ENKELI, JOKA KANTAA JUMALAN NIMEÄ JA JEESUKSEN TODISTUSTA

Julkaistu 17.4. 2013

 

 

  (Tämä Raamattu esitys on suora jatko-osa artikkelille nimeltä "Perustuu yksinomaan Raamattuun, kuka on Jeesuksen Todellinen Sanansaattaja?", joka on julkaistu 27.3.2013. Niille teistä, jotka ette ole lukeneet yllämainittua artikkelia, me suosittelemme, että käytät seuraavaa linkkiä ja ensin luet sen artikkelin:

 

Oikea Jeesuksen Sanansaattaja  ja

 

http://www.thenameph/thename/revelations/jesusreal-en.html tai http://www.thenameonline.info/thename/revelations/jesusreal-en.html)

 

  Lukekaamme Jeesuksen todistus Ilmestyskirjasta - Pyhän Raamatun viimeisestä kirjasta:

 

"Minä, Jeesus, lähetin enkelini todistamaan näitä teille seurakunnissa. Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti." Ilmestyskirja 22:16

 

Toinen Käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"I, Jesus, have sent my angel to give you this testimony for the churches. I am the Root and the Offspring of David, and the bright Morning Star."

Revelation 22:16 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Minä, Jeesus olen lähettänyt minun enkelini antamaan tämän todistuksen kirkoille. Minä olen Daavidin Juuriverso ja Jälkeläinen, ja kirkas Aamun Tähti." Ilmestyskirja 22:16

 

Nykyajan Englanninkielinen Painos/Laitos, Contemporary English Version (CEV):

 

"I am Jesus! And I am the one who sent my angel to tell all of you these things for the religions. I am David's Great Descendant, and I am also the bright morning star."

Revelation 22:16 (CEV)

 

Suora suomennos:

 

"Minä olen Jeesus! Ja minä olen se, joka on lähettänyt enkelini kertomaan kaikille teille näistä asioista uskonnoille. Minä olen Daavidin suuri jälkeläinen, ja Minä olen myös kirkas aamun tähti." Ilmestyskirja 22:16

 

  Maestro Eraño Martin Evangelistan Raamattu-ilmestysten kautta meidät on saatu valmiuteen olla hereillä, kun olemme lukeneet artikkelin "Jeesuksen Todellinen Sanansaattaja". Sen kautta me olemme tulleet tietoisiksi Jeesuksen todellisesta henkilöllisyydestä, joka perustuu hänen omaan todistukseensa, Ilmestyskirja 22:16 - että hän (Jeesus) on ´Daavidin juuriverso ja jälkeläinen´ ja ´kirkas Aamun Tähti´.

 

  Tämä on Jeesuksen tunnustus, että hän ei ole koskaan ollut Jumalan poika eikä Jumala, vaan ainoastaan Kuningas Daavidin jälkeläinen. Jeesus antoi myös lausunnon, että hän on "kirkas Aamun Tähti".

 

  Jeesuksen antama lausunto vahvistaa, että hän on se henkilö, josta profetoi Jesaja 14:9-20: Hän tulee paljastetuksi koko maailmalle miehenä, joka teeskenteli olevansa Jumala ja sen seurauksena Jumala häntä rankaisi; on ylistänyt ja palvonut saatanaa; opettanut saatanan opetuksia. Siten ollen, Jeesus epäonnistui hänelle annetun todellisen tehtävän täyttämisessä, hän oli ´valittu yksilö´ Kuningas Daavidin Huoneen sukulinjasta. Jeesus ei koskaan elänyt nimensä edellyttämällä tavalla, joka oli pelastaa hänen kansansa Israel heidän synneistään Jumalalle.

 

 Nettisivuilla suurinimi.com/ Todellinen Jeesus tai

 

(http://www.thenameph/thename/revelations/jesusreal-en.html  or http://www.thenameonline.info/thename/revelations/jesusreal-en.html),

 

  Maestro Evangelista on mies, joka on ilmoittanut Raamatun profetioiden ja kirjoitusten kautta ´totuuden´ Jeesuksesta, eli Jeesus on "Daavidin juuriverso ja jälkeläinen sekä kirkas Aamun Tähti". Siten ollen me voimme vain vahvistaa (sillä enää sitä ei voi kumota), että hän on "enkeli" tai sanansaattaja, jonka Jeesus on maininnut, Ilmestyskirja 22:16, jonka hän on lähettänyt todistamaan hänestä kirkoille (Jeesukseen uskoville).

 

Kun tämä on kyseessä, niin siitä pitäisi loogista seurata, että me kuuntelisimme ainoastaan Maestro Evangelistaa koskien totuutta Jeesuksesta, emmekä enää pitäisi kiinni vertatauskuvallisista kirjoituksista, joiden katsotaan olevan apostoleiden kirjoituksia.

 

  Erittäin pitkän aikaa ihmiset ovat pohjanneet uskonsa apostoleiden kirjoituksiin, sillä heidät on harhaanjohdettu uskontojen aivopesun seurauksena. Uskonnot opettavat, että apostolit ovat todistaneet totuuden Jeesuksesta ja se mitä he ovat kirjoittaneet Jeesuksesta, on kaikki ollut profetioiden täyttymistä, joita Vanhan Testamentin Profeetat ovat ilmoittaneet.

 

  Ihmiset eivät ole koskaan tienneet, että uskonnot ovat sepittäneet ja väärentäneet totuuksia Jeesuksesta ja kaikki opetukset ovat siten suunniteltu eksyttämään ja pettämään ihmiskuntaa pohjautuen heidän syöttämäänsä valheelliseen uskoon ja siihen yksistään!

 

   Jos apostolit ovat todistaneet totuuden Jeesuksesta ja hänen töistään: Miksi Jeesus sanoi Ilmestyskirja 22:16, että hän lähettää "enkelin" tai sanansaattajan, joka tulee TODISTAMAAN hänestä (Jeesuksesta) - että hän on "Daavidin juuriverso ja jälkeläinen" sekä "kirkas Aamun Tähti"?

 

  On täysin kiistämätöntä, että se mitä apostolit ovat kirjoittaneet ja todistaneet Jeesuksen olevan Jumalan Poika; kun Jumala; ja myös yksilö, joka on kuollut koko ihmiskunnan syntien puolesta; joka nostettiin kuolemasta elämään; ja tulee kirjaimellisesti palaamaan tähän maailmaan, OVAT KAIKKI VÄÄRÄÄ TODISTUSTA. Tämä tarkoittaa, että apostolit ovat esitelleet meille väärän ´Jeesuksen´, kuten Jeesus itse vahvistaa omassa tunnustuksessaan Ilmestyskirja 22:16.

 

  Onko totta, että apostolit ovat vääriä todistajia?

 

"Minä tiedän sinun tekosi ja vaivannäkösi ja kärsivällisyytesi, ja ettet voi pahoja sietää; sinä olet koetellut niitä, jotka sanovat itseänsä apostoleiksi, eivätkä ole, ja olet havainnut heidät valhettelijoiksi;" Ilmestyskirja 2:2

 

 Maestro Eraño Evangelista sanoo: Mikäli Jeesus olisi onnistuneesti saanut päätökseen tehtävänsä, kuten se on kirjoitettuna profetioihin; niin ei olisi enää ollut tarvetta Ilmestyskirjalle.

 

  Koska Jeesus epäonnistui tehtävässään, (hän tuli saatanan pettämäksi; seurasi saatanaa ja opetti sen opetustavalla), niin Ilmestyskirja täytyi kirjoittaa, niin että Jeesuksen ja hänen opetuslastensa petos voisi tulla päivänvaloon ja paljastetuksi!

 

  Jeesuksen todistus/tunnustus Ilmestyskirja 22:16, (että hän on Daavidin juuri ja jälkeläinen sekä kirkas Aamun Tähti, ja hänen tunnustuksensa, että hän on lähettänyt enkelin/sanansaattajan todistamaan hänestä) tarkoittaa, ettei hän ole tuottamuksellisesti syyllinen ja vastuussa valheellisista opetuksista, joita uskonnot ovat vain pahentaneet ja säilyttäneet elinvoimaisina.

 

  Apostolit ja opetuslapset ovat kuolleet jo kauan sitten, eikä heitä enää voi rankaista petoksesta ja valheellisista opetuksista. Ne, ketkä ovat vastuussa ja joutuvat rankaistaviksi ovat uskontojen johtajat, sillä he edustavat nykyisin apostolien opetuksia.

 

   Maestro Eraño Evangelista sanoo, että on olemassa keino, jolla nämä uskontojen johtajat voivat saada anteeksi heidän syntinsä ihmisiä kohtaan. Me opimme tämän myöhemmin, kun jatkamme lukemista määrätietoisesti.

 

  Sinä saatat kysyä - Jos apostolit ovat valehtelijoita, niin kuka oli Ilmestyskirjan kirjoittaja? Oliko hän apostoli?

 

  Maestro Evangelista paljastaa meille hänen toden identiteettinsä Ilmestyskirjasta:

 

"Ja minä, Johannes, olen se, joka tämän kuulin ja näin. Ja kun olin sen kuullut ja nähnyt, minä lankesin maahan kumartuakseni sen enkelin jalkojen eteen, joka tämän minulle näytti. Ja hän sanoi minulle: "Varo, ettet sitä tee; minä olen sinun ja sinun veljiesi, profeettain, kanssapalvelija, ja niiden, jotka ottavat tämän kirjan sanoista vaarin; kumartaen rukoile (ylistä)Jumalaa"." Ilmestyskirja 22:8-9

 

"sinun veljiesi, profeettain, kanssapalvelija" - Uskonnot ovat olettaneet, että kirjan kirjoittaja oli mies, jota he kutsuvat nimellä "Jumalallinen Johannes", apostoli. He ovat olleet väärässä!

 

  Ilmestyskirjan on kirjoittanut Patmoslainen Johannes, ja hän oli myös Jumalan Profeetta.

 

"ylistä Jumalaa" - Tämä on "enkelin" sanoma, jonka profeetta Johannes näki näyssään. Ja koska kyseessä on näky, se tarkoittaa, että Profeetta Johannes kirjoittaa tulevasta Jumalan "enkelistä tai sanansaattajasta". Jos me luemme tarkasti "enkelin" auktoriteetin, jonka Johannes näki näyssään, enkeli sanoi "minä olen sinun ja sinun veljiesi, profeettain, kanssapalvelija..".

 

  Tämä tarkoittaa, että enkeli, jonka Profeetta Johannes näki, on sama profeetta, josta Jumala on jo aiemmin antanut sanansa.

 

  Kuka on tämä profeetta, jonka tulo on jo aikaisemmin Jumalan kertomaa?

 

 

"Profeetan minä olen herättävä heille heidän veljiensä keskuudesta, sinun kaltaisesi, ja minä panen sanani hänen suuhunsa, ja hän puhuu heille kaikki, mitä minä käsken hänen puhua. Ja joka ei kuule minun sanojani, joita hän minun nimessäni puhuu, hänet minä itse vaadin tilille." 5. Moos. 18:18-19

 

   Jumala on puhunut aikaisemmin, 5. Moos. 18:18-19, YHDESTÄ profeetasta, jonka Hän lähettää kuin Mooseksen; jonka suuhun Hän asettaa Hänen Sanansa. Tämä tarkoittaa, että valitun yksilön ei tarvitse opetella Raamattua omalla ajallaan, sillä Jumala Itse opastaa häntä Hänen Sanassaan. Jumala lähettää hänet puhumaan Hänen Nimessään (tai ilmoittamaan Hänen Nimensä), joka tarkoittaa, että tulevan profeetan kuin Mooses, sanoma on koko ymmärrettävyydessään, ylistä ainoastaan Jumalaa.

 

  Profeetan, kuin Mooses, tulo on sitä mitä profeetta Johannes näki näyssään, ilmaisee selkeästi, että mitä tulee Ilmestyskirjaan, niin uskonnoilla ei ole auktoriteettia/arvovaltaa tulkita sitä.

 

  Miksi?

 

  Sillä Jumala on asettanut Hänen sanansa AINOASTAAN ennalta maailmaan lähetetyn profeetan "kuin Mooses" (5. Moos. 18:18-19) suuhun, joka on myös "enkeli" tai sanansaattaja (Ilmestyskirja 22:16), jonka Jeesus on lähettänyt. Vain hänellä on auktoriteetti selittää Ilmestyskirjan todellinen merkitys maailman ihmisille.

 

  Kaikki Maestro Eraño Evangelistan Raamattu ilmestykset nettisivuilla www.thename.ph ja www.thenameonline.info sekä www.suurinimi.com ovat johdonmukaisia "enkelin" sanoman suhteen profeetta Johannekselle ja se on "Ylistä Jumalaa" (Ilmestyskirja 22:8-9) ja se epäsuorasti todistaa, että hän (Maestro) on enkeli ja myös profeetta (ennalta maailmaan lähetetty kuin Mooses), jonka Ilmestyskirjan Profeetta Johannes näki näyssään.

 

  Lisää todistusta antaa Maestro Evangelistan ilmoittama paljastus meille todellisesta Jeesuksesta, joka on luettavissa Ilmestyskirja 22:16, että Jeesus ei ole Jumala eikä Jumalan poika, vaan ainoastaan "Daavidin jälkeläinen" ja "kirkas Aamun Tähti".

 

  Jeesuksen tunnustus Ilmestyskirja 22:16 on erittäin merkittävä, sillä niin kauan kuin maailma ei tiedä Jeesuksen todistuksesta, niin maailma ei voi koskaan todella ylistää yhtä ja ainoaa tosi Jumalaa, emmekä me koskaan pääse vapaiksi Jumalan kirouksesta.

 

  Mikä on Jumalan kirous?

 

"Katso, minä asetan tänä päivänä teidän eteenne siunauksen ja kirouksen: siunauksen, jos te tottelette Herran, teidän Jumalanne, käskyjä, jotka minä tänä päivänä teille annan, mutta kirouksen, jos te ette tottele Herran, teidän Jumalanne, käskyjä, vaan poikkeatte siltä tieltä, jota minä tänä päivänä käsken teidän vaeltaa, ja seuraatte muita jumalia, joita te ette tunne." 5. Moos. 11:26-28

 

  Maestro Evangelista sanoo, että syy kaikelle tuholle, sodille, taudeille ja muille katastrofeille joita tapahtuu tai joita me koemme tätä nykyä, johtuu siitä, että me emme koskaan totelleet Jumalan käskyjä, emmekä koskaan ole tunteneet Hänen Nimeään.

 

  Jotta kirous maailmasta saadaan loppumaan, meidän täytyy etsiä ja tuntea Hänen Suuri Nimensä ja huutaa Jumalan puoleen lausumalla Hänen Nimeään. Näin menettelemällä me voimme tulla Jumalan taholta kutsutuiksi; Hänen kansakseen/ihmisikseen ja saavuttaa rauhan ja yltäkylläisyyden.

 

  Ja jotta oppisimme tuntemaan Jumalan Nimen, meidän tulee seurata Jumalan käskyä 5. Moos. 18:18-19 ja kuunnella AINOASTAAN Hänen profeettaansa (kuin Mooses), sillä vain tämä profeetta on se, jonka suuhun Jumala on asettanut Hänen Sanansa puhua Hänen Nimessään.

 

  Kuuntelemalla profeettaa ´kuin Mooses´, eikä uskontoja, me voimme saada tietoomme tosi Jumalan Nimen, ja näin vapauttaa itsemme Jumalan kirouksesta sekä aloittaa uusi elämä Jumalan siunauksessa.

 

  Koska tämän profeetan `kuin Mooses´ tehtävä on puhua Jumalan Nimessä, hänen auktoriteettinsa on se, että hän on Jumalan enkeli, sillä hän on Jumalan lähettämä sanansaattaja. Tämän vuoksi Profeetta Johannes kirjoitti, että enkeli on profeetta Ilmestyskirja 22:8-9.

 

  Onko totta, että Jumalan Enkeli kantaa Jumalan Nimeä?

 

"Katso, minä lähetän enkelin sinun edellesi varjelemaan sinua tiellä ja johdattamaan sinua siihen paikkaan, jonka minä olen valmistanut. Ole varuillasi hänen edessään ja kuule häntä äläkä pahoita hänen mieltänsä. Hän ei jätä teidän rikoksianne rankaisematta, sillä minun nimeni on hänessä. Mutta jos sinä kuulet häntä ja teet kaikki, mitä minä käsken, niin minä olen sinun vihollistesi vihollinen ja vastustajaisi vastustaja." 2. Moos. 23:20-22

 

 Toinen käännös: New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos/Painos:

 

"See, I am sending an angel ahead of you to guard you along the way and to bring you to the place I have prepared. Pay attention to him and listen to what he says. Do not rebel against him; he will not forgive your rebellion, since my Name is in him. If you listen carefully to what he says and do all that I say, I will be an enemy to your enemies and will oppose those who oppose you."

Exodus 23:20-22 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Katso, Minä lähetän enkeli sinun edelläsi, joka suojelee sinua kaiken matkaa ja johdattaa sinut paikkaan, jonka Minä olen valmistanut. Kiinnitä tarkasti huomiosi häneen ja kuuntele mitä hän sanoo. Älä kapinoi häntä vastaan; hän ei tule antamaan anteeksi sinun kapinointiasi, sillä Minun Nimeni on hänessä. Mikäli kuuntelet hänen sanojaan tarkkaavaisesti, niin Minä olen sinun vihollistesi vastustaja ja vastustan niitä, jotka vastustavat sinua" 2. Moos. 23:20-22

 

 "Katso, Minä lähetän enkeli sinun edelläsi" - Jumala lähettää enkelin tai sanansaattajan ohjaamaa Hänen kansaansa Israelia, Hänen heitä varten valmistamaansa paikkaan.

 

"kuuntele mitä hän sanoo" - Jumala käski meitä kuuntelemaan Hänen enkeliään/sanansaattajaansa. Miksi?

 

"sillä Minun Nimeni on hänessä" - siksi, että enkeli kantaa Jumalan Nimeä, koska profeetta kuin Mooses on Jumalan lähettämä puhumaan Hänen Nimessään. Tämä edustaa hänellä olevan saman auktoriteetin, joka on Jumalan enkelillä. Tämä vaatii meiltä ainoastaan, että kuuntelemme tarkasti tätä profeettaa, kuten Jumala sanoi 5. Moos. 18:18-19.

 

Väistämättä, Maestro Evangelista, on Jumalan lähettämä mies, joka on Hänen profeettansa, joka puhuu Hänen Nimessään, hän on nimitetty Jumalan ENKELI.

 

  Kuinka me tiedämme, että enkeli/sanansaattaja, joka kantaa Jeesuksen todistusta, on myös sama mies, joka kantaa Jumalan Sanaa, kuten Jumala on aiemmin kertonut 5. Moos. 18:18-19?

 

  Lukekaamme:

 

"Jeesuksen Kristuksen ilmestys, jonka Jumala antoi hänelle, näyttääkseen palvelijoillensa, mitä pian tapahtuman pitää; ja sen hän lähettämänsä enkelin kautta antoi tiedoksi palvelijalleen Johannekselle, joka tässä todistaa Jumalan sanan ja Jeesuksen Kristuksen todistuksen, kaiken sen, minkä hän on nähnyt. Autuas(siunattu) se, joka lukee, ja autuaat ne, jotka kuulevat tämän profetian sanat ja ottavat vaarin siitä (tallettavat sydämeensä), mitä siihen kirjoitettu on; sillä aika on lähellä!" Ilmestyskirja 1:1-3

 

 "Jeesuksen Kristuksen ilmestys" - Ilmestyskirja saattaa meidät osalliseksi tuntemaan totuuden Jeesuksesta "jonka Jumala antoi hänelle" - Ilmestyskirjassa olevat sanat tulivat Jumalalta, eivätkä apostolin kirjoituksista.

 

  Mitä "enkeli" tuo?

 

"joka tässä todistaa Jumalan sanan ja Jeesuksen Kristuksen todistuksen" - me voimme lukea, että tuleva enkeli/sanansaattaja, jonka Profeetta Johannes on nähnyt näyssään, kantaa kahta merkkiä/asiaa:

 

1.      Jumalan Sanaa - koska Jumala on asettanut Hänen sanansa Hänen sanansaattajansa suuhun ja siten ollen "enkeli, jonka Johannes oli nähnyt näyssä, on profeetta kuin Mooses 5. Moos. 18:18-19, joka on lähetetty puhumaan Jumalan Nimessä

 

2.      Jeesuksen Todistusta - koska hän (enkeli) tulee todistamaan kaikille kirkoille (Jeesukseen uskoville), että Jeesus on ´Daavidin juuriverso ja jälkeläinen sekä kirkas Aamun Tähti" Ilmestyskirja 22:8-9 ja se osoittaa, että hän (Jeesus) epäonnistui tehtävässään olemaan "Kristus" tai Jumalan valittu.

 

  Me voimme nyt ymmärtää, että Profeetta Johannes on nähnyt tulevan ´profeetan kuin Mooses´ (5. Moos. 18:18-19), jonka suuhun Jumala asetti Hänen sanansa ja lähetti hänet puhumaan Hänen Nimessään, ja hän on myös enkeli/sanansaattaja, joka kantaa Jeesuksen todistusta.

 

  Tämä on se, mitä Jumala määräsi Profeetta Johanneksen kirjoittamaan Ilmestyskirjaan!

 

  Mitä tapahtuu, kun enkeli, joka kantaa Jumalan sanaa ja Jeesuksen todistusta, tulee? 

 

"Autuas(siunattu) se, joka lukee, ja autuaat (siunattuja) ne, jotka kuulevat tämän profetian sanat ja ottavat vaarin siitä (tallettavat sydämeensä), mitä siihen kirjoitettu on; sillä aika on lähellä!" Ilmestyskirja 1:3

 

 

"siunattu se, joka lukee …tämän profetian sanat" - on vain yksi, joka kykenee lukemaan ja selittämään meille Ilmestyskirjan, ja hän on profeetta kuin Mooses. Hänelle on annettu Jumalan enkelin auktoriteetti, koska hän kantaa Jumalan Nimeä, ja on siten Jumalan siunaama.

 

"siunattuja ne, jotka kuulevat tämän profetian sanat ja tallettavat sydämeensä, mitä siihen kirjoitettu on" - Tämä koskee kaikkia niitä ihmisiä, jotka ovat kuunnelleet profeettaa, sillä he ovat jo hyväksyneet tosi Jumalan Nimen, Jeesuksen todistuksen ja tunnustaneet ´profeetan kuin Mooses´ auktoriteetin.

 

  Siten ollen Maestro Evangelista on vapauttanut heidät kirouksesta ja he elävät Jumalan siunauksessa!

 

"aika on lähellä" - sitten kun koko maailman kuuntelee profeettaa kuin Mooses, kun hän tulee lukemaan ja selittää Ilmestyskirjan kirjoitukset (joka tapahtuu nyt Maestro Evangelistan nettisivujen www.thename.ph, www.thenameonline.info ja www.suurinimi.com sekä tämän artikkelin kautta), niin saatanan ajan loppu, jonka esittelijöinä ovat uskonnot, on loppumassa.

 

  Onko totta, että saatanan hallinta-ajan loppu tai hänen petoksensa häviäminen maailman yltä on lähellä?

 

"Sen tähden riemuitkaa, taivaat, ja te, jotka niissä asutte! Voi maata ja merta, sillä perkele (paholainen) on astunut alas teidän luoksenne pitäen suurta vihaa, koska hän tietää, että hänellä on vähän aikaa!" Ilmestyskirja 12:12

 

  Miksi saatanan petoksen aika on nyt loppumassa ja lähellä päätöstään?

 

  Nykyisten uskontojen oppisuunnat (pääosaltaan Kristittyjen) perustuvat tai voidaan katsoa pohjautuvan apostolien kirjoituksiin. Nämä kirjoitukset Jeesuksesta on näytetty toteen olevan väärää ilmoitusta ja se perustuu Jeesuksen itsensä tunnustukseen (Ilmestyskirja 22:16), kuten hänen enkelinsä/sanansaattajansa, Maestro Evangelista on paljastanut meille tässä dokumentissa ja nettisivuillaan. Me voimme nyt ilmoittaa vastaanottaneemme tiedon, että uskontojen opetukset, erityisesti Kristittyjen, on suurin petos, joka koskaan on ihmiskuntaa kohdannut.

 

  Nyt kun tiedämme, että Kristinusko on sellainen suuri petos, pitäisikö meidän yhä sallia sen olemassaolo?

 

  Muistutuksena, että Maestro Evangelista on näyttänyt meille ilmestyksessään "Jeesuksen Todellinen Sanansaattaja", että apostoli Pietari, joka vastasi Jeesukselle ´Sinä olet Kristus, elävän Jumalan poika´ (Matteus 16:17), tuli kutsutuksi saatanaksi Jeesuksen sanoin Matteus 16:23:

 

"Mutta hän kääntyi ja sanoi Pietarille: "Mene pois minun edestäni, saatana; sinä olet minulle pahennukseksi (kompastuskiveksi), sillä sinä et ajattele sitä, mikä on Jumalan, vaan sitä, mikä on ihmisten"." Matteus 16:23

 

Jeesus kutsuu Pietarin ´saatanaksi´, tämä on riittävä todiste, että Jeesus huomasi Pietarin olleen saatanan vaikutusvallan alaisena, koska hän oli onnistuneesti pettänyt häntä.

 

  Siten Pietarin lausunto, että ´Jeesus on Kristus ja Jumalan Poika´ on mitätöity (tehty ja pätemättömäksi) itsensä Jeesuksen taholta, kun hän kutsui Pietaria saatanaksi.

 

  Sen mukaisesti, kuin mitä Pietari sanoi Jeesuksesta Kristuksena ja Jumalan Poikana on sama kuin uskoisi saatanan valheeseen! Loppu tulemana pitäisi olla selkeää kaikille, mitä on kirjoitettu Ilmestyskirja 2:2: - "että apostolien väitteet on osoitettu valheellisiksi!"

 

  Pitäisikö meidän yhä sallia uskontojen (erityisesti Kristillisten saarnaajien), saarnata edelleen ja huutaa apua "Jeesuksen nimessä" näinä levottomina aikoina. Kun Jeesus on tunnustanut kauan sitten, että se, mitä on KIRJOITETTUNA RAAMATUN KIRJOITUKSIIN kertoo, ettei hän tuonut rauhaa vaan epäsopua ja hajotusta?

 

  Nämä uskonnot väittävät, että Jeesus toi maailmaan rauhan. Onko meillä ollut maailmassa todellista rauhaa viimeisen kahden vuosituhannen aikana?

 

  Mitä Pyhä Raamattu sanoo tästä asiasta? Lukekaamme:

 

"Tulta minä olen tullut heittämään maan päälle; ja kuinka minä tahtoisinkaan, että se jo olisi syttynyt! Mutta minä olen kasteella kastettava, ja kuinka minä olenkaan ahdistettu, kunnes se on täytetty! Luuletteko, että minä olen tullut tuomaan maan päälle rauhaa? Ei, sanon minä teille, vaan eripuraisuutta. Sillä tästedes riitautuu viisi samassa talossa keskenään, kolme joutuu riitaan kahta vastaan ja kaksi kolmea vastaan, isä poikaansa vastaan ja poika isäänsä vastaan, äiti tytärtänsä vastaan ja tytär äitiänsä vastaan, anoppi miniäänsä vastaan ja miniä anoppiansa vastaan." Luukas 12:49-53

 

  Jos Jeesus toi maailmaan rauhan, kuten uskonnot saarnaavat, niin eikö meillä pitäisi olla ikuisesti kestävä rauha? Sitä vastoin, meillä on sotia, tuhoja ja monenlaisia katastrofeja, aivan kuten Jeesus varoitti meitä Pyhässä Raamatussa. Näin ollen, voitko sinä sanoa, kuka puhuu totuuden ja kuka on kertonut valheita? Onko kyseessä uskonnot vai Jeesus?

