Maestro

Find www.thename.ph in Facebook

___________________

Muukalaisen Ilmestykset, kuten on mainittu Kuningas Salomonin suulla:


New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:


As for the foreigner who does not belong to your people Israel but has come from a distant land because of your name? for men will hear of your great name and your mighty hand and your outstretched arm?when he comes and prays toward this temple, then hear from heaven, your dwelling place. Do whatever the foreigner asks of you, so that all the peoples of the earth may know your name and fear you, as do your own people Israel, and may know that this house I have built bears your Name."
I Kings 8:41:43 (NIV 1984)


Suora suomennos:

Mitä tulee muukalaiseen, joka ei kuulu sinun kansaasi Israeliin, mutta on tullut kaukaisesta maasta sinun nimesi tähden- sillä miehet kuulevat sinun suuresta nimestäsi ja sinun mahtavasta kädestäsi sekä ojennetusta käsivarrestasi - kun hän tulee ja rukoilee tätä temppeliä kohden, niin kuule silloin taivaasta, sinun asuinpaikastasi. Tee mitä tahansa muukalainen pyytää sinulta, niin että kaikki maan ihmiset voisivat tietää sinun nimesi ja pelätä sinua, niin kuin sinun oma kansasi Israel, ja saata tiedettäväksi, että tämä rakennus, jonka olen rakentanut, kantaa sinun nimeäsi.
1.Kun. 8:41:43


Toinen käännösversio, Suomalaninen kirkkoraamattu -38

Myös jos joku muukalainen, joka ei ole sinun kansaasi Israelia, tulee kaukaisesta maasta sinun nimesi tähden - sillä sielläkin kuullaan sinun suuresta nimestäsi, väkevästä kädestäsi ja ojennetusta käsivarrestasi jos hän tulee ja rukoilee kääntyneenä tähän temppeliin päin, niin kuule taivaasta, asuinpaikastasi, häntä ja tee kaikki, mitä muukalainen sinulta rukoilee, että kaikki maan kansat tuntisivat sinun nimesi ja pelkäisivät sinua, samoin kuin sinun kansasi Israel, ja tulisivat tietämään, että sinä olet ottanut nimiisi tämän temppelin, jonka minä olen rakentanut.
1.Kun. 8:41:43

Sisältölaatikko

Maestro Eraño M. Evangelista on Jumalan lähetettämä ainoastaan toimittamaan Jumalan Sanoma kaikille ihmisille; hän ei ole aloittamassa uutta uskontoa, eikä pyydä minkäänlaisia lahjoituksia. Ole ystävällinen ja varaa aikaa lukeaksesi sanomat täydellisesti.


Katastrofaaliset tapahtumat tulevat jatkumaan joka puolella maailmaa, jotta ihmiset heräisivät tosiasiaan, että maailma on kirottu. Nämä tapahtumat loppuvat ainoastaan silloin kun he hyväksyvät ja tunnustavat tosi Jumalan Nimen.

Maestro Eraño M. Evangelista

Syyskuussa 24. 2006

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:230715 kpl

Jeesuksen Todistus

 

 

 

Kun kohtaamme toistuvasti katastrofeja meidän aikanamme, me kysymme:


 

OLEMMEKO ME KIROTTUJA?

 

 

  Maestro Eraño M. Evangelista vastaa olemassa oleviin kysymyksiin tässä kirjassa ja hän tekee sen Jumalan Sanan ilmestysten kautta, jotka on jo sisällytetty ja kirjoitettu Pyhään Raamattuun.

 

Opi ja löydä vastauksia aikakautenamme toteutuviin ja täyttyviin profetioihin! Kyseessä on TOTUUS Pyhän Raamatun kirjoituksista, joiden esittämisessä ihmiskunnalle uskonnot ovat epäonnistuneet.

 

  Tämä ei ole uusi uskonto tai uusi seurakunta! Tämä ei ole uusi hengellinen liikesuunta tai kultti. Tämä on tapa julistaa TOTUUS ihmiskunnalle, siinä tehtävässä uskonnot ovat epäonnistuneet.

 

   "Maailman loppu" sanonta, fraasi, jota yleisesti käytetään erilaisten uskontojen keskuudessa, on käsite, jolla pidetään pelkoa yllä seuraajissa - suojellakseen ja pitääkseen ennakoinnilla intressit "salattuina". Mitä todella tarkoittaa "Maailman loppu"? Onko se maailman fyysisen olemisen tuhoutuminen? Onko se perustavasti ja oikeastaan loppu pahan eri ilmentymien päätös maailmassa?

 

  Kärsimykset, joita me nyt koemme ovat KIROUS Jumalalta!

 

  Valtiot, maailman laajuiset virastot, toimistot jne. ovat kohdistaneet rauhan ja hyvinvoinnin saamiseksi valtavia ponnisteluita, mutta kaikki on valunut nolliin. Maailma on pimeyden vallassa, mutta Maestro Evangelista rohkaisee jokaista olemaan menettämästä toivoa". TOTUUDEN kirkkaus Jumalasta tuo takaisin valon!

