SAAKOON KOKO MAAILMAN NYT TIETÄÄ, KUINKA HE OVAT PILKANNEET JUMALAN PYHÄÄ NIMEÄ.

13.2.2014Osa 1

 

 Se, mitä ihmiskunnan tulee tietää on, että he ovat ylläpitäneet jumalanpilkkaa tai rienausta elävän Jumalan Pyhää Tosi Nimeä kohtaan ilman, että ovat olleet tietoisia heidän epäkunnioituksestaan tai pahuudestaan.

 

  Ihmiskunta on syyllistynyt tuon kaltaiseen vääryyteen, koska uskonnot eivät ole opettaneet heille Jumalan aitoa nimeä, vaan ovat opettaneet heille vääriä nimiä, kuten YHWH, Jahve, Allah ja ´Jeesus´.

 

  Kuinka sinä voit odottaa aidon Jumalan suovan ihmiskunnan rukouksille rauhan ja yhtenäisyyden puolesta, kun uskonnot ovat saattaneet ja tehneet ihmiskunnan huutamaan Jumalan puoleen väärillä nimillä?

 

  Totuus on, että kaikki nämä suuret onnettomuudet, konfliktit/ristiriitatilanteet, nälänhätä ja katastrofit, joita me näemme tapahtuvan maailmassa nykyaikana, eivät ole todiste siitä, että Jumalaa ei olisi olemassa. Päinvastoin nämä tapahtumat ovat todisteena siitä mitä Jumala on aikaisemmin säätänyt (5. Moos. 11:26-28) on tapahtunut ja tulee jatkumaan tapahtumistaan, koska me olemme olleet tottelemattomia Hänen käskyilleen ja ylistäneet vääriä jumalia.

 

  Lukekaamme Jumalan suuri säädös/käsky:

 

"Katso, minä asetan tänä päivänä teidän eteenne siunauksen ja kirouksen: siunauksen, jos te tottelette Herran, teidän Jumalanne, käskyjä, jotka minä tänä päivänä teille annan, mutta kirouksen, jos te ette tottele Herran, teidän Jumalanne, käskyjä, vaan poikkeatte siltä tieltä, jota minä tänä päivänä käsken teidän vaeltaa, ja seuraatte muita jumalia, joita te ette tunne." 5. Moos. 11:26-28

 

  Tässä profeetta Mooses puhuu Jumalan puolesta. Valinnan mahdollisuus oli määritelty ehdoksi vastaanottaako käskyjä tottelemalla siunauksen Jumalalta vai onko seurauksena kirous jos valitsemme tottelemattomuuden ja seuraamme muita jumalia, joita emme ole koskaan tunteneet.

 

   Tämän käskyn luonteen ja sen aiheutumisperusteen johdosta me voimme ymmärtää, että Jumala antoi meille vapaan tahdon. Hän ei kontrolloi tai vahdi sitä tietä jota jokainen tahtoo mennä ja toteuttaa omassa elämässään. Aivan kuten Adam, jolle Jumala antoi mahdollisuuden, kun Jumala esitteli Hänen lakinsa olla syömättä kiellettyä hedelmää tai muuten hän kuolisi (1. Moos. 2:16-17).  Meille on annettu myös käsky tai säädös Jumalalta, jos me seuraamme Jumalan käskyjä - siunauksen, ja jos me emme seuraa, vaan menemme muiden jumalien perässä joita me emme tunne - me tulemme elämään Hänen kirouksensa alaisina. Valinta on täysin meidän.

 

  Me emme voi syyttää Jumalaa meidän epäonnestamme ja vastoinkäymisistämme. Kuitenkin olipa elämämme hyvää tai pahaa, niin uskonnot sanovat sen olevan "Jumalan tahto" tai "Jumala kontrolloi meidän elämäämme". Maestro Evangelista sanoo, että meidän ei pidä enää ajatella tuolla tavoin. Me teemme itse oman elämämme, jos se on hyvää, me itse sen myös teimme sellaiseksi. Jos se on pahaa, me olemme itse tehneet sen sellaiseksi.

 

  Miksi me joudumme kokemaan näitä kirouksia Jumalalta?


"Jos et tarkoin noudata kaikkia tämän lain sanoja, jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan, niin että pelkäät tätä kunniallista ja peljättävää nimeä, Herraa, sinun Jumalaasi, niin Herra panee sinun ja sinun jälkeläistesi kärsittäväksi erinomaisia vaivoja, suuria ja pitkällisiä vaivoja, pahoja ja pitkällisiä sairauksia. Hän kääntää sinua vastaan kaikki Egyptin taudit, joita sinä pelkäät, ja ne tarttuvat sinuun. Ja kaikkinaisia muita sairauksia ja vaivoja, joista ei ole kirjoitettu tässä lakikirjassa, Herra nostattaa sinua vastaan, kunnes sinä tuhoudut."

5. Moos. 28:58-61

 

  Jumala Itse on varoittanut, että tapahtumat, vitsaukset (joita tapahtui Mooseksen aikana Egyptissä) tulevat toistumaan. Lisäyksenä erittäin vaaralliset virukset ja vitsaukset kuten AIDS, Ebola, SARS, Lintuinfluenssa, hullun lehmän tauti (FMD), Sikainfluenssa ja tuhoisat hurrikaanit, maanjäristykset, epätavalliset talvimyrskyt (joita ei tapahtunut Mooseksen aikana), ne tapahtuvat nyt meidän aikanamme. Nämä ovat merkkejä siitä, että maailma on todella Jumalan kiroama, koska me ylistämme vääriä jumalia, emme pelkää Jumalan Tosi Nimeä, emmekä nouda ja seuraa Hänen käskyjään.

 

  Kun on sanottu, että me emme ylistä aitoa Jumalaa, niin se tarkoittaa, että me emme kutsu (Häntä) Jumalaa aidolla ja tosi Nimellä.

 

  Onko se totta?

"Vuodata vihasi pakanain ylitse, jotka eivät sinua tunne, ja valtakuntien ylitse, jotka eivät sinun nimeäsi avukseen huuda." Psalmi 79:6

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"Pour out your wrath on the nations, that do not acknowledge you,

on the kingdoms, that do not call on your name;"

Psalm 79:6 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Vuodata vihasi kansoihin, jotka eivät tunnusta Sinua, valtakuntiin, jotka eivät kutsu sinua nimeltä;" Psalmi 79:6


  Edellä mainittu Raamatun kohta selkeästi osoittaa miksi Jumala ei kuule rukouksia, vaan kaataa Hänen vihansa maailman ihmisten ylle. Se johtuu siitä, että me emme kutsu ja huuda avuksemme Hänen aitoa ja tosi Nimeään.

 

  Tämä vastaa myös ´vapaa-ajattelijoiden´ kysymykseen, miksi Jumala sallii tällaisen pahuuden ja tuhojen tapahtuvan maailmassa. Se johtuu siitä, että me elämme Hänen kirouksensa alaisina, koska me emme ylistä Hänen Nimeään, vaan ylistämme muita jumalia joita me emme tunne.

 

  Selkeä todiste siitä, että me elämme Jumalan kirouksen alaisina, ovat nämä veriset uskonnot - ne perustuvat aseellisiin konflikteihin, joita tapahtuu tänä päivänä erityisesti Lähi-idässä.

 

  Luemme seuraavasta:

 

"Tämän minä olen teille puhunut, ettette loukkaantuisi." Joh. 16:1

 

Toinen käännösversio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

 "All this I have told you so that you will not go astray." John 16:1 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Kaiken tämän minä olen kertonut teille, että ette joutuisi harhaan/eksytetyksi" Joh. 16:1

 

  Maestro (Opettaja) Evangelista sanoo: Jeesus muistutti, että hän on varoittanut kaikkia.

 

"He erottavat teidät synagogasta; ja tulee aika, jolloin jokainen, joka tappaa teitä, luulee tekevänsä uhripalveluksen Jumalalle." Joh. 16:2

 

  Jeesus tiesi ajan tulevan jolloin ihmiset tappavat toisiaan ja ajatellen siten kunnioittaneensa tai ylistäneensä Jumalaa.

 

  Nykyisin nämä tappamiset raportoidaan usein sanomalehdissä ja radio-ohjelmissa; jopa paikka ja aika on todellisuudessa tapahtumahetkellään nähtävissä kaapeli-TV:n, satelliitti TV:n  lähetyksistä ja Internetistä!

 

  Mikä on todellinen aiheuttaja näille uskonnollisille tappamisille? Mitä Jeesus todellisuudessa sanoi siitä?

 

"Ja sen he tekevät teille, koska he eivät tunne Isää eivätkä minua." Joh. 16:3

 

  Jeesus sanoi: Syy näille tappamisille toisiaan vastustavien uskontojen ja valtioiden välillä johtuu siitä, että he eivät tunne aitoa Jumalaa eivätkä aitoa Jeesusta.


  Todistaaksemme sen: Mikäli sinä kysyt ihmisiltä, kuinka monta jumalaa on olemassa; he vastaavat: On olemassa vain yksi Jumala! He ovat liittoutuneita heidän vastauksissaan.

 

  Kun kysytään Hänen nimeään, he antavat sinulle useita nimiä, ja he vaikka taistelevat niiden puolesta.

 

  Tämä ainoastaan osoittaa, että he eivät todella tunne Jumalaa. Jeesus itse paljastaa, että tämä on yksi niistä syistä, jonka vuoksi kirous ja taistelu ovat maailmassa.

 

  Jos joltakin kysyttäisiin Jeesuksen henkilöhahmosta, niin joku voisi sanoa, että hän on

"Jumalan poika"; että hän on myös jumala (Kristityille); ja Muslimeille hän on Marian poika ja vain profeetta; muille sekä muille uskonnoille Jumalan poika, mutta myös mies/ihminen. Nämä ovat ne ilmoitukset ja tosiasiat, jotka osoittavat, että he eivät todella tunne Jeesusta. Tästä syystä tappamiset ovat jatkuneet aina nykyhetkeen saakka.

 

  Mooseksen aikana oli vain Jumala, joka oli tunnettu. Tänä päivänä, perustuen Jeesuksen sanoihin, joista me voimme lukea, että sekä Jumalan että Jeesuksen todellinen identiteetti on tuntematon.

 

  Syy näille uskontojen välisille aseellisille konflikteille on se, että yksikään näistä uskonnoista ei tunne aitoa Jumalaa eikä Jeesusta. Siten, jotta voimme lopultakin lopettaa tappamiset, niin tuntekaamme tosi Jumala ja aito Jeesus Pyhän Raamatun kautta. Kun tämä on tehty ja ihmiset ymmärtävät sekä tunnustavat totuuden, niin tappamiset loppuvat ja saavuttavat päätöksensä. Myös kirous meidän yllämme loppuu, sitten kun ihmiset oppivat ja kutsuvat turvakseen aitoa Jumalan Nimeä.

 

  Onko se totta, että me olemme pilkanneet Jumalan Pyhää Nimeä?

 

  Lukekaamme mitä Jumala Itse sanoi seuraavassa:

 

"Ja nyt, mitä minulla on tekemistä täällä, sanoo Herra, kun minun kansani on viety pois ilmaiseksi? Sen valtiaat elämöivät, sanoo Herra, ja minun nimeäni pilkataan alati, kaiket päivät." Jesaja 52:5

 

Toinen käännös: New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos/Painos:


"And now what do I have here?" declares the LORD. "For my people have been taken away for nothing, and those who rule them mock, " declares the LORD " And all day long my name is constantly blasphemed." Isaiah 52:5 (NIV)

 

 Suora suomennos:

 

"Ja nyt, mitä Minulla on täällä?" julistaa HERRA."Sillä minun kansani on viety pois syyttä ja ilmaiseksi, ja heitä vallassaan pitävät pilkkaavat, "julistaa HERRA " Ja kaiken päivää minun nimeni on jatkuvasti pilkattu." Jesaja 52:5


  Se on totta. Jumalan Nimi on "
jatkuvasti pilkattu". - se johtuu siitä, että Hänen Nimensä ei ole tunnettu!

 

  Ja nyt, mitä Jumala tulee tekemään tälle asialle?

 

"Sen tähden minun kansani on tunteva minun nimeni, sen tähden se on tunteva sinä päivänä, että minä olen se, joka sanon: Katso, tässä minä olen." Jesaja 52:6


Toinen käännös: New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos/Painos:


"Therefore my people will know my name; therefore in that day they will know that it is I who foretold it. Yes, it is I." Isaiah 52:6 (NIV)

 

Suora suomennos:

"Sen tähden minun kansani tulee tuntemaan minun nimeni; sen tähden sinä päivänä he tulevat tuntemaan ja tietämään, että se olen Minä joka jo ennakolta kerroin sen. Kyllä se olen Minä." Jesaja 52:6


"minun kansani" - Keitä he ovat? ovatko he yhä Juutalaisia?  Me saamme tietää sen myöhemmin viittaako Jumala tässä Juutalaisiin Hänen kansanaan Israelina.

 

"sen tähden sinä päivänä he tulevat tuntemaan ja tietämään, että se se olen Minä joka jo ennakolta kerroin sen. Kyllä se olen Minä" - Sitten kun päivä tulee, jolloin koko maailma tuntee tosi Jumalan Nimen, he tulevat havahtuen huomaamaan kuinka he ovat pilkanneet Jumalan Pyhää Nimeä kaiken aikaa.

 

  Tämä merkittävä tapahtuma, kun kaikki maailman ihmiset tuntevat suuren Jumalan Nimen ja kuinka he ovat kironneet, vannoneet, ja laittaneet Hänen Nimensä turhan joukkoon, on sitä juuri sitä minkä Jumala on jo ennakolta kertonut Hänen profeetoilleen Raamatussa. Koko maailman tulee täyteen ja selkeään ymmärrykseen sen suhteen, että mahtava kaikkivaltias profeettojen Jumala ON TODELLA OLEMASSA.

 

  Tuo päivä on tullut, kun koko maailma tulee tuntemaan tosi Jumalan Nimen (ja Jeesuksen todellisen identiteetin) Opettaja Eraño Martin Evangelistan Raamattuilmestysten kautta, jotka ovat yksityiskohtaisesti kerrottu tässä artikkelissa.

 

  Kuka on Opettaja Eraño Martin Evangelista?

 

  Opettaja (tai Maestro) Eraño Martin Evangelistan ilmestykset ovat kokonaisvaltaisesti esitettyinä tämän artikkelin kautta, eivät ole hänen henkilökohtaisen Raamatun kirjoitusten opiskelun tulosta. Täysi ja perusteellinen yhteen liitettävyys ja Raamatun jakeiden virta (Jumalan profeetoilta) eivät ole hänen omaa kirjoitusten tulkintaansa. Jumala Itse on ne hänelle ilmoittanut!

 

  Lue seuraavasta:

  Mr. Eraño Martin Evangelista (tai kuten me viittaamme hänestä puhuessamme Maestro tai Opettaja Evangelista) varttui Pandacan alueella, se on osa Manilan kaupunkia Filippiineillä. Hän on kansanomainen, vaatimaton ja tavallinen mies ja kuitenkin varustettu tarkalla näkemyksellä ja arviointikykyisellä mielenlaadulla, mieltynyt nokkeluuksiin, vertauskuvallinen esitystapa ja jännitystä keventävä huumori sekä myös vakavia hetkiä.

  Vaikka hänen saavutuksensa virallisesta koulunkäynnistä ovat useimmilla mittareilla tarkasteltuina kohtuullisia, niin Maestro Evangelista on omannut mukaansatempaavan kiinnostuksen sekä hänellä on taipumuksia kokeiluihin jotka ovat liitettävissä tieteeseen ja teknologiaan, joka on lopulta johtanut uraan keksijänä. (Hänen viimeisin projektinsa pitää sisällään ei perinteisen ja ympäristöystävällisen energianlähteen kehityksen. Hänellä on patentti tuotteelle nimeltä AERONOX, kansainvälisesti sertifioitu, todistettu saastumista ehkäisevä ja polttoainetta säästävä laite polttomoottoreille, joka on tunnustettu olevan ilmiömäinen ja oikeaan aikaan tuleva. Eksperttien mukaan katsaus sen tehokkuuteen verrattuna nykyisen kiireelliseen tarpeeseen maailmanlaajuisesti ilmansaasteiden ja päästöjen vähentämiseksi on välttämätön.)

  Vaikka hän on ollut aikaisemmin aktiivinen jäsen raamattu-uskovassa Iglesia ni Cristo, Kristuksen kirkko, nimisessä Filippiiniläis-perusteisessa uskonlahkossa, niin hän ei ole paljoa Pyhää Raamattua lukenut tai tutkinut, koska ilman arvovaltaa olevia ei rohkaista toimimaan siten tietojaan kartuttaakseen. Ainoastaan valituilla jäsenillä INC:n hierarkiassa on etuoikeus tutkia Raamattua.

