Part 4: Maestro Eraño M. Evangelistan Ilmestykset

 

 

Jumalan Muukalaisen Tulo

Julkaistu 22. Elokuuta  2005

 

  Maailmaan ennalta lähetetty profeetta "kuin Mooses".

 

  Miksi häntä kutsutaan "muukalaiseksi"? Mikä on viesti, jonka hän paljastaa meille Jumalalta?

 

  Tuntematon käsite uskonnoille ja meille kaikille, mutta on olemassa profetia, joka koskee miehen tuloa, jonka Jumala on lähettänyt, kuten Pyhään Raamattuun on kirjoitettu. Mies ilmestyy ennalta määrättynä aikana ilmoittamaan toden Jumalan Nimen sekä selittämään kaikki Pyhässä Raamatussa mainitut profetiat selkokielellä.

 

  Maestro Eraño M. Evangelista on tämä mies, hän näyttää kaikille ihmisille hänen merkkinsä ja auktoriteettinsa Jumalalta:

 

"Profeetan minä olen herättävä heille heidän veljiensä keskuudesta, sinun kaltaisesi, ja minä panen sanani hänen suuhunsa, ja hän puhuu heille kaikki, mitä minä käsken hänen puhua."

5. Moos. 18:18

 

"Profeetan… sinun kaltaisesi" - ennalta maailmaan lähetetty profeetta kuin Mooses, ja hänellä on Jumalan auktoriteetti.

 

  Mistä hän tulee?

 

"veljiensä keskuudesta" - hän ei tule Israelin kansan keskuudesta, vaan muusta kansasta tai maasta;

 

"minä panen sanani hänen suuhunsa" - tämä tekee hänet erilaiseksi kuin Mooses oli. Moosekselle oli annettu auktoriteetti tuoda kansansa pois Egyptistä ja antaa heille elämänsä aikana Kymmenen Käskyä, mutta hänelle ei oltu annettu auktoriteettia paljastaa Jumalan Nimeä omalle kansalleen. Ennalta maailmaan lähetetty profeetta ei tarvitse opiskelua tai Pyhän Raamatun tutkimista, siitä mitä hän sanoo koskien Jumalan Sanaa. Hänen tarvitsee vain odottaa aikaa, jolloin "Sana" on annettu hänelle ja hän voi ilmoittaa Jumalan sanoman kaikille ihmisille.

 

"hän puhuu heille kaikki, mitä minä käsken hänen puhua" - profeetta tuo julki vain sen mitä Jumala on hänelle antanut, ei hänen omia asioitaan.

 

  Minkä ohjeen Jumala antaa meille koskien tätä miestä?

 

"Ja joka ei kuule minun sanojani, joita hän minun nimessäni puhuu, hänet minä itse vaadin tilille." 5. Moos. 18:19

 

"Ja joka ei kuule minun sanojani" - uskonnot koettavat olla kuulematta hänen sanojaan, eivätkä huomioi hänen ilmestyksiään. He luulevat, ettei hän kykene antamaan mitään uutta kaikkien ihmisten parhaaksi ja lisäksi ettei se poikkea uskonnoista.

 

  Miksi ei antautuisi kuulemaan ja lukemaan hänen ilmestyksiään tästä kirjasta? Tarkastella kenen sanoja hän ilmoittaa?

 

"minun sanojani, joita hän minun nimessäni puhuu" - sanoma ei ole hänen oma mielipiteensä, vaan se tulee Jumalalta. Hän on se mies, joka paljastaa ja ilmoittaa Jumalan Nimen!

 

  Mitä tapahtuu niille, jotka eivät välitä, eivätkä kuuntele häntä?

 

"hänet minä itse vaadin tilille" - Jumala on Se, joka etsii hyvitystä ja antaa tuomionsa.

 

  Tämä on Jumalan Sana, jos kuka tahansa ei välitä ennalta maailmaan lähetetyn profeetan antamasta sanomasta tai ilmestyksistä, niin huomiotta jäävä silloin, on Jumala!

