Maestro

Find www.thename.ph in Facebook

___________________

Muukalaisen Ilmestykset, kuten on mainittu Kuningas Salomonin suulla:


New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:


As for the foreigner who does not belong to your people Israel but has come from a distant land because of your name? for men will hear of your great name and your mighty hand and your outstretched arm?when he comes and prays toward this temple, then hear from heaven, your dwelling place. Do whatever the foreigner asks of you, so that all the peoples of the earth may know your name and fear you, as do your own people Israel, and may know that this house I have built bears your Name."
I Kings 8:41:43 (NIV 1984)


Suora suomennos:

Mitä tulee muukalaiseen, joka ei kuulu sinun kansaasi Israeliin, mutta on tullut kaukaisesta maasta sinun nimesi tähden- sillä miehet kuulevat sinun suuresta nimestäsi ja sinun mahtavasta kädestäsi sekä ojennetusta käsivarrestasi - kun hän tulee ja rukoilee tätä temppeliä kohden, niin kuule silloin taivaasta, sinun asuinpaikastasi. Tee mitä tahansa muukalainen pyytää sinulta, niin että kaikki maan ihmiset voisivat tietää sinun nimesi ja pelätä sinua, niin kuin sinun oma kansasi Israel, ja saata tiedettäväksi, että tämä rakennus, jonka olen rakentanut, kantaa sinun nimeäsi.
1.Kun. 8:41:43


Toinen käännösversio, Suomalaninen kirkkoraamattu -38

Myös jos joku muukalainen, joka ei ole sinun kansaasi Israelia, tulee kaukaisesta maasta sinun nimesi tähden - sillä sielläkin kuullaan sinun suuresta nimestäsi, väkevästä kädestäsi ja ojennetusta käsivarrestasi jos hän tulee ja rukoilee kääntyneenä tähän temppeliin päin, niin kuule taivaasta, asuinpaikastasi, häntä ja tee kaikki, mitä muukalainen sinulta rukoilee, että kaikki maan kansat tuntisivat sinun nimesi ja pelkäisivät sinua, samoin kuin sinun kansasi Israel, ja tulisivat tietämään, että sinä olet ottanut nimiisi tämän temppelin, jonka minä olen rakentanut.
1.Kun. 8:41:43

Sisältölaatikko

Maestro Eraño M. Evangelista on Jumalan lähetettämä ainoastaan toimittamaan Jumalan Sanoma kaikille ihmisille; hän ei ole aloittamassa uutta uskontoa, eikä pyydä minkäänlaisia lahjoituksia. Ole ystävällinen ja varaa aikaa lukeaksesi sanomat täydellisesti.


Katastrofaaliset tapahtumat tulevat jatkumaan joka puolella maailmaa, jotta ihmiset heräisivät tosiasiaan, että maailma on kirottu. Nämä tapahtumat loppuvat ainoastaan silloin kun he hyväksyvät ja tunnustavat tosi Jumalan Nimen.

Maestro Eraño M. Evangelista

Syyskuussa 24. 2006

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:235185 kpl

OSA 2

Osa 2: Todellinen Jeesus Pyhässä Raamatussa

 

  Monet sukupolvet ovat tulleet ja menneet, ja aina meidän päiviimme asti Jeesuksen todellinen identiteetti ei ole täysin tiedossa. uskonnot ja raamatun tutkijat kiistelevät yhä kuka hän oli Pyhän Raamatun sanoman mukaan. Tämä oli myös syy, miksi kukaan ei ole tiennyt paljoa Jumalasta, koska uskonnot ovat esitelleet ja opettaneet enemmän Jeesuksesta kun Jumalasta!

 

  Se on saanut aikaan väärinkäsityksiä uskonnoissa, kansoissa ja valtioissa. Monet ovat uhranneet itsensä ja antaneet elämänsä tappamisissa tai sodissa, luullen, että he ovat tekemässä uskollisuuden palvelusta oikealle Jumalalle ja saavat siitä palkintona toisen elämän taivaassa kuolemansa jälkeen.

 

  Maestro Evangelistan ilmestykset, koskien todellista Jeesusta poistavat taistelut uskontojen ja valtioiden väliltä. Kun pöly laskeutuu, niin ihmiset huomaavat, että on olemassa vain ainoastaan Yksi Tosi Jumala, Kaikkivaltias Jumala ja Hänet on ilmoitettu Pyhässä Raamatussa.

 

  Lue Jeesuksen Todistus ja syyt selviävät, miksi aina tähän päivään asti ihmiset yhä taistelevat hänestä.

  Jeesuksen Todistus