 

  Hänen kutsumisensa ja tehtävän aloituksensa tapahtui odottamatta hänen kodissaan Las Piñas Cityssä, joka on esikaupunkialue Manilassa. Heinäkuussa 16. päivä vuonna 1990 heillä oli kodissaan lounashetki ryhmälle ystäviä, joka sisälsi muutamia ulkomaalaisia vieraita. Hän sai kokea koko elämäänsä muuttavan näyn tuona päivänä. Yksityiskohdat voi tarkistaa hänen muistelmistaan:

 

Tuona kohtalokkaana päivänä noin kello 12, samaan aikaan kun hänen vaimonsa valmisti vieraille tarjottavaa lounasta, niin Maestro Evangelista vetäytyi makuuhuoneeseen virkistäytymään. Kun hän oli huoneessa, niin yhtäkkiä kirkas valo hänen yläpuoleltaan täytti huoneen ja hän sai kokea näyn: Voimakas maanjäristys tulisi tapahtumaan myöhemmin samana iltapäivänä ja se tulisi vaatimaan useita ihmishenkiä, sota Lähi-idässä ja suuri vulkaaninen purkaus Filippiineillä.

 

 Lounaan aikana Maestro Evangelista kävi häiritsevän levottomaksi näkynsä takia, niin että yksi vieraista, Elmor Sumaraga, pani merkille asian ja alkoi kysellä mitä oli tapahtunut, jotta voisi kenties olla avuksi.

 

 Maestro Evangelista kuvasi sitten ilmestyn heille suoraan tapaansa, "No, näin juuri äsken näyn. Tänään tulee tapahtumaan voimakas maajäristys ja monia ihmisiä kuolee." Vierailijat eivät voineet uskoa kuulemaansa ja sitten Maestro Evangelista lisäsi vielä loput näyn yksityiskohdat.

 

  Noin kello 15.45, vähän jälkeen vieraiden lähdettyä, kaikki alkoi varovaisesti keinua ja sen jälkeen muutaman sekunnin kuluttua rajusti vavista.  "Hei isä, tämä on se ennustamasi maantäristys!", huusi hänen poikansa. "Niin on ja tämä tulee vaatimaan useita ihmisuhreja" oli hänen vastauksensa.


  Myöhemmin samana päivänä radio ja TV asemat vahvistivat maanjäristyksen tapahtuneen Baguion kaupungissa Manilasta pohjoiseen ja esittivät alustavan kuolonuhrilaskelman. Päiviä kului ja uutisointi raportoi laajalle levinneistä maanjäristyksen aiheuttamista tuhoista ja paljon ihmishenkiä vaatineesta tapahtumasta, aivan kuten Maestro Evangelista näki näyssään.

 

  Toiset tapahtumat jotka hän näki näyssään, ovat myös toteutuneet:  Elokuussa 1990 toteutui Lähi-idän sota ja Kesäkuussa 1991 toteutui Maestro Evangelistan saama näky suuresta vulkaanisesta purkauksesta. Mt. Pinatubo, tulivuori purkautui. Kun hän näki tulivuoren purkauksen TV:ssä, Maestro Evangelista oli erittäin hämillään ja että hänellä oli suuri pulma edessään. Hän oli järkyttynyt, että hänelle näytetyt näyt kaikki tapahtuivat niin lyhyen aikaväli puitteissa. Hämmentyneenä ja peloissaan hän rukoili itselleen Jumalan ohjausta.

 

  Rukouksessaan hän sanoi: "Herra Jumala, jos Sinä haluat minun tekevän jotain, niin älä puhu minulle näkyjen kautta, Tai muuten ihmiset voivat ajatella minun olevan täysin päästäni seonnut, sillä minä olen ainoa, joka näitä kykenee näkemään. Koska sinun sanasi on jo kirjoitettu Raamattuun, niin minä pyydän, puhu minulle Pyhän Raamatun kautta, niinettä minä voin näyttää ihmisille sinun sanomasi, jonka sinä haluat heidän tietävän.

 

  Jumala vastasi hänen rukoukseensa. Jumala ilmoitti hänelle kohdat Raamatusta, jotka hänen on näytettävä ihmisille välittääkseen Hänen sanomansa. Jumala näytti hänelle myös Raamatusta syyn miksi hän on "Jumalan kutsuma" - ja että se on ilmoittaa maailman ihmisille Hänen tosi opetuksensa ja kaikkein tärkeimpänä ilmoittaa Hänen tosi Nimensä, niin että maailman ihmiset eivät enää pilkkaisi sitä.

 

  Siten ollen se Raamatun kohtien virta, jotka ovat tässä ilmestyksessä, eivät ole Maestro Evangelistan omaansa, vaan kaikki on sitä mitä Jumala on näyttänyt hänelle ja käskenyt häntä julistamaan sen meille.


  Ole muistutettu, että Maestro Evangelista ei ole Jumalan lähettämä rakentaakseen kirkon tai perustaakseen uuden uskonnon. Hän puhuu ainoastaan Jumalan sanomat kuten ne on kirjoitettu Pyhiin Kirjoituksiin profeettojen kautta. Jumala paljastaa sanomat hänelle oikeaan aikaan, mukaan lukien erityiset jakeet Pyhästä Raamatusta, jotka on luettava ja sanat sanottava.

 

  On suositeltavaa, että lukija paneutuu täysipainoisesti lukemaan tämän ilmestyksen. Sinua, lukijaa, ei ole pyydetty lukemaan tätä artikkelia aikomuksella käännyttämään sinua uuteen uskontoon tai kulttiin - tämä on ainoastaan sanoma, joka koskee totuutta aidosta Jumalasta, Hänen tosi Nimestään, Jeesuksesta ja uskonnoista. Sitten kun olet täysin lukenut tämän, niin on täysin sinusta kiinni hyväksytkö sen vain etkö. Sinulla on vapaa valinta ja tahto ja mitä tahansa teet, on sinun päätöksesi. Maestro Evangelistan tehtävä on vain tiedottaa sinua asiasta.

 

  Tämän artikkelin ensiarvoisin tärkeys on, että sinä olet tietoinen siitä, että sinä et voi enää kieltää tai vedota tietämättömyyteen sen suhteen, ettei sinulle ole koskaan kerrottu sitä, kuinka sinä olet pilkannut tai kironnut elävän Jumalan aitoa Nimeä pitämällä sitä turhuutena.

 

Nyt luemme Jesajan kirjan 52:5-6 uudelleen:


"Ja nyt, mitä Minulla on täällä?" julistaa HERRA."Sillä minun kansani on viety pois syyttä ja ilmaiseksi, ja heitä vallassaan pitävät pilkkaavat, "julistaa HERRA " Ja kaiken päivää minun nimeni on jatkuvasti pilkattu. Sen tähden minun kansani tulee tuntemaan minun nimeni; sen tähden sinä päivänä he tulevat tuntemaan ja tietämään, että se se olen Minä joka jo ennakolta kerroin sen. Kyllä se olen Minä." Jesaja 52:5-6

 

"Sen tähden minun kansani tulee tuntemaan minun nimeni" - Kuinka Jumala tulee esittelemään Itsensä meille? Puhuuko Hän suoraan meille?


  Oppikaamme ensin tuntemaan, keitä Jumala katsoo kuuluvan Hänen kansaansa meidän aikanamme?

"Ja sen kolmannen osan minä vien tuleen; minä sulatan heidät, niin kuin hopea sulatetaan, ja koettelen heitä, niin kuin kulta koetellaan. He huutavat avuksi minun nimeäni, ja minä vastaan heille. Minä sanon: Se on minun kansani, ja se sanoo: Herra, minun Jumalani." Sakarja 13:9

 

  Todelliset Jumalan kansaan kuuluvat ihmiset tulevat olemaan niitä, jotka kutsuvat Jumalaa Hänen Suurella Nimellään!!!

 

  Vaikka sinä olisit Juutalainen, mutta et tiedä Hänen tosi ja Suurta Nimeään, sinua ei siten lasketa kuuluvan yhdeksi Hänen tosi Kansaansa!

  Voimmeko me kuulla Jumalan äänen, sitten kun Hän esittelee Itsensä meille?


"Ja kaikki kansa havaitsi jylinän, tulen leimaukset, pasunan äänen ja vuoren suitsuamisen; ja kun he sen havaitsivat, vapisivat he (peloissaan) ja pysyivät taampana. Ja he sanoivat Moosekselle: Puhu sinä meidän kanssamme, niin me kuulemme. Älköön Jumala puhuko meidän kanssamme, ettemme kuolisi." 2. Moos.20:18-19

 

  Me kuolemme, jos kuulemme suoraan Jumalan äänen. Silloin kun Israelin kansa, jotka olivat juuri päässeet pois heidän orjuudestaan Egyptissä, he kuulivat Jumalan äänen - he vapisivat peloissaan. Aina siitä hetkestä lähtien Jumala ei enää puhunut suoraan kansalle, vaan ainoastaan Hänen profeetalleen Moosekselle.

 

  Tämä osoittaa, että aito Jumala lähettää aina profeetan ja tuo profeetta sanoo vain sen, mitä Jumala on käskenyt häntä puhumaan ihmisille. Tämän on näyttänyt meille Hänen profeettansa Mooses.

  On yleisessä tiedossa, että profeetta Mooses kirjoitti ensimmäiset viisi Raamatun kirjaa, 1. Mooseksen kirjasta aina osaan 5. Mooseksen kirjaa. Kuinka hän kykeni kirjoittamaan asioista ja tapahtumista, jotka ovat esitetyt 1. Mooseksen kirjassa, ja erityisesti Luomisen ajasta? Kuka käski häntä kirjoittamaan näistä tapahtumista?


"Ja HERRA puhutteli Moosesta kasvoista kasvoihin, niin kuin mies puhuttelee toista. Sitten Mooses palasi takaisin leiriin; mutta Joosua, Nuunin poika, hänen apumiehensä ja palvelijansa, ei poistunut majasta." 2. Moos.33:11

 

    Tämä on osoitus kuinka läheinen Mooses oli Jumalalle, ja Jumala puhui hänelle kuin kaverille.

  Mooses kykeni kirjoittamaan Pyhän Raamatun viisi ensimmäistä kirjaa (erityisesti Luomisen tapahtumista), koska Jumala, Luoja Itse, on Se joka "ilmoitti" Sanan hänelle.

  Tästä syystä Raamattu sisältää Jumalan sanan, koska se mitä profeetat (ei apostolit) ovat kirjoittaneet, ei ole heidän omiaan, vaan sen mukaisia, mitä Jumala on käskenyt heitä kirjoittamaan.

 

  Onko totta, että ainoastaan profeetat tietävät Jumalan salaisuudet? Maestro Evangelista sanoo, luemme siitä:

 

"Sillä ei Herra, Herra, tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan palvelijoillensa profeetoille." Aamos 3:7

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"Surely the Sovereign Lord does nothing without revealing his plan to his servants the prophets."Amos 3:7 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Varmasti, Ylivertainen Herra ei tee mitään, paljastamatta Hänen suunnitelmansa Hänen palvelijoilleen profeetoille." Aamos 3:7

 

  Vain ja ainoastaan Hänen profeetoilleen - me voimme nyt ymmärtää, että mikäli me haluamme tietää totuuden Jumalasta, meidän täytyy hakea tieto Pyhässä Raamatussa olevista profeettojen kirjoista, niin että emme tulisi petetyiksi muilla kirjoituksilla ja opetuksilla.


  Kuinka on sitten totuuden suhteen kun kyseessä on Jeesus? Uskonnot sanovat, että Jeesuksen tarina on kirjoitettu apostoleiden kirjoihin ja kirjeisiin, ja että meidän tulisi uskoa ja seurata heidän opetuksiaan.

 

  Maestro Evangelista sanoo, että paras henkilö paljastamaan totuuden koskien Jeesusta on Jeesus itse. 

 

 Siten lukekaamme mitä Jeesus sanoi tästä asiasta…

"Ja hän sanoi heille: "Tätä tarkoittivat minun sanani, kun minä puhuin teille ollessani vielä teidän kanssanne, että kaiken pitää käymän toteen, mikä minusta on kirjoitettu Mooseksen laissa ja profeetoissa ja psalmeissa." Luukas 24:44

 

  Tässä Jeesus osoittaa hänen apostoleilleen profeettojen auktoriteetin ja arvovallan, kun kyse on totuudesta hänestä itsestään. Hän sanoo, että meidän tulisi lukea:

  • Mooseksen laista, profeetta;
  • Profeetoista; ja
  • Daavidin Psalmeista, myös profeetta

 

  Sen suhteen mitä Jeesus puhuu apostoleilleen profeettojen auktoriteetista, niin se ainoastaan tarkoittaa, että tietääksemme totuuden siitä, miksi Jumala on lähettänyt hänet, meidän tulisi hakea tietoa profeettojen kirjoituksista.

 

   Oppiakseen tuntemaan aidon Jumalan ja aidon Jeesuksen, tieto on löydettävissä profeetoista. Mikä on Maestro Evangelistan auktoriteetti julistaa näitä totuuksia koskien Jumalaa ja Jeesusta?

  Onko hän Jumalan profeetta?

 

  Maestro Evangelista sanoo, ei ole merkitystä kuinka hyvin tai hyvää sinä puhut Jumalasta, jos sinulle ei ole annettu auktoriteettia (Jumalalta) puhuaksesi Hänestä, niin siinä tapauksessa sinun sanomasi on merkityksetöntä. Se on vastaava kuin esittelisit itsesi poliisina, kun et ensinkään ole vilpittömässä mielessä poliisi.


  Mikä on se Jumalan antama ilmestys ja merkki osoittamaan meille, että Maestro Evangelista on todella profeetta, josta Jumala on ennakolta kertonut Hänen profeetoilleen?

 

  Jumala antoi seuraavan sanan Moosekselle:

 

"Profeetan minä olen herättävä heille heidän veljiensä keskuudesta, sinun kaltaisesi, ja minä panen sanani hänen suuhunsa, ja hän puhuu heille kaikki, mitä minä käsken hänen puhua. Ja joka ei kuule minun sanojani, joita hän minun nimessäni puhuu, hänet minä itse vaadin tilille." 5. Moos. 18:18-19

 

"Profeetan… sinun kaltaisesi" - Ennalta lähetetty profeetta kuin Mooses, jolla on Jumalan antama auktoriteetti.

 

  Mistä hän tulee?

"veljiensä keskuudesta" - Veljet tai veljeskunta, joka on Jumalan mainitsema tässä, ei viittaa ainoastaan Juutalaisiin. Kuten me olemme lukeneet (Sakarja 13:9, yllä), ihmiset/kansa, joita Jumala tulee tarkastelemaan tai pitämään Hänen kansanaan Israelina, ovat ne ihmiset, jotka tulevat kutsumaan Jumalaa Hänen Nimellään. Hän tulee ihmisryhmästä tai rodusta, joka tulee olemaan Jumalan valitsema olemaan Hänen Uusi Israel.

 

"minä panen sanani hänen suuhunsa" - Tämä tekee hänestä erilaisen kuin Mooseksesta. Moosekselle oli annettu auktoriteetti tuoda hänen kansansa pois Egyptistä ja antaa heille Kymmenen Käskyä, hänen aikanaan, mutta hänelle ei ollut annettu auktoriteettia paljastaa tai ilmoittaa Jumalan Nimeä oman kansansa ihmisille. (Viimeinen) profeetta, ennalta maailmaan lähetetty kuin Mooseksen ei tarvitse opiskella tai tehdä tutkimustyötä Pyhästä Raamatusta sen suhteen mitä hän sanoisi koskien Jumalan Sanaa. Hänen täytyy ainoastaan odottaa aikaa, jolloin "Sana" on annettu hänelle ja hän ilmoittaa Jumalan sanoman kaikille.

 

"hän puhuu heille kaikki, mitä minä käsken hänen puhua" - Tästä syystä Jumala käski meitä kuuntelemaan tätä profeettaa, sillä tämä tuleva profeetta toimittaa ainoastaan sen, minkä Jumala on hänelle antanut. Se on oleva Jumalan sanoma, ei hänen omansa.

 

  Onko se totta, että tämä tuleva "ennalta lähetetty profeetta kuin Mooses" tulee ilmoittamaan Jumalan Nimen meille, jotta me voimme sitä kutsuessamme saada tämän Kirouksen loppumaan?

 

  Mikä on Jumalan ohje meille koskien tätä miestä?

"Ja joka ei kuule minun sanojani, joita hän minun nimessäni puhuu, hänet minä itse vaadin tilille." 5. Moos. 18:19

"Ja joka ei kuule minun sanojani" - Jumala antoi jo kauan sitten varoituksen, että meidän tulisi kuunnella ainoastaan tätä tulevaa profeettaa. Miksi?

"minun sanojani, joita hän minun nimessäni puhuu" - Koska hän on se yksi ja ainoa mies, joka tulee ilmoittamaan tai julistamaan Jumalan Nimen. Sitten kun me kutsumme Jumalan aitoa Nimeä ja nöyrrymme Hänen edessään, niin me voimme viimeinkin saada anteeksiannon ja tämä tulee päättämään kirouksen ihmiskunnan yltä.

  Maestro Eraño M. Evangelista tulee esittelemään meille Jumalan nimen. Jumala on johdonmukainen sen suhteen, mitä Hän sanoi, että Hänen profeettansa kuin Mooses on Israelilainen (heidän veljiensä keskuudesta), koska Jumala teki Hänen valitustaan Israelilaisen kun Hän ilmoitti hänelle Nimensä. Tämä tekee profeetasta kuin Mooseksesta ensimmäisen Jumalan uuteen Israeliin kuuluvan, niin että me, sitten kun me hyväksymme Jumalan Nimen (jonka Jumala on lähettänyt hänet meille ilmoittamaan), tullaan myös Jumalan taholta katsomaan kuuluvaksi Hänen tosi Israeliin!