 

  Maestro Evangelista avaa meidän mielemme ja tuo takaisin viisauden ja ymmärryksen. Jumala on varustanut meidät ihmiset kaikella mitä me tarvitsemme; silmät nähdä, korvat kuulla ja älykkyyden jonka avulla arvioida asioita.

 

 Huolimatta kaikista näistä omaavistamme kyvyistä, kuinka PETTÄJÄ voi edelleen johtaa meitä harhaan? Eivätkö saamamme kyvyt, joita olemme saaneet, riitä? Onko ihminen väärinkäyttänyt Jumalalta saamiaan avuja? Tehdäksemme asian vielä hankalammaksi, kuka on Pettäjä/Eksyttäjä/Harhaan johtaja?

   

VIISAUS JA YMMÄRRYS

 

Kuinka tärkeä on VIISAUS JA YMMÄRRYS? Jumala antoi ihmiselle älykkyyden, voiman vertailla mikä on oikein ja mikä väärin. Hän odottaa meidän käyttävän tätä kykyä, ettemme joutuisi petetyiksi. Kuinka suuren pettymyksen me aiheutamme Jumalalle, kun epäonnistumme! Esimerkkinä, katso Aatamia ja Eevaa, pari, joilla oli älykkyys. Jumala antoi heille säännöt ja ohjeet, että he saisivat syödä yhtä lukuun ottamatta kaikista Eedenin Puutarhan puista! Silti he antoivat itsensä tulla petetyiksi käärmeen taholta, joka johti rangaistukseen ja lopulta karkotukseen Eedenistä. Silti käärme jäi olemaan.

 

  Käärme, saatana… Pettäjän/Eksyttäjän tehtävä on huijata ja temppuilla Ihmisen suhteen. Käärme ei ole Jumalan vihollinen tai vastustaja, vaan enemmänkin Jumalan työkalu, jolla testata ihmistä. Jumala antoi ihmiselle käskyt, joita seurata ja jos ihminen ei käytä VIISAUTTAAN ja YMMÄRRYSTÄÄN, vaan antaa saatanan pettää itseään, niin hän saa rangaistuksen. Saatana on nyt ovela kuin koskaan! Hän pettää ihmistä käyttämällä keinoja, jotka antavat taitavasti rakenneltuja harhakuvitelmia!

 

  Pyhä Raamattu esittelee meille tosiasioita ja tapahtumia, kuinka saatana huijaa ihmistä. On ehdottoman tärkeää, että jokainen hankkii VIISAUTTA ja YMMÄRRYSTÄ, jotta välttää harhakuvitelmat ja eksytyksen! Se on ensimmäinen askel kohti uutta ja mahtavaa alkua!

   

Pyhä Raamattu

 

  Pyhä Raamattu on maailman laajemmin luettu kirja. Kuitenkin, mielenkiintoinen kysymys kuuluu… Onko olemassa ihmistä joka täysin tuntee sen sisällön?

 

  Pyhä Raamattu on täydellinen kirja. Täydellinen, siinä merkityksessä, että se esittää aina asian kaksi puolta, joista voimme valita - SIUNAUS ja KIROUS, HYVÄ ja PAHA, TOTUUS ja VALHE. Kuinka uskonnot, vaikka heillä on käytössä yleisenä viitteenä, voivat yhä jatkaa erimielisyyttään toistensa kanssa? Onko Kirjassa silloin jotain vikaa vai voisiko olla perustellumpaa sanoa, että vika on ymmärryksessä ja määrittelyssä mikä on oikein ja mikä väärin… totuus vai harhakuvitelma… siunaus vai kirous?

 

Yritä pohtia, miksi Vanhan Testamentin profeetat pelastuivat varmoista kuoleman paikoista, mukaan lukien Joona, suuren kalan vatsasta; Daniel leijonien luolasta. Toisaalta taas, miksi kaikki Jeesusta seuranneet ihmiset Uudessa Testamentissa sairastuivat kuoliaaksi tai tapettiin, murhattiin, rangaistiin ja heitettiin leijonien ruuaksi? Tämä meille pohdittavaksi ja vastaus löytyy!

  

  Maestro Eraño M. Evangelista, Jumalan lähettämä profeetta avaa Pyhän Raamatun ja selventää meille nämä asiakohdat. Antakaa mielenne avautua vastaanottamaan totuus, joka muuttaa meidän elämämme. Vapauttakaa itsenne uskontojen tarjoamilta harhaluuloilta!

 

RAUHAN ETSINTÄ JA TAVOITTELU

 

Vuosisatojen ajan täydellisen rauhan tavoittelusta on tullut enemmän ja enemmän epäselvää tai välttelevää. Jopa Yhdistyneitten Kansakuntien ponnistelut ovat rauhan suhteen nollassa! Mikä aiheuttaa kaikki nämä maailmaa kohtaavat ongelmat? Eikö ihmiskunnalla ole olemassa mitään toivoa? Mitä täytyy tehdä, jotta saamme maailmaan täyden rauhan tilan takaisin?

 

Anna Maestro ERAÑO M. EVANGELISTAN näyttää tie!

  

Jatkaaksesi, klikkaa alla olevaa linkkiä:

 

 

 

 

Jumalan Kirous