Jumalan Todellinen Nimi Raamatussa, Maestro Eraño Martin Evangelistan ilmoittamana 21.2.2013 (Before it´s News)

 

 

  Nettisivuston www.thename.ph kautta, Maestro (Opettaja) Eraño M. Evangelista Filippiineiltä on ilmoittanut tai paljastanut meille aidon ja toden sanoman, joka on kirjoitettu Pyhään Raamattuun. Ilmestykset on ilmoitettu Jumalan sanoman mukaisesti, jotka ovat antaneet meille tiedoksi Jumalan profeetat; ei kuten yksikään uskonto opettaa.

 

  Maestro Evangelistan Raamattu ilmestykset antavat luottamuksellista uskoa ja selventävät kaikki asiat, jotka ovat olleet väärinymmärrettyinä ja vääristeltyinä halki ihmiskunnan historian tällä planeetalla yli kaksi vuosituhatta. Meidän Jumalamme antamalla älykkyydellä, meidän täytyy pyrkiä käyttämään meidän viisauttamme ja muita henkisiä kykyjä, niin että me voimme ymmärtää sen mitä on kirjoitettu Pyhään Raamattuun tai Teenakkiin (Heprealainen Raamattu).

 

  Ole ystävällisesti tiedotettu Maestro Eraño M. Evangelistan auktoriteetista paljastaa Jumalan Sanat niin kuin ne on kirjoitettu Pyhään Raamattuun.

 

  Kenellä on auktoriteetti puhua ja opettaa ihmisille Jumalasta ja Hänen Sanastaan?

 

"vaan että niinä päivinä, jolloin seitsemännen enkelin ääni kuuluu hänen puhaltaessaan pasunaan, Jumalan salaisuus käy täytäntöön sen hyvän sanoman mukaan, jonka hän on ilmoittanut palvelijoillensa profeetoille." Ilmestyskirja 10:7

 

 Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"But in the days when the seventh angel is about to sound his trumpet, the mystery

of God will be accomplished, just as he announced to his servants the prophets."
Revelation 10:7 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Mutta niinä päivinä kun seitsemäs enkeli on alkamassa soittamaan trumpettiaan/torveaan, Jumalan salaisuus tullaan silloin saattamaan loppuun, aivan kuten Hän on ilmoittanut Hänen palvelijoilleen profeetoille." Ilmestyskirja 10:7

 

"Mutta niinä päivinä kun seitsemäs enkeli" - tarkoittaa sanomia Jumalalta meille, jotta olisimme informoituja, ei tarkoita ilmestyviä enkeleitä, joita ihmettelemme kunnioituksessa.

 

"Jumalan salaisuus tullaan silloin saattamaan loppuun" - aika, jolloin Jumala ja Hänen Nimensä on oleva tunnettu maailman ihmisten keskuudessa. Ei ole enää salaisuuksia tai mysteereitä koskien Jumalaa ja kykenemme näkemään eron uskontojen opetuksen ja Jumalan puhuman opetuksen välillä…

 

"Hänen palvelijoilleen profeetoille" - ainoastaan Jumalan profeetoilla on hallussaan ilmestys koskien Jumalaa. Ei kenelläkään muulla.

 

  Onko se varmasti totta?

 

"Sillä ei Herra, Herra, tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan palvelijoillensa profeetoille." Aamos 3:7

 

Toinen käännös, King James Version, Kuningas Jaakon Laitos, Painos:

 

"Surely the Sovereign Lord does nothing without
revealing his plan to his servants the prophets."
Amos 3:7 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Varmasti, Ylivertainen Herra ei tee mitään, paljastamatta Hänen suunnitelmaansa Hänen palvelijoilleen profeetoille." Aamos 3:7

 

  Vain profeetoilla on yksinomainen auktoriteetti puhua Jumalan puolesta, sillä he saavat ohjeet suoraan Häneltä.

 

  Maestro Evangelista sanoo, että paras henkilö, joka voi paljasta ja ilmoittaa todellisen kertomuksen Jeesuksesta on Jeesus itse. Niinpä me luemme, mitä Jeesus sanoi tästä asiasta…

 

"Ja hän sanoi heille: "Tätä tarkoittivat minun sanani, kun minä puhuin teille ollessani vielä teidän kanssanne, että kaiken pitää käymän toteen, mikä minusta on kirjoitettu Mooseksen laissa ja profeetoissa ja psalmeissa." Luukas 24:44

 

  Kertooko Jeesus, että meidän täytyy viitata tai käyttää apostolien kirjoittamia kirjoja ja kirjeitä? Vastaus on EI! Tosiasiassa hän halusi meidän lukevan hänestä:

 

  1. Mooseksen Laista, profeetta;

 

  1. Profeettojen kirjoituksista; sekä

 

  1. Daavidin Psalmeista, myös profeetta

 

  Jeesus ei julistanut, että meidän pitäisi hakea apua tai vahvistusta hänen apostoleihinsa kuuluneiden kirjoituksista, kun kyseessä on totuus koskien häntä.

 

  Nyt, mikä oli se ilmestys ja merkki, jonka Jumala antoi aikaisemmin, niin että me kykenemme tunnistamaan ja yksilöimään profeetan, joka tulee ilmoittamaan Jumalan Sanan meidän aikanamme?

 

  Jumala sanoi seuraavaa Moosekselle:

 

"Profeetan minä olen herättävä heille heidän veljiensä keskuudesta, sinun kaltaisesi, ja minä panen sanani hänen suuhunsa, ja hän puhuu heille kaikki, mitä minä käsken hänen puhua." 5. Moos. 18:18

 

"Profeetan… sinun kaltaisesi" - Ennalta maailmaan lähetetty profeetta kuin Mooses, jolla on Jumalalta saatu auktoriteetti.

 

  Mistä hän tulee?

 

 

"heidän veljiensä keskuudesta" - hän tulee Pakanoiden joukosta, ei Israelin kansasta.

 

  Tämä henkilö ei ole Jeesus, sillä hän on Juutalainen ja kuuluu Israelin kansaan. Alusta lähtien kaikki profeetat olivat lähetettyjä ainoastaan Israelin kansaa varten.

 

  Kuinka tulevat profeetta on puhuva Jumalan puolesta?

 

"minä panen sanani hänen suuhunsa" - Tämä tekee hänestä erilaisen kuin Mooses oli. Moosekselle oli annettu auktoriteetti tuoda hänen kansansa ulos Egyptistä ja antaa heille Kymmenen Käskyä, mutta hänelle ei annettu auktoriteettia paljastaa Jumalan Nimeä hänen omalle kansalleen.

 

  Ennalta maailmaan lähetetyn profeetta kuin Mooseksen ei tarvitse opiskella tai tehdä tutkimuksia koskien Pyhää Raamattua siitä mitä hän tulee sanomaan koskien Jumalan Sanaa. Hänen tulee ainoastaan odottaa aikaa, jolloin "Sana" annetaan hänelle, jotta hän ilmoittaa Jumalan sanoman kaikille.

 

"hän puhuu heille kaikki, mitä minä käsken hänen puhua" - Tämä on syy sille, miksi Jumala käski meitä kuuntelemaan tätä profeettaa, eli koska tämä tuleva profeetta toimittaa vain sen, minkä Jumala on hänelle antanut. Se on Jumalan sanoma, ei hänen omansa.

 

  Mikä on Jumalan ohje meille koskien miestä?

 

"Ja joka ei kuule minun sanojani, joita hän minun nimessäni puhuu, hänet minä itse vaadin tilille." 5. Moos. 18:19

 

"Ja joka ei kuule" - Jumala antoi varoituksen kauan sitten, että meidän tulee kuunnella ainoastaan tätä tulevaa profeettaa. Miksi?

 

"minun sanojani, joita hän minun nimessäni puhuu" - Niiden valtavien uskontojen saarnaajien lukumäärästä, jotka väittävät olevansa Jumalan lähettämiä, me voimme nyt yksilöidä tai identifioida toden Jumalan puhemiehen, koska hän on Jumalan lähettämä ilmoittamaan tai esittelemään Hänen Nimensä.

 

Mitä tapahtuu jos toiset eivät välitä ja ovat piittaamattomia hänen suhteensa?

 

"minä itse vaadin tilille" - Jumala on oleva se Yksi, joka tulee hakemaan asialle korvausta tai tilintasausta.

 

  Tämä on Jumalan Sana asiasta, jos joku ei piittaa tai välitä sanomasta tai ilmestyksestä, jonka on antanut ennalta lähetetty profeetta kuin Mooses, Jumala on tässä se, joka on jätetty huomioimatta tai Hänen Sanansa on laiminlyöty!

 

  Jokainen tietää, että Mooses oli Jumalan ennalta lähettämä, mutta kuinka Mooses puhui Jumalan kanssa?