 

 Jokainen tietää, että Mooses oli Jumalan ennalta lähettämä, mutta kuinka Mooses puhui Jumalan kanssa aikaisemmin?

 

"Ja Herra puhutteli Moosesta kasvoista kasvoihin, niin kuin mies puhuttelee toista. Sitten Mooses palasi takaisin leiriin; mutta Joosua, Nuunin poika, hänen apumiehensä ja palvelijansa, ei poistunut majasta." 2. Moos. 33:11

 

   Tämä kertoo kuinka läheisiä Mooses ja Jumala olivat, Jumala puhui hänelle kuin kaverille.

 

  Sen vuoksi Moosekselle oli mahdollista kirjoittaa viisi Pyhän Raamatun ensimmäistä kirjaa, sillä Jumala on Se, joka "paljasti" Sanan hänelle.


  Mooses ainoastaan kirjoitti hänelle annetun tai ilmoitetun Sanan.

 

  Sen vuoksi, että Pyhä Raamattu on jo valmiiksi kirjoitettu, niin profeetta, joka on lähetetty kuin Mooses, antaa tarkoituksen tai selityksen Mooseksen nimiin kirjoittamalle sanomalle. Hän selittää myös muut ilmestykset, joita ovat antaneet toiset Jumalan profeetat. Tämä on tehtävä, sillä tänä päivänä uskonnot jatkavat kiistelyä keskenään koskien Jumalan viestejä, kuten ne on kirjoitettuna Pyhään Raamattuun.

 

  Milloin tämä profeetta "kuin Mooses" tulee?


"Minulle tuli tämä Herran sana: "Jo ennen kuin minä valmistin sinut äidin kohdussa, minä sinut tunsin, ja ennen kuin sinä äidistä synnyit, minä sinut pyhitin (erotti toisista); minä asetin sinut kansojen profeetaksi"." Jeremia 1:4-5


"Jo ennen kuin minä valmistin sinut äidin kohdussa, minä sinut tunsin" - Kuten Jumala oli hänet maininnut Moosekselle 5. Moos. 18:18-19.

 

"kansojen profeetaksi" - Hänet on lähetty maailman ihmisiä varten, ei niin kuin Mooses ja muuta profeetat, mukaan lukien Jeesus; heidät oli lähetetty vain ja ainoastaan aikaisempaa Israelin kansaa varten.

 

"Mutta minä sanoin: "Voi Herra, Herra! Katso, en minä kykene puhumaan, sillä minä olen nuori (kuin lapsi)." Niin Herra sanoi minulle: "Älä sano: 'Minä olen nuori (kuin lapsi)', vaan mene, kunne ikinä minä sinut lähetän, ja puhu kaikki, mitä minä käsken sinun puhua." Jeremia 1:6-7

 

  Vaikka Maestro Evangelistalla on vähän virallista tuntemusta Pyhästä Raamatusta, niin hän tottelee ja toimittaa Jumalan Sanan maailman ihmisille.

 

  Mutta meidän aikanamme, uskonnot yrittävät osoittaa hänen opetuksensa vääräksi ja pelottelevat häntä, niin mitä Jumalalla on siihen sanottavaa?

"Älä pelkää heitä, sillä minä olen sinun kanssasi ja pelastan sinut, sanoo Herra."

Jeremia 1:8

 

  Jumala ei hylkää häntä tuona päivänä. Kuinka hän kykenee toimittamaan Jumalan Sanaa koskevat ilmestyksensä?

 

"Ja Herra ojensi kätensä ja kosketti minun suutani. Ja Herra sanoi minulle: "Katso, minä panen sanani sinun suuhusi." Jeremia 1:9

 

  Näin Jumala täytti Moosekselle antamansa ilmestyksen 5. Moos. 18:18-19.