  Mitä tapahtuu, jos toiset tai jotkut eivät vieläkään huomioi häntä?


"hänet minä itse vaadin tilille" - Jumala Itse tulee olemaan Se, joka tulee tasaamaan tilit tai vaatii ihmisen vastuuseen piittaamattomuudestaan ja välinpitämättömyydestään.

 

  Tämä on Jumalan Sana, mikäli yksikään jättää huomioimatta sanoman tai ilmestyksen, jonka ennalta lähetetty profeetta kuin Mooses tuo, niin Jumala on se, joka on jätetty huomioimatta tai laiminlyöty!

 

  Totuus on, että me joudumme kärsimään tai olemme pakotettuja kokemaan tätä kirousta siksi, että me emme ole koskaan käyttäneet viisauttamme ja ymmärrystämme totellaksemme Jumalan käskyä. Meidän tulisi kuunnella tulevaa profeettaa "ennalta lähetettyä kuin Moosesta", joka tulee ilmoittamaan Hänen suuren Nimensä. Sen sijaan me olemme kuunnelleet uskontoja, vaikka meidän olisi pitänyt odottaa Jumalan viimeistä profeettaa.

 

  Siten ollen me voimme nyt ymmärtää miksi Jumala sanoi Jesaja 52:5-6, että Hänen kansansa tulee tuntemaan Hänen Nimensä. Se on siitä syystä, koska Hän on lähettänyt Hänen profeettansa kuin Mooseksen puhumaan Hänen puolestaan ilmoittaakseen tai puhuakseen Jumalan aidosta Nimestä!

  Kuinka me voimme tietää, että tämä tuleva profeetta kuin Mooses tulee julistamaan Jumalan tosi sanoman, joka tuhoaa nämä instituutiot, jotka saarnaavat valheellisesti Hänestä? Kuinka me voimme myös tietää, että aito "profeetta kuin Mooses" ei ole lähetetty ainoastaan tämän päivän Israelin kansaa varten?

"Minulle tuli tämä Herran sana: Jo ennen kuin minä valmistin sinut äidin kohdussa, minä sinut tunsin, ja ennen kuin sinä äidistä synnyit, minä sinut pyhitin; minä asetin sinut kansojen profeetaksi." Jeremia 1:4-5

 

Toinen käännösversio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"The word of the LORD came to me, saying, "Before I formed you in the womb I knew you, before you were born I set you apart; I appointed you as a prophet to the nations."

Jeremiah 1:4-5 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"HERRAN sana tuli minulle sanoen, "Ennen kuin Minä muovasin ja tein sinut kohdussa, Minä tunsin sinut, ennen kuin sinä synnyit Minä asetin sinut erilleen; Minä asetin sinut profeetaksi kaikille kansoille ja kansakunnille." Jeremia 1:4-5


"Ennen kuin Minä muovasin ja tein sinut kohdussa, Minä tunsin sinut" - Jumala mainitsi hänestä jo Moosekselle 5. Mooseksen kirjassa 18:19.

"Minä asetin sinut profeetaksi kaikille kansoille ja kansakunnille" - Jumala lähetti hänet olemaan Hänen profeettansa julistamaan Hänen aidon sanomansa kaikille maailman ihmisille. Toisin kuin Mooses ja muut profeetat, mukaan lukien Jeesus, heidät oli lähetetty vain Israelin kansaa varten.

 

  Kyseessä ei ole edes profeetta Jeremia kuten useimmat tutkijat ovat olettaneet. Profeetta Jeremia oli lähetetty myös vain Israelin kansaa varten.  Tässä jakeessa Jumala näyttää profeetta Jeremiaalle näyssä, ´profeetan kuin Mooseksen´, josta Hän kertoi jo aikaisemmin 5. Mooseksen kirjassa 18:19.

 

"Mutta minä sanoin: "Voi Herra, Herra! Katso, en minä kykene puhumaan, sillä minä olen nuori." Niin Herra sanoi minulle: "Älä sano: 'Minä olen nuori', vaan mene, kunne ikinä minä sinut lähetän, ja puhu kaikki, mitä minä käsken sinun puhua." Jeremia 1:6-7

 

Toinen käännösversio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:


"Ah, Sovereign LORD," I said, "I do not know how to speak; I am only a child."
But the LORD said to me, "Do not say, 'I am only a child.' You must go to everyone
I send you to and say whatever I command you.
Jeremiah 1:6-7 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Oi, Ylivertainen HERRA, "minä sanoin. "Minä en tiedä kuinka/mitä puhua; Minä olen vain lapsi." Mutta HERRA sanoi minulle, "Älä sano, ´minä olen vain lapsi.´ Sinun täytyy mennä kaikkien luokse, joiden luokse Minä lähetän sinut ja sanoa heille mitä tahansa Minä käsken sinua." Jeremia 1:6-7

 

"lapsi" - tämä viittaa symbolisesti lapseen. Se tarkoittaa ainoastaan, että vaikka Maestro Evangelistalla on vain vähän koulutuksellista tuntemusta Pyhästä Raamatusta, niin hän tottelee ja toimittaa ilmestykset, joita Jumala hänelle näyttää Raamatusta kerrottavaksi maailman ihmisille.

 

Älä pelkää heitä, sillä minä olen sinun kanssasi ja pelastan sinut, sanoo Herra." Jeremia 1:8

 

  Profeetta kuin Mooses on tuleva aikana, jolloin ne, jotka ovat valheellisesti väittäneet olevansa Jumalan lähettämiä, ovat jo vakiinnuttaneet heidän valheensa koskien Jumalaa. Nämä valheet ovat hyväksyttyjä totuutena ihmisten mielissä. Ja vielä enemmän, he ovat myös rakentaneet heidän ylistyksen talonsa ja ovat ulottaneet heidän vaikutusvaltansa moniin maailman hallituksiin. Tällainen ympäristö tekee miltei mahdottomaksi profeetalle kuin Moosekselle kyetä saattamaan päätökseen sen, mitä Jumala on lähettänyt hänet tekemään!


  Kuitenkin Jumala sanoo profeetalle kuin Moosekselle, että Hän on oleva hänen kanssaan. Jumala oli Mooseksen kanssa kun hän johdatti Israelin kansan pois Egyptistä. Jumala tulee olemaan myös Hänen kaikkia kansakuntia varten lähettämänsä profeetan kanssa, kun hän johdattaa KAIKKI maailman ihmiset ulos uskontojen valheellisista opetuksista.

 

  Kuinka hän kykenee toimittamaan hänen ilmestyksensä koskien Jumalan Sanaa?


"Ja Herra ojensi kätensä ja kosketti minun suutani. Ja Herra sanoi minulle: Katso, minä panen sanani sinun suuhusi." Jeremia 1:9

 

 Jumala täytti ilmestyksen, jonka Hän teki Moosekselle 5. Mooseksen kirjassa 18:18-19. Että Hän tulee laittamaan Hänen sanansa Hänen profeettansa kuin Mooseksen suuhun.

 

 Ja:

 

"Katso, minä asetan sinut tänä päivänä yli kansojen ja valtakuntain, repimään maasta ja hajottamaan, hävittämään ja kukistamaan, rakentamaan ja istuttamaan." Jeremia 1:10

 

Toinen käännösversio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"See, today I appoint you over nations and kingdoms to uproot and tear down, to destroy and overthrow, to build and to plant." Jeremiah 1:10 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Katso, tänä päivänä Minä määräsin sinut kaikkien kansojen ja kuninkuuksien yläpuolelle repimään juuriltaan ja murskaamaan, tuhoamaan ja syöksemään vallasta, rakentamaan ja istuttamaan." Jeremia 1:10

 

"Katso, tänä päivänä Minä määräsin sinut kaikkien kansojen ja kuninkuuksien yläpuolelle" - Maestro Evangelistalla on täysi auktoriteetti Jumalalta johdattaa ihmiset pois uskonnoista.

 
  Tästä syystä maailman johtajien tulisi kuunnella mitä hän puhuu Jumalasta Raamatun kautta, koska hän on mies, jonka Jumala on valinnut puhumaan Hänen puolestaan tai olemaan Hänen puhemiehenään ilmoittamaan Hänen Nimensä kaikille!

 

"tuhoamaan ja syöksemään vallasta" - Maestro Evangelista on saanut tehtäväkseen ilmoittaa maailman ihmisille Jumalan Sana, vastaan uskontojen opetuksia. Tämä todistaa sen, että profeetta Jeremia, jonka Jumala käski kirjoittamaan tämän näyn, ei ole profeetta (johon Jumala on viitannut tässä näyssä), koska Jeremian ei ole koskaan tunnustettu olleen profeetta kaikille kansakunnille.

  Jeremia ei tuhonnut tai syössyt vallasta instituutioita sillä sanomalla, jonka hän puhui Jumalan puolesta.

 

  Maestron tapauksessa, me voimme todella ymmärtää, että tämä profetia koskien tulevaa "kaikkia kansakuntia varten olevaa profeettaa", josta profeetta Jeremia näki, puhuu hänestä sinä aikana kun ihmiset ovat tietoisia tämän asian eri puolten erosta, ja erityisesti totuuden suhteen, jonka Jumala on ilmoittanut tai paljastanut Maestro Evangelistalle Raamatusta sekä valheesta jota uskonnot ovat opettaneet koskien Jumalan nimeä. Kun me havahdumme, että uskonnot ovat opettaneet meille vääriä nimiä Jumalasta, niin me ymmärrämme miksi Jumala ei vastaa meidän rukouksiimme maailmanrauhan puolesta. Uskonnot tuhotaan täysin ja heidän vaikutusvaltaansa ihmisiin ei enää ole olemassa.


"rakentamaan ja istuttamaan" - profeetta kuin Mooses tulee myös johdattamaan kansakunnat palaamaan Jumalan tykö ja perustamaan opetukset ja Käskyt, jotka uskonnot ovat rikkoneet.

 

  Me kaikki todistamme nyt sen täyttymistä, minkä Jumala on sanonut koskien tulevaa profeettaa kuin Moosesta meidän aikanamme!

 

  Kuinka me tiedämme, että mies, jonka Jumala on valinnut olemaan Hänen profeettansa kuin Mooses (joka ilmoittaa Hänen Nimensä) ei ole Juutalainen ja hän tulee kaukaisesta maasta?

 

  Kuka tiesi siitä? Luemme:

 

"Myös jos joku muukalainen, joka ei ole sinun kansaasi Israelia, tulee kaukaisesta maasta sinun nimesi tähden" 1. Kun. 8:41

 

Toinen käännösversio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

"As for the foreigner who does not belong to your people Israel but has come from a distant land because of your name" I Kings 8:41 (NIV1984)

 

Suora suomennos:

 

"Mitä tulee muukalaiseen, joka ei kuulu sinun kansaasi Israeliin, mutta on tullut kaukaisesta maasta sinun nimesi tähden." 1. Kun. 8:41

 

"ei kuulu sinun kansaasi Israeliin" - asia on erittäin selvä, Jumalan antama ilmestys Moosekselle ulottuu Kuningas Salomon aikaan asti. Kuningas vahvisti, että on tulossa profeetta, joka on ennalta lähetetty kuin Mooses, ja häntä tullaan kutsumaan "muukalaiseksi".

 

  Ilmestys ja lupaus, jotka Jumala antoi Moosekselle, ovat totta.

 

  Mistä viimeinen profeetta tulee?

"kaukaisesta maasta" - hän ei tule samalta alueelta, vaan kaukaisesta maasta - todellakin valittu yksilö on "muukalainen". Mitä viimeinen profeetta tuo?

"sillä sielläkin kuullaan sinun suuresta nimestäsi, väkevästä kädestäsi ja ojennetusta käsivarrestasi - jos hän tulee ja rukoilee kääntyneenä tähän temppeliin päin," 1. Kun. 8:42

 

Toinen käännösversio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

"for they will hear of your great name and your mighty hand and your outstretched arm—when he comes and prays toward this temple," I Kings 8:42 (NIV1984)

 

Suora suomennos:

 

"sillä miehet kuulevat sinun suuresta nimestäsi ja sinun mahtavasta kädestäsi sekä ojennetusta käsivarrestasi - kun hän tulee ja rukoilee tätä temppeliä kohden," 1. Kun. 8:42

 

"sillä miehet kuulevat sinun suuresta nimestäsi" - Maailman ihmiset ovat nyt kuulleet ja saaneet jo tietoonsa tosi Jumalan nimen sillä ("muukalainen - profeetta kuin Mooses") Opettaja Eraño Evangelista on jo ilmoittanut tosi Jumalan nimen webbisivuilla www.thename.ph ja www.thenameonline.info sekä www.suurinimi.com Internetissä.

 

"sinun mahtavasta kädestäsi sekä ojennetusta käsivarrestasi" - Kuningas Salomo sanoi tämän siksi, että hän viittaa tässä tulevaan profeettaan kuin Mooses. Jumala on jo näyttänyt Hänen mahtavan käsivartensa voiman profeetta Moosekselle (2. Moos. 32:11) merkkien ja ihmeiden kautta, jotka Hän teki vakuuttaakseen Faaraon, että tämä vapautti Hänen kansansa Israelin vapauteen orjuudestaan Egyptin maasta.

 

  Pelkästään se seikka, että Jumala kuvasi tulevaa profeettaa "kuin Moosesta", tarkoittaa, että profeetta Mooses oli todella olemassa. Se mitä Jumala on tehnyt hänen aikanaan, on tapahtunut ja myös se mitä hän on kirjoittanut - viisi ensimmäistä Raamatun kirjaa (Genesiksestä osaan Deuteronomia) tapahtui ja oli todella Jumalan hänelle sanelemaa!


"niin kuule taivaasta, asuinpaikastasi, häntä ja tee kaikki, mitä muukalainen sinulta rukoilee, että kaikki maan kansat tuntisivat sinun nimesi ja pelkäisivät sinua, samoin kuin sinun kansasi Israel, ja tulisivat tietämään, että sinä olet ottanut nimiisi tämän temppelin, jonka minä olen rakentanut." 1. Kun. 8:43

 

Toinen käännösversio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

"then hear from heaven, your dwelling place. Do whatever the foreigner asks of you, so that all the peoples of the earth may know your name and fear you, as do your own people Israel, and may know that this house I have built bears your Name."

I Kings 8:43 (NIV1984)

 

Suora suomennos:

 

"niin kuule silloin taivaasta, sinun asuinpaikastasi. Tee mitä tahansa muukalainen pyytää sinulta, niin että kaikki maan ihmiset voisivat tietää sinun nimesi ja pelätä sinua, niin kuin sinun oma kansasi Israel, ja saata tiedettäväksi, että tämä rakennus, jonka olen rakentanut, kantaa sinun nimeäsi." 1. Kun. 8:43

 

"niin kuule silloin taivaasta" - siten profeetan kuin Mooseksen tulolla - "muukalainen" ilmestyy ja tulee puhumaan maailman ihmisille Jumalan puolesta ja ilmoittaa Hänen Nimensä, jonka hän on jo aloittanut Internetin kautta tai lentävän kirjakäärön. Me voimme nyt ymmärtää, että profeettojen Jumala (Raamatussa) on olemassa.

"niin että kaikki maan ihmiset voisivat tietää sinun nimesi ja pelätä sinua" - tämä on nyt tapahtunut Jumalan Nimen ilmestyksellä.

"saata tiedettäväksi, että tämä rakennus, jonka olen rakentanut, kantaa sinun nimeäsi" - 1. Kuningasten kirja 8:41-43 ei puhu muukalaisesta joka on tuleva temppeliin Jerusalemiin Lähi-idässä ylistämään Jumalaa. Siinä puhutaan tulevasta miehestä, jonka Jumala tulee valitsemaan muukalaiskansasta olemaan Hänen profeettansa kuin Mooses ja lähettää ilmoittamaan Hänen tosi Nimensä, joka johtaa meidät ymmärrykseen, että Kuningas Salomon rakentama Huone/talo tai temppeli oli kirjaimellisesti kutsuttu Jumalan Nimellä.

 

  Miksi on niin että muukalainen, jonka Jumala on valinnut olemaan Hänen profeettansa kuin Mooses, on valittu puhumaan tai ilmoittamaan suoraan Hänen Pyhä Nimensä? Miksi on niin että se ei ole eikä voi olla Juutalainen?