 

"Ja Herra puhutteli Moosesta kasvoista kasvoihin, niin kuin mies puhuttelee toista. Sitten Mooses palasi takaisin leiriin; mutta Joosua, Nuunin poika, hänen apumiehensä ja palvelijansa, ei poistunut majasta." 2. Moos. 33:11

 

  Näin läheinen Mooses oli Jumalalle, ja Jumala puhui hänen kanssaan kuin kaverille.

 

  Tämä on syynä ja selityksenä sille, että Mooses kykeni kirjoittamaan Pyhän Raamatun viisi ensimmäistä kirjaa, koska Jumala Itse "paljasti" ne "Sanat" hänelle.

 

  Mooses ainoastaan kirjoitti "Sanan", joka hänelle annettiin tai ilmoitettiin.

 

  Sen vuoksi, että Pyhä Raamattu on jo kirjoitettu, niin profeetta kuin Mooses, Maestro Eraño M. Evangelista tulee huolehtimaan, että me saamme Mooseksen raamatullisille kirjoituksille merkityksen tai selityksen. Hän tulee myös selittämään muut profetiat, joita ovat kirjoittaneet toiset Jumalan profeetat. Tämä täytyy tehdä nyt, sillä uskonnot jatkavat kiistelyään koskien Pyhään Raamattuun kirjoitettua Jumalan sanomaa kohtaan.

 

  Mikä on merkkinä hänen tulostaan?

 

"Minulle tuli tämä Herran sana: Jo ennen kuin minä valmistin sinut äidin kohdussa, minä sinut tunsin, ja ennen kuin sinä äidistä synnyit, minä sinut pyhitin; minä asetin sinut kansojen profeetaksi. Mutta minä sanoin: Voi Herra, Herra! Katso, en minä kykene puhumaan, sillä minä olen nuori. Niin Herra sanoi minulle: Älä sano: 'Minä olen nuori', vaan mene, kunne ikinä minä sinut lähetän, ja puhu kaikki, mitä minä käsken sinun puhua. Älä pelkää heitä, sillä minä olen sinun kanssasi ja pelastan sinut, sanoo Herra. Ja Herra ojensi kätensä ja kosketti minun suutani. Ja Herra sanoi minulle: Katso, minä panen sanani sinun suuhusi. Katso, minä asetan sinut tänä päivänä yli kansojen ja valtakuntain, repimään maasta ja hajottamaan, hävittämään ja kukistamaan, rakentamaan ja istuttamaan." Jeremia 1:4-10

 

Toinen käännösversio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

The word of the LORD came to me, saying, "Before I formed you in the womb I knew you, before you were born I set you apart; I appointed you as a prophet to the nations."

"Ah, Sovereign LORD," I said, "I do not know how to speak; I am only a child." But the LORD said to me, "Do not say, 'I am only a child.' You must go to everyone I send you to and say whatever I command you. Do not be afraid of them, for I am with you and will rescue you," declares the LORD. Then the LORD reached out his hand and touched my mouth and said to me, "Now, I have put my words in your mouth. See, today I appoint you over nations and kingdoms to uproot and tear down, to destroy and overthrow, to build and to plant." Jeremiah 1:4-10 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"HERRAN sana tuli minulle sanoen,"Ennen kuin Minä muovasin ja tein sinut kohdussa, Minä tunsin sinut, ennen kuin sinä synnyit Minä asetin sinut erilleen; Minä asetin sinut profeetaksi kaikille kansoille ja kansakunnille." Oi, Ylivertainen HERRA, "minä sanoin. "Minä en tiedä kuinka/mitä puhua; Minä olen vain lapsi." Mutta HERRA sanoi minulle, "Älä sano, ´minä olen vain lapsi.´ Sinun täytyy mennä kaikkien luokse, joiden luokse Minä lähetän sinut ja sanoa heille mitä tahansa Minä käsken sinua. Älä pelkää heitä, sillä Minä turvaan sinut, "julistaa HERRA. Sitten HERRA ojensi Hänen kätensä ja kosketti minun suutani ja sanoi minulle, "Nyt Minä olen asettanut Minun sanani sinun suuhusi. Katso, tänä päivänä Minä määräsin sinut kaikkien kansojen ja kuninkuuksien yläpuolelle repimään juuriltaan ja murskaamaan, tuhoamaan ja syöksemään vallasta, rakentamaan ja istuttamaan." Jeremia 1:4-10

 

   Kaikki aikaisemmat profeetat olivat Jumalan lähettämiä vain ja ainoastaan Israelin kansaa varten. Tässä profetiassa mainittu profeetta on lähetetty kaikille kansoille.

 

  Hän on kuin "lapsi" - Jumala antaa hänelle ohjeet siitä, mitä hänen tarvitsee julistaa kansoille. Hän tulee olemaan puhemies kaikille ihmisille, jotta he tulisivat tuntemaan toden Jumalan Sanan.

 

  Vaikka uskontoja on monia tällä hetkellä, niin Jumala sanoi, ettei hänen tarvitse pelätä, sillä Hän on hänen turvanaan ja tukenaan ja hän tulee sanomaan ainoastaan sen, mitä Jumala haluaa hänen sanovan ihmisille, niin että he tulisivat tuntemaan totuuden.

 

"Nyt Minä olen asettanut Minun sanani sinun suuhusi" - tämä on Maestro Evangelistan merkki, hänen joka kantaa Jumalan Sanaa meidän nykyisenä aikanamme.

 

Mistä tulee profeetta, joka puhuu Jumalan Nimessä, ja joka on kuin Mooses?

 

 "Myös jos joku muukalainen, joka ei ole sinun kansaasi Israelia, tulee kaukaisesta maasta sinun nimesi tähden - sillä sielläkin kuullaan sinun suuresta nimestäsi, väkevästä kädestäsi ja ojennetusta käsivarrestasi - jos hän tulee ja rukoilee kääntyneenä tähän temppeliin päin, niin kuule taivaasta, asuinpaikastasi, häntä ja tee kaikki, mitä muukalainen sinulta rukoilee, että kaikki maan kansat tuntisivat sinun nimesi ja pelkäisivät sinua, samoin kuin sinun kansasi Israel, ja tulisivat tietämään, että sinä olet ottanut nimiisi tämän temppelin, jonka minä olen rakentanut." 1. Kun. 8:41-43

 

Toinen käännösversio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

"As for the foreigner who does not belong to your people Israel but has come from a distant land because of your name— for they will hear of your great name and your mighty hand and your outstretched arm—when they come and pray toward this temple, then hear from heaven, your dwelling place. Do whatever the foreigner asks of you, so that all the peoples of the earth may know your name and fear you, as do your own people Israel, and may know that this house I have built bears your Name." I Kings 8:41-43 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Mitä tulee muukalaiseen, joka ei kuulu sinun kansaasi Israeliin, mutta on tullut kaukaisesta maasta sinun nimesi tähden- sillä he haluavat kuulla sinun suuresta nimestäsi ja sinun mahtavasta kädestäsi sekä ojennetusta käsivarrestasi - kun he tulevat ja rukoilevat tätä temppeliä kohden, niin kuule silloin taivaasta, sinun asuinpaikastasi. Tee mitä tahansa muukalainen pyytää sinulta, niin että kaikki maan ihmiset voisivat tietää sinun nimesi ja pelätä sinua, niin kuin sinun oma kansasi Israel, ja saata tiedettäväksi, että tämä rakennus, jonka olen rakentanut, kantaa sinun nimeäsi." 1. Kun. 8:41-43

 

 Toinen käännös, The Stone Edition, Kivi Painos, Laitos:

 

 "Also a gentile who is not of Your people Israel, but will come from a distant land, for Your Name's sake - for they will hear of Your great Name and Your strong hand and Your outstretched arm - and will come and pray toward this Temple - may You hear from Heaven, the foundation of Your abode, and act according to all that the gentile calls out to You, so that all the peoples of the world may know Your Name, to fear You as (does) Your people Israel, and to know that Your Name is proclaimed upon his Temple that I have built." I Kings 8:41-43 Tanakh (The Stone Edition)

 

Suora suomennos:

 

"Myös pakana, joka ei kuulu Sinun kansaasi Israeliin, vaan tulee kaukaisesta maasta, 'Sinun Nimesi tähden - sillä he tulevat kuulemaan sinun suuresta Nimestäsi ja voimakkaasta ojennetusta käsivarrestasi - ja tulevat rukoilemaan tätä Temppeliä kohden - jos Kuulisit taivaasta, Sinun asumuksesi perustuksista, ja toimisit kaiken sen mukaisesti kuin pakana kutsuu Sinun puoleesi, niin että kaikki maailman ihmiset oppisivat tuntemaan Sinun Nimesi, pelkäisivät sinua, niin kuin tekevät Sinun kansasi Israelilaiset, ja tietäisivät, että Sinun Nimeäsi julistetaan hänen Temppelinsä yhteydessä, jonka Minä ole rakentanut"

1. Kun. 8:41-43

 

"pakana" - Jumalan ennalta maailmaan lähettämä profeetta on tuleva kaukaisesta maasta; ei Israelin kansan keskuudesta; eikä Lähi-idästä.

