Maestro

Find www.thename.ph in Facebook

___________________

Muukalaisen Ilmestykset, kuten on mainittu Kuningas Salomonin suulla:


New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:


As for the foreigner who does not belong to your people Israel but has come from a distant land because of your name? for men will hear of your great name and your mighty hand and your outstretched arm?when he comes and prays toward this temple, then hear from heaven, your dwelling place. Do whatever the foreigner asks of you, so that all the peoples of the earth may know your name and fear you, as do your own people Israel, and may know that this house I have built bears your Name."
I Kings 8:41:43 (NIV 1984)


Suora suomennos:

Mitä tulee muukalaiseen, joka ei kuulu sinun kansaasi Israeliin, mutta on tullut kaukaisesta maasta sinun nimesi tähden- sillä miehet kuulevat sinun suuresta nimestäsi ja sinun mahtavasta kädestäsi sekä ojennetusta käsivarrestasi - kun hän tulee ja rukoilee tätä temppeliä kohden, niin kuule silloin taivaasta, sinun asuinpaikastasi. Tee mitä tahansa muukalainen pyytää sinulta, niin että kaikki maan ihmiset voisivat tietää sinun nimesi ja pelätä sinua, niin kuin sinun oma kansasi Israel, ja saata tiedettäväksi, että tämä rakennus, jonka olen rakentanut, kantaa sinun nimeäsi.
1.Kun. 8:41:43


Toinen käännösversio, Suomalaninen kirkkoraamattu -38

Myös jos joku muukalainen, joka ei ole sinun kansaasi Israelia, tulee kaukaisesta maasta sinun nimesi tähden - sillä sielläkin kuullaan sinun suuresta nimestäsi, väkevästä kädestäsi ja ojennetusta käsivarrestasi jos hän tulee ja rukoilee kääntyneenä tähän temppeliin päin, niin kuule taivaasta, asuinpaikastasi, häntä ja tee kaikki, mitä muukalainen sinulta rukoilee, että kaikki maan kansat tuntisivat sinun nimesi ja pelkäisivät sinua, samoin kuin sinun kansasi Israel, ja tulisivat tietämään, että sinä olet ottanut nimiisi tämän temppelin, jonka minä olen rakentanut.
1.Kun. 8:41:43

Sisältölaatikko

Maestro Eraño M. Evangelista on Jumalan lähetettämä ainoastaan toimittamaan Jumalan Sanoma kaikille ihmisille; hän ei ole aloittamassa uutta uskontoa, eikä pyydä minkäänlaisia lahjoituksia. Ole ystävällinen ja varaa aikaa lukeaksesi sanomat täydellisesti.


Katastrofaaliset tapahtumat tulevat jatkumaan joka puolella maailmaa, jotta ihmiset heräisivät tosiasiaan, että maailma on kirottu. Nämä tapahtumat loppuvat ainoastaan silloin kun he hyväksyvät ja tunnustavat tosi Jumalan Nimen.

Maestro Eraño M. Evangelista

Syyskuussa 24. 2006

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:230715 kpl

Rituaalit ja Uhrilahjat

 

Koskien Rukouksia ja Lupauksien Tekemisiä
Julkaistu 30. Joulukuuta 2005

 

 

 

  Kuinka meidän tulisi rukoilla tosi Jumalalle?

 

  Maestro Evangelistan ilmestys käsittelee ihmisten tavanomaista menettelyä koskien "Uuden Vuoden Lupauksia". Mitä Maestro Evangelista sanoo siitä asiasta? Luemme Pyhästä Raamatusta:

 

"Älä huomispäivästä kersku, sillä et tiedä, mitä mikin päivä
synnyttää."
Saarnaaja 27:1

 

  On parasta olla tekemättä "Uuden Vuoden Lupauksia", sillä me emme voi tietää tulevia tapahtumia, meidän täytyy vain huolehtia itsestämme ja tekemisistämme.