 

  Ja sen jälkeen:

 

"Katso, minä asetan sinut tänä päivänä yli kansojen ja valtakuntain, repimään maasta ja hajottamaan, hävittämään ja kukistamaan, rakentamaan ja istuttamaan." Jeremia 1:10

 

"minä asetan sinut tänä päivänä yli kansojen ja valtakuntain" - Maestro Evangelistalla on Jumalalta täysi auktoriteetti johtaa ihmiset pois uskonnoista.

 

"hävittämään ja kukistamaan" - Maestro Evangelistan tehtävä on ilmoittaa maailman ihmisille, Jumalan Sana, joka on vastoin uskontojen opetuksia. Kun maailman ihmiset näkevät eron näiden kahden opetuksen välillä, niin sen jälkeen uskonnot tuhotaan, eikä heillä ole enää vaikutusvaltaa ihmisiin.

 

"rakentamaan ja istuttamaan" - Hän johdattaa kansat myös palaamaan Jumalan tykö ja julkaisee uudelleen opetukset ja käskyt, jotka uskonnot ovat rikkoneet.

 

  Onko totta, että Jumalan Moosekselle lupaama profeetta ei tule Israelin kansan keskuudesta? Kuka tiesi siitä asiasta? Lukekaamme asiasta:

  

MUUKALAINEN

 

"Myös jos joku muukalainen, joka ei ole sinun kansaasi Israelia, tulee kaukaisesta maasta sinun nimesi tähden" 1. Kun. 8:41

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"As for the foreigner who does not belong to your people Israel
but has come from a distant land because of your name -
I Kings 8:41 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Mitä tulee muukalaiseen, joka ei kuulu sinun kansaasi Israeliin, mutta on tullut kaukaisesta maasta sinun nimesi tähden" 1. Kun. 8:41

 

"joka ei kuulu sinun kansaasi Israeliin" - on erittäin selvää, Jumalan Moosekselle antama ilmestys Kuningas Salomon aikana ilmoitettuna. Kuningas vahvisti, että on olemassa maailmaan ennalta lähetetty profeetta kuin Mooses, joka tulee, ja häntä kutsutaan "muukalaiseksi".

 

  Ilmestys ja Jumalan lupaus Moosekselle ovat totta. Mistä hän tulee?

 

"kaukaisesta maasta" "muukalainen" ei ole osallinen Juudan kansalle annetusta kirouksesta.

 

  Mitä tuleva profeetta tuo?

 

"sillä sielläkin kuullaan sinun suuresta nimestäsi, väkevästä kädestäsi ja ojennetusta käsivarrestasi - jos hän tulee ja rukoilee kääntyneenä tähän temppeliin päin" 1. Kun. 8:42

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:


"for men will hear of your great name and your mighty hand and
your outstretched arm -when he comes and prays toward this temple,"
I Kings 8:42 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"- sillä he haluavat kuulla sinun suuresta nimestäsi ja sinun mahtavasta kädestäsi sekä ojennetusta käsivarrestasi - kun hän tulee ja rukoilee tätä temppeliä kohden, " 1. Kun. 8:42

 

"sillä he haluavat kuulla" - tulee aika, jolloin "muukalainen" ilmestyy maailman ihmisten eteen ilmoittamaan Jumalan Tosi Nimen ja Pyhän Raamatun profetiat. Samat ilmestykset, joita sinä luet juuri www.thename.ph ja www.suurinimi.com.

 

"niin kuule taivaasta, asuinpaikastasi, häntä ja tee kaikki, mitä muukalainen sinulta rukoilee, että kaikki maan kansat tuntisivat sinun nimesi ja pelkäisivät sinua, samoin kuin sinun kansasi Israel, ja tulisivat tietämään, että sinä olet ottanut nimiisi tämän temppelin, jonka minä olen rakentanut." 1. Kun. 8:43

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

then hear from heaven, your dwelling place, and do whatever the foreigner asks of you, so that all the peoples of the earth may know your name and fear you, as do your own people Israel, and may know that this house I have built bears your Name. I Kings 8:43 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"niin kuule silloin taivaasta, sinun asuinpaikastasi." Tee mitä tahansa muukalainen pyytää sinulta, niin että kaikki maan ihmiset voisivat tietää sinun nimesi ja pelätä sinua, niin kuin sinun oma kansasi Israel, ja saata tiedettäväksi, että tämä rakennus, jonka olen rakentanut, kantaa sinun nimeäsi." 1. Kun. 8:43

