Lyhyt Kertomus Maestrosta
Julkaistu 22. Elokuuta 2005

 

 Tässä on mies, joka on yhdistetty Pyhien kirjoitusten kautta annetun viestin tietoon ja ymmärrykseen. Hän on avain, joka tulee avaamaan sukupolvia mysteerien pimennoissa olleisiin Pyhän Raamatun teksteihin ja paljastamaan kuinka ne liittyvät meidän aikaamme.

 

  Filippiiniläinen, syntynyt vuonna 1943, Eraño Martin Evangelista, (tai kuten me, viitatessa häneen sanomme Maestro Evangelista) kasvoi Pandacanissa, Manilan kaupunginosassa Filippiineillä. Lähimpien ystävien mielestä hän on vastakohtien mies. Hän on yksinkertainen, vaatimaton ja tavallinen mies, kuitenkin hän on varustettu vankalla ajantasaisuudella ja tarkkanäköisellä mielellä. Hän on mieltynyt sanaleikkeihin ja sukkeluuksiin, vertauskuvallinen sekä kevyt huumorintaju vakavine hetkineen.

 

  Hänen saavutuksiaan koulumaailmassa voidaan pitää useilla mittareilla vaatimattomina, niin Maestro Evangelista on omannut mukaansatempaavan kiinnostuksen ja kyvykkyyden yhdistettynä tieteeseen ja teknologiaan, joka on lopulta johtanut uraan keksijänä. (Hänen viimeisin projekti käsittelee ei-perinteistä, mutta ympäristöystävällistä energian lähdettä. Hänellä on patentti tuotteelle AERONOX, joka on kansainvälisesti sertifioitu, tunnustettu saastumista ehkäisevä ja polttoainetta säästävä laite sisäisiin polttomoottoreihin. Sitä pidetään alan asiantuntijoiden mukaan ilmiömäisenä ja ajankohtaisena, kun tarkastellaan sen tehokkuutta tämän hetken nopeaan ja välttämättömään ilmansaastepäästöjen vähentämiseen maailmanlaajuisesti.)

 

  Vaikka hän on ollut aikaisemmin aktiivinen jäsen raamattu-uskovassa Iglesia ni Cristo, Kristuksen kirkko, nimisessä Filippiiniläis-perusteisessa uskonlahkossa, niin hän ei ole paljoa Pyhää Raamattua lukenut tai tutkinut, koska ilman arvovaltaa olevia ei rohkaista toimimaan siten tietojaan kartuttaakseen.

 

  Hänen tehtävän aloituksensa tapahtui odottamatta hänen kodissaan Las Piñas Cityssä, joka on esikaupunkialue Manilassa. Heinäkuussa 16. päivä vuonna 1990 heillä oli kodissaan lounashetki ryhmälle ystäviä, joka sisälsi muutamia ulkomaalaisia vieraita. Hän sai kokea koko elämäänsä muuttavan näyn tuona päivänä. Yksityiskohdat voi tarkistaa hänen muistelmistaan:

 

 Tuona kohtalokkaana päivänä noin kello 12, samaan aikaan kun hänen vaimonsa valmisti vieraille tarjottavaa lounasta, niin Maestro Evangelista vetäytyi makuuhuoneeseen virkistäytymään. Kun hän oli huoneessa, niin yhtäkkiä kirkas valo hänen yläpuoleltaan täytti huoneen ja hän sai kokea näyn: Voimakas maanjäristys tulisi tapahtumaan myöhemmin samana iltapäivänä ja se tulisi vaatimaan useita ihmishenkiä, sota Lähi-idässä ja suuri vulkaaninen purkaus Filippiineillä.

 

 Lounaan aikana Maestro Evangelista kävi häiritsevän levottomaksi näkynsä takia, niin että yksi vieraista, Elmor Sumaraga, pani merkille asian ja alkoi kysellä mitä oli tapahtunut, jotta voisi kenties olla avuksi.

 

 Maestro Evangelista kuvasi sitten ilmestyn heille suoraan tapaansa, "No, näin juuri äsken näyn. Tänään tulee tapahtumaan voimakas maajäristys ja monia ihmisiä kuolee." Vierailijat eivät voineet uskoa kuulemaansa ja sitten Maestro Evangelista lisäsi vielä loput näyn yksityiskohdat.

