Siunaus ja Kirous

 

 

  Alusta lähtien Jumala antoi ihmiskunnalle keinot joiden avulla voimme saada rauhallisen ja yltäkylläisen elämän tässä maailmassa, Pyhään Raamattuun kirjoitettujen ohjeiden avulla. Siksi jokaisella on "vapaa tahto tai vapaus valita" haluaako hyvän vai kauhean elämän. Kukaan ei voi enää syyttää Jumalaa. Lue asioista, jotka "tulevat pian tapahtumaan" (Ilmestyskirja 1:1), Pyhästä Raamatusta, jonka on paljastanut ilmestystensä kautta Maestro Evangelista.
 

Mikä on Jumalan säädös tälle asialle?

 

            Katso, minä asetan tänä päivänä teidän eteenne siunauksen ja kirouksen:
siunauksen, jos te tottelette Herran, teidän Jumalanne, käskyjä, jotka minä tänä päivänä teille annan,
mutta kirouksen, jos te ette tottele Herran, teidän Jumalanne, käskyjä, vaan poikkeatte siltä tieltä, jota minä tänä päivänä käsken teidän vaeltaa, ja seuraatte muita jumalia, joita te ette tunne.
5. Mooseksen kirja 11:26-28 kirkkoraamattu 33/38

 

  Eedenin Puutarhassa Jumala antoi Aatamille ja Eevalle "vapaan tahdon" valita, kuinka he voisivat elää hyvää ja parempaa elämää. Maestro Evangelista sanoo, tämän tarkoittavan, että Jumala ei kontrolloi, kuinka ihminen tahtoo elämäänsä elää. Ihminen voi nauttia hyvästä ja onnellisesta elämästä, jos hän noudattaa Jumalan käskyjä ja toisaalta hän tulee kärsimään kipuja ja vastoinkäymisiä, mikäli hän toimii käskyjen vastaisesti ja ylistää muita Jumalia, joita ei tunne.

 

  Kysymys: Kuinka monta jumalaa on olemassa?

 

    Vastaus: Kaikki sanovat: yksi!

 

  Kysymys: Mikä on Hänen Nimensä?

 

    Vastaus: Jumalaa kutsutaan useilla nimillä uskontojen taholta:

 

  Kirous!  Uskonnot väittävät tuntevansa Jumalaa enemmän kuin kukaan muu, mutta eivät silti tiedä Jumalan Oikeaa Nimeä.

 

  Kuinka Jumalan Nimi voi olla edelleen tuntematon?

 

  Me tiedämme vastauksen kun luemme seuraavat jakeet Jeremiaan kirjasta…

 

24. Jeremia sanoi vielä kaikelle kansalle ja kaikille naisille: "Kuulkaa Herran sana, kaikki Juuda, joka olet Egyptin maassa. Jeremia 44:24

 

Tämä oli suunnattu Juudan kansalle, jotka asuivat Egyptissä ennen Exodusta (Mooseksen johdattaessa kansansa pois orjuudesta), ja…

 

25. Näin sanoo Herra Sebaot, Israelin Jumala: Mitä te ja teidän vaimonne olette suullanne puhuneet, sen te panette käsillänne täytäntöön, sanoen: 'Me täytämme lupauksemme, joilla olemme luvanneet polttaa uhreja taivaan kuningattarelle ja vuodattaa hänelle juomauhreja'. Niinpä pitäkää lupauksenne, pankaa lupauksenne täytäntöön! Jeremia 44:25

 

   Matkansa aikana Egyptistä he palvoivat muuta jumalaa, jota he kutsuivat nimellä "taivaan kuningatar" ja näin tapahtui suurin rikkomus ja synti Jumalaa kohtaan. Jumala ei ollut kehottanut heitä tekemään ja palvomaan epäjumalankuvaa. Mikä oli Jumalan tuomio, koska he jatkoivat muiden jumalien ylistämistä?

 

Jumalan kirous

 

            Sen tähden kuulkaa Herran sana, kaikki Juuda, te jotka asutte Egyptin maassa: Katso, minä vannon suuren nimeni kautta, sanoo Herra: Totisesti, ei ole ainoakaan Juudan mies enää mainitseva suullaan minun nimeäni, niin että sanoisi: 'Niin totta kuin Herra, Herra elää' - ei koko Egyptin maassa. Jeremia 44:26

 

 "ei ole ainoakaan Juudan mies enää mainitseva suullaan minun nimeäni" - Ihmiskunta ei ole koskaan saanut tuntea Jumalan Nimeä, koska Juudan kansalle on langetettu kirous jo aikaisemmin ja se on pysynyt voimassa aina näihin päiviin asti.