 

"Jeremia sanoi vielä kaikelle kansalle ja kaikille naisille: Kuulkaa Herran sana, kaikki Juuda, joka olet Egyptin maassa." Jeremia 44:24

 

"Näin sanoo Herra Sebaot, Israelin Jumala: Mitä te ja teidän vaimonne olette suullanne puhuneet, sen te panette käsillänne täytäntöön, sanoen: 'Me täytämme lupauksemme, joilla olemme luvanneet polttaa uhreja taivaan kuningattarelle ja vuodattaa hänelle juomauhreja'. Niinpä pitäkää lupauksenne, pankaa lupauksenne täytäntöön!" Jeremia 44:25

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"This is what the LORD Almighty, the God of Israel, says: You and your wives have shown by your actions what you promised when you said; 'We will certainly carry out the vows we made to burn incense and pour out drink offerings to the Queen of Heaven.'
"Go ahead then, do what you promised! Keep your vows!"
Jeremiah 44:25 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Tämä on se mitä HERRA Kaikkivaltias, Israelin Jumala, teille sanoo: Te ja teidän vaimonne olette näyttäneet toimillanne, mitä te lupasitte kun sanoitte; ´Me tulemme varmasti pitämään lupauksemme, jotka me teimme Taivaan Kuningattarelle koskien uhritoimintaa ja juomauhrien vuodattamista.` "Menkää sitten ja tehkää kuten lupasitte! Pitäkää lupauksenne!" Jeremia 44:25

 

  Näissä jakeissa profeetta Jeremia paljastaa meille syyn mikä sai Jumalan vihastumaan Hänen kansalleen. Aikaisemmin Juutalaiset ylistivät "taivaan kuningatarta". Tämä on samaan verrattava kuin nykypäivän äiti-Maria, Jeesuksen äiti, jolla on titteli "maan ja taivaan kuningatar" (jonka ovat antaneet uskonnot) ja joka on tänä päivänä arvostettu ja kunnioitettu.

 

  Mikä oli Jumalan tuomio heille?

"Sen tähden kuulkaa Herran sana, kaikki Juuda, te jotka asutte Egyptin maassa: Katso, minä vannon suuren nimeni kautta, sanoo Herra: Totisesti, ei ole ainoakaan Juudan mies enää mainitseva suullaan minun nimeäni, niin että sanoisi: 'Niin totta kuin Herra, Herra elää' - ei koko Egyptin maassa." Jeremia 44:26

 

 Toinen käännös: New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos/Painos: 

 

"But hear the word of the LORD, all Jews living in Egypt: 'I SWEAR BY MY GREAT NAME,' says the LORD, 'that no one from Judah living anywhere in Egypt will ever again invoke my name or swear, "As surely as the Sovereign LORD lives."

Jeremiah 44:26 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Mutta kuulkaa HERRAN Sana, kaikki Juutalaiset, jotka asutte Egyptissä. ´MINÄ VANNON SUUREN NIMENI KAUTTA, ´sanoo HERRA, ´että yksikään Juudasta, joka asuu missä tahansa osassa Egyptiä, ei tule enää koskaan lausumaan tai sanomaan Minun Nimeäni tai vannomaan, "Niin varmasti kuin Ylivertainen HERRA elää." Jeremia 44:26

 

  Tämä tarkoittaa, että nimet YHWH, Elohim, Yah, Jahve jne. että heidän (Juutalaisten) antamat kuvaukset Jumalasta eivät ole tosi Jumalan nimeä tarkoittavia, sillä he ovat Jumalan kiroamia, joka jopa vannoi valan Itsensä kautta, että Juutalaiset eivät voisi enää lausua tai mainita Hänen Nimeään. Koska he eivät voi mainita tai sanoa Jumalan nimeä, heillä ei siten enää ole Jumalan siunausta mukanaan.

 

  Kun Jumalan kirous on annettu, toteutuuko se varmasti?

 

"Herra Sebaot on vannonut sanoen: Totisesti, mitä minä olen ajatellut, se tapahtuu, mitä minä olen päättänyt, se toteutuu:" Jesaja 14:24

 

 Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"The Lord Almighty has sworn, "Surely, as I have planned, so it will be,

and as I have purposed, so it will happen." Isaiah 14:24 NIV

 

Suora suomennos:

 

"Herra Kaikkivaltias on vannonut, "Varmasti, kuten Olen suunnitellut, niin tulee olemaan, ja kuten Olen tarkoittanut, niin tulee tapahtumaan." Jesaja 14:24

 

  Kuinka me tiedämme, että heidän yhä ollessa matkallaan Egyptissä, Israelin kansa vihoitti Jumalan heidän epäjumalan palvonnallaan?

 

"Mutta he niskoittelivat minua vastaan eivätkä tahtoneet minua kuulla; eivät heittäneet pois itse kukin silmiensä iljetyksiä eivätkä hyljänneet Egyptin kivijumalia. Niin minä ajattelin vuodattaa kiivauteni heidän ylitsensä ja panna vihani täytäntöön heissä keskellä Egyptin maata. Mutta minä tein, minkä tein, oman nimeni tähden, ettei se tulisi häväistyksi pakanain silmissä, joitten keskellä he olivat ja joitten silmäin edessä minä olin tehnyt itseni heille tunnetuksi viemällä heidät pois Egyptin maasta." Hesekiel 20:8-9

 

 Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

 "'But they rebelled against me and would not listen to me; they did not get rid of the vile images they had set their eyes on, nor did they forsake the idols of Egypt. So I said I would pour out my wrath on them and spend my anger against them in Egypt. But for the sake of my name, I brought them out of Egypt. I did it to keep my name from being profaned in the eyes of the nations among whom they lived and in whose sight I had revealed myself to the Israelites. Ezekiel 20:8-9 NIV

 

Suora suomennos:

 

"Mutta he kapinoivat minua vastaan, eivätkä tahtoneet kuunnella minua; he eivät hankkiutuneet eroon halpamaisista kuvistaan, joihin olivat katseensa kiinnittäneet, eivätkä myöskään hylänneet Egyptin epäjumaliaan. Niin Minä sanoin, että kaataisin vihani heidän keskuuteensa ja kuluttaisin vihani heihin Egyptissä. Mutta Minun Nimeni tähden, Minä toin heidät pois Egyptistä. Minä tein sen, ettei Minun Nimeäni häväistäisi niiden kansojen silmissä, joiden keskuudessa he olivat asuneet ja joiden nähden Minä olin paljastanut/ilmoittanut Itseni Israelilaisille." Hesekiel 20:8-9

 

  Jumala vahvistaa profeettansa Hesekielin kautta, että jopa heidän silloisena aikanaan yhä ollessaan Egyptissä, Israelin kansa ylisti jo vääriä jumalia ja jumalattaria. Tämä pitää sisällään taivaan kuningattaren ylistämisen, josta profeetta Jeremia puhui (Jeremia 44:24-26). Tämä on syy sille, että Jumala kirosi heidät, niin etteivät he (Juutalaiset) enää koskaan mainitsisi Hänen Nimeään.

"Minä tein sen, ettei Minun Nimeäni häväistäisi niiden kansojen silmissä, joiden keskuudessa he olivat asuneet" - Jumala näytti meille tämän kautta, kuinka Hän piti Hänen Nimensä puhtaana joutumasta hänen kansansa epäjumalanpalveluksen takia häpäisemäksi, ja siksi Hän laittoi heille kirouksen, etteivät he enää koskaan voisi lausua Hänen Nimeään.

  Tämä ainoastaan osoittaa, että "muukalainen", jonka Kuningas Salomo on maininnut 1. Kuningasten kirja 8:41-43, puhuu totisesti tulevasta profeetasta, joka on ilmoittava Jumalan Nimen. Ja koska valittu yksilö on muukalainen, eikä Juutalainen, niin loogisesti se osoittaa, että hän ei ole Jumalan kirouksen alainen ja kykenee ja voi mainita tai sanoa suoraan Jumalan Nimen.

  Kuinka me tiedämme, että Juutalaiset eivät vieläkään tiedä tai tunne tosi Jumalan Nimeä ja ovat yhä Jumalan kirouksen alaisia? Keitä olivat Jumalan ensin lähettämät heidän oman rotunsa/sukunsa piiristä avaamaan heidän mielensä käsittämään Hänen aito Nimensä? Onnistuivatko he tehtävässään?

 

  Kuinka tärkeää Israelin kansalla on tuntea Jumalan Nimi?


"Kaikki Herran polut ovat armo ja totuus niille, jotka pitävät hänen liittonsa ja todistuksensa. Nimesi tähden, Herra, anna anteeksi minun syntivelkani, sillä se on suuri." Psalmi 25: 10-11

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"All the ways of the Lord are loving and faithful toward those who keep the demands of his covenant. For the sake of your name, Lord, forgive my iniquity, though it is great."

Psalm 25:10-11(NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Kaikki Herran tiet ovat rakastavat ja uskolliset niitä kohtaan, jotka pitävät kunniassa Hänen liittonsa. Sinun Nimesi tähden, Herra, anna anteeksi minun syntini ja epäoikeudenmukaisuuteni, vaikka vääryyteni määrä on suuri." Psalmi 25: 10-11

 

  Todella, Israelin kansaan kuuluvat saavat Jumalalta anteeksiannon sitten kun he kutsuvat Häntä oikealla nimellä.

 

  Kuinka Jumala tekee tai saattaa Israelin kansan tuntemaan Hänen Nimensä, kun Hän on vannonut valan, että he eivät voisi enää koskaan mainita Hänen Nimeään (Jeremia 44:24-26)? Valmistiko Jumala tien Hänen kansalleen tuntea Hänen Nimensä ilman, että Hän rikkoisi oman valansa?

  Se mitä tulet nyt lukemaan, on todellinen syy sille, miksi Jumala lähetti Jeesuksen ja sitä uskonnot eivät ole meille kertoneet. Syy, miksi Jumala lähetti Jeesuksen; jos Jeesus todellakin täytti hänelle asetetun tehtävänsä, kuten apostolit ja uskonnot sanovat; oliko hänen julma ja brutaali kuolemansa sen tehtävän täyttymys, jonka Jumala antoi hänelle?


"Kun sinun päiväsi ovat päättyneet ja sinä lepäät isiesi tykönä, korotan minä sinun seuraajaksesi jälkeläisesi, joka lähtee sinun ruumiistasi; ja minä vahvistan hänen kuninkuutensa. Hän on rakentava huoneen minun nimelleni, ja minä vahvistan hänen valtaistuimensa ikuisiksi ajoiksi. Minä olen oleva hänen isänsä ja hän minun poikani, niin että, JOS HÄN TEKEE VÄÄRIN, MINÄ RANKAISEN HÄNTÄ IHMISVITSALLA JA NIIN KUIN IHMISLAPSIA LYÖDÄÄN" 2. Samuel 7:12-14

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Paino:

 

"When your days are over and you rest with your fathers, I will raise up your offspring to succeed you, who will come from your own body, and I will establish his kingdom. He is the one who will build a house for my Name, and I will establish the throne of his kingdom forever. I will be his father, and he will be my son. WHEN HE DOES WRONG, I WILL PUNISH HIM WITH A ROD WIELDED BY MEN, WITH FLOGGINGS INFLICTED BY HUMAN HANDS." II Samuel 7:12-14 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Kun sinun päiväsi ovat päättyneet ja sinä lepäät isiesi tykönä, korotan minä sinun seuraajaksesi jälkeläisesi, joka lähtee sinun ruumiistasi(on lihaa ja vertasi); ja minä vahvistan hänen kuninkuutensa. Hän on rakentava huoneen minun nimelleni, ja minä vahvistan hänen valtaistuimensa ikuisiksi ajoiksi. Minä olen oleva hänen isänsä ja hän minun poikani. KUN HÄN TEKEE VÄÄRIN, NIIN MINÄ RANKAISEN HÄNTÄ IHMISTEN ANTAMIN KEPINISKUIN JA MIESTEN KÄSIEN KAUTTA SELKÄSAUNOILLA SEKÄ RUOSKIMISILLA". 2. Samuel 7:12-14

 

  Tämä on Jumalan sana, jonka Hän antoi Daavidille profeetta Naatanin kautta, että Daavidin jälkeläinen tulee rakentamaan talon/huoneen/temppelin Jumalan Nimelle.

  Tämä on se tie tai tapa jolla Jumala järjesti Hänen kansalleen mahdollisuuden tuntea Hänen Nimensä ilman, että Hän olisi rikkonut antamaansa valaa.

 

  Luemme uudelleen seuraavan jakeen:

"Hän on rakentava huoneen minun nimelleni, ja minä vahvistan hänen valtaistuimensa ikuisiksi ajoiksi" 2. Samuel 7:13

 

  Syy (oli olemassa tarve rakentaa talo/huone Jumalan Nimelle) oli se, että Jumalan Nimi voisi olla heille näkyvillä valitun Daavidin jälkeläisen kautta ilman, että Jumalan sana olisi rikottu! Jos Israelin kansa katuisi ja kutsuisi Jumalaa Nimellä, niin Jumala nostaisi kirouksen pois.

 

  Sitten kun talo/huone olisi rakennettu, mikä on Jumalan lupaus Daavidin jälkeläiselle?

"Minä olen oleva hänen isänsä ja hän minun poikani. kun hän tekee väärin, niin minä rankaisen häntä ihmisten antamin kepiniskuin ja miesten käsien kautta selkäsaunoilla sekä ruoskimisilla". 2. Samuel 7:14


"Minä olen oleva hänen isänsä ja hän minun poikani" - Daavidin jälkeläistä tultaisiin "kutsumaan" ja "tarkastelemaan" etuoikeutettuna nimellä "Jumalan poika" - tämä on kunnia tai arvonimi/titteli, joka myönnetään hänelle, mikäli hän onnistuu tehtävässään, vaikka hän on vain mies/ihminen.


  On myös annettu ehto: Että jos Daavidin jälkeläinen syyllistyy väärintekoon, hän tulee kärsimään rangaistuksen
" IHMISTEN ANTAMIN KEPINISKUIN JA MIESTEN KÄSIEN KAUTTA SELKÄSAUNOILLA SEKÄ RUOSKIMISILLA".


  Maestro Eraño Evangelista kysyy: Miksi rangaista "
ihmisten antamin kepiniskuin ja miesten käsien kautta selkäsaunoilla sekä ruoskimisilla", eikä Jumalan sauvan kautta?


Maestro Eraño Evangelista antaa selityksen: Mikäli Daavidin jälkeläinen rakentaa huoneen/talon/temppelin, jossa on nähtävissä Jumalan Nimi, niin Israelin kansa (heidän silloisena aikanaan) tulisi näkemään ja tuntemaan Nimen; kirous heidän, Israelin kansan yllä tulisi pois nostetuksi. Israelin kansa olisi saanut pelastuksensa. Mutta jos Daavidin jälkeläinen epäonnistuu hänen työssään ohjaamaan hänen kansansa tuntemaan Jumalan Nimi (kansa/ihmiset olisivat hyötyneet Nimen tuntemisesta ja tietämisestä) ja siksi heidän tulee olla niitä, jotka saattavat rangaistuksen voimaan.

 

Miksi?

 

  Koska se työ, joka on annettu Daavidin jälkeläiselle, ei ole Jumalan hyväksi tai puolesta tehtävää, vaan Israelin kansan hyödyksi!

 

   Jumalan käskyjen mukaan se, jota kohtaan olet syntiä tehnyt, niin sieltä on myös rangaistus tuleva! Kun olet tehnyt syntiä kansaa vastaan, he myös saattavat rangaistuksen täytäntöön.


  Huone/talo/temppeli, jossa on Jumalan Nimi, tulee näyttämään Israelin kansalle (heidän silloisen aikanaan) tien pelastukseen heidän synneistään Jumalalle.

 

  Ensimmäinen, joka tuli valituksi tähän tehtävään, oli Daavidin suora jälkeläinen, hänen poikansa Salomo (1. Aik. 22:9-13). Vaikka huone tuli rakennetuksi, niin Jumalan Nimi ei tullut tunnetuksi hänen kansansa joukossa hänen aikanaan, koska Kuningas Salomo rakensi myös temppeleitä hänen vaimojensa väärille jumalille (1. Kun. 11:1.13).

 

  2. Samuelin kirjassa 7:12-14 oleva tehtävä ei koskaan päättynyt Salomoon, vaan se siirrettiin edelleen Jeesukselle:

 

Lue seuraavien linkkien kautta:

 

http://thename.ph/thename/testimony/jes07-en.html ja http://thename.ph/thename/testimony/jes08-en.html tai


http://www.thenameonline.info/thename/testimony/jes07-en.html ja http://www.thenameonline.info/thename/testimony/jes08-en.html sekä

 

Daavidin Jälkeläinen

  ja

Yksi Sukukunta

  Salomon jälkeen seuraava Daavidin sukulinjasta valituksi henkilöksi tullut oli Jeesus. Hän tulisi jatkamaan tehtävää saattaa kansansa tuntemaan Jumalan Nimi - hänen ei tarvitse rakentaa toista taloa, koska Salomo on jo rakentanut Huoneen Jumalan Nimelle. Jeesuksen tehtävä on ainoastaan tehdä Jumalan Nimi tunnetuksi kanssaisraelilaisilleen hänen esi-isänsä Kuningas Salomon, Jumalan Nimelle, rakentaman Huoneen kautta.

 

  Onko varmasti totta, että Jeesus on Daavidin jälkeläinen?

