Maestro

Find www.thename.ph in Facebook

___________________

Muukalaisen Ilmestykset, kuten on mainittu Kuningas Salomonin suulla:


New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:


As for the foreigner who does not belong to your people Israel but has come from a distant land because of your name? for men will hear of your great name and your mighty hand and your outstretched arm?when he comes and prays toward this temple, then hear from heaven, your dwelling place. Do whatever the foreigner asks of you, so that all the peoples of the earth may know your name and fear you, as do your own people Israel, and may know that this house I have built bears your Name."
I Kings 8:41:43 (NIV 1984)


Suora suomennos:

Mitä tulee muukalaiseen, joka ei kuulu sinun kansaasi Israeliin, mutta on tullut kaukaisesta maasta sinun nimesi tähden- sillä miehet kuulevat sinun suuresta nimestäsi ja sinun mahtavasta kädestäsi sekä ojennetusta käsivarrestasi - kun hän tulee ja rukoilee tätä temppeliä kohden, niin kuule silloin taivaasta, sinun asuinpaikastasi. Tee mitä tahansa muukalainen pyytää sinulta, niin että kaikki maan ihmiset voisivat tietää sinun nimesi ja pelätä sinua, niin kuin sinun oma kansasi Israel, ja saata tiedettäväksi, että tämä rakennus, jonka olen rakentanut, kantaa sinun nimeäsi.
1.Kun. 8:41:43


Toinen käännösversio, Suomalaninen kirkkoraamattu -38

Myös jos joku muukalainen, joka ei ole sinun kansaasi Israelia, tulee kaukaisesta maasta sinun nimesi tähden - sillä sielläkin kuullaan sinun suuresta nimestäsi, väkevästä kädestäsi ja ojennetusta käsivarrestasi jos hän tulee ja rukoilee kääntyneenä tähän temppeliin päin, niin kuule taivaasta, asuinpaikastasi, häntä ja tee kaikki, mitä muukalainen sinulta rukoilee, että kaikki maan kansat tuntisivat sinun nimesi ja pelkäisivät sinua, samoin kuin sinun kansasi Israel, ja tulisivat tietämään, että sinä olet ottanut nimiisi tämän temppelin, jonka minä olen rakentanut.
1.Kun. 8:41:43

Sisältölaatikko

Maestro Eraño M. Evangelista on Jumalan lähetettämä ainoastaan toimittamaan Jumalan Sanoma kaikille ihmisille; hän ei ole aloittamassa uutta uskontoa, eikä pyydä minkäänlaisia lahjoituksia. Ole ystävällinen ja varaa aikaa lukeaksesi sanomat täydellisesti.


Katastrofaaliset tapahtumat tulevat jatkumaan joka puolella maailmaa, jotta ihmiset heräisivät tosiasiaan, että maailma on kirottu. Nämä tapahtumat loppuvat ainoastaan silloin kun he hyväksyvät ja tunnustavat tosi Jumalan Nimen.

Maestro Eraño M. Evangelista

Syyskuussa 24. 2006

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:235174 kpl

Sodat Lähi-idässä

 

 

Mitä jos Ihmiset eivät Kuuntele Jumalan Kutsua?
Julkaistu 24. Syyskuuta 2006

 

  Mitä Jumalalla on sanottavaa ihmisistä, jotka eivät kuuntele "Hänen Sanaansa"?

 

  Mitä tulee tapahtumaan?

 

"Kuinka kauan te, yksinkertaiset, rakastatte yksinkertaisuutta, kuinka kauan pilkkaajilla on halu pilkkaan ja tyhmät vihaavat tietoa? Kääntykää minun nuhdeltavikseni. Katso, minä vuodatan teille henkeäni, saatan sanani tiedoksenne. Kun minä kutsuin ja te estelitte, kun ojensin kättäni eikä kenkään kuunnellut, vaan te vieroksuitte kaikkia minun neuvojani, ette suostuneet minun nuhteisiini, niin minäkin nauran teidän hädällenne, pilkkaan, kun tulee se, mitä te kauhistutte; kun myrskynä tulee se, mitä te kauhistutte, kun hätänne saapuu tuulispäänä, kun päällenne tulee vaiva ja ahdistus. Silloin he minua kutsuvat, mutta minä en vastaa, etsivät minua, mutta eivät löydä. Koska he vihasivat tietoa, eivät valinneet osaksensa Herran pelkoa" Sananlaskut 1:22-29

 

  Jakeet puhuvat puolestaan, tämä on Jumalan vihonviimeinen kutsu.

 

"Herran pelko" - Mitä se tarkoittaa?

 

"Herran pelko on viisauden alku, ja Pyhimmän tunteminen on ymmärrystä."

Sananlaskut 9:10

 

  Sinun pitäisi tietää ketä pelätä, tai muuten se ei merkitse mitään. Miten se auttaa ymmärtämään?

 

"Viisauden alku on: hanki viisautta, ja kaikella muulla hankkimallasi hanki ymmärrystä." Sananlaskut 4:7

 

 Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

Wisdom is supreme; therefore get wisdom. Though it cost all you have, get understanding.
Proverbs 4:7 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Viisaus on ylivertaisinta; se vuoksi hanki viisautta. Vaikka se maksaisi kaiken omistavasi, hanki ymmärrystä." Sananlaskut 4:7

 

Meillä täytyy olla myös ymmärrystä. Me kadotimme sen, kun laitoimme luottamuksemme uskontojen antamiin valheelliseen opetukseen, joka on vain jakanut ihmisiä.

 

  Miksi tämä tapahtuu vasta nyt? Maestro Evangelista vastaa:

 

"Ja Herra vastasi minulle ja sanoi: "Kirjoita näky ja piirrä selvästi tauluihin, niin että sen voi juostessa lukea". Sillä näky odottaa vielä aikaansa, mutta se rientää määränsä päähän, eikä se petä. Jos se viipyy, odota sitä; sillä varmasti se toteutuu, eikä se myöhästy." Habakuk 2:2-3

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos: 

 

Then the LORD replied: "Write down the revelation and make it plain on tablets
so that a herald may run with it. For the revelation awaits an appointed time;
it speaks of the end and will not prove false. Though it linger, wait for it; it will certainly come and will not delay. Habakkuk 2:2-3 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Sitten HERRA vastasi: "Kirjoita ilmestys ja tee se selväksi tauluihin, niin että sanasaattaja voi sen juostessa lukea. Sillä ilmestys odottaa vielä ennalta määrättyä aikaa; se puhuu lopun ajasta, eikä todista vääryyttä. Vaikka se viipyy, odota sen tulemista; se tulee varmasti, eikä viivästy." Habakuk 2:2-3

 

  Aika, josta Profeetat ovat aikaisemmin puhuneet, on nyt käsillä.

 

  Ne ihmiset, jotka ovat lähteneet seuraamaan Opettaja Maestro Evangelistan ilmestyksiä, heillä on osa olla viemässä tietoa eteenpäin Jumalan Suuressa Profetiassa. Tämä on Jumalan kutsu sinulle tiedottaaksesi maan johtajia, jotta he kuuntelisivat ja uskoisivat, mitä Maestro Evangelistalla, Jumalan viimeisellä profeetalla, on sanottavaa Jumalan puolesta.

 

  On tulossa yhä lisää katastrofeja, sotia, kuivuutta, nälänhätää ja vitsauksia, kunnes me emme enää kestä tilannetta.

 

  Silloin on se hetki, jolloin me kaikki huudamme Jumalan puoleen. Millä Nimellä me kutsumme Häntä, kuka on korkeuksissa!

 


Osa 5 Jumalan Muukalaisen Ilmestykset