 

'Sinun Nimesi tähden - sillä he tulevat kuulemaan sinun suuresta Nimestäsi" - ennalta lähetetty profeetta tulee julistamaan toden Jumalan Nimen kaikille maailman ihmisille. Jopa Kuningas Salomo tiesi, että on olemassa ja tulossa Jumalan lähettämä profeetta, joka kantaa näitä merkkejä!

 

  Kuinka me tiedämme, että profeetta kuin Mooses, jonka Jumala lähettää puhumaan Hänen Nimessään, on muukalainen eikä Juutalainen?

 

"Katso, Herran nimi tulee kaukaa, hänen vihansa leimuaa, ja sankka savu tupruaa; hänen huulensa ovat täynnä hirmuisuutta, ja hänen kielensä on kuin kuluttava tuli." Jesaja 30:27

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, painos:

 "See, the Name of the Lord comes from afar, with burning anger and dense clouds of smoke; his lips are full of wrath, and his tongue is a consuming fire." Isaiah 30:27 NIV

 

Suora suomennos:

 

"Katso, Herran Nimi tulee kaukaa; palavalla vihalla, ja tihein savupilvin; hänen huulensa ovat täynnä raivoa ja hänen kielensä on kuin kuluttava tuli." Jesaja 30:27

 

  Kuten se on kirjoitettu - Jumalan Nimi tulee kaukaa. Siten ollen profeetta kuin Mooses, joka puhuu Jumalan Nimessä tai ilmoittaa Jumalan Nimen, ei ole Juutalainen, vaan muukalainen kaukaisesta maasta.

 

 Mistä kaukaisesta maasta profeetta kuin Mooses, joka julistaa Jumalan Nimen, on tuleva?

 

 Ne korottavat äänensä ja riemuitsevat, ne huutavat mereltä päin Herran valtasuuruutta: "Sen tähden kunnioittakaa Herraa valon mailla, ja meren saarilla Herran, Israelin Jumalan, nimeä." Jesaja 24:14-15

 

 Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"They raise their voices, they shout for joy; from the west they acclaim the LORD's majesty. Therefore in the east give glory to the LORD; exalt the name of the LORD, the God of Israel, in the islands of the sea" Isaiah 24:14-15 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"He korottavat äänensä, he huutavat ilosta; lännestä he osoittavat suosiotaan HERRAN majesteettiselle mahtavuudelle. Sen tähden idässä antakaa kunnia HERRALLE; korottakaa HERRAN nimeä, Israelin Jumala meren saarilla." Jesaja 24:14-15

 

  Profeetta, joka on Jumalan lähettämä puhumaan Hänen Nimessään, tulee kaukaa, merten saarilta.

 

  Me olemme juuri lukeneet todisteen Filippiineiltä, Saarivaltiosta Kaukoidästä kotoisin olevan Maestro Eraño M. Evangelistan auktoriteetista. Jumalan profeettana (joka on kuin Mooses) hän tulee puhumaan Jumalan sanat ja puhumaan Hänen Nimessään.

 

  Luemme seuraavaksi Jumalan Sanat Raamatusta, joilla Hän ohjeisti profeettaansa, Maestro Eraño M. Evangelistaa ilmoittamaan sen kaikille maailman ihmisille.

 

  Monet ihmiset uskovat, että ihmiskunta kärsii katastrofeista, tuhoista ja sodista sen merkkinä, että on lopun aika. Jumala on lopettamassa maailman! Onko se totta?

 

  Luemme mitä Jumala ilmoitti Maestro Eraño M. Evangelistalle:

 

"Sukupolvi menee, ja sukupolvi tulee, mutta maa pysyy iäti." Saarnaaja 1:4

 

  Maailma on ikuisesti. Ei se mihinkään lopu; se tieto on selkeästi kirjoitettuna Pyhään Raamattuun. Ihmisten ei tule olla peloissaan maailman lopun takia, sillä Jumala on kauan sitten säätänyt, ettei maailma lopu tai se olemassaolo katoa. Maestro Eraño M. Evangelista näyttää meille kuka tai mikä tulee loppumaan tästä maailmasta.

 

  Monet ihmiset kysyvät: Miksi maailma on niin täynnä väkivaltaa ja kärsimystä?

 

  Luemme, mitä Jumala on sanonut aikaisemmin:

 

"Katso, minä asetan tänä päivänä teidän eteenne siunauksen ja kirouksen: siunauksen, jos te tottelette Herran, teidän Jumalanne, käskyjä, jotka minä tänä päivänä teille annan, mutta kirouksen, jos te ette tottele Herran, teidän Jumalanne, käskyjä, vaan poikkeatte siltä tieltä, jota minä tänä päivänä käsken teidän vaeltaa, ja seuraatte muita jumalia, joita te ette tunne." 5. Moos. 11:26-28

 

  Kun sinä kysyt joltakin, keneltä tahansa, "Kuinka monta Jumalaa on olemassa?" Vastaus on: Yksi.

 

  Mutta kun kysyt kysymyksen: "Mikä on Jumalan Nimi?" Sinä saat monia vastauksia.

 

  Tähän päivään asti ihmiset ovat kertoneet sinulle erilaisia nimiä, kuten: "Jeesus", "Herra", "YWHW", "Jahve", "Jehova", "El", "Elohim", "Adonai", "Hashem", "Allah" ja monia muita, riippuen siitä, mikä on kunkin uskonnon opetuksen suunta. Jotkut vastaavat: ´Jumalaa kutsutaan useilla nimillä´ ja on myös niitä, jotka eivät ole varmoja, onko Jumalalla nimeä. Siten, kirous!

 

  Tuo on syynä meidän nykypäivän kärsimyksillemme - kirous Jumalalta. Me emme huuda turvaksemme oikeaa Jumalan nimeä ja me ylistämme jumalia, jotka ovat valheellisia jumalia.

 

  Maestro Evangelista sanoo, että syy tuhoille, sodille, nälänhädälle ja muille katastrofeille joita on tapahtunut tai joita me olemme kokeneet tätä nykyä, johtuvat siitä, että me emme ole koskaan totelleet Jumalan käskyjä, emmekä ole koskaan tunteneet Hänen Suurta Nimeään.

 

  Jotta saamme kirouksen loppumaan maailmasta, meidän tulisi etsiä ja tuntea Hänen Suuri Nimensä ja huutaa Jumalan puoleen lausuen Hänen Nimeään. Näin menettelemällä me voimme tulla kutsutuiksi Hänen kansakseen ja saavuttaa rauhan ja yltäkylläisyyden.

 

  Kuinka me voimme tietää, että tuhot ja vastoinkäymiset, joita me todistamme tapahtuvan juuri nyt ympäri maailmaa, ovat todiste siitä, että Jumala on vihainen meille, koska me emme ylistä Hänen tosi Nimeään?

 

  Tämän sukupolven aikana, mistä me voimme huomata, että nämä ovat ongelmien aikoja?

 

"Sillä katso, siitä kaupungista alkaen, joka on otettu minun nimiini, minä aloitan onnettomuuden tuottamisen; ja tekö jäisitte rankaisematta! Te ette jää rankaisematta, sillä minä kutsun miekan kaikkia maan asukkaita vastaan, sanoo Herra Sebaot." Jeremia 25:29

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"'See, I am beginning to bring disaster on the city that bears my Name, and will you indeed go unpunished? You will not go unpunished, for I am calling down a sword upon all who live on the earth, declares the LORD Almighty.'"
Jeremiah 25:29 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Katso Minä aloitan katastrofien tuonnin siitä kaupungista, joka kantaa Minun Nimeäni, ja tekö jäisitte vaille rankaistusta? Te ette selviä ilman tulevaa rankaistusta, sillä Minä vaadin miekan kaiken maan elävän ylle, julistaa HERRA Kaikkivaltias. " Jeremia 25:29

 

  Jumala sanoi, että Hän aloittaa onnettomuuden tuottamisen "kaupungista, joka kantaa Minun Nimeäni" - Mikä kaupunki on tuo, joka kantaa Hänen Nimeään?