 

  Äärimmäisen tärkeää meidän ymmärryksellemme:

 

  Ennen kuin Jeesus kuoli, hän huusi "Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit?" (Matteus 27:46)

 

   Jeesus huusi ja yritti tavoittaa Jumalaa, mutta salli hänen kuolla ristille. Kuinka uskonnot ovat voineet opettaa meitä hakemaan apua ja pelastusta Jeesukselta, kun hän ei kyennyt edes pelastamaan itseään?

 

  Uskonnot ovat todellakin pettäneet meitä!

 

 Pääasiallisesti miellä on tässä mies, jota on pieksetty, kidutettu, tapettu ja tunnustettu, että Jumala on hänet hylännyt. Nyt sitten tulee saarnaaja, joka opettaa meille, että juuri tämä mies, joka on hakattu, kidutettu ja tapettu, on meidän pelastajamme, jolta meidän tulisi etsiä ja pyytää apua. Eikö ole aivan ilmiselvää, että saarnaaja pettää meitä!

 

  Juuri uskonnot ovat valehdelleet ja johtaneet harhaan, pettäneet ihmiskuntaa kaiken aikaa, ei se ole enää Jeesus. Nyt on jokaisesta lukijasta itsestään kiinni päättää sallivatko he yhä itsensä tulla petetyksi uskontojen opetuksilla.

 

 Me olemme täysin tietoisia, että kun ihmiset ovat lukeneet Maestro Evangelistan Raamattu ilmestykset, niin ihmisten ensimmäiset reaktiot ovat olleet kauhuissaan oloa, sokissa tai jopa järkyttyneitä siitä, mitä he ovat lukeneet, eivätkä pysty sitä hyväksymään.

 

Kuitenkin, nämä ilmestykset eivät ole sitä varten, että lukija hyväksyy ne tai sitten ei. Ne kertovat siitä, että Maestro Evangelista on täyttänyt saamansa tehtävän Jumalalta tiedottaessaan kaikkia ihmisiä tiedolla, että Jumalan on lähettänyt hänet ilmoittamaan asiat kirjoitusten kautta.

 

  Mikä on syynä sille, että Maestro Evangelista on niin luja ja järkkymätön ilmoittaessaan Jumalan Sanomaa maailman ihmisille?

 

"Ja hän sanoi minulle: "Ihmislapsi, kaikki minun sanani, jotka minä sinulle puhun, ota sydämeesi ja kuule korvillasi. Ja nyt mene pakkosiirtolaisten tykö, kansasi lasten tykö; puhu heille ja sano heille: Näin sanoo Herra, Herra - kuulkoot he tai olkoot kuulematta." Hesekiel. 3:10-11

 

  Tämä on Maestro Evangelista "kutsuminen", jonka hänelle antoi Jumala. Hyväksyivät ihmiset tai eivät, hänen Raamattu ilmestyksiään, se ei ole tärkeää. Se mikä on tärkeää, on se, että hän on täyttänyt Jumalan hänelle antaman tehtävän. Maestro vastuulla on julistaa sen mitä Jumala käskee hänen julistaa kirjoitusten kautta. Nyt on täysin lukijasta kiinni, kuinka hän vastaa Jumalan sanomaan, jonka Maestro Evangelista on julistanut Raamatun kautta nettisivustoilla: www.thename.ph ja www.thenameonline.info sekä www.suurinimi.com. On täysin lukijan omassa harkinnassa hyväksyykö sen vain eikö!

 

  Mitkä ovat Jumalan ennalta maahan lähettämien profeettojen vastuut ja velvollisuudet?

 

"Ihmislapsi, minä olen asettanut sinut Israelin heimolle vartijaksi. Kun kuulet sanan minun suustani, on sinun varoitettava heitä minun puolestani. Jos minä sanon jumalattomalle: sinun on kuolemalla kuoltava, mutta sinä et häntä varoita etkä puhu varoittaaksesi jumalatonta hänen jumalattomasta tiestänsä, että pelastaisit hänen henkensä, niin jumalaton kuolee synnissänsä, mutta hänen verensä minä vaadin sinun kädestäsi. Mutta jos sinä varoitat jumalatonta ja hän ei käänny jumalattomuudestansa eikä jumalattomalta tieltänsä, niin hän kuolee synnissänsä, mutta sinä olet sielusi (itsesi) pelastanut. Ja jos vanhurskas kääntyy pois vanhurskaudestansa ja tekee vääryyttä ja minä panen kompastuksen hänen eteensä, niin hän kuolee - kun et sinä häntä varoittanut, niin hän synnissänsä kuolee, ja vanhurskautta, jota hän oli harjoittanut, ei muisteta - mutta hänen verensä minä vaadin sinun kädestäsi. Mutta jos sinä vanhurskasta (oikeamielistä) varoitat, ettei vanhurskas tekisi syntiä, ja hän ei tee syntiä, niin hän totisesti saa elää, koska otti varoituksesta vaarin, ja sinä olet sielusi pelastanut." Herran käsi tuli siellä minun päälleni, ja hän sanoi minulle: "Nouse ja mene laaksoon, niin minä siellä puhuttelen sinua"." Hesekiel. 3:17-22

 

  Kaikki viestit, jotka Maestro Evangelista on julistanut Raamatun kautta nettisivustoilla www.thename.ph ja www.thenameonline.info sekä www.suurinimi.com, ovat kaikki olleet Jumalan käskemiä hänelle ilmoitettavaksi. Tämä tarkoittaa, että Maestro Evangelista on todella täyttänyt tehtävänsä (kuten maahan ennalta lähetetty profeetta Mooses), eikä häntä voi enää pitää vastuullisena täyttämättömästä tehtävästä.

 

  Ne, jotka ovat nyt vastuussa asiasta Jumalalle, ovat lukijat, jotka eivät kuuntele ja hyväksy Hänen sanomaansa, jonka Hän on lähettänyt Hänen profeettansa, Maestro Evangelistan, meille ilmoittamaan. (5. Moos. 18:18-19)

 

  Onko totta, että suurimman osan Maestro Evangelistan Raamattu ilmestysten, mainituilla nettisivuilla, lukijoiden ensireaktiot oli profetoitu jo kauan sitten?

 

  Me emme voi kiistää tosiasiaa, että useimmat meistä, jotka ovat ensikerran kuulleet tai lukeneet Maestro Evangelistan Raamattu ilmestyksistä ovat tunteneet suurta pettymystä, koska me olemme huomanneet, että meille on arvostettujen uskontojen taholta opetettu valheita sekä Jumalasta että Jeesuksesta.

 

  Lukekaamme:

 

"Ja minä näin erään toisen, väkevän (mahtavan) enkelin tulevan alas taivaasta; hänen verhonaan oli pilvi, ja taivaankaari (sateenkaari) oli hänen päänsä päällä, ja hänen kasvonsa olivat niin kuin aurinko, ja hänen jalkansa niin kuin tulipatsaat,"

Ilmestyskirja 10:1

 

"erään toisen, mahtavan enkelin" - henkilö, joka on ennalta maailmaan lähetetty Jumalan taholta. Henkilö, joka kantaa Jumalan Sanaa ja Jeesuksen todistusta (Ilmestyskirja 1:2). Se symbolisoi profeetan tuloa, kuin Mooses, joka tulee ilmoittamaan Jumalan Nimen (5. Moos. 18:18-19 ja Jeremia 1:4-10) Jeesuksen todistuksen (Ilmestyskirja 22:16).

 

"taivaasta" - kaikilla on nyt mahdollisuus nähdä Jumalan sanoma tämän dokumentin kautta Internetistä, jonka Hänen profeettansa Maestro Evangelista on ilmoittanut.

 

"kasvonsa olivat niin kuin aurinko" - miksi tulevan enkelin kasvot ovat kuvatut: "hänen kasvonsa olivat kuin aurinko"?

 

  Kuinka Mooses oli kuvattu, kun hän tuli keskustelemasta Jumalan kanssa?

 

"Ja kun Mooses astui alas Siinain vuorelta ja hänellä vuorelta alas astuessaan oli kädessänsä kaksi laintaulua, ei hän tiennyt, että hänen kasvojensa iho oli tullut säteileväksi hänen puhuessaan Herran kanssa." 2. Moos. 34:29

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"When Moses came down from Mount Sinai with the two tablets of the

covenant law in his hands, he was not aware that his face was radiant

because he had spoken with the Lord."

Exodus 34:29 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Kun Mooses tuli alas Siinain Vuorelta kaksi liiton laintaulua käsissään, hän ei ollut tietoinen, että hänen kasvonsa säteilivät, koska hän oli puhunut Herran kanssa."

2. Moos. 34:29

 

  Kun Mooses tulee alas Siinain Vuorelta keskusteltuaan Jumalan kanssa, hänen kasvonsa säteilivät - kuin aurinko. Kuvaus tulevasta "Enkelistä": "hänen kasvonsa olivat kuin aurinko", osoittaa, että hänellä on sama Jumalan auktoriteetti kuin profeetta Mooseksella. Tämä antaa ymmärtää, että kuvattu enkeli on TODELLA tuleva profeetta, jonka suuhun Jumala on asettanut Hänen Sanansa ja hänet on lähetetty puhumaan Hänen Nimessään - hän ei ole kukaan muu kuin Maestro Eraño Martin Evangelista.

 

  Jatkamme lukemista Raamatusta:

 

"ja hänellä oli kädessään avattu (pieni) kirjanen (kirjakäärö). Ja hän laski oikean jalkansa meren päälle ja vasemman maan päälle" Ilmestyskirja 10:2

 

"pieni kirjakäärö" - meidän ajassamme, Pyhä Raamattu tai Jumalan Pyhän Kirja.

 

"ja huusi suurella äänellä, niin kuin leijona ärjyy; ja kun hän huusi, antoivat ne seitsemän ukkosen jylinää ääntensä puhua." Ilmestyskirja 10:3

 

"seitsemän ukkosta" - mitä se tarkoittaa?

 

"Ihmeellisesti Jumala korottaa äänensä jylinän, hän tekee suuria tekoja, joita emme käsittää taida." Job 37:5

 

 Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"God's voice thunders in marvelous ways; he does great things beyond our understanding."

Job 37:5 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Jumalan ääni jylisee mahtavin tavoin; Hän tekee suuria asioita meidän ymmärryksemme yläpuolella." Job 37:5

 

"jylisee" - Jumalan Ääni.

 

  Tämä on selityksenä sille, että voimme lukea Ilmestyskirja 10:3:

 

"ja huusi suurella äänellä, niin kuin leijona ärjyy; ja kun hän huusi, antoivat ne seitsemän ukkosen jylinää ääntensä puhua." Ilmestyskirja 10:3

 

"ja kun hän huusi, antoivat ne seitsemän ukkosen jylinää ääntensä puhua" - kun enkeli (profeetta kuin Mooses), jolla on "pieni kirjakäärö" huusi, "seitsemän ukkosen jylinää ääntensä puhuivat" ilmaisevat, että kun profeetta puhuu Jumalan sanoista, jotka on kirjoitettu Raamattuun (pieneen kirjakääröön), niin silloin hän puhuu sanoja, joita Jumala on hänen suuhunsa asettanut.

 

  Nyt, seuraava tapahtuma, minkä Jumala on ohjeistanut profeetalle kuin Mooses, Maestro Evangelista, kun Hän kutsui hänet profeetakseen:

 

"Ja kun ne seitsemän ukkosenjylinää olivat puhuneet, yritin minä kirjoittaa, mutta minä kuulin äänen taivaasta sanovan: "Pane sinetin taakse, mitä ne seitsemän ukkosenjylinää puhuivat, äläkä sitä kirjoita"." Ilmestyskirja 10:4

 

"äläkä sitä kirjoita" - profeetta kuin Mooses, Maestro Evangelista sai ohjeet olla kirjoittamatta tätä ilmestystä, miksi?

 

"Ja enkeli, jonka minä näin seisovan meren päällä ja maan päällä, kohotti oikean kätensä taivasta kohti ja vannoi hänen kauttansa, joka elää aina ja iankaikkisesti, hänen, joka on luonut taivaan ja mitä siinä on, ja maan ja mitä siinä on, ja meren ja mitä siinä on, ettei enää ole oleva aikaa (viivettä)" Ilmestyskirja 10:5-6

 

  Sen täyttymisen aika on lähellä. Milloin se on?

 

"vaan että niinä päivinä, jolloin seitsemännen enkelin ääni kuuluu hänen puhaltaessaan pasunaan, Jumalan salaisuus käy täytäntöön (saatetaan päätökseen) sen hyvän sanoman mukaan, jonka hän on ilmoittanut palvelijoillensa profeetoille." Ilmestyskirja 10:7

 

"seitsemännen enkelin" - tarkoittaa "sanomaa", ei kirjaimellista enkeliä

 

  Maestro Evangelista sanoo, että syy sille miksi hänen ei sallittu kirjoittaa vielä yhtä Testamenttia on, sillä Profeettojen kirjoitukset Raamatussa ovat tarpeeksi ilmoittamaan Jumalan tosi sanoman. Se, mitä hän ainoastaan tekee, on odottaa Jumalan antamia ohjeita, kuinka hän selittää Raamatun kirjoitusten tekstit. Jumala asettaa Hänen sanansa hänen (Maestron) suuhun, niin että hän voi ilmoittaa Jumalan tosi Nimen ja todellisen Jeesuksen kirjoituksista. Kun tämä tapahtuu, me tulemme kaikki havaitsemaan, että ei todellakaan ole olemassa enää salaisuuksia koskien Jumalaa ja Jeesusta!

 

"Ja sen äänen, jonka minä olin kuullut taivaasta, kuulin taas puhuvan minulle ja sanovan: "Mene ja ota tuo avattu kirjakäärö, joka on meren ja maan päällä seisovan enkelin kädessä"." Ilmestyskirja 10:8

 

 "kirjakäärö" - tai Pyhä Raamattu, Jumalan Sana.

 

"meren ja maan päällä seisovan enkelin" - symbolisoi Jumalan profeettaa, Maestro Eraño M. Evangelistaa. Hän julistaa Jumalan sanoman, niin kuin se on kirjoitettu Pyhään Raamattuun, kaikille kansoille, kuten on kirjoitettu Jeremia 1:4-10.

 

"Ja minä menin enkelin tykö ja pyysin, että hän antaisi minulle sen kirjasen. Ja hän sanoi minulle: "Ota ja syö se; se on karvasteleva vatsassasi, mutta suussasi se on oleva makea kuin hunaja". Niin minä otin kirjasen enkelin kädestä ja söin sen; se oli minun suussani makea kuin hunaja; mutta sen syötyäni minun vatsaani karvasteli." Ilmestyskirja 10:9-10

 

  Etkö ole huomannut, kaikki te, jotka olette kuulleet tai lukeneet Maestro Evangelistan ilmestyksiä, ovat kokeneet happamia tuntemuksia vatsassaan?

 

"makea kuin hunaja" - sillä, se tieto, jonka me olemme vastaanottaneet, on Totuus.

 

"karvas, hapan" - sen vuoksi, että aikaisemmat uskonnoilta vastaanottamamme opetukset eivät ole totta.

 

  Maestro Evangelista sanoo, ennen sitä kun Jumalan Nimi on annettu, meidän täytyy kaikkien kokea "happamia tuntemuksia" mahassamme, koska tämä osoittaa meille toteutumisesta, että uskontojen opetukset viimeisen kahden vuosituhannen ajalta ovat valhetta!

 

  Mikä ohje on annettu profeetalle kuin Mooses?

 

"Ja minulle sanottiin: "Sinun tulee taas profetoida monista kansoista ja kansanheimoista ja kielistä ja kuninkaista"." Ilmestyskirja 10:11

 

   Paluu takaisin Profeettojen profetioihin, siellä Profeetat tietävät Jumalan salaisuudet.

 

  Me tunnemme ensin tätä karvasta, hapanta tunnetta tai pettymystä, kun me luemme Maestro Evangelistan Ilmestyksiä profetioista, koskien sitä miksi Jeesus, (jonka useimmat ihmiset luulevat olevan Jumala, Jumalan poika ja profeetta) - oli lähetetty maailmaan, perustuen Jumalan sanoihin profetiassa 2. Samuel 7:12-14.

 

  Maestro Evangelista sanoo: Oppiaksemme tuntemaan Jeesuksen todellisen luonteen, meidän tulee kuunnella tai lukea profeettojen sanoja, jotka on kirjoitettu Pyhään Raamattuun.

 

  Kuten on kirjoitettu profetiaan, Jeesus on ainoastaan Daavidin poika. Hän ei ole Jumalan Poika, ja erityisesti vielä hän ei ole profeetta; ja hänet oli lähetetty maailmaan ainoastaan täyttämään yhtä erityistä tehtävää:

 

"Kun sinun päiväsi ovat päättyneet ja sinä lepäät isiesi tykönä, korotan minä sinun seuraajaksesi jälkeläisesi, joka lähtee sinun ruumiistasi; ja minä vahvistan hänen kuninkuutensa." 2. Samuel 7:12

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"When your days are over and you rest with your fathers, I will raise up your offspring to succeed you, who will come from your own body, and I will establish his kingdom."

II Samuel 7:12 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Kun sinun päiväsi ovat päättyneet ja sinä lepäät isiesi tykönä, korotan minä sinun seuraajaksesi jälkeläisesi, joka lähtee sinun ruumiistasi; ja minä vahvistan hänen kuninkuutensa." 2. Samuel 7:12

 

Tämä on Jumalan antama lupaus Daavidille; jälkeläinen tulee hänen verilinjastaan. Mikä on tulevan jälkeläisen tehtävä?

 

"Hän on rakentava huoneen minun nimelleni, ja minä vahvistan hänen valtaistuimensa ikuisiksi ajoiksi." 2. Samuel 7:13

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"He is the one who will build a house for my Name, and I will establish the throne of his kingdom forever." II Samuel 7:13 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Hän on rakentava huoneen minun nimelleni, ja minä vahvistan hänen valtaistuimensa ikuisiksi ajoiksi." 2. Samuel 7:13

 

"Hän on rakentava huoneen minun nimelleni" - "huone, talo", jossa on Jumalan Nimi. Hänen tehtävänsä on johdattaa hänen kansansa takaisin Jumalan tykö, näyttämällä heille huone, talo, jossa on Jumalan Nimi.

 

  Kun he näkevät Jumalan Nimen kyseisessä huoneessa, talossa, niin he saavuttavat kyvykkyyden kutsua Jumalaa. Jos jälkeläinen onnistuu tehtävänsä läpiviennissä, niin silloin kirous (Jeremia 44:24-26), joka on hänen kansansa yllä, nostetaan pois Jumalan taholta. Hän tulee saamaan silloin kunniaa, arvostusta ja tunnustuksen saavutuksestaan.

 

  Me tiedämme, että poika, jälkeläinen, joka seurasi Daavidia oli Salomon. Vaikka huone, talo oli rakennettu, niin Jumalan Nimi ei tullut tunnetuksi hänen kansansa keskuudessa hänen hallinta-aikanaan (1. Kun. 11:1-13). Jeesus tuli jatkamaan tehtävää saattamaan hänen kansansa tuntemaan Jumalan Nimi.

 

  Mikäli Salomo onnistuisi, hän saisi Jumalalta kunnianosoituksen:

 

"Minä olen oleva hänen isänsä ja hän minun poikani … 2. Samuel 7:14

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"I will be his father, and he will be my son." II Samuel 7:14 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Minä olen oleva hänen isänsä ja hän minun poikani." 2. Samuel 7:14

 

  Apostolit ja uskonnot, jotka seurasivat heidän jälkeensä, ovat vääristelleet Jeesuksen todellista luontoa tai olemusta.

 

  Kuten Pyhään Raamattuun on kirjoitettu, Jeesus on todella Daavidin jälkeläinen. Jeesus on vain ihminen, ja mikäli hän olisi onnistunut tehtävässään, Jumala antaisi hänelle Daavidin valtakunnan ja kuninkuuden ja hän hallitsisi kansaansa sekä saisi kunniamaininnan, tittelin tulla kutsutuksi nimellä "Jumalan poika", vaikka hän on vain ihminen, joka on jälkeläinen Daavidin verilinjasta.

 

  Mikäli hän epäonnistuu tehtävässään, mikä siitä on seurauksena?

 

"niin että, jos hän tekee väärin, minä rankaisen häntä ihmisvitsalla ja niin kuin ihmislapsia lyödään" 2. Samuel 7:14

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"WHEN HE DOES WRONG, I WILL PUNISH HIM WITH A ROD WIELDED BY MEN, WITH FLOGGINGS INFLICTED BY HUMAN HANDS." II Samuel 7: 14 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"KUN HÄN TEKEE VÄÄRIN, NIIN MINÄ RANKAISEN HÄNTÄ IHMISTEN ANTAMIN KEPINISKUIN JA MIESTEN KÄSIEN KAUTTA SELKÄSAUNOILLA SEKÄ RUOSKIMISILLA". 2. Samuel 7: 14

 

Suomalaisessa Raamatun käännöksessä on karmea virhe. Päättele itse mistä se johtuu?

 

   On yleisesti tiedettyä ja todistettua, että Jeesus oli hakattu ja ruoskittu ihmisten taholta, kuten on kirjoitettu Pyhään Raamattuun (Matteus 27:25-26). Ei voida millään kiistää, etteikö Jeesus olisi todellakin tehnyt "väärin".

 

  Kun me ensikerran luimme tavasta, jolla Maestro Evangelista selittää meille 2. Samuel 7:12-14, joka sisältää todellisen profetian Jumalan lupauksesta Daavidille ja velvollisuudesta hänen jälkeläisellensä Salomolle, ja häntä seuranneelle jälkeläiselle, Jeesukselle. Se kuinka Jeesus epäonnistui tehtävässään - me kaikki tunsimme olevamme pettyneitä. Jotkut ovat kyenneet hyväksymään tämän totuutena ja jotkut eivät, ja yhä valitsivat uskontojensa seuraamisen.

 

  Maestro Evangelistalle, ilmestykset, joita hän on julistanut meille kirjoitusten kautta, ovat vain täyttymys hänen kutsulleen Jumalalta. Se ei ole tärkeää hänelle hyväksyvätkö lukijat hänen Raamattu ilmestyksiään, vai eivätkö. Se mikä on tärkeää hänelle, on se tosiasia, että hän on antanut meille tietoa Jumalan tosi sanomasta.

 

  Kuinka me voimme tietää, että Maestro Evangelistan ilmestykset koskien Jeesuksen olemista vain Daavidin poika, joka kärsi Jumalan rangaistuksen ihmisten käsien kautta väittäessään olevansa Jumala, on todella Jumalalta?

 

  Mikäli tämä järkyttävä ja tyrmistyttävä ilmestys on todellakin Jumalalta, niin siitä seuraa niiden ihmisten reaktio, jotka ovat lukeneet totuuden Jumalan rankaisemasta Jeesuksesta, että onko tämmöisestä profetoitu? Jos se oli jo profetoitu, niin Maestro Evangelistan selonteko Jeesusta koskisen on totisesti Jumalalta, eikä se siis perustu hänen omiin opintoihinsa.

 

  Lukekaamme odottamattomasta tapahtumasta, joka ilmenee maailmassa, joka osoittaa milloin Jeesuksen lähettämä "enkeli" on tullut saattamaan päätökseen ja paljastumaan "kirkkaan aamun tähden" identiteetin?

 

"Tuonela tuolla alhaalla liikkuu sinun tähtesi, ottaaksensa sinut vastaan, kun tulet. Se herättää haamut sinun tähtesi, kaikki maan johtomiehet, nostattaa valtaistuimiltansa kaikki kansojen kuninkaat." Jesaja 14:9

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"The grave below is all astir to meet you at your coming; it rouses the spirits of the departed to greet you -  all those who were leaders in the world; it makes them rise from their thrones - all those who were kings over the nations." Isaiah 14:9(NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Hauta sinun alapuolellasi on valmis ottamaan sinut vastaan tulosi hetkellä; se nostattaa vainajien henget sinua tervehtimään - kaikki nuo, jotka olivat johtajia maailmassa; se saa heidät nousemaan valtaistuimiltaan - kaikki nuo, jotka hallitsivat kansojen yli kuninkaina." Jesaja 14:9

 

Joku tullaan paljastamaan.

 

"se saa heidät nousemaan valtaistuimiltaan" - tapahtuma, joka saa uskontojen johtajat, kansalaiset, organisaatiot ja kansalaiset yllättyneiksi "aamun tähden" todellisesta identiteetistä.

 

  Mitä he sanovat?

 

"Kaikki he lausuvat ja sanovat sinulle: 'Myös sinä olet riutunut niin kuin mekin, olet tullut meidän kaltaiseksemme'." Jesaja 14:10

 

 Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"They will all respond, they will say to you, "You also have become weak,

as we are; you have become like us."

Isaiah 14:10 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"He kaikki vastaavat, he sanovat sinulle, "Sinusta on myös tullut heikko, kuten me olemme; olet tullut meidän kaltaiseksemme." Jesaja 14:10

 

  He tulevat sanomaan, että heidän edotuksensa koskien "aamun tähden" identiteettiä ovat olleet erittäin kaukana totuudesta. Että he ovat olleet väärässä, olettamuksissaan, että "aamun tähti" oli voimallinen henkilö, synnitön ja täydellinen - tullessaan nyt oppimaan, että hän oli vain tavallinen mies.

 

"Alas tuonelaan on vaipunut sinun komeutesi, sinun harppujesi helinä; sinun allasi ovat vuoteena madot, toukat ovat peittonasi." Jesaja 14:11

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"All your pomp has been brought down to the grave, along with the noise of

your harps; maggots are spread out beneath you and worms cover you."

Isaiah 14:11 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Kaikki sinun loistosi on laskettu alas hautaan, sinun äänekkäästi soivien harppujesi kanssa; toukat ovat levittäytyneet sinun allesi ja madot peittävät sinut." Jesaja 14:11

 

"madot peittävät sinut" - tämä "aamun tähti on kuollut - eikä nouse enää uudelleen, päinvastoin kuin ovat jokaisen odotukset ja uskomukset

 

  Kuka hän on?

 

"Kuinka olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti, aamuruskon poika! Kuinka olet maahan syösty, sinä kansojen kukistaja!" Jesaja 14:12

 

 Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"How you have fallen from heaven, O morning star, son of the dawn!

You have been cast down to the earth, you who once laid low the nations!"

Isaiah 14:12 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Kuinka olet taivaasta pudonnut, Oi aamun tähti (kointähti), aamuruskon poika! Sinut on heitetty alas maahan, sinä, joka kerran alistit kansakuntia!" Jesaja 14:12

 

  Tämä tulee olemaan jokaisen reaktio, kun Jeesuksen "enkeli" paljastaa "aamun tähden" todellisen identiteetin ja tekee sen tunnetuksi maailman ihmisten keskuudessa.

 

"Kuinka olet taivaasta pudonnut" - kaikki ovat uskoneet, että hän on taivaassa. Miksi hän putosi?

 

"joka kerran alistit kansakuntia" - kaikki maailman valtiot ovat joutuneet hänen takiaan runnelluksi.

 

Ja muita käännösversioita:

 

King James Version (KJV), Kuningas Jaakon Laitos/Painos:

 

"How art thou fallen from heaven, O Lucifer, son of the morning!

How art thou cut down to the ground, which didst weaken the nations!"
Isaiah 14:12 (KJV)

   

Suora suomennos:

 

"Miten sinä olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti, aamuruskon poika!
Miten sinä olet kaatunut maahan, joka annoit heikentää kansakuntia!"

 Jesaja 14:12

 

   Good News Bible (GNB), Hyvät Uutiset Raamattu Laitos, Painos:

 

 "King of Babylon, bright morning star, you have fallen from heaven! In the past you conquered nations, but now you have been thrown to the ground."
Isaiah 14:12 (GNB)

 

Suora suomennos:

 

Babylonian Kuningas, kirkas aamutähti, olet pudonnut taivaasta! Aiemmin olet vallannut kansoja, mutta nyt sinut on heitetty maahan. Jesaja 14:12

 

In the Contemporary English Version (CEV), Nykyajan Englannin kielinen Laitos, Painos:

 

"You, the bright morning star, have fallen from the sky!

You brought down other nations; now you are brought down."

Isaiah 14:12 (CEV)

 

Suora suomennos:

 

"Sinä, kirkas aamun tähti, olet pudonnut taivaalta!

