Tietoa sivustosta


 Mistä tämä sivusto kertoo?

 

  Tämä verkkosivusto on julkaistu ohjaamaan viesti kaikille ihmisille Maestro Evangelistan Jumalan Sanaa koskevista ilmestyksistä, tälle nykyiselle sukupolvelle juuri niin kuin se on kirjoitettu Pyhään Raamattuun.

 

  Sivusto sisältää profeettojen ilmestysten (Jumalan Sanan) todellisen merkityksen, joita uskonnot eivät kykene selittämään, eivätkä avaamaan.

   

  Aivan ensimmäistä kertaa jokainen voi lukea ja ymmärtää todellisen Jumalan Sanan, ilman merkkiäkään eksytyksestä tai petoksesta. Sisällössään tekstit opettavat Jumalan todellisen Nimen ja suurten profetioiden lähestyvän täyttymisen, jotka Pyhässä Raamatussa olevat profeetat ovat ilmoittaneet.

 

  Ilmestykset on annettu Englanniksi, Filippiiniksi - joka on Maestro Evangelistan alkuperäiskieli. Nyt julkaistu siis myös Suomeksi.

 

  Voit ottaa yhteyttä Maestro Evangelistaan sähköpostitse, jotta voit vastaanottaa Ilmestyksiä, joita Jumala antaa hänelle.

 

  Vaikka asiat tuntuisivat aluksi raskailta ymmärtää tai jopa hyväksyä, niin se johtuu asenteesta jolla olimme varustautuneita (ajatus siis, että uskonnot ovat ainoita Jumalan auktoriteetin kantajia). Sama on jatkunut jo isiemme ja esi-isiemme aikana ja niin edelleen.

 

  Nämä julkaistut Jumalan antamat Ilmestykset Maestro Evangelistalle tulevat ravistelemaan perusteita, joiden varaan tämä nykyinen sivilisaatio rakennettuja. Perustuksen rakenne tulee paljastumaan olevan uskontojen petosta ja valhetta!

 

   Meidän on voitettava itsemme ja saatava silmämme avoimiksi näkemään maailman todellinen tila, eikä se tule paremmaksi päivä toisensa jälkeen.

 

  Tämä verkkosivusto on tarkoitettu olemaan kaikkien nähtävillä ja luettavissa Internetissä, jotta Jumalan Nimi tulee ymmärretyksi. Kun se "Päivä" tulee, niin kaikki voisivat muistaa, että Jumalan lähettämä mies, jota kutsutaan "muukalaiseksi", on ollut keskuudessamme kaiken aikaa.

 

Maestro Evangelistalle annettu tehtävä Jumalan Suuren Nimen Ilmoittamisesta on sivuston muiden ilmestyskirjoitusten myötä täytetty. Jumalan Nimi on paljastettu/julkaistu Englannin kielisellä sivustolla 24.  Elokuuta 2006 ja nyt vuonna 2013 suomeksi.

 

   On meistä itsestämme kiinni, vapaan tahtomme mukaisesti, vapauttaa itsemme uskontojen eksytyksestä ja ottaa vastaan uusi alku.

 

Tämä ei ole uusi uskonto - tämä on selkeä käsitys:

 
 

 Yksi kansa, yksi maailma ja yksi Jumala.

 

Jeesuksen todistus on myös julkaistu tällä verkkosivustolla. Vaikka joku voisi turhautua ja lähteä tuomitsemaan, niin siksi on hyvä alkaa avoimin mielin lukemaan ja tulet lopulta näkemään totuuden petoksesta, eli paljastuu todellinen Jeesus Pyhästä Raamatusta ja ero tulee selväksi uskontojen antamasta versiosta Jeesuksesta, joka perustuu heidän opetuksiinsa.