 

"Minun Jumalani, kallista korvasi ja kuule, avaa silmäsi ja katso meidän hävitystämme ja sitä kaupunkia, joka on otettu sinun nimiisi; sillä me annamme rukouksiemme langeta sinun eteesi, emme omaan vanhurskauteemme, vaan sinun suureen armoosi luottaen. Herra, kuule, Herra, anna anteeksi, Herra, huomaa ja tee tekosi itsesi tähden, älä viivyttele, minun Jumalani; sillä sinun kaupunkisi ja sinun kansasi ovat sinun nimiisi otetut." Daniel 9:18-19

 

Toinen versio, New International Version (Uusi Kansainvälinen Laitos/Käännös):

 

Give ear, our God, and hear; open your eyes and see the desolation of the city that bears your Name. We do not make requests of you because we are righteous, but because of your great mercy. Lord, listen! Lord, forgive! Lord, hear and act! For your sake, my God, do not delay, because your city and your people bear your Name." Daniel 9:18-19 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Ota korviisi, meidän Jumalamme, ja kuule; avaa silmäsi ja näe kaupungin lohduton hävitys, kaupungin, joka kantaa Sinun Nimeäsi. Me emme tee pyyntöjä Sinulle, sillä me olemme oikeamielisiä, vaan Sinun suuren armosi vuoksi. Herra, kuule! Herra anna anteeksi! Herra kuule ja toimi! Sinun Itsesi vuoksi, minun Jumalani, älä viivästy, sillä sinun kaupunkisi ja sinun kansasi kantavat sinun Nimeäsi." Daniel 9:18-19

 

  Ja myös:

 

"ilmestyi Herra Salomolle yöllä ja sanoi hänelle: "Minä olen kuullut sinun rukouksesi ja valinnut tämän paikan uhripaikakseni. Jos minä suljen taivaan, niin ettei tule sadetta, jos minä käsken heinäsirkkain syödä maan tahi jos minä lähetän ruton kansaani, mutta minun kansani, joka on otettu minun nimiini, nöyrtyy, ja he rukoilevat ja etsivät minun kasvojani ja palajavat pahoilta teiltänsä, niin minä kuulen taivaasta ja annan anteeksi heidän syntinsä ja teen heidän maansa jälleen terveeksi." 2. Aik. 7:12-14

 

 Toinen käännösversio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos: 

 

"The LORD appeared to him at night and said: "I have heard your prayer and have
chosen this place for myself as a temple for sacrifices."When I shut up the heavens
so that there is no rain, or command locusts to devour the land or send a plague
among my people, if my people, who are called by my name, will humble themselves and pray and seek my face and turn from their wicked ways, then will I hear from
heaven and will forgive their sin and will heal their land."
2 Chronicles 7:12-14 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"HERRA ilmestyi hänelle yöllä ja sanoi: " Minä olen kuullut sinun rukouksesi ja olen valinnut tämän paikan Itselleni uhrausten temppelin paikaksi." Kun Minä suljen taivaat, niin että ei tule sadetta, tai käsken heinäsirkat ahmimaan maan tai lähetän vitsauksia kansani keskuuteen, jos Minun kansani, jotka ovat kutsutut Minun Nimessäni, nöyryyttävät itsensä ja rukoilevat ja etsivät Minun kasvojani ja kääntyvät pahoilta teiltään, niin sitten Minä kuulen taivaasta ja annan heidän syntinsä anteeksi ja parannan heidän maansa." 2. Aik. 7:12-14

 

  Nyt kaikki maailman ihmiset käyttäkööt Jumalan heille antamaa viisauttaan ja ymmärrystään:

 

  Kun kaupunki ja Jumalan ihmiset ovat kutsutut nimellä Israel, ja kaupunki sekä Israelin Kansa kantavat ja ovat kutsutut Jumalan Nimellä (Daniel 9:18-19 & 2. Aik. 7:12-14), niin mikä on Jumalan Nimi?

 

Jumalan Nimi on ISRAEL! Meidän Kaikkivaltias Jumalamme on HERRA JUMALA ISRAEL!

 

  Luemme uudelleen:

 

"Katso Minä aloitan katastrofien tuonnin siitä kaupungista, joka kantaa Minun Nimeäni, ja tekö jäisitte vaille rankaistusta? Te ette selviä ilman tulevaa rankaistusta, sillä Minä vaadin miekan kaiken maan elävän ylle, julistaa HERRA Kaikkivaltias. " Jeremia 25:29

 

  Jumala aloittaa katastrofien nostattamisen kaupungista, joka kantaa Hänen Nimeään, tarkoittaen, että Jumala tuo katastrofeja Israelin maahan ja " kaiken maan elävän ylle", eli yhdessä kaikkien maailman ihmisten keskuuteen, kukaan ei tule säästymään Jumalan tuomiolta.

 

  Jos ja kun Jumala tulee rankaisemaan Israelin kansaa (jotka ovat KIRJAIMELLISESTI kutsuttuja Hänen Nimellään), niin kuinka suuremmin rangaistus tulee kohdistumaan niihin, jotka eivät ole?

 

  Miksi Jumala toisi sellaisen rangaistuksen kaupunkia tai ihmisiä kohtaan, jotka kantavat Hänen Nimeään ja miekan kaikkien maassa asuvien ylle?

 

"Vuodata vihasi pakanain ylitse, jotka eivät sinua tunne, ja valtakuntien ylitse, jotka eivät sinun nimeäsi avukseen huuda." Psalmi 79:6

 

"jotka eivät sinun nimeäsi avukseen huuda" - Jumala on vihainen meille sen vuoksi, että me emme huuda avuksemme Hänen tosi Nimeään, joka on ISRAEL!

 

  Miksi Jumalan Nimi on yhä tuntematon?

 

  Me saamme tiedon kysymykseen, kun luemme seuraavat jakeet Jeremiaan kirjasta:

 

"Jeremia sanoi vielä kaikelle kansalle ja kaikille naisille: Kuulkaa Herran sana, kaikki Juuda, joka olet Egyptin maassa." Jeremia 44:24

 

  Tämä oli suunnattu Juudan ihmisille Egyptissä ennen Exodusta, Erämaavaellusta, ja…

 

"Näin sanoo Herra Sebaot, Israelin Jumala: Mitä te ja teidän vaimonne olette suullanne puhuneet, sen te panette käsillänne täytäntöön, sanoen: 'Me täytämme lupauksemme, joilla olemme luvanneet polttaa uhreja taivaan kuningattarelle ja vuodattaa hänelle juomauhreja'. Niinpä pitäkää lupauksenne, pankaa lupauksenne täytäntöön!" Jeremia 44:25

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"This is what the LORD Almighty, the God of Israel, says: You and your wives have shown by your actions what you promised when you said; 'We will certainly carry out the vows we made to burn incense and pour out drink offerings to the Queen of Heaven.'
"Go ahead then, do what you promised! Keep your vows!"
Jeremiah 44:25 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Tämän on se mitä HERRA Kaikkivaltias, Israelin Jumala, teille sanoo: Te ja teidän vaimonne olette näyttäneet toimillanne, mitä te lupasitte kun sanoitte; ´Me tulemme varmasti pitämään lupauksemme, jotka me teimme Taivaan Kuningattarelle koskien uhritoimintaa ja juomauhrien vuodattamista.` "Menkää sitten ja tehkää kuten lupasitte! Pitäkää lupauksenne!" Jeremia 44:25

 

  Heidän matkansa tai olonsa aikana Egyptissä he ylistivät tai palvoivat muita jumalia; he kutsuivat sitä "taivaan kuningattareksi", tämä on vakava rikkomus Jumalaa kohtaan. Jumala ei ollut antanut heille ohjetta tehdä jumalankuvaa ja palvoa sitä.

 

  Mikä oli Jumalan tuomio, kun he jatkoivat muiden jumalien ylistämistä (meidän aikanamme me ylistämme Jeesusta, jota me emme ole tunteneet)?

 

"Sen tähden kuulkaa Herran sana, kaikki Juuda, te jotka asutte Egyptin maassa: Katso, minä vannon suuren nimeni kautta, sanoo Herra: Totisesti, ei ole ainoakaan Juudan mies enää mainitseva suullaan minun nimeäni, niin että sanoisi: 'Niin totta kuin Herra, Herra elää' - ei koko Egyptin maassa." Jeremia 44:26

 

 Toinen käännös: New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos/Painos: 

 

"But hear the word of the LORD, all Jews living in Egypt: 'I swear by my great name,' says the LORD, 'that no one from Judah living anywhere in Egypt will ever again invoke my name or swear, "As surely as the Sovereign LORD lives."

Jeremiah 44:26 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Mutta kuulkaa HERRAN Sana, kaikki Juutalaiset, jotka asutte Egyptissä. ´Minä vannon Suuren Nimeni kautta, ´sanoo HERRA, ´että yksikään Juudasta, joka asuu missä tahansa osassa Egyptiä, ei tule enää koskaan lausumaan tai sanomaan Minun Nimeäni tai vannomaan, "Niin varmasti kuin Ylivertainen HERRA elää." Jeremia 44:26

 

"ei tule enää koskaan lausumaan tai sanomaan Minun Nimeäni tai vannomaan" - Ihmiskunta ei ole koskaan tiennyt Jumalan Nimeä ISRAELINA, koska Juudan ihmisille annettu kirous on pysynyt voimassa aina nykyiseen hetkeen asti.

