirkkoihin ja temppeleihin rukoilemaan syntiemme puolesta? Miksi meidän täytyy muistuttaa itseämme jatkuvasti synneistämme, jotka Jeesus on ottanut pois?

 

  Annatko sinä maailman olla petetty ja eksytetty ikuisesti?

 

  Syntien anteeksiantaminen on uskontojen yksi perusopetuksista. Tarkoittaa, että jos me hyväksymme Jeesuksen henkilökohtaisena pelastajana, niin Jumala antaa meidän syntimme anteeksi. Mikä on aito ja todellinen Jumalan antama säädös ja asetus syntejä koskien?

 

"Älköön isiä rangaistako kuolemalla lasten tähden älköönkä lapsia isien tähden; kukin rangaistakoon kuolemalla oman syntinsä tähden." 5. Mooses 24:16

 

"kukin rangaistakoon kuolemalla oman syntinsä tähden." - jokainen ihminen vastaa itse omista synneistään, ketään ei rangaista toisen synneistä. Luemme toisen kohdan…

 

"Ja minulle tuli tämä Herran sana:
Mikä teillä on, kun te lausutte tätä pilkkalausetta Israelin maasta: 'Isät söivät raakoja rypäleitä, lasten hampaat heltyivät'
? Hesekiel 18:1-2

 

Tämä on oppi "perisynnistä", mutta se voidaan kohdistaa vain Israelin kansaan, ei muihin ihmisiin. Mitä Jumala tekee asialle tällä kertaa?

 

            "Niin totta kuin minä elän, sanoo Herra, Herra, ei tule teidän enää lausua tätä pilkkalausetta Israelissa. Katso, kaikki sielut ovat minun: niin kuin isän sielu, niin pojankin sielu - ne ovat minun. Se sielu, joka syntiä tekee - sen on kuoltava." Hesekiel 18:3-4

 

  Jokainen syntiä tehnyt maksaa tekemästään synnistä. Luemme seuraavaksi yksityiskohtaisen valmistelun asialle…

 

"… Se sielu, joka syntiä tekee - sen on kuoltava. Poika ei kanna isän syntivelkaa, eikä isä kanna pojan syntivelkaa. Vanhurskaan ylitse on tuleva hänen vanhurskautensa, ja jumalattoman ylitse on tuleva hänen jumalattomuutensa." Hesekiel 18:19 loppu-20

 

Jokainen on vastuussa tekemistään synneistä Jumalalle ja muille ihmisille. Tarvitsemmeko me vielä Jeesusta syntiemme anteeksisaamiseen?

"Ja jos jumalaton kääntyy pois kaikesta synnistänsä, mitä hän on tehnyt, ja noudattaa kaikkia minun käskyjäni ja tekee oikeuden ja vanhurskauden, hän totisesti saa elää; ei hänen ole kuoltava." Hesekiel 18:21

 

  Me emme tarvitse muita, edes Jeesusta. Asialle ei ole välittäjää. Meidän täytyy ainoastaan katua ja kääntyä pois pahasta sekä palata Jumalan tykö.

 

   Uskontojen mukaan meidän syntimme ovat kirjoitettuna taivaaseen, onko se totta?

   

 "Ei yhtäkään hänen synneistänsä, jotka hän on tehnyt, muisteta; vanhurskautensa tähden, jota hän on noudattanut, hän saa elää." Hesekiel 18:22

 

  Eivät ole enää! Jumala unohtaa syntimme ja antaa meille anteeksi. Hän antaa meidän elää, jotta muuttaisimme tiemme. Katukaa ja palatkaa Jumalan tykö ja totelkaa Hänen käskyjään. Jumala antaa meille tämän mahdollisuuden muutokseen, jotta menestyisimme ja voisimme hyvin elämässämme.

 

  Miten on oikeamielisten suhteen, vaikka ovat he vapaita synneistä, kun he sitten tekevät syntiä. Mitä Jumala tekee heille?

 

"Jos vanhurskas kääntyy pois vanhurskaudestansa ja tekee vääryyttä, sen tähden hänen on kuoltava; vääryytensä tähden, jota on tehnyt, hänen on kuoltava." Hesekiel 18:26

 

  Jos he eivät kadu tekojaan, heihin sovelletaan myös sama tuomio ja rangaistus, joka on annettu syntisille, ei ole poikkeuksia.

