Tärkeä Päivitys 2023

Tervetuloa www.thename.ph Suomenkieliselle verkkosivustolle Suurinimi.com.

 On perustettu verkkosivusto www.thetruenameofgod.com, joka on omistettu jakamaan edesmenneen opettaja Eraño M. Evangelistan Raamatun ilmestyksiä. Hän paljasti Jumalan sanoman, ilmoitti Jumalan todellisen Nimen ja Jeesuksen todellisen identiteetin sekä Jumalan todelliset opetukset.


Nettisivusosto thetruenameofgod.com varmistaa, että edesmenneen Opettaja Evangelistan alunperin www.thename.ph -sivustolla välittämät arvokkaat oivallukset ja syvälliset raamatulliset selitykset pysyvät virheettöminä kaikkien hengellistä ymmärrystä etsivien saatavilla.


Verkkosivustolla thetruenameofgod.com esitellyt artikkelit ovat huolellisesti valittuja ja järjestettyjä uudelleenpostauksia osoitteesta www.thename.ph, jossa edesmennyt opettaja Eraño Martin Evangelista jakoi alun perin Raamatun ilmoituksensa. Näitä artikkeleita on tarkasteltu perusteellisesti ja monissa tapauksissa paranneltu, tarjoten rikastun lukijakokemuksen säilyttäen samalla uskollisesti alkuperäisten raamatullisten selitysten syvyyden ja selkeyden.


Kunnia on oikeutetusti annettu edesmenneelle Raamatun ilmoitusten lähteelle Opettaja Evangelistalle. Ilmoitukset koskevat Jumalan suurta todellista nimeä, todellista Jeesusta ja Jumalan todellisia opetuksia. Nämä paljastukset, jotka ladattiin alun perin nettisivustolle www.thename.ph vuonna 2005, eivät ole edesmenneen Opettajan henkilökohtaisen opiskelun tai tutkimuksen tuloksia. Pikemminkin ne toimivat todistuksena siitä, että Jumala on paljastanut tämän tiedon henkilökohtaisesti hänelle ja vahvistaa hänen roolinsa profeettana kuten Mooses, jonka Herra Jumala julisti 5. Mooseksen kirjassa 18:18-19.


Lisäksi tällä sivustolla on elämäkertaosio, joka valaisee edesmenneen Opettaja Evangelistan elämää ja opetuksia. Se sisältää hänen viimeiset sanansa, toimien todisteena Raamatun ilmoitusten syvällisestä merkityksestä sivustolla www.thename.ph Jumalan viimeisenä viestinä ihmiskunnalle. Näiden yllättävien ja ennentuntemattomien fakta-ilmoitusten kautta edesmennyt Opettaja Evangelista täytti roolinsa Jumalan viimeisenä tosi profeettana, eikä muita profeettoja lähetetä hänen jälkeensä.


Tunnustus ulotetaan niille henkilöille, jotka työskentelivät edesmenneen Opettaja Evangelistan rinnalla, osallistuivat hänen raamatunopetuksiinsa ja tallensivat uutterasti hänen ilmoituksiaan. Heidän horjumaton omistautumisensa varmisti, että Raamatun ilmoitukset ovat ilmaiseksi maailmanlaajuisesti saatavilla osoitteessa www.thename.ph. Erityistä tunnustusta annetaan myös niille, jotka väsymättä levittävät hänen Raamatun ilmestyksiään, ei tavoitteenaan uuden järjestäytyneen uskonnon tai lahkon perustaminen, vaan pikemminkin jalo aikomus lisätä tietoisuutta Jumalan todellisista opetuksista. Heidän ponnistelunsa myötävaikuttavat merkittävästi edesmenneen suuren opettajan Eraño M. Evangelistan jakamien syvällisten oivallusten levittämistä.


On tärkeää huomata, että vaikka www.thename.ph sisältää täydellisen kokoelman Raamatun ilmoituksia, jotka edesmennyt Maestro (Opettaja) Evangelista paljasti elämänsä aikana, niin verkkosivuston www.thetruenameofgod.com on luonut yksi hänen luotettavista avustajistaan. Kyseinen verkkosivusto toimii foorumina näiden ilmoitusten säilyttämiselle ja niiden korvaamattomien Raamatun oppituntien jakamiselle, joita Maestro on opettanut raamatuntutkisteluistunnoissaan. Tavoitteena on edistää Raamatun ilmoitusten syvällistä ymmärtämistä ja kannustaa ihmiset Jumalan sanoman kokonaisvaltaiseen tutkimiseen.


Facebookissa palvelee Suurinimicom Koulutussivusto https://www.facebook.com/profile.php?id=100082126555097.