"neitsyen tykö, joka oli kihlattu Joosef nimiselle miehelle Daavidin suvusta; ja neitsyen nimi oli Maria." Luukas 1:27

 

 Toinen käännös: New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos/Painos:

 

"…to a virgin pledged to be married to a man named Joseph, a descendant of David. The virgin's name was Mary." Luke 1:27 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"…neitsyelle, joka oli lupautunut menemään naimisiin Joosef nimisen miehen kanssa, Daavidin jälkeläisen. Neitsyen nimi oli Maria". Luukas 1:27


  Jeesuksen aito isä on Joosef, joka kuuluu Daavidin huoneeseen.  Joten jos me uskomme uskontojen opetuksia, että Jeesus on "Jumalan poika", niin siinä tapauksessa sen pitäisi olla Maria, joka kuuluu Daavidin huoneeseen.

  Väittämällä, että Jeesuksen isä on Jumala eikä Joosef, on sama kuin laittaisi asian näyttämään siltä, että Jumala on rikkonut Hänen oman lakinsa:

"Jos joku tavataan makaamasta naisen kanssa, joka on toisen miehen aviovaimo, niin kuolkoot molemmat, sekä mies, joka makasi vaimon kanssa, että vaimo. Poista paha Israelista. Jos joku neitsyt on kihloissa miehen kanssa ja toinen tapaa hänet kaupungissa ja makaa hänen kanssaan," 5. Moos. 22:23-24

Toinen käännös: New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos/Painos:

 

" If a man happens to meet in a town a virgin pledged to be married and he sleeps with her, you shall take both of them to the gate of that town and stone them to death - the young woman because she was in a town and did not scream for help, and the man because he violated another man's wife. You must purge the evil from among you."

Deuteronomy 22:23-24 NIV

 

Suora suomennos:

"Mikäli mies sattuu kohtaamaan kaupungissa neitsyen, joka on lupautunut avioon, eli on kihloissa ja hän makaa tämän kanssa, sinun täytyy ottaa heidät molemmat kaupungin portille ja kivittää heidät kuoliaaksi - nuori nainen siksi, että hän oli kaupungissa eikä huutanut apua, ja mies siksi, että hän teki väkivaltaa toisen miehen vaimolle. Sinun täytyy poistaa paha keskuudestasi." 5. Moos. 22:23-24

  Maria oli jo luvattu avioon Joosefin kanssa, joka kuuluu Daavidin huoneeseen. Se mitä nämä Kristityt saarnaajat väittävät on, että Jumala saattoi naisen, joka on jo luvattu avioon toiselle miehelle, tulemaan raskaaksi ja kantamaan Hänen "poikaansa". Se on valhe, sillä he tekivät asian näyttämään siltä kuin Jumala olisi epäoikeudenmukainen ja moraaliton Jumala.

  Uskontojen saarnaajat väittävät kiven kovaan, että Maria on Daavidin sukulinjasta, ja että Jumala valitsi naisen Daavidin huoneesta, joka tulisi kantamaan Hänen poikaansa ja näin siten ollen se täyttäisi profetian 2. Samuel 7:12-14.

  Kuitenkin kun me luemme siitä, mitä Jumala sanoi profetiassa, me voimme ymmärtää, että Maria ei ole Daavidin jälkeläinen:

"Kun sinun päiväsi ovat päättyneet ja sinä lepäät isiesi tykönä, korotan minä sinun seuraajaksesi jälkeläisesi, joka lähtee sinun ruumiistasi(on lihaa ja vertasi); ja minä vahvistan hänen kuninkuutensa." 2. Samuel 7:12

 

  Jumala sanoo selkeästi, että "voideltu yksilö" tulee olemaan Daavidin omaan lihaa ja verta. Tarkoittaen, että tuleva pelastaja ei ole Hänen Poikansa, vaan todellinen Daavidin jälkeläinen. Uskonnot ovat väärässä sanoessaan Marian olevan Daavidin sukulinjasta, koska mikäli hän (Maria) olisi, niin sitten Jumalan sanat kyseisessä profetiassa tulisi kuulua seuraavasti "Minä nostan minun jälkeläiseni sinun lihasta ja verestäsi", joka merkitsisi, että Jumala tulee nostamaan Hänen poikansa Mariasta, jonka nämä saarnaajat väittävät olleen Daavidin jälkeläinen. Mutta koska Jumala sanoi "korotan minä sinun seuraajaksesi jälkeläisesi, joka lähtee sinun ruumiistasi(on lihaa ja vertasi)", niin siten ei voida kiistää sitä tosiasiaa, että Maria ei ole Daavidin sukulinjasta. Joosef, valittuna henkilönä, Jumalan sanan mukaisesti on aito ja oikea Daavidin jälkeläinen. Oppiaksesi lisää , että Jumala ei tehnyt/saattanut Mariaa odottamaan lasta ja että Joosef on Jeesuksen todellinen isä - Lue seuraavan linkin kautta:


http://thename.ph/thename/testimony/jes08-en.html ja http://www.thenameonline.info/thename/testimony/jes08-en.html tai

 

Yksi Sukukunta

 

 Puhuuko ja valehteleeko Jumala niin kuin ihminen?

 

"Ei Jumala ole ihminen, niin että hän valhettelisi, eikä ihmislapsi, että hän katuisi. Sanoisiko hän jotakin eikä sitä tekisi, puhuisiko jotakin eikä sitä täyttäisi?"

4. Moos.23:19

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"God is not human, that he should lie, not a human being, that he should change his mind. Does he speak and then not act? Does he promise and not fulfill?"

Numbers 23:19 NIV

Suora suomennos:

"Jumala ei ole kuin on ihminen, että hän valehtelisi, ei ihmisolento, että hän muuttaisi mieltään. Puhuisiko hän, eikä sitten toimisi? Lupaisiko hän, eikä sitä täyttäisi?"

4. Moos.23:19

 

  Jumala ei valehtele kuten ihmiset tekevät! Siten ollen, Jumala ei riko Hänen oikeamielistä käskyään tai säädöstään, että olisi tehnyt Marian raskaaksi ja odottamaan Hänen poikaansa. Jumala ei tee Itsestään ihmistä, muutoin Hänestä tulisi valehtelija.

 

  Kun meidät on saatu uskomaan tuollainen moraaliton teko Jumalan taholta, että Hän olisi saattanut naisen (joka on jo luvattu avioon toiselle miehelle) raskaaksi ja odottamaan Hänen "poikaansa", niin on erittäin ymmärrettävää miksi Jumala on sallinut meidän kärsivän kaikista näistä maailman pahuuksista.

 

  Ja seuraavassa:

 

"Ja katso, sinä tulet raskaaksi ja synnytät pojan, ja sinun on annettava hänelle nimi Jeesus." Luukas 1:31

 

  Ja kuka oli Jeesuksen isä?


"Hän on oleva suuri, ja hänet pitää kutsuttaman Korkeimman Pojaksi, ja Herra Jumala antaa hänelle Daavidin, hänen isänsä, valtaistuimen," Luukas 1:32


"pitää kutsuttaman" - kuten olet lukenut, Jeesus oli vain Daavidin poika tai jälkeläinen, ei aito "Jumalan poika"; hän oli vain mies/ihminen.


"Herra Jumala antaa hänelle Daavidin, hänen isänsä, valtaistuimen" - On erittäin selvää; kyseessä on Daavid, kenestä Jeesus on polveutunut, on jälkeläinen - tarkoittaen, että hän (Jeesus) ei ole Jumalan Poika, kuten uskonnot ovat saarnanneet.


  Jeesus oli valittu henkilö Daavidin sukulinjaan kuuluen tehdäkseen Jumalan nimen tunnetuksi kuningas Salomon rakentaman huoneen/talon kautta. Kun hän on menestyksekäs tekemään tai saattamaan hänen kansansa ymmärtämään, että he kantavat Jumalan Nimeä, niin Jumalan kirous Hänen kansansa Israelin yltä tultaisiin poistamaan. Heidän syntinsä olisivat Jumalan anteeksi antamat.

 

  Onko Jeesus Daavidin poika? Luemme seuraavasta:

 

"Jeesuksen Kristuksen, Daavidin pojan, Aabrahamin pojan, syntykirja." Matteus 1:1

  Me voimme nyt selkeästi nähdä, että profetia 2. Samuel 7:12-14, koskee Daavidin tulevaa jälkeläistä, ei Jumalan poikaa, on tullut saanut täyttymyksensä.

  Onko totta, että Jeesuksen tehtävä on esitellä Jumalan Nimi?

"Vanhurskas Isä, maailma ei ole sinua tuntenut, mutta minä tunnen sinut, ja nämä ovat tulleet tuntemaan, että sinä olet minut lähettänyt. Ja minä olen tehnyt sinun nimesi heille tunnetuksi ja teen vastakin, että se rakkaus, jolla sinä olet minua rakastanut, olisi heissä ja minä olisin heissä." Johannes 17:25-26

 

 Toinen käännös: New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos/Painos:

 

"Righteous Father, though the world does not know you, I know you,  

and they know that you have sent me. I have made you known to them, and will continue to make you known in order that the love you have for me may be in them and that I myself may be in them."  

John 17:25-26 NIV

 

Suora suomennos:

 

"Oikeamielinen Isä, vaikka maailma ei tunne sinua, minä tunnen sinut, ja he tietävät sinun lähettäneen minut. Minä olen tehnyt sinut tunnetuksi heille, ja jatkan tunnetuksi tekemistäsi, jotta se rakkaus, joka sinulla on minua kohtaan, voisi olla heissä ja minä itse voisin olla heissä". Johannes 17:25-26

 

 

Ja vielä toinen käännös: New King James Version, Uusi Kuningas Jaakon Laitos/Painos:

 

O righteous Father! The world has not known You, but I have known You; and these have known that You sent Me. And I have declared to them Your name, and will declare it, that the love with which You loved Me may be in them, and I in them."

John 17:25-26 NKJV

 

Suora suomennos:

                                            

"Oi Oikeamielinen Isä! Maailma ei ole sinua tuntenut, mutta minä olen tuntenut sinut; ja nämä ovat tienneet, että sinä olet lähettänyt minut. Ja minä olen julistanut heille sinun nimeäsi, ja tulen julistamaan sitä, että se rakkaus, jolla olet minua rakastanut voisi olla heissä, ja minä heissä". Johannes 17:25-26

  Kysymys kuuluu - mikä on se Jumalan Nimi, jonka Jeesus opetti tai julisti meille?


  Vastaus on, EI YHTÄÄN TAI EI MITÄÄN- tämä osoittaa, että hän epäonnistui tehtävänsä suorittamisessa.
Mikä siitä on todisteena?

 

  Kun tarkastelemme profetiaa 2. Samuel 7:12-14, että jos Daavidin jälkeläinen tekee väärin tai synnin, niin hän kärsii siitä rangaistuksen ihmisten käsien kautta hakkaamisin ja ruoskimisin. Se merkki, että Jeesus oli ihmisten hakkaama kepein, ruoskittiin ja tapettiin, osoittaa hänen syyllistyneen väärintekoon ja rikokseen.

  Siten ollen hän epäonnistui tehtävänsä suorittamisessa.

 

  Oliko Jeesus, Kuningas Daavidin poika rangaistu ihmisten käsien kautta hakkaamisin, ruoskimisin ja ristiinnaulitsemalla?

 

"Niin kaikki kansa vastasi ja sanoi: "Tulkoon hänen verensä meidän päällemme ja meidän lastemme päälle." Silloin hän päästi heille Barabbaan, mutta Jeesuksen hän ruoskitti ja luovutti ristiinnaulittavaksi." Matteus 27:25-26

  Todella, se oli Jeesus, joka oli ihmisten hakkaama ja ruoskima, aivan kuten Jumala on asettanut profetiassa 2. Samuel 7:12-14 - "Minä olen oleva hänen isänsä ja hän minun poikani. KUN HÄN TEKEE VÄÄRIN, NIIN MINÄ RANKAISEN HÄNTÄ IHMISTEN ANTAMIN KEPINISKUIN JA MIESTEN KÄSIEN KAUTTA SELKÄSAUNOILLA SEKÄ RUOSKIMISILLA". 2. Samuel 7:14


  Me olemme TODISTANEET nyt itse, että perustuen siihen mitä Jumala sanoi profetiassa 2. Samuel 7:12-14, että aito ja todellinen syy miksi Hän salli Jeesuksen - Kuningas Daavidin jälkeläisen joutua ihmisten hakkaamaksi, ei tapahtunut meidän syntiemme takia, vaan hänen (Jeesuksen) omien väärintekojen seurauksena.

 

  Miksi hän joutui rangaistuksi, mikä oli hänen rikoksensa?

 

"Juutalaiset vastasivat hänelle: "Meillä on laki, ja lain mukaan hänen pitää kuoleman, koska hän on tehnyt itsensä Jumalan Pojaksi"." Johannes 19:7

 

 Toinen käännös: New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos/Painos:

 

"The Jews insisted, "We have a law, and according to that law he must die,
because he claimed to be the Son of God.
John 19:7 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Juutalaiset vaativat, "Meillä on laki, ja sen lain mukaan hänen täytyy kuolla, koska hän väitti olevansa Jumalan Poika." Johannes 19:7

 

  Hän teeskenteli olevansa "Jumalan Poika", sen sijaan, että olisi sanonut olevansa vain ihmisen poika. Hänen kansansa (Israelilaiset) tiesivät, että hän oli Daavidin jälkeläinen, IHMISEN POIKA - ei siis "Jumalan Poika".

 

  Kuinka Jeesus valheellisesti teeskenteli olevansa Jumalan Poika?

"Kun Jeesus tuli Filippuksen Kesarean tienoille, kysyi hän opetuslapsiltaan sanoen: "Kenen ihmiset sanovat Ihmisen Pojan olevan?" Matteus 16:13

  Kun Jeesus oli hänen opetuslastensa kanssa, hän kysyi heiltä kuka "Ihmisen Poika" oli, tai kuka oli "Daavidin poika", aivan kuten oli profetoitu 2. Samuel 7:12-14. Hän ei kysynyt, että kuka "Jumalan poika" on.

 

  Kuinka hänen apostolinsa vastasivat?

 

"Niin he sanoivat: "Muutamat Johannes Kastajan, toiset Eliaan, toiset taas Jeremiaan tahi jonkun muun profeetoista." Matteus 16:14

 

  Jeesus odotti hänen opetuslastensa sanovan tai julistavan, että hän oli "Ihmisen Poika" tai "Daavidin Poika". Mutta annettujen opetuslasten antamien vastausten perusteella, he eivät todella tunteneet häntä eivätkä mikä hänen työnsä oli, kuten oli profetoitu.

 

  Sitten hän kysyi Pietarilta, joka ei ollut vielä antanut vastaustaan.


"Hän sanoi heille: "Kenenkä te sanotte minun olevan?" Matteus 16:15

 

 Toinen käännös: New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos/Painos:

 

"But what about you?" he asked. "Who do you say I am?"
Matthew 16:15 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Mutta entä sinä sitten?" hän kysyi. "Kuka minä sinun mielestäsi olen?" Matteus 16:15

 

  Mikä oli Pietarin vastaus?

 

"Simon Pietari vastasi ja sanoi: "Sinä olet Kristus, elävän Jumalan Poika." Matteus 16:16

 

  Se oli Pietari joka vastasi, että Jeesus oli "Jumalan Poika". Kaikki uskontojen opetukset, että Jeesus on "Jumalan Poika" ilmiselvästi jättävät huomioimatta Jeesuksen esittämän kysymyksen, jonka hän esitti opetuslapsilleen:

 

"Kenen ihmiset sanovat Ihmisen Pojan olevan?" Uskontojen opetuksen pääpaino on Pietarin antamassa vastauksessa, että Jeesus oli "Jumalan Poika".

 

  Todellisuudessa, Pietarin vastaus: "Sinä olet Kristus, elävän Jumalan Poika." oli virheellinen, koska Jeesus kysyi kuka "Ihmisen Poika" tai "Daavidin Poika" on, eikä "kuka on Jumalan poika".

  Maestro Evangelistan mukaan, tässä on tarve ymmärrykselle:

 

  Kun Pietari vastasi hänelle "Sinä olet Kristus, elävän Jumalan Poika." Jeesuksen olisi täytynyt sanoa: "Ei Pietari, se ei ollut se mitä kysyin sinulta, minä kysyin sinulta kuka ihmisen poika tai Daavidin poika on, eikä kuka on Jumalan Poika. Jo ensinnäkin sinä olet väärässä sanoessasi minun olevan Jumalan Poika, sillä minä olen vain Daavidin Poika, joka tulee ainoastaan kutsutuksi nimellä Jumalan Poika, sitten kun minä täytän velvollisuuteni johdattaa heidät tuntemaan Jumalan nimen minun esi-isäni Kuningas Salomon, Jumalan Nimelle rakentaman temppelin kautta!

 

  Tuolla tavoin Jeesuksen olisi pitänyt vastata Pietarille, koska hän ei todellakaan ollut Jumalan poika, vaan Daavidin poika tai jälkeläinen, perustuen siihen mitä Jumala sanoi profetiassa 2. Samuel. 7:12-14.

 

  Jumala on tehnyt ehdon 2. Samuelin kirjaan 7:12-14, kun Hän sanoi "Minä olen oleva hänen isänsä ja hän minun poikani. KUN HÄN TEKEE VÄÄRIN, NIIN MINÄ RANKAISEN HÄNTÄ IHMISTEN ANTAMIN KEPINISKUIN JA MIESTEN KÄSIEN KAUTTA SELKÄSAUNOILLA SEKÄ RUOSKIMISILLA".

