Kolmas Päivä

 

Syy Maailman Tilaan

Julkaistu 22. Elokuuta, 2005

 

 

  Tarkastelkaamme nykyistä maailman tilaa. Viimeiset vuodet olemme kokeneet: Sotia, nälänhätää, tauteja, vitsauksia, kuolemaa, kuolettavia tauteja, ympäristön pilaantumista, ja katastrofeja. Milloin meillä on rauha? Milloin kirous päättyy?

 

  Me emme ole ymmärtäneet todellista kaiken vallitsevan aikaan saajaa. Ehkä vastaus ei löydy tavallisista paikoista, joista olemme etsineet. Saadaksemme tarvittavan vastauksen kysymyksiimme, meidän täytyy ensin lukea Pyhästä Raamatusta mitä Jumala sanoo asiasta. Miksi me kärsimme niin paljon?

 

Maestro Evangelista ohjaa meitä lukemaan vastauksia Pyhästä Raamatusta…

 

Oi, jospa sinä halkaisisit taivaat ja astuisit alas, niin että vuoret
järkkyisivät sinun edessäsi, niin kuin risut leimahtavat tuleen, niin kuin vesi tulella kiehuu,
että tekisit nimesi tunnetuksi vastustajillesi ja kansat vapisisivat sinun kasvojesi edessä,
Jesaja 64:1-2

 

Tuon takia Maestro Eraño Evangelista tuottaa meille ilmestyksensä.

 

kun sinä teet peljättäviä tekoja, joita emme odottaa voineet! Oi, jospa astuisit alas, niin että vuoret järkkyisivät sinun edessäsi!
Ei ole ikiajoista kuultu, ei ole korviin tullut, ei ole silmä nähnyt muuta Jumalaa, paitsi sinut, joka senkaltaisia tekisi häntä odottavalle.
Sinä käyt niitä kohden, jotka ilolla vanhurskautta tekevät ja jotka sinun teilläsi sinua muistavat. Katso, sinä vihastuit, ja me jouduimme synnin alaisiksi; niin on ollut ikiajoista asti - saammeko avun?
Kaikki me olimme kuin saastaiset, ja niin kuin tahrattu vaate oli kaikki meidän vanhurskautemme. Ja kaikki me olemme lakastuneet kuin lehdet, ja pahat tekomme heittelevät meitä niin kuin tuuli
. Jesaja 64:3-6

 

 Jumala todella rankaisee meitä… Miksi?

 

Ei ole ketään, joka avukseen huutaa sinun nimeäsi, joka herää pitämään sinusta kiinni; sillä sinä olet peittänyt kasvosi meiltä, jättänyt meidät menehtymään syntiemme valtaan. Jesaja 64:7

   

   Maestro Evangelista sanoo: Kukaan ei ole kutsunut Jumalaa oikealla Nimellä. Me olemme palvoneet jumalaa, jota emme ole tunteneet ja näin saamme kirouksen.

 

  Kun tarkastelee viimeisimpiä maailman laajuisia katastrofeja, niin miksi Jumala tekee kaiken tämän? Mikä tähän on syynä? Kukaan ei ole kutsunut Jumalaa Hänen Nimellään.  Mikä tulee olemaan viimeinen asia, jonka Jumala tekee ennen kuin ihmiset huomaavat, ettei paluuta enää ole?

 

Ja minä lähetän tulen Maagogiin ja rantamaalla turvassa asuvien keskeen. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra. Hesekiel 39:6

 

"Maagog" - tulee olemaan suuria ongelmia ympäri maailman

 

"rantamaalla" - nämä ihmiset tulevat ensimmäisinä tunnustamaan Jumalan Nimen.

 

Ja pyhän nimeni minä teen tunnetuksi kansani Israelin keskuudessa enkä enää salli häväistävän pyhää nimeäni. Ja, että minä olen Herra, Israelin Pyhä. Hesekiel 39:7

 

"Ja pyhän nimeni minä teen tunnetuksi kansani Israelin keskuudessa" - Jumala tekee Nimensä tunnetuksi Hänen kansalleen - "rantamaalla".