 

  Uskonnot ovat käyttäneet hepreankielistä sanaa "YWHW" olemaan henkilökohtainen Nimi Jumalalle ja he lisäsivät vokaaleja sen lausumisen helpottamiseksi. Siitä tuli puhekielessä "Yahweh", josta käännös Englannin kielelle "Jehovah", eli suomeksi "Jahve". Tämä on esimerkki siitä, että he eivät tunne Jumalan yhtä ja ainoaa tosi Jumalaa.

 

  Me olemme kuunnelleet uskontoja, jotka ovat saattaneet meidät huutamaan nimiä, joita he ovat keksineet Jumalalle, kuten YHWH, Jahve, Jehova, Allah ja Jeesus, vain saadaksemme selville, että kirous on annettu myös meille.

 

  Tuollaiset nimet ovat heidän tekemiään omien tutkimustensa pohjalta, tieto ei ole Jumalalta. Näiden niin kutsuttujen Raamattu- opettajien ja tutkijoiden EI OLISI pitänyt puuttua siihen mitä Mooses on kirjoittanut 2. Mooseksen kirjassa 3:12-14  ja heidän olisi pitänyt opettaa ihmisiä odottamaan Jumalan profeettaa, kuten Jumala on luvannut 5. Mooseksen kirjassa 18:18-19, joka on lähetetty "ennakolta kuten Mooses". Hän on se yksi, jonka Jumalan on lähettänyt ilmoittamaan Hänen suuren Nimensä ja hän on se yksi, jota Jumala käski meidän kuuntelevan.

 

Jatkamme:

 

 "Mutta sinä, ennusta heille kaikki nämä sanat ja sano heille: Herra ärjyy korkeudesta, antaa äänensä kaikua pyhästä asunnostansa. Hän ärjyy väkevästi yli laitumensa. Hän nostaa kuin viinikuurnan polkijat huudon kaikkia maan asukkaita vastaan. Pauhina käy maan ääriin asti, sillä Herralla on riita-asia kansoja vastaan, hän käy oikeutta kaiken lihan kanssa: jumalattomat hän antaa miekalle alttiiksi, sanoo Herra." Jeremia 25:30-31

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

                                                                                            

"Now prophesy all these words against them and say to them:" 'The LORD will

roar from on high; he will thunder from his holy dwelling and roar mightily against

his land. He will shout like those who tread the grapes, shout against all who live

on the earth. The tumult will resound to the ends of the earth, for the LORD will

bring charges against the nations; he will bring judgment on all mankind and put the wicked to the sword,' "declares the LORD.

Jeremiah 25:30-31 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Nyt, profetoi kaikki nämä sanat heitä vastaan ja sano heille:" ´HERRA karjuu korkeudestaan; Hän tulee ukkosen lailla pyhästä asumuksestaan ja jylisee mahtavasti Hänen maataan kohtaan. Hän huutaa kuin ne, jotka polkevat viinirypäleitä, huutaa kaikkia maan asukkaita vastaan. Sekasorto kaikuu maan äärestä toiseen, sillä HERRA tahtoo tuoda vaateita kansakuntia vastaan; Hän tuo tuomion kaikelle ihmiskunnalle ja laittaa pahat miekan omaksi, ´ "julistaa HERRA." Jeremia 25:30-31

 

  Silloin kun ihmiset ovat pahoja ja tottelemattomia, heitä rangaistaan sodilla ja tappamisilla.

 

 "Näin sanoo Herra Sebaot: Katso, onnettomuus kulkee kansasta kansaan, ja suuri myrsky nousee maan perimmäisistä ääristä." Jeremia 25:32

 

 Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"This is what the Lord Almighty says: "Look! Disaster is spreading from nation to nation;
a mighty storm is rising from the ends of the earth."
Jeremiah 25:32 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Tämä on se mitä Herra Kaikkivaltias sanoo: "Katso! Katastrofi leviää maasta maahan; valtava myrsky nousee maailman ääriltä." Jeremia 25:32

 

  Me olemme kokeneet väkivaltaisia myrskyjä ja jopa ilmaston muutosta ympäri maapalloa, jollaista ei ole koettu aikaisemmin. Me kuulle ja näemme Antenni-, Kaapeli tai Satelliitti-TV:n välityksellä tapahtuvan näitä asioita.

 

  Ne eivät ole luonnollisia katastrofeja ja ne liitetään muiden tuhojen kanssa yhteen, kuten kuivuus ja vitsaukset.

 

"Ja Herran surmaamia on oleva sinä päivänä maan äärestä maan ääreen. Ei heille pidetä valittajaisia, ei heitä koota eikä haudata; he tulevat maan lannaksi." Jeremia 25:33

 

 Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"At that time those slain by the LORD will be everywhere - from one end of the earth to the other. They will not be mourned or gathered up or buried, but will be like refuse lying on the ground." Jeremiah 25:33 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Silloin HERRAN surmaamia tulee olemaan kaikkialla - maailman joka puolella. Heitä ei surra tai kerätä tai haudata, vaan jätetään kuin roskat maahan makaamaan."

Jeremia 25:33

 

  Valtavan suurista kuolleiden määrästä johtuen, heidät jätetään hautaamatta. Meidän tulisi välttää tämän tapahtumasta; johtajien tulisi keskustella nämä asiat selviksi ja tunnustaa, katua sekä palata Jumalan tykö.

 

  Mikäli me emme niin tee -

 

"Parkukaa, te paimenet, ja huutakaa, vieriskelkää tuhassa, te lauman valtiaat; sillä aika on tullut teidän joutua teurastettaviksi. Te hajoatte pirstoiksi, te kaadutte niin kuin kallisarvoinen astia." Jeremia 25:34

 

Toinen käännös, New King James Version, Uusi Kuningas Jaakon Painos, Laitos:

 

"Weep and wail, you shepherds; roll in the dust, you leaders of the flock. For your time to be slaughtered has come; you will fall like the best of the rams."
Jeremiah 25:34-36 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Itkekää ja valittakaa te paimenet; kieriskelkää tomussa te lauman johtajat. sillä teidän aikanne teurastettavaksi on tullut; te tulette kaatumaan, kuin pässeistä parhaat."

Jeremia 25:34

 

  Myös uskonnot tulevat kohtaamaan Jumalan vihan. Uskontojen johtajat asetetaan kyseenalaisiksi ihmisten taholta, heidän tekemän suuren petoksen vuoksi, jolla he ovat pettäneet koko maailmaa. He ovat laittaneet ihmiset huutamaan väärillä nimillä, joita he ovat keksineet yhden ja toden elävän Jumalan Nimen sijasta!

 

  Jokainen lukekoon uskontojen petoksen esittelyn seuraavasta linkistä:

 

http://www.thename.ph/thename/revelations/greatestdeception-en.htm

 

Suurin Petos

 

  Sen jälkeen kun olet lukenut tuon mainitun linkin, sinä tule ymmärtämään, että nämä uskontojen saarnaajat eivät ole Jumalan lähettämiä. Vielä pahempaa, he saarnaavat ihmisille väärää opetusta koskien Jumalaa ja tämän he tekevät omaksi voitokseen ja hyvinvoinnikseen, kuten Jumala on sanonut:

 

"Israelin vartijat ovat kaikki sokeita, eivät he mitään käsitä; he ovat kaikki mykkiä koiria, jotka eivät osaa haukkua. He näkevät unta, makailevat ja nukkuvat mielellään. Ja näillä koirilla on vimmainen nälkä, ei niitä mikään täytä. Ja tällaisia ovat paimenet! Eivät pysty mitään huomaamaan, ovat kaikki kääntyneet omille teilleen, etsivät kukin omaa voittoansa, kaikki tyynni." Jesaja 56:10-11

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

Israel's watchmen are blind, they all lack knowledge; they are all mute dogs, they cannot bark; they lie around and dream, they love to sleep. They are dogs with mighty appetites;
they never have enough. They are shepherds who lack understanding; they all turn to their own way, they seek their own gain.
Isaiah 56:10-11 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Israelin vartiomiehet ovat sokeita. He ovat kaikki välinpitämättömiä; He ovat kaikki mykkiä koiria. He eivät osaa haukullaan ilmaista; He makailevat ympäriinsä ja uneksivat, he rakastavat nukkumista. Kyllä he ovat ahneita koiria, Jotka eivät koskaan saa tarpeekseen. Ja he ovat paimenia, jotka eivät pysty käsittämään; He kaikki katsovat vain omaa kulkuaan, jokainen omaksi hyödykseen." Jesaja 56:10-11

 

  Pääsevätkö uskontojen johtajat pakenemaan Jumalan vihaa?