Sinä painoit alas toisia kansakuntia; nyt sinut on painettu alas." Jesaja 14:12

 

Ja lopuksi, Latin Vulgate (Biblia Sacra Vulgata) Laitos, Painos:

 

"quomodo cecidisti de caelo lucifer qui mane oriebaris

corruisti in terram qui vulnerabas gentes"
Isaiah 14:12 (Vulgate)

 

Suora suomennos:

 

"miten olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti, joka annoit aamulla nousun,

olet pudonnut maahan, mikä heikensit kansoja!" Jesaja 14:12

 

  Latinankielisen version, Jesaja 14:12, alusta lähtien on täysin selvää, että uskonnot ovat koettaneet piilottaa suoraa yhteyttä sanotun jakeen ja Jeesuksen tunnustuksen välillä, Ilmestyskirja 22:16, vaihtamalla kointähden Luciferiksi. Jeesus on myös kirkas aamuntähti (kointähti), joka yhdistää hänet suoraan jakeeseen 12 Jesajan 14 luvussa.

 

  Ja:

 

"Sinä sanoit sydämessäsi: 'Minä nousen taivaaseen, korkeammalle Jumalan tähtiä minä istuimeni korotan ja istun ilmestysvuorelle, pohjimmaiseen Pohjolaan." Jesaja 14:13

 

 Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"You said in your heart," I will ascend to heaven; I will raise my throne above the stars of God; I will sit enthroned on the mount of assembly, on the utmost heights of the sacred mountain." Isaiah 14:13 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Sinä sanoit sydämessäsi: 'Minä nousen taivaaseen, korkeammalle Jumalan tähtiä minä istuimeni korotan; Minä istun kruunattuna kokoontumisen vuorella, korkeimmissa korkeuksissa pyhällä vuorella." Jesaja 14:13

 

  Itse asiassa, se oli Jeesus itse, joka sanoi se Pyhässä Raamatussa:

 

"Mutta tästedes Ihmisen Poika on istuva Jumalan voiman oikealla puolella." Silloin he kaikki sanoivat: "Sinä siis olet Jumalan Poika?" Hän vastasi heille: "Tepä sen sanotte, että minä olen"." Luukas 22:69-70

 

  Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"But from now on, the Son of Man will be seated at the right

hand of the mighty God. "They all asked, "Are you then the Son of God?"

He replied, "You are right in saying I am."

Luke 22:69-70 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Mutta tästä lähtien, Ihmisen Poika tulee istumaan Mahtavan Jumalan oikealla puolella. "He kaikki kysyivät, "Oletko sinä sitten Jumalan Poika?" Hän vastasi, "Te olette oikeassa sanoessanne, että minä olen." Luukas 22:69-70

 

  Jeesus oli erittäin kunnianhimoinen. Hän halusi mennä ylös taivaaseen sekä myös, että ihmiset tietäisivät ja hyväksyisivät hänen olleen "Jumalan poika". Vielä tarkentaen, hän jopa väänsi toiseksi mitä on kirjoitettu Psalmiin 110, saadakseen näyttämään, että hän on "herra", joka liittää hänet Kuningas Daavidiin kyseisessä Psalmissa 110!

 

  Lue tästä linkistä: Jeesuksen Todistus tai

 

http://www.thename.ph/thename/testimony/jes12-en.html ja http://www.thenameonline.info/thename/testimony/jes12-en.html

 

  Vääristämällä Kuningas Daavidin Psalmia 110 ja tehdessään sen osoittamaan, että hän on mainittu herra, kun Kuningas Daavid sanoi "Herra sanoi minun herralleni". Tällä Jeesus osoittaa ja näyttää meille, että hän todella ylisti ja palveli saatanaa, sillä hän toimi juuri saatanan tavalla kirjoituksia väännellen sen alkuperäisestä merkityksestä toiseen tarkoitukseen.

 

  Mitä muuta Jeesus sanoi?

 

"Minä nousen pilvien kukkuloille, teen itseni Korkeimman vertaiseksi." Jesaja 14:14

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

  

"I will ascend above the tops of the clouds; I will make myself like the Most High."

Isaiah 14:14 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Minä asetun pilvien huippuja korkeammalle; Minä teen itseni tärkeäksi kuin on Kaikkein Korkein" Jesaja 14:14

 

  Jeesus todella halusi olla kuin Jumala. Uskontojen petoksen kautta, ihmiset ovat uskoneet, että Jeesus on jumala. Hän sanoi, että hän asettuu taivaaseen. Onko hän todella taivaassa?

 

"Mutta sinut heitettiin alas tuonelaan, pohjimmaiseen hautaan." Jesaja 14:15

 

 Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"But you are brought down to the grave, to the depths of the pit."

Isaiah 14:15 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Mutta sinut heitettiin alas hautaan, syvyyksien onkaloiden syvimpään paikkaan."

Jesaja 14:15

 

  Kuten on profetoitu, hän kuoli rangaistuksen seurauksena, jonka hän kärsi itse aiheuttamiensa väärintekojensa seurauksena

 

"Jotka sinut näkevät, ne katsovat pitkään, tarkastavat sinua: 'Onko tämä se mies, joka järisytti maan, järkytti valtakunnat," Jesaja 14:16

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"Those who see you stare at you, they ponder your fate:

"Is this the man who shook the earth and made kingdoms tremble,"

Isaiah 14:16 (NIV)

 

 Suora suomennos:

 

"Nuo, jotka näkevät sinut, tuijottavat sinua pitkään, he ihmetellen arvioivat kohtaloasi: "Onko tämä se mies, joka järisytti maata ja sai kuningaskunnat vapisemaan," Jesaja 14:16

 

"Onko tämä se mies" - tässä puhutaan "miehestä, ihmisestä"; se tarkoittaa, että "kirkas aamun tähti" ei ole saatana.

 

 "Nuo, jotka näkevät sinut, tuijottavat sinua pitkään, he ihmetellen arvioivat kohtaloasi" - jokainen tulee sanomaan, että tämä mies on aiheuttanut hajotuksen ja kärsimyksemme, joita me koemme juuri tällä hetkellä! Jeesus tunnusti sen Luukas 12:49-53.

 

"(mies) joka teki maanpiirin erämaaksi ja hävitti sen kaupungit, joka ei päästänyt vankejansa kotiin?'" Jesaja 14:17

 

"mies joka teki maanpiirin erämaaksi" - koska Jeesus opetti saatanan opetuksia kääntämällä Jumalan lait päälaelleen (Matteus 22:34-40). Ihmiset ovat petoksen vallassa ylistäneet väärää jumalaa, saatanaa. Sen vuoksi, mitä Jeesus on tehnyt, ihmiset ovat eläneet Jumalan kirouksen alaisina ja ilman Jumalan siunausta.

 

  Sen sijaan, että hän olisi saattanut maailman olemaan kuin Eedenin puutarha täyttämällä Jumalan antaman tehtävän hänelle, hän teki maailmasta erämaan tai kirotun maan, koska hän seurasi saatanaa ja julisti sen opetuksia - opettamalla vastakkaista kuin on Jumalan käskyt.

 

 "vankejansa" - ne, jotka ovat asettaneet heidän uskonsa Jeesukseen.

 

"Kansojen kuninkaat kaikki lepäävät kunniassa, kukin (omassa) kammiossansa. Mutta sinä olet kaukana haudastasi, poisviskattuna niin kuin hylkyvesa, olet peittynyt surmattujen, miekalla lävistettyjen, kiviseen kuoppaan suistuneitten alle, olet kuin tallattu raato." Jesaja 14:17-18

 

  Hän kuoli, eikä todellisuudessa noussut ylös kuolleista. Mikä oli hänen toinen merkkinsä?

 

"Et sinä saa yhtyä heidän kanssaan haudassa, sillä sinä olet maasi hävittänyt, kansasi tappanut. Ei ikinä enää mainita pahantekijäin sukua." Jesaja 14:20

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"you will not join them in burial, for you have destroyed your land and killed

your people. The offspring of the wicked will never be mentioned again."

Isaiah 14:20 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"et tule liittymään heihin hautaamisen kautta, sillä sinä olet maasi tuhonnut ja tappanut sinun kansasi. Pahojen jälkeläisiä ei tulla enää koskaan mainitsemaan." Jesaja 14:20

 

"et tule liittymään heihin hautaamisen kautta" - katso kirkoissa, Jeesus on yhä naulattuna ristille!

 

"sinä olet maasi tuhonnut ja tappanut sinun kansasi" - hänen tehtävänsä oli pelastaa hänen kansansa Israel heidän synneistään (Matteus 1:21) ja sen hän olisi tehnyt näyttämällä heille talon/huoneen/temppelin, joka on rakennettu Jumalan Nimelle.

 

  Kun he näkevät Nimen kyseisessä rakennuksessa, eli (Matteus 15:24), niin he ovat kykeneviä lausumaan ja pyytämään avukseen Jumalaa Nimeltä ja pelastuvat synneistään ja niin hänen kansansa yllä oleva kirous nostetaan pois Jumalan taholta. Mikäli hän onnistuisi, hän saisi kunnian sekä tittelin, arvonimen "Jumalan Poika".

 

  Jeesus väitti olevansa todellinen Jumalan Poika, sen vuoksi, että Pietari imarteli häntä. Sen sijaan, että hän olisi näyttänyt Israelin kansalle rakennuksen (temppelin), jossa on Jumalan Nimi, hän rakensi talon tai kirkon omalle nimelleen ja teki itsestään jumalan (Matteus 16:13-23). Ennemmin kun että hän olisi pelastanut oman kansansa Israelin, hän johdatti heidät tuhoon, koska hän halusi heidän hyväksyvän hänet jumalana ja siten hän epäonnistui tekemään Jumalan tosi Nimen tunnetuksi.

 

  Koska Jeesus - Daavidin jälkeläinen teki väärinteon, Jumala rankaisi häntä ihmisten kautta pahoinpitelyin ja lopulta ristiinnaulitsemisella, kuten on säädetty 2. Samuel 7:14. Jeesus epäonnistui pelastamaan oman kansansa (Luukas 24:20-21).

 

  Jeesuksen kuoleman jälkeen Israelin kansa on ollut alistettuna paljoille vainoille, tappamisille ja heidät on hajotettu eri paikkoihin maailmassa, sen sijaan, että he olisivat perustaneet voimakkaan kuningaskunnan, kuten oli Kuningas Daavidin ja Kuningas Salomon aikana.

 

  Todella, sen sijaan, että hän olisi pelastanut kansansa Israelin, niin sitä enemmän sain heidät kärsimään, olemaan sorrettuja ja antamalla heidän pudota saatanan käsiin, sen vuoksi, että hän ylisti ja palvelin saatanaa.

 

  Onko "aamu tähti" saatana, kuten uskonnot opettavat?

 

"Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa." Ilmestyskirja 12:9

 

Toinen Käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

The great dragon was hurled down—that ancient serpent called the devil, or Satan, who leads the whole world astray. He was hurled to the earth, and his angels with him.
Revelation 12:9 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Suuri lohikäärme heitettiin alas - se muinainen käärme, jota on kutsuttu paholaiseksi, tai saatanaksi, joka johdattaa koko maailman eksyksiin. Hänet heitettiin maahan ja hänen enkelinsä hänen kanssaan." Ilmestyskirja 12:9

 

  Selkeästi, on olemassa vain yksi saatana; joka on myös lohikäärme, käärme ja paholainen. Saatana ei ole "ihminen", kuten uskonnot ovat olettaneet. Luemme asiasta edelleen:

 

"Ja hän otti kiinni lohikäärmeen, sen vanhan käärmeen, joka on perkele ja saatana, ja sitoi hänet tuhanneksi vuodeksi" Ilmestyskirja 20:2

 

  Pyhä Raamattu on johdonmukainen koskien saatanan identiteettiä. Kuka tunnusti, että hän on "aamun tähti"?

 

 "Minä, Jeesus, lähetin enkelini todistamaan näitä teille seurakunnissa. Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti." Ilmestyskirja 22:16

 

Toinen Käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"I, Jesus, have sent my angel to give you this testimony for the churches. I am the Root and the Offspring of David, and the bright Morning Star."

Revelation 22:16 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Minä, Jeesus olen lähettänyt minun enkelini antamaan tämän todistuksen kirkoille. Minä olen Daavidin Juuriverso ja Jälkeläinen, ja kirkas Aamun Tähti." Ilmestyskirja 22:16

 

   "Enkeli" tai sanansaattaja tulee paljastamaan todellisen Jeesuksen: Että hän oli ainoastaan "Daavidin juuriverso ja jälkeläinen" sekä myös "kirkas aamun tähti". Tämä on Jeesuksen lopullinen ja viimeinen ilmoitus.

 

Meille tiedoksi, että Pyhä Raamattu on johdonmukainen, niin luemme toisen käännösversion samasta jakeesta:

 

Nykyajan Englanninkielinen Painos/Laitos, Contemporary English Version (CEV):

 

"I am Jesus! And I am the one who sent my angel to tell all of you these things for the religions. I am David's Great Descendant, and I am also the bright morning star."

Revelation 22:16 (CEV)

 

Suora suomennos:

 

"Minä olen Jeesus! Ja minä olen se, joka on lähettänyt enkelini kertomaan kaikille teille näistä asioista uskonnoille. Minä olen Daavidin suuri jälkeläinen, ja Minä olen myös kirkas aamun tähti." Ilmestyskirja 22:16

 

  Siten Jeesuksen todellinen identiteetti on paljastettu ja ilmoitettu meidän sukupolvemme aikana.

 

  Maailman ihmiset/kansat ovat olleet petoksen vallassa ja eksytettyinä, koska uskonnot ovat lisänneet ja poistaneet sanoja Jumalan opetuksesta. He ovat piilottaneet Jeesuksen - "kirkkaan aamun tähden" - ja vaihtaneet tilalle Latinankelisen nimen "Lusifer".

 

  Me voimme lukea ilmestyskirja 22:16, että "enkeli tai sanansaattaja" tulee antamaan meille kaikille todistuksen Jeesuksesta; ja jotta tietäisimme enkelin tulleen, meidän täytyy kuulla ja oppia "enkeliltä" kaksi ´totuutta´:

 

1.      Jeesus on "Daavidin jälkeläinen" ja

2.      Jeesus on "kirkas aamun tähti" - miehen merkki, joka tuli saatanan pettämäksi väittäessään olevansa jumala.

 

 Kahden vuosituhannen ajan uskonnot ovat vakuutelleet ihmisiä vihaamaan nimeä "Lusifer" tai "kirkas aamun tähti", että hän olisi antikristus, ja vain nyt oppiaksemme, että Jeesus on itse tunnustanut olevansa "kirkas aamun tähti"!

 

  Uskotko sinä mieluummin Jeesusta vai uskontoja?

 

  Maestro Evangelista sanoo, että kun Aadam ja Eeva olivat tottelemattomia Jumalalle, niin me emme ole olleet lainkaan yllättyneitä tai järkyttyneitä. Sama on totta myös Mooseksen, Daavidin ja Salomon kohdalla. Nyt kun olemme saaneet selville, että myös Jeesus oli tottelematon Jumalalle, niin miksi me kaikki olemme yllättyneitä? Uskonnot ovat opettaneet meille petollisia opetuksia Jeesusta koskien.

 

  Nyt on selvää, että yllämme olevat kärsimykset on aiheuttanut yksi "mies" - "kirkas aamun tähti", profetoitu Jesaja 14:9-20, ja hänet on nyt lopulta paljastettu olevan Jeesus itse. Hän on aiheuttanut maailmassa olevan kurjuuden, jota me tällä hetkellä koemme. Tämä ei ole Maestro Evangelistan tutkimusten tai opintojen tulosta. Hän ei ole koskaan tehnyt tutkimuksia tuolla saralla. Hänen ilmestyksensä kirjoitusten kautta ovat täyttymässä, mitä Jumala kertoi Moosekselle kauan sitten: Että "hänen kaltaisensa" profeetta (kuin Mooses) tulisi vielä ja kyseessä on tämä profeetta, jolle Jumala antoi tehtävän ilmoittaa ja selittää Jumalan Sana Pyhästä Raamatusta.

 

  Ilmestykset, että Jeesus oli ainoastaan Kuningas Daavidin jälkeläinen, joka kärsi Jumalan antaman rangaistuksen ihmisten kautta hakkaamisin ja ruoskimisin, siitä syystä, että hän väitti olevansa jumala; joka seurasi saatanaa; paljastui olevansa "kirkas aamun tähti"; ja kaikkein tärkeimpänä asiana hänen tulee ilmoittaa koko maailmalle tosi ja ainoa Jumalan Nimi, kuten se on kirjoitettu Raamatun kirjoituksiin. Kaikki nämä johtopäätösten keralla todistavat kiistatta, että Maestro Evangelista on todellakin "enkeli", joka kantaa Jeesuksen todistusta ja Jumalan Nimeä.

 

 Tämä oli ennalta kerrottua Jumalan taholta 5. Mooseksen kirjassa 18:18-19 ja että Maestro Evangelista on "enkeli", jonka Profeetta Johannes oli nähnyt näyssään Jumalalta

(Ilm. 1:1-3, 22:8-9).

 

   Enkelinä, joka kantaa Jumalan sanaa ja Jeesuksen todistusta, Maestro Evangelista selittää meille nyt Ilmestyskirjan 22:17-21.

 

  Seuraavassa selonteossa Pyhän Raamatun jakeista me voimme lukea, mitä Jumala on käskenyt Hänen profeettansa (5. Mooseksen kirja) ja Enkeli (2. Mooseksen kirja 23:20-22), Maestro Evangelista paljastaa meille, mitä meidän olisi nyt tehtävä tullaksemme osallisiksi Hänen (Jumalan) siunauksista.

 

Luemme kohdasta:

 

"Ja Henki ja morsian sanovat: "Tule!" Ja joka kuulee, sanokoon: "Tule!" Ja joka janoaa (Jokainen janoinen), tulkoon, ja joka tahtoo, ottakoon elämän vettä lahjaksi."

Ilmestyskirja 22:17

 

 "Henki" - Jumalan Sana.

 

"Morsian" - symbolisoi, kuvaa ´Jumalan Uutta Liittoa´. Tämä on se asia, jossa "enkeli/sanansaattaja", joka kantaa Jumalan Sanaa ja Jeesuksen todistusta, ohjaa meitä. Kaikki ihmiset ovat kutsutut olemaan osallisia Jumalan uudesta liitosta.

 

 Kuka tahansa, joka haluaa olla osallisena uudesta liitosta saa sen osan ilmaiseksi - ei mitään maksua! Me voimme tulla Jumalan tykö ja saada osallisuuden liitosta tai suhteesta Hänen kanssaan ilman, että kuuluisit yhteenkään uskontoon. Kun sinä osallistut jumalanpalvelukseen kirkossasi tai järjestössäsi, niin olet "pakotettu" käyttämään rahaa kymmenyksiin tai antamaan rahallisia lahjoituksia. Kun tässä on sanottu "ilmaiseksi" - se ehdottomasti tarkoittaa, että EI rahalahjoituksia tai uhrauksia, EI kymmenyksiä ja EI kysytä lahjoituksia!

 

Tämä on se syy, miksi uskonnot ovat HUIJAUSTA. Kyse on Ihmisen itse tekemästä keksinnöstä saada muut ihmiset kuuntelemaan heidän omia selityksiään Jumalan Sanasta heidän voitokseen, VEROVAPAASTI. Ja taas toisaalta, Maestro Eraño Evangelista (jo aivan tehtävänsä alusta lähtien Jumalalle) on sanonut, että hän opettaa odottamatta saavansa mitään vastapalveluksena. Jumala lähetti hänet opettamaan Sanaa. Jumala tasaa tilit hänen kanssaan.

 

"elämän vettä" - mitä se tarkoittaa?

 

"Israelin toivo, sinä Herra! Kaikki, jotka sinut hylkäävät, joutuvat häpeään. "Jotka minusta luopuvat, ne kirjoitetaan tomuun. Sillä he ovat hyljänneet elävän veden lähteen, Herran." Jeremia 17:13

 

Toinen Käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos: 

 

"O LORD, the hope of Israel, all who forsake you will be put to shame.

Those who turn away from you will be written in the dust because they

have forsaken the LORD, the spring of living water."

Jeremiah 17:13 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Oi HERRA, Israelin toivo, kaikki, jotka Sinut hylkäävät, asetetaan häpeään. Nuo, jotka kääntyvät pois luotasi, heidät kirjoitetaan tomuun, sillä he ovat luopuneet HERRASTA, elämän veden lähteestä." Jeremia 17:13

 

  Jumala on "elämän veden lähde", ei Jeesus.

 

  Jatkamme:

 

"Minä todistan jokaiselle, joka tämän kirjan profetian sanat kuulee: Jos joku panee niihin jotakin lisää, niin Jumala on paneva hänen päällensä ne vitsaukset, jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan;" Ilmestyskirja 22:18

 

Toinen Käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

I warn everyone who hears the words of the prophecy of this book: If anyone adds anything to them, God will add to him the plagues described in this book.

Revelation 22:18 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Minä varoitan kaikkia, jotka kuulevat tämän profetian kirjan sanat: Jos joku lisää jotain niihin, Jumala tulee lisäämään hänen kärsittäväkseen tässä kirjassa kuvatut vitsaukset." Ilmestyskirja 22:18

 

  Onko tämä sana kaukana siitä, mitä meidän aikanamme tapahtuu? Mitä tulee tapahtumaan, mikäli me lisäämme jotain Jumalan Sanaan?

 

"Jos et tarkoin noudata kaikkia tämän lain sanoja, jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan, niin että pelkäät tätä kunniallista ja peljättävää nimeä, Herraa, sinun Jumalaasi, niin Herra panee sinun ja sinun jälkeläistesi kärsittäväksi erinomaisia (pelottavia) vaivoja, suuria ja pitkällisiä vaivoja, pahoja ja pitkällisiä sairauksia. Hän kääntää sinua vastaan kaikki Egyptin taudit, joita sinä pelkäät, ja ne tarttuvat sinuun. Ja kaikkinaisia muita sairauksia ja vaivoja, joista ei ole kirjoitettu tässä lakikirjassa, Herra nostattaa sinua vastaan, kunnes sinä tuhoudut." 5. Moos. 28:58-61

 

Toinen Käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"If you do not carefully follow all the words of this law, which are written in this

book, and do not revere this glorious and awesome name - the LORD your God -

the LORD will send fearful plagues on you and your descendants, harsh and

prolonged disasters, and severe and lingering illnesses. He will bring upon you

all the diseases of Egypt that you dreaded, and they will cling to you. The LORD

will also bring on you every kind of sickness and disaster not recorded in this

Book of the Law, until you are destroyed."

Deuteronomy 28:58-61 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Jos sinä et huolellisesti noudata kaikkia tämän lain sanoja, jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan, ja ellet pelkää kunniakasta ja mahtavaa nimeä - HERRA sinun Jumalasi - niin HERRA tulee lähettämään pelottavia vitsauksia sinun ja jälkeläistesi päälle, ankaria ja pitkittyneitä katastrofeja, vakavia ja pitkäkestoisia sairauksia. Hän tulee laskemaan yllesi kaikki Egyptin taudit, joita sinä pelkäsit, ja ne jäävät sinun riesaksesi. HERRA tuo myös sinun kärsittäväksesi kaikenlaisia sairauksia ja katastrofeja, joita ei ole kirjoitettuna tähän Lain Kirjaan, kunnes sinä tuhoudut." 5. Moos. 28:58-61

 

"HERRA tuo myös sinun kärsittäväksesi kaikenlaisia sairauksia ja katastrofeja, joita ei ole kirjoitettuna tähän Lain Kirjaan" - emmekö me nyt juuri koe näitä? On ainoastaan meidän sukupolvemme aikana, kun olemme joutuneet kokemaan tämän kaltaisia pandemioita ja äärimmäisissä muodoissaan olevia katastrofeja!

 

  Se on vain vakuutuksena, että me olemme todellakin lisänneet Jumalan Sanaan?

 

  Me olemme röyhkeästi olettaneet, että tottelemalla uskontojen opetuksia, me olemme Jumalan siunaamia. Jumala on antanut meille vitsaukset, jopa sellaisia, joita ei ole kirjoitettu Pyhään Raamattuun, niin että me voisimme tietää, että me olemme lisänneet Jumalan Sanaan.

 

"Katso, minä asetan tänä päivänä teidän eteenne siunauksen ja kirouksen: siunauksen, jos te tottelette Herran, teidän Jumalanne, käskyjä, jotka minä tänä päivänä teille annan, mutta kirouksen, jos te ette tottele Herran, teidän Jumalanne, käskyjä, vaan poikkeatte siltä tieltä, jota minä tänä päivänä käsken teidän vaeltaa, ja seuraatte muita jumalia, joita te ette tunne." 5. Moos. 11:26-28

 

  Kaikki on meistä itsestämme kiinni; meille on annettu "vapaa tahto".

 

  On jo sanottu aiemminkin: Siunaus - kun me tottelemme Jumalaa. Kirous - jos me emme tottele Jumalaa ja käännymme seuraamaan muita jumalia, joita emme ole koskaan tunteneet. Voimmeko me löytää vielä sellaisen maan, joka on edistyksellinen, rauhaisa, ei ole tauteja eikä sotia? Mikäli sellainen maa on olemassa, niin me voimme sanoa sen maan olevan siunattu ja siellä ylistetään tosi Jumalaa. Kuitenkaan, yksikään tämän päivän maailman valtioista ei nauti sen kaltaisesta tilanteesta. Tämän olennaisin sanoma on, että me olemme kirottuja; emme ole totelleet Jumalaa, ja olemme ylistäneet sekä palvoneet jumalia, joita emme ole tunteneet - uskontojen jumalia!

 

  Tietääksemme Jumalan Nimen, meidän täytyy noudattaa Jumalan käskyä 5. Mooseksen kirjassa 18:18-19 ja kuunnella AINOASTAAN Hänen profeettaansa (kuin Mooses), koska ainoastaan tämän profeetan suuhun Jumalan on asettanut Sanansa ja lähettänyt hänet puhumaan Hänen Nimessään.

 

  Kuuntelemalla profeettaa (kuin Mooses), eikä uskontoja, me voimme oppia tuntemaan tosi Jumalan Nimen ja myös oppia tuntemaan, kuinka pääsemme vapaiksi Jumalan kirouksesta. Tämä takia profeetta kuin Mooses on analoginen, järjenmukainen ja samaa vastaava kuin on Jumalan enkeli, sillä hän opastaa meille tien vapauttamaan itsemme Jumalan kirouksesta ja johdattaa meidät Jumalan siunaukseen. Maestro Evangelista voi tehdä tämän opettamalla meille Jumalan Nimen ja selittämällä mielle kirjoituksiin kirjoitetut Jumalan Sanat.

 

  Eedenin Puutarhassa, Jumala antoi Adamille "vapaan tahdon". Jumala antoi hänelle säädöksen, että hän voi syödä kaikkia hedelmiä lukuun ottamatta yhtä: Hyvän ja pahan tiedon puusta. Häntä muistutettiin asiasta, ja silti hän söi kiellettyä hedelmää. Yhdessä Eevan kanssa heidät karkotettiin Puutarhasta!

 

  Pyhässä Raamatussa, luettusi oikean ja väärän, hyvän ja pahan selkeästä erosta, ja kun silti alistut petettäväksi, niin sinä olet antanut pettäjälle väylän "tehdä elantoaan". Aivan varmasti et voi enää syyttää ketään muuta. Syytös lepää omilla harteillasi!

 

  Oli mainittuna Ilmestyskirjassa 22:18, että jos lisäät jotain opetukseen, seurauksena on kirous.

 

  Minkälainen kirous on annettu?

 

  Ainoastaan meidän sukupolvemme on kokenut Syöpää, AIDSia, Lintuinfluenssaa, Ebola-virus, SARS ja muita vitsauksia. Miksi? Uskonnot ovat lisänneet Pyhän Raamatun opetukseen.