 

"kuule silloin taivaasta" - Missä Jumala on? Hän on taivaassa, ja siksi "muukalainen" tulee puhumaan maailman ihmisille Jumalan puolesta. Ilmoittaa ja esittelee Jumalan Nimen ja hän tulee nähdyksi ja kuulluksi yli maailman, joka tarkoittaa moderneja yhteyksiä: Kaapeli- ja Satelliitti TV, Internet ja Radio.

 

  Parempaa aikaa "muukalaisen" tulolle ei ole muuta kuin nyt. Meidän sukupolvemme aikana, meidän aikanamme.

 

  Hän on täällä nyt ja hänen ilmestyksensä ovat luettavissa, Jumalan Sana!

 

  Tämä on se profetia, joka on ollut kauan tuntematon uskonnoille, vuosituhansien mentyä aina tähän päivään asti.

 

  Kun uskonnot ovat lukeneet 5. Mooseksen kirjassa 18:18-19 annettua ilmestystä, niin heidän olisi pitänyt kertoa kaikille ihmisille, että heidän tulee odottaa tulevaa profeettaa, joka on ennalta maailmaan lähetetty, kuin Mooses, eikä lähteä tekemään omia tulkintojaan siitä, mitä Pyhään Raamattuun on kirjoitettu.

 

  Profeetta on ainoa ihminen, jolle on annettu auktoriteetti se selittää Jumalan Profeettojen ilmestykset, kuten ne ovat kirjoitetut Pyhään Raamattuun - aina 1. Mooseksen kirjasta lähtien Ilmestyskirjaan saakka.

 

  Silloin kun profeetta tulee (lähetetty ennalta kuten Mooses), hänen tulee näyttää merkkinsä Pyhässä Raamatussa Jumalan Profeettojen ilmestysten kautta. Kun hän on todistanut olevansa mies, jonka Jumalan Profeetat ovat ilmoittaneet tulevan, niin silloin on oikeaa tunnustaa, kuulla ja ymmärtää hänen ilmestyksensä koskien Jumalan Sanaa, joka on hänelle annettu.

 

  Tämä mies on:

 

ERAÑO M. EVANGELISTA

 

  Hän on toimittanut ilmestyksensä kaikkien nähtäville Internetiin täyttymyksenä Pyhän Raamatun profetioille, joita tänä päivänä lukevat ihmiset ympäri maailman.

 

  On vain ajan kysymys, milloin maailman ihmiset alkavat heräämään heidän syvästä unestaan, jonka uskonnot ovat saaneet aikaan ja tulevat huomaamaan, että on olemassa yksi tosi Jumala, joka ei ole ollut kaikkien tiedossa.

 

  Lopultakin Jumalan Suuri Nimi annetaan ihmisille, jälkeen kun "Herran Päivä" tulee tapahtumaan. Maailman tulisi valmistautua tuota "päivää" varten.

 

  Tällä kertaa ei tule tapahtumaan ihmetekoja, kyseessä on vain puhtaasti Pyhän Raamatun selkeää ja ymmärrettävää lukua, ja maailman ihmiset ymmärtävät, että "muukalainen", josta on puhuttu aikaisemmin, on todellakin tullut.

  "Muukalainen" tulee ilmoittamaan:

 

·         Jumalan Suuren Nimen

·         Jeesuksen Todistuksen - asiat, jotka Jeesus on sanonut ja tunnustanut jo kauan sitten, joita uskonnot eivät ole koskaan kertoneet, sillä he eivät ole tietoisia niistä asioista.