 

"Mennyt on paimenilta pakopaikka ja pelastus lauman valtiailta. Kuule paimenten huutoa, lauman valtiaitten valitusta! Sillä Herra hävittää heidän laumansa;" Jeremia 25:35-36

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"The shepherds will have nowhere to flee, the leaders of the flock no place to escape. Hear the cry of the shepherds, the wailing of the leaders of the flock, for the LORD is destroying their pasture."Jeremiah 25:35-36 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Ja paimenilla ei ole enää pakotietä, eikä lauman johtajilla paon mahdollisuutta. Kuulkaa paimenien surkea huuto. Kuulkaa lauman johtajien valitus, sillä HERRA tuhoaa heidän laumansa." Jeremia 25:35-36

 

  Heidän tuhonsa tulee olemaan täydellinen. Tiesikö Jeesus tulevasta uskontojen lopusta?

 

  Ole ystävällinen ja lue tämän linkin tekstit: http://www.thename.ph/thename/testimony/jes02-en.html tai

Jumalan Kirous


kuten se kertoo Jumalan langettamasta Kirouksesta - jotta saisit paremman käsityksen mitä tulee loppumaan tästä maailmasta.

 

  Mitä sitten niiden ihmisten kohdalla, jotka haluavat vain elää hiljaista elämää, mutta eivät tunnusta Jumalan tosi Nimeä - mitä heille tapahtuu?

 

"heidän rauhaisat laitumensa ovat tuhoutuneet Herran vihan hehkusta." Jeremia 25:37

 

  Kaikki ihmiset, olivat he hyviä tai pahoja, jotka eivät huuda turvakseen tosi Jumalan Nimeä, tuhoutuvat! Sen vuoksi, että kaikki olemme kirouksen alaisia.

 

"Hän on lähtenyt niin kuin nuori leijona pensaikostaan: heidän maansa on tullut autioksi hävittäjän vihan hehkusta, Herran vihan hehkusta." Jeremia 25:38

 

  Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"Like a lion he will leave his lair, and their land will become desolate because

of the sword of the oppressor and because of the LORD's fierce anger."

Jeremiah 25:38 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Kuten leijona Hän jättää pesäluolansa, ja heidän maansa tulee autioksi ja hävitetyksi sortajien miekan vuoksi ja HERRAN julman vihan tähden." Jeremia 25:38

 

  Kaiken tämän jälkeen uskonnot ovat täysin paljastetut, että he ovat pettäneet ihmiskuntaa ylistämään jumalaa, jota he eivät ole koskaan tunteneet. Tämä on Jumalan langettaman kirouksen syy. Se on myös syy kaikille koetuille sodille ja sodat sekä hajotus jatkuvat meidän historiassamme.

 

  Maestro kysyy: Kuinka tärkeää on tietää ja tuntea Jumalan Nimi?

 

"Minä annan näkyä ihmeitä taivaalla ja maassa: verta ja tulta ja savupatsaita; aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennen kuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä." Joel 2:30-31

 

 Kuka siitä voi pelastua?

 

"Ja jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu. Sillä Siionin vuorella ja Jerusalemissa ovat pelastuneet (on oleva pelastuspaikka), niin kuin Herra on sanonut; ja pakoon päässeitten joukossa ovat ne, jotka Herra kutsuu." Joel 2:32

 

  Asia on erittäin selkeä, se joka huutaa turvakseen Jumalan Nimeä, pelastuu.

 

  Ne, jotka huutavat turvakseen Suurta Jumalan Nimeä, millä tavoin Jumala tarkastelee heitä?

 

"Ja sen kolmannen osan minä vien tuleen; minä sulatan heidät, niin kuin hopea sulatetaan, ja koettelen heitä, niin kuin kulta koetellaan. He huutavat avuksi minun nimeäni, ja minä vastaan heille. Minä sanon: Se on minun kansani, ja se sanoo: Herra, minun Jumalani." Sakarja 13:9

 

  Ihmiset jotka huutavat turvakseen Jumalan Nimeä, tullaan kutsumaan Jumalan Kansaksi. Ei ole enää kansa, jotka ovat kutsutut Jumalan Nimen perusteella.

 

  Onko totta, että Jumala ei ole enää nykypäivän Juutalaisen kansan kanssa Lähi-idässä?

 

"Tämän näytti minulle Herra, Herra: Katso, oli korillinen kypsiä
hedelmiä. Ja hän sanoi: "Mitä sinä näet, Aamos?" Minä vastasin: "Korillisen kypsiä hedelmiä". Ja Herra sanoi minulle: "Minun kansani Israel on kypsä saamaan loppunsa: en minä enää mene säästäen sen ohitse."
Aamos 8:1-2

 

 Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"This is what the Sovereign LORD showed me: a basket of ripe fruit."What do you see, Amos?" he asked. "A basket of ripe fruit," I answered. Then the LORD said to me, "The time is ripe for my people Israel; I will spare them no longer."

Amos 8:1-2 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Tämän Ylivertainen HERRA näytti minulle: Kori täynnä kypsiä hedelmiä. "Mitä sinä näet, Amos?" Hän kysyi. "Korillisen kypsiä hedelmiä," minä vastasin. Sitten HERRA sanoi minulle, "Aika on tullut Minun kansalleni Israelille; Minä en säästä heitä enää."

Aamos 8:1-2

 

"Minä en säästä heitä enää" - Todellakin, Jumala ei ole enää heidän kanssaan!

 

  Nykypäivän Juutalaisten rukousten, ja erityisesti Lähi-idässä olevien, jotta Jumala ne kuulisi - heidän täytyy huutaa puoleensa HERRA JUMALA ISRAELIN Nimeä ja tunnustaa Maestro Eraño Martin Evangelista profeetaksi kuin Mooses, josta Jumala puhui ennakolta 5. Mooseksen kirjassa 18:18-19.

 

  Tänä päivänä Muslimit ja muut heittelevät kirosanoja, herjauksia ja hävyttömyyksiä Israelin kansan niskaan ja me tiedämme, että se on Jumalan Nimi. Mitä Jumala tekee tälle asialle?

 

"sen tähden, niin totta kuin minä elän, sanoo Herra, Herra, minä teen sinun kiukkusi ja kiivautesi mukaan, teen sen, minkä sinä vihassasi olet heille tehnyt. Ja minä teen itseni heille tunnetuksi, kun niin tuomitsen sinut," Hesekiel 35:11

 

  Jumala tekee Itsensä tunnetuksi kaikille, yhdessä Hänen Tuomionsa kanssa!

 

"ja sinä tulet tietämään, että minä olen Herra. Minä olen kuullut kaikki sinun pilkkasi, jotka olet puhunut Israelin vuoria vastaan, kun olet sanonut: 'Ne ovat autioina, ne ovat annetut meidän syötäviksemme.' Te suurentelitte minua vastaan suullanne, ja ylenpalttiset olivat teidän puheenne minua vastaan: minä olen ne kuullut." Hesekiel 35:12-13

 

  Kaikki sanotut ja tehdyt hävyttömyydet sekä rienaukset Israelin kansaa vastaan ovat suunnatut myös Jumalaan, koska kukaan ei ole tiennyt, että Hänen kansansa nimi ja Hänen Nimensä ovat yhtä eli samat!

 

  Eikö tämä tulekin järkyttämään nykyisen sivilisaation perustuksia ja kaikkea meidän tietämystämme?

 

  Jumala tekee Itsensä tunnetuksi Hänen Nimensä ilmestysten kautta. Mitä Jumala tekee nyt?

 

"Näin sanoo Herra, Herra: Iloksi kaikelle maalle minä teen sinut autioksi. Niin kuin sinä iloitsit Israelin heimon perintöosasta, kun se tuli autioksi, niin teen minäkin sinulle: autioksi tulet sinä, Seirin vuori, samoin koko Edom kaikkinensa. Ja niin he tulevat tietämään, että minä olen Herra." Hesekiel 35:14-15

 

Toinen Käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"This is what the Sovereign LORD says: While the whole earth rejoices, I will make you desolate. Because you rejoiced when the inheritance of the house of Israel became desolate, that is how I will treat you. You will be desolate, O Mount Seir, you and all of Edom. Then they will know that I am the LORD.' " Ezekiel 35:14-15 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Näin sanoo Ylivertainen HERRA: Sinä aikana kun koko maailma iloitsee, Minä teen sinut autioksi ja hylätyksi. Koska sinä iloitsit kun Israelin huoneen perintöosasta tuli autio, sillä tavoin Minä sinua kohtelen. Sinä tulet autioksi, Oi Seirin Vuoret, sinä ja kaikki Edom. Sitten he tulevat tietämään, että Minä ole HERRA.´" Hesekiel 35:14-15

 

  Jumala tekee tätä maailmalle juuri tällä hetkellä.