 

  On ilmeistä, että tämän päivän vitsaukset ja moninaiset epidemian mittasuhteet saavuttaneet sairaudet ovat lisääntymässä, koska uskonnot ovat lisänneet Jumalan Sanaan

 

"Ja vielä näiden lisäksi: Poikani, ota varoituksesta vaari; paljolla kirjaintekemisellä ei ole loppua, ja paljo tutkistelu väsyttää ruumiin" Saarnaaja 12:12

 

 Toinen Käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"Be warned, my son, of anything in addition to them. Of making

many books there is no end, and much study wearies the body."

Ecclesiastes 12:12 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Ole varoitettu poikani mitään niihin lisäämästä. Paljolle kirjojen tekemiselle ei ole loppua, ja paljo opiskelu väsyttää ruumiin." Saarnaaja 12:12

 

  Lisäämällä monia kirjoja Jumalan opetukseen Pyhässä Raamatussa tulee vain väsyttämään ruumiimme!

 

  Pahinta on, että ihmiset ovat uskoneet uskontojen lisäämiin kirjoihin!

 

"Minä varoitan kaikkia, jotka kuulevat tämän profetian kirjan sanat: Jos joku lisää jotain niihin, Jumala tulee lisäämään hänen kärsittäväkseen tässä kirjassa kuvatut vitsaukset." Ilmestyskirja 22:18

 

  Sen mukaisesti kuin on lukumääräisesti lisätty opetuksiin, niin tulee myös olemaan vitsausten lukumäärä, joita meille annetaan kärsittäväksi. Mitä tapahtuu jos otamme jotain pois Jumalan opetuksesta?

 

  Tämä on myös Jumalan varoitus niille, jotka vastustavat ja lisäävät omia selityksiään sanoihin, jotka Hän on määrännyt Maestro Evangelistan meille paljastaa.

 

"ja jos joku ottaa pois jotakin tämän profetian kirjan sanoista, niin Jumala on ottava pois sen osan, mikä hänellä on elämän puuhun ja pyhään kaupunkiin, joista tässä kirjassa on kirjoitettu." Ilmestyskirja 22:19

 

  Jos me otamme jotain pois Jumalan Sanan opetuksista, "Jumala on ottava pois sen osan, mikä hänellä on elämän puuhun" - Tämä tarkoittaa, että jos me poistamme Jumalan Sanasta, niin me emme elä ja nauti elämän yltäkylläisyydestä.

 

  Jälleen, Jumala antaa toisen varoituksen niille, jotka eivät hyväksy Hänen Sanaansa, jonka Hän on käskenyt Hänen "Enkelinsä/profeettansa" Maestro Evangelistan paljastamaan meille. Jumala ei salli niiden ihmisten tulevan osallisiksi Hänen uuteen kansaansa tai Hänen uuteen liittoonsa. 

 

  Me näemme, että maailma on täynnä pahuutta ja se on kirottu, ja samanaikaisesti uskonnot saarnaavat, että maailma tulee tuhoutumaan. Loppuuko maailma Pyhän Raamatun mukaan?

 

  Aivan kuten Jumalan enkeli johdattaa meitä tiellämme kohti Jumalan siunausta, Maestro Evangelista ilmoittaa meille onko todella olemassa "maailman loppua".

 

"Sukupolvi menee, ja sukupolvi tulee, mutta maa pysyy iäti." Saarnaaja 1:4

 

  Maa säilyy ikuisesti - kun siinä lukee ikuisesti, niin se ei tarkoita loppumista!

 

  Saarnaajan kirjan kirjoittaja on Kuningas Salomo. Kuinka me voimme tietää, että se, mitä hän on kirjoittanut (että maailma on ikuisesti), eikä tule loppumaan, on todella Jumalalta?

 

  Kuka ilmoitti hänelle sellaisia asioita?

 

"Gibeonissa Herra ilmestyi Salomolle yöllä unessa, ja Jumala sanoi: "Ano, mitä tahdot, että minä sinulle antaisin"." 1. Kun. 3:5

 

  Jumala puhuu Kuningas Salomolle unessa ja sen vuoksi Kuningas Salomo tiesi, että maailma on ikuisesti.

 

  Mitä Kuningas Salomo pyysi Jumalalta?

 

"Salomo vastasi: "Sinä olet tehnyt suuren laupeuden (osoittanut ystävällisyyttä) palvelijallesi, minun isälleni Daavidille, koska hän vaelsi sinun edessäsi totuudessa ja vanhurskaudessa sekä vilpittömällä sydämellä sinua kohtaan. Ja sinä olet säilyttänyt hänelle tämän suuren laupeuden ja antanut hänelle pojan, joka istuu hänen valtaistuimellansa, niin kuin on laita tänä päivänä. Ja nyt, Herra, minun Jumalani, sinä olet tehnyt palvelijasi kuninkaaksi minun isäni Daavidin sijaan; mutta minä olen kuin pieni poikanen: en osaa lähteä enkä tulla. Ja palvelijasi on keskellä sinun kansaasi, jonka olet valinnut, niin monilukuista kansaa, että sitä ei voi laskea eikä lukea sen paljouden tähden. Anna sen tähden palvelijallesi kuuliainen sydän tuomitakseni sinun kansaasi ja erottaakseni hyvän pahasta; sillä kuka voi muuten tätä sinun suurta kansaasi tuomita?" Herralle oli otollista, että Salomo tätä anoi." 1. Kun. 3:6-9

 

 Toinen Käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

  

"Solomon answered, "You have shown great kindness to your servant, my father David, because he was faithful to you and righteous and upright in heart. You have continued this great kindness to him and have given him a son to sit on his throne this very day. "Now, O LORD my God, you have made your servant king in place of my father David. But I am only a little child and do not know how to carry out my duties. Your servant

is here among the people you have chosen, a great people, too numerous to count

or number. So give your servant a discerning heart to govern your people and to distinguish between right and wrong. For who is able to govern this great people

of yours?"

I Kings 3:6-9 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Salomon vastasi, "Sinä olet osoittanut suurta ystävällisyyttä Sinun palvelijaasi, minun isääni Daavidia kohtaan, koska hän oli uskollinen Sinulle ja sydämeltään oikeamielinen sekä  suoraselkäinen. Sinä olet jatkanut tätä ystävällisyyttäsi hänelle ja olet antanut hänelle pojan, joka istuu hänen valtaistuimellaan tänä päivänä. "Nyt, OI HERRA minun Jumalani, Sinä olet saattanut Sinun palvelijasi kuninkaaksi isäni Daavidin sijaan. Mutta minä olen vain pieni lapsi, enkä tiedä kuinka hoitaa tehtäviäni/velvollisuuksiani. Sinun palvelijasi on täällä Sinun valitsemasi kansan keskellä, hieno kansa, liian lukuisa laskea tai lukea lukuina. Niin anna siis palvelijallesi arvioiva sydän hallitsemaan kansaasi ja kyvyn erottaa oikea ja väärä. Sillä kuka on kykenevä hallinnoimaan tätä Sinun suurta kansaasi?" 1. Kun. 3:6-9

 

  Mikä oli Jumalan vastaus Kuningas Salomon pyyntöön?

 

"Herralle oli otollista (Herra oli mielissään), että Salomo tätä anoi. Ja Jumala sanoi hänelle: "Koska sinä anoit tätä etkä anonut itsellesi pitkää ikää, et rikkautta etkä vihamiestesi henkeä, vaan anoit itsellesi ymmärrystä kuullaksesi (arvostelukykyä oikeuden antamisessa), mikä oikein on, niin katso, minä teen, niin kuin sanot: katso, minä annan sinulle viisaan ja ymmärtäväisen sydämen, niin ettei sinun vertaistasi ole ollut ennen sinua eikä tule sinun jälkeesi." 1. Kun. 3:10-12

 

  Jumala myönsi ja täytti hänen pyyntönsä. Tämän vuoksi hän (Kuningas Salomo) sai osakseen auktoriteetin sanoa sen, mitä Jumala oli hänelle ilmoittanut. Meidän tulisi uskoa siihen, mitä hän on kirjoittanut Pyhään Raamattuun.

 

  Kuningas Salomon mukaan (jota Jumala rakasti), onko meidän hyväksyttävä uskontojen opetukset ilman, että vahvistaisimme heidän antamansa opetuksen perustuen Jumalan Sanaan, joka on kirjoitettu Pyhään Raamattuun?

 

"Ole varoitettu poikani mitään niihin lisäämästä. Paljolle kirjojen tekemiselle ei ole loppua, ja paljo opiskelu väsyttää ruumiin. Saarnaaja 12:12

 

  Miksi Kuningas Salomo sanoi tämän?

 

  Mitä Pyhä Raamattu sanoo kyseisestä asiasta?

 

"Etsikää Herran kirjasta ja lukekaa: ei yhtäkään näistä ole puuttuva, ei yksikään toistansa kaipaava. - "Sillä minun suuni on niin käskenyt." - Hänen henkensä on ne yhteen koonnut."

Jesaja 34:16-17

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"Look in the scroll of the LORD and read: None of these will be missing, not one will lack her mate. For it is his mouth that has given the order, and his Spirit will gather

them together." Isaiah 34:16 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Etsikää HERRAN kirjasta ja lukekaa: Yhtäkään ei ole näistä puuttuva, yksikään näistä ei ole kumppaniaan kaipaava. Sillä se on Hänen suunsa, joka on käskyn antanut, ja Hänen Henkensä tulee kokoamaan heidät yhteen. Jesaja 34:16

 

   Meidän tulisi lukea ainoastaan Jumalan Sanaa, joka on kirjoitettu Pyhään Raamattuun. Keille Jumala on antanut auktoriteettinsa, joita meidän tulisi uskoa?

 

 "Sillä ei Herra, Herra, tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan palvelijoillensa profeetoille." Aamos 3:7

 

  Tämä tarkoittaa, että Profeettojen kirjoitukset ovat tarpeeksi tietääksemme ja oppiaksemme totuuden Jumalasta, sillä he ovat olleet Jumalan palvelijoita, jotka ovat ilmoittaneet Hänen suunnitelmansa. Jumala ei ole koskaan lähettänyt Jeesuksen apostoleita. He ovat LISÄNNEET heidän omat selityksensä koskien Vanhan Testamentin profetioita, eikä heillä ole minkäänlaista auktoriteettia tai arvovaltaa tehdä sellaista. Jumala ei ole ikipäivänä heitä asettanut tehtäväänsä.

 

  Kuinka apostolit ovat lisänneet Jumalan Sanaan?

 

Lue apostolien petos:

 

"Sillä jos uskomme, että Jeesus on kuollut ja noussut ylös, niin samoin on Jumala Jeesuksen kautta myös tuova poisnukkuneet esiin yhdessä hänen kanssaan. Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet. Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasuunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa." 1. Tess. 4:14-17

 

  Kuinka me voimme tietää, että tämä on petosta ja harhaanjohtamista?

 

  Lukekaamme, mitä Jumalan enkeli/sanansaattaja, Maestro Evangelista paljastaa meille "Pienestä kääröstä" (Ilmestyskirja 10:1-2): kun ihminen kuolee, niin nouseeko hän enää koskaan uudestaan eloon?

 

"Onhan puullakin toivo: vaikka se maahan kaadetaan, kasvaa se uudelleen, eikä siltä vesaa puutu. Vaikka sen juuri vanhenee maassa ja sen kanto kuolee multaan, niin se veden tuoksusta versoo jälleen ja tekee oksia niin kuin istukas. Mutta mies kun kuolee, makaa hän martaana; kun ihminen on henkensä heittänyt, missä hän on sitten? Vesi juoksee pois järvestä, ja joki tyhjenee ja kuivuu; niin ihminen lepoon mentyänsä ei enää nouse. Ennen kuin taivaat katoavat, eivät he heräjä eivätkä havahdu unestansa." Job 14:7-12

 

 Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"At least there is hope for a tree: If it is cut down, it will sprout again, and its new shoots will not fail. Its roots may grow old in the ground and its stump die in the soil, yet at the scent of water it will bud and put forth shoots like a plant. But man dies and is laid low; he breathes his last and is no more. As water disappears from the sea a riverbed becomes parched and dry, so man lies down and does not rise; till the heavens are no more, men will not awake or be roused from their sleep."

Job 14:7-12 (NIV)

 

 Suora suomennos:

 

"Ainakin puulla on toivoa: Jos se maahan kaadetaan, versoo se uudelleen, ja sen uudet versot eivät epäonnistu. Sen juuret voivat kasvaa maassa vanhoiksi ja sen kanto kuolla maaperään, silti pienikin veden tuoksu ja se aloittaa kasvunsa uudelleen ojentaen versojaan kuin kasvi. Mutta ihminen kuolee ja on pantu maan alle; hän henkäisee viimeisensä, eikä häntä enää ole. Aivan kuten vesi katoaa merestä, niin kuin joenuoma tulee rutikuivaksi ja ehtyy, niin myös ihminen maahan pannaan, eikä enää nouse; ennen kuin taivaita ei enää ole, ihmiset eivät herää tai nouse unestaan." Job 14:7-12

 

  Kuten on kirjoitettu - "ennen kuin taivaita ei enää ole, ihmiset eivät herää tai nouse unestaan." - tämä merkitsee, että kuolleet eivät nouse uudelleen, sillä sellaista ei tapahdu, taivaiden täytyy mennä ensin.

 

  Jos taivaat ovat kadonneet, niin on mennyttä silloin myös Jumala, sillä Jumalan asuinpaikka on taivaassa, kuten on kirjoitettu:

 

"niin kuule silloin taivaasta, asuinpaikastasi, ja anna anteeksi ja tee niin, että annat jokaiselle aivan hänen tekojensa mukaan, koska sinä tunnet hänen sydämensä - sillä sinä yksin tunnet kaikkien ihmislasten sydämet" 1. Kun. 8:39

 

  Kuningas Salomo sanoo, että Jumalan asuinpaikka on taivaassa ja Job sanoo "ennen kuin taivaita ei enää ole, ihmiset eivät herää tai nouse unestaan." Tämä tarkoittaa, että Jumalaa ei ole enää olemassa sellaisten väitteiden varaan turvautuessamme (apostoleiden väitteet) - että kuolleet nousisivat uudelleen!

 

  Tämä edustaa apostoleiden tekemää VÄÄRYYTTÄ ja valheellista väitettä, jota he hyödyntävät pettäessään ihmisiä.

 

  Jotkut voivat kiistää sen, mitä Job on puhunut Job 14:7-12, mutta lue kuinka oikeamielinen Job on Jumalan edessä.

 

"Ja minulle tuli tämä Herran sana: "Ihmislapsi! Jos maa tekisi syntiä minua vastaan olemalla uskoton ja minä ojentaisin sitä vastaan käteni ja murtaisin siltä leivän tuen ja lähettäisin siihen nälän ja hävittäisin siitä ihmiset ja eläimet, ja (vaikka) sen keskellä olisivat nämä kolme miestä: Nooa, Daniel ja Job, niin (vain) oman henkensä he vanhurskaudellaan (oikeamielisyydellään) pelastaisivat; sanoo Herra, Herra."

Hesekiel 14:12-14

 

   Job on mainittu Jumalan taholta yhtenä Hänen oikeamielisistä miehistään, joka tarkoittaa, että se, mitä hän sanoi, Job 14:7-12, on totta.

 

   Ja se, mikä on tässä vielä valaisevampaa, on, että mikäli Jumala rankaisisi synnintäyteistä maata, niin Jumala sanoo, että vaikka Hänen kolme oikeamielistä miestä, Nooa, Daniel ja Job olisivat siinä syntisessä maassa, niin he kykenisivät pelastamaan ainoastaan itsensä. Heidän läsnäolonsa ei ole riittävää toimimaan välittäjänä tai toimimaan puolestapuhujana tuon maan syntien edestä.

 

  Ja koska nuo kolme oikeamielistä miestä voivat pelastaa ainoastaan itsensä, niin se ilmaisee, että se, mitä apostolit ovat myös väittäneet, eli mies nimeltä Jeesus olisi toiminut koko maailman syntien edestä, on toinen vale.

 

  On aivan selkeää, että kun Jumala palvelija Job sanoi "ennen kuin taivaita ei enää ole, ihmiset eivät herää tai nouse unestaan". Tuo selkeästi ilmoittaa, että kun henkilö kuolee, hän ei nouse enää uudestaan haudastaan ja elä taivaassa!

 

  Nyt me tiedämme, että yksikään ei ensin kuole ja sitten nouse taivaisiin. Elämä taivaassa on tyhjä lupaus ja sen ovat tehneet ihmiset, jotka eivät tunne Jumalan Sanoja!

 

  Kuningas Salomon mukaan, Jumalan miehen, kun ihminen kuolee, niin nouseeko hän vielä uudelleen?

 

"Vielä minä näin auringon alla oikeuspaikan, ja siinä oli vääryys, ja vanhurskauden paikan, ja siinä oli vääryys." Saarnaaja 3:16

 

 Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"And I saw something else under the sun: In the place of judgment - wickedness was there, in the place of justice - wickedness was there."

Ecclesiastes 3:16 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Ja minä näin jotain muuta auringon alla: Tuomioistuimen luona - vääryys oli siellä, paikalla, jossa käydään oikeutta - jumalattomuus oli siellä." Saarnaaja 3:16

 

"tuomioistuin" - henkilön tulee nähdä asian molemmat puolet, totuus valheelta ja hyvä pahalta.

 

"auringon alla: Tuomioistuimen luona" - tuomioistuin on/tuomio annetaan auringon alla, tarkoittaen - täällä maan päällä, ei taivaassa - joka merkitsee, että ei ole olemassa sellaista asiaa kuin tuomiota taivaassa.

 

"Minä sanoin sydämessäni: Vanhurskaan ja väärän tuomitsee Jumala, sillä siellä on jokaisella asialla ja jokaisella teolla aikansa. Minä sanoin sydämessäni: Ihmislasten tähden se niin on, jotta Jumala heitä koettelisi ja he tulisivat näkemään, että he omassa olossaan ovat eläimiä. Sillä ihmislasten käy niin kuin eläintenkin; sama on kumpienkin kohtalo. Niin kuin toiset kuolevat, niin toisetkin kuolevat; yhtäläinen henki on kaikilla. Ihmisillä ei ole mitään etua eläinten edellä, sillä kaikki on turhuutta." Saarnaaja 3:17-19

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"I thought in my heart, "God will bring to judgment both the righteous and the wicked, for there will be a time for every activity, a time for every deed." I also thought, "As for men, God tests them so that they may see that they are like the animals. Man's fate is like that of the animals; the same fate awaits them both: As one dies, so dies the other. All have the same breath; man has no advantage over the animal. Everything is meaningless." Ecclesiastes 3:17-19 (NIV) 

 

Suora suomennos:

 

"Minä ajattelin sydämessäni, " Jumala tuo tuomiolle sekä oikeamielisen että pahan, sillä tulee olemaan aika jokaiselle aktiviteetille, aika jokaiselle teolle." Minä ajattelin myös, "Kuten on ihmisen kanssa, Jumala koettelee heitä, jotta he näkisivät, että he ovat samoin kuin eläimet. Ihmisen kohtalo on sama kuin eläimen; sama kohtalo odottaa heitä kumpaakin: Niin kuin toinen kuolee, niin myös toinen. Kaikilla on sama henkäys; ihmisellä ei ole etua eläimiin nähden. Kaikki on turhuutta, merkityksetöntä." Saarnaaja 3:17-19

 

  Ihmisellä on älykkyys, joka asettaa hänet erilaiseksi kuin eläimet ovat. Hänelle on annettu hallinta ja valta yli eläinten, mutta eläinten käyttämiseen ruokana ei ole lupaa.

 

  Sekä näiden lisäksi, ihminen ei ole erilainen kuin ovat eläimet.

 

  Uskonnot opettavat ja sanovat, että kun ihminen kuolee, hän menee taivaaseen tai helvettiin, riippuen "armon tasosta" kun aika jättää.

 

  Perustuen Kuningas Salomon ilmestykseen, uskontojen pitäisi myös opettaa, että kun eläimet kuolevat ne menevät myös taivaaseen tai helvettiin, koska ihmiset ja eläimet ovat samanlaisia. Todellisuudessa, heidät molemmat luotiin viidentenä päivänä (lintujen ja merieläinten luonti) ja kuudentena päivänä (ihmiset ja eläimet, sekä miehet että naiset).

 

"Kaikki menee samaan paikkaan. Kaikki on tomusta tullut, ja kaikki palajaa tomuun. Kuka tietää ihmisen hengestä, kohoaako se ylös, ja eläimen hengestä, vajoaako se alas maahan?" Saarnaaja 3:20-21

 

  Ihmiselle ei ole enää toista paikkaa minne mennä kun hän kuolee, hän jää maahan. Mikä on lopputulos?

 

"Niin minä tulin näkemään, että ei ole mitään parempaa, kuin että ihminen iloitsee teoistansa (töistään), sillä se on hänen osansa. Sillä kuka tuo hänet takaisin näkemään iloksensa sitä, mikä tulee hänen jälkeensä?" Saarnaaja 3:22

 

  Taivas, jonka uskonnot ovat luvanneet ihmiskunnalle, ei ole totta!

 

  Ei ole olemassa taivaspaikkaa ihmiselle, sen jälkeen kun hän kuolee. Ihmisen on tarkoitettu syntyä tässä maailmassa ja kuolla myös täällä maailmassa. Jumala antoi maailman ihmiselle. Jumala tahtoi ihmisen nauttivan elämästään maassa ja tekevän siitä erikoisen hyvän itselleen.

 

  Miksi Jumala antoi maan ihmisille?

 

"Sillä näin sanoo Herra, joka on luonut taivaan - hän on Jumala - joka on valmistanut maan ja tehnyt sen; hän on sen vahvistanut, ei hän sitä autioksi luonut, asuttavaksi hän sen valmisti: Minä olen Herra, eikä toista ole." Jesaja 45:18

 

  Kuten on kirjoitettu, Jumala loi maan asuttavaksi. Jumala on ennakoinut ja merkinnyt, että maa on luotu meitä varten asuttavaksi, TAIVAS EI OLE IHMISTÄ VARTEN. Meidät on tarkoitettu tähän maailmaan ja ainoastaan yksin tänne.

 

  Meidän täytyy elää elämäämme mahdollisimman laajalti, täydesti ja tehtävä maailma paremmaksi paikaksi meille kaikille, josta seuraava sukupolvi voi nauttia!

 

  Apostolien petos tulevasta elämästä taivaassa on aiheuttanut sen, että ihmiset eivät anna kaikkeaan elämälleen maan päällä. Toivo toisesta elämästä taivaassa, kuten uskonnot ovat luvanneet, on huijausta. Kuitenkin samalla, se on myös ihmisen oma syy, että hän on antanut itsensä tulla petetyksi uskontojen taholta, kun olemme uskoneet toiseen elämään taivaassa. Uskoja voi antaa elämänsä valua tyhjiin maassa, koska hän asetti toivonsa parempaan elämään taivaassa.

 

TÄMÄ TOISEN ELÄMÄN USKOTTELU TAIVAASSA EI OLE TOTTA. SE ON KIKKAILUA JA PETOSTA. TÄMÄ ON YKSI SUURIMMISTA PETOKSISTA, JOKA ON KOSKAAN YLLÄPIDETTY IHMISKUNNAN KESKUUDESSA.

 

  Täytyykö meidän yhä olla varuillamme sen suhteen, mitä apostolit ovat kirjoittaneet tulevasta "tuomion päivästä", jolloin me kuolemme? Me tiedämme Maestro Evangelistan ilmestysten kautta, että lupaus taivaasta ja toisesta elämästä tuonpuoleisessa ovat vain väärennöstä ja huijausta.

 

"Mutta profeetta, joka julkeaa puhua minun nimessäni jotakin, jota minä en ole käskenyt hänen puhua, tahi puhuu muiden jumalien nimessä, sellainen profeetta kuolkoon.'"

5. Moos. 18:20

 

  Tämä on Jumalan laki, joka pätee niihin, jotka saarnaavat muista jumalista. Heille on kuoleman tuomio, kuten Jumala käski, koska he saarnaavat muiden jumalien nimissä. Tämä on johtanut ihmiset ylistämään toisia jumalia ja hautautumaan Jumalan kirouksen alle.

 

  Uskonnot ovat tehneet saman rikoksen, kun he ovat saarnanneet Jeesuksen olevan Jumala, joka on perustunut apostoleiden valheille. Jeesusta itseä ei voi enää syyttää, sillä hän on jo tunnustanut kauan sitten (Ilmestyskirja 22:16), että hän ei ole Jumala eikä Jumalan Poika.

 

  Jeesus sanoi myös, että hän tuo maailmaan epäsopua/hajotusta eikä rauhaa (Luukas12:49-53) ja silti uskonnot yhä laittavat ihmiset huutamaan hänen nimessään rauhan puolesta.

 

  Jeesus sanoi jopa Ilmestyskirjassa 22:16, että hän lähettää ´enkelin tai sanansaattajan´ todistamaan totuuden hänestä. Miksi uskonnot eivät ole opettaneet meille siitä asiasta, sillä he ovat tutkineet Raamattua kannesta kanteen, kuten he väittävät?

 

   Tämä vain todistaa, että on todellakin yksi mies, jonka Jumala on valinnut ilmoittamaan tuon kaltaisia totuuksia ja että hän on profeetta kuin Mooses, joka on myös enkeli, joka kantaa Jeesuksen todistusta.

 

  Nyt, kun Jumalan tosi profeetta on tullut, on uskontojen aika myöntää heidän erehdyksensä - että he eivät ole Jumalan todellisia palvelijoita. Sen vuoksi heillä ei ole edellytyksiä selittää seuraajilleen sitä, mitä Maestro Evangelista, Jumalan tosi profeetta on nyt ilmoittamassa ja paljastamassa tällä dokumentilla ja nettisivuilla - www.thename.ph ja www.thenameonline.info sekä www.suurinimi.com.

 

  Täytyykö meidän olla peloissamme tai huolissamme sen vuoksi, mitä apostolit ovat kirjoittaneet?

 

"Ja jos sinä ajattelet sydämessäsi: 'Mistä me tiedämme, mikä sana ei ole Herran puhetta?' niin huomaa: kun profeetta puhuu Herran nimessä, ja kun se, mitä hän on puhunut, ei tapahdu eikä käy toteen, niin sitä sanaa Herra ei ole puhunut; julkeuttaan se profeetta on niin puhunut; älä pelkää häntä." 5. Moos. 18:21-22

 

  Me olemme jo lukeneet Jobin kirjasta 14:7-12 ja Saarnaajan kirjasta 3:16-22, että ei ole olemassa ylösnousemusta kuolleille. Siten ollen apostoleiden kirjoituksissa ei ole totuutta. He ovat ainoastaan lisänneet Jumalan Sanaan ja siten meidän ei tule olla heidän suhteensa huolissamme tai peloissamme.

 

  Uskonnot tulevat lukemaan seuraavat jakeet ikään kuin viimeisenä toivonaan yrittäessään todistaa Jeesuksen palaavan omassa persoonassaan:

 

"Hän, joka näitä todistaa, sanoo: "Totisesti, minä tulen pian". Amen, tule, Herra Jeesus! Herran Jeesuksen armo olkoon kaikkien kanssa. Amen." Ilmestyskirja 22:20-21

 

 Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"He who testifies to these things says, "Yes, I am coming soon". Amen.

Come, Lord Jesus. The grace of the Lord Jesus be with God's people. Amen."

Revelation 22:20-21 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Hän joka todistaa näistä asioista sanoo, "Kyllä, Minä tulen pian". Amen. Tule, Herra Jeesus. Herra Jeesuksen armo olkoon Jumalan ihmisten kanssa. Amen."

Ilmestyskirja 22:20-21

 

Tämä on se kohta, jossa sekaannus ja hämmennys astuu kuvaan, uskonnot ovat jo valmiiksi olettaneet Jeesuksen palaavan ja se perustuu tähän kappaleeseen, mutta he eivät ole koskaan lukeneet samaan asiayhteyteen viittaavaa jaetta, joka koskee tulevaa "enkeliä", ja hänet on ilmoitettu Ilmestyskirja 22:16.