 

  Tuon Jumalan sanoman ehdon takia, Jeesus, Daavidin poikana olisi pitänyt olla tarkka jokaisesta sanastaan eikä ottaa helposti vaikutteita tai vakuutteluja ympärillään olevien ihmisten sanomisista tai muuten hän tekisi väärin ja joutuisi kärsimään rangaistuksen ihmisten käsien kautta hakkaamalla ja ruoskimalla.

 

  Sen sijaan, että hän olisi korjannut Pietaria väärästä vastauksesta, mitä Jeesus sanoi?

 

"Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Autuas olet sinä, Simon, Joonaan poika, sillä ei liha eikä veri ole sitä sinulle ilmoittanut, vaan minun Isäni, joka on taivaissa." Matteus 16:17

 

  Ei hän korjannut, vaan hän oli riemuissaan Pietarin vastauksesta, että hän olisi "Jumalan Poika".

 

  Muista ehto, jonka Jumala Itse sääti tai määräsi profetiassa koskien "Daavidin poikaa"? Mikäli tämä "Daavidin jälkeläinen" tekisi rikkomuksen, hän tulisi kärsimään rangaistuksen "ihmisten käsien kautta kepeillä hakkaamisin ja ruoskimalla".


  Miksi? Jeesus käytti Pietarin vastausta omaksi hyödykseen.

Sen sijaan, että hän olisi nuhdellut Pietaria, hän ylisti tai siunasi häntä antamastaan vastauksesta sanoen: "sillä ei liha eikä veri (eli ihminen) ole sitä sinulle ilmoittanut, vaan minun Isäni, joka on taivaissa"- sillä hetkellä kun hän sanoi tuollaiset sanat, hän oli syyllistynyt jumalanpilkkaan, sillä hän ei koskaan todella ollut Jumalan Poika, vaan ainoastaan Ihmisen Poika tai Daavidin jälkeläinen! Näin ollen Jeesus aloitti väittää olevansa "Jumalan Poika", Pietarin sanojen seurauksena.

  Hänen todelliset tunteensa koskien hänen syvintä mielihaluaan oli nyt asetettuna täysin avoimena hänen eteensä. Kaiken aikaa, sydämessään, Jeesus halusi ihmisten tunnistavan tai tunnustavan hänet "Jumalan Poikana". Syy miksi Jeesus teeskenteli olevansa "Jumalan Poika", oli Pietarissa. Tämä oli hänen ensimmäinen rikkomuksensa.

 

  Mitä muuta Jeesus sanoi?


"Ja minä sanon sinulle: sinä olet Pietari, ja tälle kalliolle minä rakennan seurakuntani, ja tuonelan portit eivät sitä voita." Matteus 16:18

 

  Jeesus oli Jumalan lähettämä johdattamaan hänen kansansa Jumalan Nimeä kantavan huoneen/talon tykö. Sen sijaan hän rakensi toisen rakennuksen omalle nimelleen. Jeesus oli perustanut oman kirkon, ja se ei ollut osa hänen työtään, joka oli täsmällisesti määritelty profetioissa. Tätä petosta on käytetty monien uskonsuuntausten uskon perustana. Tämä oli Jeesuksen toinen rikkomus.

 

  Koska Pietari imarteli Jeesusta vastauksellaan, kuinka Jeesus palkitsi Pietarin vastalahjana?

"Minä olen antava sinulle taivasten valtakunnan avaimet, ja minkä sinä sidot maan päällä, se on oleva sidottu taivaissa, ja minkä sinä päästät maan päällä, se on oleva päästetty taivaissa." Matteus 16:19

  Koska hän luuli olevansa "Jumalan Poika", hän antoi Pietarille auktoriteetin.

 

  Tiesikö Jeesus tehneensä rikkomuksen tai rikoksen?

 

"Silloin hän varoitti vakavasti opetuslapsiaan kenellekään sanomasta, että hän on Kristus." Matteus 16:20

 

  Siitä ajasta lähtien kun hän teeskenteli olevansa "Jumalan Poika" ilman että oli täyttänyt saamaansa tehtävää Jumalalta, ja perustanut oman kirkon, niin oliko hän tietoinen tulevasta kärsittäväkseen koituvasta rangaistuksesta "ihmisten antamin kepiniskuin ja miesten käsien kautta selkäsaunoilla sekä ruoskimisilla"?


"Siitä lähtien Jeesus alkoi ilmoittaa opetuslapsilleen, että hänen piti menemän Jerusalemiin ja kärsimän paljon vanhimmilta ja ylipapeilta ja kirjanoppineilta ja tuleman tapetuksi ja kolmantena päivänä nouseman ylös (nostetuksi elämään)." Matteus 16:21


  Hän sanoi, että hän tulisi "kärsimään" tai kohtaisi rangaistuksen ja kolmantena päivänä hänet tultaisiin nostamaan elämään.

 

  Myöhemmin me opimme tarkoituksen "kolmannelle päivälle", kuten Jeesus on sen maininnut. Tämän meille tulee selittämään meille Maestro Eraño M. Evangelista Pyhän Raamatun kautta. Jatkaaksemme:

 

"Silloin Pietari otti hänet erilleen ja rupesi nuhtelemaan häntä sanoen: "Jumala varjelkoon, Herra, älköön se sinulle tapahtuko." Matteus 16:22

 

  Pietari oli jo vaikuttanut siihen, että Jeesus alkoi esittää olevansa "Jumalan Poika"; tällä kertaa hän yritti jälleen saada Jeesus vakuuttuneeksi, että kärsiminen ja kuolema eivät koskaan tapahtuisi hänelle (Jeesukselle).

 

  Mitä Jeesus sanoi Pietarille?

 

"Mutta hän kääntyi ja sanoi Pietarille: "Mene pois minun edestäni, saatana; sinä olet minulle pahennukseksi, sillä sinä et ajattele sitä, mikä on Jumalan, vaan sitä, mikä on ihmisten"." Matteus 16:23

 

Toinen käännös: New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos/Painos:

 

"Jesus turned and said to Peter, "Get behind me, Satan! You are a stumbling
block to me; you do not have in mind the things of God, but the things of men."
Matthew 16:23 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Jeesus kääntyi ja sanoi Pietarille, "Väisty tieltäni, Saatana! Sinä olet esteenä ja kompastuskivenä minulle; sinulla ei ole mielessäsi Jumalan asioita, vaan ihmisten." Matteus 16:23

 

  Tämä on selkeä merkki tai osoitus siitä, että nyt Jeesus ymmärsi Pietarin olleen vahvasti Saatanan vaikutusvallan alainen kun oli onnistuneesti pettänyt häntä!

 

  Tästä syystä Jeesus kutsui Pietaria Saatanaksi (Matteus 16:23), koska Pietari oli se, jota paholainen käytti huijaamaan Jeesusta, että hän julisti hänen itsensä olevan aito Jumalan Poika ja rakensi sitten kirkon omalle nimelleen. Jeesus ymmärsi myöhemmin, että Pietari oli ollut Saatanan vaikutusvallan alaisena häntä pettäessään, mutta sen ymmärtäminen tuli hänelle liian myöhään. Hän oli jo syyllistynyt "vääryyteen"!

 

  Kun verrataan tätä tapahtumaa Eedenin Puutarhan tapahtumaan, jossa Käärme petti Eevaa ja Adamia. Adam oli petetty Eevan kautta! Jeesuksen tapauksessa Saatana käytti Pietaria Pettämään Jeesuksen ja tämä esitti sitten olevansa "Jumalan Poika". Rikkomus, joka tapahtui Eedenin Puutarhassa, tapahtui nyt uudelleen Jeesuksen aikana ja siitä syystä hän joutui kärsimään rangaistuksensa. Jeesus ei koskaan oppinut aikaisemmasta rikkeestä, joka oli tapahtunut Eedenin Puutarhassa.

 

  Sen tottelemattomuuden takia, joka tapahtui Eedenin Puutarhassa, Jumala rankaisi Käärmettä ja laittoi sen matelemaan maassa. Niiden rikkomusten takia, joita Jeesus teki, hän joutui myös kärsimään Jumalan rangaistuksen tuskan ruoskimisen kautta. He kärsivät samankaltaiset kohtalot - molemmat saivat rangaistuksensa!

 

  Se mitä ihmisten tulisi nyt huomata on, että Jeesuksen voima tehdä ihmeitä ei tullut Jumalalta, vaan Saatanalta. Sen jälkeen kun Saatana oli huijannut Jeesusta Pietarin kautta, Jeesus aloitti Saatanan ylistämisen ja opetti myös tämän opetuksia.

 

  Seuraavien linkkien kautta voit lukea asiasta täyden Raamattu ilmestyksen:

 

http://www.thename.ph/thename/testimony/jes11en.html ja http://www.thenameonline.info/thename/testimony/jes11-en.html tai

Jeesuksen Voima

 

Kun olet lukenut yllä mainitun linkin, sinä tulet tietämään kuinka Jeesus ylisti Saatanaa. Siten, kun nyt ylistämme Jeesusta, joka loppujen lopuksi ylisti Saatanaa, niin me olemme kaikki syyllisiä Saatanan ylistämiseen!


  Ei ainoastaan tuo: Mikäli Jeesus ei todellakaan tehnyt mitään väärää, niin miksi Jumala sallisi hänen tulevan ihmisten hakkaamaksi ja ruoskimaksi? Jumala aivan selkeäsi sääti 2. Samuelin kirjassa 7:12-14, että kun Kuningas Daavidin jälkeläinen (joka on Jeesus) syyllistyy rikkeeseen tai väärintekoon, niin hän tulee kärsimään rangaistuksen ihmisten käsien kautta hakkaamisin ja ruoskimalla.


  Kun uskonnot ja heidän saarnaajansa epätoivoisesti sanovat, että Jeesuksen kuolema ei tapahtunut hänen syntinsä vuoksi, on sama kuin tekisi Jumalasta valehtelijan, kun Hän puhui asiasta Kuningas Daavidille 2. Samuelin kirjassa 7:12-14.


"Seuraavana päivänä Mooses sanoi kansalle: Te olette tehneet suuren synnin. Minä nousen nyt Herran tykö - jos ehkä voisin sovittaa teidän rikoksenne. Ja Mooses palasi Herran tykö ja sanoi: Voi, tämä kansa on tehnyt suuren synnin! He ovat tehneet itselleen jumalan kullasta. Jospa nyt antaisit heidän rikoksensa anteeksi! Mutta jos et, niin pyyhi minut pois kirjastasi, johon kirjoitat." 2. Moos. 30:30-32


"He ovat tehneet itselleen jumalan kullasta" - aivan kuten Katolinen Kirkko on tehnyt. Ei ainoastaan kullasta vaan myös puusta, hartsista ja metallista. Tämä ei tarkoita, että Katolinen Kirkko olisi yksin syyllinen suuren syntiin. Muut Kristinuskon kirkot ovat aivan samalla tavoin syyllisiä kuten ovat Katoliset kirkotkin, koska he ovat aivopestyjä ja ovat antaneet heidän jäsenistönsä keskuudessa vaikutelman, että Jeesus on heidän henkilökohtainen jumalansa ja pelastajansa. Heidän seuraajansa ja jäsenistönsä on laitettu ylistämään väärää jumalaa.

 

"pyyhi minut pois kirjastasi, johon kirjoitat" - Tämä kirja, johon Jeesus viittaa ei ole mikään muu kuin se, jonka Jumala on käskenyt hänen itsensä kirjoittaa. Näitä ovat viisi ensimmäistä Pyhän Raamatun Kirjoitusten kirjaa (Genesis - Deuteronomy). Mooses oli valmis hänen oman nimensä poistamisesta kirjoituksista, sen edestä, että hänen syntinen kansansa saisi pelastuksen.

 

  Mooses yritti sovittaa hänen kansansa syntejä. Mooseksen pyyntö oli suuri, että hän tarjosi jopa oman elämänsä hänen kansansa syntien edestä, mutta mitä Jumala sanoi hänelle?

 

"Mutta HERRA vastasi Moosekselle: Joka on tehnyt syntiä minua vastaan, sen minä pyyhin pois kirjastani. Mene nyt ja johdata kansa siihen paikkaan, josta minä olen sinulle puhunut; katso, minun enkelini käy sinun edelläsi. Mutta kostoni päivänä minä kostan heille heidän rikoksensa." 2. Moos. 30:33-34

 

  Jumala ei sallinut Mooseksen sovittaa hänen kansansa syntejä. Kuitenkin synneistä on vastattava yksin Jumalalle, ja on tuleva tuomion aika. Jumala sanoo, että Hän lähettää "enkelin" kun aika on lähellä.

 

  Ota selvää kuka tämä enkeli tai sanansaattaja on, seuraavien linkkien kautta:


http://www.thename.ph/thename/revelations/theangel-en.html ja http://www.thenameonline.info/thename/revelations/theangel-en.html tai

Enkeli Joka Kantaa Todistusta

 

  Miksi Jumala ei sallinut Mooseksen kuolla Israelin kansan syntien puolesta?


"Älköön isiä rangaistako kuolemalla lasten tähden älköönkä lapsia isien tähden; kukin rangaistakoon kuolemalla oman syntinsä tähden." 5. Moos. 24:16

 Toinen Käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

 

"Fathers shall not be put to death for their children, nor children put to death for their fathers; each is to die for his own sin." Deuteronomy 24:16 (NIV)

Suora suomennos:

"Isiä älköön asetettako kuolemaan lastensa tähden, eikä lapsia asetettako kuulemaan heidän isiensä takia; jokainen kuolkoon oman syntinsä seurauksena." 5. Moos. 24:16

"jokainen kuolkoon oman syntinsä seurauksena" - jokainen ihminen vastaa itse omista synneistään. Ketään älköön rangaistako toisen tekemistä synneistä. Tästä syystä Jumala ei sallinut Mooseksen kuolla toisten syntien puolesta, ja siitä kertoo yllä oleva laki.

 

  Kun Jumala ei sallinut Mooseksen sovittavan hänen kansansa syntejä, niin kuinka paljon vähemmän se tapahtuisi Jeesuksen kohdalla?

 

  On erittäin selkeää, että Jesajan kirjassa 53 viitattu henkilö ei ole Jeesus. Se ei ole koskaan ollut profetia, vaan kokoelma Mooseksen tekemistä asioista.

 

  Lue asiasta lisää:

 

 http://www.thename.ph/thename/revelations/suffvant-en.html ja http://www.thenameonline.info/thename/revelations/suffvant-en.html tai

Kärsivä Palvelija

 

  Se uskontojen oppi, että Jeesus olisi pelastanut maailman, on vale!

 

  Oppiaksesi todellisen merkityksen "kolmannelle päivälle" (jolla on vain symbolinen merkitys), jonka Jeesus mainitsi, klikkaa seuraavasta:

http://www.thename.ph/thename/revelations/nosecondcoming-en.html ja
http://www.thenameonline.info/thename/revelations/nosecondcoming-en.html tai Ei Ole Toista Jeesuksen Tulemista

 

  Tietääksesi ilmestyksistä kuinka apostolit pettivät ihmiskuntaa koskien Jumalaa ja Jeesusta, lue seuraavasta:


http://www.thename.ph/thename/revelations/apostles-en.html jahttp://www.thenameonline.info/thename/revelations/apostles-en.html tai

Kuinka Apostolit Pettivät Ihmiskuntaa Koskien Jumalaa ja Jeesusta

 

  Koska Jeesus on Jumalan omien sanojen mukaan, profetiassa 2. Sam. 7:12-14, vain Daavidin jälkeläinen, oli Jumalan hylkäämä kuolemaan omien rikostensa takia eikä ihmiskunnan syntien puolesta, niin ei ole enää olemassa oikeutusta, että ihmiset olisivat kiitollisuudenvelassa Jeesukselle.

  Tämän takia Jumala ei kuule maailman ihmisten rukouksia rauhan puolesta, vaan jatkaa ja antaa ihmiskunnan yhä kärsiä kaikista näistä kirouksista, sodista ja tuhoista, siitä syystä että he kutsuvat väärää jumalaa, jonka ovat keksineet apostolit ja uskonnot!

  Itse asiassa, me pilkkaamme Jumalaa silloin kun me ylistämme Jeesusta, koska me ylistämme silloin henkilöä, jota Hän on rankaissut ihmisten käsien kautta hakkaamisin ja ruoskimalla, koska oli syyllistynyt väärintekoon!

  Ajattele asiaa, ennen kuin Jeesus kuoli, niin hän huusi, "Jumalani, Jumalani, miksi olet minut hyljännyt?" Me olemme ylistäneen miestä, jonka Jumala hylkäsi!

  Koska sinut on tehty uskomaan (apostolien valheen kautta), että kutsumalla Jeesusta sinä kutsut Jumalan nimeä, niin on nyt vaan ainoastaan tarkoituksenmukaista, että sinä tiedät Jeesuksen aidon identiteetin, joka tieto perustuu Jumalan sanaan. Miksi Jumala lähetti Jeesuksen ja miksi sinun ei pitäisi enää pelätä eikä kutsua Jeesusta?