 

    Ja entä sitten Hänen kansansa, mitä Hänellä on sanottavaa koskien rienaausta ja epäpyhiä asioita Hänen Nimeänsä kohtaan?

 

"Niin he tulivat pakanakansain sekaan; minne tulivatkin, he häpäisivät minun pyhän nimeni, kun heistä sanottiin: 'Nämä ovat Herran kansa, mutta (silti) heidän on täytynyt lähteä pois hänen maastansa.'" Hesekiel 36:20

 

  Kun Hänen kansansa tekee pahoja asioita muille ihmisille (Pakanoille) kaupungeissa tai paikoissa, joihin heidän matkansa on käynyt, niin kyseessä on Jumalan Nimi, joka on tullut häväistyksi, kun he ovat tulleet vihollistensa herjaamiksi sen vuoksi, että he kantavat Jumalan Nimeä.

 

  Vaikka he ovat tehneet näitä pahoja asioita jo niin pitkä aikaa, miksi heitä ei ole vielä rangaistu?

 

"Niin minun tuli sääli pyhää nimeäni, jonka Israelin heimo (huone) saastutti pakanakansain seassa, minne tulivatkin. Sen tähden sano Israelin heimolle (huoneelle): Näin sanoo Herra (Ylivertainen), Herra: En tee minä teidän tähtenne, Israelin heimo (huone), sitä minkä teen, vaan oman pyhän nimeni tähden, jonka te olette häväisseet pakanakansain seassa, minne tulittekin." Hesekiel 36:21-22

 

  Hänen Nimensä on Hänen kansansa kanssa, vaikka he eivät ole tunnustaneet Häntä.

 

"Minä pyhitän suuren nimeni (näytän suuren nimeni pyhyyden), joka on häväisty pakanakansain seassa, jonka te olette häväisseet heidän keskellänsä. Ja pakanakansat tulevat tietämään, että minä olen Herra, sanoo Herra (Ylivertainen), Herra, kun minä osoitan teissä pyhyyteni (osoitan pyhyyteni teidän kauttanne) heidän silmäinsä edessä." Hesekiel 36:23

 

  Heidän täytyy palata Jumalan tykö, jotta he pelastuisivat. Monet väärinteot, joita he ovat tehneet, miksi heitä ei ole rangaistu?

 

"Suuren nimensä tähden Herra ei hylkää kansaansa, koska Herra on tahtonut tehdä teidät omaksi kansaksensa." 1. Samuel 12:22

 

  Vain ja ainoastaan Jumalan Nimen tähden.

 

  Hitler tuli ja aloitti 2. Maailman Sodan tarkoituksenaan hävittää heidät; onnistuiko hän? Oliko aikaisemmin ilmennyt ennakkotapausta, jolloin Israelin kansa oli lähellä tuhoutua kokonaan?

 

"Ja Joosua sanoi: Voi, Herra (Ylivertainen), Herra, mikä tähden toit tämän kansan Jordanin yli antaaksesi meidät amorilaisten käsiin ja tuhotaksesi meidät? Oi, jospa olisimme päättäneet jäädä tuolle puolelle Jordanin! Oi, Herra, mitä sanoisinkaan, kun Israel on kääntynyt pakoon vihollistensa edestä! Kun kanaanilaiset ja kaikki muut maan asukkaat sen kuulevat, niin he saartavat meidät ja hävittävät meidän nimemme maan päältä. Mitä aiot tehdä suuren nimesi puolesta?" Joosua 7:7-9

 

  Tietäköön jokainen nyt, että AINOA syy, miksi Jumala ei ole sallinut Israelin kansan joutuvan täysin tuhottavaksi vihollistensa taholta, on siitä syystä, että he ovat kutsutut Hänen Nimellään ISRAEL - Jaakobin kansaan kuuluvat ovat Jumalan pelastamat Hänen Pyhän Nimensä takia.

 

  Myöntävätkö he sen?

 

"Me olemme tehneet syntiä isäimme kanssa, me olemme pahoin tehneet ja olleet jumalattomat." Psalmi 106:6


 Toinen käännösversio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"We have sinned, even as our fathers did; we have done wrong and acted wickedly."
Psalm 106:6 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Me olemme tehneet syntiä, niin kuin meidän isämme tekivät; me olemme tehneet väärin ja käyttäytyneet jumalattomasti," Psalmi 106:6

 

  He myöntävät sen jo.

 

"Eivät meidän isämme Egyptissä painaneet mieleensä sinun ihmeitäsi, eivät muistaneet sinun monia armotekojasi, vaan niskoittelivat meren rannalla, Kaislameren rannalla." Psalmi 106:7

 

 Toinen käännösversio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"When our fathers were in Egypt, they gave no thought to your miracles; they did not remember your many kindnesses, and they rebelled by the sea, the Red Sea."

Psalm 106:7 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Kun meidän isämme olivat Egyptissä, he eivät suoneet ajatustaan sinun ihmeillesi; he eivät muistaneet sinun monia ystävällisiä tekojasi, ja he kapinoivat meren äärellä, Punaisen Meren." Psalmi 106:7

 

  Jumala toi heidät pois Egyptistä, eivätkä he kuitenkaan muistaneet eivätkä ymmärtäneet, sen vuoksi että he ovat kapinallinen kansa. Miksi heidät pelastettiin?

 

"Kuitenkin hän pelasti heidät nimensä tähden, tehdäkseen voimansa tiettäväksi."

Psalmi 106:8

 

  Heidät pelastettiin Jumalan Nimen takia.

 

  Me olemme tulleet tietämään, että Jumalan Nimi on "ISRAEL", Maestro Evangelista sanoo, tunnustakaamme Hänen Nimensä ja palatkaamme Hänen tykönsä.

 

  Jatkamme aiheesta:

 

"Hän vastasi: Minä olen sinun kanssasi; ja tämä olkoon sinulle tunnusmerkkinä, että minä olen sinut lähettänyt: kun olet vienyt kansan pois Egyptistä, niin te palvelette Jumalaa tällä vuorella." 2. Moos. 3:12

 

  Mooseksen tehtävä oli tuoda hänen kansansa pois Egyptistä.

 

"Mooses sanoi Jumalalle: Katso, kun minä menen israelilaisten luo ja sanon heille: 'Teidän isienne Jumala on lähettänyt minut teidän luoksenne', ja kun he kysyvät minulta: 'Mikä hänen nimensä on?' niin mitä minä heille vastaan?" 2. Moos. 3:13

 

  Hän pyysi lupaa ilmoittaa Nimi hänen kansalleen. Mikä oli Jumalan vastaus Moosekselle?

 

"Jumala vastasi Moosekselle: Minä olen se, joka minä olen. Ja hän sanoi vielä: Sano israelilaisille näin: 'Minä olen' lähetti minut teidän luoksenne." 2. Moos. 3:14

 

  Hän ei saanut lupaa paljastaa Nimeä, jos häneltä kysyttäisiin Nimeä kuka hänet oli lähettänyt, niin se vastaus, jonka Mooseksen tuli antaa Israelin lapsille, oli: "MINÄ OLEN".

 

  Maestro Evangelista sanoo: Koska Jumala on antanut Hänen Nimensä Hänen kansalleen, niin vastaus on "MINÄ OLEN". Jos kansa kysyisi Moosekselta: "Mikä on sen Yhden Nimi, joka on lähettänyt sinut"? Ja hän sanoisi heille: "Keitä te olette"? hänen kansansa vastaisi, "Israel tai Israelilaisia". Sitten Mooses vastaisi heille "MINÄ OLEN", aivan kuten Jumala hänelle ohjeet antoi, koska he Israelin kansana ovat kutsutut Jumalan Nimellä tai Nimen mukaisesti!

 

  Vahvistaako Mooses tämän:

 

"Herra korottaa sinut hänelle pyhitetyksi kansaksi, niin kuin hän valalla vannoen on sinulle luvannut, jos sinä noudatat Herran, sinun Jumalasi, käskyjä ja vaellat hänen teitänsä. Ja kaikki kansat maan päällä näkevät, että Herra on ottanut sinut nimiinsä; ja he pelkäävät sinua." 5. Moos. 28:9-10

 

Toinen Käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"The Lord will establish you as his holy people, as he promised you on oath, if you keep the commands of the Lord your God and walk in obedience to him. Then all the peoples on earth will see that you are called by the name of the Lord, and they will fear you."

Deuteronomy 28:9-10(NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Herra vakiinnuttaa tiedät Hänen pyhänä kansanaan, aivan kuten Hän valalla lupasi, jos te pidätte Herran teidän Jumalanne käskyt ja vaellatte tottelevaisina Hänelle. Sitten kaikki maailman ihmiset näkevät, että teitä kutsutaan Herran Nimellä, ja he pelkäävät teitä."