 

  "Enkeli", joka kantaa Jumalan Nimeä ja Jeesuksen todistusta, Maestro Evangelista selittää kaikki profetiat, jotka ovat kirjoitetut Ilmestyskirjaan.

 

  Jeesus sanoi Ilmestyskirja 22:16, että ainoastaan "enkeli" on tulossa. Kun sinä luet viimeiset jakeet, sinä myös oletat, että Jeesus todella palaa takaisin. Luemme uudestaan Jeesuksen todistuksen:

 

"Minä, Jeesus, lähetin enkelini todistamaan näitä teille seurakunnissa. Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti." Ilmestyskirja 22:16

 

Toinen Käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"I, Jesus, have sent my angel to give you this testimony for the churches. I am the Root and the Offspring of David, and the bright Morning Star."

Revelation 22:16 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Minä, Jeesus olen lähettänyt minun enkelini antamaan tämän todistuksen kirkoille. Minä olen Daavidin Juuriverso ja Jälkeläinen, ja kirkas Aamun Tähti." Ilmestyskirja 22:16

 

  "Enkeli" tulee ja hän selittää meille miksi Profeetta Johannes sanoi:

 

"Hän joka todistaa näistä asioista sanoo, "Kyllä, Minä tulen pian". Amen. Tule, Herra Jeesus. Herra Jeesuksen armo olkoon Jumalan ihmisten kanssa. Amen."

Ilmestyskirja 22:20-21

 

  Onko aivan totta, että Jeesus on palaamassa?

 

  Mikäli Jeesus olisi todella tulossa takaisin, niin miksi Jeesuksella on sitten tarve lähettää "enkeli"?

 

Maestro Eraño M. Evangelista sanoo, käyttäkäämme viisauttamme ja ymmärrystämme, ja näemme kuka on todella tulossa. Onko se Jeesus vai hänen "enkelinsä tai sanansaattajansa"?

 

 Nyt pyydän, ole muistutettu, että Jumala käski Profeetta Johanneksen (Patmokselta) kirjoittaa Ilmestyskirjan monta vuotta Jeesuksen kuoleman jälkeen. Tämä paljastaa tosiasian, että kyseessä ei ole elävä Jeesus, joka puhui Ilmestyskirjassa 22:16, vaan ennemminkin muistutus siitä, mitä Jeesus sanoi kun vielä oli elossa, eli miehen tulosta, jonka Jumala lähettää todistamaan hänestä ja tulee jatkamaan hänen täyttämättä jäänyttä tehtäväänsä Jumalalta. Tämän asian tärkeyttä apostolit eivät ole koskaan korostaneet kirjoituksissaan, ja he ovat kirjoittaneet monia vääriä todistuksia Jeesuksesta ja Jumalasta!

 

  Oliko sellaista tapausta, jossa Jeesus itse sanoi, että hänen jälkeensä tulee toinen, ja hän itse ei enää palaa takaisin?

 

  Miksi Profeetta Johannes sanoi "Tule Herra Jeesus"? Palaako Jeesus henkilössään?

 

  Lukekaamme ja ymmärtäkäämme mitä Jeesus sanoi silloin, kun hän vielä oli elossa.

 

  Maestro Evangelista selittää tämän ilmestyksen todellisen tarkoituksen. Hän pyytää meitä käyttämään viisauttamme ja ymmärrystämme, arvioidessamme kuka todella on tulossa. Onko tulossa oleva Jeesus vai hänen "enkelinsä" tai "sanansaattajansa"?

 

   Mitä Jeesus sanoi, kun hän oli vielä elossa, koskien "enkelin" tuloa, joka tulee selittämään ilmauksen "Tule, Herra Jeesus"?

 

"ja mitä hyvänsä te anotte minun nimessäni, sen minä teen, että Isä kirkastettaisiin Pojassa." Johannes 14:13

 

Toinen Käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"And I will do whatever you ask in my name, so that the

Son may bring glory to the Father."

John 14:13 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Ja minä teen kaiken mitä te pyydätte minun nimessäni, niin että Poika toisi kunniaa Isälle". Johannes 14:13

 

"minun nimessäni" - kirjaimellisesti "Jeesuksen nimessä, kyseessä ei ole Jeesuksen fyysinen henkilöhahmo.

 

  Miksi "minun nimessäni"? Täyttikö Jeesus tehtävänsä, joka on hänen nimessään?

 

"Jos te anotte minulta jotakin minun nimessäni, niin minä sen teen." Johannes 14:14

 

"minun nimessäni" - mikä on nimen "Jeesus", todellinen tarkoitus?

 

"Ja hän on synnyttävä pojan, ja sinun on annettava hänelle nimi Jeesus, sillä hän on vapahtava (pelastava) kansansa heidän synneistänsä." Matteus 1:21

 

  Hänen tehtävänsä oli hänen nimessään, "pelastava kansansa heidän synneistänsä" - pelastaa hänen kansansa Israel hänen elinaikanaan.

 

  Onko se totta, että hänen tehtävänsä oli pelastaa hänen oma kansansa?

 

"Hän vastasi ja sanoi: "Minua ei ole lähetetty muitten kuin Israelin huoneen kadonneitten lammasten tykö"." Matteus 15:24

 

 "Jeesus" - tarkoittaa, hänen kansansa Israelin pelastajaa - "pelastava kansansa heidän synneistänsä".

 

  Jeesus oli Jumalan lähettämä erityisesti pelastamaan ainoastaan hänen kansansa Israel, heidän synneistään Jumalalle. Jumala ei lähettänyt Jeesusta pelastamaan koko maailmaa synneistään! Kykenikö hän täyttämään tehtävänsä, pelastaa hänen kansansa, joka on hänen nimensä "Jeesus", tarkoitus?

 

"kuinka meidän ylipappimme ja hallitusmiehemme antoivat hänet tuomittavaksi kuolemaan ja ristiinnaulitsivat hänet. Mutta me toivoimme hänen olevan sen, joka oli lunastava (pelastava)Israelin. Ja onhan kaiken tämän lisäksi nyt jo kolmas päivä siitä, kuin nämä tapahtuivat." Luukas 24:20-21

 

   Nimi "Jeesus", joka hänelle annettiin tehtäväänsä kuvaamaan, ei tullut täytetyksi. Hän kuoli aikaisen kuoleman, ilman, että olisi pelastanut hänen kansansa heidän synneistään Jumalalle.

 

  Jatkamme lukemista:

 

"Jos te minua rakastatte, niin te pidätte minun käskyni. Ja minä olen rukoileva Isää, ja hän antaa teille toisen Puolustajan olemaan teidän kanssanne iankaikkisesti"

Johannes 14:15-16

  

Toinen käännösversio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:


"If you love me, you will obey what I command. And I will ask the Father, and he will give you another COUNSELOR to be with you forever - " John 14: 15-16 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"jos te minua rakastatte, te tottelette mitä minä käsken. Ja minä pyydän Isältä, ja Hän antaa tielle toisen NEUVONANTAJAN olemaan teidän kanssanne ikuisesti -" Johannes 14:15-16

 

  Se tarkoittaa, että vaikka Jeesus ei kyennyt täyttämään saamaansa tehtävää, joka oli hänen nimessään, hän pyysi Jumalalta "toista Neuvonantajaa" ryhtyä hoitamaa hänen täyttämättä jäänyttä tehtäväänsä!

 

"olemaan teidän kanssanne ikuisesti" - Jeesus epäonnistui tehtävässään, kuten on profetoitu "

Samuel 7:12-13. Mikäli hän olisi ollut onnistunut tehtävänsä suorittamisessa, niin hän olisi "ikuisesti", joka tarkoittaa, että hänet muistettaisiin tekemästään työstä. Koska hän epäonnistui, toinen mies tulee jatkamaan tehtävää ja tämä mies tulee olemaan "ikuisesti".

"Ja minä pyydän Isältä, ja Hän antaa tielle toisen NEUVONANTAJAN olemaan teidän kanssanne ikuisesti"

 

  Se mitä Jeesus teki, oli menneiden muistelu siitä, mitä Mooses oli tehnyt, kun hän oli pyytänyt itselleen seuraajaa tehtyään syntiä Jumalaa kohtaan. Synninteko tapahtui Meriban kallion edustalla vesitapahtumassa (4. Moos. 20:1-13)

 

  Luemme 4. Moos. 27:12-19

 

"Ja Herra sanoi Moosekselle: "Nouse tälle Abarimin vuorelle ja katsele sitä maata, jonka minä annan israelilaisille. Ja kun olet sitä katsellut, niin sinutkin otetaan pois heimosi tykö, niin kuin veljesi Aaron otettiin, sen tähden että te Siinin erämaassa, kansan riidellessä, niskoittelitte (kapinoitte) minun käskyjäni vastaan ettekä pitäneet minua pyhänä heidän silmiensä edessä, silloin kun vettä hankitte." Se oli Meriban vesi Kaadeksessa Siinin erämaassa." 4. Moos. 27:12-14

  Jumala ei sitten enää sallinut Mooseksen astua Luvattuun Maahan, sillä hän oli ollut tottelematon.

 

Jatkamme lukemista:

 

 "Ja Mooses puhui Herralle sanoen: "Asettakoon Herra, Jumala, jonka vallassa on kaiken lihan henki, tämän seurakunnan johtoon miehen, joka heidän edellänsä lähtee ja joka heidän edellänsä tulee, joka saattaa heidät lähtemään ja tulemaan, ettei Herran seurakunta (kansa) olisi niin kuin lammaslauma, jolla ei ole paimenta" 4. Moos. 27:15-17

 

  Mooses pyysi Jumalalta seuraajaa, niin että Israelin kansalla olisi johtaja johdattamassa heitä ja tämä on se mitä Jeesus sanoi, kun hän pyysi Jumalalta toista "Neuvonantajaa", kun hän sanoi "Ja minä pyydän Isältä, ja Hän antaa tielle toisen NEUVONANTAJAN olemaan teidän kanssanne ikuisesti" Johannes 14:16.

 

Ja:

 

"Ja Herra sanoi Moosekselle: "Ota Joosua, Nuunin poika, mies, jossa on (johtamisen) Henki, ja pane kätesi hänen päällensä. Ja aseta hänet pappi Eleasarin ja kaiken kansan eteen ja aseta hänet virkaan (tehtäväänsä) heidän nähtensä. Ja siirrä hänelle osa omaa arvoasi, että kaikki israelilaisten seurakunta häntä tottelisi." 4. Moos. 27:18-20

 

  Kyseessä on Jumala, joka valitsi Joosuan, ei Mooses. Me näemme tässä, että kyseessä on auktoriteetin vaihto Moosekselta Joosualle. Sama on tapahtunut, kun Jeesus on siirtänyt auktoriteettinsa, ja erityisesti hänen tehtävänsä, joka on hänen nimessään "Jeesus", ja hän siirsi sen "Neuvonantajalle", joka on hänen enkelinsä/sanansaattajansa. Maestro Evangelista kantaa Jeesuksen todistusta Ilmestyskirja 22:16.

 

  Ja sitten kun "Neuvonantaja" tulee, hyväksytäänkö hänet?

 

"totuuden Hengen, jota maailma ei voi ottaa vastaan (hyväksyä), koska se ei näe häntä eikä tunne häntä; mutta te tunnette hänet, sillä hän pysyy teidän tykönänne ja on teissä oleva." Johannes 14:17

 

"totuuden Henki" - miehen merkki, jota kutsutaan nimellä "Neuvonantaja" tulee ilmoittamaan totuuden Jumalasta ja Jeesuksesta.

 

  Se opetus, jonka "Neuvonantaja" tuo, hän tulee paljastamaan, että Jeesus on ainoastaan "Daavidin poika" ja "kirkas aamun tähti". Hyväksytäänkö tämä opetus välittömästi?

 

 maailma ei voi hyväksyä häntä" - aluksi, useat ihmiset eivät hyväksy tai usko Maestro Evangelistaa, sillä uskonnot ovat harhaan johtaneet meitä ja saaneet meidät uskomaan, että Jeesus on "ainoa Jumalan poika" ja hän tulee palaamaan.

 

"on teissä oleva" - "Neuvonantaja" tulee varmasti, Jeesuksen nimessä, miksi? "Neuvonantaja" tuo totuuden, että hän kantaa Jeesuksen todistusta, kuten se on kirjoitettu Pyhään Raamattuun. Jeesus on sanonut ja tehnyt paljon asioita elämänsä aikana. Apostolit ja uskonnot ovat sanoneet myös paljon asioita, jotka ovat erilaisia, kuin mitä Jeesus on sanonut aikaisemmin. He eivät tiedä totuutta Jeesuksesta Pyhässä Raamatussa, sillä he eivät ole Jumalan ennalta lähettämiä selittämään näitä asioita.

 

  Me luemme nyt opetusta mieheltä, joka selittää selkeästi sen, mitä Jeesus on aikaisemmin sanonut.

 

  Kuka on tämä mies? Hän on Maestro Eraño M. Evangelista! Hän on Jeesuksen "enkeli" - "Neuvonantaja", josta Jeesus puhui aikaisemmin.

 

  Mitä Maestro Evangelista tuo? Tuoko hän huonoja uutisia koskien Jeesusta?

 

  Onko totta, että vain nimi "Jeesus" tulee palaamaan, eikä hän henkilökohtaisesti?

 

"Mutta Puolustaja (Neuvonantaja), Pyhä Henki, jonka Isä on lähettävä minun nimessäni, hän opettaa teille kaikki ja muistuttaa teitä kaikesta, minkä minä olen teille sanonut." Johannes 14:26

 

  Mitä me tarkoitamme "Pyhällä Hengellä"?

 

"Miehet, veljet, sen raamatunsanan piti käymän toteen, jonka Pyhä Henki on Daavidin suun kautta edeltä puhunut Juudaasta, joka rupesi niiden oppaaksi, jotka ottivat kiinni Jeesuksen." Apostolien teot 1:16

 

  On kirjoitettu, että Pyhä Henki puhui Daavidin suun kautta ja me luemme lisää…

 

"Sinä, joka Pyhän Hengen kautta, isämme Daavidin, sinun palvelijasi, suun kautta, olet puhunut: 'Miksi pakanat pauhaavat ja kansat turhia ajattelevat (juonittelevat)?"

Apostolien teot 4:25

 

  Mitä tarkoitetaan Pyhällä Hengellä, joka puhui Daavidin suun kautta, luemme seuraavasta:

 

"Nämä olivat Daavidin viimeiset sanat: Näin puhuu Daavid, Iisain poika, näin puhuu korkealle korotettu mies, Jaakobin Jumalan voideltu, ihana Israelin ylistysvirsissä: "Herran Henki on puhunut minulle, ja hänen sanansa on minun kielelläni;" 2. Sam. 23:1-2

 

Toinen käännösversio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"These are the last words of David:"The oracle of David son of Jesse, the oracle of the man exalted by the Most High, the man anointed by the God of Jacob, Israel's singer of songs:
"The Spirit of the LORD spoke through me; his word was on my tongue.
II Samuel 23:1-2 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Nämä ovat Daavidin viimeiset sanat: "Daavidin Iisain pojan profetia, viisauden lähde, jonka on korottanut Kaikkein Korkein, mies, jonka on voidellut Jaakobin Jumala, Israelin laulujen sepittäjä ja laulaja: "HERRAN Henki puhui minun kauttani; Hänen Sanansa oli minun kielelläni." 2. Sam. 23:1-2

 

"Pyhä Henki" on yksinkertaisesti sanottuna Jumalan Sana. "Neuvonantaja", jonka Jeesus pyysi Jumalalta on sama profeetta, joka on lähetetty ennalta maailmaan "kuin Mooses", mies, joka vastaanotti Jumalan Sanan ja se on asetettu hänen suuhunsa! Jeesuksen "enkeli" tai "Neuvonantaja" on sama profeetta, kenet Jumala on maininnut 5. Moos. 18:18-19!

 

"muistuttaa teitä kaikesta, minkä minä olen teille sanonut" - kenelläkään muulla ei ole auktoriteettia selittää kaikkia asioita, joita Jeesus on sanonut, paitsi Maestro Eraño Martin Evangelistalla, "enkelillä" tai "Neuvonantajalla", jonka Jeesus on lähettänyt!

 

  Tämän takia Jumala käski Profeetta Johannesta (Patmokselta) kirjoittamaan "Minä, Jeesus lähetän enkelini" Ilmestyskirjassa 22:16, Profeetta Johannes kirjoitti tulevasta "neuvonantajasta", josta Jeesus puhui elossa ollessaan. Hän on se, joka tulee todistamaan Jeesuksesta ja hän on myös profeetta kuin Mooses, jonka suuhun Jumala on asettanut Hänen Sanansa.

 

  Kun on sanottu "Tule, Herra Jeesus", niin se ei tarkoita, että Jeesus olisi enää tulossa fyysisesti. "Enkeli" tai "Neuvonantaja" tulee paljastamaan tai ilmoittamaan kaiken Jeesuksesta. Hän tulee jatkamaan erityislaatuista Jeesukselta keskeneräiseksi jäänyttä tehtävää, pelastaa hänen kansansa Israel heidän synneistään Jumalalle!

 

  Maestro Evangelista tulee Jeesuksen nimiin/puolesta; hän ei ole Jeesuksen vihollinen, eikä tule tuomitsemaan Jeesusta. Jumala on lähettänyt hänet ilmoittamaan Hänen Nimensä ja paljastamaan todellinen Jeesus, jota apostolit eivät ole totuudenmukaisesti esitelleet!

 

  Maestro Evangelista opettaa kaikille ihmisille Totuuden Pyhästä Raamatusta, Jumalan Sanan.

 

  Hän tulee myös muistuttamaan meitä asioista, joista Jeesus on puhunut aikaisemmin, joita uskonnot eivät ole koskaan paljastaneet seuraajilleen; että he ovat joutuneet petetyiksi heidän valheellisilla opetuksillaan.

 

  Vain ja ainoastaan meidän nykyisenä aikanamme Pyhän Hengen todellinen tarkoitus on nyt vastattu ja sen mitä uskonnot sanovat siitä, ei ole totta.

 

  Tänään, mitä me tarkoitamme "Hengellä"? Ainoastaan nyt meillä on tilaisuus ymmärtää, että uskontojen antamat opetukset ovat olleet valhetta jo alusta alkaen:

 

"Alussa loi Jumala taivaan ja maan. Ja maa oli autio ja tyhjä, ja pimeys oli syvyyden päällä, ja Jumalan Henki liikkui vetten päällä. Ja Jumala sanoi: "Tulkoon valkeus". Ja valkeus tuli." 1. Moos. 1:1-3

 

  Mikä oli "Jumalan Henki", joka oli vetten yllä?

 

 "Antakaa Herralle hänen nimensä kunnia, kumartakaa Herraa pyhässä kaunistuksessa." Psalmi 29:2

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

" Ascribe to the LORD the glory due his name; worship the LORD in the splendor of his holiness. Psalmi 29:2

 

Suora suomennos:

 

"Tunnustakaa HERRALLE Hänen kunniansa Hänen Nimiensä tähden; palvokaa HERRAA Hänen pyhyytensä loistossa" Psalmi 29:2

 

"Jumalan Henki", joka oli monien vetten yllä, mitä Pyhä Raamattu sillä tarkoittaa?

 

"Herran ääni käy vetten päällä; kunnian Jumala jylisee, Herra suurten vetten päällä." Psalmi 29:3

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"The voice of the LORD is over the waters; the God of glory thunders,

 the LORD thunders over the mighty waters." Psalm 29:3 (NIV)

  

Suora suomennos:

 

"HERRAN ääni on vetten päällä; HERRA pitää yllä kunnian ukkosenjyrinää, HERRA on äänenä ukkosen lailla mahtavien ja laajojen vesien päällä." Psalmi 29:3

 

"HERRAN ääni" - osoittaa tai havainnollistaa, että Jumala puhui. Kyseessä ei ole kolmas persona uskontojen väittämästä kolminaisuusopista.

 

  Lue jakeet uudelleen:

 

"Alussa loi Jumala taivaan ja maan. Ja maa oli autio ja tyhjä, ja pimeys oli syvyyden päällä, ja Jumalan Henki liikkui vetten päällä." 1. Moos. 1:1-2

 

  Mitä Jumala teki sen jälkeen?

 

"Ja Jumala sanoi: "Tulkoon valkeus". Ja valkeus tuli" 1. Moos. 1:3

 

"Ja Jumala sanoi" - Jumala vain sanoi, Hän teki käskynsä käyttämällä Hänen Sanaansa, yksinkertaisesti sanomalla sen.

 

  Jumala ei tee mitään ilman, että ensin antaa säädöksen asiasta.

 

  Mitä muita säädöksiä Jumala antoi aikaisemmin?

 

  Tämä oli se lupaus, jonka Jumala antoi Moosekselle:

 

"On tapahtuva aivan niin, kuin sinä Herralta, sinun Jumalaltasi, anoit Hoorebilla, silloin kun seurakunta oli koolla ja sanoit: 'Älköön minun enää suotako kuulla Herran, minun Jumalani, ääntä älköönkä nähdä tätä suurta tulta, etten kuolisi'." 5. Moos. 18:16

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

For this is what you asked of the LORD your God at Horeb on the day

of the assembly when you said, "Let us not hear the voice of the

LORD our God nor see this great fire anymore, or we will die."

Deuteronomy 18:16 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Sillä tämä on se mitä te pyysitte HERRALTA teidän Jumalaltanne Horeb-vuorella, kun olitte yhdessä kokoontuneina ja te sanoitte, "Älä anna meidän enää kuulla HERRAN Jumalamme ääntä, emmekä myöskään nähdä mahtavaa tulta enää, tai me kuolemme."

5. Moos. 18:16

 

  Jumalan äänen kuuleminen saa aikaan ihmisen kuoleman. Minkä vastauksen Jumala antoi?

 

"Ja Herra sanoi minulle: 'Mitä he ovat puhuneet, on oikein puhuttu." 5. Moos. 18:17

 

  Ja:

 

"Profeetan minä olen herättävä heille heidän veljiensä keskuudesta, sinun kaltaisesi, ja minä panen sanani hänen suuhunsa, ja hän puhuu heille kaikki, mitä minä käsken hänen puhua." 5. Moos. 18:18

 

  Profeetta kuin Mooses, mutta mikä tekee hänestä toisista selvästi erottuvan?

 

 "minä panen sanani hänen suuhunsa, ja hän puhuu heille kaikki, mitä minä käsken hänen puhua." 5. Moos. 18:18

 

  Maestro Evangelista toimittaa ainoastaan sen, mitä Jumala hänelle antaa sanottavaksi.

 

  Mikä on seuraamus, jos he eivät kuuntele profeettaa?

 

"Ja joka ei kuule minun sanojani, joita hän minun nimessäni puhuu, hänet minä itse vaadin tilille." 5. Moos. 18:19

 

 "Ja joka ei kuule" - jokainen joka ei kuuntele

 

  Tiesivätkö muut profeetat, profeetan tulosta, joka on kuin Mooses?

 

"Minulle tuli tämä Herran sana: "Jo ennen kuin minä valmistin sinut äidin kohdussa, minä sinut tunsin, ja ennen kuin sinä äidistä synnyit, minä sinut pyhitin; minä asetin sinut kansojen profeetaksi"." Jeremia 1:4-5

 

  Tässä ei puhuta Jeesuksesta, sillä hänet oli lähetetty vain hänen omaa kansaansa Israelia varten, aivan kuten aikaisemmat profeetat. Tämän profeetan tapauksessa, kuinka ollakaan, Jumala antoi profetiat hänen tulostaan jo ennen kuin hän oli syntynyt, ja että hänet on lähetetty kaikkia kansoja varten.

 

"Mutta minä sanoin: "Voi Herra, Herra! Katso, en minä kykene puhumaan, sillä minä olen nuori." Jeremia 1:6

 

Toinen käännösversio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

"Ah, Sovereign LORD," I said, "I do not know how to speak; I am only a child."

Suora suomennos:

 

"Oi, Ylivertainen HERRA, "minä sanoin. "Minä en tiedä kuinka/mitä puhua; Minä olen vain lapsi." Jeremia 1:6

 

"lapsi" - tarkoittaa, että hän ei ole opiskellut tai hän ei tunne Pyhää Raamattua, Jumala tulee opettamaan häntä.

 

Mutta HERRA sanoi minulle, "Älä sano, ´minä olen vain lapsi.´ Sinun täytyy mennä kaikkien luokse, joiden luokse Minä lähetän sinut ja sanoa heille mitä tahansa Minä käsken sinua." Jeremia 1:7

 

Toinen käännösversio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"But the LORD said to me, "Do not say, 'I am only a child.' You must go

to everyone I send you to and say whatever I command you."

Jeremiah 1:7(NIV)

 

Suora suomennos:

 

Niin Herra sanoi minulle: "Älä sano: 'Minä olen nuori', vaan mene, minne ikinä minä sinut lähetän, ja puhu kaikki, mitä minä käsken sinun puhua." Jeremia 1:7

 

  Tuona päivänä, kun sen aika tulee Maestro Eraño M. Evangelistalle ilmoittaa Jumalan Sanoma kaikille kansoille ja uskonnoille, mitä Jumala sanoo siitä?

 

 "Älä pelkää heitä, sillä minä olen sinun kanssasi ja pelastan sinut, sanoo Herra."

Jeremia 1:8

 

  Hänen ei tule olla peloissaan, sillä Jumala ei häntä hylkää. Millä tavoin hän on erilainen kuin aikaisemmin lähetetyt profeetat? Mitä erityislaatuista hänelle on annettu?

 

"Ja Herra ojensi kätensä ja kosketti minun suutani. Ja Herra sanoi minulle: "Katso, minä panen sanani sinun suuhusi." Jeremia 1:9

 

  Jumala on asettanut Hänen Sanansa Maestro Eraño M. Evangelistan suuhun. Tämä on merkki; mies, jolla ei ollut tuntemusta Pyhästä Raamatusta, joka ei ole käynyt läpi hengellisiä korkeakoulujen opintoja, mutta hän luontevasti ja sujuvasti selventää Pyhän Raamatun sanomaa. Hän kärsivällisesti odottaa Jumalan ohjeistusta hänelle ja hän toimittaa sanoman kaikille ihmisille.

 

  Ainoa mies, jolle on annettu Jumalan Sana kuudesta miljardista maailman ihmisestä!

 

  Mikä on hänen tehtävänsä Jumalalta?

 

"Katso, minä asetan sinut tänä päivänä yli kansojen ja valtakuntain, repimään maasta ja hajottamaan, hävittämään ja kukistamaan, rakentamaan ja istuttamaan." Jeremia 1:10

 

"tänä päivänä" - on olemassa tietty ajankohta sitä varten.

 

  Maestro Evangelista sanoo, maailman ihmisten tulisi ymmärtää, että Jeesus:

 

1.      Ei ollut todellinen "jumalan poika", vaan ainoastaan ihminen, Daavidin poika,

 

2.      Hän epäonnistui tehtävässään ja teki "väärinteon",

 

3.      Hän tunnusti jo, että hän on "kirkas aamun tähti", mies, joka joutui saatanan pettämäksi - profetoitu Jesaja 14:9-20.

 

   Kaatuvatko kaikki uskonnot samanaikaisesti vai eivät? Varmasti kaikki kaatuvat samaan aikaan!

 

   Hän on tuleva profeetta, joka kantaa Jumalan Sanaa tai "Pyhää Henkeä", jonka hän ilmoittaa kaikille kansoille.

 

  Mikä on syynä sille, että Maestro Evangelistan täytyy paljastaa totuus Jeesuksesta?

 

  Miksi Jeesus ei voi yksinkertaisesti vain antaa itse todistusta itsestään?

 

 "Jos minä itsestäni todistan, ei minun todistukseni ole pätevä." Johannes 5:31

 

   Jeesus sanoi sen itse; hän ei voi todistaa itseään koskien. Kuka sitten voi antaa todistuksen?

 

"On toinen, joka todistaa minusta, ja minä tiedän, että se todistus, jonka hän minusta todistaa, on pätevä." Johannes 5:32

 

  Jeesuksella ei ole enää auktoriteettia. Se on otettu häneltä pois. Joku toinen tulee ja antaa todistuksen hänestä. Kuka?

