Maestro

Find www.thename.ph in Facebook

___________________

Muukalaisen Ilmestykset, kuten on mainittu Kuningas Salomonin suulla:


New International Version, Uusi Kansainvälinen Laitos, Painos:


As for the foreigner who does not belong to your people Israel but has come from a distant land because of your name? for men will hear of your great name and your mighty hand and your outstretched arm?when he comes and prays toward this temple, then hear from heaven, your dwelling place. Do whatever the foreigner asks of you, so that all the peoples of the earth may know your name and fear you, as do your own people Israel, and may know that this house I have built bears your Name."
I Kings 8:41:43 (NIV 1984)


Suora suomennos:

Mitä tulee muukalaiseen, joka ei kuulu sinun kansaasi Israeliin, mutta on tullut kaukaisesta maasta sinun nimesi tähden- sillä miehet kuulevat sinun suuresta nimestäsi ja sinun mahtavasta kädestäsi sekä ojennetusta käsivarrestasi - kun hän tulee ja rukoilee tätä temppeliä kohden, niin kuule silloin taivaasta, sinun asuinpaikastasi. Tee mitä tahansa muukalainen pyytää sinulta, niin että kaikki maan ihmiset voisivat tietää sinun nimesi ja pelätä sinua, niin kuin sinun oma kansasi Israel, ja saata tiedettäväksi, että tämä rakennus, jonka olen rakentanut, kantaa sinun nimeäsi.
1.Kun. 8:41:43


Toinen käännösversio, Suomalaninen kirkkoraamattu -38

Myös jos joku muukalainen, joka ei ole sinun kansaasi Israelia, tulee kaukaisesta maasta sinun nimesi tähden - sillä sielläkin kuullaan sinun suuresta nimestäsi, väkevästä kädestäsi ja ojennetusta käsivarrestasi jos hän tulee ja rukoilee kääntyneenä tähän temppeliin päin, niin kuule taivaasta, asuinpaikastasi, häntä ja tee kaikki, mitä muukalainen sinulta rukoilee, että kaikki maan kansat tuntisivat sinun nimesi ja pelkäisivät sinua, samoin kuin sinun kansasi Israel, ja tulisivat tietämään, että sinä olet ottanut nimiisi tämän temppelin, jonka minä olen rakentanut.
1.Kun. 8:41:43

Sisältölaatikko

Maestro Eraño M. Evangelista on Jumalan lähetettämä ainoastaan toimittamaan Jumalan Sanoma kaikille ihmisille; hän ei ole aloittamassa uutta uskontoa, eikä pyydä minkäänlaisia lahjoituksia. Ole ystävällinen ja varaa aikaa lukeaksesi sanomat täydellisesti.


Katastrofaaliset tapahtumat tulevat jatkumaan joka puolella maailmaa, jotta ihmiset heräisivät tosiasiaan, että maailma on kirottu. Nämä tapahtumat loppuvat ainoastaan silloin kun he hyväksyvät ja tunnustavat tosi Jumalan Nimen.

Maestro Eraño M. Evangelista

Syyskuussa 24. 2006

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:227181 kpl

Tietoa sivustosta


 Mistä tämä sivusto kertoo?

 

  Tämä verkkosivusto on julkaistu ohjaamaan viesti kaikille ihmisille Maestro Evangelistan Jumalan Sanaa koskevista ilmestyksistä, tälle nykyiselle sukupolvelle juuri niin kuin se on kirjoitettu Pyhään Raamattuun.

 

  Sivusto sisältää profeettojen ilmestysten (Jumalan Sanan) todellisen merkityksen, joita uskonnot eivät kykene selittämään, eivätkä avaamaan.

   

  Aivan ensimmäistä kertaa jokainen voi lukea ja ymmärtää todellisen Jumalan Sanan, ilman merkkiäkään eksytyksestä tai petoksesta. Sisällössään tekstit opettavat Jumalan todellisen Nimen ja suurten profetioiden lähestyvän täyttymisen, jotka Pyhässä Raamatussa olevat profeetat ovat ilmoittaneet.

 

  Ilmestykset on annettu Englanniksi, Filippiiniksi - joka on Maestro Evangelistan alkuperäiskieli. Nyt julkaistu siis myös Suomeksi.

 

  Voit ottaa yhteyttä Maestro Evangelistaan sähköpostitse, jotta voit vastaanottaa Ilmestyksiä, joita Jumala antaa hänelle.

 

  Vaikka asiat tuntuisivat aluksi raskailta ymmärtää tai jopa hyväksyä, niin se johtuu asenteesta jolla olimme varustautuneita (ajatus siis, että uskonnot ovat ainoita Jumalan auktoriteetin kantajia). Sama on jatkunut jo isiemme ja esi-isiemme aikana ja niin edelleen.

 

  Nämä julkaistut Jumalan antamat Ilmestykset Maestro Evangelistalle tulevat ravistelemaan perusteita, joiden varaan tämä nykyinen sivilisaatio rakennettuja. Perustuksen rakenne tulee paljastumaan olevan uskontojen petosta ja valhetta!

 

   Meidän on voitettava itsemme ja saatava silmämme avoimiksi näkemään maailman todellinen tila, eikä se tule paremmaksi päivä toisensa jälkeen.

 

  Tämä verkkosivusto on tarkoitettu olemaan kaikkien nähtävillä ja luettavissa Internetissä, jotta Jumalan Nimi tulee ymmärretyksi. Kun se "Päivä" tulee, niin kaikki voisivat muistaa, että Jumalan lähettämä mies, jota kutsutaan "muukalaiseksi", on ollut keskuudessamme kaiken aikaa.

 

Maestro Evangelistalle annettu tehtävä Jumalan Suuren Nimen Ilmoittamisesta on sivuston muiden ilmestyskirjoitusten myötä täytetty. Jumalan Nimi on paljastettu/julkaistu Englannin kielisellä sivustolla 24.  Elokuuta 2006 ja nyt vuonna 2013 suomeksi.

 

   On meistä itsestämme kiinni, vapaan tahtomme mukaisesti, vapauttaa itsemme uskontojen eksytyksestä ja ottaa vastaan uusi alku.

 

Tämä ei ole uusi uskonto - tämä on selkeä käsitys:

 
 

 Yksi kansa, yksi maailma ja yksi Jumala.

 

Jeesuksen todistus on myös julkaistu tällä verkkosivustolla. Vaikka joku voisi turhautua ja lähteä tuomitsemaan, niin siksi on hyvä alkaa avoimin mielin lukemaan ja tulet lopulta näkemään totuuden petoksesta, eli paljastuu todellinen Jeesus Pyhästä Raamatusta ja ero tulee selväksi uskontojen antamasta versiosta Jeesuksesta, joka perustuu heidän opetuksiinsa.