5. Moos. 28:9-10

 

  Tästä syystä me kykenemme ymmärtämään mitä Jumala tarkoitti, kun Hän sanoi, että Hänen kansansa Israel ovat kutsutut Hänen Nimeensä - se on siksi, että profeetta, kenestä Hän kertoi ennakolta 5. Mooseksen kirjassa 18:18-19, jonka Hän on lähettänyt jo ennakolta kuten Mooseksen ja jonka suuhun Hän on asettanut Hänen sanansa puhumaan Hänen Nimessään, ja nyt tuo aika on tullut persoonassa Maestro Eraño M. Evangelista. Sinä voit lukea hänen täyden Raamattu ilmestyksensä koskien Jumalan Nimeä ISRAEL ja miksi Jumala antoi Hänen Nimensä Jaakobille (1. Moos. 32:24-29) seuraavan linkin kautta: http://www.thename.ph/thename/thename1/index-en2.html

Jumalan Suuri Nimi

 

  Koskien tuhoja ja sotia meidän sukupolvemme aikana, kenellä on oikeus kysyä pelastusta Jumalalta?

 

"Niin Herra on sorretun linna, linna ahdingon aikoina. Ja sinuun turvaavat ne, jotka sinun nimesi tuntevat; sillä sinä et hylkää niitä, jotka sinua etsivät, Herra." Psalmi 9:10-11

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"The LORD is a refuge for the oppressed, a stronghold in times of trouble.

Those who know your name will trust in you, for you, LORD, have never

forsaken those who seek you". Psalm 9:9-10 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"HERRA on turvapaikka sorretuille, vahva linnake onnettomuuksien aikoina. Ne, jotka tietävät Sinun Nimesi, tulevat luottamaan sinuun, sillä Sinä, HERRA, et ole koskaan hylännyt niitä, jotka Sinua etsivät. " Psalmi 9:10-11

 

  Jumala ei hylkää niitä, jotka huutavat Hänen Suurta Nimeä turvakseen!

 

  Nyt Maestro Evangelista jättää meille Sanan Jumalalta, miksi me joudumme kokemaan monia sotia, katastrofeja, vitsauksia ja muita suuria onnettomuuksia aina meidän päiviimme asti?

 

"Oi, jospa sinä halkaisisit taivaat ja astuisit alas, niin että vuoret järkkyisivät sinun edessäsi, niin kuin risut leimahtavat tuleen, niin kuin vesi tulella kiehuu, että tekisit nimesi tunnetuksi vastustajillesi ja kansat vapisisivat sinun kasvojesi edessä," Jesaja 64:1-2

 

Toinen Käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"Oh, that you would rend the heavens and come down, that the mountains would tremble before you! As when fire sets twigs ablaze and causes water to boil, come down to make your name known to your enemies and cause the nations to quake before you!"

Isaiah 64:1-2 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Oi, kunpa voisit repiä taivaat ja tulla alas, niin että vuoret vapisisivat sinun edessäsi! Kuten tuli sytyttää tikut liekkeihin ja saa aikaan veden kiehumisen, tule alas tekemään sinun nimesi tunnetuksi sinun vihollisillesi ja saata kansakunnat kumartumaan sinun edessäsi!" Jesaja 64:1-2

 

"tuli sytyttää tikut liekkeihin" - Tämä on nykyinen tila maailmassa; näetkö sinä uutisointia ympäri maailmaa?

 

"tekemään sinun nimesi" - Jumala tekee Itsensä tunnetuksi Hänen profeettansa Maestro

Eraño Martin Evangelistan kautta. Tämä tehdään siksi, että kaikki voisivat tietää ja tuntea, että tämä aika on profetioiden täyttymisen aika.

 

  Miksi Jumala tekee kaikki nämä asiat (sodat, katastrofit, kuivuus ja vitsaukset) meille kaikille?

 

"Kaikki me olimme kuin saastaiset, ja niin kuin tahrattu vaate oli kaikki meidän vanhurskautemme. Ja kaikki me olemme lakastuneet kuin lehdet, ja pahat tekomme heittelevät meitä niin kuin tuuli. Ei ole ketään, joka avukseen huutaa sinun nimeäsi, joka herää pitämään sinusta kiinni; sillä sinä olet peittänyt kasvosi meiltä, jättänyt meidät menehtymään syntiemme valtaan." Jesaja 64:6-7

 

Toinen Käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"All of us have become like one who is unclean, and all our righteous acts are like filthy rags; we all shrivel up like a leaf, and like the wind our sins sweep us away. No one calls on your name or strives to lay hold of you; for you have hidden your face from us and made us waste away because of our sins." Isaiah 64:6-7 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Kaikki me olemme tulleet saastaisen kaltaiseksi, ja kaikki meidän oikeamieliset tekomme ovat kuin likainen vaate; me kaikki vapisemme kuin puunlehti, ja tuulen lailla meidän syntimme pyyhkäisevät meidät pois. Yksikään ei kutsu Sinua Nimeltä tai pyri tarttumaan otteellaan Sinusta; sillä Sinä olet salannut kasvosi meiltä ja saanut meidät häviämään syntiemme tähden." Jesaja 64:6-7

 

"Yksikään ei kutsu Sinua Nimeltä" - Kuten Profeetta Jesaja on julistanut, ihmiset ylistävät yhä muita jumalia, jotka erottavat heidät toisistaan.

 

"Sinä olet salannut kasvosi" - ne kaikki rauhan puolesta esitetyt rukoukset, joita ihmiset tekevät, Jumala ei vastaa niihin. Yhä he huutavat heidän kunnianarvoisten jumaliensa nimiä, siksi Jumalan viha on suuri!

 

  Siten on suositeltavaa, että ihmiset ja erityisesti maailman johtajat hakisivat neuvoa Maestro Eraño M. Evangelistalta, niin että hän voisi antaa heille Jumalan Sanan, ainoan ja oikean ratkaisun nykyisiin ongelmiin maailmassa.

 

  Katastrofaaliset tapahtumat tulevat jatkumaan kaikkialla maailmassa, jotta ihmiset heräisivät huomaamaan, että maailma on kirottu. Nämä loppuvat ainoastaan kun he hyväksyvät ja tunnustavat tosi Jumalan Nimen, ja Häntä meidän tulee kutsua nimellä HERRA JUMALA ISRAEL.

 

  Olkoon tämä selväksi tehty kaikille maailman ihmisille, että nyt on kyseessä VIIMEINEN JUMALAN KUTSU ENNEN SUURTA JA PELOTTAVAA PÄIVÄÄ! Sinä et voi enää syyttää Jumalaa, sillä Hänen profeettansa Eraño M. Evangelista on tiedottanut tai informoinut sinua kyseisestä asiasta tällä nettisivulla ja www.thename.ph kautta tulevista suurista katastrofeista ja tuhoista, joista Jumala on ennalta kertonut, kuten on kirjoitettu Jeremia 25:29-38.

 

 Kaikille niille, jotka lukevat tämän sanoman, erityisesti Uutistoimistot, teillä on valmiudet informoida kaikkia ihmisiä halki maailman koskien tämän viestin sanomaa: Että kaikkien tulee katua ja huutaa turvakseen tosi Jumalan Nimeä. Kun he se tekevät, niin Jumala ei salli näiden suurten katastrofien tapahtua.

 

  Kaikille uskontojen johtajille - harkitkaa itseksenne Maestro Evangelistan Jumalalta saamaansa auktoriteettia Hänen aitona ja tosi profeettana meidän aikanamme. Te olette kutsutut keskusteluun hänen kanssaan mihin aikaan tahansa. Hän on tavoitettavissa webbisivun www.thename.ph tai

e-mailin kautta: maestro@thenameonline.info.

 

  Mikäli kaikki papit, saarnaajat, kirkkojen johtajat ja hallitusten johtajat todella seuraavat Jumalan Sanaa ja Hänen Käskyjään ja etsivät hyvinvointia sekä pelastusta heidän seuraajilleen, niin heidän tulee hakea neuvoa Maestro Eraño M. Evangelistalta, kuinka he voivat välttää tämän "suuren ja pelottavan Herran päivän".

 

  Ja kaikille maailman ihmisille tiedoksi, Jumalan Nimi on annettu tiedoksi nyt sivustolla BEFORE ITS NEWS ja webbisivustolla www.thename.ph Maestro Eraño M. Evangelistan toimesta, niin että tuona "suurena ja pelottavana Herran päivänä", he voisivat huutaa turvakseen ja pelastuksekseen Jumalan Nimeä. Siten ollen, yksikään ei voi sanoa, että he eivät ole koskaan tienneet Nimeä, jonka he tarvitsevat kyetäkseen kutsumaan puoleensa Jumalaa.


Maestron Auktoriteetti