 

"Mutta kun Puolustaja (Neuvonantaja) tulee, jonka minä lähetän teille Isän tyköä, Totuuden Henki, joka lähtee Isän tyköä, niin hän on todistava minusta." Johannes 15:26

 

  Maestro Eraño M. Evangelista tulee antamaan todistuksen Jeesuksesta.

 

"Isän tyköä" - Jumala on ennalta lähettänyt Maestro Evangelistan maailmaan ilmoittamaan Jeesuksen todistuksen.

 

  Maailman ihmiset tulevat lopultakin tietämään uskontojen petoksesta ja lopulta ymmärtävät, että on olemassa vain yksi Jumala ja ettei Jeesus ole "Jumalan Poika".

 

  Kuinka me tiedämme milloin tai onko "Neuvonantaja" tullut?

 

 "Tämän minä olen teille puhunut, ettette loukkaantuisi. He erottavat teidät synagogasta; ja tulee aika, jolloin jokainen, joka tappaa teitä, luulee tekevänsä uhripalveluksen Jumalalle." Johannes 16:1-2

 

Toinen käännösversio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"All this I have told you so that you will not go astray.

John 16:1 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Kaiken tämän minä olen kertonut teille, ettette te joutuisi eksytetyiksi/harhaan johdetuiksi".

Johannes 16:1

 

  "Neuvonantaja" tulee selittämään, mistä Jeesus on muistuttanut aikaisemmin. Miksi he tappavat toisiaan?

 

"Ja sen he tekevät teille, koska he eivät tunne Isää eivätkä minua." Johannes 16:3

 

  Tappamisten syynä on, että he eivät tunne Jumalaa eivätkä he tunne todellista Jeesusta. Kaikki lukevat samaa Raamattua, mutta ovatko he tunteneet tosi Jumalaa ja tosi Jeesusta? Eivät ole!

 

  Miksi Jeesuksen apostolit eivät tienneet mitään tästä asiasta?

 

"Mutta tämän minä olen puhunut teille, että, kun se aika tulee, te muistaisitte minun sen teille sanoneen. Tätä minä en ole sanonut teille alusta, koska minä olin teidän kansanne." Johannes 16:4

 

Toinen käännösversio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"I have told you this, so that when the time comes you will remember

that I warned you. I did not tell you this at first because I was with you."

John 16:4 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Minä olen sanonut teille tämän, niin että kun aika tulee, niin te muistaisitte, että minä varoitin teitä. Minä en kertonut tätä teille aikaisemmin, koska olin teidän kanssanne". Johannes 16:4

 

  Sen mitä Jeesus oli sanonut ja tehnyt, ei tulisi vielä paljastumaan hänen elinaikanansa. Kaikki se tulee paljastumaan aikana, jolloin on aika "Neuvonantajan" tulla, eli meidän sukupolvemme aikana.

 

  Miksi?

 

"Mutta nyt minä menen hänen tykönsä, joka on minut lähettänyt, eikä kukaan teistä kysy minulta: 'Mihin sinä menet?'" Johannes 16:5

 

  Että Jeesus ei ole "ikuisesti", kuten on profetoitu 2. Sam. 7:12-14.

 

   Siitä ajasta kuin hän teeskenteli olevansa "Jumalan Poika", sai osakseen rangaistuksen, ja lopulta kuoli syntiensä takia, apostolit eivät tienneet mitä hän oikein puhui. Tämän takia Jeesus sanoi "eikä kukaan teistä kysy minulta: 'Mihin sinä menet?'"

 

  Jos hän olisi selkeästi kertonut apostoleille, kuinka he olisivat tunteneet sitä kohtaan?

 

 "Mutta koska minä olen tämän teille puhunut, täyttää murhe teidän sydämenne."

Johannes 16:6

 

  Uskontojen opetuksen perusteella Jeesus meni ylös taivaaseen. Miksi hän sanoi opetuslapsilleen, että he olisivat surun murtamia jos vain tietäisivät, että hän oli mennyt taivaaseen? Tämän täytyy osoittaa, että Jeesus ei koskaan mennyt taivaaseen!

 

"Kuitenkin minä sanon teille totuuden: teille on hyväksi, että minä menen pois. Sillä ellen minä mene pois, ei Puolustaja (Neuvonantaja) tule teidän tykönne; mutta jos minä menen, niin minä hänet teille lähetän." Johannes 16:7

 

  Jeesus oli todella menossa silloin, koska hän oli menossa rangaistavaksi. Se oli syynä, miksi hän sanoi, että hänen täytyy mennä.

 

  Miksi?

 

   Hänen todella täytyi mennä, tai muuten "Neuvonantaja" ei voisi tulla. Kun on aika "Neuvonantajan" tulla, Maestro Eraño Evangelista, niin mitä tapahtuu?

 

"Ja kun hän tulee, niin hän näyttää maailmalle todeksi synnin ja vanhurskauden ja tuomion:" Johannes 16:8

 

 Toinen käännösversio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

When he comes, he will convict the world of guilt in

regard to sin and righteousness and judgment:

John 16:8 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Kun hän tulee, hän vakuuttaa maailman (meidät)koskien sen syntisyyttä ja koskien oikeamielisyyttä sekä tuomiota:" Johannes 16:8

 

  Maestro Evangelista tulee osoittamaan, että sen mitä ihmiset tekevät tällä hetkellä ei ole oikein, kun tekoja verrataan Jumalan opetukseen. Maestro Eraño M. Evangelista tulee ilmoittamaan meille:

 

"synnin, koska he eivät usko minuun;" Johannes 16:9

 

  Jeesus on sanonut aikaisemmin, että "enkeli" (Ilmestyskirja 22:16) tai "Neuvonantaja" (Johannes 14:13-14, 26) tulee jatkamaan hänen tehtäväänsä Jumalalta. Silti ihmiset yhä odottavat hänen paluutaan, siitä syystä, että he ovat joutuneet uskontojen pettämiksi ja harhauttamiksi.

 

"vanhurskauden (koskien oikeamielisyyttä), koska minä menen Isän tykö, ettekä te enää minua näe;" Johannes 16:10

 

  Jeesus ei enää palaa takaisin. Hän kärsi rangaistuksen ja kuoli omien syntiensä takia, ja tämä entisestään selventää, että kyseessä ei ole Jeesus, joka tulee henkilönä kuin "Herra Jeesus", Ilmestyskirja 22:20-21, vaan kyseessä on "Enkeli" tai "Neuvonantaja".

 

  Tämä merkitsee myös, että uskontojen opetukset, että heidän seuraajiensa tulee olla valmiina ja hälytystilassa Jeesuksen toista tulemista varten, ei ole totta.

 

"ja tuomion, koska tämän maailman ruhtinas/prinssi on tuomittu." Johannes 16:11

 

  Uskonnot opettavat, että kuka tahansa tulee esiin ja hänellä on heidän opetuksistaan eriävää sanottavaa, on "antikristus".

 

   Lukekaamme halusiko hän todella ihmisten tietävän, että hän olisi "Kristus".

 

"Silloin hän varoitti vakavasti opetuslapsiaan kenellekään sanomasta, että hän on Kristus." Matteus 16:20

 

   Nyt on selvää, että Jeesus itse varoitti opetuslapsiaan olemasta kertomatta kenellekään, että hän oli Kristus.

 

  Tämä osoittaa, että Jeesus huomasi ja tiesi, että hän oli epäonnistunut tehtävässään olla Jumalan ´Kristus´ tai voideltu yksilö, jonka tehtävä on pelastaa vain Israelin kansa (Matteus 1:21, 15:24, Luukas 24:20-21)

 

  Hän teki väärinteon, kun hän teki itsestään Jumalan pojan Pietarin petoksen kautta, ja rakentamalla oman kirkon OMALLE NIMELLEEN (Matteus 16:18), sen edestä, että olisi johdattanut kansansa temppeliin, jossa ON JUMALAN NIMI! Hän ei ainoastaan teeskennellyt olevansa "Jumalan poika", vaan hän myös teki itsestään jumalan.

 

  Koska me voimme lukea, että Jeesus itse varoitti opetuslapsiaan olemasta koskaan kertomatta kenellekään, että hän oli "Kristus" ja jopa kutsui Pietaria (miestä, joka julisti, että hän oli Kristus, elävän Jumalan poika) saatanaksi Matteus 16:23 - silloin se tarkoittaisi, että kirkkojen opetukset Jeesuksesta olemaan Kristus ja Jumalan Poika, eivät ole Jumalalta, vaan ovat SAATANAN opetusta!

 

  Me olemme lukeneet ja ymmärtäneet Maestro Evangelistan ilmestysten kautta koskien Jeesuksen Todistusta Pyhässä Raamatussa, Jumalan Sanassa - että Jeesus ei koskaan ollut "Kristus".

 

  Jeesus epäonnistui tehtävässään ja ihmiset eivät ole olleet tietoisia ja varuillaan, että Jeesus itse sanoi "Neuvonantajan" tulevan jatkamaan hänen työtään, ja hän ei ole vihollinen.

 

  Uskonnot saarnaavat siitä mitä he haluavat Jeesuksen olevan, eivät todellisesta Jeesuksesta, kuten on kirjoitettu Pyhään Raamattuun. Kertoiko Jeesus kaiken apostoleilleen?

 

"Minulla on vielä paljon sanottavaa teille, mutta te ette voi nyt sitä kantaa."

Johannes 16:12

 

"vielä paljon sanottavaa teille" - Jeesus halusi kertoa totuuden vieläpä hänen elinaikanaan, mutta hänelle ei ollut enää annettu auktoriteettia tai tilaisuutta kertoa sitä. (Johannes 5:31-32)

 

  Kun uskonnot sanovat tietävänsä enemmän Jeesuksesta, niin he pettävät ihmisiä.

 

  Nyt on aika "Neuvonantajan" ilmoittaa Jeesuksen Todistus.

 

  Hänen aikanaan, jos Jeesus olisi kertonut totuuden mitä todella tapahtuisi hänelle, niin olisivatko he kyenneet kantamaan tämän ilmestyksen? Sen vuoksi hän sanoi, että mikäli hän kertoisi minne hän oli menossa, he olisivat murheissaan.

 

"Mutta kun hän tulee, totuuden Henki, johdattaa hän teidät kaikkeen totuuteen. Sillä se, mitä hän puhuu, ei ole hänestä itsestään; vaan minkä hän kuulee, sen hän puhuu, ja tulevaiset hän teille julistaa." Johannes 16:13

 

"Mutta kun hän tulee, totuuden Henki" - uskonnot opettavat, että tämä on Pyhän Henki, mutta me voimme lukea siinä olevan kyseessä ihminen, mies; "hän" on tässä viitattu "Totuuden Henkeen", keskeisin sanoma on, että mies tulee kantaen Jumalan Sanaa. Jeesus kuvaa tässä profeetan tuloa, jonka suuhun Jumala on asettanut Hänen Pyhän Henkensä tai Sanansa ja on lähetetty puhumaan HÄNEN NIMESSÄÄN!

 

Hahmottamisen helpottamiseksi,

 Toinen käännösversio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

But when he, the Spirit of truth, comes, he will guide you into all truth. He will not speak on his own; he will speak only what he hears, and he will tell you what is yet to come.

John 16:13 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Mutta kun hän, totuuden Henki tulee, hän johdattaa teidät kaikkeen totuuteen. Hän ei tule puhumaan hänen omiaan; hän puhuu ainoastaan minkä hän kuulee, ja hän kertoo teille mitä on vielä tulossa." Johannes 16:13

 

"…Sillä se, mitä hän puhuu, ei ole hänestä itsestään" Johannes 16:13

 

"Neuvonantaja" tulee opettamaan ja puhumaan vain sen mitä Jumala hänen käskee sanoa ja selittää Pyhään Raamattuun kirjoitetut opetukset.

 

"… minkä hän kuulee, ja hän kertoo teille mitä on vielä tulossa." Johannes 16:13

 

"Neuvonantaja" paljastaa ainoastaan sanoman, jonka Jumala tahtoo kaikkien ihmisen tietävän.

 

 Maestro Eraño M. Evangelista ei lisää tai sisällytä Jumalan Sanomaan mitään hänen henkilökohtaista näkemystään. Mitä tahansa hän ilmoittaa ja selittää se tulee olemaan Jumalalta ja se on aina löydettävissä kirjoitettuna Pyhään Raamattuun, Jumalan Sanaan.

 

"kertoo teille mitä on vielä tulossa" - Maestro Evangelista tulee ilmoittamaan maailman ihmisille tapahtumista tai asioista, jotka tapahtuvat pian, erityisesti Jumalan profetioiden täyttymyksestä.

 

  Koskien Jeesusta:

 

"Hän on minut kirkastava, sillä hän ottaa minun omastani ja julistaa teille."

Johannes 16:14

 

 

 Toinen käännösversio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

He will bring glory to me by taking from what is mine and making it known to you.

John 16:14 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

 "Hän on tuova kunniaa minulle ottamalla siitä mikä minun on ja tekee sen teille tunnettavaksi." Johannes 16:14

 

"Hän on tuova kunniaa minulle" - Jeesus sanoi aikaisemmin, että "Neuvonantaja" ei ole hänen vihollisensa. Hän vielä jopa muistuttaa meitä, että Jeesus on myöntänyt epäonnistuneensa tehtävässään ja että uskonnot ovat nyt niitä ihmisiä, jotka pettävät/johtavat harhaan meitä.

 

"ottamalla siitä mikä minun on" - Maestro Evangelista jatkaa Jeesukselta täyttämättä jättämää tehtävää, joka on, pelastaa Israelin kansa heidän synneistään esittelemällä heille Jumalan Nimen.

 

"ja tekee sen teille tunnettavaksi" - julistamalla sanoman maailman ihmisille.

 

  Kaikki se, mitä Jumala antoi Jeesukselle, on siirretty Maestro Evangelistalle; joka on, tehtävä, siunaus ja kirous, ja täyttämään sen, minkä Jeesus epäonnistui tekemään.

 

"Kaikki, mitä Isällä on, on minun; sen tähden minä sanoin, että hän ottaa minun omastani ja julistaa teille." Johannes 16:15

 

 Toinen käännösversio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos: 

 

"All that belongs to the Father is mine. That is why I said the

Spirit will take from what is mine and make it known to you."

John 16:15 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Kaikki mikä kuuluu Isälle, on minun. Sen vuoksi minä sanoin, että Henki ottaa siitä mikä minun on ja tekee sen teille tunnetuksi." Johannes 16:15

 

  Nyt, kun me olemme saaneet selville totuuden Jeesuksesta, ja me yhä jatkamme uskomme ja luottamuksemme asettamista häneen, niin mitä Jeesus sanoo tuosta asiasta?

 

"Tämän minä olen puhunut teille kuvauksilla; mutta tulee aika, jolloin minä en puhu teille enää kuvauksilla, vaan avonaisesti julistan teille sanomaa Isästä." Johannes 16:25

 

 Toinen käännösversio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos: 

 

"Though I have been speaking figuratively, a time is coming when I will

no longer use this kind of language but will tell you plainly about my Father."

John 16:25 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Vaikka minä olen puhunut kuvainnollisesti, aika on tulossa, jolloin minä en enää käytä tämän kaltaista kielenkäyttöä, vaan kerron teille avoimesti Isästä." Johannes 16:25

 

  Jeesus puhui opetuslapsilleen vertauskuvauksilla, joita he eivät koskaan täysin ymmärtäneet.

 

"aika on tulossa, jolloin minä en enää käytä tämän kaltaista kielenkäyttöä" - koska me ymmärrämme Jeesuksen sanoja Maestro Evangelistan tultua niitä meille selittämään, hän kantaa Jeesuksen Todistusta ja Jumalan Sanaa.

 

"vaan kerron teille avoimesti Isästä" - ainoastaan Maestro Evangelistan kautta me voimme selkeästi ymmärtää Jeesuksen sanat, ja lopulta oppia tunteman Jumalan Nimen.

 

  Kun aika tulee, kuten tänä päivänä, jolloin me olemme oppineet totuuden Jeesuksesta ja totuuden Jumalasta, niin voimmeko me yhä silloin kysyä Jumalaa "Jeesuksen nimessä"? Voimmeko me yhä rukoilla ja käyttää sanoja, "Jeesuksen nimessä"?

 

"Sinä päivänä te anotte minun nimessäni; enkä minä sano teille, että minä olen rukoileva (pyytävä)Isää teidän edestänne;" Johannes 16:26

 

"Sinä päivänä" - Tämä on meidän aikamme; Jeesus ei voi enää auttaa meitä suhteessa Jumalaan, koska hän epäonnistui hänen tehtävänsä suorittamisessa. Toinen mies on tullut kertomaan meille Jumalasta.

 

  Mies, joka kantaa tosi opetusta on tullut. Ovatko uskontojen rukoukset "Jeesuksen nimessä", yhä voimassa ja ajankohtaisia? Kuullaanko niitä vielä?

 

"enkä minä sano teille, että minä olen rukoileva Isää teidän edestänne" - jopa silloin Jeesus on sanonut sen. Me olemme olleet uskontojen petoksen vallassa, jotta asettaisimme uskomme Jeesukseen päästäksemme lähemmäs Jumalaa!

 

  Mikä oli se Jeesuksesta, jonka "Neuvonantaja" tulee ottamaan ja näyttämään kaikille ihmisille? Minkä olisi tullut olla Jeesuksen työtä Jumalalle?

 

"Vanhurskas (Oikeamielinen) Isä, maailma ei ole sinua tuntenut, mutta minä tunnen sinut, ja nämä ovat tulleet tuntemaan, että sinä olet minut lähettänyt." Johannes 17:25

 

   Hänen kansansa tiesi, että Jumala oli lähettänyt Jeesuksen, ja mikä oli hänen todellinen tehtävänsä?

 

"Ja minä olen tehnyt sinun nimesi heille tunnetuksi ja teen vastakin, että se rakkaus, jolla sinä olet minua rakastanut, olisi heissä ja minä olisin heissä." Johannes 17:26

 

  Jeesuksen tehtävä oli näyttää hänen kansalleen Jumalan Nimi.

 

"…että se rakkaus, jolla sinä olet minua rakastanut, olisi heissä ja minä olisin heissä"

Johannes 17:26

 

  Tämä on syy, miksi Jeesus epäonnistui tehtävässään ja teki väärinteon, Jumalan rakkaus hänen kansaansa kohtaan oli kadoksissa. Hänen kansansa ei koskaan saanut mahdollisuutta tuntea tai tietää Jumalan Nimeä. Ei Pelastusta.

 

  Kun Jeesus epäonnistui hänen tehtävässään, kuka silloin menetti mahdollisuuden pelastukseen? Juutalainen kansa. Tästä syystä Jeesus kärsi rangaistuksensa hänen kansansa kautta. He olisivat hyötyneet saadessaan tietää Jumalan Nimen, saada pelastuksen ja palata Jumalan tykö.

 

  Kuten on profetoitu 2. Samuel 7:12-14, " "Kun hän tekee väärin, niin rankaisen häntä ihmisten antamin kepiniskuin ja miesten käsien kautta selkäsaunoilla/ruoskimisilla", Jeesus kärsi rangaistuksensa hänen laiminlyöntinsä ja epäonnistumisensa takia kansansa taholta.

 

  Kuka tulisi jatkamaan ja esittelemään Jumalan Nimen maailman ihmisille?

 

"Mutta asuuko todella Jumala maan päällä? Katso, taivaisiin ja taivasten taivaisiin sinä et mahdu; kuinka sitten tähän temppeliin, jonka minä olen rakentanut!" 1. Kun. 8:27

 

  Tämän takia Jumala ei ole läsnä temppeleissä tai kirkoissa:

 

"Käänny kuitenkin palvelijasi rukouksen ja anomisen puoleen, Herra, minun Jumalani, niin että kuulet huudon ja rukouksen, jonka palvelijasi tänä päivänä rukoilee sinun edessäsi, ja että silmäsi ovat yöt ja päivät avoinna tätä temppeliä kohti, tätä paikkaa kohti, josta sinä olet sanonut: 'Minun nimeni on asuva siellä', niin että kuulet rukouksen, jonka palvelijasi tähän paikkaan päin kääntyneenä rukoilee." 1. Kun. 8:28-29

 

 Toinen käännösversio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos: 

 

Yet give attention to your servant's prayer and his plea for mercy,

O LORD my God. Hear the cry and the prayer that your servant

is praying in your presence this day.

May your eyes be open toward this temple night and day,

this place of which you said, 'My Name shall be there,'

so that you will hear the prayer your servant prays toward this place.

1Kings 8:28-29 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Kuitenkin kiinnitä huomiosi sinun palvelijasi rukouksiin ja armon pyyntöjä kohtaan, OI HERRA minun Jumalani. Kuule huuto ja rukous, jonka palvelijasi rukoilee sinun läsnäolossasi tänä päivänä. Olkoon sinun silmäsi avoinna tätä temppeliä kohti öin ja päivin, tämä paikka, josta Sinä sanoit, ´Minun Nimeni on oleva siellä´, niin että Sinä kuulet rukouksen, jonka Sinun palvelijasi rukoilee tätä paikkaa kohden kääntyneenä."

1. Kun. 8:28-29

 

  Rakensiko Salomo rakennuksen, jossa on Jumalan nimi? Kyllä hän rakensi. Hänen kansansa olisi pitänyt nähdä Nimi, joka on talossa. Salomo rakensi muita temppeleitä monille vaimoilleen ja heidän jumalilleen (1. Kun. 11:1-13) ja niin hänen kansansa oli eksyksissä näiden monien temppeleiden ja jumalien suhteen.

 

  Kukaan ei tiennyt, mikä niistä temppeleistä on se, jossa on Jumalan Nimi.

 

  Annetun tehtävän jatkuakseen, rakennuksen näyttäminen, jossa on Jumalan Nimi, tuli vuoroon Jeesus. Sen sijaan että hän olisi johdattanut kansansa ja osoittanut heidät rakennukseen, jossa on Jumalan Nimi, (Matteus 15:24) hän teeskenteli olevansa Jumalan poika ja rakensi oman kirkkonsa (Matthew 16:17-18). Hän myös epäonnistui tehtävässä.

 

  Tällä kertaa, meidän aikanamme, kuka ottaa tehtävän hoitaakseen?

 

"Myös jos joku muukalainen, joka ei ole sinun kansaasi Israelia, tulee kaukaisesta maasta sinun nimesi tähden -" 1. Kun. 8:41

 

Toinen käännösversio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

"As for the foreigner who does not belong to your people Israel but has come from a distant land because of your name— I Kings 8:41

 

Suora suomennos:

 

"Mitä tulee muukalaiseen, joka ei kuulu sinun kansaasi Israeliin, mutta on tullut kaukaisesta maasta sinun nimesi tähden-"1. Kun. 8:41

 

"Muukalainen" - tarkoittaa miestä, joka tulee toisesta maasta; "muukalainen" tai "Neuvonantaja", joka tulee esittelemään Suuren Jumalan Nimen kaikille ihmisille. Hän ei tule Daavidin suvun verilinjasta. Tulevatko kaikki ihmiset tietämään Jumalan Nimen?

 

"sillä sielläkin kuullaan sinun suuresta nimestäsi, väkevästä kädestäsi ja ojennetusta käsivarrestasi - jos hän tulee ja rukoilee kääntyneenä tähän temppeliin päin, niin kuule taivaasta, asuinpaikastasi, häntä ja tee kaikki, mitä muukalainen sinulta rukoilee, että kaikki maan kansat tuntisivat sinun nimesi ja pelkäisivät sinua, samoin kuin sinun kansasi Israel, ja tulisivat tietämään, että sinä olet ottanut nimiisi tämän temppelin, jonka minä olen rakentanut." 1. Kun. 8:42-43

 

Toinen käännösversio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"for they will hear of your great name and your mighty hand and your outstretched arm—when they come and pray toward this temple, then hear from heaven, your dwelling place. Do whatever the foreigner asks of you, so that all the peoples of the earth may know your name and fear you, as do your own people Israel, and may know that this house I have built bears your Name." I Kings 8:42-43 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"sillä he haluavat kuulla sinun suuresta nimestäsi ja sinun mahtavasta kädestäsi sekä ojennetusta käsivarrestasi - kun hän tulee ja rukoilee tätä temppeliä kohden, niin kuule silloin taivaasta, sinun asuinpaikastasi. Tee mitä tahansa muukalainen pyytää sinulta, niin että kaikki maan ihmiset voisivat tietää sinun nimesi ja pelätä sinua, niin kuin sinun oma kansasi Israel, ja saata tiedettäväksi, että tämä rakennus, jonka olen rakentanut, kantaa sinun nimeäsi." 1. Kun. 8:42-43

 

  Jopa Salomo tiesi Maestro Evangelistan tulosta, kuten se on profetoitu.

 

  Varmasti Maestro Eraño M. Evangelista on se mies, jonka Jumala on luvannut meidän sukupolvellemme!

 

  Kiinnittäkäämme nyt huomiota siihen, mitä Jeesus sanoi tulevan "Neuvonantajan" tekevän kun hän tulee ja julistaa Totuuden Hengen, joka on myös tunnettu nimillä Pyhä Henki tai Jumalan Sana?

 

"Ja kun hän tulee, niin hän näyttää maailmalle todeksi synnin ja vanhurskauden ja tuomion:" Johannes 16:8

 

 Toinen käännösversio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

When he comes, he will convict the world of guilt in

regard to sin and righteousness and judgment:

John 16:8 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Kun hän tulee, hän vakuuttaa maailman, koskien sen syntisyyttä ja koskien oikeamielisyyttä sekä tuomiota:" Johannes 16:8

 

 "Kun hän tulee, hän vakuuttaa maailman, koskien sen syntisyyttä" - Jeesus sanoi, että kun "Neuvonantaja" tai "Enkeli" tulee, hän vakuuttaa maailman sen "syntisyydestä".

 

  Miksi tuleva "Neuvonantaja" vakuuttaa maailman sen syntisyydestä, Jeesuksen mukaan?

 

"synnin, koska he eivät usko minuun;" Johannes 16:9

 

  Toinen käännösversio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"in regard to sin, because men do not believe in me;

John 16:9 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"koskien syntiä, sillä ihmiset eivät usko minuun;" Johannes 16:9

 

"koskien syntiä, sillä ihmiset eivät usko minuun" - uskonnot keskittyvät siihen mitä apostolit ovat kirjoittaneet Jeesuksesta, mutta eivät KOSKAAN siihen, mitä on sanottu Ilmestyskirja 22:16 koskien tulevaa "enkeliä", joka tulee todistamaan meille Jeesuksesta.

 

  Profeetta Johannes on kirjoittanut (kuten Jumala on määrännyt) muistuttaakseen meitä siitä, mitä Jeesus sanoi silloin kun hän oli vielä elossa; että hän lähettää tulevan "Neuvonantajan", joka tulee jatkamaan hänen täyttämättä jäänyttä tehtäväänsä pelastaa hänen kansansa Israel heidän synneistään; sillä Israelin kansan täytyy pelastuakseen synneistään huutaa avukseen Jumalaa Nimellä.

 

  Jeesus sanoi, että tuleva Neuvonantaja tulee Isän tyköä ja kantaa Pyhää Henkeä tai Jumalan Sanaa (Johannes 14:26), hän viittasi sanoillaan tulevaan profeettaan "kuin Mooses", josta Jumala on ennakkoon kertonut, kuten on kirjoitettu 5. Moos. 18:18-19, sillä hän on ainoa profeetta kuin Mooses, jonka suuhun Jumalan on asettanut Hänen sanansa tai Pyhän Henkensä.

 

  Jeesus kertoo meille tulevasta profeetasta kuin Mooses, jonka Jumala lähettää ilmoittamaan hänen (Jeesuksen) todellisen identiteetin ja samalla kertaa jatkamaan hänen kesken jäänyttä tehtäväänsä. Profeetan haasteellisena tehtävä on tehdä Jumalan Nimi tunnetuksi, ei ainoastaan Israelin kansalle, vaan koko maailmalle. Tämä tulee avaamaan tien, niin että KAIKKI sekä Pakanat että Juutalaiset voisivat kutsua Jumalaa Nimeltä ja saada kaikki syntinsä anteeksi Jumalan taholta!