·         Jumalan Uuden Kaupungin, Uuden Jerusalemin

 

  Maestro Eraño M. Evangelista sanoo, katastrofit, tuhot ja eri konfliktit tulevat toisiaan seuraten ravistelemaan maailman ihmisiä, jotta he ymmärtäisivät ja tuntisivat Jumalan vihan. Sitten kun kaikki maailman ihmiset yhdessä heidän johtajiensa kanssa ovat voimattomia katastrofeja, tuhoja ja konflikteja vastaan. Kun nämä tapahtuvat käyvät ylivoimaisiksi kestää, niin he lopulta kääntyvät ja rukoilevat Jumalaa apuun, mutta kuullaanko heidän rukouksiaan Yhden ja Toden Jumalan taholta?

 

  Millä nimellä he kutsuisivat Jumalaa?

 

  Jumala on tehnyt Nimensä tunnetuksi "muukalaisen" kautta, ennalta maailmaan lähetetyn profeetan kuin Mooses, jotta kaikki voisivat saada pelastuksen ja maailmassa oleva kirous loppuisi. Maailman ihmisten tulisi vain hakea neuvoa "muukalaiselta" ja ymmärtää kirouksen aiheuttaja ja näin löytää ratkaisu sen poistamiseksi.

 

  Jumalan Nimen Ilmoitus/Paljastus tapahtuu aikana jolloin:

"aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennen kuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä. Ja jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu. Sillä Siionin vuorella ja Jerusalemissa ovat pelastuneet, niin kuin Herra on sanonut; ja pakoon päässeitten joukossa ovat ne, jotka Herra kutsuu." Joel 2:31-32

 

  Kysymys: Kuka pelastuu tuona "päivänä"?

 

  Vastaus: Ne, jotka huutavat Jumalan Nimeä avukseen!

 

  Mutta jos maailman ihmiset eivät tiedä Tosi Jumalan Nimeä, niin kuka voi pelastua?

 

  Jumala on oikeudenmukainen; ennen kuin tuo "pelottava päivä" tapahtuu, niin Jumalan Nimi on paljastettu meille "muukalaisen" taholta. Tuona päivänä, on täysin meistä itsestämme kiinni, haluammeko me kutsua Jumalaa Nimellä vai emme - "Vapaa tahto".

  Kukaan ei voi enää syyttää Jumalaa mitä tulee tapahtumaan tuosta "päivästä" lähtien; Siunaus vai Kirous.

 

  Sitten, millä Nimellä me kutsumme Jumalaa?

 

  Mene ja löydä kysymällä "muukalaiselta" tai vain yksinkertaisesti jatka lukemista, niin sinä löydät Tosi Jumalan Nimen Maestro Evangelistan ilmestysten kautta.

 

  Me lähestymme sitä "päivää", jolloin Jumala lopulta päästää suuren vihansa valloilleen ja paljastaa Itsensä ja Hänen Suuren Nimensä "muukalaisen" kautta. Silloin me voimme kutsua Jumalaa ja voimme saada mahdollisuuden pelastaa itsemme sekä saada rauhan ja yltäkylläisyyden.

 

  Tunne Jumalan ilmestykset; kadu ja palaa Jumalan tykö!

  Tuo "päivä" tulee varmasti. Katastrofien ja tuhojen äkillinen lisääntyminen, joita me koemme nykyisenä aikanamme, osoittaa selkeästi, että me olemme menossa todellakin kohti tuota suuntaa.

 

  Me olemme lukeneet Jumalan Sanaa Pyhästä Raamatusta uskontojen opetusten kautta jo tuhansia vuosia. Olemmeko me saaneet mahdollisuuden tuntea selkeän Totuuden koskien Jumalan Nimeä? Mikäli näin on, niin miksi on sitten niin monia nimiä olemassa? Olemmeko me todella ymmärtäneet Jumalan Sanoman, jonka Hän haluaa meidän tietävän? Miksi me kärsimme niin suuresti tämän sukupolven aikana?