 

"enkä enää salli häväistävän pyhää nimeä" tämän takia Jumala tekee kaiken, koska Hänen Nimensä on häväisty.

 

"pakanakansat tulevat tietämään" - kaikki kansat tulevat tietämän Hänen Nimensä.

 

Katso, se tulee, se tapahtuu, sanoo Herra, Herra: Tämä on se päivä, josta minä olen puhunut. Hesekiel 39:8

 

"Katso, se tulee, se tapahtuu" - se tapahtuu aivan varmasti ennalta valittuna aikana.

 

  Mitä tapahtuu seuraavaksi, kun kaikki ovat tunnustaneet JUMALAN Nimen? 

 

Israelin kaupunkien asukkaat menevät ulos ja sytyttävät ja polttavat aseita, pieniä ja suuria kilpiä, jousia, nuolia, käsikarttuja ja keihäitä. He pitävät niitä polttoaineina seitsemän vuotta; Hesekiel 39:9

 

 "He pitävät niitä polttoaineina seitsemän vuotta" - RAUHA! Tämä tulee olemaan vallitseva tila, kun Jumalan Nimi on vihdoinkin yleisesti tunnustettu. Sodankäynnissä käytetyt aseet sulatetaan, poltetaan ja käytetään energian lähteenä "seitsemän vuotta" - tarkoittaen, monia vuosia - ei ainoastaan seitsemää vuotta.

 

  "ydinaseiden taistelukärjet" käytetään rauhanomaisiin tarkoituksiin polttoaineena ydinvoimaloissa, eikä niitä enää käytetä sotimistarkoituksiin. Mitä muuta?

 

 eivät he kanna puita kedolta eivätkä hakkaa metsistä, vaan pitävät polttoaineina aseita. Näin he saalistavat saalistajiaan ja ryöstävät ryöstäjiään, sanoo Herra, Herra. Hesekiel 39:10

 

"eivät he kanna puita kedolta eivätkä hakkaa metsistä" - koska meillä tulee olemaan muita energianlähteitä polttoaineeksi ja ne tulevat sotimiseen käytetyistä aseista. Emme tarvitse paljoa öljyä, ja puut saavat kasvaa rauhassa. Me säästämme luonnonvaroja seuraavien sukupolvien hyväksi ja nautittavaksi.

 

  Tämä on kestävän kehityksen käsitys ja malli.

 

  "Näin he saalistavat saalistajiaan ja ryöstävät ryöstäjiään" - sen jälkeen, kun uskonnot on paljastettu, että ne ovat eksyttäneet maailman ihmiset. Silloin ihmisten viha tulee olemaan niin suuri, että uskonnot ja heidän johtajansa tullaan romauttamaan alas. Kirkot ja temppelit tuhotaan ja heidän hyvinvointinsa ja rikkautensa, jonka ne ovat ottaneet ihmisiltä koko historian aikana, tullaan takavarikoimaan. Maestro Evangelista sanoo: Kuka voi pysäyttää ihmisten vihaa niinä aikoina?

 

  Tämä on se uusi alku, josta Jumala on sanonut, meidän maailmamme on parempi paikka ja maat antavat osuuksia (uskonnoilta takavarikoidusta omaisuudesta) Jumalalta… tämä on paluu Eedeniin, tämä on Maestro Evangelistan ilmestys meille kaikille:

 

YKSI KANSA, YKSI MAAILMA JA YKSI JUMALA

  

  Nyt meidän on aika tuntea todellinen ja aito Jumala ja Hänen Suuri Nimensä, jotta me saamme uuden alun. 

 

  Maestro Evangelista sanoo, kun sinä olet itse nähnyt totuuden ja haluat tietää todellisen Jumalan Nimen; sinulla on oikeus tai etuoikeus kysyä sitä "Muukalaiselta". Voit tulla hänen luokseen ja hän paljastaa sinulle henkilökohtaisesti Todellisen Jumalan Nimen. Jumala tahtoo meidän tekevän niin.

  Osa 3 Jumalan Nimen Ilmestys