 

  Kristinusko ei ole saattanut ihmisiä uskomaan tulevaan Neuvonantajaan. Islam puhuu tämän tulevan neuvonantajan olevan Muhammed. Tämä on kuitenkin väärä väite, sillä Muhammed ei todistanut Jeesuksesta, että hän on "Daavidin juuriverso ja jälkeläinen sekä kirkas aamun tähti". Tehden siten Jeesuksen todistuksesta merkin, joka tarkoittaa "Enkeliä/Sanansaattajaa" tai Jeesuksen Neuvonantajaa.

 

  Muhammed jopa väitti, että Jumala pelasti Jeesuksen ristiinnaulitsemiselta, ja se ei totisesti ole sen mukaista, mitä Jeesus myönsi tunnustuksessaan Ilmestyskirja 22:16, että hän on kirkas aamun tähti, joka tarkoittaa, että Jeesus myöntää tulleensa rangaistuksi, eikä Jumala pelastanut häntä, kuten on kerrottu ennalta Jesaja 14:9-20. Kaikki tämä tulee tunnetuksi, kun "Neuvonantaja" ilmestyy.

 

  Tämä ainoastaan osoittaa, että todellinen "Neuvonantaja" tai Enkeli, joka kantaa Jeesuksen todistusta ei ole Muhammed, vaan Maestro Eraño Martin Evangelista.

 

  Tämä tarkoittaa, että maailman johtajien ei tulisi olla peloissaan Islamin suhteen, sillä heidän profeettansa Muhammed ei ole Neuvonantaja, ja siitä seuraa, että Muhammed ei ole, EIKÄ OLE KOSKAAN ollut Jumalan profeetta.

 

  Tuleva ´Neuvonantaja´ on Maestro Evangelista ja kuten on kirjoitettu - "tulee vakuuttamaan maailman syntisyydestään". Hän tulee korjaamaan sen miten uskonnot ovat aivopesseet ihmiset koskien syntiä.

 

  Yksi perustavaa laatua oleva uskontojen opetus on "Syntien anteeksianto". Heidän opetuksensa tarkoittaa, että kun hyväksymme Jeesuksen henkilökohtaisena pelastajanamme, niin Jumala antaa meille meidän syntimme anteeksi.

 

 Mikäli Jeesus pelasti meidät kaikki, niin miksi meidän sitten täytyy mennä temppeleihin tai kirkkoihin rukoilemaan syntiemme tähden? Miksi meidän täytyy aina muistuttaa itseämme synneistämme, jonka Jeesus on jo ottanut pois?

 

  Miten kuuluu Jumalan tosi säädös koskien syntejä?

 

"Älköön isiä rangaistako kuolemalla lasten tähden, älköönkä lapsia isien tähden; kukin rangaistakoon kuolemalla oman syntinsä tähden." 5. Moos. 24:16

 

"kukin rangaistakoon kuolemalla oman syntinsä tähden" - joka ainoa ihminen vastaa itse omista synneistään, ketään ei rangaista toisen syntien tähden.

 

  Luemme toisen kohdan…

 

"Ja minulle tuli tämä Herran sana: "Mikä teillä on, kun te lausutte tätä pilkkalausetta (sananpartta) Israelin maasta: 'Isät söivät raakoja rypäleitä, lasten hampaat heltyivät'?" Hesekiel 18:1-2

 

  Oppi "perisynnistä", soveltuu ja koskee vain Israelin kansaa, ei muita ihmisiä.

 

  Mitä Jumala tulee tekemään sille tällä kertaa?

 

"Niin totta kuin minä elän, sanoo Herra, Herra, ei tule teidän enää lausua tätä pilkkalausetta Israelissa. Katso, kaikki sielut ovat minun: niin kuin isän sielu, niin pojankin sielu - ne ovat minun. Se sielu, joka syntiä tekee - sen on kuoltava." Hesekiel 18:3-4

 

   Toinen käännösversio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"As surely as I live, declares the Sovereign LORD, you will no longer quote

this proverb in Israel.  For every living soul belongs to me, the father as well

as the son - both alike belong to me.  The soul who sins is the one who will die.

Ezekiel 18:3-4 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Niin varmasti kuin Minä elän, julistaa Ylivertainen HERRA, te ette enää lainaa puheissanne tätä sananpartta Israelissa. Sillä jokainen elävä sielu kuuluu Minulle, niin isä kuin myös poika - molemmat kuuluvat Minulle. Sielu, joka syntiä tekee, on se joka kuolee". Hesekiel 18:3-4

 

  Jokainen, joka on syntiä tehnyt, tulee siitä myös itse maksamaan. Lukekaamme asian yksityiskohtainen selvittely…

 

"Se sielu, joka syntiä tekee - sen on kuoltava. Poika ei kanna isän syntivelkaa, eikä isä kanna pojan syntivelkaa. Vanhurskaan ylitse on tuleva hänen vanhurskautensa, ja jumalattoman ylitse on tuleva hänen jumalattomuutensa." Hesekiel 18:20

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"The soul who sins is the one who will die. The son will not share the guilt of the father, nor will the father share the guilt of the son. The righteousness of the righteous man will be credited to him, and the wickedness of the wicked will be charged against him."

Ezekiel 18:20 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Sielu, joka tekee syntiä, sen on kuoltava. Poika ei jaa isänsä syyllisyyttä, eikä isä ole osallinen poikansa synteihin. Vanhurskaan miehen oikeamielisyys lasketaan hänen omaksi edukseen, ja pahan syntisyys on vaateena häntä itseään vastaan." Hesekiel 18:20

 

  Me olemme tekemistämme synneistä vastuussa Jumalalle ja muille ihmisille. Tarvitsemmeko me yhä Jeesusta, jotta syntimme tulevat anteeksiannetuiksi?

 

"Ja jos jumalaton kääntyy pois kaikesta synnistänsä, mitä hän on tehnyt, ja noudattaa kaikkia minun käskyjäni ja tekee oikeuden ja vanhurskauden, hän totisesti saa elää; ei hänen ole kuoltava." Hesekiel 18:21

 

  Me emme tarvitse muita, emme edes Jeesusta. Ei ole olemassa välittäjää tai sovittelijaa. Meidän täytyy vain katua ja kääntyä pois pahasta, sekä palata Jumalan tykö.

 

 "Neuvonantaja", Maestro Evangelista sanoo, että meidän täytyisi nöyrtyä itsessämme nyt, kun tiedämme totuuden Jumalasta ja Jeesuksesta. Yksikään meistä ei voi sanoa, ettei olisi ollut uskontojen pettämä ja harhaan johdettu. Myös Maestro Evangelista myöntää olleensa petetty aikaisemmin uskonnolliselta vakaumukseltaan. Syy miksi hän kykeni tietämään totuuden, on seurausta, että Jumala näytti sen hänelle, koska hän tulee olemaan Hänen "profeettansa kuin Mooses".

 

Linkistä: http://www.thename.ph/thename/revelations/deceivers&deceived-en.htm ja

http://www.thenameonline.info/thename/revelations/deceivers&deceived-en.htm sekä Pettäjät ja Petetyt

 

  Maestro Evangelista antaa seuraavan esimerkin:

 

  Puutarhassa Jumala sanoi Adamille, että hän saattoi syödä kaikkia puiden hedelmiä paitsi yhtä, eli hyvän ja pahan tiedon puusta, joka oli keskellä puutarhaa. Mikäli hän siitä söisi, hän varmasti kuolisi.

 

  Eeva luotiin ja hän joutui käärmeen koettelemaksi, syödäkö kiellettyä hedelmää? Hän vakuutti myös Adamin sitä syömään. Ketä Adamin ja Eevan pitäisi seurata - Jumalaa vai käärmettä?

 

   Kun he söivät kiellettyä hedelmää, he olivat tottelemattomia Jumalalle. Tottelemattomuutensa seurauksena Adam ja Eeva (paholaisen tai käärmeen) petoksen seurauksena Jumala karkotti heidät ja määritteli kuoleman heidän rangaistuksekseen! Käärmettä ei heitetty ulos Puutarhasta, mutta se joutui ainoastaan rangaistuksenaan matelemaan vatsallaan. Kuolemaa ei langetettu suoraan tälle parille! Miksi näin on?

 

  Rangaistus oli paljon enemmän ankara Adamille ja Eevalle (petetyille) kuin rangaistus käärmeelle (pettäjälle). Tämä sen vuoksi, että heitä oli selkeästi varoitettu olemaan syömättä kiellettyä hedelmää, tai muuten he kuolisivat. Kuitenkin he uskovat käärmeen petosta, joka sanoi, että syömällä kiellettyä hedelmää he tulisivat kuin on jumala tai jumalan kaltaisiksi, eivätkä he kuolisi. He söivät hedelmää. Uskoivatko he petosta ja seurasivat käärmettä? Kyllä, niin he tekevät!

 

  Siten ollen, Jumala karkoitti heidät Hänen läsnäolostaan ja ulos Puutarhasta; Jumala ei halua tottelemattomia ihmisiä! Jumala antoi heille älyä, silmät, korvat ja tarvittavat henkiset kyvyt, jotta he kykenisivät erottamaan mikä on oikein ja mikä on väärin.

 

  Jumalan viha on suuri niitä ihmisiä kohtaan, jotka sallivat tulla petetyiksi toisten taholta. Jumala antoi selkeät käskyt ja selkeän seurauksen tottelemattomuudelle. Silti ihmiset valitsivat tottelemattomuuden toisen antaman lupauksen tähden (käärmeen).

 

  Meidän nykyisenä aikanamme, missä muodossa petos ilmenee ja on tehty nyt?

 

   Käyttäkäämme ymmärrystämme ja tervettä järkeä. Silloin kun on luonnollisia katastrofeja ja ristiriitoja/selkkauksia, niin uskonnot pyytävät meitä rukoilemaan Jumalaa. He ohjaavat meitä kutsumaan Jeesusta pelastuaksemme ja vastaanottaaksemme ikuisen elämän (kuolemattomuus taivaassa)! Kuuleeko Jumala meidän rukouksemme? Loppuvatko katastrofit? Eivät lopu, katastrofit vaan entisestään pahenevat. Tämä tarkoittaa, että kaikki ne rukoukset, sisältäen uskontojen rukoilemat, eivät kantaudu Jumalalle.

 

  Miksi?

 

  Maestro Evangelista selittää: Kun ihmiset kohtaavat katastrofeja ja monia vaikeuksia ja selkkauksia, niin uskonnot opettavat meitä huutamaan apua Jeesuksen nimessä, jotta saisimme pelastuksen. Me olemme aina tienneet, että Jeesus kuoli ristillä, ja huusi: "Jumalani! Jumalani! Miksi hylkäsit minut?"

 

  Jeesus huusi Jumalalle, mutta Jumala antoi hänen kuolla ristillä. Kuinka uskonnot voivat opettaa meille pyytämään Jeesukselta apua ja pelastusta, kun hän ei kyennyt pelastamaan edes itseään? Eivätkö uskonnot petäkin meitä?

 

  Koska me annamme itsemme uskoa uskontojen opettamaan petokseen - pyytää Jeesukselta pelastusta, sen edestä, että pyytäisimme pelastusta suoraan Jumalalta - niin eikö siis olekin järkevää hyväksyä, että Jumala rankaisee meitä?

 

  Tämä on syynä sille, miksi maailman ihmiset kokevat tällä hetkellä pahoja vaikeuksia. Se johtuu siitä, että me olemme sallineet itsemme hyväksyä tämän petoksen. Me olemme nyt kirottuja ja Jumalan kurittamia!

 

  Me emme voi syyttää ketään toista kuin vain itseämme näistä koetteluista ja kärsimyksistä joita me koemme näinä nykyisinä aikoina, sillä me olemme antaneet itsemme tulla petetyiksi. Me olemme uskoneet uskontojen opetuksia, jotka ovat täynnä valheita ja petosta! Me emme ole käyttäneet ymmärrystämme, vaan yksinkertaisesti uskoneet uskontojen väärän opetuksen perustuen luottamukseen.

 

  Jatkaaksemme:

 

  Uskontojen mukaan meidän syntimme ovat kirjoitetut taivaaseen, onko se totta?

 

"Ei yhtäkään hänen synneistänsä, jotka hän on tehnyt, muisteta; vanhurskautensa (oikeamielisyytensä) tähden, jota hän on noudattanut, hän saa elää." Hesekiel 18:22

 

   Ei ole enää! Jumala unohtaa syntimme, joita olemme tehneet ja antaa meille anteeksi. Hän antaa meidän elää muuttaaksemme tapamme ja tiemme. Katukaa ja palatkaa Jumalan tykö ja totelkaa Hänen käskyjään. Tämän mahdollisuuden Jumala antaa meille muuttua, elää ja menestyä.

 

  Miten oikeamielisten suhteen on, jotka ovat vapaat synneistään ja sitten tekevät taas syntiä. Mitä Jumala tekee heille?

 

"Jos vanhurskas (oikeamielinen) kääntyy pois vanhurskaudestansa (oikeamielisyydestänsä) ja tekee vääryyttä, sen tähden hänen on kuoltava; vääryytensä tähden, jota on tehnyt, hänen on kuoltava. " Hesekiel 18:26

 

  Mikäli he eivät kadu, he ovat myös asetettuna tuomittavaksi ja rangaistavaksi, kuten syntiselle on annettu, ei ole poikkeuksia.

 

  Jeesus oli naulittu ristille ja ylpeydessään hän huusi "Jumalani, Jumalani, miksi hylkäsit minut"? Maestro Evangelista kysyy: Pyysikö Jeesus anteeksiantoa Jumalalta vai syyttikö hän Jumalaa? Tämän vuoksi Jeesuksen viimeiseen hengenvetoon asti, Jumala ei vastannut hänelle. Hänet oli hylätty.

 

  Haluaako Jumala syntisten ihmisten kuolevat synteihinsä?

 

"Sillä ei ole minulle mieleen (yhdenkään) kuolevan kuolema, sanoo Herra, Herra. Siis kääntykää (ja katukaa), niin te saatte elää." Hesekiel 18:32

 

  Ei, sillä Jumala tahtoo pelastaa kaikki.

 

kääntykää ja katukaa, niin te saatte elää - tämä on Jumalan kutsu meille kaikille.

 

  Oliko sellaista tapausta, jolloin Jumalan mies yritti sovittaa kansansa synnit Jumalalle? Maestro Evangelista sanoo, että lukekaamme kertomus Mooseksesta…

 

"Seuraavana päivänä Mooses sanoi kansalle: "Te olette tehneet suuren synnin. Minä nousen nyt Herran tykö - jos ehkä voisin sovittaa teidän rikoksenne." Ja Mooses palasi Herran tykö ja sanoi: "Voi, tämä kansa on tehnyt suuren synnin! He ovat tehneet itselleen jumalan kullasta. Jospa nyt antaisit heidän rikoksensa anteeksi! Mutta jos et, niin pyyhi minut pois kirjastasi, johon kirjoitat." 2. Moos. 32:30-32

 

  Mooses yritti sovittaa kansansa syntejä. Mooseksen pyyntö on mahtava, että hän jopa tarjosi omaa elämäänsä koettaessaan sovittaa kansansa synnit, mutta mitä Jumala sanoi hänelle?

 

"Mutta Herra vastasi Moosekselle: "Joka on tehnyt syntiä minua vastaan, sen minä pyyhin pois kirjastani. Mene nyt ja johdata kansa siihen paikkaan, josta minä olen sinulle puhunut; katso, minun enkelini käy sinun edelläsi. Mutta kostoni päivänä minä kostan heille heidän rikoksensa (syntinsä)." 2. Moos. 32:33-34

 

  Jumala ei sallinut Mooseksen sovittaa kansansa syntejä. Kuka tahansa tekee syntiä, myös vastaa teostaan Jumalalle, ja tuomiolle on määrätty aikansa. Jumala sanoo, Hän lähettää "enkelin" kun aika on lähellä.

 

  Koska Mooseksen ei sallittu sovittaa kansansa syntejä Jumalan edessä, niin kuinka paljon vähemmän Jeesuksen kohdalla?

 

USKONTOJEN OPPI, ETTÄ JEESUS KUOLI PELASTAAKSEEN IHMISET HEIDÄN SYNNEISTÄÄN - ON VALHE!"

 

  Maestro Eraño M. Evangelista sanoo, tämän opetuksen selittävän, että jokainen ihminen pyytää itse anteeksiantoa Jumalalta, eikä kukaan voi sovittaa tai toimia välittäjänä toisen syntien puolesta Jumalalle.

 

  Mikäli uskonnot yhä väittävät, että Jeesus pelasti maailman synnistä, niin lukekaamme mitä Jumalalla on sanottavaa koskien sovittelijoita. Uskonnot sanovat, että Jeesus otti yksin omilla teoillaan maailman synnit pois, mutta mitä Jumalan Sana sanoo siitä?

 

"Ja minulle tuli tämä Herran sana: "Ihmislapsi! Jos maa tekisi syntiä minua vastaan olemalla uskoton ja minä ojentaisin sitä vastaan käteni ja murtaisin siltä leivän tuen ja lähettäisin siihen nälän ja hävittäisin siitä ihmiset ja eläimet, ja sen keskellä olisivat nämä kolme miestä: Nooa, Daniel ja Job, niin oman henkensä he vanhurskaudellaan (oikeamielisyydellään) pelastaisivat; sanoo Herra, Herra." Hesekiel 14:12-14

 

  Jumala sanoi, että edes "näillä kolmella miehellä - Nooa, Daniel ja Job" - ei ole voimaa tai valtaa pelastaa toisia, niin kuinka paljon vähemmän sitten Jeesus?

 

Luemme uudelleen mitä Jumala sanoi 2. Moos. 32:33-34

 

"Mutta Herra vastasi Moosekselle: "Joka on tehnyt syntiä minua vastaan, sen minä pyyhin pois kirjastani. Mene nyt ja johdata kansa siihen paikkaan, josta minä olen sinulle puhunut; katso, minun enkelini käy sinun edelläsi. Mutta kostoni päivänä minä kostan heille heidän rikoksensa (syntinsä)." 2. Moos. 32:33-34

 

  Jumala sanoi, että rangaistuksen aika syntejä koskien tulee ajallaan. Nyt kun "Enkeli", joka kantaa Jumalan Sana ja Jeesuksen todistusta on täällä, persoonassa Maestro Evangelista, joka on ilmoittanut meille Jumalan tosi Nimen, Hänen sanomansa ja Jeesuksen todistuksen, niin meillä ei ole mitään syytä sanoa, ettei meillä oli totuutta.

 

  Niin kaikki uskontojen kannattajat, mikäli he tunnustavat tehneensä väärin, kun ovat palvoneet väärää jumalaa, he voivat nyt kutsua avukseen tosi Jumalaa Nimeltä. Kuuntele ja ota sydämeesi kaikki Jumalan sanomat, jotka Maestro Evangelistaa on julistanut kirjoitusten kautta - ja Jumala antaa heille anteeksi.

 

  Miten on uskontojen pastorien, saarnamiesten, palvelijoiden, imaamien ja rabbien suhteen? Mitä heidän olisi nyt tehtävä, kun heidän oppinsa Jeesuksesta on osoitettu vääräksi?

 

  Todellinen Jumalan Nimi ja Jeesuksen todellinen identiteetti, kuten ne ovat kirjoitetut Raamattuun, on nyt paljastettu tässä dokumentissa ja Maestro Evangelistan nettisivuilla.

 

  Vielä pahempaa on, että uskonnolliset johtajat ovat syyllisiä siihen, että he ovat opettaneet heidän kannattajiaan ylistämään ja palvomaan saatanaa, koska he ovat opettaneet Jeesuksen opetuksia, joka ylisti saatanaa.

 

  Onko heille olemassa mitään toivoa?

 

"Ja jos minä sanon jumalattomalle, että hänen totisesti on kuoltava, mutta hän kääntyy pois synnistänsä ja tekee oikeuden ja vanhurskauden - antaa takaisin, tuo jumalaton, pantin, korvaa riistämänsä ja vaeltaa elämän käskyjen mukaan, niin ettei vääryyttä tee - niin totisesti hän saa elää; ei hänen ole kuoltava. Hänen syntejänsä, jotka hän on tehnyt, ei ensinkään muisteta: hän on tehnyt oikeuden ja vanhurskauden, hän totisesti saa elää." Hesekiel 33:14-16

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"And if I say to a wicked person, 'You will surely die,' but they then turn away

from their sin and do what is just and right - if they give back what they took

in pledge for a loan, return what they have stolen, follow the decrees that give life,

and do no evil - that person will surely live; they will not die. None of the sins that person has committed will be remembered against them. They have done what is

just and right; they will surely live."

Ezekiel 33:14-16 NIV

 

Suora suomennos:

 

"Ja jos minä sanon pahalle henkilölle, sinä varmasti kuolet, ´mutta jos he kääntyvät pois heidän synneistään ja tekevät sen mikä on ainoa ja oikea - jos he antavat takaisin lainan pantin, palauttavat sen mitä ovat varastaneet, seuraavat elämän antavia säädöksiä, eivätkä tee pahaa - sellainen henkilö tulee varmasti elämään; he eivät kuole. Yhtäkään henkilön tekemistä synneistä ei tulla muistamaan heitä vastaan. He ovat tehneet mikä on ainoa ja oikea tie; he tulevat varmasti elämään." Hesekiel 33:14-16

 

  Maestro Evangelista sanoo: Uskonnollisille johtajille ja saarnaajille on olemassa yhä toivoa. Kun he MYÖNTÄVÄT heidän virheensä, että he ovat opettaneet `väärää Jeesusta´, MYÖNTÄVÄT, että he ovat opettaneet vääriä nimiä Jumalasta, MYÖNTÄVÄT, että Jumala ei ole heitä lähettänyt, OHJAAVAT seuraajiaan kuuntelemaan Maestro Evangelistaa, sillä hän on Jumalan tosi profeetta, jota Jumala on määrännyt kaikkien kuuntelemaan, JA kaikkein tärkeimpänä PALAUTTAA KAIKKI rahauhraukset, kymmenykset ja lahjoitukset, jotka he ovat vastaanottaneet heidän seuraajiltaan - näin toimien he eivät tule saamaan rangaistusta, he saavat Jumalalta ANTEEKSIANNON.

 

  Sinä saatat kysyä "Mikä on Maestro Evangelistan auktoriteetti Jumalalta, että hän voi puhua, mitä Jumalan Laki sanoo uskontojen rikkomuksista ja edellytyksistä syntien anteeksiantoon?"

 

  Me tiedämme, että Maestro Evangelista auktoriteetti on selittää Jumalan Sanoja kirjoituksista ja että se on täyttymys sille, mitä Jumala lupasi 5. Mooseksen kirjassa 18:18-19

 

  Kuten Mooses on Profeetta, jolle Jumala oli antanut Hänen liittonsa ja Maestro Evangelista on profeetta kuin Mooses, niin siitä loogisesti seuraa, että Maestro Evangelistalle on annettu auktoriteetti puhua Liitosta ja on siten Jumalan sanansaattaja Hänen liittoansa varten.

 

  Puhuiko Jumala Hänen Liittonsa tulevasta sanansaattajasta?

 

 

 

"Katso, minä lähetän sanansaattajani, ja hän on valmistava tien minun
eteeni. Ja äkisti on tuleva temppeliinsä Herra, jota te etsitte, ja liiton enkeli, jota te halajatte. Katso, hän tulee, sanoo Herra Sebaot
." Malakia 3:1

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"See, I will send my messenger, who will prepare the way before me. Then suddenly the Lord you are seeking will come to his temple; the messenger of the covenant, whom you desire, will come," says the LORD Almighty.

Malachi 3:1 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Katso, Minä lähetän sanansaattajani, joka valmistaa tien minun edelläni. Sitten yhtäkkiä Herra, jota te etsitte on tuleva temppeliinsä; liiton sanansaattaja, jota te halulla kaipaatte, on tuleva," sanoo HERRA Kaikkivaltias." Malakia 3:1

 

"Minä lähetän sanansaattajani" - on aivan selkeää, Jumala lähettää meille profeetan, joka kantaa uutta liittoa ja Maestro Evangelistalla on todella vaadittu AUKTORITEETTI puhua Jumalan laeista.

 

"joka valmistaa tien minun edelläni" - koska sanansaattaja tulee esittelemään tosi Jumalan Nimen maailman ihmisille, sillä hän on Jumalan ennalta maailmaan lähettämä profeetta puhumaan Hänen Nimessään!

 

"Herra, jota te etsitte" - tulee vielä olemaan aika, jolloin maailman ihmiset etsivät ja kyselevät Jumalan Nimeä. Se tulee olemaan aika, jolloin maailma on kaaoksen vallassa, sotien takia, katastrofien, kuivuuden, nälänhädän, tautien ja muiden tuhojen takia. Eikö se aika ole juuri nyt elämämme aika?

 

"liiton sanansaattaja" - todellakin Jumala lähettää Hänen liittonsa sanansaattajan.

 

  Miksi Jumala lähettäisi Hänen liittonsa sanansaattajan? Mitä se tarkoittaa liitosta, jonka Jumala antoi Moosekselle, joka täytyy selittää ja tulla ymmärretyksi meidän aikanamme?

 

"Älä turhaan lausu Herran, sinun Jumalasi, nimeä, sillä Herra ei jätä rankaisematta sitä, joka hänen nimensä turhaan lausuu." 5. Moos. 5:11

 

 Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"You shall not misuse the name of the Lord your God,

for the Lord will not hold anyone guiltless who misuses his name."

Deuteronomy 5:11 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Älä väärinkäytä Herran sinun Jumalasi nimeä, sillä Herra ei pidä ketään syyttömiä, joka käyttää väärin hänen nimeään." 5. Moos. 5:11

 

  Joka täytyy selittää ja tulla ymmärretyksi meidän aikanamme, että Jumalan Liitto on laki Hänen Nimestään, sillä kuinka me voimme todella sanoa seuraavamme liiton ehtoja, ellemme me tunne ja tiedä Hänen Nimeään?

 

  Antoiko Jumala Moosekselle luvan ilmoittaa Hänen Nimensä?

 

"Hän vastasi: "Minä olen sinun kanssasi; ja tämä olkoon sinulle tunnusmerkkinä, että minä olen sinut lähettänyt: kun olet vienyt kansan pois Egyptistä, niin te palvelette Jumalaa tällä vuorella"." 2. Moos. 3:12

 

  Tämä on syy, miksi Jumala on kutsunut Mooseksen, johdattamaan Hänen kansansa pois Egyptistä.

 

  Miksi Jumala oli velvollinen päästämään kansansa pois Egyptistä?

 

"Kun aurinko oli laskemaisillaan, valtasi raskas uni Abramin, ja katso, kauhu ja suuri pimeys valtasi hänet. Ja Herra sanoi Abramille: "Niin tiedä totisesti, että sinun jälkeläisesi tulevat elämään muukalaisina maassa, joka ei ole heidän omansa, ja heidän on niitä palveleminen, ja ne sortavat heitä neljäsataa vuotta. Mutta myös sen kansan, jota he palvelevat, minä tuomitsen; ja sitten he pääsevät lähtemään, mukanaan paljon tavaraa (omaisuutta)." 1. Moos. 15:12-14

 

  Koska Jumala puhui Aabrahamille (sittemmin Abram), että Hänen jälkeläisensä, Israelin kansa, tulisi olemaan orjan asemassa vieraassa maassa, ja että ennalta määrättynä aikana Hän päästäisi heidät pois siitä maasta - joka on Egypti. 

 

  Tällä jakeella Maestro Evangelista saa meidät ymmärtämään, että syy miksi Jumala kutsui Mooseksen olemaan Hänen palvelijansa, johtui siitä, että hän voisi täyttää lupauksen, jonka Hän antoi Aabrahamille. Lupaus koski Jumalan sanoja, että Hän veisi hänen jälkeläisensä, Israelin kansan pois Egyptistä.