 -

  Tapahtumat, joita nykyaikana tapahtuu maailmassa; myrskyt, tulvat, maanjäristykset, tsunamit, metsäpalot, otsonikato, maailmanlaajuinen lämpeneminen, ympäristöllinen hajoaminen ja muut ovat profetoidut jo kauan sitten tapahtuviksi meidän aikanamme. Tämä on syy sille, että uskonnot eivät kykene selittämään viimeaikaisten katastrofien, tuhojen ja konfliktien syitä. He pysyttelevät hiljaisina ja näyttävät pysyttelevän loitolla aiheesta, ja voisi tarkoittaa vain yhtä asiaa; he eivät yksinkertaisesti tiedä kuinka nämä asiat ovat selitettävissä, he eivät edes tiedä mistä aloittaa! Kaikki mitä he voivat sanoa on: Tämä on "Herran Päivä" tai tämä on "Jumalan Tahto". Lyhyesti, he eivät ole aitoja Jumalan miehiä tai naisia, koska he eivät kykene selittämään näitä asioita!


  Maestro Evangelista sanoo, että katastrofiset tapahtumat eivät ole enää ihmisten tai luonnonvoimien aikaan saamia; Jumala saa tämän tapahtumaan. Jumala on sanonut sen aikaisemmin Hänen profetioissaan ja nyt ne todella tapahtuvat koko maailmaa koetellen.

 

  Kysy uskonnolliselta johtajaltasi tuosta asiasta, sillä jotain on vialla uskontojen suhteen.

 

  Kun katastrofeja ja tuhoja tapahtuu, niin kaikki ihmiset rukoilevat Jumalaa (jota he eivät ole tunteneet) pysäyttämään nämä kauheat koettelemukset. Miksi heidän rukoukseensa ei vastata?

 

  Jumala on Yksinvaltias ja vain hänellä on valta pelastaa; mutta miksi Jumala on hiljaa kaiken kärsimyksen keskellä?

 

  Tarkoittaako se, että ei olisikaan niin voimallinen, että kykenisi pelastamaan meidät? Lopussa me aina syytämme Jumalaa kärsimyksistämme. Mikäli me olemme tarkoitetut syntymään ja kärsimään paljon tässä maailmassa, niin miksi Jumala ylipäätään loi meidät?

 

  Kysymys: Minkä jumalan puoleen he rukoilevat? Onko kyseessä se uskontojen tarjoama jumala, jonka uskossa me olemme kasvaneet? Vai onko kyseessä yksi ja Tosi Jumala Pyhässä Raamatussa?

 

  Jumala on oikeamielinen. Hän ei salli tällaisten täystuhojen langeta ihmiskunnan päälle ilman syytä.

  Esimerkki: Maestro Evangelista sanoo: Eedenin Puutarhassa, Adamille annettiin "Vapaa Tahto" - Yksi Jumala, yksi ihminen ja yksi paikka. Adamilla oli suora ja välitön yhteys sekä ystävyyssuhde Jumalaan. Hän ei epäonnistuisi tottelemattomana Jumalalle.

 

  Kun Eeva luotiin, hän tuli Adamin ja Jumalan väliin. Lopussa, Adam uskoi Eevaa enemmän kuin Jumalaa. Siitä hetkestä kun käärme käytti Eevaa pettääkseen Adamin, ja hän antoi periksi Eevan ehdotuksen edessä. Ihminen teki sitä, mikä oli kiellettyä hänen tehdä.

  Tasapainoinen ystävyyssuhde miehen ja Jumalan välillä oli rikottu, kun mies antoi periksi toisen vaikutuksen alaisena, Eevan. Niin Adam ja Eeva karkotettiin Puutarhasta, yltäkylläisestä Jumalan lupauksen paikasta. Puutarhan ulkopuolella oli kohdattava siellä vallitse kaaos, sillä siellä ei ollut järjestystä ja lakia. Mikä oli ensimmäinen välikohtaus, joka tapahtui Adamin perheelle Puutarhan ulkopuolella? Kateutta, ahneutta ja lopulta murha.