 

  Jeesus oli naulittuna ristille ja kuolemantuskassaan hän huusi: "Jumalani, Jumalani, miksi hylkäsit minut?" Maestro Evangelista kysyy: Pyysikö Jeesus anteeksiantoa Jumalalta vai syyttikö hän Jumalaa? Se on syynä, että viimeiseen Jeesuksen hengenvetoon asti, Jumala ei vastannut hänelle. Jeesus oli hylätty.

 

  Tahtooko Jumala, että kaikki pahat kuolevat syntiensä tähden?

 

"Sillä ei ole minulle mieleen kuolevan kuolema, sanoo Herra, Herra. Siis kääntykää, niin te saatte elää." Hesekiel 18:32

 

  Ei, Jumala tahtoo pelastaa kaikki.

 

"kääntykää, niin te saatte elää"- Tämä on Jumalan kutsu meille kaikille.

 

  Onko ollut olemassa aika jolloin Jumalan mies yritti sovittaa kansansa synnit Jumalalle? Maestro Evangelista sanoo, että lukekaamme tarina Mooseksesta…

 

"Seuraavana päivänä Mooses sanoi kansalle: "Te olette tehneet suuren synnin. Minä nousen nyt Herran tykö - jos ehkä voisin sovittaa teidän rikoksenne." Ja Mooses palasi Herran tykö ja sanoi: "Voi, tämä kansa on tehnyt suuren synnin! He ovat tehneet itselleen jumalan kullasta. Jospa nyt antaisit heidän rikoksensa anteeksi! Mutta jos et, niin pyyhi minut pois kirjastasi, johon kirjoitat." 2. Mooses 32:30-32

 

  Mooses yritti sovittaa kansansa synnit. Mooseksen pyyntö oli mahtava, että hän jopa tarjosi omaa elämäänsä sovituksena kansansa synneistä. Mitä Jumala vastasi hänelle?

"Mutta Herra vastasi Moosekselle: "Joka on tehnyt syntiä minua vastaan, sen minä pyyhin pois kirjastani. Mene nyt ja johdata kansa siihen paikkaan, josta minä olen sinulle puhunut; katso, minun enkelini käy sinun edelläsi. Mutta kostoni päivänä minä kostan heille heidän rikoksensa." 2. Mooses 32:33-34

 

  Jumala ei sallinut Mooseksen sovittaa kansansa syntejä. Kuka tahansa tekee syntiä, hän vastaa siitä Jumalalle ja siitä tulee tuomio ajallaan. Jumala sanoo, että Hän lähettää "enkelin", kun aika on lähellä.

 

  Kun Mooseksen ei sallittu Jumalan edessä sovittaa kansansa syntejä, niin kuinka paljon vähemmän Jeesus?

 

    Uskontojen oppi, että Jeesus pelasti koko maailman synneistään, on valhe!

 

 Maestro Eraño Evangelista sanoo, että tämä opetus selittää sen, että jokainen kysyy itse Jumalan edessä syntejään anteeksi, eikä kukaan toinen voi sovittaa, eikä toimia välittäjänä toisen puolesta Jumalalle.

 

   Jos uskonnot yhä itsepintaisesti vaatisivat, että Jeesus pelasti maailman synneistään, niin luetaan uudestaan, mitä sanottavaa Jumalalla on sovittelijoista. Uskonnot sanovat, Jeesus poisti maailmasta synnit yksinoikeutetusti, mutta mitä Jumala sanoo siihen?

 

"Ja minulle tuli tämä Herran sana: "Ihmislapsi! Jos maa tekisi syntiä minua vastaan olemalla uskoton ja minä ojentaisin sitä vastaan käteni ja murtaisin siltä leivän tuen ja lähettäisin siihen nälän ja hävittäisin siitä ihmiset ja eläimet, ja sen keskellä olisivat nämä kolme miestä: Nooa, Daniel ja Job, niin (vain) oman henkensä he vanhurskaudellaan pelastaisivat; sanoo Herra, Herra." Hesekiel 14:12-14

 

  Jumala sanoi, vieläpä "nämä kolme miestä: Nooa, Daniel ja Job" - eivätkä edes he kykene, eikä heillä ole voimaa pelastaa toisia, kuinka paljon vähemmän Jeesus?

 

  

Saatanan Petos