 

  Noin kello 15.45, vähän jälkeen vieraiden lähdettyä, kaikki alkoi varovaisesti keinua ja sen jälkeen muutaman sekunnin kuluttua rajusti vavista.  "Hei isä, tämä on se ennustamasi maantäristys!", huusi hänen poikansa. "Niin on ja tämä tulee vaatimaan useita ihmisuhreja" oli hänen vastauksensa.

    

  Myöhemmin samana päivänä radio ja TV asemat vahvistivat maanjäristyksen tapahtuneen Baguion kaupungissa Manilasta pohjoiseen ja esittivät alustavan kuolonuhrilaskelman. Päiviä kului ja uutisointi raportoi laajalle levinneistä maanjäristyksen aiheuttamista tuhoista ja paljon ihmishenkiä vaatineesta tapahtumasta, aivan kuten Maestro Evangelista näki näyssään.

 

  Elokuun 1. päivänä 1990, kun hän oli lounaalla Kuwaitilaisen ystävänsä, Jashim Al-Sherida, kanssa Parañaquen kaupungissa, joka on toinen esikaupunkialue Manilan läheisyydessä, Maestro Evangelista kertoi näkynsä mukaisesti tulevasta sodasta Lähi-idässä, joka sisältäisi Kuwaitin sotilaallisen miehittämisen. Jashim ei ottanut sanoja vakavasti, uskoen että ei sellainen olisi mahdollista juuri tällaisena aikana.  Todistaakseen kantansa, hän kutsui Maestro Evangelistan vierailemaan Kuwaitissa ja sanoi: "Sinähän tiedät Veliseni, on helpompi päästä Paratiisiin, kuin mennä Kuwaitiin".

 

  Kuwait on öljytuloilla vaurastunut valtio, eikä ole missään konfliktissa minkään maan kanssa ja on hyvin tiukka ulkomaalaisten vierailijoiden suhteen. Kukaan ei voinut kuvitella, että se joutuisi sotilaallisen miehitysoperaation kohteeksi. Seuraavana päivänä Irak hyökkäsi ja valtasi Kuwaitin. Jashim soitti kiirehtien Maestro Evangelistalle; " se, mitä kerroit minulle on tapahtunut. Minun maani on nyt Irakilaisten sotilaiden miehittämä."

  

 "Niin, kyllä ja nyt et sinäkään pysty menemään Kuwaitiin" oli Maestro Evangelistan vastaus. "Mitä tapahtuu seuraavaksi" hänen Kuwaitilainen vieraansa kysyi innokkaana. "Se tulee olemaan lyhyt sota. Olen nähnyt sen näyssäni." Maestro Evangelista rauhoitteli ystäväänsä.

 

  Kuten sitten ilmeni, niin sota oli todellakin lyhytkestoinen ja loppui kun USA ja muut liittoutuneet sotajoukot voittivat Irakilaisen armeijan Tammikuussa 1991.

 

  Kesäkuussa 1991 toteutui Maestro Evangelistan saama näky suuresta vulkaanisesta purkauksesta. Mt. Pinatubo, tulivuori, joka sijaitsee Zambalesin provinssissa, Luzonin saarella Filippiinien pohjoisosassa, purkautui arvaamatta ollen sitä ennen noin 500 vuotta uinuvana lepotilassa. Ennakkomerkkejä ei juuri näkynyt tulevasta purkauksesta. Purkaus oli niin voimakas ja raju, että ilma oli harmaan sakea vulkaanisen tuhkan aiheuttamana useiden päivien ajan satojen kilometrien alueella.

 

  Tämä oli ratkaiseva ja käänteentekevä tapahtuma Maestro Evangelistan elämässä. Hän tunsi olevansa hämmentyneessä tilassa ja että hänellä oli suuri pulma edessään. Hän oli järkyttynyt, että hänelle näytetyt näyt kaikki tapahtuivat niin lyhyen aikaväli puitteissa. Hämmentyneenä ja peloissaan hän rukoili itselleen Jumalan ohjausta. "Herra Jumala, jos Sinä haluat minun tekevän jotain, niin pyydän, puhu minulle ehkä Pyhän Raamatun kautta. Tai muuten ihmiset voivat ajatella minun olevan täysin päästäni seonnut."