 

  Uskonnot käyttävät Heprealaista sanaa "YHWH" Jumalaa personoivasta Nimestä ja he ovat lisänneet siihen vokaaleja, jotta ääntäminen helpottuisi. Niin siitä tuli sitten "Yahweh" ja käännettynä Englanniksi, se on "Jehovah", suomessa käytetään nimeä Jehova. Tuo on esimerkki siitä, että ihmiset eivät todellisuudessa tiedä yhtä ainoaa Jumalaa ja Hänen Nimeään.

 

  Todiste, että kaikki on todella kirottu:

 

  Kysymys: Kykenemmekö me vielä löytämään maan tai valtion, joka on todella edistyksellinen, eikä sillä ole mitään ongelmia?

 

  Vastaus: EMME KYKENE

 

  Tänä päivänä maat kokevat erilaisessa muodossaan olevaa epäonnea; sotia, tauteja, katastrofeja, kulkutauteja ja synkkeneviä taloudellisia kriisejä. Koska me emme kykene löytämään yhtäkään maata, joka ei olisi koettelemusten vaikutusten alaisena, niin Maestro Evangelista kertoi sen olevan merkki koko maailman olevan kirouksen alaisena!

 

  Nyt me huomaamme maiden olevan kirottuja, koska ihmiset eivät ole seuranneet ja totelleet Jumalaa, vaan ovat ylistäneet muita jumalia, joita he eivät tunne. Tämän tosiasian edessä meidän on syytä avata silmämme ja löytää aiheuttaja yllämme olevaan kiroukseen.

 

 Mikä on todiste, että Jumala on johdonmukainen, koskien antamaansa säädöstä "siunaus ja kirous"? Miksi Jumalan käskyjä tottelevat ihmiset ja profeetat pelastuivat Vanhan Testamentin aikana? Kuten seuraavat: Tuholta (Loot), tulvalta (Nooa), leijonilta (Daniel), suuresta kalasta (Joona), tulesta (Danielin ystävät) ja vihollisiltaan (Daavid) noin muutamia mainittuina. Kuinka Uudessa Testamentissa, ne kaikki Jeesusta seuraavat, alkaen Jeesuksesta, saivat kaikki ennenaikaisesti surmansa? Tarkoittaako se, että Jumala on erilainen Vanhassa Testamentissa kuin Jumala Uudessa Testamentissa?

 

  Meidän tulee ymmärtää Jumalan olevan johdonmukainen antamansa säädöksen kanssa "siunaus ja kirous". Jumala on antanut meille esimerkkejä Pyhässä Raamatussa, jotta me tietäisimme kuinka me saamme "siunauksen" emmekä joudu "kiroukseen".

 

  Me voimme valita kahden välillä: Jos me seuraamme Jumalaa - siunaus, ja mikäli emme seuraa, vaan palvomme muita jumalia joita emme tunne - kirous. Tuo on meidän itsemme valittavissa. Emme voi syyttää Jumalaa epäonnistumisistamme, mutta uskonnot opettavat, että olipa elämäsi hyvää tai pahaa, niin se on "Jumalan tahto" tai "Jumala kontrolloi elämäämme". Maestro Evangelista sanoo, että meidän ei pidä enää ajatella sillä tavoin. Me teemme itse oman elämämme olipa se sitten hyvää tai pahaa, ja niin ollen omia aikaisempia valintoja elämämme seuraa. Jumala on jo vihainen ihmiskunnalle, kun me syytämme Jumalaa itse aikaan saamastamme tasapainottomasta elämästä.

 

  Uskonnot opettavat meille, että maailma tulee tuhoutumaan. Niin on sanottu jo kaksi tuhatta (2000) vuotta, eikä vieläkään mitään ole tapahtunut maailmalle (mutta ihmiskunnan osa on ollut täynnä kärsimystä). Meidän täytyy pysähtyä miettimään onko uskontojen hokema maailman loppu totta vai ei!

 

MAAILMAN LOPPU

 

  Maestro Evangelista sanoo: Jos hänet olisi lähetetty sanomaan, että maailma loppuu olemasta, niin koko hänen julistamansa olisi täysin merkityksetöntä, koska maailma tuhoutuisi joka tapauksessa. No miksi hänet on lähetetty?

 

  Kysymys: Loppuuko tai tuhoutuuko maailma?

 

    Vastaus: Maestro Evangelista ohjaa meidät lukemaan…

 

            Sukupolvi menee, ja sukupolvi tulee, mutta maa pysyy iäti. Saarnaajan kirja 1:4

 

   Maailma pysyy ikuisesti, ei tämä minnekään lopu; koska se on selkeästi kirjoitettu Pyhään Raamattuun. Uskontojen opetus ei ole totta. Mikäli maailma ei loppuisi ja se olisi täynnä pahuutta, kärsimystä, kuolemaa ja kirottu, niin sitten sen olisikin parempi loppua, sanoo Maestro Evangelista.