 

  Kun uskonnot moukaroivat meitä heidän opetuksellaan, että Jeesus on profeetta kuin Mooses, niin sitä enemmän he paljastavat, että apostolit kätkivät totuuden siitä, että Jumala hylkäsi Jeesuksen kuolemaan brutaalilla tavalla, koska hän uhmasi ja pilkkasi Jumalan sanaa, luemme seuraavasta:

 

"Mutta profeetta, joka julkeaa puhua minun nimessäni jotakin, jota minä en ole käskenyt hänen puhua, tahi puhuu muiden jumalien nimessä, sellainen profeetta kuolkoon.'"

5. Moos. 18:20

 

  Jumala hylkäsi Jeesuksen tapettavaksi sen takia, että hän puhui sellaista mitä Jumala ei ollut käskenyt, tämä on yhdenmukaista Jumalan sanan kanssa 2:Sam. 7:14:


"KUN HÄN TEKEE VÄÄRIN, NIIN MINÄ RANKAISEN HÄNTÄ IHMISTEN ANTAMIN KEPINISKUIN JA MIESTEN KÄSIEN KAUTTA SELKÄSAUNOILLA SEKÄ RUOSKIMISILLA".

2. Samuel 7:14

 

  Me KYKENEMME nyt ymmärtämään nuo Jumalan erityisen tarkat sanat profetiasta, koskien sitä miksi Hän tulee lähettämään Jeesuksen 2:Sam. 7:12-14 ja kaikki sen raamatulliset selitykset, koska Jumala Itse näytti Hänen sanansa Raamatusta Opettaja Evangelistalle. Jumala ohjasi ja aktivoi Maestro Evangelistan selittämään (yksinomaan Raamatun kautta) kuinka profetia (jota ei ollut aiheutettu tai langetettu Kuningas Salomon päälle) tuli täytetyksi Jeesuksen myötä; ja ne vääryydet joita Jeesus oli tehnyt, että hän ansaitsi ihmisten käsien kautta tulleen rangaistuksen. Kuinka me tiedämme, että Maestro Evangelistan ilmestykset koskien Jeesusta ja että hän on vain Daavidin poika, joka tuli Jumalan rankaisemaksi miesten kautta hakkaamisin ja väitti olevansa jumala, on todella Jumalalta?

  Mikäli tämä shokeeraava ilmestys on todella Jumalalta, niin siitä seuraa, että ihmisten reaktiot, jotka lukevat totuuden siitä, että Jumala on rankaissut Jeesusta, on myös profetoitu. Mikäli se oli jo profetoitu, niin Maestro Evangelistan esitykset koskien Jeesusta ovat todella Jumalalta eivätkä perustu hänen omiin opintoihinsa.

  Lukekaamme mikä odottamaton tapahtuma joka tulee tapahtumaan maailmassa, sitten kun koko maailman tietää totuuden Jeesuksesta:

"Tuonela tuolla alhaalla liikkuu sinun tähtesi, ottaaksensa sinut vastaan, kun tulet. Se herättää haamut sinun tähtesi, kaikki maan johtomiehet, nostattaa valtaistuimiltansa kaikki kansojen kuninkaat." Jesaja 14:9

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"The grave below is all astir to meet you at your coming; it rouses the spirits of the departed to greet you -  all those who were leaders in the world; it makes them rise from their thrones - all those who were kings over the nations. " Isaiah 14:9 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Hauta sinun alapuolellasi on valmis ottamaan sinut vastaan tulosi hetkellä; se nostattaa vainajien henget sinua tervehtimään - kaikki nuo, jotka olivat johtajia maailmassa; se saa heidät nousemaan valtaistuimiltaan - kaikki nuo, jotka hallitsivat kansojen yli kuninkaina."Jesaja 14:9

 

  Joku tullaan paljastamaan.

 

"saa heidät nousemaan valtaistuimiltaan" - tapahtuma, joka saa uskontojen johtajat, valtiot ja organisaatiot yllättymään oppiessaan tässä profetiassa viitatun miehen identiteetin. Tätä ei ole tapahtunut muinaisten aikojen kuluessa, kuten uskonnot sanovat.


  Todellisuudessa se, mitä meidän tulisi pitää mielessämme on, että Jumala antoi suoran ja tiukan käskyn Hänen profeetalleen kuin Moosekselle (5. Moos. 18:18-19), kun katsomme Hänen sanoihinsa. Siten, kaikki se opetus, minkä uskonnot ovat opettaneet, ovat täysin tyhjää ja merkityksetöntä, sillä he eivät ole Jumalan lähettämiä.


  Mitä he tulevat sanomaan?


"Kaikki he lausuvat ja sanovat sinulle: 'Myös sinä olet riutunut niin kuin mekin, olet tullut meidän kaltaiseksemme'." Jesaja 14:10

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"They will all respond, they will say to you, "You also have become weak, as we are;
you have become like us." "
Isaiah 14:10 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"He kaikki vastaavat, ja sanovat sinulle, "Sinusta on myös tullut heikko, kuten me olemme; olet tullut meidän kaltaiseksemme."Jesaja 14:10

 

  He kaikki tulevat sanomaan, että heidän odotuksensa koskien tätä "miestä" ovat olleet todella kaukana totuudesta. Ja että he ovat olleet väärässä heidän omissa oletuksissaan, että tämä "mies" oli voimallinen henkilö, synnitön ja täydellinen - ja vain huomatakseen, että hän oli vain mies ja vielä pahempaa - hän oli petollinen ja vilpillinen, joka oli Jumala hylkäämä kuolemaan brutaalin kuoleman.

" Alas tuonelaan on vaipunut sinun komeutesi, sinun harppujesi helinä; sinun allasi ovat vuoteena madot, toukat ovat peittonasi." Jesaja 14:11

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"All your pomp has been brought down to the grave, along with the noise of your harps; maggots are spread out beneath you and worms cover you. " Isaiah 14:11 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Kaikki sinun loistosi on laskettu alas hautaan, sinun äänekkäästi soivien harppujesi kanssa; toukat ovat levittäytyneet sinun allesi ja madot peittävät sinut."Jesaja 14:11


"madot peittävät sinut" - tämä "mies" kuoli - ei noussut uudelleen ylös, vastoin jokaisen uskoa.

 

  Kuka hän on?


"Kuinka olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti, aamuruskon poika! Kuinka olet maahan syösty, sinä kansojen kukistaja!" Jesaja 14:12

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"How you have fallen from heaven, O morning star, son of the dawn! You have been cast down to the earth, you who once laid low the nations! " Isaiah 14:12(NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Kuinka olet taivaasta pudonnut, Oi aamun tähti (kointähti), aamuruskon poika! Sinut on heitetty alas maahan, sinä, joka kerran alistit kansakuntia!"Jesaja 14:12

 

  Tämä on jokaisen reaktio sitten, kun "profeetta kuin Mooses" paljastaa "aamun tähden" todellisen identiteetin ja tekee sen tunnetuksi maailman ihmisille.

"Kuinka olet taivaasta pudonnut" - kaikki ovat ajatelleet hänen olevan taivaassa. Miksi hän putosi?

"joka kerran alistit kansakuntia" - kaikki valtiot ovat runneltuja hänen takiaan.

  Ja toisessa versiossa:

 

"Kuinka olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti, aamuruskon poika! Kuinka olet maahan syösty, sinä kansojen kukistaja!" Jesaja 14:12

 

King James Version (KJV), Kuningas Jaakon Laitos/Painos:

 

"How art thou fallen from heaven, O Lucifer, son of the morning! How art thou cut down to the ground, which didst weaken the nations!" Isaiah 14:12 (KJV)

   

Suora suomennos:

 

"Miten sinä olet taivaalta pudonnut, sinä Lusifer, aamuruskon poika! Miten sinä olet kaatunut maahan, joka annoit heikentää kansakuntia!" Jesaja 14:12


  Varhaiset Raamatun käännöstyöntekijät piilottivat tämän "aamun tähden" identiteetin vaihtamalla sen Lusiferiksi ja tekivät muutamia tarinoitaan, että tämä Lusifer on aikaisempi Jumalan enkeli, josta myöhemmin tuli Saatana - mutta kuten me olemme lukeneet siitä, kyseessä ei ole aikaisemmin tapahtunut asia, vaan se on profetia miehestä, joka tulee paljastetuksi koko maailmalle todellisena syynä kaikelle kärsimykselle ja tapahtuville konflikteille.


In the Contemporary English Version (CEV), Nykyajan Englannin kielinen Laitos/Painos:

 

"You, the bright morning star, have fallen from the sky! You brought down other nations; now you are brought down."Isaiah 14:12 (CEV)

 

Suora suomennos:

 

"Sinä, kirkas aamun tähti, olet pudonnut taivaalta! Sinä' alistit muita kansakuntia; nyt sinut on pudotettu maan pinnalle." Jesaja 14:12

 

  Ja:

 

"Sinä sanoit sydämessäsi: 'Minä nousen taivaaseen, korkeammalle Jumalan tähtiä minä istuimeni korotan ja istun ilmestysvuorelle, pohjimmaiseen Pohjolaan." Jesaja 14:13

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"You said in your heart, "I will ascend to heaven;
I will raise my throne above the stars of God; I will sit enthroned on the mount of assembly,
on the utmost heights of the sacred mountain."
Isaiah 14:13 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Sinä sanoit sydämessäsi: 'Minä nousen taivaaseen, korkeammalle Jumalan tähtiä minä valtaistuimeni korotan; Minä istun kruunattuna kokoontumisen vuorella, korkeimmissa korkeuksissa pyhällä vuorella."Jesaja 14:13

 

  Nyt, kuka mies Raamatussa, joka sanoi että hän tulee nousemaan taivaaseen?

"Mutta tästedes Ihmisen Poika on istuva Jumalan voiman oikealla puolella." Silloin he kaikki sanoivat: "Sinä siis olet Jumalan Poika?" Hän vastasi heille: "Tepä sen sanotte, että minä olen"." Luukas 22:69-70

 

  Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"But from now on, the Son of Man will be seated at the right hand of the mighty God. "They all asked, "Are you then the Son of God?" He replied, "You are right in saying I am."

Luke 22:69-70 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Mutta tästä lähtien, Ihmisen Poika tulee istumaan Mahtavan Jumalan oikealla puolella. "He kaikki kysyivät, "Oletko sinä sitten Jumalan Poika?" Hän vastasi, "Te olette oikeassa sanoessanne, että minä olen." Luukas 22:69-70


  Se oli Jeesus.

 

  Jeesus oli erittäin kunnianhimoinen. Hän halusi mennä ylös taivaaseen ja hän halusi ihmisten tuntevan ja hyväksyvän hänen olevan "Jumalan Poika". Itse asiassa hän jopa vääristeli mitä on kirjoitettu Psalmiin 110, tehden sen näyttämään, että hän on se "herra", johon Kuningas Daavid viittasi hänen 110:nnssä Psalmissaan!

 

Lue seuraavasta linkistä:


http://www.thename.ph/thename/testimony/jes12-en.html ja
http://www.thenameonline.info/thename/testimony/jes12-en.html

tai

Jeesuksen Petos

 

  Vääristelemällä Kuningas Daavidin Psalmia 110 ja tehden sen näyttämään, että hän oli siinä mainittu herra, kun Kuningas Daavid sanoi "Herra sanoi minun herralleni", Jeesus osoittaa näin, että hän todella ylisti Saatanaa, sillä hän jäljitteli tai kopioi Saatanan tavan vääristellä kirjoituksia.

 

  Mitä muuta Jeesus sanoi?

"Minä nousen pilvien kukkuloille, teen itseni Korkeimman vertaiseksi." Jesaja 14:14

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"I will ascend above the tops of the clouds; I will make myself like the Most High."

Isaiah 14:14 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Minä asetun pilvien huippuja korkeammalle; Minä teen itseni tärkeäksi kuin on Kaikkein Korkein."Jesaja 14:14


  Jeesus todella halusi olla kuin Jumala. Uskontojen petoksen kautta ihmiset ovat uskoneet Jeesuksen olevan jumala. Hän sanoi nousevansa taivaaseen. Onko hän todella taivaassa?

 

"Mutta sinut heitettiin alas tuonelaan, pohjimmaiseen hautaan." Jesaja 14:15

 

 Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"But you are brought down to the grave, to the depths of the pit."

Isaiah 14:15 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Mutta sinut heitettiin alas hautaan, syvyyksien onkaloiden syvimpään paikkaan."

Jesaja 14:15

 

Kuten on profetoitu, hän kuoli hänen ylleen kohdistuneen rangaistuksen takia, omien vääryyksiensä takia.

 

"Jotka sinut näkevät, ne katsovat pitkään, tarkastavat sinua: 'Onko tämä se mies, joka järisytti maan, järkytti valtakunnat," Jesaja 14:16

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"Those who see you stare at you, they ponder your fate:" Is this the man who shook the earth and made kingdoms tremble," Isaiah 14:16 (NIV)

 

 Suora suomennos:

 

"Nuo, jotka näkevät sinut, tuijottavat sinua pitkään, he ihmetellen arvioivat kohtaloasi: "Onko tämä se mies, joka järisytti maata ja sai kuningaskunnat vapisemaan," Jesaja 14:16

 

"Onko tämä se mies" - se puhuu "miehestä", se tarkoittaa, että "kirkas aamun tähti" ei ole Saatana.

 

"Nuo, jotka näkevät sinut, tuijottavat sinua pitkään, he ihmetellen arvioivat kohtaloasi:" - jokainen tulee sanomaan, että tämä mies on aiheuttanut kaiken hajaannuksen, eripuran ja kärsimykset, joita me joudumme kokemaan tällä hetkellä! Jeesus myönsi sen Luukas 12:49-53.

"(mies) joka teki maanpiirin erämaaksi ja hävitti sen kaupungit, joka ei päästänyt vankejansa kotiin?'" Jesaja 14:17

 

"mies joka teki maanpiirin erämaaksi" - johtuen Jeesuksen väärinteosta väittäessään olevansa Jumalan Poika ja Jumala, näin ihmiset ovat olleet harhaan johdettuja ylistämään väärää Jumalaa. Kaiken aikaa ihmiset ovat eläneet Jumalan kirouksen alaisina ja myös ilman Jumalan siunausta.

 

  Sen sijaan, että hän olisi tehnyt maailman Eedenin Puutarhan kaltaiseksi täyttämällä tehtävän, jonka Jumala antoi hänelle, hän teki sen erämaaksi tai kirotuksi maaksi seuraamalla Saatanaa ja julistamalla tämän opetuksia - joka on täysin päinvastainen Jumalan käskyyn.

 

"vankejansa" - ne, jotka ovat kiinnittäneet uskonsa Jeesukseen.

"Kansojen kuninkaat kaikki lepäävät kunniassa, kukin kammiossansa. Mutta sinä olet kaukana haudastasi, poisviskattuna niin kuin hylkyvesa, olet peittynyt surmattujen, miekalla lävistettyjen, kiviseen kuoppaan suistuneitten alle, olet kuin tallattu raato." Jesaja14:18-19

  Hän kuoli eikä todellisuudessa noussut ylös kuolleista. Mikä oli hänen toinen merkkinsä?

"Et sinä saa yhtyä heidän kanssaan haudassa, sillä sinä olet maasi hävittänyt, kansasi tappanut. Ei ikinä enää mainita pahantekijäin sukua." Jesaja 14:20

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"you will not join them in burial, for you have destroyed your land and killed

your people. The offspring of the wicked will never be mentioned again."

Isaiah 14:20 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"et tule liittymään heihin hautaamisen kautta, sillä sinä olet maasi tuhonnut ja tappanut sinun kansasi. Pahojen jälkeläisiä ei tulla enää koskaan mainitsemaan." Jesaja 14:20

 

"et tule liittymään heihin hautaamisen kautta" - katso kirkkoihin, Jeesus roikkuu yhä naulittuna ristille!

"sinä olet maasi tuhonnut ja tappanut sinun kansasi" - hänen tehtävänsä on pelastaa hänen kansansa Israel heidän synneistään (Matteus 1:21) näyttämällä heille huone/talo, jossa on Jumalan Nimi.

 

  Kun he näkevät Nimen huoneessa/talossa, (Matteus 15:24) niin he kykenevät kutsumaan Jumalaa nimellä ja tulla pelastetuiksi heidän synneistään ja kirous hänen kansansa yllä tulee Jumalan poistamaksi. Sitten kun hän onnistuu tehtävässään, hän tulee nostetuksi kunniaan ja saa tittelin "Jumalan Poika".

  Jeesuksen kuoleman jälkeen Israelin kansa on ohjautunut lisääntyvästi vainojen kohteeksi, tapettu ja hajotettu moniin eri paikkoihin maailmassa sen sijaan, että olisi perustettu voimallinen kuningaskunta, aivan kuten oli Kuningas Daavidin ja Kuningas Salomon aikoina.

  Todellisuudessa, sen sijaan, että hän olisi pelastanut hänen kansansa Israelin, niin sitä enemmän hän on aiheuttanut kärsimystä, ahdistusta, sortoa sekä ohjannut heidät putoamaan Saatanan käsiin. Siitä syystä, että hän (Jeesus) ylisti Saatanaa. Sinä voit lukea siitä asiasta linkin kautta, jonka olemme jakaneet aikaisemmin.