 

  Näin ihminen joutui eroon Jumalasta. Mikäli ei ole olemassa lakeja, joiden mukaan elää, niin silloin vallitsee anarkia, eli tasa-arvoton epäjärjestys. Vaikka eri maiden ihmisillä onkin heidän omat lakinsa, niin seuraa aina vastoinkäymisiä toisten valtioiden lakeja kohdatessaan. Yhä tulee olemaan sotia ja konflikteja. Jotta me saisimme rauhan tilan maailmaan, meillä tulee olla laki, joka ohjaa meitä kaikkia; Jumalan säätämä laki kaikille kansoille, jota tulee noudattaa ja pitäytyä. Meillä tulee olla universaali laki, jotta me voimme toimia tehokkaasta rauhan säilyttämiseksi; Jumalan Laki.

 

  Meillä on Yhdistyneet Kansakunnat ja muita alueellisia organisaatioita tunnustuksellisissa valtioissa, mutta silti sotia, nälänhätää ja kärsimystä. Missä on se rauha, josta näiden valtioiden päämiehet ovat puhuneet, unelmoineet ja luvanneet? Me emme saa sellaista rauhaa, kuin jokainen haluaisi, niin kauan kuin me emme ole yksilöineet syytä, mikä jakaa meitä ihmisiä. Sitten kun jakautumisen ja hajottamisen syy on selvillä ja yksilöitynä niin sen jälkeen on johtajiemme ja maailman ihmisten asia toimia ja poistaa hajotus, jotta saamme kestävän rauhan.

 

  Me jatkamme toisten ihmisten syyttelyä kokemistamme kärsimyksistä, mutta todella, ongelmat ja konfliktit tässä maailmassa, kuka aiheutti ne?

  Mitä Jumala sanoo asiasta?

.

"Katso, minä asetan tänä päivänä teidän eteenne siunauksen ja kirouksen: siunauksen, jos te tottelette Herran, teidän Jumalanne, käskyjä, jotka minä tänä päivänä teille annan, mutta kirouksen, jos te ette tottele Herran, teidän Jumalanne, käskyjä, vaan poikkeatte siltä tieltä, jota minä tänä päivänä käsken teidän vaeltaa, ja seuraatte muita jumalia, joita te ette tunne." 5. Moos.11:26-28

 "Katso, minä asetan tänä päivänä teidän eteenne" - Maestro Eraño M. Evangelista sanoo: "Jokainen tekee itse oman elämänsä; on hänestä itsestään kiinni miten hän tekee sen hyväksi. Olipa ihmisen elämä hyvää tai pahaa, niin itse on sen tehnyt. Siitä ei voi syyttää muita tai Jumalaa, koska Jumala on antanut jokaiselle käytettäväksi "Vapaan Tahdon".


  Mikäli tottelemme Jumalaa ja seuraamme Hänen Käskyjään, niin seuraa siunaus; kirous taas, jos me emme tottele ja emmekä seuraa Hänen Käskyjään, vaan seuraamme muita jumalaa, jumalia, joita emme tunne.

  Jos kysyt joltain ihmiseltä, "Montako Jumalaa on olemassa"? Vastaus on: Yksi.

 

  Kysyt toisen kysymyksen: Mikä on Jumalan Nimi? Vastaus kuuluu: Jumalalla on monta nimeä ja jotkut eivät ole varmoja nimestä ollenkaan. Siten seuraa kirous!

 

  Syy tänä päivänä kärsimillemme asioille on kirous Jumalalta. Sillä Jumala on tuntematon.

  Kuten oli sanottu "siunaus ja kirous", Pyhä Raamattu esittelee selkeästi kaksi eri tahoa: Oikea ja väärä, hyvä ja paha, elämä ja kuolema ja monia muita.

  Tämä on selityksenä sille, että miksi Pyhä Raamattu on täydellinen kirja. Se antaa asian kaksi puolta, jotta me voisimme arvioida mikä on totta ja mikä ei ole.

  Tämän pitäisi antaa meille viisautta ja ymmärrystä, jossa voimme kasvaa ja opimme käyttämään sen opetusta hyväksi elämässämme.