 

  Tee sitä mikä on oikein ja reilua. Ei ole tarvetta luvata itselleen tai toiselle ihmiselle. Mikäli teet lupauksia, niin saattaa tulla aika, jolloin sinä joudut testiin sen vuoksi. Koskien lupauksien ja uhrilahjojen antoa:

 

"Varo jalkasi, kun menet Jumalan huoneeseen. Tulo kuulemaan on parempi
kuin tyhmäin teurasuhrin-anto, sillä he ovat tietämättömiä, ja niin he tekevät pahaa.
" Saarnaaja 5:1

 

Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"Guard your steps when you go to the house of God.  Go near to listen rather than to offer the sacrifice of fools, who do not know that they do wrong."
Ecclesiastes 5:1 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Vartioi askeleitasi, kun menet Jumalan taloon. Mene lähelle kuuntelemaan, sen sijaan, että antaisit hölmöjen tekemän uhrauksen, jotka eivät tiedä tekevänsä väärin. Saarnaaja 5:1

 

"kuuntelemaan" - Meidän tulisi ainoastaan kuunnella opetusta, jota annetaan, eikä antaa uhrilahjoja, niin että sen perusteella sinua voidaan pitää hölmönä. Kun annat uhrilahjan, niin se on Jumalan kannalta katsoen katsottava olevan rikos, paha väärinteko.

 

  Uhraamisen käytäntö temppeleissä ja kirkoissa on korruptoinut, vioittanut, vääristänyt uskonnot ja heidän toimintansa. Tänä päivänä, uhrilahjojen kysyntä on kasvanut kirkkojen taholta ja siitä on tullut suuri business, liiketoiminta. Heidän nälkänsä uhrilahjojen (kymmenykset tai kolehti) suhteen on kyltymätön.

  

  Ja kun me rukoilemme Jumalaa, onko meidän sanottava paljon?

 

"Älä ole kerkeä suultasi, älköönkä sydämesi kiirehtikö lausumaan sanaa Jumalan edessä, sillä Jumala on taivaassa ja sinä olet maan päällä; sen tähden olkoot sanasi harvat. Sillä paljosta työstä tulee unia, ja missä on paljon sanoja, siinä on tyhmä äänessä."

Saarnaaja 5:1-2

 

 Toinen käännös, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

 

"Do not be quick with your mouth, do not be hasty in your heart
to utter anything before God. God is in heaven and you are on earth,
so let your words be few. As a dream comes when there are many cares,
so the speech of a fool when there are many words."
Ecclesiastes 5:2-3 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"Älä ole kerkeä suultasi, älköönkä sydämesi kiirehtikö lausumaan sanaa Jumalan edessä, sillä Jumala on taivaassa ja sinä olet maan päällä; sen tähden olkoot sanasi harvat. Aivan niin kuin unelma tulee esille paljojen huolien keskelle, niin erottuu myös hölmön puhe pajoilla sanoillaan." Saarnaaja 5:1-2

 

"sanasi harvat" - sinun ei tarvitse sanoa paljon, sinun on hyvä rukoilla suoraan Jumalalle ja sanoa mitä sinä todella tarvitset; Hän tietää jo mitä sinä haluat.

 

Koskien Lupauksia

 

"Kun teet lupauksen Jumalalle, niin täytä se viivyttelemättä; sillä ei ole hänellä mielisuosiota tyhmiin: täytä, mitä lupaat." Saarnaaja 5:3

 

  Kun teet lupauksen, koskaan älä epäonnistu sen täyttämisessä. Jumala on tuova sen sinua vastaan, mikäli laiminlyöt lupauksesi.

 

  Kuten on kirjoitettu:

 

"On parempi, ettet lupaa, kuin että lupaat etkä täytä." Saarnaaja 5:4

 

  On parempi olla antamatta lupauksia, tarkkaa vain omia tekemisiäsi.

 

Ruoka, Jota Meidän Pitäisi Syödä