 

  Onko "aamun tähti" Saatana vai Lusifer, kuten uskonnot opettavat?

 

 "Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa." Ilmestyskirja 12:9

 

Toinen Käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

The great dragon was hurled down—that ancient serpent called the devil, or Satan, who leads the whole world astray. He was hurled to the earth, and his angels with him.
Revelation 12:9 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Suuri lohikäärme heitettiin alas - se muinainen käärme, jota on kutsuttu paholaiseksi, tai saatanaksi, joka johdattaa koko maailman eksyksiin. Hänet heitettiin maahan ja hänen enkelinsä hänen kanssaan." Ilmestyskirja 12:9


  Selkeästi, on olemassa vain yksi Saatana; joka on myös Lohikäärme, Käärme sekä Paholainen. Saatana ei ole mies/ihminen, kuten uskonnot ovat olettaneet. Luemme uudelleen:

 

"Ja hän otti kiinni lohikäärmeen, sen vanhan käärmeen, joka on perkele ja saatana, ja sitoi hänet tuhanneksi vuodeksi" Ilmestyskirja 20:2

 

  Pyhä Raamattu on hyvin johdonmukainen koskien Saatanan identiteettiä.

 

  Kuka myönsi olevansa "aamun tähti"?

"Minä, Jeesus, lähetin enkelini todistamaan näitä teille seurakunnissa. Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti." Ilmestyskirja 22:16

 

Toinen Käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"I, Jesus, have sent my angel to give you this testimony for the churches. I am the Root and the Offspring of David, and the bright Morning Star."

Revelation 22:16 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Minä, Jeesus olen lähettänyt minun enkelini antamaan sinun kauttasi tämän todistuksen kirkoille. Minä olen Daavidin Juuriverso ja Jälkeläinen, ja kirkas Aamun Tähti." Ilmestyskirja 22:16


  "Enkeli" tai sanansaattaja tulee paljastamaan aidon ja todellisen Jeesuksen: Että hän on vain "Daavidin juuri ja jälkeläinen" sekä myös "kirkas aamun tähti". Tämä on viimeinen ilmestys koskien Jeesusta.

 

Tietääksemme, että Pyhä Raamattu on johdonmukainen, niin lukekaamme toinen käännösversio samasta jakeesta:

 

Nykyajan Englanninkielinen Painos/Laitos, Contemporary English Version (CEV):

 

"I am Jesus! And I am the one who sent my angel to tell all of you these things for the religions. I am David's Great Descendant, and I am also the bright morning star."

Revelation 22:16 (CEV)

 

Suora suomennos:

 

"Minä olen Jeesus! Ja minä olen se, joka on lähettänyt enkelini kertomaan kaikille teille näistä asioista uskonnoille. Minä olen Daavidin suuri jälkeläinen, ja Minä olen myös kirkas aamun tähti." Ilmestyskirja 22:16

 

  Siten Jeesuksen todellinen identiteetti on paljastettu meidän aikanamme.

 

  Uskonnot ovat pettäneet ja johtaneet maailman ihmiset harhaan, uskonnot ovat lisänneet ja poistaneet sanoja Jumalan opetuksista. He ovat piilottaneet Jeesuksen - "kirkas aamun tähti" - joka on vaihdettu Latinankieliseksi nimeksi "Lusifer", joka tarkoittaa "valonkantajaa".

 

  Me voimme lukea Ilmestyskirjan 22:16, että symbolinen "enkeli tai sanansaattaja" tulee antamaan todistuksensa meille kaikille Jeesusta koskien; ja jotta tietäisimme onko "enkeli" jo tullut, meidän kuunnella ja oppia "enkeliltä" kaksi ´varmaa asiaa´:

 

  1. Jeesus on "Daavidin jälkeläinen"; ja
  2. Jeesus on "kirkas aamun tähti" - se on miehen merkki, joka joutui Saatanan pettämäksi ja väittämään olevansa itse jumala.

 

  Jo kahden vuosituhannen ajan uskonnot ovat ehdollistaneet ja totuttaneet ihmiset vihaamaan nimeä "Lusifer" tai "kirkas aamun tähti" kuin hän olisi antikristus, vain nyt huomataksemme, että Jeesus itse myönsi olevansa "kirkas aamun tähti"!

 

  Tämä on syy sille, että Jeesus ei ole se vihollinen tai vihamies, sillä hän on tehnyt tunnustuksensa jo kauan sitten. Kyseessä ovat uskonnot, jotka ovat syyllisiä tähän kaikkeen.

  Ketä sinä mieluummin uskoisit, Jeesusta vai uskontoja?


  Maestro Evangelista sanoo, että kun Adam ja Eeva olivat tottelemattomia Jumalaa kohtaan, niin me emme olleet yllättyneitä tai shokissa siitä asiasta. Sama on totta myös Mooseksen, Daavidin ja Salomon kohdalla. Nyt kun me olemme saaneet selville, että Jeesus oli myös tottelematon Jumalalle, niin miksi me olemme kaikki yllättyneitä? Uskonnot ovat opettaneet meille vilpillisesti ja petollisesti Jeesuksesta.


  Nyt se selvää, että kärsimykset, jotka ovat olleet kärsivättämme, ovat "miehen" aiheuttamia - "kirkkaan aamun tähden", kuten on profetoinut Jesaja 14:9-20. Tämä "mies" on viimeinkin paljastettu Jeesuksen itsensä taholta. Jeesus on aiheuttanut kaiken tämän surkeuden ja kurjuuden, jota me nyt joudumme kokemaan. Tämä tieto ei ole tullut Maestro Evangelistan oman tutkimustyön tuloksena. Hän ei ole koskaan tehnyt sen suuntaista tutkimusta.

 

  Hänen ilmestyksensä kirjoitusten kautta ovat sen täydentymä, mitä Jumala sanoi Moosekselle kauan sitten: Että profeetta "kuin hän" (kuin Mooses) on tuleva ja hän on tämä profeetta, jolle Jumala on antanut tehtävän ilmoittaa ja selittää Jumalan Sanan sekä Pyhän Raamatun.

 

  Ole ystävällisesti muistutettu, että Ilmestyskirjan on kirjoittanut Jumalan käskystä profeetta Johannes (Patmokselta) monia vuosia Jeesuksen kuoleman jälkeen. Tämä paljastaa sen tosiasian, että kyseessä ei ole elävä Jeesus, joka puhui Ilmestyskirja 22:16, vaan ennemminkin se on muistutus siitä, mitä Jeesus sanoi silloin kun oli vielä elossa, koskien tulevaa Jumalan lähettämää miestä todistamaan hänestä ja jatkamaan hänen keskeneräiseksi jäänyttä tehtäväänsä Jumalalta. Tätä asiaa hänen apostolinsa eivät koskaan korostaneet heidän kirjoituksissaan, sillä he ovat kirjoittaneet monia valheellisia todistuksia Koskien Jeesusta ja Jumalaa!

  Sinä saatat kysyä, että miksi kyseisessä jakeessa on käytetty sanaa "Enkeli", viittaamaan Maestro Evangelistan auktoriteettiin paljastaa Jeesus?

 

  Ihmiset ovat olleet uskontojen harhaan johtamia ajattelemaan, että kuin siinä Raamatunkohdassa on sanottu "Enkeli", niin se siinä tapauksessa tarkoittaa yleisesti ajateltuna hengellistä olentoa, joskus siivellistä. Vai mitä?

  Luemme Hoosea 12:4 -

 

"Hän taisteli enkelin kanssa ja voitti, hän itki ja rukoili tätä. Beetelissä tämä löysi hänet ja puhui siellä meidän kanssamme." Hoosea 12:5

 

Toinen käännös: New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos/Painos:

 

 "He struggled with the angel and overcame him; he wept and begged for his favor. He found him at Bethel and talked with him there" Hosea 12:4 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Hän kamppaili enkelin kanssa ja voitti hänet; hän itki ja rukoili saadakseen tämän suosion. Hän löysi hänet Beetelistä ja keskusteli siellä hänen kanssaan" Hoosea 12:5

 

Hoosean kirjasta 12:4 me voimme lukea, että Jaakob kamppaili Jumalan Enkelin kanssa. Miltä tämä enkeli näytti?

 

"Ja Jaakob jäi yksinänsä toiselle puolelle. Silloin painiskeli hänen kanssaan muuan mies päivän koittoon saakka." 1. Moos. 32:24

 

  Muistatko sinä, että kyseessä oli "mies", joka paini Jaakobin kanssa?


"Ja kun mies huomasi, ettei hän häntä voittanut, iski hän häntä lonkkaluuhun, niin että Jaakobin lonkka nyrjähti hänen painiskellessaan hänen kanssaan. Ja mies sanoi: Päästä minut, sillä päivä koittaa. Mutta hän vastasi: En päästä sinua, ellet siunaa minua."

1. Moos. 32:24


  On selvää, että "mies" (ei olento, jolla on siivet), jonka kanssa Jaakob kamppaili, oli "enkeli". Siten ollen termi "Enkeli" Ilmestyskirjassa 22:16 ei totisesti välttämässä tarkoita Jumalan lähettämää hengellistä olentoa julistamaan Hänen sanomaansa.

 

  Siten, Ilmestyskirja 22:16 puhuu miehestä (jonka Jeesus on aikaisemmin maininnut, kun hän oli vielä elossa), jonka Jumala on lähettävä todistamaan tai ilmoittamaan totuuden siitä, kuka hän (Jeesus) todellisuudessa on, sekä miksi Jumala oli hänet lähettänyt; että hän on vain Daavidin juuri ja jälkeläinen, aivan kuten Jumala on puhunut 2. Samuelin kirjassa 7:12-14.

  Koska Ilmestyskirja 22:16 puhuu enkelistä (sanansaattajasta), joka on lähetetty todistamaan koskien Jeesusta, niin me voimme nyt ymmärtää, että on olemassa vain yksi mies (EIVÄTKÄ KAIKKI ihmiset), jolle Jumala on antanut auktoriteetin selittää Jeesuksen todellisen luonnon ja samansa tehtävän Jumalalta.

 

  Totuus on, että apostolit ja uskonnot tekaisivat vääriä profetioita Jeesuksen toisesta tulemisesta. Lue mitä Jeesus on sanonut asiasta:

http://thename.ph/thename/revelations/nosecondcoming-en.html ja http://thenameonline.info/thename/revelations/nosecondcoming-en.html sekä

Ei Ole Toista Jeesuksen Tulemista

 

  Aidon ja toden Jumalan Nimen oppisen edelle on selitettävä kysymys, johon on vastattava ja se koskee maailman loppua? Mikäli tämä maailma loppuu tai tuhoutuu täysin joka tapauksessa, niin on täysin hyödytöntä tai sillä ei ole mitään väliä tunnemmeko me Jumalan Nimen vai emme.

 

  Tämän Jumala näytti Maestro Evangelistalle meille luettavaksi:

 

"Sukupolvi menee, ja sukupolvi tulee, mutta maa pysyy iäti." Saarnaaja 1:4

 

  Jakeen, jonka Jumala on näyttänyt ja käskenyt Maestro Evangelista ilmoittaa meille, me voimme lukea, että maa on ikuisesti ja siten ollen, mitään loppua ei ole tulossa. Se mitä uskonnot sanovat, ei ole totta.

 

  Ihmisten ei pitäisi olla peloissaan maailman loppumisen suhteen, sillä jumala on säätänyt kauan sitten, että maailma ei lopu.

 

  Ajattele asiaa, mikäli on loppumassa kuten uskonnot sanovat, niin miksi he yhä hyväksyvät ja tekevät rahankeräystä rakentaakseen taloja (kirkot, temppelit) ylistykselle?


  Uskonnot ovat laittaneet tai tehneet ihmiskunnan elämään odotuksen pelossa "maailmanlopun" sekä "Jeesuksen toisen tulemisen" skenaarionsa suhteen, jota ei koskaan tule tapahtumaan, sillä aikaa kun he nauttivat kaikista rahalahjoituksista, joita he saavat heidän vilpillisillä opetuksillaan. Uskontojen johtajat ovat meidän aikamme todellisia vääriä profeettoja!


  Miksi Jumala loi meidät tälle planeetalle, jota me kutsumme nimellä Maa?


"Sillä näin sanoo Herra, joka on luonut taivaan - hän on Jumala - joka on valmistanut maan ja tehnyt sen; hän on sen vahvistanut, ei hän sitä autioksi luonut, asuttavaksi hän sen valmisti: Minä olen Herra, eikä toista ole." Jesaja 45:18

 

Toinen Käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos/Painos:

 

"For this is what the Lord says - he who created the heavens, he is God; he who fashioned and made the earth, he founded it; he did not create it to be empty, but formed it to BE INHABITED - he says: "I am the Lord, and there is no other." Isaiah 45:18 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Sillä näin sanoo Herra - Hän joka loi taivaat, hän on Jumala; hän joka muotoili ja valmisti maan, hän perusti sen; hän ei tehnyt sitä tyhjäksi, vaan muovaili sen OLEMAAN ASUTTU - hän sanoo: "Minä olen Herra, muita ei ole." Jesaja 45:18

 

  Yllä olevan Raamatun jakeen kautta me voimme ymmärtää, että Jumala loi asumme planeetan olemaan asuttu. Hän loi kaiken täällä olevan, jotta meidän planeettamme Maa kykenisi ylläpitämään elämää.  Ja jopa ennen kuin Hän loi ihmiset, Hän oli jo  luonut tarvittavan meidän perus tarpeitamme varten. Jumala antoi meille ilman hengitettäväksi, vettä juotavaksi ja puhdistautuaksemme sekä kaikkein tärkeimpänä hedelmiä ja vihanneksia syötäväksemme. Todellakin, Jumala ei luonut maata olemaan tyhjä.

 

  Miksi Jumala loi maan?

 

  Me löydämme tuohon vastauksen ajasta, jolloin Adam oli luotu. 1. Mooseksen kirjaan 2:15 on asetettu, että Jumala otti hänet ja "laittoi hänet Eedenin Puutarhan työstämään ja pitämään huolta siitä". Sanomalla "pitämään huolta", se selkeästi tarkoittaa, että Jumala loi ihmisen olemaan Hänen luomistyönsä huolenpitäjä (vastuussa oleva) EIKÄ ihmisen pitäisi ylenkatsoa planeettaa, jolla hän elää.

  Mutta ihminen unohti velvoitteensa. Me olemme olleet piittaamattomia meidän planeettaamme maata kohtaan kun me olemme ottaneet siitä valtavia määriä fossiilista polttoainetta, öljyä, täysin tietämättöminä, että se saattaisi aiheuttaa maailmanlaajuisen lämpenemisen. Siitä syystä me koemme nyt tappavia myrskyjä, tsunameja, maanjäristyksiä ja monia muita sään levottomuuksia ja häiriöitä, jotka lopettavat niin monia ihmiselämiä ennenaikaisesti ja tuhoavat lukuisia koteja sekä perheiden elantoja ympäri maailmaa.

 

  Me voimme syyttää tästä vain itseämme, emme Jumalaa, sillä me olemme epäonnistuneet pitämään huolta meidän planeetastamme Maasta.

 

  Ja pahempana kuin tuo, sen sijaan että nämä uskonnot opettaisivat meille, että Jumala loi meidät huolehtimaan maasta, niin he ovat saaneet meidät uskomaan, että on olemassa ja tulossa "maailman loppu". Ja että Jumala on valmistanut meitä varten toisen paikan taivaan, jonne pääsemme ylistämällä julmasti teloitettua ´Jeesusta´ jumalana ja se on johdattanut meidät oleman piittaamattomia maasta välittämisen ja hoidon suhteen!

 

  Apostolien ja uskontojen petos koskien tulevaa elämää taivaassa on se tekijä, joka on saanut ihmisen antamaan vain vähän mielenkiintoa elämälleen maassa. Toive toisesta elämästä taivaassa sellaisena kuin uskonnot ovat luvanneet, on huijaus ja väärennös. Kuitenkin se on myös ihmisen omaa syytä, koska on sallinut itsensä tulla uskontojen pettämäksi uskomalla toiseen elämään taivaassa. Sellaiseen uskoja luopuisi helposti elämästään maan päällä, koska hän elättelee toiveita paremmasta elämästä taivaassa.

 

  TÄMÄ TOINEN ELÄMÄ TAIVAASSA EI OLE TOTTA. SE ON HUIJAUSTA JA PETOSTA. JEESUS ITSE LAITETTIIN KUOLEMAAN JUMALAN TAHOLTA, KOSKA HÄN SAARNASI TUOLLAISTA VALHETTA. TÄMÄ ON YKSI SUURIMMISTA PETOKSISTA JOTA ON YLLÄPIDETTY IHMISKUNNASSA!

  Oppiaksesi asiasta lisää:

http://www.thename.ph/thename/revelations/noheaven-en.html ja http://www.thenameonline.info/thename/revelations/noheaven-en.html sekä

Taivas on Jumalan Asuinpaikka  Nyt kun me tunnemme aidon Jeesuksen, on aika että me tunnemme aidon Jumalan Nimen:

 

Milloin tulee olemaan aika, jolloin tapahtuu Jumalan nimen ilmestys?

 

Osa 2 valmistuu ajallaan