Tämä sivu paljastaa, että Raamatussa Jeesus kärsi Jumalan rangaistuksen hänen omien syntiensä takia, eikä ihmiskunnan syntien tähden.

 

Earllad  | 26.8.2013 | Manila, Filippiinit

 

 

  Ennen kuin Jeesus kuoli, Raamattu kertoo, että hän huusi "Jumalani, Jumalani, miksi hylkäsit minut?" (Matteus 27:46).

 

 

  Tämä Jeesuksen lausunto ennen kuolemaansa on askarruttanut monia, sillä kuinka mies, joka huusi kyseiset sanat, voi olla Jumala ja pelastaja? Nyt, huolimatta siitä, että kuten Jeesus huusi, miljoonat ihmiset on saatu uskomaan Kristinuskon taholta, että Jeesus Jumalan Poika, jonka Jumala oli lähettänyt kärsimään brutaalin kuoleman ristillä ihmiskunnan syntien vuoksi.

 

  Kuitenkin nettisivusto www.thename.ph ja www.suurinimi.com - jotka sisältävät Filippiiniläisen Raamattu opettajan, nimeltään Eraño Martin Evangelista, Raamattu ilmestyksiä, jotka paljastavat Raamatun kirjoitusten kautta, että Israelin Jumala ei ole säätänyt kyseistä Jeesuksen kuolemaa ihmisten syntien takia, vaan hänen omien väärintekojensa seurauksena.

 

  Tässä on katkelma:

 

2. Samuel 7:12-14

"12. Kun sinun päiväsi ovat päättyneet ja sinä lepäät isiesi tykönä, korotan minä sinun seuraajaksesi jälkeläisesi, joka lähtee sinun ruumiistasi; ja minä vahvistan hänen kuninkuutensa. 13. Hän on rakentava huoneen minun nimelleni, ja minä vahvistan hänen valtaistuimensa ikuisiksi ajoiksi. 14. Minä olen oleva hänen isänsä ja hän minun poikani, niin että, JOS HÄN TEKEE VÄÄRIN, MINÄ RANKAISEN HÄNTÄ IHMISVITSALLA JA NIIN KUIN IHMISLAPSIA LYÖDÄÄN;" Suomalainen kirkkoraamattu 1938

Toinen versio, New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:

2 Samuel 7:12-14 (NIV)
12 When your days are over and you rest with your ancestors, I will raise up your offspring to succeed you, your own flesh and blood, and I will establish his kingdom. 13 He is the one who will build a house for my Name, and I will establish the throne of his kingdom forever. 14 I will be his father, and he will be my son. WHEN HE DOES WRONG, I WILL PUNISH HIM WITH A ROD WIELDED BY MEN, WITH FLOGGINGS INFLICTED BY HUMAN HANDS

Suora suomennos:

 

"Minä olen oleva hänen isänsä ja hän minun poikani. KUN HÄN TEKEE VÄÄRIN, NIIN RANKAISEN HÄNTÄ IHMISTEN ANTAMIN KEPINISKUIN JA MIESTEN KÄSIEN KAUTTA SELKÄSAUNOILLA/RUOSKIMISILLA". 2. Samuel 7:14

 

 

  Kyseisistä jakeista: 2. Samuel 7:12-14, me voimme lukea, että Jumala puhuu tulevasta Daavidin jälkeläisestä, eikä kirjaimellisesta "Jumalan pojasta", kuten uskonnot saarnaavat.

  Onko totta, että Jeesus oli Daavidin jälkeläinen?