 

  Tämän opetuksen Jumala antaa maailman ihmisille, jotta he saisivat ymmärrystä. Jatka lukemista ja tulet näkemään siitä totuuden.

 

  On kysytty, miksi Jumala antaa näiden katastrofien ja kauheiden asioiden tapahtua meidän aikanamme?

"Vuodata vihasi pakanain (kansojen) ylitse, jotka eivät sinua tunne, ja valtakuntien ylitse, jotka eivät sinun nimeäsi avukseen huuda." Psalmi 19:6

 

  Jumala laittaa maailman ihmiset kärsimään, kunnes he huutavat avukseen Jumalaa Hänen Nimellään.

  Sitten kun se aika tulee, kuinka me voimme huutaa apua ja pyytää pelastusta Häneltä? Hänen Nimeään huutamalla! Millä Nimellä me Häntä kutsumme?

 

  Me kutsumme Jumalaa useilla nimillä, kuten Hänen Nimensä on kuvattu eri uskontojen tahoilta. Yhä kuitenkin me näemme kuinka katastrofit jatkuvat ja täyttävät maailman. Miksi? Jumala ei kuuntele meitä, sillä me kutsumme Häntä väärillä nimillä, emmekä ole seuranneet Hänen ohjeitaan.

"Kurita minua, Herra, mutta kohtuudella, äläkä vihassasi, ettet minua ylen vähäiseksi tekisi. Vuodata vihasi pakanain ylitse, jotka eivät sinua tunne, ja sukukuntain ylitse, jotka eivät sinun nimeäsi avuksensa huuda. Sillä he ovat syöneet Jaakobin, ovat hänet syöneet ja lopettaneet, ja tehneet autioksi hänen asuinsijansa." Jeremia 10:24-25

 

  Jumalalla on Nimi, joka ei ole tiedossa. Kuitenkin Hän jo aikaisemmin sanoi, että profeetta, joka tulee Hänen Nimessään, niin meidän tulisi kuunnella tätä profeettaa. Hän opettaa meille Jumalan Nimen, niin että me voisimme vastaanottaa pelastuksen ja siunauksen Jumalalta.

 

  Kuinka on mahdollista, että Jumalalla on Nimi, joka on tuntematon tänä päivänä?

 

  Jumala on ohjeistanut meitä Sanansa kautta Pyhässä Raamatussa. Jotta me oppisimme Jumalan Nimen ja tosi opetuksen, niin meidän tulisi etsiä ja kuunnella tätä profeettaa, jota kutsutaan "muukalaiseksi".

 

  Miksi uskonnot eivät puhu hänestä mitään? Eivätkö he ole tietoisia profetiasta?

 

  Mitä "muukalainen" ilmoittaa meille tällä nettisivulla? HänWhat will "the foreigner" reveal to us in this website? Hän paljastaa meille:

 

·         Jumalan Nimen, joka ilmoitetaan ajallaan

·         Pyhässä Raamatussa ilmoitettujen profetioiden todellisen tarkoituksen

·         "Herran Päivän" todellisen tarkoituksen

·         Identiteetin "Isälle", jota Jeesus kutsuu Uuden Testamentin Kirjoissa

·         uskontojen opetusten "suuren salaisuuden"

·         käynnissä olevan vastakkainasettelun käärmeen jälkeläisen ja naisen jälkeläisen välillä, kuten on mainittu 1. Moos. 3:14-1

·         toden kertomuksen Jumalan luodessa ihmisen Pyhästä Raamatusta

·         ja lopulta paluun Eedenin Puutarhaan, ikuisen rauhan ajan.

 

  Hän paljastaa meille tien, jotta me kaikki voisimme levätä katastrofeilta ja ongelmilta, joita me juuri nykyisin koemme, ihmiskunta saa uuden aloituksen ja paluun Eedeniin. Tämä on Jumalan lupaus, jota ei ole vielä täytetty.

  Suureen ja Pelottavaan Herran Päivään Johtavat Ennakkomerkit