 

  Jumalan vastaus oli selkeä ja siitä ei voinut erehtyä! Pyhän Raamatun sivut alkoivat avautua ja tietyistä kappaleista osoitettiin hänelle tarkasti aivan hänen omien silmiensä nähden. Noiden kappaleiden kautta Jumala antoi Maestro Evangelistalle tehtävän julkistaa maailman kansoille Hänen Tosi opetuksensa ja kaikkein tärkeimpänä paljastaa Jumalan Nimi. (Hänen kutsumuksensa ja tehtävänsä perusta tulee lukijalle selkeämmäksi vain lukemalla tämän kirjan.)

 

 Maestro Evangelista ei kirjoita uudelleen Pyhää Raamattua, eikä hän ole kannattamassa tai perustamassa uutta uskontoa. Hän vain ainoastaan puhuu Jumalan antamat viestit, kuten ne on ilmoitettu profeettojen kautta Pyhiin Kirjoituksiin. Jumala paljastaa viestit hänelle oikealla ajallaan, sisältäen erityiset jakeet Pyhän Raamatun kirjoista, joita lukea ja sanat joita sanoa. Maestro Evangelista ei vaadi itselleen mitään arvovalta-asemaa, jonka turvin hän laatisi uusia ideoita ja käyttäisi omia mielipiteitään. Hän uskoo Pyhän Raamatun olevan omavarainen ja että sillä on vankka pohja ja arviointiperusta kirkastaessaan ihmisille viestejä, joiden avulla Jumala tahtoo keskustella maailman ihmisten kanssa. Maailman ihmisille Maestro Evankelista esittää hartaan pyynnön muutoksenhaulle jokaisen avatessa sydämensä ja mielensä tässä kirjassa esitetyille Jumalan viesteille. Meidän tulisi kuunnella ja tarkasti ymmärtää sekä arvioida opetuksia, jotta näkisi, kuinka ne kaikki sopivat kaikki yhteen suureen aiheeseen, teemaan - Totuuteen.

 

  Kaikki ovat oikeutettuja näkemään silmillään, kuulemaan korvillaan ja arvioimaan älykkyydellään mikä on totuudesta ja mikä taas ei ole, ja jokainen kykenee erottamaan mikä on totta ja mikä valhetta. Surullista kyllä, nämä ihmisten henkiset kyvyt on turrutettu aikojen saatossa, ne on varjostettu ja väärään johdettu näkymättömän ja pahaenteisen voiman taholta. Meidän sukupolvemme aikana on onni, että Maestro Evangelista on täällä paljastamassa Jumalan Oikean Nimen ja Hänen Todet opetuksensa, jotka perustuvat ja käyvät yksiin Pyhissä Kirjoituksissa profetoidun aikataulutuksen kanssa. Tällä ymmärryksellä meidän tulisi nähdä tiemme selkeästi.

 

 Jokaisen täytyy etsiä löytääkseen Totuuden, joka on pysytellyt ihmiskunnan tavoittamattomissa kauan aikaa - Totuus tulee johtamaan meidät lopultakin Todellisen Jumalan luo. Etsikäämme, niin tulemme tuntemaan Jumalan oikean Nimen ja Toden Opetuksen, jota meidän tulisi totella. Näin toimimalla, me voimme viimeinkin päästä vapaiksi maailman yläpuolella olleesta kirouksesta - Kirous, joka on ollut syynä mittaamattomille kärsimyksille, joita ihmiskunta on joutunut kestämään sukupolvien ajan.

 

Lopulta me löydämme ja pääsemme nauttimaan "Siunauksista", jotka tulevat meille kuin palkintona, kun tulemme tuntemaan Totuuden Hänen Sanansaattajaltaan ja noudattamalla saatuja ohjeita Jumalan suuremmaksi kunniaksi.

 

 


Profetia Jumalasta