"… neitsyen tykö, joka oli kihlattu Joosef nimiselle miehelle Daavidin suvusta; ja neitsyen nimi oli Maria." Luukas 1:27

 

 Toinen käännös: New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos/Painos:

 

"…to a virgin pledged to be married to a man named Joseph, a descendant of David. The virgin's name was Mary." Luke 1:27 (NIV)

 

Suora suomennos:

 

"…neitsyelle, joka oli lupautunut menemään naimisiin Joosef nimisen miehen kanssa, Daavidin jälkeläisen. Neitsyen nimi oli Maria". Luukas 1:27

 

   Jeesuksen todellinen isä oli Joosef, joka kuului Daavidin sukuun ja huoneeseen. Siten, jos me uskomme uskontojen opetuksia, että Jeesus oli "Jumalan poika", niin sitten sen täytyisi olla Maria, joka kuuluu Daavidin huoneeseen.

 

Ja vielä:

 

"Ja katso, sinä tulet raskaaksi ja synnytät pojan, ja sinun on annettava hänelle nimi Jeesus." Luukas 1:31

 

  Ja kuka oli Jeesuksen isä?

 

"Hän on oleva suuri, ja hänet pitää kutsuttaman Korkeimman Pojaksi, ja Herra Jumala antaa hänelle Daavidin, hänen isänsä, valtaistuimen," Luukas 1:32

 

"pitää kutsuttaman, tai tullaan kutsumaan" - Kuten olet lukenut, Jeesus oli ainoastaan Daavidin poika tai jälkeläinen, ei todellinen "Jumalan poika"; hän oli vain ihminen.

 

  Onko totta, että Jeesus on Daavidin poika? Luemme asiasta:

 

"Jeesuksen Kristuksen, Daavidin pojan, Aabrahamin pojan, syntykirja." Matteus 1:1

 

  Nyt me voimme nähdä, että profetia 2. Sam. 7:12-14, joka kertoo tulevasta Daavidin jälkeläisestä, eikä Jumalan pojasta, on nyt täyttynyt.


  Kun ajattelemme profetiaa 2. Sam. 7:12-14, että jos Daavidin jälkeläinen tekee väärinteon tai vääryyden, niin hän tulee kärsimään rangaistuksensa ihmisten hakkaamana. Oliko Jeesus - Kuningas Daavidin jälkeläinen rangaistu ihmisten käsien kautta hakkaamisilla ja ristiinnaulitsemisella?

"Niin kaikki kansa vastasi ja sanoi: "Tulkoon hänen verensä meidän päällemme ja meidän lastemme päälle". Silloin hän päästi heille Barabbaan, mutta Jeesuksen hän ruoskitti ja luovutti ristiinnaulittavaksi." Matteus 27:25-26

 

  Todellakin, Jeesus kärsi selkäsaunan ihmisten taholta ja kun me luemme uudelleen mitä Jumala asetti profetiassa 2. Sam. 7:12-14: "Minä olen oleva hänen isänsä ja hän minun poikani. KUN HÄN TEKEE VÄÄRIN, NIIN RANKAISEN HÄNTÄ IHMISTEN ANTAMIN KEPINISKUIN JA MIESTEN KÄSIEN KAUTTA SELKÄSAUNOILLA/RUOSKIMISILLA".

  Me voimme itse tulla johtopäätökseen, että perustuen siihen, mitä Jumala on sanonut profetiassa sanotun perusteella olleen syy, että Hän salli Jeesuksen - Kuningas Daavidin jälkeläisen tulla hakatuksi ihmisten taholta, ei ollut meidän syntiemme takia, vaan hänen (Jeesuksen) omien väärintekojen seurausta.

  Tämä on mahtava esitys siitä, että miljoonat ihmiset on johdettu uskomaan Kristinuskon ja sen lukuisten nimittäjien sekä lahkojen taholta, että Jeesus oli Jumalan poika ja kuoli meidän syntiemme takia!

 

  Nettisivut paljastavat myös, että Jeesuksen Apostolit ovat kirjoittaneet valheellisesti siitä, mitä tapahtui Jeesukselle ja he varastivat hänen ruumiinsa, saaden sen näyttämään, että Jeesus oli ylösnoussut.