 

"Mutta minä tiedän, että Egyptin kuningas ei päästä teitä menemään, ei edes väkevän käden pakolla (ellei mahtava käsi häntä pakota). Mutta minä ojennan käteni ja lyön Egyptiä kaikenkaltaisilla ihmeilläni, joita minä olen siellä tekevä, ja sitten hän päästää teidät. Ja minä annan tämän kansan päästä egyptiläisten suosioon, niin että te lähtiessänne ette lähde tyhjin käsin." 3. Moos. 3:19-21

 

  Totta on, Mooseksen tehtävä oli ainoastaan viedä hänen kansansa pois Egyptistä lupauksen täyttymiseksi, joka oli annettu aikaisemmin Abramille (Aabrahamille).

 

"Mutta aika, jonka israelilaiset olivat asuneet Egyptissä, oli neljäsataa kolmekymmentä vuotta. Kun ne neljäsataa kolmekymmentä vuotta olivat kuluneet, niin juuri sinä päivänä kaikki Herran joukot lähtivät Egyptin maasta." 2. Moos. 12:40-41

 

  Me voimme lukea, että Jumala täytti antamansa lupauksen Aabrahamille Mooseksen kautta.

 

  Palaamme nyt 2. Moos. 3:13-14:

 

"Mooses sanoi Jumalalle: "Katso, kun minä menen israelilaisten luo ja sanon heille: 'Teidän isienne Jumala on lähettänyt minut teidän luoksenne', ja kun he kysyvät minulta: 'Mikä hänen nimensä on?' niin mitä minä heille vastaan?" Jumala vastasi Moosekselle: "Minä olen se, joka minä olen". Ja hän sanoi vielä: "Sano israelilaisille näin: 'Minä olen' lähetti minut teidän luoksenne"." 2. Moos. 3:13-14

 

   Me voimme lukea, että Mooses kysyi lupaa Jumalalta paljastaa Hänen Nimensä, mutta Jumala sanoi vain Moosekselle, että mikäli Israelin kansa kysyy Hänen Nimeään, niin hänen (Mooseksen) tulee ainoastaan vastata "MINÄ OLEN", joka ei ole nimi. Se tarkoittaa, Maestro Evangelistan mukaan, että Jumala ei sallinut Mooseksen paljastaa Hänen Nimeään Israelilaisille.

 

  Tiesikö Mooses Jumalan Nimen?

 

"Mooses ja Aaron hänen pappiensa joukossa ja Samuel niiden joukossa, jotka avuksi huusivat hänen nimeänsä, he huusivat Herraa, ja hän vastasi heille." Psalmi 99:6

 

  Mooses tiesi Jumalan Nimen. Miksi on niin, että Jumala ei sallinut Mooseksen suoran ilmoittavan Hänen Nimeään Israelin lapsille?

 

"Jeremia sanoi vielä kaikelle kansalle ja kaikille naisille: "Kuulkaa Herran sana, kaikki Juuda, joka olet Egyptin maassa. Näin sanoo Herra Sebaot, Israelin Jumala: Mitä te ja teidän vaimonne olette suullanne puhuneet, sen te panette käsillänne täytäntöön, sanoen: 'Me täytämme lupauksemme, joilla olemme luvanneet polttaa uhreja taivaan kuningattarelle ja vuodattaa hänelle juomauhreja'. Niinpä pitäkää lupauksenne, pankaa lupauksenne täytäntöön! Sen tähden kuulkaa Herran sana, kaikki Juuda, te jotka asutte Egyptin maassa: Katso, minä vannon suuren nimeni kautta, sanoo Herra: Totisesti, ei ole ainoakaan Juudan mies enää mainitseva suullaan minun nimeäni, niin että sanoisi: 'Niin totta kuin Herra, Herra elää' (niin totta kuin Herra Ylivertainen elää) - ei koko Egyptin maassa."

Jeremia 44:24-26

 

  Heidät kirottiin heidän epäjumalanpalvelustensa tähden; he eivät voi enää sanoa tai tietää Jumalan Nimeä ja liittoa, jonka Mooses heille toi, ei astunut voimaan tai tullut täytäntöön.

 

  Sen jälkeen kun Jumala on heidät kironnut, niin pysyykö se voimassa?

 

"Herra Sebaot on vannonut sanoen: Totisesti, mitä minä olen ajatellut, se tapahtuu, mitä minä olen päättänyt, se toteutuu:" Jesaja 14:24

 

 Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"The Lord Almighty has sworn, "Surely, as I have planned, so it will be,

and as I have purposed, so it will happen."

Isaiah 14:24 NIV

 

Suora suomennos:

 

"Herra Kaikkivaltias on vannonut, "Varmasti, kuten Olen suunnitellut, niin tulee olemaan, ja kuten Olen tarkoittanut, niin tulee tapahtumaan." Jesaja 14:24

 

  Maestro Evangelistan mukaan Jumalan kirous Israelin kansan yllä (tämän päivän Juutalaiset), tulee pysymään kunne he kutsuvat avukseen Jumalaa Nimeltä saadakseen anteeksi.

 

  Koska Mooseksen tuoma Liitto Jumalalta ei tullut täytäntöön pannuksi hänen elinaikanaan, sillä Jumala ei sallinut hänen (Mooseksen) itsensä ilmoittavan Jumalan Nimeä, niin mitä Jumala tulee tekemään? 

 

"Profeetan minä olen herättävä heille heidän veljiensä keskuudesta, sinun kaltaisesi, ja minä panen sanani hänen suuhunsa, ja hän puhuu heille kaikki, mitä minä käsken hänen puhua. Ja joka ei kuule minun sanojani, joita hän minun nimessäni puhuu, hänet minä itse vaadin tilille." 5. Moos. 18:18-19

 

  On selkeästi sanottu: Jumala tulee nostamaan toisen profeetan kuin Mooses, mutta erilaisuutena on, että Jumala asettaa Hänen sanansa profeetan suuhun - ja se tarkoittaa, että hän ei enää kirjoita toista listaa lakeja, vaan AINOASTAAN SELITTÄÄ lait, jotka Jumala antoi Moosekselle.

 

  Kaikkein tärkeimpänä, profeetta kuin Mooses tulee puhumaan Jumalan NIMESSÄ. Siten ollen Maestro on Jumalan valittu ja lähetetty henkilö ilmoittamaan Hänen Nimensä. Liitto, joka ei tullut voimaan Mooseksen aikana, tulee astumaan täytäntöön panoonsa kunhan profeetta kuin Mooses tulee ja ilmoittaa Jumalan Nimen. Koska Maestro Evangelista on jo julistanut Jumalan Nimen, niin siitä seuraa, että hän on liiton sanansaattaja, josta Jumala puhui Malakia 3:1.

 

"Katso, minä lähetän sanansaattajani, ja hän on valmistava tien minun
eteeni. Ja äkisti on tuleva temppeliinsä Herra, jota te etsitte, ja liiton enkeli, jota te halajatte. Katso, hän tulee, sanoo Herra Sebaot
." Malakia 3:1

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"See, I will send my messenger, who will prepare the way before me. Then suddenly the Lord you are seeking will come to his temple; the messenger of the covenant, whom you desire, will come," says the LORD Almighty.

Malachi 3:1 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Katso, Minä lähetän sanansaattajani, joka valmistaa tien minun edelläni. Sitten yhtäkkiä Herra, jota te etsitte on tuleva temppeliinsä; liiton sanansaattaja, jota te halulla kaipaatte, on tuleva," sanoo HERRA Kaikkivaltias." Malakia 3:1

 

  Tämän vuoksi Juutalaisten tulisi myös kuunnella Maestro Evangelistaa, niin että he voisivat tietää ja huutaa avukseen Jumalan Nimeä. Siten menettelemällä he voivat saada anteeksiannon Jumalalta ja päättää sekä poistaa heidän yllään oleva kirous.

 

  Mikäli he eivät kuuntele Maestro Evangelistaa, niin heidän täytyy palauttaa mieliinsä se, mitä Jumala kertoi Moosekselle kun hän koetti sovittaa kansansa synnit:

 

"Mutta Herra vastasi Moosekselle: "Joka on tehnyt syntiä minua vastaan, sen minä pyyhin pois kirjastani. Mene nyt ja johdata kansa siihen paikkaan, josta minä olen sinulle puhunut; katso, minun enkelini käy sinun edelläsi. Mutta kostoni päivänä minä kostan heille heidän rikoksensa." 2. Moos. 32:33-34

 

   Jumala sanoi, että Hän rankaisee Hänen kansaansa Israelia ennalta määrättynä aikana. Liiton sanansaattaja (profeetta kuin Mooses, jonka Jumala on lähettänyt puhumaan Hänen Nimessään) on nyt täällä, persoonassa Maestro Evangelista ja hän on jo julistanut Jumalan Nimen.

 

  Lisäksi sanansaattaja, jonka Jumala on käskenyt julistamaan kirjoitusten kautta, ja ne voi nyt lukea nettisivujen www.thename.ph, ja www.thenameonline.info sekä www.suurinimi.com ja myös tämän artikkelin kautta.

 

  Tuon mukaisesti "Tuomion Päivä" on nyt tullut Israelin kansan ylle - tämän päivän Juutalaisten ja kaikkien muiden maailman ihmisten.

 

  Mikä on Jumalan tuomio?

 

"Sillä katso, siitä kaupungista alkaen, joka on otettu minun nimiini, minä aloitan onnettomuuden (katastrofien) tuottamisen; ja tekö jäisitte rankaisematta! Te ette jää rankaisematta, sillä minä kutsun miekan kaikkia maan asukkaita vastaan, sanoo Herra Sebaot (Kaikkivaltias)." Jeremia 25:9

 

   Jumala sanoi, että Hän aloittaa onnettomuuden ja katastrofien tuomisen " kaupungista alkaen, joka on otettu minun nimiini" - Mikä on tämä kaupunki, joka kantaa Hänen Nimeään?

 

"Minun Jumalani, kallista korvasi ja kuule, avaa silmäsi ja katso meidän hävitystämme ja sitä kaupunkia, joka on otettu sinun nimiisi; sillä me annamme rukouksiemme langeta sinun eteesi, emme omaan vanhurskauteemme, vaan sinun suureen armoosi luottaen. Herra, kuule, Herra, anna anteeksi, Herra, huomaa ja tee tekosi itsesi tähden, älä viivyttele, minun Jumalani; sillä sinun kaupunkisi ja sinun kansasi ovat sinun nimiisi otetut." Daniel 9:18-19

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"Give ear, our God, and hear; open your eyes and see the desolation of the city that bears your Name. We do not make requests of you because we are righteous, but because of your great mercy. Lord, listen! Lord, forgive! Lord, hear and act!  For your sake, my God, do not delay, because your city and your people bear your Name."

Daniel 9:18-19 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Ota korviisi, meidän Jumalamme, ja kuule; avaa silmäsi ja näe kaupungin lohduton hävitys, kaupungin, joka kantaa Sinun Nimeäsi. Me emme tee pyyntöjä Sinulle, sillä me olemme oikeamielisiä, vaan Sinun suuren armosi vuoksi. Herra, kuule! Herra anna anteeksi! Herra kuule ja toimi! Sinun Itsesi vuoksi, minun Jumalani, älä viivästy, sillä sinun kaupunkisi ja sinun kansasi kantavat sinun Nimeäsi." Daniel 9:18-19

 

  Jumalan kaupunkia ja kansaa kutsutaan nimellä Israel. Jos kaupunki ja Israelin kansa kantavat ja ovat kutsutut Jumalan Nimellä (Daniel 9:18-19 & 2. Aik. 7:12-14), niin mikä on Jumalan Nimi?

 

Jumalan Nimi on Israel! Meidän Jumalamme on HERRA JUMALA ISRAEL!

 

 Luemme uudelleen:

 

 "Sillä katso, siitä kaupungista alkaen, joka on otettu minun nimiini, minä aloitan onnettomuuden (katastrofien) tuottamisen; ja tekö jäisitte rankaisematta! Te ette jää rankaisematta, sillä minä kutsun miekan kaikkia maan asukkaita vastaan, sanoo Herra Sebaot (Kaikkivaltias)." Jeremia 25:9

 

  Jumala aloittaa katastrofien tuonnin kaupungista, joka kantaa Hänen Nimeään, tämä viittaa siihen, että Jumala tuo katastrofeja Israelin maahan ja yhdessä "kaikkia maan asukkaita vastaan". Yksikään ei säästy Jumalan tuomiolta.

 

  Mikäli Jumala rankaisee Israelin kansaa (jotka ovat KIRJAIMELLISESTI kutsutut Hänen Nimellään), niin kuinka paljon enemmän rangaistusta joutuvat kokemaan ne, jotka eivät ole?

 

  Miksi Jumala toisi tällaisen rangaistuksen kaupungille tai kansalle/ihmisille, jotka kantavat Hänen Nimeään ja miekan kaikkien maassa asuvien kimppuun?

 

"Vuodata vihasi pakanain ylitse, jotka eivät sinua tunne, ja valtakuntien ylitse, jotka eivät sinun nimeäsi avukseen huuda." Psalmi 79:6

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"Pour out your wrath on the nations, that do not acknowledge you,

on the kingdoms, that do not call on your name;"

Psalm 79:6 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Vuodata vihasi kansoihin, jotka eivät tunnusta Sinua, valtakuntiin, jotka eivät kutsu sinua nimeltä;" Psalmi 79:6

 

"jotka eivät kutsu sinua nimeltä" - Jumala on vihainen meille, sillä me emme kutsu Häntä Hänen oikealla Nimellään - ISRAEL!

 

  Miten on niin, että Israelin kansa on kutsuttu Jumalan Nimellä, ja kuitenkaan he eivät ole sitä ymmärtäneet?

 

  Me tiedämme vastauksen, kun luemme seuraavat jakeet Jeremiaan kirjasta:

 

"Jeremia sanoi vielä kaikelle kansalle ja kaikille naisille: "Kuulkaa Herran sana, kaikki Juuda, joka olet Egyptin maassa." Jeremia 44:24

 

  Tämä oli suunnattu Egyptissä asuville Juudan ihmisille ennen Juutalaisen kansan Erämaataivallusta, ja…

 

"Näin sanoo Herra Sebaot, Israelin Jumala: Mitä te ja teidän vaimonne olette suullanne puhuneet, sen te panette käsillänne täytäntöön, sanoen: 'Me täytämme lupauksemme, joilla olemme luvanneet polttaa uhreja taivaan kuningattarelle ja vuodattaa hänelle juomauhreja'. Niinpä pitäkää lupauksenne, pankaa lupauksenne täytäntöön!" Jeremia 44:25

 

  Heidän matkansa aikana Egyptin maassa he ylistivät ja palvoivat muita jumalia. Yhtä jumalaa he kutsuivat nimellä "taivaan kuningatar", ja tämä on suuri rikkomus Jumalaa kohtaan. Jumala ei antanut heille ohjeita tehdä veistettyä jumalankuvaa ja ylistää sitä.

 

  Mikä oli Jumalan tuomio, kun he jatkoivat muiden jumalien ylistämistä (meidän aikanamme me ylistämme Jeesusta, jota emme ole koskaan tunteneet)?

 

"Sen tähden kuulkaa Herran sana, kaikki Juuda, te jotka asutte Egyptin maassa: Katso, minä vannon suuren nimeni kautta, sanoo Herra: Totisesti, ei ole ainoakaan Juudan mies enää mainitseva suullaan minun nimeäni, niin että sanoisi: 'Niin totta kuin Herra, Herra elää' (niin totta kuin Herra Ylivertainen elää) - ei koko Egyptin maassa." Jeremia 44:26

 

"ei ole ainoakaan Juudan mies enää mainitseva suullaan minun nimeäni" - tämän takia Juutalaiset eivät ole koskaan saaneet tietoonsa, että he kirjaimellisesti ovat kutsutut Jumalan Nimellä. Jumala kirosi heidät. Ihmiskunta ei ole koskaan tiennyt Jumalan Nimeä, Juudan ihmisille annetun kirouksen vuoksi, joka on kestänyt aina nykyiseen aikaan saakka.

 

  Uskonnot käyttivät Heprean kielistä sanaa "YWHW" olemaan persoonallinen Jumalan nimi ja he lisäsivät siihen vokaaleja, jota se olisi helpompi lausua. Siitä se tuli puhekieleen sanana "Jahveh, Jahve" ja käännettiin siitä Englannin kielelle, jolloin se oli "Jehovah, Jehova". Tämä esimerkki selkeästi ilmentää, että he eivät tunne Jumalan yhtä ja ainoaa tosi Nimeä.

 

  Me olemme kuunnelleet uskontoja, jotka saivat meidät kutsumaan Jumalaa heidän keksimillään nimillä, kuten YHWH, Jahve, Jehova, Allah ja Jeesus, kaikki vain huomataksemme, että kirous annettiin myös meille.

 

  Tuon kaltaiset nimet on vain tehty heidän omien tutkimustensa tuloksina, eikä suoraan Jumalalta. Nämä niin kutsutut Raamatun opettajien ja tutkijoiden olisi pitänyt opettaa ihmisiä odottamaan Jumalan lupaamaa profeettaa, 5. Mooseksen kirja 18:18-19, joka on ennalta lähetetty maailmaan kuin Mooses. Hän on se, jonka Jumala lähetti ilmoittamaan Hänen suuren Nimensä ja sen jota Jumala käski meidän kuuntelevan.

 

  Jatkamme:

 

"Mutta sinä, ennusta heille kaikki nämä sanat ja sano heille: Herra ärjyy korkeudesta, antaa äänensä kaikua pyhästä asunnostansa. Hän ärjyy väkevästi yli laitumensa. Hän nostaa kuin viinikuurnan polkijat huudon kaikkia maan asukkaita vastaan. Pauhina käy maan ääriin asti, sillä Herralla on riita-asia kansoja vastaan, hän käy oikeutta kaiken lihan kanssa: jumalattomat hän antaa miekalle alttiiksi, sanoo Herra." Jeremia 25:30-31

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

                                                                                    

"Now prophesy all these words against them and say to them:" 'The LORD will

roar from on high; he will thunder from his holy dwelling and roar mightily against

his land. He will shout like those who tread the grapes, shout against all who live

on the earth. The tumult will resound to the ends of the earth, for the LORD will

bring charges against the nations; he will bring judgment on all mankind and put the wicked to the sword,' "declares the LORD.

Jeremiah 25:30-31 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Nyt profetoi kaikki nämä sanat heitä vastaan ja sano heille:" ´HERRA karjuu korkeudestaan; Hän tulee ukkosen lailla pyhästä asumuksestaan ja jylisee mahtavasti Hänen maataan kohtaan. Hän huutaa kuin ne, jotka polkevat viinirypäleitä, huutaa kaikkia maan asukkaita vastaan. Sekasorto kaikuu maan äärestä toiseen, sillä HERRA tahtoo tuoda vaateita kansakuntia vastaan; Hän tuo tuomion kaikelle ihmiskunnalle ja laittaa pahat miekan omaksi, ´ "julistaa HERRA." Jeremia 25:30-31

 

  Kun ihmiset ovat pahoja, he joutuvat kohtaamaan rangaistuksensa sotina ja tappamisina.

 

"Näin sanoo Herra Sebaot (Kaikkivaltias): Katso, onnettomuus kulkee (leviää) kansasta kansaan, ja SUURI MYRSKY nousee maan perimmäisistä ääristä." Jeremia 25:32

 

  Me olemme kokeneet väkivaltaisia myrskyjä, jopa ilmaston muutosta ympäri maailmaa, sellaista ei ole aikaisemmin koettu.

 

  Me kuulemme ja näemme näistä asioista juuri niiden tapahtumahetkillä kaapeli-TV:stä tai satelliitti -TV lähetyksistä.

 

  Jos ne eivät ole luonnon katastrofeja, niin ne sovelletaan muina tuhoina, nälänhätää ja muita vitsauksia.

 

"Ja Herran surmaamia on oleva sinä päivänä maan äärestä maan ääreen. Ei heille pidetä valittajaisia, ei heitä koota eikä haudata; he tulevat maan lannaksi." Jeremia 25:33

 

 Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"At that time those slain by the LORD will be everywhere - from one end of the

earth to the other. They will not be mourned or gathered up or buried, but will

be like refuse lying on the ground." Jeremiah 25:33 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Silloin HERRAN surmaamia tulee olemaan kaikkialla - maailman joka puolella. Heitä ei surra tai kerätä tai haudata, vaan jätetään kuin roskat maahan makaamaan."

Jeremia 25:33

 

  Suuria määriä kuolleita jätetään hautaamatta. Meidän tulisi välttää joutumasta tähän pisteeseen; johtajien tulisi keskustella asiasta, jotta tunnustaisimme, katuisimme ja palaisimme Jumalan tykö.

 

  Mikäli me emme palaa -

 

"Parkukaa, te paimenet, ja huutakaa, vieriskelkää tuhassa, te lauman valtiaat (johtajat); sillä aika on tullut teidän joutua teurastettaviksi. Te hajoatte pirstoiksi, te kaadutte niin kuin kallisarvoinen astia." Jeremia 25:34

 

  Myös uskonnot tulevat kohtaamaan Jumalan vihan. Uskontojen johtajat kyseenalaistetaan ihmisten taholta, sen suuren petoksen takia, jonka he ovat tehneet koko maailmalle. He ovat laittaneet ihmiset huutamaan jumaliaan väärillä nimillä, joita he ovat keksineet yhden tosi ja elävän Jumalan Nimen sijasta!

 

  Tämän takia heidän tulisi kuunnella, mitä profeetta (kuin Mooses), Maestro Evangelista on ilmoittanut.

 

 He voivat vielä myöntää petoksensa maailman ihmisiä kohtaan ennen tätä "päivää" - Suuri ja Pelottava Herran Päivä!

 

  Pääsevätkö uskontojen johtajat Jumalan vihaa pakoon?

 

"Mennyt on paimenilta pakopaikka ja pelastus lauman valtiailta. Kuule paimenten huutoa, lauman valtiaitten valitusta! Sillä Herra hävittää heidän laumansa;" Jeremia 25:35-36

 

 Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"The shepherds will have nowhere to flee, the leaders of the flock

no place to escape. Hear the cry of the shepherds, the wailing of

the leaders of the flock, for the LORD is destroying their pasture."

Jeremiah 25:35-36 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Paimenille ei ole mitään pakopaikkaa, lauman johtajille ei paikkaa minne paeta. Kuule paimenien huuto, lauman johtajien valitus, sillä HERRA tuhoaa heidän laitumensa. " Jeremia 25:35-36

 

  Heidän tuhonsa tulee olemaan täydellinen.

 

  Miten niiden ihmisten kanssa, jotka haluavat vain elää rauhallista ja hiljaista elämää, mutta he eivät kuitenkaan tunnusta Jumalan tosi Nimeä - mitä heille tapahtuu?

 

"heidän rauhaisat laitumensa (niittynsä) ovat tuhoutuneet Herran vihan hehkusta."

Jeremia 25:37

 

  Kaikki ihmiset, olivatpa he hyviä tai pahoja, jotka eivät kutsu Jumalaa tosi Nimeltä, tuhoutuvat! Siten ollen, kaikki ovat kirottuja.

 

"Hän on lähtenyt niin kuin nuori leijona pensaikostaan: heidän maansa on tullut autioksi hävittäjän vihan hehkusta, Herran vihan hehkusta." Jeremia 25:38

 

  Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"Like a lion he will leave his lair, and their land will become desolate because

of the sword of the oppressor and because of the LORD's fierce anger."

Jeremiah 25:38 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Kuten leijona Hän jättää pesäluolansa, ja heidän maansa tulee autioksi ja hävitetyksi sortajien miekan vuoksi ja HERRAN julman vihan tähden." Jeremia 25:38

 

  Kaiken tämän jälkeen uskonnot tullaan täysin paljastamaan, että he ovat pettäneet ihmiskuntaa. He ovat ylistäneet ja palvoneet jumalaa, jota he eivät ole tunteneet ja se on Jumalan kirouksen aiheuttamaa.

 

  Se on myös syy sille, miksi meillä on ollut sotia ja on edelleen ja on epäsopua sekä hajotusta halki historian.

 

  Maestro kysyy: Kuinka tärkeää on tietää Jumalan Nimi?

 

"Minä annan näkyä ihmeitä taivaalla ja maassa: verta ja tulta ja savupatsaita; aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennen kuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä." Joel 2:30-31

  Kuka voi siltä pelastua?

 

"Ja jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu. Sillä Siionin vuorella ja Jerusalemissa ovat pelastuneet, niin kuin Herra on sanonut; ja pakoon päässeitten joukossa ovat ne, jotka Herra kutsuu." Joel 2:32

 

  On erittäin selvää, että hän, joka kutsuu Jumalaa Nimeltä, tulee olemaan pelastettu.

 

  Ne, jotka huutavat avukseen Jumalan Suurta Nimeä, kuinka Jumala heitä kohtelee?

 

"Ja sen kolmannen osan minä vien tuleen; minä sulatan heidät, niin kuin hopea sulatetaan, ja koettelen heitä, niin kuin kulta koetellaan. He huutavat avuksi minun nimeäni, ja minä vastaan heille. Minä sanon: "Se on minun kansani", ja se sanoo: "Herra, minun Jumalani"." Sakarja 13:9

 

  Ihmiset, jotka kutsuvat Jumalaa Nimeltä, heitä kutsutaan Jumalan Kansaksi/Ihmisiksi. Enää ei ole kyseessä ihmiset, jotka ovat kutsutut Jumalan Nimeen.

 

  Toteutuuko profetia ja tulevatko maailman ihmiset tuntemaan Jumalan Nimen?

 

"Herra on oleva koko maan kuningas. Sinä päivänä on Herra oleva yksi ja hänen nimensä yksi." Sakarja 14:9

 

 Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"The Lord will be king over the whole earth. On that day there will be one Lord, and his name the only name." Zechariah 14:9 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Herra tulee olemaan koko mailman kuningas. Sinä päivänä on vain yksi Herra, ja Hänen Nimensä ainoa." Sakarja 14:9

 

  Sitten kun KAIKKI maailman ihmiset kutsuvat meidän HERRA JUMALA ISRELIN Nimeä, niin kaikki ovat silloin Jumalan taholta tarkasteltuna Hänen kansaansa, KAIKKI OVAT ISRAELIA.

 

  Ja ensimmäistä kertaa ihmiskunnan historiassa maailman ihmiset ovat yhdistyneet ja tulee lopulta olemaan rauha kaikkien kansakuntien kesken!

 

  Me tulemme olemaan: Yksi kansa, yksi maailma ja yksi Jumala.

 

  Tulee olemaan yksi Herra ja Hänen Nimensä on ainoa Nimi maailmassa!

 

  Mitä jos aikaisempi Israelin kansa - tämän päivän Juutalaiset eivät tunnusta Nimeä, jonka Maestro Evangelista on ilmoittanut ja jatkavat sanomistaan, että heidän isiensä Jumala on aina heidän kanssaan. Mitä Jumala sanoo tästä asiasta?

 

  Onko totta, että Jumala ei ole enää tämän päivän Juutalaisten kanssa Lähi-idässä?

 

"Tämän näytti minulle Herra, Herra: Katso, oli korillinen kypsiä
hedelmiä. Ja hän sanoi: "Mitä sinä näet, Aamos?" Minä vastasin: "Korillisen kypsiä hedelmiä". Ja Herra sanoi minulle: "Minun kansani Israel on kypsä saamaan loppunsa: en minä enää mene säästäen sen ohitse."
Aamos 8:1-2

 

 Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"This is what the Sovereign LORD showed me: a basket of ripe fruit."What do you see, Amos?" he asked. "A basket of ripe fruit," I answered. Then the LORD said to me, "The time is ripe for my people Israel; I will spare them no longer."

Amos 8:1-2 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Tämän Ylivertainen HERRA näytti minulle: Kori täynnä kypsiä hedelmiä. "Mitä sinä näet, Amos?" Hän kysyi. "Korillisen kypsiä hedelmiä," minä vastasin. Sitten HERRA sanoi minulle, "Aika on tullut Minun kansalleni Israelille; Minä en säästä heitä enää."

Aamos 8:1-2

 

"Minä en säästä heitä enää" - Todellakin, Jumala ei ole enää heidän kanssaan!