 

Mutta totuus on: Maailman kierto elinvoimaisena ei lopu! Mikä sen sijaan loppuu on "paha", joka on läsnä maailmassa.

 

  Ihmiskuntaa on tiedotettava, etteivät he pelkäisi ja joutuisi murheiden painamiksi.

 

  Kaikille on tarjolla toivoa ja kaikille on olemassa uusi alku.

 

  Kysymys on nyt seuraavasta: Kuinka pahuus poistuu tai loppuu maailmasta? Ilman tietoa pahan aiheuttajasta maailmassa, emme kykene koskaan löytämään vastausta ja ratkaisua ongelmaan.

 

 Maestro Evangelista avaa meidän silmämme ja toimittaa meille ymmärrystä Jumalan Sanan kautta Pyhästä Raamatusta. Maestro Evangelista on lähetetty jo ennakkoon, jotta ihmiset saisivat tietää, että Jumala on oikeudenmukainen ja antaa jokaiselle mahdollisuuden palata Hänen luokseen; ennen kuin Hän täysin kiroaisi maailman ihmisineen peruuttamattomasti.

 

  Kuinka me voimme tietää ongelmien aiheuttajat ja ratkaisut? Sen Maestro Evangelista tulee näyttämään meille ilmestystensä kautta.

 

Jopa Lupaus rauhasta ja yltäkylläisyydestä kuin Eedenin Puutarhassa tulee täyttymään. Ihmisen ei pidä antaa sen mennä ohi ilman ajattelemasta sitä.

 

Edetäksemme…

 

ONKO EEDENIN PUUTARHA KADONNUT?

 

Uskontojen antaman opetuksen mukaan, onko totta, että Eedenin Puutarha on otettu pois? Mitä Maestro Evangelista paljastaa meille siitä? Lue:

 

Ja Herra Jumala sanoi: "Katso, ihminen on tullut sellaiseksi kuin joku meistä, niin että hän tietää hyvän ja pahan. Kun ei hän nyt vain ojentaisi kättänsä ja ottaisi myös elämän puusta ja söisi ja eläisi iankaikkisesti!"
Niin Herra Jumala ajoi hänet pois Eedenin paratiisista viljelemään maata, josta hän oli otettu.
Ja hän karkoitti ihmisen ja asetti Eedenin paratiisin itäpuolelle kerubit ynnä välkkyvän, leimuavan miekan vartioitsemaan elämän puun tietä.
1. Mooseksen kirja 3:22-24

 

 

   Ainoastaan pari, Aatami ja Eeva karkotettiin kauas pois Jumalan siunauksista. Eedenin Puutarha on yhä olemassa (vastoin uskontojen opetuksia). Varmistaakseen, etteivät rikkojat/syntiset löydä tietä takaisin, Jumala on asettanut leimuavan miekan kera enkelin (kerubi) vartioimaan itäpuolelle. Sille polulle, joka johtaa takaisin Eedenin Puutarhaan.

 

  Ihmiselle on toivoa, kaikille meille. Maestro Evangelista näyttää meille kuinka me voimme läpäistä testin ohittaaksemme enkelin tiellä; kuinka me voimme palata "Eedenin Puutarhaan" tai toisin sanoen rauhaisaan ja yltäkylläiseen elämään meidän nykyisessä ajassamme.

  Kaikki uskonnot, kirkot ja ihmiset erilaisista kulttuureista kutsuvat Jeesusta ongelmaisen maailman ongelmien selvittämiseen, mutta vastaako hän? Onko maailma rauhan tilassa? Päinvastoin, onnettomuudet, kärsimykset ja sodat ovat yltymässä pahemmiksi päivä päivältä! Huolimatta kärsimyksistä ihmiset silti yhä kutsuvat Jeesusta apuun (kukaan ei kutsu suoraan Jumalaa - sillä he eivät tiedä Jumalan oikeaa Nimeä).

 

   Maestro Evangelista sanoo: koska useat uskovat ja rukoilevat Jeesuksen nimeen, niin olisi parempi kysyä Jeesukselta Pyhästä Raamatusta koskien ongelmia ja kärsimyksiä tämän päivän maailmassa.

 

  Ennen kuin Jeesukselta on kysytty asiaa koskeva kysymys, niin tiedustelkaamme onko Jeesus ainoa mies, joka kykenee antamaan ratkaisun maailman ongelmiin ja kaikkiin kärsimyksiin, joita jokainen joutuu kokemaan.

 

Kuka Jeesus oli?