 

  Kun kysytään kuinka hän on kyennyt oppimaan kyseisiä Raamattu ilmestyksiä, Opettaja Eraño Evangelista sanoo, että hän ei ole opiskellut Raamattua tehdessään kyseiset ilmestykset, profeettojen Jumala Raamatusta on ne hänelle ilmoittanut ja käskenyt hänen tiedottaa kyseiset ilmestykset meille, niin että maailman ihmiset heräisivät totuuteen Jumalasta ja Jeesuksesta.

 

  Hän sanoo myös, että Jumala ei lähettänyt häntä perustamaan uutta uskontoa, eikä häntä ole lähetetty pyytämään tai vaatimaan lahjoituksia. Jumala lähetti hänet julistamaan Hänen toden Nimensä ja paljastamaan meille todellisen Jeesuksen, niin että kaikki uskonnolliset konfliktit, selkkaukset ja hajotus loppuisi täydellisesti.

 

  Opettaja Evangelista sanoo myös, että ihmisten tulisi lukea täysin, mitä on ilmoitettu nettisivuilla (www.thename.ph ja www.thenameonline.info sekä www.suurinimi.com), ennen kuin he puhuvat tai arvostelevat hänen ilmestyksiään. Hän ainoastaan rohkaisee lukijoita lukemaan sanotut Raamattu ilmestykset kyseisiltä nettisivustoilta kärsivällisesti ja avoimella mielellä. Se hyväksyykö vai ei, on täysin lukijan harkittavissa, kuten Jumala antoi meille kaikille vapaan tahdon. Se, mikä on tärkeää hänelle, on, että hän on täyttänyt Jumalalta saamansa kutsun tiedottaa kaikkia maailman ihmisiä sanotuista Raamattu ilmestyksistä.

 

Huomioi:

 

  Kristilliset raamatuntutkijat ja teologit voivat väittää, että poika, joka seurasi Daavidia oli Salomo (1. Aik 22:9-13) ja vaikka talo/temppeli (jossa on Jumalan Nimi) oli rakennettu, Salomo epäonnistu näyttämään hänen kansalleen Jumalan Nimen hänen aikanaan (1. Kun 11:1-13). Jeesus tuli jatkamaan täyttymätöntä tehtävää, tehdä Jumalan Nimi kansalleen tunnetuksi.

 

  Lue tämä linkki:

 

 

http://thename.ph/thename/testimony/jes07-en.html ja http://thename.ph/thename/testimony/jes08-en.html. Tai

Jeesuksen Todistus

 

  Vielä tärkeämpänä, Salomo ei joutunut ihmisten hakkaamaksi, kun hän teki syntiä Jumalaa kohtaan. Se oli Jeesus - Daavidin jälkeläinen - joka joutui ihmisten hakkaamaksi ja ristiinnaulittavaksi.

 

  Jesajan kirja 53 ei ole koskaan ollut profetia koskien Jeesusta, vaan kokoelma siitä mitä Mooses teki, sillä Mooses oli se mies, jolle Jumala paljasti Hänen Käsivartensa ja Voimansa (2. Moos. 32:11). Lue seuraava linkki:

 

http://www.thename.ph/thename/revelations/suffvant-en.html. Tai

Kärsivä Palvelija

 

  Näiden linkkien kautta tulet tuntemaan mitä väärintekoja Jeesus teki:

 

 http://www.thename.ph/thename/revelations/greatestdeception-en.htm ja http://www.thenameonline.info/thename/revelations/greatestdeception-en.htm tai

Suurin Petos 

 

Oppiaksesi tuntemaan, kuinka Opettaja Eraño Evangelista on paljastanut, kuinka apostolit ovat pettäneet ihmiskuntaa koskien Jumalaa ja Jeesusta:

 

http://www.thename.ph/thename/revelations/apostles-en.html ja

 http://www.thenameonline.info/thename/revelations/apostles-en.html tai

Kuinka apostolit pettivät ihmiskuntaa (valmistuu piakkoin)